Λάβαμε πριν λίγο την παρακάτω ανακοίνωση του δήμου. Ακολουθεί το δικό μας σχόλιο.
*****
Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.
Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας.-
*****
Το σχόλιο της "Αλήθειας"
Η ιστοσελίδα μας έχει κάθετη αντίθεση με τον Γιώργο Πάνο. Τον θεωρούμε ανάξιο για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο για την πλήρη απαξίωση του οργάνου στα μάτια των συμπολιτών μας, οι οποίοι του έχουν γυρίσει την πλάτη. Έχουμε δεχθεί από αυτόν αναπόδεικτες ύβρεις περί "διαπλοκής" και άλλες φαιδρότητες.
Επειδή όμως ευτυχώς εμείς ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ, ξεκαθαρίζουμε ότι τασσόμαστε στο πλευρό οποιουδήποτε πολίτη που υφίσταται βία από κάθε ομάδα άλλων πολιτών, για οποιονδήποτε λόγο, άρα και στο πλευρό του Γιώργου Πάνου. Εξαίρεση αποτελούν φυσικά οι δυνάμεις της οργανωμένης Πολιτείας που έχουν αποστολή τη διαφύλαξη της τάξεως στην καθημερινότητα των πολιτών. Για κανέναν άλλο λόγο δεν γίνεται δεκτή η βία από οποιονδήποτε, προς οποιονδήποτε. Στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, το μεγαλύτερο όπλο είναι ο διάλογος και τα επιχειρήματα. Όχι οι φάπες και τα στυλιάρια. Αυτά είναι για τους σκοταδιστές και τους τιποτόφρονες.
Κι επιμένουμε: Η επίσημη ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, που και την ομάδα μας εκθέτουν, αλλά και στη δημοτική Αρχή δίνουν επιχειρήματα στον απηνή πόλεμο που έχει ξεκινήσει κατά της ΑΕΚ.
"Όχι στη βία", ήταν, είναι και θα παραμείνει ο οδηγός μας.
Διαμαντής Σεϊτανίδης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ