Τετάρτη 28.02.2024,  

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Μικρασιατών για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 01/03/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  26 σχόλια

Λάβαμε από το Σύνδεσμο Μικρασιατών Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας την παρακάτω ανακοίνωση:

*****

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας "Οι Αλησμόνητες Πατρίδες" - που ιδρύθηκε το 1995 από την αείμνηστη Φιλιώ Χαϊδεμένου και αποτελεί τον πλέον μαζικό Σύλλογο της πόλης μας - εκφράζει την θλίψη του για τις απαράδεκτες ενέργειες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος και προσωπικά του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με την παρελκυστική τακτική που ακολουθείται παρεμπόδισης της διαδικασίας ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον χώρο που - εδώ και 1 αιώνα περίπου - παραχωρήθηκε στην ομάδα της καρδιάς μας, την ΑΕΚ!

 

Διαβάζουμε την τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία και προσυπογράφουμε, αναμένοντας να πάρουν ξεκάθαρη θέση πλέον οι Δημοτικές παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα, οι συλλογικοί φορείς της πόλης μας αλλά και κάθε ενεργός πολίτης της προσφυγικής μας περιοχής, που σέβεται τους νόμους, τις δικαστικές αποφάσεις αλλά προπαντός την ιστορία μας:

 

«Με μεγάλη έκπληξη ο κόσμος της ΑΕΚ διάβασε στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα ψέματα, με τα οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να παραπλανήσει το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

 

Η αλήθεια, όπως εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις των Υπουργείων, της Περιφέρειας, των αρμόδιων Υπηρεσιών και των Δικαστηρίων, έχει ως εξής:

 

1. Για την έκδοση της άδειας απομένει η έγκριση της υψομετρικής μελέτης, η οποία έχει υποβληθεί υπερπλήρης από τις 25.10.2016 (Α.Π. Δήμου 20779) μαζί με την εγκεκριμένη προμελέτη από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση.

 

2. Η υπογειοποίηση δεν είναι ένα έργο που προτείνει η Δικέφαλος, είναι ένα δημόσιο έργο που έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια για να βοηθήσει κυκλοφοριακά το Δήμο από την καθημερινή κίνηση οχημάτων και βάσει του συγκεκριμένου έργου μελετήθηκε και η σύνδεσή της με το νέο γήπεδο.

 

3. Αποτελεί τεράστιο ψέμα ότι η υπογειοποίηση υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ότι δήθεν εμποδίζει την πρόσβαση σπιτιών και καταστημάτων. Αντιθέτως, δημιουργεί επιπλέον δέκα στρέμματα ελεύθερου χώρου στην περιοχή, καθώς και μία ασφαλή διαδρομή πεζών από την Λεωφόρο Δεκελείας στο σταθμό του Περισσού.

 

4. Οι όποιες προεκλογικές και μετεκλογικές απόψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για το γήπεδο δεν δίνουν άλλοθι και δικαίωμα σε κανέναν να μην σεβαστεί και αντίθετα να αγνοεί τις τελεσίδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, των νόμων της Βουλής των Ελλήνων και όλων των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί (ΜΠΕ κλπ.). Να σημειωθεί, ότι όλες αυτές οι πράξεις έχουν εκδοθεί μετά από δημόσια διαβούλευση και έκφραση όλων των απόψεων όπως επιτάσσει ο νόμος.

 

5. Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!

 

6. Ο Δήμος έχει επιλέξει μία κυκλοφοριακή μελέτη για την ευρύτερη περιοχή αντίθετη με την εγκεκριμένη υπογειοποίηση, η οποία όχι μόνο δεν βελτιώνει τα πράγματα, αλλά θα διαλύσει την κυκλοφοριακή κατάσταση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μόνο και μόνο για να παρεμποδίσει την υλοποίηση του γηπέδου.

 

7. Τέλος, ο κύριος Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα θα πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και τα τεχνάσματά τους προκειμένου να ασχοληθούν με κάτι πιο δημιουργικό για την πόλη τους.

 

Η ΑΕΚ έχει προσφέρει όλα τα ανταλλάγματα τα οποία της ζητήθηκαν, για τα οποία ο κύριος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του με προκλητικό τρόπο αδιαφορούν. Τα ψέματα τέλειωσαν! Το ΥΠΕΝ, με το έγγραφό του από 19.01.2017 (Α.Π. 57110), ενημερώνει το Δήμο για την υποχρέωσή του να εγκρίνει άμεσα τα υψόμετρα, σύμφωνα με τον Νόμο, τον οποίο ο Δήμος δεν εφαρμόζει παρανόμως, προσποιούμενος, απ’ ότι φαίνεται στην ανακοίνωσή του, ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

 

Το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ή αιρετοί, έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους όποιους είμαστε όλοι ίσοι».

 

Εμείς - ως απόγονοι των Μικρασιατών προσφύγων-κατοίκων αυτής της πόλης - έχουμε την ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία μας, στον πολιτισμό μας αλλά και στις σύγχρονες ανάγκες της περιοχής μας να καταγγείλουμε την συμπεριφορά της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, η οποία και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για το ποιόν ή ποιούς εξυπηρετεί! Είναι επίσης γνωστό ότι η σημερινή κυβέρνηση - που έχει ως κύριο κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα στήριξε τον κ. Άρη Βασιλόπουλο για να εκλεγεί Δήμαρχος - αλλά και η Περιφέρεια Αττικής με την σειρά της, έχουν συναινέσει και διευκολύνει πλήρως την διαδικασία ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.

 

Ζητάμε λοιπόν νέο γήπεδο της ΑΕΚ - χώρο αθλητισμού και πολιτισμού - ΤΩΡΑ και ΑΜΕΣΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με σεβασμό στο περιβάλλον και με εφαρμογή των νόμων!- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (01/03/2017 10:51)

Ερχεται τσουνάμι εξελίξεων

Πω πω (01/03/2017 13:39)

Ανατρίχιασα! Οι προσκυνημένοι που μετονόμασαν το "Αλύτρωτες" πατρίδες σε "Αλησμόνητες". Το σωματείο του καταδικασμένου. Ελεος πια...

Nick (01/03/2017 14:40)

Όλα αυτά που γράφετε είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Ο Βασιλόπουλος όμως που μισεί την ΑΕΚ θα κάνει λέει δηλώσεις και θα πει αυτά που λέει εδώ και 3 χρόνια και τα οποία έχουν κριθεί ομόφωνα και αρνητικά γι αυτόν στα δικαστήρια. Δεν τον ακούμε πλέον γιατί ξέρουμε τις βρωμιές που θα βγάλει το στόμα του. Και αφού δεν υπάρχει κράτος να τον στείλει εκεί που πρέπει για τις παρανομίες και τα ψέματά του θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο με μηνύσεις και συνεχή παρουσία. Θα μας βλέπει ασταμάτητα ακόμα και στον ύπνο του.

Με αυτό (01/03/2017 14:58)

που κάνουν όλοι οι ανεγκέφαλοι και όλα τα τσιράκια των καταδικασμένων λαδιάρηδων κοκαϊνομανών και γήπεδο δεν θα γίνει και αν φάει και καμιά ψιλή ο Βασιλόπουλος θα βγει πανηγυρικά από την 1η Κυριακή. Συνεχίστε έτσι

George (01/03/2017 15:00)

Έτσι θα σε πάμε δημαρχάκο, χωρίς έλεος. Που είναι οι συναγωνιστές σου; Άρχισαν να την κάνουν σιγά σιγά;

Μην ονειρεύεστε δημαρχίες (01/03/2017 18:48)

Μιλάνε όλοι μιλάνε κι οι καταδικασμένοι αρκουδέηδες.
Όσο ΑΕΚ και να το παίξετε, το μουτζούρη δεν πρόκειται να τον βγάλετε από πάνω σας.
Ο σημερινός αποτυχημένος δήμαρχος θα πέσει, αλλά στη θέση του δεν θα βρεθείτε εσείς. Χωνέψτε το!

Αγνωστος (02/03/2017 00:45)

μπραβο παιδια. μπραβο προεδρε!

Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 09:04)

Τα γήπεδα πρέπει να προσαρμόζονται στις ανάγκες και την λειτουργική καθημερινότητα των ανθρώπων και των πόλεων που αυτοί κατοικούν.

Δεν προσαρμόζονται οι πόλεις στα "θέλω" επιχειρηματικών ομίλων που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πόλη.

@Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 09:04) (02/03/2017 10:04)

Ναι ωραίο επιχείρημα αλλά κάνεις ένα πολύ βασικό λάθος. Πρώτα διαμορφώθηκε το γήπεδο το 1930 και μετά χτίστηκαν γύρω του σπιτάκια. Αρα τα σπιτάκια έπρεπε να προσαρμοστούν στις ανάγκες ενός γηπέδου.

Ανωνυμος* (02/03/2017 15:14)

Καλο ειναι να μην ταυτιζεστε με ενα εργο που για την πλειοψηφια των κατοικων θα δυσκολεψει αφανταστα την ηδη δυσκολη ζωη των κατοικων.
Η αντιπολιτευτικη σας πολιτικη υιοθετει σχεδια που εχει καταδικασει ο Φιλαδελφειωτικος λαος πολλες φορες τα τελευταια 20 χρονια!
Υ.Γ. Θα ημουν περισσοτερο επιφυλακτικος απεναντι στις προθεσεις σας που τωρα ειναι ξεκαθαρες αν ειχατε παρεμβει στο σχεδιο του γηπεδου νωριτερα απαιτωντας ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΕ ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ στο νεο γηπεδο! Δυστυχως οι προθεσεις σας ειναι διαφορετικες αν και ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ απο τις τελευταιες εκλογες οτι ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ εδωσε τον δημο στην Δ.Π. με την "ανεξηγητη"(;;;;) διοργανωση συγκεντρωσης οπαδων την ωρα της συγκεντρωσης του Βασιλοπουλου!

@Ανωνυμος* (02/03/2017 15:14) (02/03/2017 17:50)

Τα παραμύθια σου εκεί που σε παίρνει. Το ξέρουμε ότι ένα γήπεδο δυσκολεύει τη ζωή των κατοίκων για λίγες ώρες κάθε 15 μέρες. Όμως το γήπεδο προϋπήρχε και όποιος επέλεξε να μείνει δίπλα του γνώριζε τα προβλήματα.

Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 17:50)

@02/03/2017 09:04
Μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Γιατί αν ήξερες πότε χτίστηκαν οι εξέδρες δεν θα έλεγες ανακρίβειες.
Όλα σας τα «επιχειρήματα» πέφτουν κάθε μέρα και κάθε ώρα.
Α! Και που 'σαι... Έμαθες φαντάζομαι (μιας και επικαλείστε και τους νόμους τελευταία) τι έγινε σήμερα στα δικαστήρια. Τι; Δεν έμαθες;

@ (02/03/2017 17:50) (02/03/2017 18:16)

Ρε τελειωμένε ψευταρά οι εξέδρες δεν έγιναν τη δεκαετία του 80. Όταν έγιναν χωριουδάκι ήταν η πόλη μας. Όσοι μαζεύτηκαν μετά ήξεραν πάρα πολύ καλά ότι ένα γήπεδο δίπλα τους προκαλεί αναστάτωση. Και επειδή πετάς μια βλακεία για να τσιμπήσουν οι άσχετοι γιατί δεν μας λες εσύ τι έγινε στα δικαστήρια σήμερα να γελάσουμε να μας φτιάξεις τη μέρα; Ένα έστω σοβαρό άτομο δεν υπάρχει ανάμεσά σας;

@Προς "μικρασιάτες" (02/03/2017 17:50) (02/03/2017 18:29)

Σε ποιον απαντάς έχεις καταλάβει; Τα έχασες καημένε. Γραφω οτι το γήπεδο διαμοφώθηκε το 1930 οχι οτι σηκώθηκαν οι εξέδρες. Μάθε Ελληνικά βλάκα. Η πρόθεση για γήπεδο υπήρχε απο το 30. Οποιος πηγε δίπλα ήξερε τι θα γίνει εκεί

Ανωνυμος* (02/03/2017 18:33)

Στην κατασκευη ενος γηπεδου οπως το γηπεδο του 1930 κανενας δεν θα ελεγε οχι!
Και για να καταλαβεις τις καλες προθεσεις των κατοικων, ουτε σε γηπεδο του 1960 θα λεγαμε οχι!

@(18:33) (02/03/2017 19:47)

Κι εγώ θα ήθελα ολόκληρη την Αθήνα και τα προάστια όπως ήταν το 30 ή έστω το 60. Ας αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τις πολυκατοικίες γύρω μας. Θα ξεκινήσουμε όμως από τα σπίτια του Δημάρχου και της παρέας του.

@Ανωνυμος* (02/03/2017 18:33) (02/03/2017 19:51)

Στο γηπεδο του 1960 δεν θα λέγατε όχι αλλά πολυκατοικίες πολυόροφες σηκώσατε για την κονόμα απο εκεί που είχατε ισογειάκια και διωροφάκια. Η κοινωνία και οι ανάγκες εξελίσσονται, οπως φτιάξατε πολυκατοικίες με αντιπαροχές για την κονόμα και με μεταφορά συντελεστή δόμησης έτσι και η ΑΕΚάρα θα φτιάξει τη γηπεδάρα της. Γκρεμίστε τις; πολυκατοικίες για να γυρίσουμε στο 60 και να φτιάξουμε γήπεδο 15000 θέσεων

ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΗΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.

@ Ολελέδες (02/03/2017 22:20)

Προς το παρόν, άλλοι έξη μήνες απόλαυσης στην ήσυχη πόλη μας. Κλάψτε τώρα με την ησυχία σας

Ανωνυμος* (02/03/2017 22:21)

Οποιος γκρεμιζει χανει το παιχνιδι!
Ζητα λοιπον ευθυνες απο εκει που πρεπει!
Γηπεδο τωρα σε ακατοικητο νησι για να αναβαθμιστει η περιοχη!

Ανώνυμος (03/03/2017 09:50)

Εγινε, ελάτε τώρα να πάρετε τη Στρούγκα μετά απο 6 μήνες

@ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20) (03/03/2017 11:44)

Γαυροσίχαμα όταν αναφέρεσαι σε Μικρασιάτες να πλένεις το στόμα σου με σαπούνι.

@( 22:20) @(22:21) (03/03/2017 11:51)

Σου υπόσχομαι πολύ μεγάλη απόλαυση χρηματοδοτούμενε ιδιαίτερα το επόμενο εξάμηνο. Και ξέρεις ότι σε αντίθεση με εσένα τον καρπαζοεισπράκτορα σε ότι λέω δικαιώνομαι. Πούλα εσύ νέο παραμύθι για το παραχωρητήριο. Μετά τις επιτυχίες σου για όλα τα υπόλοιπα ούτε οι δικοί σου παραμυθιάζονται πλέον.

Ανώνυμος (03/03/2017 12:50)

@ ΦΤΟΥ! (02/03/2017 22:20)

Δεν νομίζω επιχειρηματίας του βεληνεκούς του Τίγρη να έχει πάρε-δώσε μαζί τους.
Μόνο χαζός δεν είναι ο Μελισσανίδης να συνδεθεί είτε ο ίδιος είτε η ΑΕΚ με αυτούς.
Οι συγκεκριμένοι είναι αυτόκλητοι, στην προσπάθειά τους να βρουν κάποιο έρισμα στην τοπική κοινωνία, στους ΑΕΚτζήδες.
Μικρή πόλη είμαστε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι στα ενδιαφέροντά τους αν και γουστάρουν τον Ρονάλντο (όχι τον χοντρό) για άλλους λόγους.
Αν τους πας μια μπάλα σε κουτί θα την περάσουν για βόμβα.

ΠΡΟΕΔΡΑΣ - MAD BOY (03/03/2017 13:20)

Εκτος από καταδικασμένος με πολυετη φυλάκιση, ο πρόεδρας της στενης παρεας του καταδικου τομπι και όχι των μικρασιατων φιλαδελφειας, ειναι και φανατικος παναθηναικός, οργανωμένος παλαιοτερα στους mad boys. ο γραμματεας δε, και αντιπροεδρος του δημοτικου συμβουλιου, ειναι αρρωστος ολυμπιακος που στις εκλογες λεει οτι ειναι ΑΕΚ, οι ανθρωποι ειναι ΑΕΚοκάπηλοι και χρησιμοποιουν την ΑΕΚ, το γήπεδο και τον διαολο τον ιδιο, για να φανουν και να τσιμπησουν και κανα ψηφο. Το γήπεδο θα πρεπει να γινει στη Φιλαδέλφεια. Αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζουμε την ηρα απο το σταρι.

Ανώνυμος (03/03/2017 14:16)

@11:44
Τους περισσότερους Μικρασιάτες ΚΑΙ τους σέβομαι ΚΑΙ τους τιμώ ΚΑΙ τους εκτιμώ.
Τους συγκεκριμένους «μικρασιάτες» ποτέ! Για όλους τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε.
Κυρίως όμως γιατί είναι μικρασιατέμποροι για μικροπολιτικούς λόγους και ευκαιριακοί ΑΕΚολέδες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©