Δευτέρα 05.06.2023,  

Πόλεμος ανακοινώσεων Δήμου- ΑΕΚ στην πλάτη της τοπικής κοινωνίας

Δημοσιεύτηκε στις 22/02/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  32 σχόλια

Σε πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και ΑΕΚ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της κατασκευής του γηπέδου της κιτρινόμαυρης ομάδας στον ιστορικό χώρο που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ, δίπλα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Με ανακοινώσες τους οι δυο πλευρές ουσιαστικά πιστοποιούν τις αγεφύρωτες διαφορές τους, που όμως λειτουργούν de facto σε βάρος της ανέγερσης του γηπέδου. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η ελληνική γραφειοκρατία έχει εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες τρόπους να κωλυσιεργήσει σε οποιοδήποτε έργο, από τον φράχτη στον κήπο ενός σπιτιού, μέχρι την επένδυση του Ελληνικού. 

 

Δείτε τις δυο ανακοινώσεις:

 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

 

Επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν δημοσιευθεί ανυπόστατες ανακοινώσεις και άρθρα, και έχουν σταλεί ακόμη και εξώδικα που επιχειρούν απαράδεκτα να εκφοβίσουν όχι μόνο τους αιρετούς αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου, θεωρούμε αναγκαίο να ξεκαθαρίσουμε σε κάθε κατεύθυνση, τα ακόλουθα:

Η Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχουν εκφράσει από την προεκλογική περίοδο ακόμη τις ενστάσεις τους στο συγκεκριμένο σχέδιο της Δικέφαλος Α.Ε. για την κατασκευή δυσανάλογου προς την περιοχή γηπέδου επαγγελματικού ποδοσφαίρου, για λόγους προστασίας της πόλης και του δημοσίου συμφέροντος που έχουν πολλές φορές αναλυθεί. Για αντίστοιχους λόγους έχουν εκφράσει και την αντίθεσή τους στο έργο υπογειοποίησης κεντρικών δρόμων μπροστά από το γήπεδο, που σχεδιάζεται από τη Δικέφαλος και θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Αττικής. Εξαιτίας αυτής της ξεκάθαρης και συνεπούς στάσης, η Δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στόχος συνεχών επιθέσεων, τραμπουκισμών, βανδαλισμών, πληρωμένων δημοσιευμάτων με απειλές, ψέματα, συκοφαντίες και ύβρεις.

 

Παρά τα όσα διαδίδονται, ο Δήμος δεν έχει καμία αρμοδιότητα σχετική με την υλοποίηση των παραπάνω σχεδίων. Η εμπλοκή του περιορίζεται από τον νόμο στην έκφραση γνώμης, την οποία τα αρμόδια όργανα δεν είναι υποχρεωτικό να τη λάβουν υπόψη, όπως ήδη έγινε με την αρνητική γνωμοδότησή του Δήμου στην Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων. Όπως και η προσφυγή του Δήμου στο ΣΤΕ ενάντια στην παραχώρηση των στρεμμάτων του Άλσους, η οποία και απορρίφθηκε, δεν παρακώλυσε ούτε μια ημέρα την προώθηση του σχεδίου του γηπέδου. Συνεπώς, όσοι απειλούν, ασχημονούν και εκφοβίζουν ή όσοι απλώς αγανακτούν, ας αναζητήσουν αλλού τις αιτίες των καθυστερήσεων.

 

Στον Δήμο υποβλήθηκαν υψομετρικές μελέτες των οδών που δείχνουν τροποποιήσεις υψομέτρων των υπαρχουσών οδών λόγω της σχεδιαζόμενης υπογειοποίησης. Αυτές οι τροποποιήσεις δεν εγκρίνονται από τον Δήμο, ο οποίος μόνο γνωμοδοτεί, αλλά από την Περιφέρεια Αττικής. Ωστόσο, το μόνο που έχει δοθεί στο Δήμο είναι μια μη εγκεκριμένη προμελέτη της υπογειοποίησης των δρόμων και υψομετρικές μελέτες με παραλείψεις, τόσο τον Αύγουστο του 2014 όσο και τον περασμένο Οκτώβρη, οπότε και ο Δήμος απεύθυνε ερωτήματα στο ΥΠΕΝ και την Περιφέρεια. Μετά από 2,5 χρόνια, ο Δήμος συνεχίζει να μη γνωρίζει ποια θα είναι τα οριστικά υψόμετρα των οδών, ώστε να γνωμοδοτήσει. Πρόκειται για έλλειψη ουσιαστικής πληροφορίας καθώς με την υπογειοποίηση, η περιοχή θα υποστεί μεγάλη μεταβολή: τα κατώφλια και οι αυλές σπιτιών θα βρεθούν χαμηλότερα από τα πεζοδρόμια, οι ράμπες εισόδου και εξόδου των υπογειοποιημένων δρόμων θα αλλάξουν ριζικά τη μορφή του προστατευόμενου παραδοσιακού οικισμού και θα δημιουργήσουν φραγμούς στην κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ενώ οι προβλεπόμενες κυκλοφοριακές αλλαγές σε ολόκληρη την περιοχή του κέντρου είναι σε αντίθεση με την κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου που έχει παραληφθεί και δημοσιοποιηθεί από το 2013.

 

Σε αυτή την ανακοίνωση, η ΑΕΚ απάντησε με το παρακάτω κείμενο:

 

«Με μεγάλη έκπληξη ο κόσμος της ΑΕΚ διάβασε στην ανακοίνωση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα ψέματα, με τα οποία για μία ακόμα φορά προσπαθεί να παραπλανήσει το ευρύ κοινό για το τι συμβαίνει με την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου.

 

Η αλήθεια, όπως εκφράζεται μέσα από τις αποφάσεις των Υπουργείων, της Περιφέρειας, των αρμόδιων Υπηρεσιών και των Δικαστηρίων, έχει ως εξής:

 

1. Για την έκδοση της άδειας απομένει η έγκριση της υψομετρικής μελέτης, η οποία έχει υποβληθεί υπερπλήρης από τις 25.10.2016 (Α.Π. Δήμου 20779) μαζί με την εγκεκριμένη προμελέτη από την Περιφέρεια Αττικής για την υπογειοποίηση.
 

2. Η υπογειοποίηση δεν είναι ένα έργο που προτείνει η Δικέφαλος, είναι ένα δημόσιο έργο που έχει σχεδιαστεί από την Περιφέρεια για να βοηθήσει κυκλοφοριακά το Δήμο από την καθημερινή κίνηση οχημάτων και βάσει του συγκεκριμένου έργου μελετήθηκε και η σύνδεσή της με το νέο γήπεδο.

 

3. Αποτελεί τεράστιο ψέμα ότι η υπογειοποίηση υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και ότι δήθεν εμποδίζει την πρόσβαση σπιτιών και καταστημάτων. Αντιθέτως, δημιουργεί επιπλέον δέκα στρέμματα ελεύθερου χώρου στην περιοχή, καθώς και μία ασφαλή διαδρομή πεζών από την Λεωφόρο Δεκελείας στο σταθμό του Περισσού.

 

4. Οι όποιες προεκλογικές και μετεκλογικές απόψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για το γήπεδο δεν δίνουν άλλοθι και δικαίωμα σε κανέναν να μην σεβαστεί και αντίθετα να αγνοεί τις τελεσίδικες αποφάσεις των Δικαστηρίων, των νόμων της Βουλής των Ελλήνων και όλων των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί (ΜΠΕ κλπ.). Να σημειωθεί, ότι όλες αυτές οι πράξεις έχουν εκδοθεί μετά από δημόσια διαβούλευση και έκφραση όλων των απόψεων όπως επιτάσσει ο νόμος.

 

5. Σε όλες τις συκοφαντικές αναφορές του κυρίου Δημάρχου το μόνο που του απαντάμε είναι ότι η ΑΕΚ σε ολόκληρη αυτή την επίπονη διαδρομή έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή αδιαλλαξία του. Εκείνος δεν σέβεται τον νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ στο οποίο εκείνος προσέφυγε!

 

6. Ο Δήμος έχει επιλέξει μία κυκλοφοριακή μελέτη για την ευρύτερη περιοχή αντίθετη με την εγκεκριμένη υπογειοποίηση, η οποία όχι μόνο δεν βελτιώνει τα πράγματα, αλλά θα διαλύσει την κυκλοφοριακή κατάσταση στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας μόνο και μόνο για να παρεμποδίσει την υλοποίηση του γηπέδου.

 

7. Τέλος, ο κύριος Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα θα πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα και τα τεχνάσματά τους προκειμένου να ασχοληθούν με κάτι πιο δημιουργικό για την πόλη τους. Η ΑΕΚ έχει προσφέρει όλα τα ανταλλάγματα τα οποία της ζητήθηκαν, για τα οποία ο κύριος Δήμαρχος και οι συνεργάτες του με προκλητικό τρόπο αδιαφορούν.

 

Τα ψέματα τέλειωσαν! Το ΥΠΕΝ, με το έγγραφό του από 19.01.2017 (Α.Π. 57110), ενημερώνει το Δήμο για την υποχρέωσή του να εγκρίνει άμεσα τα υψόμετρα, σύμφωνα με τον Νόμο, τον οποίο ο Δήμος δεν εφαρμόζει παρανόμως, προσποιούμενος, απ’ ότι φαίνεται στην ανακοίνωσή του, ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα.

 

Το γήπεδο θα γίνει και όσοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου ή αιρετοί, έχουν ευθύνες παρεμπόδισής του, θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των νόμων, απέναντι στους όποιους είμαστε όλοι ίσοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

tasos (22/02/2017 13:52)

Τώρα που άρχισαν οι μηνύσεις θα πέσει το μεγάλο γέλιο. Ας πρόσεχες βλαχοδήμαρχε. Δεν θα ξεμπλέξεις από τα δικαστήρια ακόμα κι αν κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή. Μόνο τους υπαλλήλους του Δήμου που έχεις πάρει στο λαιμό σου λυπάμαι και θα την πληρώσουν μαζί με εσένα. Αρχίστε να μαζεύετε χρήματα για δικηγόρους και κυρίως για διαφυγόντα κέρδη.

Ανώνυμος (22/02/2017 14:03)

Η ειρωνία είναι οτι η ΑΕΚ τους εχει ταραξει στην νομιμοτητα!
Θυμαμαι τις τοποθετησεις του κου Βασιλοπουλου και ολων για την συνταγματικοτητα του νομου , της κας Ανδρεου για το αρθρο 42, των στρουγκαιων, που τα ξερουν ολα κλπ και με πιανουν τα γελια.

Ολοι αυτοι βρηκαν νοημα στην ζωη τους κυνηγωντας ανεμομυλους!
Ετσι σαν αλλοι Δον Κιχώτες επηρεασμένοι από '' ιπποτικά'' βιβλία αναζητουν παθιασμένα ΄΄ιπποτικές΄΄ περιπέτειες που φυσικά δεν υπάρχουν και τις επινοουν.. Έτσι μπλέκονται σε απίστευτες καταστάσεις κωμικές και τραγικές, τις περισσότερες φορές εξευτελιστικές, και διασύρινταιι προκαλώντας αρχικά την έκπληξη και στη συνέχεια το χλευασμό των άλλων.

George (22/02/2017 14:40)

Εγώ σου τα έλεγα Αρούλη εδώ και μήνες ότι θα σε περιλάβουν τα δικαστήρια. Καλό βόλι......

Ανώνυμος (22/02/2017 15:05)

Δεν ξέρω πως την έχει δει η φασιστερά του Δημου μας αλλά υπεράνω Νόμων δεν είναι κανείς. Εκτός και αν το έχουνε γυρίσει στο αντάρτικο και πρέπει να περιμένουμε να πιάσουν και καμιά πλαγιά

Ανώνυμος (22/02/2017 15:15)

Γίνεται ακριβώς οτι προβλέπω εδώ και 2 χρόνια. Η ΑΕΚ δικαιώνεται παντού και πάντα, ο Δήμος δια των εκπροσώπων του συνεχίζει να μαζεύει καρπαζιές και οσονούπω θα προκύψουν και οι επακόλουθες νομικές ευθύνες για εντός εκτός και επι τ' αυτά του Δημου. ΣΔΟΕ, Εφορίες, Πολοδομίες, Ελεγκτές Διοίκησης, Δικαστές και Εισαγγελείς θα πάρουν φωτιά. Δεδομένης της αλλαγής κυβέρνησης και της επαναφοράς του μέτρου της καθαίρεσης των επίορκων υπαλλήλων κάποιοι πρέπει να έχουν ήδη αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους. Οι φάκελοι είναι έτοιμοι και εμείς περισσότερο έτοιμοι να "απασφαλίσουμε". Με το βλέμμα εννοείται στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές όπου η πόλη θα περάσει στα χέρια εκείνων που πρέπει, εκείνων που νιώθουν τις ρίζες να τους καλούν, έχουν την Προσφυγιά και την ΑΕΚάρα στο αίμα τους.

N.F. (22/02/2017 16:36)

Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να λειτουργεί τόσο παράνομα όσο ο Δήμαρχος; Και καλά αυτός μπορεί να ξεπληρώνει γραμμάτια. Οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν καταλάβει που πάνε να μπλέξουν;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (22/02/2017 17:50)

Η Παπαλουκά είναι έμμισθη αντιδήμαρχος από εμάς τους πολίτες,να παραιτηθεί εδώ και τώρα και μετά ας τρέχει όπου θέλει με τους κολλητούς της,πληρώνεται για τη πόλη να προσφέρει.Διαβάστε σήμερα το Πρώτο Θέμα.ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

χαχαχαχα (22/02/2017 20:23)

ΚΛΑΦΤΕ ρε αεκ-ολεδες...γηπεδο το 2050 στους θαρακομακεδόνες

@N.F. (22/02/2017 16:36) (22/02/2017 21:58)

Οι υπάλληλοι του Δήμου καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν θέλουν να υποτάσσονται σε αυτό το μόρφωμα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου θα υποστούν τις συνέπειες.

Χαχαχαχα (22/02/2017 22:07)

Στα τέσσερα Δημαρχάκο. Και περαστικά για το άλλο γλέντι στο ΟΑΚΑ. Άντε βρες μια γωνιά να κλάψεις μαζί με τον Σάββα.

Φίλε Διαμαντή... (22/02/2017 22:29)

...έχεις πληροφόρηση, ποια είναι τα ανταλλάγματα τα οποία ζητήθηκαν στην ΑΕΚ από τον δήμο;
Αν όχι, θα είχε ενδιαφέρον να μάθεις και να μας πεις.

Να τον χαίρεστε..... (22/02/2017 23:19)

Ο ψευταράς είχε κάνει δήλωση παλαιότερα υπερ της υπογειοποίησης. Και τώρα λέει τα αντίθετα. Ούτε θυμάται πια τι έχει δηλώσει κατά καιρούς. Απλά θλιβερός.

Αμαν "tasos" (22/02/2017 23:31)

@Ανώνυμος (22/02/2017 15:15)
Βρε Τασούλη ακόμα θα μας ζαλίζεις με τις ελπίδες σου. Μπουκώσου εκεί με κάνα πιτόγυρο στα Φιλαδέλφεια. Θα πάθεις τίποτα με τις ονειρώξεις σου.

.......... (23/02/2017 10:09)

Ήθελα να ήξερα όσοι είναι κατά του γηπέδου για απόλυτα κατανοητούς λόγους δεν βλέπουν ότι τους εκπροσωπεί ένας ψεύτης καιροσκόπος ο οποίος με τις παρανομίες του πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα; Και το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού το γήπεδο είναι απόλυτα νόμιμο θα έπρεπε να είναι η συνεργασία και οι αμοιβαίες υποχωρήσεις ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων με την παρουσία του γηπέδου σε σχέση με ότι ζούσαμε στο παρελθόν με το παλιό γήπεδο.

ΑΕΚΑΡΑ (23/02/2017 10:41)

Καλά ο άνθρωπος έχει καταλάβει ότι ξεφτιλίζεται; Μετά τις γελοιότητες για το ύψος του γηπέδου που θα κάνει σκιά στην πόλη τώρα λέει νέες ασυναρτησίες για την υπογειοποίηση που δεν προκύπτουν από πουθενά και η οποία αποτελεί το σημαντικότερο έργο αποσυμφόρησης της κυκλοφορίας και προσφοράς νέου ελευθερου χώρου και χώρου πρασίνου στους κατοίκους.

Βαρεθήκαμε πια το θεατράκι σας (23/02/2017 13:56)

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω και τους μεν και τους δε αλλά όλος αυτός ο χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων στα μάτια των πολλών φαίνεται ως ένα καλοστημένο θέατρο.

Η μεν δημοτική παράταξη το παίζει δήθεν διωκόμενη από τα επιχειρηματικά συμφέροντα στην προσπάθειά της να ανακτήσει το χαμένο εδώ και καιρό αριστερό και φιλολαϊκό προφίλ της, τα δε επιχειρηματικά συμφέροντα χρησιμοποιούν -και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν απ´ ό,τι φαίνεται- ως άλλοθι την δήθεν εχθρική στάση του Δήμου για να καλύψουν την αδυναμία τους να προχωρήσουν στην κατασκευή του γηπέδου.

Μόνοι χαμένοι από αυτή την κακόγουστη παράσταση η πόλη και η ΑΕΚ.

Απορία... (23/02/2017 14:02)

Καλά ρε παιδιά αυτό το πράγμα που έχετε για δήμαρχο κυκλοφορεί ανενόχλητος στη Ν.Φ.; Απορώ με την ψυχραιμία σας.

100% Φιλαδελφειώτης, 50 χρόνια γέννημα-θρέμμα (23/02/2017 20:12)

@ Απορία... (23/02/2017 14:02)
Το τι θα κάνουμε με τη δημοτική αρχή στις εκλογές του 2019 είναι αποκλειστικό δικό μας θέμα· των κατοίκων εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.
Προς το παρόν, το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τον αποτυχημένο δήμαρχο συμπαθή. Όπως καταφέρατε να τον κάνατε συμπαθή και με την αντισυγκέντρωση που του κάνατε στην προεκλογική του συγκέντρωση το 2019. (Ή μήπως αυτό ακριβώς ήταν το σχέδιο όποιων το εμπνεύστηκαν?)
Ακόμα να καταλάβετε ότι όποιος υποψήφιος επένδυσε στο να το παίζει ΑΕΚάρας πήγε άπατος? 14% πήρε ο κυρ Στράτος ενώ κι ο μέγας ΑΕΚάρας και Φιλαδελφειώτης Κόκος έχασε από τον πανάγνωστο υπάλληλο του Σύριζα που με το στανιό έπιασε το μισό ποσοστό του κόμματός του. Εσύ που προφανώς και δεν μένεις στη Νέα Φιλαδέλφεια (αφού λες "έχετε") καλύτερα να ασχολείσαι με την πόλη σου.

@Βαρεθήκαμε πια το θεατράκι σας (23/02/2017 13:56) (23/02/2017 20:30)

Δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Η ΑΕΚ έχει κάνει κυριολεκτικά τα πάντα. Το σχέδιο της δεν έχει το παραμικρό νομικό κενό και έχει αφήσει την άλλη πλευρά να εκτίθεται. Και τώρα ήρθε η ώρα ή να υποχωρήσουν ή να εξηγήσουν στα δικαστήρια γιατί έχουν προβεί σε τόσες παρανομίες. Δεν φταίει η ΑΕΚ που το κράτος είναι παράλυτο και δεν μπορεί να διευθετήσει ένα θέμα αν δεν περάσουν χρόνια. Έστω κι έτσι τα χρόνια πέρασαν και τα τεχνάσματα τελείωσαν. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι και λέμε ότι κοροϊδεύουν και οι δύο πλευρές.

@(23:31) (23/02/2017 20:34)

Εσύ ρούφα το αυγό σου και συνέχισε την κλάψα παρέα με τον Θεοδωρίδη και τον Καραπαππά για την ήττα του κούλη. Για το γήπεδο δεν έχω να σου πω κάτι. Μιλάνε πλέον οι πράξεις. Περαστικά.

@Να τον χαίρεστε..... (22/02/2017 23:19) (23/02/2017 20:37)

Πράγματι. Δεν ξέρει πια τι λέει και τι κάνει. Ξεπέρασε κάθε όριο ξεφτίλας. Δεν πειράζει καλό μας κάνει. Βλέπουν και οι υπόλοιποι φορείς με τι σοβαρό άτομο έχουν να κάνουν.

ανώνυμος δημότης (23/02/2017 20:55)

Δυστυχώς εμείς στη Φιλαδέλφεια στην τότε άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς το χρίσμα του οποίου, ο Βασιλόπουλος το πολύ να έκανε τον ινστρούχτορα σε καμιά παρακμιακή δήθεν λαϊκοσυνέλευση) δεν είχαμε την τύχη να έχουμε για δήμαρχο τον Γκότση της Νέας Ιωνίας, ο οποίος είναι μεν κι αυτός συριζαίος αλλά απείρως σοβαρότερος από το δικό μας. Νόμιζα ότι μετά τη λαίλαπα Γαϊτανά ο οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος αλλά ο συγκεκριμένος το τερμάτισε. Τριάντα χρόνια θα έβγαινε αν ερχόταν σε συνεννόηση με την ΑΕΚ και κέρδιζε για τη πόλη τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Προτίμησε να το παίζει επαναστάτης πατώντας σε 3-4 βάρκες (σύριζα, λαε, ανταρσυα, αναρχικοί). Πόσο επαναστάτης κι αριστερός είναι βέβαια κάποιος που πάει ακόμα και για καφέ με προστασία από λίτες και τσέους είναι μια άλλη ιστορία.

Ανωνυμος* (23/02/2017 22:50)

Τασο, ανωνυμε, ν.φ. ανωνυμε ,τζωρτζ ανωνυμε
Μας εχεις ζαλισει τα π@π@ρια !
Βρες μια κοπελλα ρε φιλαρακο!
Μονο καλο θα σου κανει ......και θα ξεκουρασεις και τα χερια σου!

@Απορία... (23/02/2017 14:02) (23/02/2017 22:54)

Tasos έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. δεν πειράζει σε συμπονάμε.

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ (22/02/2017 17:50) (23/02/2017 23:07)

Θα έλεγα να πας σχολείο μήπως και μάθεις Ελληνικά. Η Παπαλουκά και ο Αρης είναι φιλόλογοι και αν χρειασθεί να τους ζητήσουμε να σου κάνουν μαθήματα, Διάλεξε.

@(13:56) (24/02/2017 08:51)

Άσε ρε φίλε το παραμύθι με τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Τα συμφέροντα της ΑΕΚ εξυπηρετεί το γήπεδο. Από κει και πέρα εσύ τι είσαι; Ο λογιστής του Μελισσανίδη και διαπίστωσες ότι του τελείωσαν τα χρήματα;

tasos (24/02/2017 08:55)

Συμβουλεύω τους εμπλεκόμενους στις παρανομίες του δημάρχου να αρχίσουν άμεσα να κάνουν αιματηρές οικονομίες για να ανταπεξέλθουν στα δικαστικά έξοδα. Στη ζωή του ο καθένας πρέπει να προσέχει ποιόν εμπιστεύεται και ποιόν στηρίζει.

@Βαρεθηκαμε το θεατρακι σας (24/02/2017 11:00)

Το πιο σωστο σχολιο που εχω διαβασει για την συγκεκριμενη "υποθεση" εδω και 3 χρονια.

Μια κακοστημενη παρασταση ολο το σκηνικο.

Απο την μια ο ΑΒ που κατασκευαζοντας ως εχθρο την ΑΕΚ προσπαθει να συσπειρωσει γυρω του αριστερους, οικολογους, αντιγηπεδικους, οικοταλμιμπαν κλπ.

Απο την αλλη η ΑΕΚ επειδη προφανως δεν μπορουν να φτιαξουν γηπεδο με τα λεφτα της Περιφερειας μονο μιας και διαθεση για "μαρουλι" δεν φαινεται να υπαρχει, κατασκευαζει ως εχθρο τον Δημο, τον ΑΒ κλπ για να συσπειρωσουν γυρω τους οτι μπορουν απο οπαδους.

Μονο που τα "ορκ" και των 2 πλευρων δεν το αντιλαμβανονται αυτο και παιζουν το παιχνιδι τους.

Ομως ο κοσμος της Νεας Φιλαδελφειας και της Νεας Χαλκηδονας εχει πολυ πιο σοβαρα προβληματα και ζητηματα ανεπολυτα σε σχεση με τις δηθεν οικολογικες ανησυχιες της δημοτικης αρχης η τις ανησυχιες των αεκτζηδων για φαραωνικα γηπεδα εν καιρω κρισης. Προβληματα που μενουν ανεπιλυτα.

@(22:54) (24/02/2017 15:13)

Σοβαρά έχω χάσει την ψυχραιμία μου; Εγώ γαυράκο μία χαρά είμαι. Δεν έχω παραβιάσει κανένα νόμο, δεν αγνοώ δικαστικές αποφάσεις και δεν θα καταδικαστώ με κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, διαφυγόντα κέρδη και πολλά άλλα. Ψάξε στο Δήμο να βρεις ποιοί έχουν χάσει τον ύπνο τους και την ψυχραιμία τους.

@(11:00) (24/02/2017 15:19)

Άλλος ξερόλας που είναι σίγουρος ότι ο Μελ δεν έχει τα χρήματα για το γήπεδο. Ενημερώσου πρώτα για την οικονομική του κατάσταση και μετά γράφε εξυπνάδες.


Ανώνυμος (24/02/2017 19:09)

@08:51. Φυσικά και κανείς δεν είναι λογιστής του Μελισσανίδη και εννοείται ότι δεν του τέλειωσαν τα χρήματα. Εκείνο το απλό που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι ότι θέλει να κάνει το γήπεδο, να το εκμεταλλεύεται ως επιχείρηση, αλλά όλο αυτό να γίνει χωρίς να βάλει κεφάλαιο. Σκέψου το λίγο και ίσως ξεκολλήσεις από το αφιόνι που λέγεται οπαδιλίκι.

Επίσης σκέψου και λίγο το δρόμο που θα συνδέει το σταθμό Περισσού με το γήπεδο και τα συμφέροντα γύρω από αυτό.

Ιφιγένεια (26/02/2017 22:33)

Πρός τον κο. ΔΗΜΑΡΧΟ. Μερικά ερωτήματα μόνο. Καλά αφού ΄΄γνωρίζατε΄΄ όλα αυτά τα νομικά ή όπως αλλιώς θέλετε να τα τα πείτε ΄΄κωλύματα΄΄, ΓΙΑΤΙ δέν τα λέγατε τόσο καιρό και ειδικά εσείς κε. ΔΗΜΑΡΧΕ που έχετε δώσει τόσες συνεντεύξεις και αφήσατε να ΄΄σέρνετε΄΄ αυτή η κατάσταση, οτι την έγκριση για την υψομετρική μελέτη, την ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ?? Επίσης θα πρέπει ν' απαντήσετε εάν σας ΄΄πιέζουν΄΄ κυβερνητικά στελέχη και ποιά ?????? Οπως καταλαβαίνετε εδώ δέν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια ή ΄΄συνδικαλιστικές΄΄ τακτικές. Τέλος είναι ΄΄κακή΄΄ η υπογειοποίηση και το τελευταίο ερώτημα
ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ??????

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023: Ξενάγηση- περίπατος στην κοίτη του Ποδονίφτη με τη Συμπαράταξη

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη

Ο μαθητικός Όμιλος του 3ου Γυμνασίου Φιλαδέλφειας «Οι δαίμονες του Τυπογραφείου» στο Ε–Twinning

Μητρόπολη: Με λαμπρότητα έγιναν τα θυρανοίξια του ναού στην ΑγιαΣοφιά

Η Συμπαράταξη ζητάει εξηγήσεις για τις σχολικές μονάδες

Στο πλευρό του Χάρη Τομπούλογλου και ο Γιάννης Πρατσής

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης

Άλλους 6 ανακοίνωσε ο Γεωργαμλής

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου

Συνελήφθησαν δυο ληστές στους Απομάχους

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας

Με τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή και ο Κώστας Χωρινός

Ιερά Παράκληση για μαθητές από τον Μητροπολίτη κ.κ.Γαβριήλ

Αναμνήσεις από το μέλλον

Είκοσι χρόνια Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: ΒΖΡ
Όλοι με τον Χάρη είμαστε......

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Ανώνυμος
Φίλος που δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις εκτιμήσεις του για τα εκλογικά αποτελέσματα στη πόλη μας, παρομοιάζει εδώ και καιρό αυτό το συνδυασμό...

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.24 Φιλοζωοι δεν ψηφίζουν;...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Χο Χο Χο
Ανωνυμος (29/05/2023 14:00) Ανωνυμος (30/05/2023 21:53) Ναι Χάρη μου. Το 'χουμε δει δεκάδες φορές το έργο. Είναι το κάρμα σου. Θα φτάσεις σ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Καλα κρασια
ΛΕΕΙ.."ΣΤΗΡΙΞΗ?"..Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..1994φιλια..1998τουφεκια...2002κλαμα..2006οδυρμοι.. 2010μπινε...

Με τη Συμπαράταξη και η Γωγώ Φάκου -Θεοδωράκη
Xρήστης: Άντε γειά
"σιτίζει καθημερινά και περιθάλπει αδέσποτες γάτες" Σοβαρός λόγος για σταυρό στας εκλογάς. Μπράβο! Καλά πήγε κι αυτό....

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: Τηλέμαχος
Θυμάμαι την πρώτη εκδήλωση που ο κυρ. Υπουργός αναφωνούσε με το μικρο του όνομα το Θανάση;;;αλήθεια που πήγε ;;;;...

Αρχές και Άξονες παρέμβασης της Σύγχρονης Πόλης
Xρήστης: ανώνυμος
@τηλεμαχος Έχουν ήδη γίνει εκδηλώσεις αλληλεπίδρασης και θα γίνουν και άλλες. ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Τηλεγραφικά...
O Μίμης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Ο τουρίστας τον ενέπαιξε σε ευαίσθητο θέμα. Ο Τόμπυ του υποσχέθηκε ότι θα το διευθετήσει μόλις βγει...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.22 Τώρα εδώ που τα λέμε στην συνείδηση του κόσμου το σόι Μητσοτάκη είναι καταδικασμένο ότι έχει λεηλατησει την χώρα ανεξάρτητα που δεν έ...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανωνυμος
@17.07 Ποιον να τσούξει και τι; Εμένα η παπάρα που έγραψες; Ρε τεράστιε προσπαθώ να σου πω ότι λες μλ@ες! Και από ότι κατάλαβα από το γράψιμ...

Δημήτρης Ζησιμάτος: Μετέχω στην Συμπαράταξη- Στηρίζω τον Χάρη Τομπούλογλου
Xρήστης: Ανώνυμος
Λυκοσυμμαχίες όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ. Το βράδυ εκείνο της 1ης Κυριακής που θα βγουν οι σταυροί να είστε κοντά στο εκλογικό κέντρο. Θα πέσε...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Κι ακόμα μου λένε πως η ψήφος μου δεν μετράει το ίδιο με μερικών απ αυτούς, πως επειδή έχασαν αυτοί έχασε η κοινωνία και πως όποιος ψήφησ...

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου και η κανονικότητα της πόλης μας
Xρήστης: ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Πρίν λίγο καιρό ένα πρωινό Κυριακής με ωραία λιακάδα βγήκαμε με την κυρά-Κατερίνα για καφεδάκι στην πόλη. Μόλις ήρθε ο λογαριασμός πρόσεξα π...

Ανακοίνωση της Συμπαράταξης για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Xρήστης: @Ανώνυμος (30/05/2023 10:55)
Ρουσφετια κι εξυπηρετησουλες δεν μπορει να κανει τοσα οσα του χρειαζονται για να βγει δημαρχος. Χρειαζεται πολλα και δεν τον πανε και ιδιαιτ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©