Τετάρτη 06.12.2023,  

Σφοδρή επίθεση του Μιχάλη Κουτσάκη στη διοίκηση του δήμου

Δημοσιεύτηκε στις 13/02/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  20 σχόλια

Αγαπητοί συμπολίτες, αγαπητές συμπολίτισσες,

 

     Αναγνωρίζοντας την εκλογική επιτυχία της νέας δημοτικής αρχής δεν σας κρύβω ότι ενδόμυχα επικρότησα ως παλαιότερος των δημοτικών μας πραγμάτων την φρέσκια αύρα των νέων προσώπων της ομάδας. Επέδειξα υπομονή και προσοχή για τον νέο τρόπο της Διοίκησης. Τα γεγονότα όμως διέψευσαν τις προσδοκίες μου παρακολουθώντας την κλιμάκωση της κατ’ «ευφημισμό» κάθαρσης και «απονομής» δικαιοσύνης στο δήμο μας.

 

    Η εφαρμογή των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων πολιτικών, που ανυπεράσπιστοι παρακολουθούμε και βιώνουμε, φαίνεται ότι πλέον έχει για τα καλά επηρεάσει και την «αριστερή» διοίκηση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος, η οποία έχει επιλέξει εδώ και καιρό την ποινικοποίηση και τις επιλεκτικές διώξεις κατά των εργαζομένων, την έλλειψη εμπιστοσύνης, την απαρέσκεια, την καχυποψία, την υποτίμηση, την αδιαφορία και την ουσιαστική απαξίωση του ανθρωπίνου δυναμικού του Δήμου. Η αντίθεση με τη δική μας πολιτική είναι εμφανής αφού εμείς προτιμήσαμε την συνεργασία και την συνεννόηση με όλο το προσωπικό του Δήμου.

 

Από την πίσω πόρτα και πρόσχημα τους ελέγχους που οι ίδιοι κάλεσαν επαναφέρουν υποθέσεις που οριστικά και αμετάκλητα έχει ήδη αποφανθεί η δικαιοσύνη.

 

Μέσω των παραπάνω ελέγχων κατατρομοκρατούν τους υπαλλήλους αναζητώντας πειθαρχικές  και ποινικές ευθύνες.

 

Επιβάλουν μέσω των Ε.Δ.Ε επιλεκτικές τιμωρίες που προκαλούν το αίσθημα δικαίου.

 

Οι ίδιοι μηνύουν τις υπηρεσίες που προΐστανται.

 

Τρανταχτό παράδειγμα και πασιφανής απόδειξη του δίκαιου όλων των ισχυρισμών μου αποτελεί η «διάσημη» πλέον  στη τοπική μας κοινωνία υπόθεση της «παράνομης» φύλαξης των οστών στο Κοιμητήριο. Μια υπόθεση που ανέδειξε η Δημοτική Αρχή κάνοντας μήνυση εναντίον της υπηρεσίας που διοικούσε σχεδόν ένα χρόνο. Μάλιστα υποβλήθηκε και 2η μήνυση για να την «δέσουν» καλύτερα,, η οποία, τελευταίες ακριβείς πληροφορίες μου λένε ότι απορρίφθηκε, προφανώς ως αβάσιμη, απαλλάσσοντας  και όλους τους υπαλλήλους, γεγονός που μάλλον δεν ικανοποίησε γι αυτό και η διοίκηση άσκησε έφεση. Το τραγελαφικό με όλα αυτά ήταν ότι η Διοίκηση προτίμησε νομική εταιρία την οποία πλήρωσε με δημόσιο χρήμα των δημοτών, παρά το γεγονός ότι η Νομική Υπηρεσία του Δήμου μας απαρτίζεται από 3 άξιους Νομικούς.

 

    Οι παραπάνω επισημάνσεις μου θεωρώ ότι αποκαλύπτουν τις παράλογες πολιτικές που επιλέγει η διοίκηση κατά των υπαλλήλων. Πολιτικές που προκαλούν πολλά ερωτηματικά ως προς τις πραγματικές προθέσεις της και το ποιόν πραγματικά εξυπηρετούν. Θα σταθώ λοιπόν σε ένα δύο παραδείγματα που εκ της θέσης μου στην προηγούμενη διοίκηση γνώριζα, εκθέτοντας επίσημα στοιχεία που είναι διαθέσιμα από τις υπηρεσίες του δήμου και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

 

Παρουσίασαν απώλειες εσόδων για την περίοδο 2014 - 2015 σχεδόν 300.000,00 € και πάνω σ’ αυτό στήριξαν κατηγορίες, διαχέοντας σε φιλικά τους μέσα μαζικής ενημέρωσης ως ευθύνες και πρακτικές  υπαλλήλων οι οποίες ήταν στο στάδιο της έρευνας. Λίγη υπομονή ή λίγη πίστη στην δικαιοσύνη δεν βλάπτει, θα έλεγα εγώ!

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;

 

Τα έσοδα του Δημοτικού Κοιμητηρίου κατά το έτος 2013 ανήλθαν σε 1.685.223,60 €, συμπεριλαμβανομένων σε αυτά τα έσοδα συνολικό ποσό 287.128,00 € από δικαιώματα αφής καντηλιών, ανθοστολισμού της εκκλησίας και κατασκευής τάφων. Κατά το έτος 2014 τα δικαιώματα αφής καντηλιών, ανθοστολισμού και κατασκευής τάφων καταργήθηκαν με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αθηνών, παράλληλα δε το σύνολο των τελών για το Δημοτικό μας Κοιμητήριο μειώθηκαν με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου σε ποσοστό 30%. Άρα μια απλή μαθηματική πράξη μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα προσδοκώμενα έσοδα από τέλη του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου για το έτος 2014 αφαιρουμένων των καταργηθέντων δικαιωμάτων και με την μείωση όλων των υπολοίπων τελών κατά 30%, θα έπρεπε να ανέλθουν στο ποσόν των 978.000,00 € περίπου. Παρά ταύτα τα έσοδα για το έτος 2014 ανήλθαν στο συνολικό ποσόν 1.297.021,18 €, ήτοι κατά 300.000,00 € περίπου παραπάνω από τα προσδοκώμενα, ή πιο απλά τα έσοδα ήταν αυξημένα σε ποσοστό 30% περίπου των προσδοκώμενων. Αύξηση δε έναντι αυτών του 2014 παρουσίασαν κατά 100.000,00 € περίπου και τα εισπραχθέντα έσοδα για το έτος 2015, παρά το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους τα τέλη παρέμειναν στα ίδια επίπεδα, με ταυτόχρονη περαιτέρω μείωση του συνόλου των τελών σε ποσοστό 20% για τους κατοίκους – δημότες. Η αλήθεια είναι αυταπόδεικτη από τα απλά και αλάνθαστα μαθηματικά που κάποιοι συστηματικά και έντεχνα παραχαράσσουν, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.

 

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2017, προφανώς σε συνέχεια του προαναφερόμενου ισχυρισμού περί απώλειας εσόδων κατά τη διετία 2014-2015 έγινε αναφορά τόσο από το Δήμαρχο όσο και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, περί αύξησης εσόδων στο Κοιμητήριο κατά το έτος 2016, πέρα του ποσού των 300.000,00 €, χωρίς καμία περαιτέρω αύξηση των τελών, απλά και μόνο όπως ισχυρίστηκαν γιατί η σημερινή δημοτική αρχή συγκρούστηκε με τα «κυκλώματα και τις τοπικές μαφίες». Σαφώς το άλλοθι που δίνει η αναφορά στα κυκλώματα και τις τοπικές μαφίες δικαιολογούν και τις μηνύσεις κατά του προσωπικού του δήμου. Σαφώς βέβαια και η ιστορία έχει αποδείξει, ότι το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, αλλά στο τέλος υπερισχύει η αλήθεια και η δικαιοσύνη.

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ;

 

Για το έτος 2016 τα Τέλη του Νεκροταφείου πειράχτηκαν και παραπειράχτηκαν…!!! θα πω εγώ, με τρόπο βέβαια περίτεχνο που με μαθηματική ακρίβεια θα έφερνε τα επιπλέον έσοδα, προσφέροντας όμως  και τα απαραίτητα επιχειρήματα στην λαϊκίστικη ρητορική περί μη αύξησης των τελών και της καταπολέμησης των «κυκλωμάτων» ήτοι:

 

Με την ψήφιση του νέου κανονισμού λειτουργίας που άρχισε να ισχύει από Δεκέμβρη του 2015, άρα και όλο το 2016 άλλαξαν οι κατηγορίες των Τάφων, με μείωση αυτών της Β’ και μεγάλη αύξηση αυτών της Α’ και στους 3ετίας (400 τάφοι από Β’ έγιναν Α’) και στους Οικογενειακούς (καταργήθηκε εντελώς η Β’ κατηγορία), με αποτέλεσμα έντεχνη αύξηση των εσόδων από τις κηδείες.

 

Για το έτος 2016 καταργήθηκε η μείωση 20% για τους δημότες-κατοίκους. Άρα έμμεση αύξηση 20% σε όλα τα τέλη, αφού οι περισσότεροι συναλλασσόμενοι είναι και δημότες-κάτοικοι.

 

Επανήλθαν τα καντήλια, που είχαν καταργηθεί από το 2014. Το έτος 2013 εισπράχτηκαν για τελευταία φορά 130.000,00 € περίπου για άναμμα καντηλιών.

 

Άνοιξε το τετράγωνο 23, με τους πιο πολλούς τάφους επίσης Α’ κατηγορίας.

 

Αγαπητοί φίλοι και αγαπητές φίλες,

 

Κατέφυγα στην σύνταξη αυτής της επιστολής γιατί επί σειρά ετών είχα μια υπεύθυνη πολιτική διαδρομή σ’ αυτή την πόλη, μια διαδρομή που υπεράσπιζε την νομιμότητα και στήριζε κάθε προσπάθεια που κινούνταν σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα ένοιωσα υποχρεωμένος να υπερασπίσω το έργο που όλοι γνωρίζετε ότι πρόσφερε στο μέτρο του δυνατού και μέσα από ανυπέρβλητες ατυχίες και δυσκολίες η προηγούμενη διοίκηση της οποίας ήμουν σταθερός εργάτης και περήφανο μέλος. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να εγκαταλείψω και να προδώσω το όραμα ενός εκπληκτικού ανθρώπου  που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του, μιλάω για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ όπου στη συνέχεια προσπάθησα εν μέσω θηρίων να κάνω ότι ήταν δυνατό.

 

Αν η νέα Δημοτική Αρχή θέλει ή έχει σοβαρούς λόγους να χτυπήσει την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, καλύπτοντας τις όποιες δικές της ανεπάρκειες λέω εγώ, ας το κάνει ευθέως και ας αφήσει το σαμάρι. Θέλω λοιπόν να αναδείξω ότι οι εργαζόμενοι σε εκείνη την δύσκολη περίοδο προς τιμήν τους στήριξαν την υπηρεσία, στήριξαν τον Δήμο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας στους συμπολίτες μας πολύτιμες υπηρεσίες. Θεωρώ ότι οι αρχές της ισονομίας καταπατούνται, ότι υπάρχουν ενδείξεις στοχοποίησης ορισμένων προσώπων και μη αμερόληπτης άσκησης της εξουσίας. Επίσης να αναδείξω όλες αυτές τις πρακτικές και μεθοδεύσεις, που κάποιοι κύκλοι, χρησιμοποιούν για να σπιλώνουν υπολείψεις, να θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις και στην ουσία να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα ουσιαστικά προβλήματα που η αδιέξοδη πολιτική τους δημιουργεί, ώστε να απαλλαγούν εκ των προτέρων από την ευθύνη που ανέθεσαν στους ίδιους οι δημότες. Νομίζω ότι θα άξιζε για την ιστορία, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου να επιβεβαίωνε ή να διέψευδε όλα τα παραπάνω.

 

Δηλώνω προς όλους τους εργαζόμενους ότι πάντα θα βρίσκομαι στο πλευρό κάθε δίκαιου αιτήματος και αρωγός στην προάσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων τους.

 

Διατρανώνω απερίφραστα ότι προκαλώ και δε φοβάμαι το δημόσιο διάλογο και καλώ όλους τους δημότες να μην υποκύψουν στη μονόπλευρη και αποσπασματική δήθεν πληροφόρηση – προπαγάνδα.                                                                              

 

Μετά τιμής

Μιχάλης Κουτσάκης

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας,

τ. Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

Ζήτω το παλιό ΠΑΣΟΚ (το ορθόδοξο). Με λεφτά! (13/02/2017 07:58)

Δώστε στους πασόκους
να πιούνε κάνα μπάφο
να δούνε τον Αντρέα
να βγαίνει απ´ το τάφο.

Ένας Πολίτης (13/02/2017 11:35)

Τα ποιηματάκια είναι "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" και μάλλον προέρχονται από τους θιγόμενους... Κατά τα άλλα αν τα καταγγελόμενα δεν έχουν βάση, ας πάρουμε και τις κατάλληλες απαντήσεις.. Γιατί μέχρι τώρα μόνο για κάθαρση, για μηνύσεις και για διώξεις ακούγαμε... Η μονόπλευρη πληροφόρηση είναι ΚΑΚΗ πληροφόρηση..

Σάββα Καφέ (13/02/2017 13:09)

Ωχ αμαν...Άλλος από δω που νομίζει ότι μπορεί και πρέπει να κατέβει για δήμαρχος...Έχουν να δουν τα μάτια μας το '19...!

Αnώnυμοs (13/02/2017 15:10)

Είδε κι απόειδε ο Κουτσάκης ξεροσταλιάζοντας να κολλήσει με κάποιο τρόπο στο Σύριζα και στη δουΠου όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν του έκατσε. Τώρα που βλέπει ότι οι protiforaaristera έχουν καταρρεύσει -κυρίως τοπικά- και δεν έχουν κανένα πολιτικό μέλλον, απασφάλισε. Κι εδώ που τα λέμε, τους έβαλε με τη πλάτη στο τοίχο.
Βασικό προσόν στην πολιτική είναι να μην υποτιμάς ποτέ κανέναν. Αυτό το προσόν τα ντόπια συριζάμενα και η ουρά τους, οι λαετζούδες της συμφοράς, δεν το διαθέτουν. Έχουν μια στρεβλή κι αυθαίρετη εντύπωση ότι αποτελούν σημαντικό κομμάτι του αριστερού κινήματος και νομίζουν ότι ο λαός "τσιμπάει" ακόμα στο σαθρό επιχείρημα του ηθικού πλεονεκτήματος. Παλιά καραβάνα ο Μιχάλης όμως, αν νομίζαν ότι θα του την έφερναν ή όταν τον χλεύαζαν για τον τρόπο εκφοράς του προφορικού του λόγου.

ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΤΣΗΔΕΣ & ΦΡΟΝΤΑΤΣΗΔΕΣ (13/02/2017 20:04)

Χόρτασε η ψείρα στο γιακά τσε οβγήκε στο ζιλέκο.
Ο μίστερ τίποτα με ολίζη από ανύπαρξία , παριστάνει τον πολιτευτή βάζοντας στο στόμα του το αμαρτωλό νεκροταφείο και ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΝΤΑΣ (!!!) τους ανήμπορους εργαζομένους που χάσαν τις εγγυητικές επιστολές του μεγαλοοφειλέτη- απατέωνα εκμισθώτη του κυλικειού του 1.200.000... ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΑΥΤΌΣ ΚΑΙ Η ΓΑΙΤΑΝΟΠΑΡΈΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΆΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΎΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ

@Σάββα Καφέ (13/02/2017 13:09) (14/02/2017 11:30)

Από τη στιγμή που κατέβηκε και κέρδισε ο ανυπαρκτΆρης όλοι μπορούν να το κάνουν. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ανώνυμος (14/02/2017 15:06)

@ Σάββα Καφέ
Στις δημοκρατίες, οποιοσδήποτε, ακόμα κι ο Κουτσάκης, δικαιούται, εφόσον έχει το δικαίωμα του εκλέγεσθαι, να θέσει υποψηφιότητα.

Σάββα Καφέ (14/02/2017 19:06)

Ανώνυμε των 11:30 έχεις δίκιο. Αφού και η κυρ Ευτυχία εξελέγη δήμαρχος αλλά και ο ανυπαρκτΑρης, δυστυχώς νομίζουν όλοι πως μπορούν. Αλλά κάποια στιγμή το βαρέλι πρέπει να έχει να έχει και πάτο για την γειτονιά μας.

Ανώνυμε των 15:06 όλοι έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι, το θέμα είναι ποιος έχει και τα προσόντα να διοικήσει, όταν εκλεγεί. Ε, ο κυρ Μιχάλης δεν το έχει, πως να το κάνουμε. Όπως δεν το έχουν και πολλοί άλλοι ακόμα wannabe.

Κακός (15/02/2017 13:08)

Συγνώμη φίλοι μου, αλλά ποιός είναι αυτός ο κος. Κουτσάκης ???

Ένας πολίτης (15/02/2017 16:36)

Η ουσία της καταγγελίας είναι αν ο Κουτσάκης το πάει για Δήμαρχος ή αν υπερασπίζεται τους εργαζόμενους ;
Η ουσία είναι ότι καταγγέλλει συγκεκριμένα γεγονότα και συμπεριφορές της διοίκησης και μάλιστα με αριθμούς που μάλλον δεν επιδέχονται αμφισβήτησης... Και μάλιστα αν και έχουν περάσει 5 μέρες από τη δημοσιοποίηση της ανοιχτής του επιστολής, ουδεμία τοποθέτηση της διοίκησης είδαμε. Το Νεκροταφείο έχει παρελθόν, έχει παρόν και έχει και μέλλον... Αλήθεια το κυλικείο του Νεκροταφείου ποιος το διαχειρίζεται σήμερα;

N.S. (16/02/2017 08:57)

Ο Κουτσάκης λέει αυτό που όλοι βλέπουμε αυτά τα δυομισι χρόνια που συγκυριακά διοικεί αυτή η παρέα. Ότι δηλαδή προκειμένου να καλύψουν τα πολλά δικά τους λάθη και τις δικές τους παραλείψεις και αδυναμίες, βάλουν εναντίον όλων των υπόλοιπων ακόμα κι εναντίον των υπηρεσιών που προϊστανται, βαφτίζοντας τους εαυτούς τους αρχάγγελους της κάθαρσης νομίζοντας πως κονταίνοντας τους άλλους, θα ανέβουν οι ίδιοι στα μάτια των δημοτών. Είναι δε πολύ απογοητευτικό να βλέπεις νέους ανθρώπους που ήρθαν στα πράγματα δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες, να έχουν πολιτική συμπεριφορά αρτηριοσκληρωτικής γερουσίας και αντί να προσπαθούν να παράξουν κάποιο έργο, να καταφεύγουν στην εύκολη και βολική λύση της θεωρίας του "παραλάβαμε καμμένη γη".
Όσο για τον γνωστό αυλοκόλακα, αρχικουτσομπόλη και τσιράκι της διοίκησης με το ψευδώνυμο "Κακός", το μόνο που καταφέρνει με τα σχόλιά του είναι να αποδομεί την ήδη αποδομημένη διοίκηση που στηρίζει.

μουλουμου-εαπακαπακ (16/02/2017 10:08)

@ Κακος
Το μονο βεβαιο ειναι οτι ο Κουτσακης δεν ειναι ουτε χθεσινος ουτε πουθενας.
Το μονο αβεβαιο ειναι το ποιος συνεταξε το κειμενο (αν και καπου παει το μυαλο μου).

Εδώ Μπαγκλαντές! (16/02/2017 10:20)

@ 07:58, @13:09, @15:10, @20:04, @11:30, @19:06, 13:08
Από λογοπαίγνια και τρολιές έχουμε χορτάσει. Κάποια είναι χαριτωμένα! Δεν λέω!! Έχει πολλά αξιόλογα τρολ η περιοχή μας και είναι καλό να γελάμε που και που μέσα σ' αυτό το γκρι τοπίο (και δεν εννοώ μόνο τοπικά).

Επί της ΟΥΣΙΑΣ όσων γράφει ο Κουτσάκης έχει να πει κάποιος κάτι;
Το λαλίστατο γραφείο ΤΥΠΟΥ του δήμου που εκδίδει τα δελτία με ταχύτητα δελτίων του Τζόκερ έχει απαντήσει;

Κακός (16/02/2017 17:50)

Γιατί δεν παρέστει στή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15/2/2017
ΡΟΜΠΑ τον έκανε ο Δήμαρχος.

ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ (17/02/2017 07:27)

Η μοιρασιά στα ίσα πλέον

Ένας πολίτης (17/02/2017 09:56)

Ο λαλίστατος στους μονολόγους του Δήμαρχος, για μια ακόμη φορά μίλησε για κάθαρση, νομιμότητα, διαφάνεια, για ποινικές διώξεις υπαλλήλων που έρχονται, αλλά για τη ταμπακιέρα τίποτα... Στήθηκαν κατηγορίες με παραπλανητικά στοιχεία ναι ή όχι; Αυτή είναι η ουσία της επιστολής Κουτσάκη και στην ουσία ποτέ δε θα μπεί κανείς, αφού πειστικές απαντήσεις μάλλον δεν υπάρχουν...
Κατά τα άλλα, αυτοί που με τόση περισσή ευχέρεια μιλάνε συνεχώς για νομιμότητα και διαφάνεια γιατί άραγε φοβούνται το δημόσιο διάλογο ; Απορία.... και καλημέρα....

@Εδω Μπαγκλαντές, Σάββα Καφέ (17/02/2017 15:03)

Ε οχι και να με βάζεις μαζί με τα τρολ και μάλιστα τα δημοτικά τρολ ή το γραφείο τύπου του Δήμου!

Ο Δήμος μαλλον δεν ενδιαφερεται να απαντησει.

Απο την αλλη ο κυρ Μιχαλης αν το εκανε οντως απο ενδιαφερον και στα πλαισια των καθηκοντων του ως δημοτικος συμβουλος, πολυ ορθως επραξε.

Αν το εκανε για να δημιουργησει κλιμα γυρω του εν οψει 2019, ας κατσει καλυτερα εκει που καθεται...

@μουλουμου (17/02/2017 21:54)

Κι εμενα παει σε καποιον το μυαλο μου.....


Λες να τα εσπασε με τους πασοκους της Φιλαδελφειας και να τα βρηκε με τον πασοκο της Κατω Ρουγας;

Ανώνυμος (21/02/2017 17:27)

@ Κακός (16/02/2017 17:50)
Ακόμα ένα άστοχο σχόλιο στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς την παραπαίουσα διοίκηση.
Ο Κουτσάκης τοποθετήθηκε εγγράφως και τεκμηριωμένα με στοιχεία.
Ο Βασιλόπουλος, όπως συνήθως, έβγαλε ένα φτηνό δεκάρικο λογίδριο στο πλαίσιο μιας κακόγουστης παράστασης από μικροφώνου στο δημοτικό συμβούλιο, για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε λίγους αφελείς.
Ο γραπτός λόγος μένει. Ο προφορικός και εκ του ασφαλούς, χωρίς γραπτή απάντηση, είναι απλά έπεα πτερόεντα.

Ένας πολίτης (24/02/2017 13:35)

Διαπιστώσεις:
1. Κάποια ψευδώνυμα και κάποιες τοποθετήσεις μάλλον έχουν να κάνουν με την ψυχοσύνθεση της παραπαίουσας διοίκησης.
2. Στις έγγραφες καταγγελίες απαντάμε εγγράφως και τεκμηριωμένα, όχι με προφορικές αερολογίες.
3. Όποιος προκαλεί το δημόσιο διάλογο, μάλλον δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και δημόσιος διάλογος βέβαια σε καμιά περίπτωση δε σημαίνει "μονόλογος" σε κεκλεισμένων των θυρών αίθουσες.
4. Εκτός των απαντήσεων επί των συγκεκριμένων καταγγελιών που ποτέ δεν είδαμε και ίσως ποτέ δε θα δούμε, απουσιάζουν και απαντήσεις ή τυχόν τοποθετήσεις και άλλων εμπλεκόμενων μερών, που επίσης η παρατεταμένη σιωπή τους εκθέτει...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Βασίλης Βασιλικός

Ανακοίνωση- έκπληξη Μητσοτάκη- Έρχεται η επιστολική ψήφος- Πώς θα ψηφίζουμε από το σπίτι μας

Η Λαϊκή Συσπείρωση ρωτά για τη διέλευση κατοίκων τις ώρες των αγώνων

Ένα σπουδαίο γεύμα αγάπης την Κυριακή στη «Γοργόνα»

Χαλκηδονικός εναντίον Βούρου: Το Γεώργιος Παυλάκης είναι το σπίτι μας!

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα Γλυπτά που λείπουν από τον Παρθενώνα

Βρετανία: Κοινοβουλευτισμός ή Δημοκρατία; Πώς έγινε πρωθυπουργός ο Σούνακ

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: Με το ευρύ δημοκρατικό μέτωπο που μας στήριξε, θα αλλάξουμε την πόλη

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Επανακαταμέτρηση: Ετελείωσε, παιδιά... Ετελείωσε!

Βόμβες! Τομπούλογλου: Ζητώ ενημέρωση και αρνούνται- Γεωργαμλής: Συγγνώμη που έκανα δήμαρχο το Βούρο

Νέες αλυσιδωτές αθλιότητες της «συντρίμ τιμ» Βούρου στα εγκαίνια του γηπέδου του Χαλκηδονικού

Γιάννης Τομπούλογλου: «Τραγική η κατάσταση στο Δήμο- Εξαφανισμένος ο Βούρος- Δεν υπάρχει συνεννόηση»

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ανήμερα του Πολυτεχνείου η επανακαταμέτρηση

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ: Με επιστολή-κόλαφο στο Βούρο το Σωματείο Εργαζομένων αποκαλύπτει τα χάλια του οδοφωτισμο

«Πού είσαι βρε τουρίστα, κρυμμένος στη σπηλιά; Έλα στο συμβούλιο» - «Φοβάμαι τον τσολιά»

Έφυγε κι ο Νίκος Βούτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ- Δείτε την επιστολή αποχώρησης

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ

«Τα λεφτά μου πίσω!»

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν

Ο Χαλκηδονικός μας προσκαλεί...

Στις 17 Δεκεμβρίου ορκίζεται Δήμαρχος ο Γιάννης Τομπούλογλου

Γιατί «Πλατεία Πατριάρχου»;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Γλυκιά συμμορία;
Άλλοι έχουν καταδικαστεί για κακουργήματα! Ποιοι μιλάνε για συμμορίες!...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: N.F.
Όλα τα ονόματα που γίνονται γνωστά στη φόρα από δω και πέρα με κάθε τρόπο. Και αυτών που απειλούν διαιτητές όταν δεν κερδίζει το λιμανισιο σ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Γαυροπαράγκας αδικημένος
Όπως είχαμε προειδοποιήσει τους Βασιλογαυρους εδώ και χρόνια ο μεγάλος πόνος θα είναι τώρα. Απλά τους βγήκε χειρότερο από ότι το περίμεναν. ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενείς και λοιπά αποβρασματα αυτός που καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το λιμανισιο αφεντικό σας που όταν δεν ευνοείται απειλεί ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Όσο για αυτά περί στρατών ισχύουν για σιχαματα σαν τον χοντρό του λιμανιού και όχι για τον Μελισσανίδη. Αν υπήρχε τέτοιος στρατός οι αντιγηπ...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: George
Ρίχνουμε απίστευτο γέλιο όταν απαντάς στον εαυτό σου ιθαγενή προβοκάτορα. Από κει και πέρα συνέχισε όσο θέλεις την παπαρολογία και την κλαψα...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@ προβοκατορας Και εγώ σταματάω εδώ για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι ότι δεν θέλω να απευθυνθώ πλέον σε γκασμαδες και δεύτερον από σεβασμό στο...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: Πολίτης ΝΦ
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της συμππαράταξης θυμίστε μου ποιος είναι; ...

Γιατί πήγε στη λαϊκή της Χαλκηδόνας ο Γιάννης Τομπούλογλου
Xρήστης: Μπάμπης Παλάσκας !!
Οι δημοτικοί αστυνόμοι , πρέπει να είναι παρόντες κ στην έναρξη το πρωΐ !! Γιατί από τον καιρό της κ Γαΐτανα , η Λαϊκή δεν λειτουργεί σύμφω...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: προβοκάτορας
επιλέγω να μην απαντήσω άλλο σε ανεγκεφαλα τυφλωμενα ανδρείκελα, αλλά θα ήταν λάθος να μη συγχαρώ τον "ιθαγενη" που σας τα χώνει όπως σας αξ...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: MRBEAN
Εμένα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό: η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!! Ας ανατρέξουν λίγα χρόνια πριν για να μάθουν πώς αντιμετώπισε ο ...

Γιάννης Τομπούλογλου: Ο Βούρος ζητά από το Δικαστήριο αυτό που του στέρησε ο λαός με την ψήφο του
Xρήστης: MRBEAN
Τη λέξη αξιοπρέπεια μάλλον δεν την γνωρίζουν ο κύριος Βούρος και η παρέα του...γιατί τέτοια εμμονή με την καρέκλα; Τόσο γλυκιά είναι ή μήπως...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: Ιθαγενης
@Κωστας ,George, ΑΕΚΑΡΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ! Αυτοι που υπηρετείτε , ανεγκεφαλα σκουπίδια, οι λαθρέμποροι, οι πρεζεμποροι, και όλα τα λαμόγια που ηγο...

Τα Μουσεία των προσφύγων και της ΑΕΚ πρέπει μόνο να ενώνουν
Xρήστης: ΑΕΚΑΡΑ
Ιθαγενή προβοκάτορα η αναλγητη κυβέρνηση και η κακιά ΕΠΟ του Μελισσανίδη δεν σου χάρισε τη νίκη στον Βόλο οπότε άραξε στη μιζέρια σου κι από...

Τη φαρσοκωμωδία «θέλω να μείνω δήμαρχος στη θέση του δημάρχου» ανεβάζει το μπουλούκι της συντρίμ τιμ
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.20 Η απάντηση είναι ανάλογη της ένστασης! Ηλίθιες! Τίποτα δεν κρύβει εκπλήξεις! Ούτε οι ενέργειες των απελπισμένων ούτε το αποτέλεσμα τη...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©