Πέμπτη 23.03.2023,  

Στα άκρα η σύγκρουση Βασιλόπουλου- Τριανταφύλλου- Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών καταγγέλλει...

Δημοσιεύτηκε στις 19/09/2016 στην κατηγορία Η πόλη  |  33 σχόλια

Σε πλήρη εξέλιξη με ιδιαίτερη σφοδρότητα είναι ο "πόλεμος" ανάμεσα στη διοίκηση του Συνδέσμου Μικρασιατών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του, Χρήστο Τριανταφύλλου, με το δήμαρχο της πόλης Άρη Βασιλόπουλο. Σε μια οργίλη ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος καταγγέλλει ότι ο δήμος αρνήθηκε να παραχωρήσει μικροφωνική εγκατάσταση, όπως συνηθίζει να κάνει σε όλους τους Συλλόγους της πόλης, αρνήθηκε να καθαρίσει το χώρο περί το Μνημείο Μικρασιατών ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κι επίσης αρνήθηκε να παραχωρήσει υπάλληλο του δήμου ως εκφωνητή, όπως είχε κάνει πέρυσι.

 

Δείτε την εκτεταμένη καταγγελία του Συνδέσμου και το φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλε:

*****

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ "ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ"

 

Με ιδιαίτερη λύπη αναγκαζόμαστε να δημοσιοποιήσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με την διοργάνωση του επίσημου ετήσιου φετινού Μνημοσύνου για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα ο Σύνδεσμός μας κατέθεσε έγκαιρα με Α.Π 16455/19-8-2016 έγγραφο - πρόσκληση στο Δήμο με το οποίο καλούσαμε την δημοτική αρχή να παραστεί στο επίσημο Μνημόσυνο πού ορίσθηκε ως ημερομηνία από την Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΑ) στις 18-9-16.

 

Προς

Δήμαρχο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας  κ. Άρη Βασιλόπουλο

Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

(Παρακαλείται η Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για την ενημέρωση του Σώματος)

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2016

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 25/19-8-2016

Αξιότιμε κ Δήμαρχε, κ. Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, 

κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι,

όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  πραγματοποιείται σε πανελλήνιο επίπεδο το  Ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος όρισε για φέτος σαν επίσημη ημερομηνία για το Ετήσιο Μνημόσυνο για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφής την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Στη πόλη μας, την προσφυγομάνα  Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα,  πραγματοποιούμε  και εμείς την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως  της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας την ίδια ημέρα και ώρα, δηλαδή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 10:00π.μ.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, στις 11:00πμ, θα κατευθυνθούμε εν πομπή  μαζί με τις αρχές της πόλης μας, τους φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους παριστάμενους στην επιμνημόσυνη δέηση , προς το μνημείο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα ψαλεί  τρισάγιο, θα γίνουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και καταθέσεις στεφάνων.

Είναι αυτονόητο ότι, εφόσον το επιθυμείτε, ο Δήμαρχος της πόλης μας ή εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής - κατά τα καθιερωμένα -  μπορεί να απευθύνει χαιρετισμό μετά το τρισάγιο στο Μνημείο Μικρασιατών της πόλης μας.

Η παρουσία σας αποτελεί για εμάς και τους μικρασιάτες - κατοίκους της πόλης μας - προσφυγικής καταγωγής ιδιαίτερη τιμή.

Με σεβασμό και τιμή

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριανταφύλλου      Χρήστος Κοπελούσος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

-------454 Χρήστος Τριανταφύλλου - -------563 Χρήστος Κοπελούσος

 

 

Άλλωστε - αυτό προκύπτει - και από το γεγονός ότι η ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημερομηνία (18-9-2016) και στον γειτονικό μας προσφυγικό Δήμο Νέας Ιωνίας παρουσία του εκεί Δημάρχου κ.Ηρακλή Γκότση.

 

Με άλλο έγγραφο με Α.Π 16454/19-8-2026 ζητούσαμε τα αυτονόητα: Καθαρισμό και σημαιοστολισμό του χώρου του Μνημείου Μικρασιατών, παροχή μεγαφωνικής εγκατάστασης, εκφωνητή και φυσικά εκπρόσωπο του Δήμου να χαιρετίσει την εκδήλωση.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 26/19-8-2016

Σας ενημερώνουμε ότι ο  Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας - Ν.  Χαλκηδόνας "ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ"  την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 θα  πραγματοποιήσει  το καθιερωμένο  ετήσιο μνημόσυνο των Θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στις 10:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ν. Φιλαδέλφειας. 

Εν συνεχεία στις 11:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο, κατάθεση στεφάνων και χαιρετισμοί εκπροσώπων των φορέων της πόλης μας  στο Μνημείο Μικρασιατών "ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ".

Παρακαλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να φροντίσουν για:

Τον καθαρισμό του πάρκου και του Μνημείου Μικρασιατών.

Τον σημαιοστολισμό του πάρκου και του Μνημείου Μικρασιατών

Την εγκατάσταση  μηχανημάτων ήχου (μικροφωνική) στο χώρο του Μνημείου Μικρασιατών  για την επιμνημόσυνη δέηση και τις ομιλίες.

Επίσης παρακαλούμε για:

Εκφωνητή  της εκδήλωσης

Την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας

Την ενημέρωση των φορέων και των σχολείων της πόλης μας για το ετήσιο μνημόσυνο

Για οποιαδήποτε άλλη τυχόν διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλούμε να  επικοινωνήστε με τον  Χρήστο Τριανταφύλλου,  τηλ.---------454 ή με τον Χρήστο Κοπελούσο --------563

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι την συγκεκριμένη επιστολή την αποστέλλουμε και σε ηλεκτρονική μορφή με συνημμένο ολόκληρο το πρόγραμμα για το Ετήσιο Μνημόσυνο των θυμάτων της Μικρασιατικής Καταστροφής,  προκειμένου να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος και να γίνει άμεση ενημέρωση μέσω e-mail των φορέων, σχολείων, συλλόγων της πόλης μας.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριανταφύλλου   Χρήστος Κοπελούσος

 

 

Επί σημερινής διοίκησης του Δήμου αυτά είχαν παρασχεθεί και το 2014 και το 2015. Μάλιστα στην περσινή ανάλογη εκδήλωση είχε παραστεί και μίλησε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος.

 

Αντί απαντήσεως ή έστω ενημέρωσής μας από την δημοτική αρχή, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, ανακοινώθηκε - αιφνιδιαστικά - από τον Πρόεδρο του Σώματος ότι ο Δήμος σε συνεργασία με το Π.Π.Ι.Ε.Δ. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φιλαδέλφεια" θα πραγματοποιήσει ανάλογη εκδήλωση στις 14 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα.

 

Φυσικά, αν και αυτό ήταν μια διαφορετική εξέλιξη από τα καθιερωμένα μέχρι σήμερα, δεν αντιδράσαμε ούτε σχολιάσαμε το γεγονός.

 

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, μετά την διοργάνωση της δημοτικής εκδήλωσης μνήμης στην οποία εννοείται ότι ΔΕΝ προσκληθήκαμε καν όπως άλλοι φορείς και πολιτικά κόμματα, επισκέφθηκε τον δήμο ο Γραμματέας του Συνδέσμου μας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Κοπελούσος προκειμένου να λάβει απάντηση επί του προ μηνός (19-8-2016) εγγράφου μας.

 

Η γραμματέας του κ.Δημάρχου - ο ίδιος δεν τον συνάντησε - ενημέρωσε τον κ. αΚοπελούσο ότι δεν θα μας δοθεί οτιδήποτε από όσα ζητήθηκαν από τον Σύνδεσμό μας, δηλαδή ΟΥΤΕ καθαριότητα του χώρου του Μνημείου, ΟΥΤΕ σημαιοστολισμός, ΟΥΤΕ μεγαφωνική εγκατάσταση, ΟΥΤΕ εκφωνητής.

 

Ο κ. Κοπελούσος τότε, χωρίς να αντιδράσει στην απαράδεκτη και πρωτόγνωρη αυτή συμπεριφορά, ζήτησε και γραπτώς την απάντηση του Δημάρχου και είπε στην υπάλληλο του Δήμου να επιτρέψει ο κ. Δήμαρχος - τουλάχιστον - να πάρουμε ρεύμα από την παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ, όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στο Δήμο μας ως πρακτική για τους τοπικούς φορείς και συλλόγους.

 

Η υπάλληλος είπε στον κ. Κοπελούσο ότι θα ενημερώσει τον Δήμαρχο σχετικά.

 

Επίσης υπήρξε άρνηση του Δημάρχου να μας απαντήσει γραπτώς...

 

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή, προ-παραμονή της εκδήλωσής μας, ο κ. Κοπελούσος επισκέφθηκε ξανά το Δημαρχείο για να πάρει την απάντηση του κ. Δημάρχου για την χορήγηση ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Η ίδια υπάλληλος ανακοίνωσε στον κ. Κοπελούσο ότι ο Σύνδεσμος Μικρασιατών δεν επιτρέπεται ΟΥΤΕ και ρεύμα να πάρει από την παρακείμενη κολώνα της ΔΕΗ στο Μνημείο Μικρασιατών!

 

Μετά την εξέλιξη αυτή απευθύναμε και δεύτερη επιστολή προς τον κ. Δήμαρχο, και προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας τους να συμπεριφερθούν με ισονομία και δημοκρατικό τρόπο προς τον ιστορικό μας Σύνδεσμο που ίδρυσε η αείμνηστη γιαγιά Φιλιώ Χαϊδεμένου και είναι ο μεγαλύτερος σε αριθμό μελών φορέας της πόλης μας.

 

Παραθέτουμε εδώ την με Α.Π. 18098/16-9-2016 επιστολή μας.

Νέα Φιλαδέλφεια, 16-09-2016

ΠΡΟΣ

Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Άρη Βασιλόπουλο

Πρόεδρο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Κοινοποίηση:

Ημερήσιο και τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Ομοσπονδία Προσφύγων Σωματείων Ελλάδος (ΟΠΣΕ)

Με την υπ’αριθμ. πρωτ. 25/19-8-2016 επιστολή μας, σας γνωστοποιήσαμε την πραγματοποίηση του  Ετήσιου Μνημόσυνου για τα θύματα της Μικρασιατικής καταστροφής την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016, κατά την οποία θα λάβει χώρα,  η καθιερωμένη στην πόλη μας από έτη,  επιμνημόσυνη δέηση, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως  της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας και ώρα 10:00 και η εν συνεχεία αυτής πομπή μας μαζί με φορείς της πόλης προς το μνημείο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα ψαλεί  τρισάγιο, θα γίνουν οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και καταθέσεις στεφάνων, προσκαλώντας σας σε αυτή. Ακόμη, με την υπ’αριθμ. 26/19-08-2016 αίτησή μας, σας ζητήσαμε να μεριμνήσετε για τον καθαρισμό του πάρκου και του Μνημείου Μικρασιατών, τον σημαιοστολισμό του πάρκου και του Μνημείου Μικρασιατών, την εγκατάσταση  μηχανημάτων ήχου (μικροφωνική) στο χώρο του Μνημείου Μικρασιατών  για την επιμνημόσυνη δέηση και τις ομιλίες και σας παρακαλέσαμε να φροντίσετε για εκφωνητή  της εκδήλωσης, την παρουσία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας και την  ενημέρωση των φορέων και των σχολείων της πόλης μας για το ετήσιο μνημόσυνο.

Όμως, αν και σας έχουμε ενημερώσει σχετικά για την πραγματοποίηση του Ετήσιου Μνημοσύνου, ήδη από 19-08-2016, προσκαλώντας σας σχετικά, εσείς, δηλ. ο Δήμος τον οποίο εκπροσωπείτε, επιλέξατε, ενεργώντας καταχρηστικά και καθαρά για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας,  να πραγματοποιήσετε ξεχωριστή εκδήλωση για το ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Μικρασιατικής καταστροφής.

Σεβαστήκαμε την ενέργειά σας αυτή, πλην όμως οι πράξεις και οι παραλείψεις σας και δη η αιφνίδια, την 15/09/2016 δηλ. μόλις τρεις ημέρες πριν προγραμματισμένη εκδήλωση, που με ενέργειές μας έχει γίνει ευρέως γνωστή στους δημότες με μεγάλη ανταπόκριση και επιθυμία συμμετοχής, προφορική άρνηση σας να συνδράμετε το Σύλλογό μας  στην πραγματοποίηση της ως άνω εκδήλωσης, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε έτος και μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια με την συναίνεση και συνδρομή σας,   είναι αυθαίρετη, καταχρηστική και αντίθετη με τους σκοπούς του Δήμου, τα συμφέροντα των δημοτών και την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας, τους οποίους έχετε κληθεί και αναλάβει να υπερασπίζεστε.

Επειδή ενεργείτε κατά κατάχρηση της ανατιθέμενης σε εσάς εξουσίας για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, μη ανεκτά σε ένα Κράτος Δικαίου που διέπεται από τις αρχές της ισότητας, της αρχής της ελεύθερης έκφρασης των θρησκευτικών πεποιθήσεων και της ανάγκης διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

 Μετά από αυτά, επιφυλασσόμενοι κάθε δικαιώματός μας

Σας καλούμε για τελευταία φορά να ενεργήσετε σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην υπ’αριθμ. 26/19-08-2016 επιστολή-αίτησή μας για την ομαλή διεξαγωγή της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Σε αντίθετη περίπτωση, και δη στην περίπτωση που με τις πράξεις και παραλείψεις σας δημιουργήσετε προσκόμματα στην πραγματοποίηση της ως άνω εκδήλωσης, θα αναγκασθούμε να προβούμε στις κατά νόμο ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας.

                                                            Με σεβασμό και τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριανταφύλλου        Χρήστος Κοπελούσος

Τηλέφωνα επικοινωνίας: ---------454 Χρήστος Τριανταφύλλου - ---------563 Χρήστος Κοπελούσος

 

Καμία απάντηση φυσικά και στην νέα αυτή προσπάθειά μας. Η εκδήλωση, σε πείσμα των αποκλεισμών και της αυθαιρεσίας του κ. Άρη Βασιλόπουλου, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία! Καθαρίσαμε εμείς τον χώρο του Μνημείου, χρησιμοποιήσαμε δική μας μεγαφωνική εγκατάσταση, μέλος μας ως εκφωνήτρια και ενοικιαζόμενη "γεννήτρια" για την παροχή του απαραίτητου ρεύματος.

 

Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να απαντήσει στα εκατοντάδες μέλη μας, στο λαό της πόλης, στους Μικρασιάτες και στις Μικρασιάτισες που δημιούργησαν τη νέα τους πατρίδα στη Νέα Φιλάδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, γιατί επέδειξε αυτή την συμπεριφορά απέναντι μας.

 

Οφείλει να απαντήσει και στους μαθητές των σχολείων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

 

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Δημοτικούς Συμβούλους, ΟΛΕΣ τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, τους φορείς της πόλης μας και τον τοπικό τύπο να πάρουν θέση στο ζήτημα που προέκυψε.

 

Όλοι κρινόμαστε...

 

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριανταφύλλου         Χρήστος Κοπελούσος

 

*****

 

Πλέον, η σύγκρουση των δυο ανδρών έχει ξεφύγει ως προς την ένταση και τη διάρκεια και τα αποτελέσματα αναμένεται να επηρεάσουν γενικότερα την τοπική δημοτική μας ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ούτε μπροστά στη Μνήμη της Μικρασίας δεν μπορούν να ενωθούν!

Σε Ιωνία και Φιλαδέλφεια η Μητρόπολη τίμησε τα θύματα της Μικρασίας

Έγινε ο αγιασμός στη ΦΕΑ

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Ευφημίας

Μνήμη Μικρασίας από τους παλαιούς Προσκόπους

Γράψτε την άποψή σας

ΑΝΏΝΥΜΟς (19/09/2016 21:35)

Ερώτηση ,τώρα τους Μικρασιάτες τους εκπροσωπούν οι δέκα γριές του συλλόγου ???????????????? ρε δεν ντρεπόμαστε.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Ανώνυμος (19/09/2016 22:08)

Μην ενοχλείτε τον Αρη. Πρέπει να παραλάβει το κτίριο της ΕΜΥ. Αγού φάγαμε τον Κένταυρο και τα αντίπαλα συντρόφια όλα καλά! Τα βρήκε και με παλιούς συμμάχους....μέχρι και τα κοκόρια του γεννάνε! Αν θυμηθεί μόνο ας κοιτάξει και εκείνα τα αντιπλημμυρικά στη Σκρά γιατί δεν είναι μέλος νεολαίας πλέον αλλά Δήμαρχος σε μια πόλη με ανάγκες

Δημοτης (19/09/2016 22:18)

Δε μου ειναι συμπαθεις κανένας απο τους δυο για διαφορετικούς λόγους .δε μπορεί όμως ο δήμαρχος να ακυρώνει ένα σύλλογο της πόλης έτσι επειδή δε γουστάρει και εχει προσωπικές αντιπαραθέσεις !!! 5 χρόνων ειναι δε σε παίζω αγορακι και δε σου δίνω τη μπάλα να παίξεις , για να σοβαρευτούμε σ αυτό το δήμο επιτέλους ...

!!! (19/09/2016 23:19)

ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ,ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.

Ροναλντο (ναι ο χόντρος) (19/09/2016 23:24)

Ανεκαθεν τα αντιπλημμυρικα στη σκρα απασχολουσαν την πολη μας.οποιον να ρωτησεις θα σου πει οτι πρεπει να γινει αυτο το εργο πνοης και εγω να ξαναπαιξω στην σελεσαο.μην ανησυχειτε ωρε φιλαδελφειωτες

Ανώνυμος (20/09/2016 08:41)

Απασχολούν την πόλη μας τα αντιπλημμυρικά αλλά όχι τη δημοτική αρχή απ' ότι φαίνεται. Γιατί το πρώτο διάστημα της εκλογής τους διατείνονταν οτι σε ένα χρόνο θα το έλυναν. Πάμε για 2,5 και μαθαίνουμε οτι μελέτες που έχουν εκπονήσει τους επιστρέφονται για διόρθωση και συμπλήρωση. Εκτός δηλαδή απο αδιαφορία και ασχετοσύνη. Επικίνδυνος συνδυασμός

Ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον. (20/09/2016 10:37)

Η πόλη αριθμεί περίπου 40.000 δημότες. Από αυτούς στις εκλογές ψηφίζουν λίγοι περισσότεροι απ' τους μισούς. Οι περισσότεροι είναι μικρασιατικής καταγωγής, όχι ωστόσο τόσοι όσοι θα ήθελαν οι μικρασιατοκάπηλοι της περιοχής. Ειδικά μετά τον σεισμό η σύνθεση άλλαξε, αφού πολλοί έφυγαν για άλλα προάστεια και ήρθαν αρκετοί μη γηγενείς. Από αυτούς τους περίπου 40.000 δημότες, στη «θεσμική» και στην «επίσημη» τελετή, είναι ζήτημα αν συνολικά παρευρέθησαν 200 με 300 άτομα, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν οι γνωστοί «μαϊντανοί» παραγοντίσκοι κυνηγοί της δημοσιότητας καθώς και κάποιοι αναγνωρίσιμοι πολιτευτάδες της κεντρικής πολιτικής σκηνής προς άγραν ψήφων. Ο κόσμος έχει σοβαρότερα θέματα και προβλήματα να ασχοληθεί από τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια του κάθε Τριανταφύλλου και του κάθε Βασιλόπουλου που ως κομματόσκυλα έχουν λυμένα τα θέματα επιβίωσής τους. Επίσης, η στρατηγική της έντασης και του δίπολου ανήκει σε άλλες εποχές όπως και οι αστείοι από κάθε άποψη εμπνευστές της.

Να τελειώνουμε με τα παραμύθια (20/09/2016 11:12)

@ΑΝΏΝΥΜΟς (19/09/2016 21:35)
Από τη μία έχετε κάνει παντιέρα την Χαϊδεμένου (*) κι από την άλλη κάνετε λόγο για γριές.
Εσείς τελικά εκεί στον «Καλημέρα Όμορφε Σύνδεσμε Αλησμόνητων Πατρίδων» εκτός όλων των άλλων ή είστε διπολικοί ή απλά έχετε τρικυμία εν κρανίω.
(*) Μεγαλύτερο παραμύθι από την πολυδιαφημισμένη «Γιαγιά-Φιλιώ» δεν χτίστηκε στη Φιλαδέλφεια. Βρήκε κάποτε ο Παντέλαρχος μια υπέργηρη γυναίκα μικρασιατικής καταγωγής [που είναι όμως ιστορικά αμφίβολο αν πράγματι έζησε όσα έλεγε ή της είπαν να πει] και προσπάθησε να την κάνει brand name. Είναι σίγουρο ότι αν επανεκλέγονταν τότε αντί του Αδαμόπουλου, οι μισοί σύλλογοι θα λέγονταν «Ατταλος» κι οι άλλοι μισοί «Γιαγιά Φιλιώ». Όλοι δε οι υπόλοιποι το κατάπιατε αμάσητο και ακολουθήσατε. Κατά τ' άλλα το παίζετε ιστορικοί και θεματοφύλακες της μικρασιατικής μνήμης τρομάρα σας.

Ένας βολικό και κακοστημένο δήθεν καυγαδάκι (20/09/2016 11:54)

Δήθεν και κακοστημένο καυγαδάκι που βολεύει και τους δύο για να πάμε στις εκλογές του 2019 με την αφήγηση ότι αυτοί οι δύο θα είναι οι βασικοί αντίπαλοι. Και πράγματι, θα είναι αντίπαλοι αλλά για την 3η και 4η θέση. Είναι καμμένα πολιτικά χαρτιά και οι δύο χωρίς ερίσματα πια στην τοπική κοινωνία και ο μόνος δρόμος που τους μένει είναι η τεχνητή πόλωση για να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται από την υστεροφημία τους.
Εξάλλου για ποιον "καυγά" μιλάμε ; Μέχρι πριν λίγο καιρό στην «Αναζήτηση» (όσο ήταν υπό τον έλεγχο του Χάρη) συνεργαζόντουσαν άψογα και φιλοξενούνταν δίπλα δίπλα άρθρα του Τριανταφύλλου και αντιδημάρχων του Βασιλόπουλου. Δεν είναι ηλίθιος όμως ο κόσμος. Καταλαβαίνει πολύ καλά τι παίζεται. και είναι στο χέρι του να τους χαλάσει τη σούπα.
ΥΓ: Διαμαντή κατέβα για δήμαρχος.

Ανωνυμος (20/09/2016 13:08)

Δυστυχως ουτε σε αυτην την υποθεση ο Δημαρχος κατορθωσε να ξεπερασει τις εμμονες του!
Η χειροτερη πολιτικη κινηση ειναι να προσπαθεις να αποκλεισεις τον αντιπαλο σου! Αυτη η κινηση μονο συσπειρωση μπορει να φερει στους πολιτικους αντιπαλους των παλαι ποτε Συριζαιων και τιποτα αλλο! Ειτε το θελουμε ειτε οχι ο συγκεκριμενος συνδεσμος εχει την δυναμη να λειτουργησει χωρις την βοηθεια του Δημου και το εχει αποδειξει με τις ουκ ολιγες εως τωρα αξιολογοτατες εκδηλωσεις του!
Βεβαια νομιζει οτι θαμπορεσει να παρει με το μερος του το κυκλωμα Γρεντζελια αλλα ξεχναει οτι ο Γρεντζελιας που στηριχτηκε σε αυτο δεν βγηκε ουτε δημοτικος συμβουλος!
Θυμιζει τις ενεργειες του Σ. Κοντου που πηρε το χρισμα ΠΑΣΟΚ και βγηκε τριτος!

Μπράβο στους προσκόπους (20/09/2016 13:37)

Μπράβο στους προσκόπους που στηρίζουν Τριανταφύλλου. Για αυτό να στέλνετε τα παιδιά σας σε αυτούς για να μάθουν ότι πρέπει να περπατάνε και να μην χρησιμοποιούν το ασανσέρ. Πρώτος διδάξας ο φίλος των προσκόπων, υπόδικος και κατάδικος σε πρωτοβάθμιο δικαστήριο, κος Τριανταφύλλου. Και πάλι μπράβο στους προσκόπους που στηρίζουν Τριανταφύλλου.

πόντος. (20/09/2016 14:46)

ωραίους δημάρχους βγάζετε!!! φατε τον στην μάπα τώρα!

Ήμαρτον!!!!!! (20/09/2016 18:22)

Καλά! Το ρεύμα άντε! Το καταλαβαίνω να το ζητά ένας Σύλλογος.
Εστω κι αν πρόκειται για τον συγκεκριμένο που δεν εξυπηρετεί πια τίποτα απ' όσα λέει το καταστατικό του αλλά αποτελεί όχημα και μόνο της προβολής του προέδρου του και μιας ολιγομελούς ομάδας πέριξ του Χ.Τομπούλογλου.
Απο που κι ως που όμως απαίτησαν εκφωνητή και την φιλαρμονική του Δήμου;
Απο που κι ως που απαίτησαν μικροφωνική?
Απο που κι ως που ζητήσανε απ' το Δήμο να καλέσει τα σχολεία;
Ποιοι νομίζουν τέλος πάντων ότι είναι? Έχουν συναίσθηση της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει? Νομίζουν ότι αποτελούν εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας που πρέπει να τους κάνουν τα χατήρια? Αντί να δοξάζουν το Θεό για την ανοχή και τη συγκαταβατικότητα που ανθρώπινα τους αντιμετωπίζει η πόλη βγάζουν και γλώσσα από πάνω?

ΑΠΟΓΟΝΟΣ (20/09/2016 22:12)

Τιμούμε την μνήμη των προγόνων μας με ΣΕΒΑΣΜΟ και ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ.

Διαμαντής (21/09/2016 09:18)

@11.54
Όπως είδες, έκανα περίπου 20 ώρες να ανεβάσω το σχόλιό σου. Ασχολούμαι με πεζά, πλην όμως χρονοβόρα πράγματα. Πολλή δουλειά (λίγα λεφτά, γμτ) για να ζήσω την οικογένειά μου, που είναι και μεγαλούτσικη, δόξα των Θεώ. Μου λείπει χρόνος, αλλά ρε φίλε, επίσης βαριέμαι αφόρητα να πλακώνομαι με τον κάθε κολλημένο για κάθε του κόλλημα. Αυτά είναι για τους φωτισμένους, όχι για μας τους απλούς βιοπαλαιστές. Άσε τους σωτήρες να σώσουν την πόλη, εμείς δεν προλαβαίνουμε...

Ήδη σου ανέφερα τρεις λόγους που με κάνουν να μην ενδιαφέρομαι. Υπάρχουν κι άλλοι...

ΣΤΑΘΕΡΟΣ (21/09/2016 10:22)

Μάγκας ο Τριανταφύλλου, με απλές κινήσεις βγάζει φωτογραφίες σε σημεία της πόλης που είναι μέσα στη βρώμα και μετά ο Βασιλόπουλος τρέχει να τα καθαρίσει. Και μην μου πείτε όχι έχουν καμιά σχέση οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου με τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη του Δήμου; Τώρα για τα άλλα που διαβάζω για τον Τριανταφύλλου εδώ μέσα είναι κουραφέξαλα, ας τον είχε κανένας από εσάς στην ομάδα του να δω αν θα τον βρίζατε, και ικανό είναι το παιδί και σοβαρό. Αυτό που ενοχλεί κάποιους είναι ότι δεν κάνει τούμπες, σταθερός. Εγώ μαζί του.

ΗΜΑΡΤΟΝ; (21/09/2016 10:29)

@ Ήμαρτον!!!!!! (20/09/2016 18:22) εσύ ζεις αλλού, τι να σου εξηγήσουν τώρα; Ο Θεός σε μάρανε μόνο και οι μεγάλοι σταυροί! ΕΛΕΟΣ! Σε πονάει ο Σύνδεσμος αλλά τι να κάνουμε, θέλεις δεν θέλεις είναι πιο πάνω από τον δικό σου Σύλλογο!

@ΣΤΑΘΕΡΟΣ (21/09/2016 13:42)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ. (21/09/2016 14:01)

@10:22 Δεν βλέπω κάτι υβριστικό σε κείμενα του διαχειριστή ή σε σχόλια. Δεν θα τ' άφηνε νομίζω κι ο διαχειριστής / Κανένας δεν αμφισβητεί οργανωτικές ικανότητές που είναι κάποιες φορές καλύτερες κι απ' των εκάστοτε δημοτικών αρχών / H πολιτιστική πρόταση σε ό,τι αφορά τον «σύνδεσμο» πράγματι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλή. Αν σταματούσε να παρελαύνει επιτακτικά και με το "έτσι θέλω" με στολή στις δύο εθνικές παρελάσεις θα καταλάβαινε ίσως την σεμνότητα των Μικρασιατών προγόνων μας σε ό,τι αφορά το στοιχείο του πολιτισμού ως τρόπο ζωής κυρίως. Είναι θετικό πάντως ότι ξεπέρασε την εποχή που έφερνε στην πόλη ως πολιτιστική πρόταση την Παπαρίζου / Το 20σέλιδό, πράγματι έχει υποδείξει προβλήματα. Τα οποία όντως η δημοτική αρχή έχει επιλύσει σε χρόνο dt. Αυτό, τον Βασιλόπουλο κάνει μάγκα και όχι τόσο τον Τριανταφύλλου. Σκέψου το λίγο αυτό. Ακόνισέ το / Σταθερός δεν ξέρω. Μπορεί και να είναι για να το λες. Σε τι δεν είπες.

«Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες...» (21/09/2016 14:30)

@ΗΜΑΡΤΟΝ; (21/09/2016 10:29)

Μετατραυματική εμπειρία λέγεται αυτό που βιώνεις. Ξεπέρασέ το. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Έλα τώραααααααα...... Υπέρμαχε της ηθικής. χαχαχαχα (21/09/2016 14:56)

@Ήμαρτον!!!!!! (20/09/2016 18:22) Γιωργάκη κρύβε λόγιααααααααα. Εσύ έβγαινες φωτογραφίες με αυτούς που τώρα "στολίζεις" και τις ανέβαζες στο προφίλ σου. Έλα τώρΑΑΑΑΑΑΑΑ. Δεν γίνεται τώρα να είσαι βασιλικότερος του βασιλέως.

ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (21/09/2016 15:21)

@ΣΤΑΘΕΡΟΣ (21/09/2016 13:42) Για την δική σου να δεις! ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

«Ήρθε στο χωριό ο αρκουδιάρης ένας μαύρος γύφτος ξεδοντιάρης» (21/09/2016 15:25)

Το "γέλιο της αρκούδας" πέφτει όποτε χάνει μια ψυχή την ψυχραιμία της στα σχόλια κι εκδηλώνει τον εκνευρισμό της. Ξέρει άλλωστε από αρκούδες και -κυρίως- αρκούδους.

παρελθον (21/09/2016 15:39)

Επειδή κάποιος θέλει να επιβληθεί με το έτσι θέλω η πόλη πρέπει να έχει συνεχή φαγούρα,η έπαρση και αλαζονεία έχουν κόστος.

Αnonymos (21/09/2016 15:41)

@21/09/2016 10:29) Εμενα πραγματικα ειναι πιο κατω ο Συλλογος μου κι εχεις μεγαλο δίκιο. Ο δικος σου ειναι σε ισογειο. Ο δικος μου σε υπογειο. Δεν ειχαμε λεφτα για κατι καλυτερο ουτε και βρεθηκε δυστυχως κανενας να μας δωσει λιγες "μερες αδειας" (απο τη δουλεια μας, μην παει αλλου ο νους σου).

Ο 11:54 (21/09/2016 16:03)

@ Διαμαντής (21/09/2016 09:18)

Καλά να ΄σαι και να εργάζεσαι για την οικογένεια. Μην νομίζεις ότι αστειευόμουν όμως. Νέος είσαι, μορφωμένος είσαι, έξυπνος είσαι, ευηπόληπτος είσαι, την πολιτική την κατέχεις καλά κι εκ των έσω, την πόλη την αγαπάς, ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα μπορείς να καταρτίσεις, άνθρωποι που θα σε στηρίξουν υπάρχουν και θα έρθουν κι άλλοι στη πορεία. Γιατί όχι; Έγιναν άλλοι κι άλλοι. Γιατί όχι εσύ; Δικό σου θέμα όμως σαφώς και σεβαστό. Προσωπικά θα σε ψήφιζα με χέρια και πόδια. Αλλά κατανοώ κι ότι το σπορ αυτό θέλει φράγκα. Πολλά φράγκα.

Διαμαντής (21/09/2016 17:58)

@16.03
Σε ευχαριστώ για τις καλές σου σκέψεις, αγαπητέ μου, στις ανταποδίδω στο διπλάσιο κι ας μην ξέρω ποιος είσαι. Εδώ μέσα ακόμα κι εγώ που λέω τη γνώμη μου χωρίς εξαρτήσεις και που γενικότερα δεν μπλέκω με παρατάξεις και πρόσωπα, δύσκολα, πολύ δύσκολα ακούω (δηλ. διαβάζω) μια καλή κουβέντα. Μη σου πω ότι είσαι κι ο πρώτος, ή ίσως ο δεύτερος. Όσο για τα μπινελίκια που μου γράφουν μέσα στη δική μου ιστοσελίδα, άστα να πάνε... Δεν χρωστάει κανείς να πει μια καλή κουβέντα, γι αυτό σε ευχαριστώ, αν και δεν σε έχω συνδέσει με κάποιον γνωστό μου - κάποιος γνωστός θα είσαι, όμως, δεν μπορεί...

!!! (21/09/2016 19:50)

"Η έπαρση και η αλλαζονεία έχουν κόστος"

Ν´ αγιάσει το στόμα σου όποιος ή όποια κι αν είσαι @15:39.
Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια. Σοφόν το σαφές.

Αυτό πληρώνουν εισπράττοντας την απαξίωση του κόσμου.
Δεν εννοούν να το καταλάβουν και συνεχίζουν στον ίδιο λάθος χαβά.
Και όχι από θέση ισχύος όπως πριν από εκείνα τα Χριστούγεννα.

αγγελος. (22/09/2016 08:28)

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΗΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ Η ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΑΛΙ;

Ανώνυμος (22/09/2016 14:22)

@αγγελος. (22/09/2016 08:28) Drone λέγεται. Θα το βρείτε παντού στο internet αν το ψάξετε. Δεν έχει σχέση με τον αερομοντελισμό. Είναι συσκευή που διαθέτει και camera με δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και video απ' τον αέρα από ύψος λίγων δεκάδων μέτρων. Αυτά σας τα εξηγώ, διότι μέσο ενημέρωσης της πόλης, αντί να φωτογραφίσει επιγείως το Μνημόσυνο, προτίμησε να χρησιμοποιήσει το drone που διαθέτει ή νοίκιασε.
Εσάς ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σας δεν κατάλαβα; Απαγορεύεται στα ΜΜΕ να καλύπτουν δημόσιες εκδηλώσεις; Όσο για τα ΜΜΕ της πόλης (με απειροελάχιστες εξαιρέσεις) είναι αξιοπρεπή στην κάλυψη της τοπικής ζωής, με τα λάθη τους, τις παραλείψεις τους αλλά ζωντανά και παρόντα. Στο φινάλε αγαπητέ μου ας πρόσεχε κι ο Σύνδεσμος να μην διαλαλεί εκ των προτέρων ότι θα βουλιάξει το Μνημείο.

Από τα παλιά (22/09/2016 15:50)

Η αλήθεια είναι ότι κακώς κάκιστα αφήσαμε την πόλη στα χέρια της θείας χάρης. Φταίμε όλοι. Και εσύ Διαμαντή, που προτίμησες να σταθείς απέξω. Και εμείς που αηδιασμένοι πήγαμε ακόμα πιο πέρα.

Διαμαντής (22/09/2016 16:26)

@15.50
Δεν ήμουν ποτέ "μέσα" από όσο θυμάμαι. Πάντα απέξω ήμουν

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ (22/09/2016 20:25)

M-H-Δ-Ε-Ν

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Η αλήθεια για το νερό μέσα από 10 ερωτήσεις κι απαντήσεις

Μεγαλώνει η παρουσία της Microsoft στην Ελλάδα

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Μια ωραία πεταλούδα...

Αυτά είναι τα τιμολόγια ρεύματος Απριλίου- Συγκρίνετε κι επιλέξτε το φθηνότερο

Το σχόλιο του «Θηραμένη» για τον Πούτιν

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες δεν κινδυνεύουν από τις περιπέτειες της Credit Suisse

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ χρωστάει, κατά δήλωσή του, ο μπαταχτσής Γιάννης Βούρος!

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Τάκης Ταβλαρίδης

Μια ωραία πεταλούδα...

Κούλουμα παντού στην Αττική- Στο Βουριστάν τίποτα- Στο Άλσος ερημιά- Παντού γλέντι, εδώ μιζέρια

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Μίμης Παπαϊωάννου

Συμπαράταξη: Διοργανώνει αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Σεβαστή η φιλοδοξία του να θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά χρειάζεται και αυτογνωσία....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Anonymous
@ Δημότης Πιόνγιανγκ (23/03/2023 08:05) Στα τσακίδια αν δε σου αρέσει! Κ γήπεδο κ σουβλατζίδικα κ χιλιάδες επισκέπτες κάθε εβδομάδα κ ΑΕΚτζη...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Γρετζελιάς απο πίσω ?Σίγουρα .Θυμάστε τι έγινε στις εκλογές του 2010 ? Η κα Έφη μπροστά και ο Γρετζελιάς απο πίσω .Το ίδιο θα γίνει και τώρα...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του
Xρήστης: Καληνύχτα κ. Βούρο
@ (22/03/2023 11:39) Τώρα μάλιστα! Μου έκανες τη μούρη κρέας! Σου είπε κανείς ότι είμαι δπ ή ότι με νοιάζει πόσοι μαζεύονται στη δπ; Σε μπέ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δημότης Πιόνγιανγκ
Όλο το άλσος γήπεδο. Όλη η πόλη σουβλατζίδικο....

Μια ωραία πεταλούδα...
Xρήστης: Μεγάλη μαυρόγατα
Με Άρη Βασιλόπουλο και Πρωτάθλημα πήραμε και Κύπελλο. Με Βούρο μόνο φωτογραφήσεις και διαγγέλματα στο γήπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
Η πλάκα είναι ότι την εποχή που μεσουρανούσε ο Παπαϊωάννου τη δεκαετία του '70 προς '80 ο Χάρης ήταν βάζελος....

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: George
Ακόμα κλαίτε για το γήπεδο κακομοίρηδες; Σας το λέμε εδώ και χρόνια. Σε όποιον δεν αρέσει το γήπεδο ας μην ερχόταν να ζήσει δίπλα σε αυτό. Α...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Γεια σου Μητσαρα (18.30) νούμερο!...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
Το λαϊκό προσκύνημα ενόχλησε 1 ανεγκέφαλο… Η ονοματοδοσία δρόμου ενόχλησε επίσης… Δε φεύγετε επιτέλους από την περιοχή να ησυχάσετε παράσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Αυτη την ανακοίνωση περίμενε ο Φιλαδελφειώτικος και ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.ΛΥΣΑΝΔΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Akis
Καλή επιτυχία σου εύχομαι το καλύτερο για την πολημας...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Anonymous
Ψηφίζουμε όλοι κοκο! Μόνο ΑΕΚτζης δήμαρχος πρέπει να βγει μήπως του πετάει κανένα κοκκαλάκι στο αραιό και που η ΑΕΚ και έχει ένα μικρό όφελο...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Γρετζι
Ποιος έγραψε την ανακοίνωση; Ο Γρετζελιάς; Γιατί η παιχτούρα δεν νομίζω να ξέρει γραφή και ανάγνωση. Καλή τύχη ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.21 Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος. Πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ δεν έχω καμία βεβαιότητα. Απλώς θεωρώ ότι και να "τρελαθεί" ο κάθε "Γεωργ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©