Παρασκευή 23.02.2024,  

Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις 15/04/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Πριν από λίγο ο δήμος απέστειλε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τη φετινή Πρωτομαγιά (που, θυμίζουμε, θα εορτασθεί το τριήμερο του Θωμά, δηλαδή 6,7 και 8 Μαΐου). Στον πρόλογο, έδωσε τη δική του πολιτική διάσταση του φετινού εορτασμού, χωρίς να αποφύγει αριστερά στερεότυπα και ιδεοληψίες που σήμερα είναι πλήρως ξεπερασμένα και στερούνται λογικής και ιστορικής βάσεως (και στα οποία με άλλη ευκαιρία δώσαμε απάντηση σε αυτό το άρθρο).

 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

*****

 

Ο εορτασμός της  πρωτομαγιάς του 2016 έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα και πολιτική σημασία για όλον τον κόσμο πού από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αλλάζει και δημιουργεί εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τους  Έλληνες πολίτες, πού βιώνουν άμεσα και μοναδικά τις επιπτώσεις από αυτούς τους πολέμους που στα εδάφη άλλων χωρών υφίστανται.

 

Ως χώρα επιφορτισμένοι με ευθύνες που δεν μας αναλογούν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια καλούμαστε , να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων μετά το  Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

 

Ως πολίτες αυτού του δήμου, με έντονο το προσφυγικό στοιχείο, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανακούφιση και την προσφορά βοήθειας  στους ανθρώπους που υποφέρουν.

 

Έτσι  το κεντρικό σύνθημα και η κεντρική ιδέα του εορτασμού της πρωτομαγιάς 2016, είναι  ΟΧΙ   ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  -  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,  γιατί αν δεν σταματήσουν αυτές οι επεμβάσεις δεν πρόκειται κανένα πρόβλημα των μεταναστών και προσφύγων να λυθεί…..

 

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της Παρασκευής 6/5 και το αφιέρωμα στα παιδιά της 8/5 [Κυριακή], είναι απόλυτα αφιερωμένα στους πρόσφυγες.

Όλα τα ακούσματα της Παρασκευής ( τοπικό συγκρότημα, ΠΟΛΙΣ  ensemble, σχήματα προσφύγων από Συρία και Τουρκία –ίσως και από άλλη χώρα της ανατολής ), θα έχουν να κάνουν με το προσφυγικό.

 

Επίσης  τα παιδικά δρώμενα της Κυριακής (θέατρο, κατασκευές), θα είναι αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ και στην Μητέρα που εκείνη την ημέρα γιορτάζει.

Συνθήματα, εικόνες και σκίτσα που θα πλαισιώνουν το δίπτυχο διαφήμισης του προγράμματος, αλλά και οι αφίσες , τα λάβαρα και τα πανό θα ενισχύουν αυτή την αντιπολεμική και φιλοπροσφυγική θέση μας…

 

Καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις  για το εορταστικό τριήμερο της Πρωτομαγιάς

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο swing

2  .  Ἡ ἐντὸς καὶ καθ' ἡμᾶς λεγομένη θάλασσα:  Ταξίδι, στις γειτονιές της Μεσογείου, με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Μια παράσταση που επιχειρεί ένα ταξίδι στις γειτονιές της Μεσογείου με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Η μουσική δεν γνωρίζει φράχτες και η Θάλασσα – το Αιγαίο, η Μεσόγειος –  γίνεται ο αρμενιστής της. Η θάλασσα ήταν αυτή που επέτρεψε στις μουσικές των λαών της περιοχής να αρμενίσουν - άλλοτε από τα τουρκικά παράλια, το Λίβανο και τη Συρία και άλλοτε από την Ελλάδα, την Κύπρο ή τις χώρες της Βόρειας Αφρικής - σμίγοντας η μια με την άλλη, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση μιας οικουμενικής γλώσσας. Η παράσταση περιλαμβάνει λόγιες μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, πιο συγκεκριμένα, συνθέσεις της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και της Οθωμανικής Κλασικής μουσικής, ανώνυμα τραγούδια και σκοπούς της περιοχής, καθώς και πρωτότυπες προσωπικές δημιουργίες των μελών του μουσικού συνόλου ΠOLIS, βασισμένες σε παραδοσιακές φόρμες.

 

Το ΠOLIS Ensemble είναι μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Τολμά μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου, έντεχνης ή λαϊκής.

 

Μπορεί, λοιπόν, να «ταιριάξει» η μουσική του Χατζιδάκι με αυτήν του Πέτρου Πελοποννησίου  και αυτές, με τη σειρά τους, με τα οργανικά κομμάτια του Riad Al-Sunbati  ή τις παραδοσιακές μελωδίες της τουρκικής υπαίθρου;

 

Το ΠOLIS Ensemble αναλαμβάνει την ευθύνη και εγγυάται  ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, μα γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Το ΠOLIS Ensemble ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2011.

Αρχικά ως «Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής ΠΟΛΙΣ»).

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014, το συγκρότημα συμμετείχε σε μια σειρά από μουσικά φεστιβάλ (Πάτμος, Σάμος, Πάτρα, Καστοριά,) συνοδεύοντας άλλοτε την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών  και άλλοτε σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Χρόνης Αηδονίδης, η Αρετή Κετιμέ, η Θεοδοσία Στίγκα και η Νεκταρία Καραντζή.

 

Κατόπιν, η μετονομασία του σχήματος σε ΠOLIS Ensemble συνοδεύτηκε από έναν κύκλο εμφανίσεων εντός (Πέραν, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ωδείο Αθηνών), αλλά και εκτός Αθηνών (Αγαθονήσι, Κύθηρα). Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αυτής περιόδου, το ΠOLIS Ensemble είχε την χαρά και την τιμή να συμπράξει με εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μάνος Αχαλινωτόπουλος) καθώς και να ηχογραφήσει με τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη και τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη.

 

Σήμερα, τα μέλη του μουσικού συνόλου ετοιμάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά αποτελούμενη κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις.

 

Το ΠOLIS Ensemble αποτελείται από δεξιοτέχνες μουσικούς της νέας γενιάς με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους, τόσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν, μεταξύ άλλων, αφοσιωθεί στη μελέτη και στην ερμηνεία αυτού του ιδιαίτερου μουσικού υλικού, αποτολμώντας – παράλληλα - μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου.

 

Σχεδιασμός  -  Επιμέλεια παραγωγής:

Στέλιος Ελληνιάδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια:

ΠOLIS Ensemble.

Συμμετέχουν:

Νίκος Παραουλάκης - νέυ

Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα, κρουστά

Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι, τραγούδι

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο, τραγούδι

Θόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά

Κατερίνα Παπαδοπούλου - τραγούδι

Συνδράμουν:

Ομάδα προσφύγων μουσικών

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο λαϊκό

2.  ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ

 

Βαγγέλης Κορακάκης

 

Στα 51 του χρόνια, είναι ένας από τους αυθεντικότερους  λαϊκούς συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πέρα, όμως, από τη δημιουργική του ιδιότητα, έχει μια ιδιαιτέρως χαρακτηριστική φωνή, μια και η χροιά του έχει ηχόχρωμα  που πηγάζει από το παρελθόν των ένδοξων δεκαετιών του λαϊκού τραγουδιού.  Ο Βαγγέλης όταν αναφέρεται στους φίλους και την παρέα του λέει χαρακτηριστικά, κάτι παιδιά από την ίδια μάνα (την Ιστορία) και τον ίδιο πατέρα (τον Χρόνο), ανταμώνουνε κάθε τέσσερα - πέντε χρόνια για να κλάψουν και να μεθύσουν από χαρά και αγανάκτηση. 

 

Αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών.

 

Ο Βαγγέλης μάς φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.

 

Γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Η πρώτη του επαφή με το μπουζούκι ήρθε σε ηλικία 9 χρονών, όπου απέναντι από το πατρικό του υπήρχε ένας ξυλουργός που έφτιαχνε και μουσικά

 

Το πρώτο του μπουζούκι, το απέκτησε σε ηλικία 11 χρονών, στο οποίο πέρασε ο ίδιος χορδές.

 

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, αφού αφιέρωνε και αφιερώνει πολλές ώρες παίζοντας μπουζούκι. Σε ηλικία 18 χρονών, και ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα στην Καισαριανή, εργάζεται για πρώτη φορά επαγγελματικά στην μουσική παράσταση του Χουρμούζη "Ο  Λεπρέντης", σε μουσική Δήμου Μούτση.

 

Στη συνέχεια δούλεψε για λίγο στην ταβέρνα του Φίτσουλα και το 1982 άνοιξε, μαζί με τον Γιώργο Κούκιο, το "Μακάμι", το ορμητήριο του που είναι γνωστό ως Μαγιοπούλα .  Ο Κορακάκης γράφει ο ίδιος τους στίχους των τραγουδιών του και παίζει μπουζούκι,  στα πρότυπα κορυφαίων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Μητσάκης και ο Άκης Πάνου. 

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά για το Βαγγέλη Κορακάκη έρχεται το 1985. 

 

Μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του. «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο», «Σε μαγεμένη αγκαλιά», «Έρχονται βράδια», «Οι μεγάλες αγάπες», «Λαύριο» και αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και μια δισκογραφική δουλειά του με τον Γιώργο Νταλάρα.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Στέλιος Ελληνιάδης

Συμμετέχουν:

Ορχήστρα με,

Κιθάρα – Μπάσο -Μπουζούκι – Ακορντεόν

Βαγγέλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Βασίλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Ανατολή Μαργιόλα - Τραγούδι

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ) ΑΠΟ 11:00-14:00

1. Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την βοήθεια εικαστικού

2. Ξυλοπόδαρος, μίμος

3. Θεατρική παράσταση: Ο Χαχά η Χιχί και το αερόστατο της χαράς

 

Μια αντιπολεμική παιδική παράσταση από τις Μορφές Έκφρασης. Ο Χαχά και η Χιχί, με την βοήθεια των παιδιών - θεατών σταματούν τον Πόλεμο και  ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Δύο παιδιά γεννημένα με λίγη παραπάνω ευθυμία από τα άλλα, βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο δίλλημα… ποιος θα είναι ο σκοπός της ζωής τους; Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συμβούλια θα αποφασίσουν πως αυτό που θέλουν και μπορούν, πάνω απ’ όλα,  να κάνουν είναι να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο!

 

Έτσι μ’ ένα μαγικό αερόστατο ξεκινούν ένα συγκλονιστικό ταξίδι πάνω από τη γη. Σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουν τον Πέπε, ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα, που όμως δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του… Γιατί στο σπίτι του γινόταν πόλεμος.Ο Χαχά και η Χιχί θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον Πόλεμο από την χώρα του Πέπε και στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών - θεατών θα καταφέρουν να ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου. Η παράσταση έχει ζωντανή μουσική κατά κύριο λόγο, είναι δομημένη με πολύ χιούμορ και με πολλά κινησιολογικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια παράσταση που θα μας ταξιδέψει στην περιπέτεια της ζωής, και θα μας διδάξει πολλά για τη σημασία της επικοινωνίας, της ανθρωπιάς και του προσωπικού σκοπού που έχει ο καθένας μας στη ζωή!

 

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη.  Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης.

 

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ προσεγγίζουν τον άνθρωπο με στόχο την πνευματική του ανάπτυξη και την εσωτερική του καλλιέργεια. Η Τέχνη αποτελεί μέσο για την καλύτερη κατανόηση του εαυτού αλλά και του κόσμου, και μας οδηγεί στην ανάγκη να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε.  Από τη στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη παρουσία στο χώρο του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Μορφές Έκφρασης

Κείμενα & σκηνοθεσία:

Άννα- Σεβαστή Τζίμα

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:

Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Συμμετέχει:

Επταμελής ομάδα μουσικών ηθοποιών

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Καταιγιστικός ο Τομπούλογλου,πήρε παραμάζωμα τους ανυπόστατους ισχυρισμούς Βούρου και παρέας του

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η λαϊκή ετυμηγορία δεν αλλάζει με δικαστικές αποφάσεις: ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η ένσταση Βούρου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Κανείς δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση της πλευράς Βούρου για τα δημοτικά τέλη του γηπέδου!

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: Ανωνυμος
@12.05 Ότι του φανεί του λολοστεφανη! Για ποιος "αριστερούς" μιλάς; Την Γαιτανα του Παπανικολάου του Ταφα και του Κουτσακη; Για τον Βασιλ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@13.39 Στο μόνο που έχεις δίκιο μέσα στην ακατάσχετη παπαρολογια σου είναι ότι διάβασα λάθος αυτήν την νέα παπάρα που παρουσίασες! Σε ποιον ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@ ανώνυμο υβριστή Πεμονή, μόνο 4,5 χρόνα έμειναν από την επόμενη ήττα σας. Άντε στη μανούλα σου τώρα για χαρτζηλίκι... Αποβράσματα της πό...

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Από το σήμα απουσιάζει μια κεραμοσκεπή, χαρακτηριστικό των προσφυγικών κατοικιών. Αλλά... αυτοί είστε......

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Έχω παραγγείλει γυαλιά μυωπίας για όλους τους "αριστερούς" της Φιλαδέλφειας. 14 χρόνια ο θεσμός, δεν κατόρθωσε μια δημοτική αρχή να εκλέξει....

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: προβοκάτορας
απαράδεκτο λογότυπο, από πολλές απόψεις. καμία διαβούλευση, προχειρότητες και απευθείας αναθέσεις σε τυπογράφους αντί να γίνει διαγωνισμός κ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:39)
πάλι εδώ τρολ? εν τω μεταξυ να διαβάζεις δεν ξέρεις, μου θες και πολιτικό σχολιασμό. γράφω "η αποχή είναι η υπέρτατη μορφή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: @Ανωνυμος (21/02/2024 23:44)
εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τρολ με την ασχετοσύνη σου. μαζεψουυυυ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Λάθος για την τσέπη σου, μπορεί. Για την κοινωνία της πόλης είναι λύτρωση κι ελπίδα Άντε να βρεις; καμιά δουλειά τώρα, ΑΝ μπορείς φ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: 16τακατο
Μας τα 'χετε κάνει τσουρέκια με τη πλειοψηφία (16% αποδοχή οι τομπηδες από τη τοπική κοινωνία, δηλαδή ούτε 2 στους 10). Αλλά ακόμα κι αν είν...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο έλεος! Σταμάτα την παπαρολογια! Πόσα μαγαζιά εστίασης υπάρχουν εκτός κεντρικής Φιλαδέλφειας; 10; 15; Ακόμα και από αυτά τα μισά παρ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
@21.41 Η ανώτατη μορφή δημοκρατίας δεν είναι η αποχή αλλά η διακυβέρνηση από την πλειοψηφία που συμμετέχει. Η καπηλια του ποσοστού των απεχο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Εγώ γράφω τι λέει το Σύνταγμα, εσύ λες όποια παπάρα έλθει στο άδειο σου κεφάλι. Είσαι αστείος, με απόψεις που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Από...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/02/2024 11:28)
πληρωμένες απαντήσεις, κυριολεκτικά. το να είσαι εκτός πραγματικότητας είναι αναμενόμενο, το να μη δέχεσαι να νούμερα είναι απλά φαιδρό. η...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πόσο άνανδρο να γράφεις ότι ακαθαρσίες έχεις στο κεφάλι σου, ως ανώνυμος... Δεν έχει έλθει κανένα σχόλιο που να έκοψα, φασιστάκο......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©