Τετάρτη 28.02.2024,  

Σφοδρή επίθεση του δήμου κατά του υπουργού Σκουρλέτη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 04/04/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  96 σχόλια

Λάβαμε από το δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας την παρακάτω ανακοίνωση. Ακολουθεί η θέση της "Α":

*****

 

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε την περιβαλλοντική αδειοδότηση της Δικέφαλος Α.Ε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε μία πρωτοφανή θεσμικά κίνηση, το υπουργείο αγνόησε πλήρως όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, που έγιναν με γνώμονα την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ομαλή ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, δεν συμπεριελήφθη ουδεμία τροποποίηση αναφορικά με το ύψος του γηπέδου, την προστασία του άλσους, την κυκλοφορία, τη στάθμευση, καθώς και τη δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία έχει παραχωρηθεί το οικόπεδο.

 

Ως εκ τούτου εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης από το ΥΠΕΝ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας.

*****

 

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Είναι προφανές από μια πρώτη ανάγνωση της ανακοίνωσης, ότι η σημερινή δημοτική Αρχή θα συνεχίσει, όπως γράφει, "να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον", δηλαδή να αντιτίθεται στο συγκεκριμένο σχέδιο που έχει υποβληθεί για την ανέγερση της "Αγια- Σοφιάς" στο χώρο που βρισκόταν το ιστορικό γήπεδο της ΑΕΚ "Νίκος Γκούμας" και το "Γεώργιος Μόσχος" (ποδόσφαιρο και μπάσκετ).

 

Είναι επίσης προφανές ότι η δημοτική Αρχή θεωρεί συμμάχους της σε αυτή τη νέα φάση της αντίθεσης, τόσο την Περιφέρεια Αττικής (για την οποία σημειώνει ότι έχει κάνει παρατηρήσεις που δεν ελήφθησαν υπόψη) όσο και υπηρεσιών του υπουργείου. Σημειώνει, τέλος, ότι τα συγκεκριμένα πεδία, στα οποία αντιτίθεται, είναι το ύψος του γηπέδου, η προστασία του άλσους, η κυκλοφορία και η στάθμευση, αλλά και η δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

 

Υπάρχει, όμως, ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο δεν έχει αναδειχθεί επαρκώς σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που εξελίσσεται αυτή η αντιπαράθεση: Σε ένα κράτος δικαίου, μπορεί ο άλφα αξιωματούχος (η δημοτική Αρχή της πόλης μας, εν προκειμένω) να αντιτίθεται στο συγκεκριμένο σχέδιο ανέγερσης του γηπέδου, ωστόσο υπάρχουν νόμοι και κανόνες που διέπουν τη ζωή μας. Όσο αντίθετη κι αν είναι μια δημοτική Αρχή, δεν μπορεί να αρνηθεί την έκδοση οικοδομικής άδειας, εάν ο φάκελος του αιτουμένου είναι σύννομος και πλήρης. Η Πολιτεία σε ΟΛΕΣ της τις εκφάνσεις ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εφαρμόσει το νόμο.

 

Το ερώτημα, λοιπόν, δεν είναι ποιος θέλει και ποιος δεν θέλει το γήπεδο. Το πραγματικό ερώτημα είναι "πώς μπορεί να μην δοθεί άδεια σε μια καθ' όλα νόμιμη αίτηση;"

 

Το επίσης βέβαιο είναι ότι αυτό το ζήτημα θα συνεχίσει να απασχολεί την πόλη και να "δηλητηριάζει" τις σχέσεις των εκλεγμένων αξιωματούχων της, αλλά εν πολλοίς και των κατοίκων και πολιτών της. Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι το θέμα "γήπεδο της ΑΕΚ", που αποτέλεσε κεντρικό θέμα στις περασμένες δημοτικές εκλογές, θα αποτελέσει βασικό διακύβευμα και στις επόμενες εκλογές, που θα διενεργηθούν το 2019. Κι αυτό, ανεξαρτήτως του αν έχει ξεκινήσει, ή αν έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο, κι αν έχει λειτουργήσει.

 

Τέλος, δεν μπορώ να μην σημειώσω ότι πρώτη η "Αλήθεια" εδώ και πολύ καιρό είχε προτείνει τη διεξαγωγή τοπικού δημοψηφίσματος για το σχέδιο της "Αγια- Σοφιάς" (για να το διαβάσετε πατήστε εδώ), εξέλιξη που αν είχε αποφασιστεί τότε, θα είχαμε μια πρωτογενή απόφαση των πολιτών της πόλης μας, η οποία θα δέσμευε τους πάντες.-

Γράψτε την άποψή σας

Ωχού (04/04/2016 17:09)

Διαμαντή, για τη νομιμότητα ακόμα και ο Σκουρλέτης επιφυλάχθηκε στην ίδια την απόφαση. Κατά τα άλλα, προτείνεις να ψηφίσουμε για τη νομιμότητα; Αντιφάσκεις λιγο;

Όχι άλλο κάρβουνο. (04/04/2016 17:18)

Σφοδρή? Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο!
Μια χλιαρότατη έκφραση διαμαρτυρίας και αόριστες υποσχέσεις για συνέχιση του αγώνα και μπλα μπλα μπλα.

ΥΓ: Δεν την έφερνε άλλος υποψήφιος δήμαρχος τη Δούρου προεκλογικά εδώ. Ο κομματικοδίαιτος Βασιλόπουλος την έφερνε. Τώρα παριστάνει ξανά τον αριστερό μπας και το σώσει.

1789 (04/04/2016 17:33)

Από τις λίγες φορές που βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους βάση. Ο δήμαρχος Ν.Φ. θέλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ να σταματήσει το έργο.
Και να είσαι σίγουρος ότι ακόμη και εάν είχε γίνει δημοψήφισμα με θετική κατάληξη για το γήπεδο ο φασίστας με προβιά αριστερού δήμαρχος θα έκανε τα πάντα να το σταματήσει. Αυτό αποδεικνύει κάθε μέρα που περνάει.

Δυστυχώς (04/04/2016 17:41)

Με τις άστοχες, θα τολμήσω να πω "εγκληματικές" κινήσεις του δημάρχου και της διοίκησης, ΚΑΙ γήπεδο θα γίνει ΚΑΙ η πόλη δεν θα η μόνη χαμένη!

@Όχι άλλο κάρβουνο (04/04/2016 17:49)

Εσύ πονηρούλη είδες πολλές άλλες και σκληρές ανακοινώσεις αυτές τις μέρες και σε ενόχλησε η "χλιαρή" του Βασιλόπουλου. Σα δε ντρέπεσαι λέω εγώ προβοκάτορα της συμφοράς

tasos (04/04/2016 17:50)

Ο γαυροβασιλόπουλος και ο χρηματοδοτούμενος γαύρος που γράφει εδώ πρέπει να είναι το ίδιο άτομο. Ταιριάζουν απόλυτα και σε επιδιώξεις και σε νοημοσύνη. Έλεγα ότι ο γαυροδήμαρχος δεν θα τολμά να πλησιάσει στο γήπεδο. Απ΄ότι φαίνεται ούτε στα 5 χιλιόμετρα σε λίγο δεν θα μπορεί να βρεθεί. Στα τσακίδια και περαστικά.

Επιτέλους (04/04/2016 17:52)

Κάποιοι άνθρωποι δεν ξεπουλιούνται και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Μόνο μπράβο

Καππαδοκίας (04/04/2016 19:10)

Ο Θεός είναι μαζί μας. Μαζί μας γιατί δεν θέλει να προσβάλουν το όνομα της Σοφίας Του, με ένα καρακιτσαριό για να ουρλιάζουν. Ο Παναγιώτατος γιατί δεν παίρνει θέση;

Κάλχας. (04/04/2016 20:18)

Τις αδυναμίες συγκεκριμένου σχεδιασμού και πρότασεων κε. Δήμαρχε μη τις ΄΄ρίχνετε΄΄σε αλλους.
Πείτε ολη την αλήθεια,πόσες φορές συμφωνείσατε και πόσες φορές αλλάξατε κάτω απο πιέσεις της γνωστής φράξιας που σας ελέγχει και σας επιβάλλει να κάνετε πράξεις τις οποίες προσπαθείτε να φορτώσετε σε άλλους. Πάντως μη ανησυχείτε, εσείς και η ΄΄γνωστή παρέα΄΄, θα περάσει ο χρόνος και γίνετε μια κακή παρένθεση για την πόλη μας.

@Ωχού (04/04/2016 17:09) (04/04/2016 22:40)

Οσο εκφράζονται μυρωδιάδες σαν εσένα τότο αποδεικνύεται γιατί γηπεδο θα γίνει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη απο αυτό. Οσο ανταγωνίζεται η ΑΕΚ αγράμματους και άσχετους θα κερδίζει κάθε βήμα. Ο Σκουρλέτης ηλίθιε δεν επιφυλάχθηκε σε κανένα σημείο. Αυτό που αναφέρει οτι δεν ελέγθηκαν οι τίτλοι ιδιοκτησίας ή οι όροι δόμησης της μελέτης είναι οτι αναφέρει κάθε δημόσια αρχή σε απαντητικό της έγγραφο σε μια διοκητική πράξη. Το ίδιο θα βρεις αν ανοίξεις τα ματάκια σου σε εγκρίσεις απο δασαρχεία, αρχαιολογίες, Περιφέρεια για κάθε έργο και όχι μόνο για το γήπεδο. Επίσης δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιφέρει μείωση του ύψους στο γήπεδο καθώς το ανώτερο ύψος του γηπέδου είναι μικρότερο απο τους όρους δόμησης που ορίζονται απο το Ρυθμιστικό. Η ΑΕΚ έχει ένα συνταγματικό Νόμο στα χέρια της και προχωράει. Εχει κάθε δικαίωμα να υλοποιήσει όσο ύψος γουστάρει μέχρι αυτό που ορίζεται απο το Νόμο. Οτιδήποτε άλλο είναι κατάφορη συνταγματική παραβίαση. Το ίδιο άσχετοι βέβαια και στο Δήμο

Ανώνυμος (04/04/2016 22:53)

Επίσης Διαμαντή να σε ενημερώσω οτι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα με την άδεια. Η έκδοση της οικοδομικής άδειας θα περάσει πάλι απο το υποργείο. Στο μόνο που μπορεί να ανακατευτεί ο Δήμος πλέον είναι να συνεργαστεί μαζί μας ώστε να συναποφασίσουμε σε ποιά διάκενα θα φυτέψουμε τα δέντρα. Επίσης να μην ξεχνάει πως πρέπει να μεταφέρει τάχιστα τις παράνομες εγκαταστάσεις με τις σκουπιιάρες πίσω απο το οικόπεδο μας, καθώς έχουν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέες. Καλό είναι επίσης να συνεργστεί για να πάρει τα καυσόξυλα κομμένα και όχι κορμούς και να μας καλοπιάνει για να του γκρεμίσουμε και τα άλλα αυθαίρετα στο άλσος τζάμπα, μπας και εξοικονομήσει τίποτα χρήματα μετά τα 20 χιλιάρικα που χάλασε για να ικανοποιήσει τις πολιτικές του φιλοδοξιες.

Anonymos (04/04/2016 23:04)

Φαιδρός Δήμαρχος και φαιδρή η ανακοίνωση του για το θέμα του γηπέδου για άλλη μία φορά.
Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ η πλειοψηφία του Δήμου ΝΦ-ΝΧ δηλαδή ο κος Βασιλοπουλος και η πλειοψηφία των δημοτικων συμβουλων που εκλέχτηκαν με τον συνδυασμό του ήταν ο μονος φορέας που είπε οχι στην ΜΠΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ είπαν ΝΑΙ στην ΜΠΕ εστω με επιφυλάξεις.
Ακατανόητο λοιπόν γιατί θεωρούν οτι πρέπει να γίνει το ´´δικό τους´´

Είναι μεγάλη η ειρωνία παντως ο Δημος να εγκαλεί τους αλλους την στιγμή που είναι ο φορέας έχει δικαστικές αποφάσεις εναντιων για παρανομα και αυθαίρετα κτίσματα στο Αλσος και όχι μόνο.

Εμπαθείς λοιπόν το λιγότερο που μπορει να πεί καποιος!


Ν.Φ. (04/04/2016 23:49)

Κάθε φορά που πιστεύω ότι ο βλαχοδήμαρχος έχει πιάσει πάτο στη γραφικότητα και τη γελοιότητα κάνει κάτι και πάει ακόμα πιο χαμηλά.

Ν.Φ. - Ν.Χ. (05/04/2016 01:14)

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και στην ομάδα του.
Μακάρι να αντέξουν.
Δυστυχώς, δεν θα έχουν βοήθεια από πουθενά, γιατί τα φράγκα, η κ--λα αλλά και η ηλιθιότητα ξεπερνούν ακόμα και τα σουβλατζίδικα στην σουβλακόπολή μας.

Ο ίδιος ο υπουργός υπογράφει δηλώνοντας άγνοια νόμου. Ξεδιάντροπος. Κακέκτυπα Σαμαρά. Τριτοκλασσάτοι μιζαδόροι.

Ψηλά το κεφάλι (05/04/2016 02:54)

Μπράβο Άρη!

@Ψηλά το κεφάλι (05/04/2016 09:30)

Μπράβο Αρη αλλά την πάτησες. Το αφεντικό θέλει αποτελέσματα για να συνεχίσει την χρηματοδότηση και όχι ανακοινώσεις μνημόσυνα.

tasos (05/04/2016 09:33)

Σε γλεντάει και ο Σύριζα Αρούλη.

@Ν.Φ. - Ν.Χ. (05/04/2016 01:14) (05/04/2016 11:32)

Να αντέξει σε τι χρηματοδοτούμενε; Στην παρανομία; Με τις κλωτσιές θα φύγει κι αυτός και οι όμοιοί του στις επόμενες εκλογές. Η ηλιθιότητα που λες χαρακτηρίζει αυτούς που ανέχονται τη βρώμα και τη χωματερή με τα σκουπιδιάρικα που διατηρεί ο γαυροοικολόγος δήμαρχος μέσα στο Άλσος. Αλλά πλησιάζει η ώρα που θα αναλάβει η δικαιοσύνη.

Όχι άλλο κάρβουνο. (05/04/2016 12:21)

@17:49 Καλύτερα πονηρούλης παρά Ρούλης. Αν εκδόσει άλλος ανακοίνωση θα την κρίνω, αγαπητέ Ρούλη. Σανό πάντως από ανακοινώσεις που το παίζουν αριστερή και αγωνιστική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση δεν τρώω, Ρούλη. Ούτε και κοκορέτσι γιατί είμαι βίγκαν, Ρούλη. Αν και φωτογραφίες με κοκορέτσια παίρνουν πολλά λαϊκ στο φέίσμπουκ, Ρούλη. Κι όταν δεν έχεις και μυρωδιά από πολιτική αλλά είσαι απλά παράγοντας, εκεί καταφεύγεις, Ρούλη. Κατάλαβες Ρούλη; Κι επί τη ευκαιρία, Ρούλη. Δεν ερχόταν μόνο το Ρενάκι, Ρούλη. Ερχόταν κι η θαμώνας στις εκπομπές της Πάνια, Ρούλη. Η Αυλωνίτου, Ρούλη. Κι ο Τζόκας, Ρούλη. Όλοι τους υπέρμαχοι του αγιασοφια, Ρούλη. Πλυντήρια λοιπόν Ρούλη αλλού. Δεν τρώμε όλοι σανό, Ρούλη.

Ανώνυμος (05/04/2016 15:33)

"Ο ίδιος ο υπουργός υπογράφει δηλώνοντας άγνοια νόμου." Κλασσικά πράγματα, οι ίδιες ανοησίες. Οσο ακούγονται τέτοια τόσο καλύτερα πρέπει να νιώθει η οικογένεια της ΑΕΚ. Τα έχουν βάλει με το γίγαντα άνθρωποι που το εύρος της γνώσης τους αρχίζει και σταματάει σε Μαρξ και Λένιν. Και αυτοί θέλουν να σώσουν τη χώρα. Ούτε 2 γαϊδουριών άχυρο

@Καππαδοκίας (05/04/2016 15:34)

"Καππαδοκίας" να σε ρωτήσω φίλε. Μήπως τελικά είσαι "Αδάνων"; Λέω εγώ τώρα.

Και κλάμα η κυρία (05/04/2016 19:05)

Εγώ βλέπω την πόλη να αλλάζει και να βελτιώνεται πολύ από τότε που ανέλαβαν αυτοί οι τρελοί. Βλέπω επίσης διαφάνεια και προσπάθειες για κάθαρση. Καλά κάνουν λοιπόν και σπάνε αυγά αφού αυτό είναι προς όφελος του δημότη

@Και κλάμα η κυρία (05/04/2016 19:05) (05/04/2016 23:30)

Τρομερή βελτίωση η πόλη. Ο σούπερ οικολόγος γαυροδήμαρχος αρνείται το φύτεμα 2000 δέντρων σύμφωνα με το σχέδιο του γηπέδου για να μην κοπούν και καλά τα 50 γερασμένα δέντρα που περιστοιχίζουν μια χωματερή με σκουπιδιάρικα. Την οποία χωματερή την έχει ανακηρύξει διατηρητέα και αρνείται να την απομακρύνει. Και μιλάμε για χωματερή μέσα στο άλσος για το οποίο και καλά αγωνίζεται και μας καλεί να το χαρούμε. Την διαφάνεια την είδαμε με την κατάχρηση των ελάχιστων χρημάτων που έχουν απομείνει στο Δήμο για άχρηστες μελέτες από ιδιωτικό χωρίς κανένα κύρος και αναγνώριση επιμελητήριο ώστε να φάει και κανένας κολλητός. Προφανώς τα αυγά που λες ότι σπάνε τα πετάνε στο σκουπιδαριό που συνεχίζουν να διατηρούν και να υπερασπίζονται μέσα στο άλσος. Και βέβαια ευτυχώς για την πόλη μας το κλάμα το ρίχνει πλέον ο γαυροδήμαρχος και τα τσιράκια του μετά τις απανωτές σφαλιάρες. Απλά για λύπηση.

Ανώνυμος (06/04/2016 00:59)

@ 19:05 να πας σε οφθαλμίατρο.

@ωχουανωνυμο (06/04/2016 01:08)

Τιποτα δεν προκειται να γινει απο οσα λες.απλα γιατι η εταιρια σου εχει αναγκη το δημο ,οχι ο δημος την εταιρια σου.εσυ αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ρωτησεις ποσους καδους εχουν καταστρεψει οπαδοι της εταιριας και να φροντισεις να τους αποζημιωσεις.χερι στο αλσος δε βαζεις.

Ανώνυμος (06/04/2016 10:11)

Καμία ανάγκη δεν τον έχουμε. Ισα ισα που θα μας παρακαλάει στο τέλος μπας και κερδίσει κανένα "ξεροκόμματο". Επίσης και με τη βούλα πλέον το άλσος δεν ανήκει στο Δήμο μας. Και για αυτό συνυπεύθυνος είναι ο Αρούλης. Μόντε Κάρλο η πόλη μας θα γίνει. Στον αφρό θα σας έχουμε ρεμάλια

(01:08) (06/04/2016 14:15)

Ο ανύπαρκτος δημαρχάκος που τον στηρίζει πλέον μόνο η ΛΑΕ σε λίγο καιρό δεν θα έχει ούτε ευρώ για κανά ανταλλακτικό να κινήσει τα σκουπιδιάρικα. Και τότε θα δείτε τι γλύψιμο έχει να πέσει και σε ποιόν. Όσοι πιστεύουν ότι έχει ήδη ξεφτιλιστεί δεν έχουν δει τίποτα ακόμα. Τα χειρότερα γι αυτόν και την παρέα του είναι μπροστά.

Καταστροφή... (06/04/2016 16:30)

...θα είναι δυστυχώς για την όμορφη Φιλαδέλφεια η δημιουργία αυτού του τσιμεντένιου όγκου. Ανεφάρμοστο επίσης μοιάζει και το σχέδιο με τις υπογειοποιήσεις, τις αναπλάσεις κτλ. Αλλη Φιλαδέλφεια όταν πρωτοχτίστηκε το γήπεδο με τα βοσκοτόπια γυρω γύρω και άλλη τώρα. Μακάρι να το αντιληφθούν οι υπεύθυνοι και να σκεφθούν πιο λογικά οι χρηματοδότες, γιατί είναι κρίμα και για το μέγεθος της ομάδας, να ''στριμωχτεί'' εκεί το γήπεδο με 33.000 χιλιάδες θέσεις μόνο, ενω το 2004 είχαμε 25000 διαρκείας. Δες τους γάβρους... Άρον αρον κλέψανε το έργο το 2004 και πάνω στη βιασύνη τους δεν το σκέφτηκαν καλά κατά τη γνώμη μου, πρέπει να έχεις βύσμα για να βρεις εισιτήριο στα καλά ματς, με τις ομολογουμένως λίγες θέσεις που έχει το Καραισκάκη. Μια ζωή πρωσοπολατρείες και συναισθηματισμοι μας τρώνε. Ο Ντέμης τα έβλεπε σωστά τα πράγματα, αλλά εγινε ρουφιανοπροδότης κι αυτός.

@(01:08) (06/04/2016 14:15) (06/04/2016 16:43)

υπομονη μεχρι το 19. μετα βαλτε υποψηφιο τον καληνυχτα και στη νικολουλη για να βρει την ψηφο σας και τα πρωταθληματα που θα εφερνε.

@Ανώνυμος (06/04/2016 16:45)

το ποιος εχει αναγκη ποιον ειναι ξεκαθαρο. απο μια ανωνυμη εταιρια που χρωσταει παντου ειναι πολυ απλο να μην εχεις κανενα συμφερον. όσο για το αλσος μην ανησυεχεις και σημερα και αυριο εκει θα ειναι.

@Καταστροφή... (06/04/2016 16:30) (06/04/2016 19:16)

Εμείς οι Αεκτζήδες γουστάραμε το γήπεδο και πήγαμε και χτίσαμε τα σπίτια μας στα βοσκοτόπια γύρω από αυτό ώστε να είμαστε κόντά στην ομάδα. Σε όποιον δεν αρέσει και το θεωρεί και μικρό ας στήριζε τον Ντέμη να φτιάξει μεγαλύτερο κάπου αλλού. Δεν τον στηρίξατε και την πατήσατε. Ας προσέχατε.

ΑΕΚΑΡΑ (06/04/2016 19:19)

Γράψτε γράψτε. Πονάει πολύ η γηπεδάρα.

@(06/04/2016 16:45) (06/04/2016 19:43)

Αυτό που θέλαμε απο το άλσος το πήραμε. 50 σάπια δέντρα για τη γηπεδάρα μας. Και σε αντιστάθμιση θα του φυτέψουμε 20πλάσια δέντρα και άλλους τόσους θάμνους. Θα φτιάξουμε σύστημα πυρόσβεσης και άλλα που περιγράφονται στην ΑΕΠΟ. Μην ανησυχείς, εκτός του οτι δεν θέλουμε το άλσος, με τη φροντίδα μας θα γίνει καλύτερο και όχι αυτό το χάλι που επικρατεί με τον Δημαρχο. Ευτυχώς του το πήραν απο τα χέρια μπας και σωθεί.

@@(06/04/2016 16:45) (06/04/2016 19:43) (06/04/2016 20:02)

Θα σου έλεγα τι πήρες αλλά θα το κόψει ο Διαμαντής.

χαχαχαχα (06/04/2016 20:24)

Είπαν...

Η πλάκα είναι ότι το έχουν πιστέψει.
Η χειρότερη πλάκα είναι ότι η εταιρια θα φυτεψει δεντρα, θα κατασκευασει συστημα πυροσβεσης και θα συντηρησει το άλσος. η εταιρια δηλαδή θα δώσει χρήματα.χοχοχοχοχο

@Καταστροφή... (06/04/2016 20:28)

κανενα στριμωγμα. για τα δεδομενα και το βεληνεκες σκαρτα 15000 επρεπε να εχουν.
επειδη τα γεμιζουν σε 3 ντερμπι και 3 ευρωπαικα ματς (οσοι παιζουν ευρωπη) δε σημαινει τιποτα.

Καταστροφή... (06/04/2016 21:19)

Αυτον που δε στηρίζω πάντως είναι τον τίγρη που εκτός από παχιά λόγια, δεν έχει δείξει τίποτα. Περιμένω καμια μεταγραφή της προκοπής, αλλά με τα καβούρια στην τσέπη δεν το βλέπω, και τα τρενα των διαιτητών μέχρι τον οκτώβρη. Ιδωμεν...

@(06/04/2016 20:02) (06/04/2016 23:57)

Και με το Νόμο και με τη βούλα το ΣτΕ. Ευχαριστούμε την ΑΕΚάρα που επιστρέφει στη γειτονιά μας. Για τους υπόλοιπους μπορώ να συστήσω ένα καλό μεσιτικό

Πανάθα (07/04/2016 00:47)

Είναι ειλικρινές το αφεντικό σας. Νοίκιασε απέναντι απ΄το ΟΑΚΑ, την παντοτινή έδρα σας.

Ανώνυμος (07/04/2016 01:05)

Μέχρι στιγμής τι έχουμε; Ενα άλσος γεμάτο αυθαίρετα, σκουπίδια, κακοσυντηρημένο, αφημένο στο έλεος του Θεού με συνέπεια να μην μπορούμε να το χαρούμε. Δοξα το Θεό η ΑΕΚ είναι πλέον και υποχρεωμένη απο το Νόμο να το συντηρήσει. Και επειδή τηρούμε και σεβόμαστε το Νόμο, η "εταιρία" θα το κάνει. Καλύτερα ακόμα και με το ζόρι παρά καθόλου. Νέα Φιλαδέλφεια μου το 19 είναι κοντά. Θα έχεις και το γήπεδο και το Δημαρχο που αξίζεις. Κυρίως όμως θα έχεις το άλσος που αξίζεις

@Καταστροφή... (06/04/2016 21:19) (07/04/2016 09:12)

Το ξέρουμε γαύρε ότι δεν στηρίζεις τον Τίγρη. Οι μεταγραφές που φοβάσαι θα έρθουν με τις πρώτες ποινές στον χοντρό οπότε θα ξεβρωμίσει το τοπίο και θα υπάρχει προοπτική για επένδυση στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς ο Κοντονής δεν μασάει από μαφίες και δείχνει το δρόμο και στη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της αγνοώντας τις απειλές.

Anonymos (07/04/2016 15:29)


Εγώ ειμί ο Νόμος λεει ο κος Βασιλοπουλος και εμενα πρεπει να ακούτε.

Εκφραζει πλήρως την πεμπτουσία της ψυχής του έλληνα που δεν είναι άλλη από το «κάνω ό,τι θέλω, όταν θέλω και όπως θέλω»


@ Ανώνυμος (07/04/2016 01:05) (07/04/2016 23:44)

Μέχρι στιγμής τι έχουμε; Ενα χωράφι που σιγά σιγά η φύση το κάνει άλσος και μερικούς ηλίθιους που σαλιαρίζουν πάνω από μια μακέτα. Έχουμε και κάποιους πονηρούληδες που επωφελούνται της κατάστασης.

@(23:44) (08/04/2016 00:43)

Μέχρι στιγμής έχουμε ένα έργο νομικά κατοχυρωμένο σε μεγαλύτερο βαθμό από το 99% των έργων που έχουν γίνει στην Ελλάδα και το οποίο πλέον στηρίζεται ανοικτά από κυβέρνηση και αντιπολίτευση με εξαίρεση το ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτικούς ανύπαρκτους. Και επίσης έχουμε κάποιους που έχουν πλαντάξει στο κλάμα γιατί οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και οι λογαριασμοί θα μείνουν μηδενικοί.

@Πανάθα (07/04/2016 00:47) (08/04/2016 00:48)

Ντροπή σου γαυράκο να αλλάζεις ομάδα για να γράψεις μια εξυπνάδα.

@(07/04/2016 23:44) (08/04/2016 10:07)

Η φύση είναι απασχολημένη προς το παρόν με τα απομεινάρια του Κενταύρου και τα λοιπά αυθαίρετα. Την έχετε πληγώσει ανύπαρκτοι αλλά τώρα αναλαμβάνουμε εμείς. Η φύση είναι φίλη και σύμμαχος μας

@Καταστροφή... (06/04/2016 21:19) (08/04/2016 20:37)

Οποιος κάνει κριτική για τα κακώς κείμενα μες την ομάδα είναι γαύρος? Φοβερή νοοτροπία, αλλά το αντιλαμβαάνεται κανείς κι από το επιχείρημα σου, οτι δηλαδή θα κάνουμε μεταγραφή οταν πάει ο χοντρός φυλακή. Και για να καταλάβεις το μέγεθος του κάβουρα στην τσέπη του τίγρη, θελει τα 20 μυρια της περιφέρειας μπροστά, ενω υποτιθεται ότι προορίζονται για τη δεύτερη φαση του έργου. Κόψε το σανό εγκάθετε, εκτός κι αν πληρώνεσαι για να λες μπούρδες.

Καππαδοκίας (08/04/2016 22:14)

@@Καππαδοκίας (05/04/2016 15:34) Γάτα σαν το αφεντικό σου είσαι μεγάλε. Πως το κατάλαβες ότι η γιαγιά και ο παπούς μου ηταν απ΄τα 'Αδανα. Ξέρεις που είναι μενιδιάτη?

@(08/04/2016 20:37) (09/04/2016 02:36)

Πω πω χορτάσαμε και ΑΕΚοφροσύνη και εξυπνάδα.

Πανάθα (09/04/2016 09:49)

Εσύ στόκε νομίζεις ότι στον κόσμο υπάρχουν μονο χανούμισες και γαύροι. Και φυσικά κουβέντα για την επιλογή των γραφείων απ το αφεντικό σου. ΟΑΚΑ ρε και πολύ σας πάει. Θέλουμε να σχίζουμε "μεγάλες" έδρες.

@(08/04/2016 20:37) (09/04/2016 11:45)

Το ότι είσαι γαύρος αποδεικνύεται από τις ανοησίες που γράφεις. Η βλακεία ότι θέλει ο Μελ τα 20εκ. μπροστά δεν έχει ειπωθεί ούτε γραφτεί πουθενά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με τις φυλλάδες τύπου "Γαύρος" που διαβάζεις. Από κει και πέρα κάθε μη διανοητικά καθυστερημένος πρόεδρος ομάδας στην Ελλάδα και όχι μόνο ο Μελ δεν πρόκειται να επενδύσει σοβαρά μέχρι να τελειώσει η εγκληματική οργάνωση. Γι αυτό στηρίζουμε τον Κοντονή για ρήξη μέχρι τέλους.

@(09:49) (09/04/2016 21:59)

Τον γαύρο που γράφει εδώ τον αναγνωρίζουμε απο τις βλακείες που λέει και όχι απο το όνομα που αλλάζει καθε φορά. Και με την καινούργια βλακεία που λες για τα γραφεία είμαστε σίγουροι ποιος είσαι. Όταν θα πέσεις μέσα σε ένα μόνο απο τα δεκάδες παλαβά που έχεις πει να κάνεις πάρτυ.

@(08/04/2016 22:14) (10/04/2016 01:32)

Οσο εγώ είμαι απο το Μενίδι άλλο τόσο μένεις και εσύ στην Καππαδοκίας. Πονηρούλη

@(09/04/2016 09:49) (10/04/2016 01:34)

Τα γραφεία στο ΟΑΚΑ θα αποτελέσουν "υποκατάστημα" με το που σηκωθεί ο Ναός. Δεν βλέπουμε την ώρα να μπούμε στα γραφεία μας εδώ στην πόλη. Η επιλογή μας είναι το κτίριο του Δημαρχείου. Ούτως ή άλλως δεν έχει και καμιά χρησιμότητα με αυτούς που έχει μέσα. Κούκλα θα το κάνουμε

tasos (10/04/2016 09:01)

@Πανάθα (09/04/2016 09:49)
Όπου θέλουμε θα κάνουμε τα γραφεία μας. Τι σχέση έχει αυτό με το γήπεδο; Βολευτείτε εσείς στο αχούρι της Λεωφόρου.

Πανάθα (10/04/2016 14:34)

Σαν απατημένη σύζυγος κάνεις. Εμεις και γήπεδο έχουμε και γραφεία έχουμε και Πρόεδρο όχι απατεώνα έχουμε. Εσείς και οι γαύροι έχετε μακρά ιστορία σε "προέδρους". Οπως βλέπεις σε σοβαρές ομάδες πάνε σοβαροί επιχειρηματίες. Αν το αφεντικούλη σου πίιστευε στην Φιλαδέλφεια, τότε θα νοίκιαζε εκεί γραφεία να βλέπει απο κοντά το "έργο".

1922 (10/04/2016 22:09)

Νόμος που δεν είναι δίκαιος δεν είναι Νόμος

@Πανάθα (11/04/2016 08:50)

ναι, πολύ σοβαρός ο κουμπούριας

@1922 (11/04/2016 08:51)

άρα ότι δε μας βολεύει, το θεωρούμε άδικο και κάνουμε ότι γουστάρουμε

@1922 (10/04/2016 22:09) (11/04/2016 14:10)

Μόνο και μόνο 1 εκατομμύριο λαός της ΑΕΚάρας και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας που τον θεωρούν δίκαιο φτάνει. Χώρια τους άλλους που δεν γνωρίζουμε. Βρες και εσύ αλλους τόσους να πουν το αντίθετο και βλέπουμε

Πανάθα (11/04/2016 21:28)

1 εκατομμύριο? Και μείς πόσοι ήμαστε? Και οι γαύροι και οι αλλοι? Κάνε μια εκτίμηση μεγάλε, ανατρίχιασα.

@Πανάθα (10/04/2016 14:34) (11/04/2016 22:56)

Να το χαίρεστε και το γήπεδο και τα γραφεία σας και το νέο σας προπονητικό. Ευτυχώς που έχετε για πρόεδρο σοβαρό επιχειρηματία και σας έχει καταντήσει έτσι. Κάθε φορά που θέλει να κάνει μεταγραφή απολύει 4-5 άτομα από τον Σκάϊ.

George (12/04/2016 10:57)

Μην τσίμπαγε και απαντάτε στον Παναθα. Ο γνωστός γαύρος είναι. Απλά ντρέπεται πια να μιλήσει για το γήπεδο και το έχει ρίξει σε αλλες βλακείες.


@Πανάθα (11/04/2016 21:28) (12/04/2016 14:45)

Οσοι και να είστε εγώ ένα ξέρω. 34 χρόνια κατεχόμενα. Η μεγαλύτερη οπαδική ξεφτίλα. Κάνουμε κουμάντο στην πόλη σου είναι ποτέ δυνατόν να κάνεις εσύ εδώ σε εμάς; Αστεία πράγματα

Καππαδοκίας (16/04/2016 19:47)

Και θέλουν και γήπεδο στην γειτονιά μας οι άθλιοι. Τρίτη αγαθοεργία μεσα σε μερικούς μήνες.
http://www.protothema.gr/sports/article/570904/etoimoi-gia-polemo-taxidepsan-oi-opadoi-tis-aek-stin-thessaloniki/
Καλά είναι και τα Λιόσια.

σαββα μανιατικα (17/04/2016 16:04)

γηπεδο στην γειτονια μας και βολτα στις γειτονιες σας στον πειραια που κουμαντο και εκει κανουμε εμεις.

Ανώνυμος (17/04/2016 18:49)

Μάλλιασε η γλώσσα μου τόσο καιρό. Έλεγα για τους πιτσιρικάδες απο τις άλλες πόλεις που τρομάζουν γιατί αλλάζουν τα κόζα και για τους φακέλους που συμπληρώνονται με στοιχεία. Επιβεβαιώνομαι και για τα 2. "Επαναστάτες" απο το Περιστέρι, οσο για τα στοιχεία μην τα ξαναλέμε. Απο το "Δήμο" μας (ως πολιτική υπόσταση) εως αυτούς που εναντιώνονται στο γήπεδο έχει γίνει προεργασία σημαντική. Και για τον ξεμωραμένο με την ιστοσελίδα και τον "επαναστατημένο" γιόκα, τον άλλον με την άλλη ιστοσελίδα, τους κάθε λογής "dj" της συλλογικότητας, την κυρία των Ισπανικών, εσχάτως και την κυρία με τα κοσμήματα. Πληροφορίες έρχονται κάθε μέρα. Αυθαίρετα, αποδείξεις που δεν κόβονται, κάθε λογής ατασθαλίες. Οποιος θέλει να επικαλείται τους Νόμους πρέπει και να τους τηρεί. Πολεοδομίες, ΣΔΟΕ και δικαστήρια θα πάρουν φωτιά
http://www.enwsi.gr/podosfairo/opios-blokari-gipedo-tha-ine-apenanti-mas/

Οκ κοζιαρη (18/04/2016 01:18)

Ασε τα κοζα και πιασε κανα καλαμακι τωρα με καμια κομμενη πιτα.

@(01:18) (18/04/2016 09:16)

Εσύ άσε την πλάκα και ψάξε μήπως έχει αφήσει η εγκληματική οργάνωση κανένα ζωντανό μάρτυρα για την υπόθεση με το ναρκοπλοίο και έχετε κι άλλα τρεξίματα πέρα από τα στημένα. Προηγείται η δουλειά και όπως ξέρεις η μαφία δεν ανέχεται αποτυχίες.

Απορία (18/04/2016 12:04)

Το κόζι, τα κόζια ή τα "κόζα". Πείτε με ρε παιδιά.

@απορία (18/04/2016 16:12)

αυτο μονο τιποτα άλλο.

https://www.google.gr/search?q=%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1&espv=2&biw=1280&bih=899&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqqMjPoZjMAhWEjywKHfujDEYQ_AUIBigB#imgrc=nsGoxGtZ1aKJ_M%3A

Ανώνυμος (18/04/2016 22:34)

@(18/04/2016 01:18)
Για σένα έχει "λουκάνικο".

μπαμπη (18/04/2016 23:57)

φορα φανελα τσιμπα κανα πιτογυρο απο αυτον που λες συουβλατζη και εμπα.
απο τον ανταμ μπορει και να εισαι καλυτερος.υ.γ. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

tasos (19/04/2016 09:23)

Μην περιμένετε από τον γαύρο να απαντήσει για ναρκοπλοία και στημένα. Αυτός το πιτόγυρο το έχει στον εγκέφαλο. 2 χρόνια ακόμα περιμένουμε το πρώτο του σοβαρό επιχείρημα για οτιδήποτε και βέβαια την πρώτη του επιβεβαίωση για οποιαδήποτε από τις προβλέψεις του.

@μπαμπη (18/04/2016 23:57) (19/04/2016 13:05)

Εσύ πάντως οσο και να παρακαλάς να μην γίνει το γήπεδο δεν βλέπω φως. Ακλαυτος θα πας

@tasouli (19/04/2016 17:56)

περνα μια απο ζ τελωνειο να σου λυσουν ολες τις αποριες σου.Υ.Γ. ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ.

@@μπαμπη (18/04/2016 23:57) (19/04/2016 13:05) (19/04/2016 17:57)

μεχρι στιγμης αλλος ειναι ακλαυτος.

@(17:56) (19/04/2016 19:45)

Τα έχει κανονίσει όλα η εγκληματική για το κύπελλο; Με τους διαιτητές κανονίστηκε η αμοιβή ή τρέχουμε να φτιάξουμε τις απολογίες για τις δίκες και έχουμε μείνει πίσω;

@@(17:56) (19/04/2016 19:45) (20/04/2016 15:39)

σου απαντησε ο φιλος δυο ποστ παραπανω. ξεκινα.

@(15:39) (21/04/2016 13:02)

Ξεκινάω μην αγχώνεσαι. Πέρσι είχαμε στημένες αναβολές για να έρθουν οι γαύροι παικταράδες ξεκούραστοι, διαιτησία 80-20 στο Καραϊσκάκη για να μην χάσει η υπερομάδα και γκολ με το χέρι στον επαναληπτικό στο παρά 5 γιατί όλα τα προηγούμενα δεν ήταν αρκετά. Φέτος τι έχει το μενού; Ουστ ξεφτίλες στημένοι μια ζωή.

@@(15:39) (21/04/2016 13:02) (21/04/2016 15:55)

χτες ολα πηγαν κατ ευχην ευτυχώς. καταντήσαμε να περιμενουμε τον θιασο να βαλει γκολ στον ατρομητο.
αναμενω αναλογα αποτελεσματα και στο περιστερι. Οχι τιποτα κολπακια εκει.
και μετα εχει γλεντι...

George (22/04/2016 09:37)

"και μετα εχει γλεντι... " Η ταρίφα για τους διαιτητές είναι ίδια με πέρσι ή μήπως έχουμε εκπτώσεις λόγω κρίσης; Τουλάχιστον φέτος δεν θα χρειαστεί να στήσει αναβολές ο χοντρός για να έρθετε ξεκούραστοι. Σας έκατσε καλά η αναβολή του κυπέλλου από τον Κοντονή.

τικ τακ τικ τακ (26/04/2016 16:16)

ασε τα ψοφια. οι μερες περνανε και ο καιρος ερχεται...
κοιτα να αρπαξεις κανα διμπαλο στο περιστερι και να κλαιγεσαι παλι....
περιμενουμε εστω και με 0-0 να περασει ο θιασος.
θα γελασει ο καθε πικραμενος σε λιγο καιρο...

τικ τακ τικ τακ....

@τικ τακ τικ τακ (26/04/2016 16:16) (26/04/2016 18:40)

Γελά ο κόσμος και ειναι πικραμένος για την άδεια που όλο έρχεται και έρχεται και...

@(26/04/2016 16:16) (26/04/2016 20:04)

Μεγάλε κατέβασε τα πάμπερς απο την ντουλάπα!Και στον τελικό θα γίνει της......

Μπου χαχα (26/04/2016 23:10)

Οτι και αν γίνει στον τελικό εσυ θα μείνεις για μια ζωή με την υπόσχεση στο χέρι. Να μην πω με κάτι άλλο.

George (26/04/2016 23:52)

Η άδεια έρχεται χρηματοδοτούμενε γιατί τα εμπόδια που έβαλαν οι κολλητοί του χοντρού τα ξεπεράσαμε όλα. Στη θέση σου αντί να γράφω γελοιότητες θα ανησυχούσα για τον ίδιο τον χοντρό. Όχι μόνο για τις δικαστικές περιπέτειές του αλλά για το κραχ της μετοχής της εταιρείας του στο χρηματιστήριο της Ν. Υόρκης. Άρχισε η αποσύνθεση γαυράκο.

@(26/04/2016 23:10) (27/04/2016 00:13)

"Οτι και αν γίνει"...Ετσι να μου τα γυρίζεις τώρα θέλω. Ξέρεις πως λέγεται αυτό, τώρα που πέρασε η ΑΕΚάρα...Σκατοκαλτσάτο....

τικ τακ τικ τακ (27/04/2016 14:05)

ευτυχως σε γλιτωσε ο τελειωμενος χτες.

σε λιγες μερες να δουμε ποιος θα σε γλιτωσει...υ.γ. μη τυχον και εξαφανιστείς.

@μπαμπη (27/04/2016 14:11)

αν εννοεις τελωνειακια την αδεια του γηπεδου τοτε ναι με αυτη στο χερι θα ... μείνεις.
οπως τοσα χρονια παντα με κατι τετοιο μενεις.

Μπαμπη (27/04/2016 20:45)

Μη γραφεις μπαρουφες τελωνειακια.το οτι και να γινει υπαλληλε το εγραψες εσυ.μη τα γυριζεις.βλεπω οτι και στο μπασκετ εκανες την ιδια πατατα.

Μην εξαφανιστεις.

@γιωργακη (27/04/2016 20:52)

Αγορινα μου να ξερες τι ερχεται.να ξερες.κοιτα μην εξαφανιστεις και σε κανα τελωνειο στον πειραια. Εκει να δεις γλεντια...
ποια αδεια ρε ταλαιπωρε...τετοιο δουλεμα που σου σερβιρει καθημερινα.αν για καθε κιλο σανο που τρως ειχες 1 ευρω θα ειχες χτισει το σταντ ντε φρανς.αλλα ξεχασα θα δωσετε ολοι 500ρικο! Ρε τι κουμπωνετε πασχαλιατικα?

Μπαμπη (27/04/2016 20:57)

Χοντρες κονομισιες εμαθα στη λιβαδεια...το ξερες αγορινα μου?το ξερες παντογνωστη μου?
μπαμπη φορα φανελα και εμπα σε ολα τα αθληματα

@(14:05) (28/04/2016 11:39)

Τι να εξαφανιστώ ρε παράγκα. Θα νιώσω άσχημα και θα εξαφανιστώ απέναντι στον κάθε γαυράκο με τους αγορασμένους τίτλους. Εδώ θα είμαι και θα σε ξεμπροστιάζω. Σε είδαμε και πέρσι πως πέρασες την ΑΕΚ. Γελάει όλη η Ελλάδα μαζί σας. Η ξεφτίλα και η σιχαμάρα του αθλητισμού έχετε καταντήσει με τίτλους σκουπίδια. Τα ξέρετε όλα αυτά γι αυτό ασχολείστε μαζί μας.

σαββα μου (28/04/2016 13:28)

Εδω και 3 χρονια ακριβως γραφεις κατα της αεκ και κατα του μελλισανιδη.Το επιπεδο σου ,οι ατακες νηπιου και πολλα ακομα δειχνουν τον πανικο σου και το ποιος σε χρηματοδοτει.Ηρεμησε μολις ηλθαμε... ακομα δεν εχεις ανεβει τον γολγοθα. Του χρονου που θα ειμαστε ακομα πιο δυνατοι οπως συμβαινει απο το 2013 τι θα κανεις θα κλαις στα μανιατικα με τον φιλο σου τον τακουλη;

Παραγκόγαυρε (28/04/2016 16:52)

Πόσο πάει η μετοχή της εταιρείας του χοντρού αφεντικού σου σήμερα γαυράκο; Η ΑΕΚ σε μάρανε τελειωμένε. Εκτός από τίτλους σκουπίδια σε λίγο θα βγείτε στη γύρα και για δανεικά. Το μεγάλο γέλιο τώρα αρχίζει με τον κροίσο της πεντάρας που το παίζει μάγκας με τα κλεμμένα λεφτά των ομίλων.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena

Συμβαίνει τώρα! Συνελήφθη επ' αυτοφώρω Αλβανός να κλέβει aircondition του Δήμου

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Βούρος δεν ψήφισε προϋπολογισμό του Δήμου

Η πόλη σιγά - σιγά αλλάζει προς το καλύτερο (video)

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ

Κεραυνοί Τομπούλογλου κατά Βούρου: «Η ανευθυνότητά του υπονομεύει τις προσπάθειές μας»

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η παράταξη Βούρου;

Τριήμερο της Αποκριάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Η δικηγόρος Δήμητρα Πρεβέντη είναι η πρώτη Συμπαραστάτρια του Δημότη στο Δήμο μας

Δείτε το video με βάση το οποίο δημιουργήθηκε το εορταστικό σήμα των 100 χρόνων

Εκδήλωση για τον «πατέρα» της ΑΕΚ Κωνσταντίνο Σπανούδη, με βάση μια μελέτη του Κυριάκου Χήνα

Από σήμερα ΔΕΝ λειτουργεί το ΚΕΠ Νέας Χαλκηδόνας λόγω κτιριακής αναβάθμισης

Δείτε LIVE την απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.37 Απλώς είναι λάθος. Τίποτε άλλο. ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Ε καλά! Δεν είναι κι οι Times της Νέας Υόρκης "η αληθεια". Ούτε κι εσείς έχετε πάρει Pulitzer prize απο το Columbia απ όσο ξέρω. Οπότε, δεν ...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@15.02 Πρώτον δεν υφίσταται η έννοια του "τοπικού" δημοσιογράφου, καθώς αυτός που κάνεις πολιτικός, οικονομικό κλπ ρεπορτάζ δεν έιναι "εθνι...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Αγαπητέ μου δεν με ενδιαφέρουν αυτή την χρονική στιγμή οι απ ευθείας αναθέσεις των προηγούμενων περιόδων, αν και θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα π...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον υβριστή Στην Αλήθεια εγώ αποφασίζω, όχι εσείς...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.28 Αν με ρωτάτε ως δημοσιογράφο στην Αλήθεια, η δουλειά μου είναι να θέτω θέματα και να ρωτάω, όχι να παίρνω θέση. Θέση παίρνουν οι πο...

Δείτε το σήμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της πόλης και της ΑΕΚ
Xρήστης: Προσοχή στις ιδιότητες.
Εσείς κ. διαχειριστά της "αλήθειας" συμφωνείτε με την πρακτική της απ' ευθείας ανάθεσης και ειδικά για το συγκεκριμένο λογότυπο και τον σκοπ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@προς πάντα ενδιαφερόμενο Με εκπροσωπεί κάποιος ΔΕΝ σημαίνει συμφωνώ με όσα κάνει, αυτά είναι στοιχειώδη ζητήματα για πρωτοετείς φοιτητές πο...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@13.48 Εκπροσωπούσε όλους τους, δημότες, πόσο πιο σαφώς να το γράψω; Πληρώνω κι εγώ για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού, θέλω - δεν θέλω. Πώς ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@αδημοσίευτον φασίστα Δεν απαντώ σε ηλιθίους, ούτες τους φιλοξενώ στην Αλήθεια. Μη σε ξαναδώ εδώ......

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: marcus
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης 'Αρα, αν ασπάζεστε αυτό που γράφετε, τότε εκπροσωπούσε κι εσάς η πρώην δημοτική αρχή σε όλα όσα έκανε, σωστά;...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: γηπεδοστανεαφιλαδελφεια
Το θέμα δεν είναι ότι θα δώσει το προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος της Εφέσου για τον τελικό του Conference, αλλά ότι θα δημιουργηθεί προ...

Τα δημοτικά τέλη, ένα από τα πιο in στέκια της πόλης και ο... ήλιος της πόλης που χάσαμε! (video)
Xρήστης: Ανωνυμος
@παπαρας 13.35 Μάρκος Έρχονται τουλάχιστον 5 χρόνια μαύρα για τα αριστερδέξια τρολ!...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Ανωνυμος
Ρε Μάρκο βάλε λίγο το μυαλό σου( αν υπάρχει) να δουλέψει!! Η πλειοψηφία μέσα στο Δ.Σ. φαίνεται στο σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων! Τώρα την ...

Η ομιλία του Γιάννη Τομπούλογλου στη συνέντευξη του τελικού του Conference League στην OPAP Arena
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@19.11 Κι αυτό που με ρωτάτε το έγραψα, αλλά δεν διαβάζετε προσεκτικά, οπότε το ξαναγράφω: Στο Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©