Δευτέρα 30.01.2023,  

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών υπέρ της Αγιά Σοφιάς

Δημοσιεύτηκε στις 20/10/2015 στην κατηγορία Η πόλη  |  31 σχόλια

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών "Οι Αλησμόνητες Πατρίδες" παίρνει θέση στη διαβούλευση για το γήπεδο της ΑΕΚ με το παρακάτω κείμενο:

*****

 

Το διοικητικό συμβούλιο του ιστορικού Συνδέσμου μας εκφράζοντας τις απόψεις της μεγάλης πλειοψηφίας των Μικρασιατών προσφύγων που κατοίκησαν και δημιούργησαν αυτή τη πόλη, θεωρεί ότι ο καταλληλότερος χώρος για την ανέγερση του γηπέδου είναι αυτός που πριν 88 χρόνια παραχωρήθηκε από το κράτος « για τις αθλητικές ανάγκες των παιδιών των προσφύγων».

 

Επίσης  είναι γνωστό ότι αποτελούν πλέον νόμο του κράτους οι όροι ανέγερσης του γηπέδου με την σύμφωνη μάλιστα γνώμη του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, του συμβουλίου της επικρατείας, που ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα αυστηρό για τα περιβαλλοντολογικά θέματα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβούλιο της επικρατείας το 2004 έβαλε φραγμό στα τότε σχέδια για την ανέγερση του γηπέδου που έπλητταν το περιβάλλον και δεν ήταν σε αρμονία με τον οικιστικό ιστό της πόλης μας.

 

Επίσης είναι γνωστό ότι όλες οι αρμόδιες κρατικές αρχές, τόσο τα τη διάρκεια των προηγουμένων κυβερνήσεων όσο και αυτής έχουν εγκρίνει τα σχέδια της ανέγερσης και τους περιβαλλοντολογικούς όρους που την διέπουν.

 

Η μελέτη που παρουσιάζει ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος και που μάλιστα πληρώθηκε από το δημοτικό μας ταμείο, αποτελεί άποψη ενός ιδιωτικού φορέα και επομένως μπορεί να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα της.

 

Θεωρούμε ότι για την περιοχή μας, για τον αθλητισμό, για τον πολιτισμό και την ιστορία αυτής εδώ της Νέας πατρίδας των μικρασιατών προσφύγων που εμείς εκφράζουμε, ότι πρέπει χωρίς καμιά άλλη καθυστέρηση ο δήμος σε κοινή πορεία με την ΑΕΚ , να βοηθήσει άμεσα στην ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ.- 

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (20/10/2015 19:54)

Aυθαίρετη η άποψη της γνωστής παρέας που διοικεί τον σύνδεσμο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Μικρασιατών είναι υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη. Η ονομασία και μόνο «Αγια Σοφιά» για ένα επιχειρηματικό σχέδιο (γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι απλώς για το γήπεδο της ΑΕΚ) είναι ντροπή.
Έκαναν δημοψήφισμα οι φίλοι του ΧΤ μεταξύ των Μικρασιατών και κατέληξαν σε τέτοιο συμπέρασμα;

Δεν μετράει η γνώμη τους (20/10/2015 19:56)

Μόνο η άποψη του Συνδέσμου Πειραιωτών - Μανιατών είναι σημαντική για το Δήμο...

gema (20/10/2015 20:51)

Από πού προκύπτει η εκπροσώπηση της πλειοψηφίας των Μικρασιατών; Μας ρώτησαν;
Και μόνο η ιερόσυλη αναφορά της Αγια Σοφιάς σαν όνομα γηπέδου, δείχνει το ποιόν των νονών.
Το γεγονός, οτι ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει να ανακατεύεται με αμφίβολου γούστου και σκοπού εκδηλώσεις ,δεν τους νομιμοποιεί να εμφανίζονται σαν εκπρόσωποι των πάντων.

Ο Χαρούλης επιστρέφει (20/10/2015 22:05)

Βγάζει εφημερίδα, σπρώχνει ξανά τους συλλόγους μαγαζάκια και όλα ξανά τα ίδια σα να μην πέρασε μια μέρα. Αχ ταλαίπωροι πρόσφυγες, που να ξέρατε ποιοι σας πιάνουν στο στόμα τους...

Αnonymous (21/10/2015 00:21)

Σε μια πόλη 35.000 κατοίκων, όπου οι μισοί (το λιγότερο) είναι Μικρασιατικής καταγωγής, ο σύλλογος του οποίου προεδρεύει ο κ. Τομπούλογλου δια του κ. Τριανταφύλλου άντε να έχει 100 ενεργά μέλη. Ίσως λέω και πολλά. Με λίγα λόγια, ο σύλλογος αυτός, ενδεχομένως για όλους τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε, δεν διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο έρεισμα στην τοπική κοινωνία. Τώρα το πως και γιατί ισχυρίζεται γραπτώς ότι εκφράζει την πλειοψηφία των Μικρασιατών κατοίκων, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να εξηγήσει.

Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα (21/10/2015 00:46)

Χάρη γερά με τσαμπουκά. Έχεις και καλό γονίδιο, θα παιδεύεις και τα εγγόνια μας.

Πολλές κουκούλες (21/10/2015 01:26)

Παιδιά, ο Τριανταφύλλου και ο Κοπελούσος υπογράφουν με τα ονοματάκια τους την ανακοίνωση του Συνδέσμου Μικρασιατών και λένε την άποψη τους. Εσείς που τους βρίζετε γιατί φοράτε κουκούλα και δεν τολμάτε να μας πείτε ποιοι είστε και τι εκφράζετε;

νικη (21/10/2015 06:37)

Είναι σε όλους γνωστό , ποιοί πολεμούν το γήπεδο εδώ και χρόνια, είναι η παρέα της λουλουδούς και του ρολογά, που είναι γνωστό ότι συμμετείχαν στην διοίκηση του συνδέσμου μικρασιατών πριν 2 χρόνια, με τους ψήφους του Χαρούλη.
Βέβαια μετά τα καραγκιοζιλίκια της πρώτης φοράς αριστερά, που φυσικά δεν κατάργησε το νόμο για το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν έχουν μούτρα να βγουν στην πόλη, το παίζουν επαναστάτες και ικανοί μόνο για την καταστροφή.

Anonymos (21/10/2015 09:15)

Ενοχλησε πολυ η ανακοινωση απο οτι φαινεται. Γιατι ομως δεν υπαρχει καμμια τοποθετηση επι της ουσιας
Λεει η ανακοινωση αναμεσα σε αλλα

''Επίσης είναι γνωστό ότι αποτελούν πλέον νόμο του κράτους οι όροι ανέγερσης του γηπέδου με την σύμφωνη μάλιστα γνώμη του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, του συμβουλίου της επικρατείας, που ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα αυστηρό για τα περιβαλλοντολογικά θέματα.''

Ακομα περιμενουμε απο την δημοτικη αρχη να μας πει 5 λογια για την αποφαση του ΣΤΕ, για τον τροπο που λειτουργησαν σαν δημοτιη αρχη και το αποτελεσμα της λανθασμενης σταση τους.
Καμια αυτοκτριτικη παρα μονο νουθεσιες.

Απο οτι φαινεται αυτος ο Δημαρχος ειναι τοσο εξυπνος που δεν τον καταλαβαινει κανενας για αυτο και σε καθε δημοσιο διαλογο , οπως και στην διαβουλευση , φωναζει μανουριασμενος

@ Πολλές κουκούλες (21/10/2015 01:26) (21/10/2015 11:01)

Που ακριβώς γράφτηκε καποια βρισιά; Γνωρίζεις τι σημαίνει "βρίζω"; Αλήθεια... Το δικό σου ονοματάκι;

Minorasian provocateur from Cappadocia (21/10/2015 11:32)

Μια ερώτηση μόνο προς τα μέλη του συνδέσμου, τα οποία παρίστανται ενεργά και στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της πόλης μας:

Σας ικανοποιεί θρησκευτικά, πολιτισμικά και αισθητικά η σύνδεση του αλύτρωτου μεγαλύτερου Ναού της Χριστιανικής ομολογίας, αυτού του «Ναού της Αγίας του Θεού Σοφίας» με μια ποδοσφαιρική αρένα που κάποιοι χιλιάδες χουλιγκάνοι θα μας υπόσχονται εν χορώ ότι "εδώ ΣΤΑ Φιλαδέλφεια θα μας γαμήσουν τις μάνες και τ' αδέλφια»;

κοτσια (21/10/2015 11:47)

Αυτοί που διαφωνούν με το γήπεδο, να βάλουν τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ φίλους τους στη κυβέρνηση να αλλάξουν τον νόμο για το γήπεδο ώστε να μην γίνει το γήπεδο. Έχουν τα κότσια;

ΑΕΚΤΖΗΣ OR. (21/10/2015 16:40)

τι να πω και εγω; αν θα ονομαστει αγια σοφια; ε και; αυτο ειναι το προβλημα; το οτι σε βιβλιο του σχολειου,τα σκοπια ονομαζοντε μακεδονια,δεν σας νοιαζει; δηλαδη αν ονομασουν το γηπεδο ισταμπουλ θα γουσταρετε; ο καθενας εχει τις αποψεις του,γιατι τρελενεστε ρε μαγκες;
παντα φταιει η κατσικα του γειτονα στη χωρα μας...μας φταιει τοσο πολυ,που παψαμε να κανουμε κουμαντο στην ελλαδιτσα μας. αυτος ο συνδεσμος μας τρελαινει...και ψαχνω το γιατι!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ! Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ!

@Αnonymous (21/10/2015 00:21) (21/10/2015 17:03)

Πολλά πολλά like θα έκανα αν ήμασταν στο fb.Και τα εκατό άτομα είναι υπερβολή. Το "προεδρείο" .πίσω από το οποίο πολύ σωστά ανάφερες είναι ο BIG HARY. και κάποιοι κολλημένοι μέλη του δημοτικού συνδυασμού που προσπαθούν και καπελώνουν και άλλες εκδηλώσεις άσχετες με αυτούς.

Ανώνυμος (21/10/2015 18:46)

@ ΑΕΚΤΖΗΣ OR.
Για ποιά κατσίκα (γίδα) λες; Αυτή με την οποία βρέθηκε κάποιος στη πλάτη;
Τώρα σε ό,τι αφορά τα Σκόπια - Μαλεδονία τι να πει κανείς; Ότι είσαι εκτός θέματος ή ότι είπες να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα; Οι απόψεις φυσικά και είναι σεβαστές. Οι αυθαίρετοι ισχυρισμοί περί εκπροσώπησης των μικρασιατών όχι. Ειδικά από αυτόν το σύνδεσμο.

Ανώνυμος (21/10/2015 19:41)

Περιμένετε έρχονται και άλλες ανακοινώσεις στήριξης στο γήπεδο. Ενας ενας οι φορείς της πόλης θα αδειάζουν τον Δήμαρχο. Τον κατάλαβαν και οι πέτρες, μόνος του θα μείνει στο τέλος.

Έτερος Καππαδόκης (21/10/2015 23:25)

Εσύ που απαντάς άλλα αντ´ άλλων και μας λες για το θέμα της Π.Γ.Δ.Μ. και τα σχολικά βιβλία, για πες μας που ήταν ο σύνδεσμος αυτός όταν η κυβερνητική "Αυγή" δημοσίευε το ατυχέστατο αυτό σκίτσο:

http://m.mykosmos.gr/mob_mk/protoselida-efimeridon.asp?ID=45&da=19&mo=04&yr=2015

το οποίο συγκρίνει του πρόσφυγες της Μικράς Ασίας και του Πόντου το ´22 με την σημερινή ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών. Εκεί ο σύνδεσμος δεν έπρεπε να πάρει θέση; Δεν έπρεπε να εκδοθεί μια ανακοίνωση, μια καταγγελία, να φέρουν ένα ψήφισμα; Τι νόημα έχει τελικά η ύπαρξη αυτού του συνδέσμου με βάση αυτά που υποτίθεται προωθεί ως συνεισφορά στο τοπικό γίγνεσθαι με βάση τον τίτλο του;
Μόνο φιέστες, αλληλοβραβεύσεις, αυτοπροβολή, στολές, παράτες και αμφιλεγόμενης ποιότητας πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις τύπου "και δώρο πασουμάκια"; Έτσι αντιλαμβάνονται οι διοικούντες αυτόν τον ρόλο του; Κι έρχονται τώρα, μετά από πολύμηνο λήθαργο, να πάρουν θέση για το "ayiasofia";

κον (21/10/2015 23:53)

Πότε ρώτησαν οι εν λόγο κύριοι τους Μικρασιάτες και μιλούν εξ ονόματός τους;
Ντροπή αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που φέρνουν την Ραλία
Χριστίδη να τραγουδίσει Μικρασιάτικα τραγούδια; Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.
Μια και όπως λένε ότι είναι μικρασιάτες ένα έχω να τους πώ Άι Σιχτίρ...

Στέφανος (22/10/2015 01:16)

@11.47 προσωπικά δεν διαφωνώ με το να αποκτήσει η ΑΕΚ το σπίτι της εδώ ξανά. Κάθε άλλο, αφού επέλεξα να είμαι ΑΕΚτζής τη βραδιά που αποκλείσαμε στα πέναλτυ την πανίσχυρη τότε QPR όταν η τύχη κι ένας πορτιέρης φίλος του παππού μου με έβαλαν πιτσιρικάκι του δημοτικού στον πίσω από το τέρμα να κάνω το "ούζο" (ball boy της εποχής με μπλουζάκι διαφήμιση ούζο 12 για να μαθαίνουν οι νεότεροι) και μαγεύτηκα από την ατμόσφαιρα. Είμαι όμως κάθετα αντίθετος με την αισθητική που θέλουν να επιβάλλουν στη πόλη άνθρωποι άσχετοι με αυτή. Αυτό το καρακιτσαριό με τις πολεμίστρες τις φλόγες και την ονομασία αγιασοφιά δεν μου κάνει. Πειράζει;

tasos (22/10/2015 13:12)

Μια μια θα έρχονται από δω και πέρα οι σφαλιάρες για τον Βασιλόπουλο και την παρέα του. Με τα ασύστολα ψέματα έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαινε μακρυά.

ΑνώνυμοS (22/10/2015 14:53)

@ tasos (22/10/2015 13:12) Θα αστειεύεσαι βέβαια. Αν θεωρείς ότι ο Βασιλόπουλος (ή οποιοσδήποτε ήταν στη θέση του) θεωρεί σφαλιάρα την τοποθέτηση ενός ανύπαρκτου σύλλογου-σφραγίδα που εξυπηρετεί τις ανάγκες προβολής ολίγων τοπικών παραγόντων απλά αποδεικνύει ότι είσαι ακόμα ένας ολελές που δεν ζει στη Φιλαδέλφεια κι έρχεται εδώ μέσα να σχολιάσει άστοχα.

@18:41 Το ίδιο ισχύει και για σένα. Πόσο σχέση με τη Φιλαδέλφεια μπορεί να έχει κάποιος (όπως εσύ) που δίνει βάρος σε έναν φορέα όπως ο συγκεκριμένος σύνδεσμος; Καμμία. Ρώτα τουλάχιστον και κανέναν να μαθαίνεις.

ανωνυμος και εγω. (22/10/2015 17:30)

ωρες ατελειωτες στο διαδικτυο για τον συλλογο μικρασιατων. αυτο μαλλον γιατι κανει πολλα πραγματα αφηνοντας πισω στα αζητητα πολλους.θα πρεπει να βγει και να μας ευχαριστήσει για τον χρονο που του αφιερωνουμε.αν δεν ασχολούμασταν μαζι του,δεν θα εχει λογο υπαρξης.δεν βρισκω αλλο συλλογο στην πολη μας που ειναι ενεργος.ξερετε....πολιτισμο δεν κανουμε απο το καναπε μας.μη σταματαμε προσπαθειες που ενδεχομενος ειμαστε ανικανοι να κανουμε.μια χαρα το ''πανε''τα παιδια,και απ ότι βλεπω,τους ακολουθουμε πιστα ολοι εδω.την στιγμη που εσεις σκεφτεστε τα επομενα σχεδια για τον συλλογο,ολοι εμεις εδω περιμενουμε με το δαχτυλο στο πληκτρολογιο,να βγαλουμε το ακτι μας απο την ρουτινα της καθημερινότητας,τις φωνες της γυναικας,τηςμανας!ας βγουμε στους δρομους αν θελουμε να αλλαξουμε τον κοσμο αδερφια!ο μαγκας φαινεται,δεν κρυβεται. ξυπνηστε!

ΥΓ.και μια ερωτηση. πριν τον τωρινο προεδρο,ποιοι ηταν προ δεκαετιας; ρωταω γιατι ειχα δοκιμασει πολλων ειδων ροφηματα.

@(14:53) (22/10/2015 18:48)

Ανώνυμε οικοταλιμπάν τελικά δεν μπορεί πρέπει να παίρνετε ληγμένα. Άνθρωπέ μου στον σύνδεσμο Μικρασιατών αρχίζει και τελειώνει το έπος της σφαλιάρας ώστε να λες ότι είμαστε άσχετοι με την πόλη; Ο Βασιλόπουλος και μόνο με ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι πλέον συνώνυμο της σφαλιάρας και απλά η εμμονή του αποτελεί απόδειξη ότι εξυπηρετεί και άλλα άσχετα με την πόλη συμφέροντα. Και βέβαια έρχονται και άλλες σφαλιάρες οπότε σύντομα θα καταλάβει ότι όλοι πλέον τον θεωρούν γραφικό. Οι μπούρδες που έλεγε στη διαβούλευση έχουν καταρριφθεί εδώ και πολλούς μήνες με αποτέλεσμα να τον αφήνουν οι περισσότεροι να μιλάει μόνος του και να αδιαφορούν. Και μια και είσαι τόσο ευαίσθητος για τον σύνδεσμο σφραγίδα γιατί δεν μας λες και για το επιμελητήριο σφραγίδα που παρουσίασε κατά γράμμα τις θέσεις του Βασιλόπουλου όπως ακριβώς τους τις πάσαρε ο Δήμος και ρίξαμε το γέλιο της αρκούδας;

Δεν είμαστε "χάπατα". (22/10/2015 19:27)

@16:48 & 17:30
Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου μ´ αυτά που προσπαθείς με κουτοπόνηρο τρόπο να περάσεις, πότε ως ´ΑΕΚ ΟΡ´ και πότε ως ´ανωνυμος και εγω.´. Μόνο που δεν είσαι και τόσο έξυπνος όσο νομίζεις ή όσο σου έχουν πει. Πιστεύεις ότι δεν "καρφώνεσαι" μόνος σου ποιός είσαι; Έλα τώρα... Όταν εσύ πήγαινες, κάποιοι γύρναγαν και μάλιστα για δεύτερη φορά.

Ανώνυμος (22/10/2015 19:33)

Και ο εμπορικός σύλλογος και ο σύλλογος καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ενάντια στις επιδιώξεις του Δημάρχου για την ΜΠΕ. Ενας ένας τον αδειάζουν, θα έρθει η ώρα που για να βρεί παρέα θα κοιτάγεται στον καθρέφτη. Η ΑΕΚ εκτός απο το δίκιο έχει μαζί της και την πλειοψήφια του Δήμου.

προς εισαστε χαπατα (22/10/2015 21:18)

αργησες....στο μαντειο των δελφων ησουν η ταιζες καμια κατσικα;

ΑΕΚΤΖΗΣ OR. (22/10/2015 21:26)

@χαπατα! ρε φιλε μη γυρνας συχνα...θα σε παρεξηγησουν!
@ ανωνυμος και εγω! ρε φιλε εισαι στο μυαλο μου.

Α. Παπαδόπουλος (22/10/2015 21:58)

Δυστυχώς όμως για κάποιους, θα τους ενημερώσω ότι δεν κάνει μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα που (προς τιμή τους) δεν θέλουν να φαίνονται. Θα πω μόνο αυτά που είδα με τα μάτια μου, την βοήθεια που προσφέρει ο σύνδεσμος στους πρόσφυγες από τη Συρία, ούτε ο Δήμος δεν μπορεί να την προσφέρει, όποιος θέλει πραγματικά να μάθει, ας το ψάξει μόνος του. Όταν χρειάστηκε να στείλει επιστολή στη Ρεπούση με τις αηδίες που έλεγε, πάλι βγήκε μπροστά με ονόματα και επώνυμα. Και ρωτάω όλους εσάς που είστε μικρασιατές και που δεν θέλετε το γήπεδο, γιατί δεν κάνετε μια επιστολή με όνομα και επίθετο και να πάτε να την καταθέσετε στον σύνδεσμο; Έτσι για να δούμε πόσοι είναι ατοί οι επώνυμοι μικρασιάτες που δεν θέλουν το γήπεδο. Τουλάχιστον τα μέλη του συνδέσμου βγήκαν ανοικτά και είπαν την γνώμη τους. Όσο για τα άλλα που διαβάζω και γράφετε για το σύνδεσμο είναι απλά "κακιούλες".

ΑΝ. (22/10/2015 22:11)

Μιλάτε όλοι εσείς για τον Σύνδεσμο, που δεν έχει κόσμο, που είναι σφραγίδα, που δεν πρέπει να υπάρχει, που κάνει μόνο φιέστες, που φέρνει μόνο την Ραλλία κτλ. (Φυσικά αυτά που βλέπω άλλα δείχνουν, και δυνατός είναι, και κόσμο έχει. Δεν μπορεί να ασχολείτο κάποιος με έναν ανύπαρκτο σύλλογο, δεν μπορεί με το που βγάζει δελτίο τύπου να τρέχουν κάποιοι να το χτυπήσουν επειδή είναι ανύπαρκτος. Νομίζω κάτι άλλο συμβαίνει )

Ανωνυμος (22/10/2015 22:29)

Τι διαολο μπορουν να περιμενουν οι εμποροι της Φιλαδελφειας απο τους αεκολεδες; Εδω δεν μπορεσαν να κρατησουν ανοικτη την μπουτικ της ομαδας τους και την καφετερια του πρωην ποδοσφαιριστη θα συντηρησουν τα υπολοιπα;

χορτασαμε (22/10/2015 23:04)

μικρασιατιλικι πια. τέτοιο προσόν ούτε απόφοιτος ιατρικής πιά...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Θεία Φώτιση και φέτος στην πόλη μας, ευτυχώς χωρίς τον καλικάντζαρο!

Τη Δευτέρα η πίτα των Μικρασιατών

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Χάλκινο μετάλλιο για τον Φιλαδελφειώτη Κοντοειδή

Το 2ο Δημοτικό Φιλαδελφειας, μάς καλεί...

Το τίποτα θέλει να καταδικάσει άλλα 4 χρόνια την πόλη στο τίποτα!

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου
Xρήστης: Β.ν
Σήμερα 27.01.2023 οι υπάλληλοι του Βούρου δεν μπορούσαν να βγουν στην βροχή να καπνίσουν και έκαναν το τσιγαρακι τους μπροστά από το ταμείο!...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ωιμέ !
@ Μαριγουλα-Μαριγω. (25/01/2023 17:53) Σιιιιιιιίγουρα!!! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Αν το ζήσουμε κι αυτό θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Απλώς παρατηρητής
KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: Ανωνυμος
Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται! Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ανώνυμος
@Πολυ αργά για δάκρυα 21.34 Εγώ δεν είπα ότι η " αριστερά" στην Φιλαδέλφεια διέπρεψε! Αναρωτιέμαι πως ο αρθρογράφος βαφτίζει την παράταξη "α...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος*
"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Κάπου το έχεις χάσει! Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό! Επειδή ξεχν...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Οι πολίτες της πόλης κρίνουν την παρούσα Διοίκηση ,συγκρίνουν τους άλλους σχηματισμούς και εκλέγουν την Νέα Διοίκηση. Εκφράζοντας την π...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ
Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέ...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: LiberAL-L
Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ω Εορτή των Εορτών… Ω ευτυχής ημέρα! Ω! τώρα πρέπει ο καθείς του Αστεως πολίτης να βάλει στο μπαλκόνι του μπλέ-κόκκινη παντιέρα με μια χρυσή...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @ 22-01-2023 14:57
Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24) Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή... Για τα χρέη του β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58) Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα
Αν υπήρχε δυνατότητα θα ανέβαζα το τραγούδι του Πανταζή.ΤΑΡΑΧΗ....

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)
Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©