Οι ισχυροί, επιδιώκουν τη συναίνεση

Δημοσιεύτηκε στις 06/10/2015 στην κατηγορία Η πόλη  |  61 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σύννεφα μαζεύονται και πάλι πάνω από την πόλη με το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Το πόρισμα του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος εξήψε τα αισθήματα πολλών ΑΕΚτζήδων εναντίον του δημάρχου, κι η επιλογή της ΠΑΕ ΑΕΚ να ενημερώσει επιλεγμένους συμβούλους της δημοτικής αντιπολίτευσης και μερίδα, μόνον, του τοπικού Τύπου, έστειλε ένα μήνυμα μονομέρειας. Η αμοιβαία καχυποψία, μάλιστα, δεν έχει καταστήσει δυνατό, κάτι που σε άλλες χώρες είναι απολύτως αυτονόητο: οι δυο πλευρές να έχουν εμπεδώσει μόνιμου και σταθερούς διαύλους συνεργασίας, εκπρόσωποί τους συναντώνται συχνά, ίσως και καθημερινά, προκειμένου να επιλύσουν τα -ασφαλώς πολλά και δύσκολα- θέματα που γεννά η αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία. 

 

Εδώ, έχουμε το εξής παράδοξο: Δήμος και ΠΑΕ ΑΕΚ λένε ότι θέλουν το γήπεδο, αλλά έχουν συναντηθεί μόνον μια φορά και μόνον με τρίτους μπροστά (στο δημαρχείο της Νέας Χαλκηδόνας). Η αμοιβαία καχυποψία διατηρείται, και στην πρώτη ευκαιρία αναζωπυρώνεται. 

 

Κι όμως: Όποιος παράγων αισθάνεται ισχυρός, πρέπει με δική το πρωτοβουλία να επιδιώξει τη συναίνεση. Είτε ο δήμος, είτε η ΠΑΕ είτε (μακάρι) και οι δυο, οφείλουν να αναλάβουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες εμπέδωσης ενός κλίματος εμπιστοσύνης και διαύλων επικοινωνίας, ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια. Ήδη σήμερα στη μία, μαθαίνω ότι ο δήμαρχος έχει καλέσει τη δημοτική αντιπολίτευση σε συζήτηση για το θέμα του γηπέδου. Μακάρι να είναι μια συνάντηση από όπου θα προκύψει μια ενιαία θέση του δήμου, στην κατεύθυνση που περιγράψαμε πιο πάνω. Πολύ αισιόδοξος δεν είμαι ,να μην κρυβόμαστε εδώ που φτάσαμε, αλλά σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε αυτό να το ευχόμαστε και να το αναμένουμε. Κι αν δνε προκύψει, να κρίνουμε από αυτό εδώ το μετερίζι όλους εκείνους που με τη στάση τους υπονόμευσαν την συναίνεση.

 

Πέραν του δήμου και των σχέσεων διοίκησης- αντιπολίτευσης περί το γήπεδο, ο όλος δήμος και η ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν υποχρέωση να εμπεδώσουν μόνιμες σχέσεις διαλόγου μεταξύ τους. Όποιος από τους δυο αισθάνεται πραγματικά ισχυρός, αυτός είναι που πρέπει να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία. Αλλιώς οι μεν θα έχουν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ αναζητεί τρόπους να "φορτώσει" σε κάποιον την μη κατασκευή του γηπέδου, οι δε θα θεωρούν πάντοτε ότι ο Βασιλόπουλος δεν εννοεί τις αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις του ότι δεν αντιτίθεται στην κατασκευή του γηπέδου. Κι αν αυτή η αμοιβαία καχυποψία συνεχίσει να χωρίζει το δήμο και την ΠΑΕ, τότε η μόνη χαμένη θα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα. Εμείς, οι πολίτες.

 

Εάν πράγματι κανείς δεν φοβάται τίποτα, εάν δήμος και ΠΑΕ αισθάνονται ισχυροί, τότε αναμένουμε τώρα, άμεσα, χωρία άλλη χρονοτριβή μια ουσιαστική κι αποτελεσματική προσπάθεια συναίνεσης, με εμπέδωση μόνιμων διαύλων διαλόγου κι επικοινωνίας. Αλλιώς, σε όλους όσοι στα λόγια αντιπαρατίθενται, αλλά στα έργα δεν επιδιώκουν τη συναίνεση, θα τους αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι:

 

Γράψτε την άποψή σας

Συναίνεση με ποιόν;;;;;; (06/10/2015 12:16)

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ. Τι συναίνεση και πράσινα άλογα; Εχουμε την ΑΕΚ που προσπαθεί 2 σχεδόν χρόνια για συναίνεση και έναν δολοπλόκο δήμαρχο με δεκάδες ψεύτικες υποσχέσεις, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με προσφυγή στο ΣτΕ, με στημένες και αδικαιολόγητες αιτήσεις για παρατάσεις που γίνονται δεκτές από κολλητούς και χιλιάδες ευρώ σε αγορασμένες γνωμοδοτήσεις άσχετων. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ. Μην τολμήσει τώρα που ξεφτιλίστηκε σε όλα τα επίπεδα και εμφανιστεί μπροστά μας και ζητήσει οτιδήποτε. Ας αργήσει το γήπεδο κι άλλο. Αν χρειαστεί θα περιμένουμε μέχρι να τσακιστεί να φύγει και να μας αδειάσει την γωνιά.

George (06/10/2015 12:22)

Να ζητήσει συγνώμη ο Βασιλόπουλος για όσα έχει κάνει και να σταματήσει τον ανίερο πόλεμο κατά της ΑΕΚ. Και αυτό μόνο και μόνο για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μαζί του και να τον βρίζουμε και οχι βέβαια για να ξεκινήσουμε κανένα διάλογο με τον αντιαεκτζή γαύρο που μάχεται λυσσαλέα για να μην αποκτήσουμε ποτέ γήπεδο.

Αηδία (06/10/2015 12:32)

Σε παρακαλώ Διαμαντή αφαίρεσε αυτή τη φωτογραφία με τον Βασιλόγαυρο μπροστά από την Αγία Σοφιά με το ειρωνικό χαμόγελο. Ειλικρινά μου γυρίζουν τ΄άντερα. Και αν ενδιαφέρεσαι για αποκλιμάκωση της έντασης μην φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

George (06/10/2015 12:41)

Να προσθέσω επίσης ότι γνωρίζω 1 δημοτικό του σύμβουλο και 2 ακόμα που ήταν απλά υποψήφιοι. Και οι 3 σιχαίνονται κάθε τι που έχει σχέση με το γήπεδο. Θα έφταναν στα άκρα για να μην γίνει ούτε γήπεδο 15000 θέσεων. Προσοχή Αεκτζήδες μην σας παραμυθιάζει κανένας. Ο Βασιλόπουλος επέλεξε άτομα για συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο οι οποίοι είναι ορκισμένοι εχθροί οποιασδήποτε μορφής γηπέδου. Ότι κι αν προτείνει και ότι κι αν ζητήσει έχει στόχο να καθυστερήσει την έναρξη των εργασιών και τίποτα άλλο.

Πετράκης Ιωάννης (06/10/2015 13:14)

Γράφεις το εξής: "οι δε θα θεωρούν πάντοτε ότι ο Βασιλόπουλος δεν εννοεί τις αλλεπάλληλες διαβεβαιώσεις του ότι δεν αντιτίθεται στην κατασκευή του γηπέδου." Συγνώμη αλλά αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το τι πραγματικά πιστεύει για τον Βασιλόπουλο η ΑΕΚ. Υπάρχει η πίστη ότι απλά εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Δεν πρόκειται για μια απλή αντίθεση για την οποία θα μπορούσαν να βρεθούν σημεία συνεννόησης. Αν υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για τις κακές προθέσεις του ο ίδιος με τις πρόσφατες κινήσεις του τις επιβεβαίωσε.

PRASINOS (06/10/2015 13:51)

1 FORA SKATOARISTERA J OI MEGALHTEROI PSEFTES KSILO STA LAMOGIA TOY DHMOY

Κάλχας. (06/10/2015 14:12)

Η Δημοτική Αρχή θα πρέπει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ, πού ΣΥΜΦΩΝΕΙ, πού ΔΙΑΦΩΝΕΙ πρός ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και τήν ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Επιτέλους (06/10/2015 15:01)

Ας σταματήσει να κρύβεται η αντιπολίτευση και να πάρει επίσημα θέση. Συναινεί στο σχέδιο αυτό όπως έχει ή όχι;

Καλά κρασιά (06/10/2015 16:47)

Κρυφτείτε όλοι πίσω από τον κακό Βασιλόπουλο. Βολεύει πολλούς...

@ αηδιαστικό (06/10/2015 16:52)

Αν δεν σου αρέσουν τα μούτρα του δημάρχου να φροντίσεις να τα συνηθίσεις για τα επόμενα 4 χρόνια ΑΕΚολέ. Αυτόν ψήφισε ο λαός της πόλης και όχι τα τσιράκια του αφεντικού σου. Επίσης, επειδή είσαι εσύ οπαδίσκος της κακιάς ώρας μην κρίνεις και τους άλλους σαν εσένα. Βρήκατε τώρα ότι ο δήμαρχος είναι και καλά γαύρος όταν όλοι πια γνωρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει με τα οπαδικά. Δεν σας βολεύει βέβαια. Η αλήθεια σας τσούζει

Κακομοίρη Άρη (06/10/2015 17:33)

Τώρα που έχασε τις πλάτες της κυβέρνησης αφού παραιτήθηκε και πούλησε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα που αυτοί τον έβγαλαν.
Τώρα που έχασε τη μάχη στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Τώρα που κάτοικοι και καταστηματάρχες της πόλης μας στρέφονται εναντίον του.
Τώρα που αισθάνεται παντελώς ανίσχυρος.
Τώρα, ΤΩΡΑ εκλιπαρεί την αντιπολίτευση για συναίνεση.
Την αντιπολίτευση που περιφρονούσε, κορόιδευε και κατηγορούσε.
Για να δούμε, υπάρχει κανένας ξεφτίλας που θα τσιμπήσει;
Για να δούμε
Α ρε Διαμαντή Θεέ, πως καταφέρνεις με έναν αθώο τίτλο να στέλνεις ακριβώς το αντίθετο σήμα;
Τον σφάζεις με το μπαμπάκι
Υποκλίνομαι

@Καλά κρασιά (06/10/2015 17:35)

Εμείς αντιαεκτζή έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες που πρέπει. Όλες οι καθυστερήσεις οφείλονται στη λύσσα του Βασιλόπουλου και σε τίποτα άλλο.

Διαμαντής (06/10/2015 17:43)

@12.16
Εσύ, τώρα, με αυτά που γράφεις, πιστεύεις ότι βοηθάς την υπόθεση του γηπέδου;

@12.32
Δεν βλέπω κανένα έργο επιστημονικής φαντασίας. Μια κανονική πορεία προς το γήπεδο αναζητώ, όχι κάπου να ξεσπάσω.

@14.12
Το τοπικό δημοψήφισμα το έχω προτείνει πριν από δυο χρόνια μέσα από την Αλήθεια

@17.33
Εγώ, πάλι, λέω να πίνεις λιγότερο

@Διαμαντής (06/10/2015 18:16)

Σε παρακαλώ πολύ Διαμαντή μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Και βέβαια βοηθάω στην υπόθεση του γηπέδου. Ό Βασιλόπουλος δεν το λέει απλά, ουρλιάζει και χτυπιέται ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Ν.Φ. Θέτει σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα αλλά δεν τον νοιάζει. Είναι ορκισμένος εχθρός οποιουδήποτε γηπέδου όχι με λόγια αλλά με δεκάδες ΠΡΑΞΕΙΣ. Αποκλείεται να μην το καταλαβαίνεις οπότε δινεις την εικόνα ότι προσπαθείς να τον καλύψεις. Επειδή δεν είσαι βλάκας ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει από την πλευρά του ούτε μια στο εκατομμύριο διάθεση για συναίνεση παρά μόνο προσπάθεια να κερδίσει χρόνο. Έλεος πιά, το έχει αποδείξει αυτό που γράφω πάρα πολλές φορές. Τι άλλο να κάνει πιά.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ; (06/10/2015 18:18)

τι έγινε θέλει να τα βρει ο Αλέξης με τον Σόιμπλε ή μου φαίνεται?

Διαμαντής (06/10/2015 18:39)

@18.16

Διαφωνούμε, αγαπητέ. Διότι ακόμα κι έτσι να είναι τα πράγματα, όπως τα γράφεις, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να προχωρήσει το ζήτημα του γηπέδου. Ενώ εσύ γράφεις "ας αργήσει το γήπεδο κι άλλο". Πώς, δηλαδή, βοηθάς την υπόθεση του γηπέδου; Δεν το καταλαβαίνω...

@ αηδιαστικό (06/10/2015 16:52) (06/10/2015 18:48)

Υποτακτικέ του γαυροβασιλόπουλου κατ΄αρχήν σας μείνανε λιγότερο από 3 χρόνια μέχρι να τσακιστεί και να φύγει και όχι 4. Δεύτερον χωρίς τον Σύριζα είναι ένα τίποτα χωρίς στήριξη από πουθενά εκτός φυσικά από τον κατηγορούμενο για εγκληματική οργάνωση πρόεδρό του. Τρίτον δεν είναι απλά ένας γαύρος αλλά ταυτόχρονα και ορκισμένος εχθρός της ΑΕΚ οπότε στη μίζερη θητεία που του απομένει θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του και θα φοβάται να κυκλοφορήσει στον ίδιο του το Δήμο από δική του επιλογή. Και τέλος θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη και για διαφυγόντα κέρδη από όλες τις παράνομες ενέργειες κατά του γηπέδου και για τα λεφτά που έφαγε από τον Δήμο για να εξυπηρετήσει κόκκινα και άλλα συμφέροντα. Καλό βόλι.......

@Διαμαντής (06/10/2015 18:39) (06/10/2015 19:37)

Είναι πολύ απλό Διαμαντή το πως βοηθάω την υπόθεση του γηπέδου. Ο Βασιλόπουλος ότι εμπόδιο μπορεί να φέρει θα το φέρει με κάθε τρόπο χωρίς να σκεφτεί κόπο, χρήμα ή αντιδράσεις. Η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει με βάση τη νομιμότητα χωρίς να υπολογίζει σε καμιά βοήθεια. Αν για κάποιο θέμα αντί να προχωρήσει εφόσον μπορεί μπει σε διαδικασία συζήτησης απλά θα χάσει και άλλο χρόνο και την τελευταία στιγμή ο Βασιλόπουλος θα επιμείνει στις αρχικές του θέσεις έχοντας πετύχει έξτρα καθυστέρηση. Στην ΑΕΚ ξέρουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται και αν βγάζουν προς τα έξω τη διάθεση συναίνεσης είναι απλά για να μη δίνουν αρνητική εικόνα σε όσους γνωρίζουν ελάχιστα για το θέμα. Τον μάθαμε τόσο καιρό. Η δήθεν συναίνεση είναι απλά ο δούρειος ίππος για μεγαλύτερη καθυστέρηση. Δεν μπορεί να μας κοροϊδέψει άλλο.

Anonymos (06/10/2015 21:09)

Τι ειπωθηκε σήμερα στην συναντηση Βασιλοπουλου αντιπολιτευσης;

Τι συμφωνησαν;

Ανωνυμος (06/10/2015 21:18)

@18.16
Οποιος δεν γουστρει γηπεδο θετει σε κινδυνο την σωματικη του ακεραιοτητα;
Ελπιζω να καταλαβαινεις τουλαχιστον γιατι δεν γουστρουμε να ξαναγινει το γηπεδο εδω. Το καλυτερο για μας ειναι να φτιαχτει σε νησι.

Ουφ... (06/10/2015 21:35)

Το γήπεδο δεν το θέλει πολύς κόσμος που συντάσσεται με το Βασιλόπουλο γιατί δεν θέλει την όχληση του γηπέδου και ένας πιο σκληρός πυρήνας που έχει τα σπίτια του ακριβώς δίπλα και θα μειωθεί η αξία τους αν γίνει γήπεδο. Σε αυτούς προστίθενται οι αρχαίοι καρεκλοκένταυροι της Δύναμης Πολιτών και οι "φίλοι του δάσους" που θέλουν το άλσος δάσος με σκέτο χώμα και τίποτα άλλο (βλέπε κατεδάφιση και αναδάσωση Κενταύρου ενώ είχαν κερδηθεί τα 120τ.μ.). Όλοι αυτοί φυσικά και δεν θέλουν καθόλου γήπεδο, τίποτα όμως και αν μπορούσαν θα έκαιγαν και το προπολεμικό παραχωρητήριο και θα έκαναν και εκεί αναδάσωση. Όλο αυτό δένεται ιδεολογικά με τη ρητορική του "θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στους κακούς διαπλεκόμενους ιδιώτες" κλπ. Δεν θα βγει άκρη εύκολα και το μόνο που μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες είναι να δώσει τα λεφτά για την υπογειοποίηση η Δούρου αλλά και πάλι εμφύλιο θα έχουμε και μεγάλες καθυστερήσεις...

@ουφ (07/10/2015 09:24)

Συμφωνώ με την αναλυση σου και το ερωτημα ειναι αν αυτό το συνονθυλευμα αποψεων μπορει να αταματησει ενα εργο εφοσον ειναι νομιμο.
Ελπιζω πως οχι για αυτο και προτρεπω τους ΑΕΚτζηδες να οπλιστουν με υπομονη.

Εκεινο που ειναι πραγματικα λυπηρο ειναι οτι ο κος Βασιλοπουλος προτιμαει οπως φαινετε με την σταση του να δημιουργηθουν επεισοδια ατην πολη μας για να κερδισει ποντους στην κοινη γνωμη παρα να κατσει στο ιδιο τραπεζι να βρει λυση.
Ειναι φανερο οτι ´´τρεφεται´ με συγκρουσεις και οχι με διαλογο και συνθεση.

Ειναι οπως φαινετε το ιδιο αδιστακτος αυτους τους οποιους κατηγορει.

@Ουφ... (07/10/2015 12:59)

Αυτοί βέβαια που θα μειωθεί η αξία των σπιτιών τους τα πήραν με χαμηλό τίμημα ακριβώς γιατί υπήρχε εκει το γήπεδο. Τσάμπα μάγκες θέλουν να γίνουν δηλαδή. Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν τολμάνε να το αναφέρουν σαν επιχείρημα και επικαλούνται άλλα ανύπαρκτα θέματα. Όσο για τον εμφύλιο που αναφέρεις με πιο πρόσχημα θα γίνει; Αφού έχουν εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και έχουν στερέψει από σοβαρά επιχειρήματα.

@Ανωνυμος (06/10/2015 21:18) (07/10/2015 13:11)

Τη σωματική του ακεραιότητα τη θέτει σε κίνδυνο ο Βασιλόπουλος γιατί κοροϊδευε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο ότι θέλει το γήπεδο ενώ ταυτόχρονα υπογείως έβαζε εμπόδια και το πολεμούσε λυσσαλέα. Και αφού απέτυχε να πετύχει κάτι, συνεχίζει να πολεμάει χωρίς ουσία με το ίδιο πάθος ξοδεύοντας λεφτά του Δήμου. Αλλά κινδυνεύει μόνο από κάποιον τρελό γιατί, αντίθετα με ότι θα συνέβαινε σε κανένα Πειραια ή καμιά Τούμπα, η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ανεβάζει τους τόνους και ταυτόχρονα στέλνει μηνυματα στους οργανωμένους και σε οποιονδήποτε άλλο ότι δεν πρέπει να ασχοληθεί κανένας μαζί του. Περνάει το μήνυμα η ΑΕΚ ότι επιδιώκει να γίνει κάτι εναντίων του για να μαζέψει πάλι στην πόλη αναρχικούς, γαύρους και δεν ξέρω τι άλλο να διαδηλώνουν κατά των μπράβων του Μελ. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη.

Εσείς που ενοχλείστε........ (07/10/2015 13:46)

Το γήπεδο υπήρχε για πολλές δεκαετίες στη Ν.Φ. οπότε είναι αυτονόητο ότι κάποια στιγμή θα βρισκόταν το κατάλληλο σχέδιο και η χρηματοδότηση για να κατασκευαστεί και πάλι εκεί αν δεν βρισκόταν λύση για αλλού. Όλοι εσείς όμως που είχατε βολευτεί τα τελευταία χρόνια από την απουσία του γηπέδου και την επιβάρυνση που φέρνει στην πόλη τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια για να αναδείξετε το πρόβλημα και να πιέσετε την πολιτεία για έναν άλλο πιο κατάλληλο χώρο; Που είσασταν όταν έκανε τον αγώνα ο Νικολαΐδης για να γίνει το νέο γήπεδο κάπου αλλού; Επιδείξατε πλήρη αδιαφορία και δεν προσφέρατε τίποτα απολύτως. Απλά όταν ήταν πια αργά συνταχτήκατε πίσω από μια ομάδα άσχετων με γελοία επιχειρήματα για να υπερασπιστείτε και καλά τα 50 μισοπεθαμένα δέντρα του Βασιλόπουλου απέναντι σε ένα σχέδιο με τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με τα προηγούμενα κυρίως στον περιβαλλοντικό τομέα. Αυτά παθαίνει όποιος κοιτάει μόνο το δικό του συμφέρον και αδιαφορεί για τα προβλήματα και τα αδιέξοδα των άλλων.

Nick (07/10/2015 13:55)

Πάντως από τη στιγμή που έκοψε ο Βασιλόπουλος τους δεσμούς του με τον Σύριζα έχασε όλα του τα όπλα. Πιο πριν μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις με την συνδρομή του υπουργείου αλλά από δω και πέρα δεν βλέπω να προκύπτει κάτι τέτοιο. Και εφόσον υπάρχει και η απόφαση του ΣτΕ θα δεχτεί ασφυκτικές πιέσεις για να κάνει πίσω αλλιώς θα στοχοποιείται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ όντας τελείως γυμνός από σοβαρά επιχειρήματα. Αν περνάει από το μυαλό του η συναίνεση δυστυχώς άργησε πάρα πολύ και έκανε πολλές εχθρικές ενέργειες προς την άλλη πλευρά ώστε να υπάρχει ελπίδα για κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σταματήσει τις ενέργειες χωρίς νόημα που προκαλούν εντάσεις και να αφήσει τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους τηρώντας ουδέτερη στάση.

Ανωνυμος (07/10/2015 21:31)

@13.46
Ακους τι λες;
Να πιεσουμε εμεις να γινει γηπεδο καπου αλλου;
Ποτε να μην γινει !
Ρε δεν εχετε καταλαβει οτι το ποδοσφαιρο δεν μας απασχολει;
Ζειτε στον μικροκοσμο σας και νομιζετε οτι ολα περιστρεφονται γυρω απο το πετσι με τον αερα!
Ανεχομασταν την υπαρξη του παλια διοτι δεν υπηρχαν οι στρατοι του Τιγρη του Χοντρου του Ψηλου του Κοντου και ολων των λαμογιων που επενδυουν στο ποδοσφαιρο ξεροντας οτι απο αυτο δεν προκειται να παρουν ποτε πισω τα λεφτα τους, θα κερδισουν ομως απο αλλου ελενχοντας το μυαλο των καμμενων.
Για οσους θυμουνται το αμιμητο....Κατω τα χερια απο τον (λωποδυτη) Κοσκωτα των καμμενων του πειραια.

@ Nick (07/10/2015 13:55) (08/10/2015 09:33)

Αν και δεν είσαι ο μόνος που το κάνεις, παρατηρώ ότι έχετε κάνει ορισμένοι αιχμή του δόρατος της κριτικής στον Βασιλόπουλο την αποχώρησή του ή όχι από το ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει λοιπόν οι διάφοροι -ολέδες, συνήθως όχι φιλαδελφειώτες, που έρχεστε να μας τη πείτε επειδή έχετε μασήσει στη παπάτζα του γηπέδου, ότι εμάς ως δημότες εκείνο που μας ενδιαφέρει για τον εκάστοτε δήμαρχο είναι τα εξής πράγματα: Πράσινο. Ελεύθεροι χώροι. Καθαριότητα. Πεζοδρόμια. Εξυπηρέτηση του πολίτη. Προάσπιση με κάθε τρόπο της ποιότητας ζωής. Παραγωγή πολιτισμού και αθλητισμού. Κοινωνική φροντίδα. Έχετε καταντήσει πιο γραφικοί κι από το γνωστό "σύνδεσμο" με τα κονέ με την εκκλησία που λένε δεν πήγε στην Παναγίτσα γιατί είναι άθεος. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ούτε αν είναι άθεος ούτε αν έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που σου είπα μας ενδιαφέρουν.

@(08/10/2015 09:33) (08/10/2015 12:54)

Αρα επομένως θα πρέπει να είστε πολύ δυσαρεστημένοι με το Δήμαρχο γιατί μέχρι τώρα στην πόλη δεν έχουμε δεί τίποτα απο όλα αυτά. Αλλά το μόνο που σας νοιάζει είναι να βάλετε κατά του γηπέδου, αντιπολίτευση για μια πόλη που βρωμάει και ζέχνει δεν ακούω να κάνεις. Αλλα ξέχασα ελευθέρωσε χώρο πρασίνου απο τον κατεδαφισμένο Κένταυρο. Κατά τα άλλα ο "άθεος" Δήμαρχος σου, κρατάει την εκκλησία εντός του άλσους όρθια και όλα τα υπόλοιπα αυθαιρετάκια ανέγγιχτα. Για εξυπηρέτηση του πολίτη μην μιλήσω καλύτερα, πότε πέρασες τελευταία φορά να διεκπεραιώσεις υπόθεση σου στο Δημαρχείο; Αλλά τι σου λέω; Γήπεδο να μην κάνει η ΑΕΚ και όλα καλά. Για βαστάζος του Δημάρχου καλός είσαι. Τον ρωτάς και πότε θα πάς για την ανάγκη σου; Ημαρτον ρε οσφυοκάμπτες δεν κουραστήκατε με την παπαρολογία;

@ @(08/10/2015 09:33) (08/10/2015 12:54) (08/10/2015 13:59)

Το αν είμαστε ευχαριστημένοι ή όχι με την δημοτική αρχή είναι δικό μας θέμα και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν παρά μόνο σ' εμάς τους δημότες. Όταν έρθει η ώρα της κάλπης το 2019 θα κριθεί. Προς το παρόν όμως αφήστε εμάς τους Φιλαδελφειώτες να γνωρίζουμε καλύτερα απ' τον κάθε πικραμένο και παραμυθιασμένο -ολέ ανά την Ελλάδα τι θέλουμε για τη πόλη μας. Ας μιλήσουμε λοιπόν ξεκάθαρα. ΝΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Όχι γιατί είμαστε αντιαεκτζήδες. Καμμία σχέση. Γιατί θέλουμε η πόλη μας να παραμείνει ήσυχη όπως και είναι από τότε που γκρεμίστηκε το γήπεδο και μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα τις Κυριακές. Όσο για το αν είμαι βαστάζος του δημάρχου αν θες να ξέρεις δεν ψηφίζω ούε αυτόν ούτε το κόμμα του. Αλλά ότι θέλει γήπεδο με προδιαγραφές που δεν θα μου επιβαρύνουν τη ζωή ως δημότη του το αναγνωρίζω. Γκέγκε;

@ (08/10/2015 09:33) (08/10/2015 17:12)

Οπότε εσύ δεν πρέπει να τον στηρίζεις γιατί προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα προχωρήσει το γήπεδο.

@(07/10/2015 21:31) (08/10/2015 17:29)

Αν σου είχε απομείνει λίγο μυαλό θα καταλάβαινες ότι κι εσύ (μαζί φυσικά με τον κάθε Βασιλόπουλο και κάθε ψευτοοικολόγο) θα έπρεπε τότε να πιέσεις να βρεθεί ρεαλιστική εναλλακτική για το γήπεδο για τους πραγματικούς λόγους και όχι για κάποιους δήθεν. Και αυτό γιατί πολύ απλά αν δεν βρισκόταν εναλλακτική θα απέμενε μόνο ο χώρος όπου βρισκόταν το γήπεδο πολύ πριν από τη δική σου παρουσία. Αφού λοιπόν ζούμε στον μικρόκοσμό μας όπως λες απόλαυσε οριστικά το νέο γήπεδο στη Ν.Φ. για καμιά 100ετία. Γιατί το παραμύθι με τα κακόμοιρα δέντρα, τα εμπορικά κέντρα στο άλσος και τις προσφυγές τελείωσε άδοξα. Αυτά παθαίνει όποιος αντί για τον ρεαλισμό και την εστίαση στο πραγματικό πρόβλημα επιλέγει τα ψέματα και την παπαρολογία.

Ανώνυμος (08/10/2015 18:49)

Ούτε να το ήξερες Διαμαντή οτι θα ζήταγε συνάντηση ο Δήμαρχος ε την πλευρά της ΑΕΚ και του αρμόδιου υπουργείου. Εϊναι τυχαίο οτι ζητάει συνάντηση τη στιγμή που αποφάσισε η ΑΕΚ επιτέλους να περάσει στην επίθεση; Είναι τυχαίο οτι ο Ανδριόπουλος έχει τυπώσει όλα τα mail της διγλωσσίας και είναι έτοιμος να τα κάνει φειγ βολάν στην πόλη; Η ΑΕΚ ΟΦΕΙΛΕΙ στην πόλη, στους πρόσφυγες και στην ιστορία της να πάει στη συνάντηση όπως επίσης ΟΦΕΙΛΕΙ να μην σταματήσει τώρα και να "ξεγυμνώσει" αυτόν τον πολιτικό πινόκιο

ΣΤΑΛΕΓΑ (08/10/2015 22:47)

ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ. Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

Ανωνυμος (08/10/2015 22:53)

@17.29
Εμεις δεν θελουμε το γηπεδο ΕΔΩ. Το αν και που θα γινει δεν μας ενδιαφερει καθολου. Αν ειναι νομιμο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Επειδη ομως δεν ειναι θα το σταματησουμε ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ....που δεν θα αρχισει γιατι οταλληροφονιας θελει να το φτιαξει με ξενα λεφτα. Ομως οπως ξερεις ο τζαμπας απεβιωσε!
Θα συνεχιζει λοιπον να σας ταιζει χορταρακι λεγοντας οτι για ολα φταινε οι κατοικοι.

@(08/10/2015 13:59) (09/10/2015 00:21)

Είμαι ο (08/10/2015 12:54) και είμαι επίσης Δημότης Νέας Φιλαδελφείας οπότε μου παραπέφτει λόγος για το γήπεδο και την ΑΕΚ. Γκέγκε; Το θα "πρέπει να είστε" πάει σε όλους εσάς που με πρόσχημα το γήπεδο επιζητάτε και καλά μια ποιοτική ζωή ενώ τα πάντα δίπλα σας έχουν ισοπεδωθεί εδώ και καιρό. Δεν μιλάγατε πότε όμως ούτε για άλσος, ούτε για αυθαίρετα, ούτε για σκουπιδια, ούτε για κοινωνικές παροχές. Επειδή λοιπόν τα θυμηθήκατε όλα αυτά με αφορμή το γηπεδο και επειδή επίσης γνωρίζουμε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους είστε αντίθετοι θα πρέπει να βάλετε καλά στο μυαλουδάκι σας οτι το γήπεδο θα γίνει με κάθε κόστος. Και δεν εννοώ δια της βίας. Και αν λείπουν λεφτά θα τα συμπληρώσουμε απο το υστέρημα μας. Και αν λείπουν εργάτες θα δουλέψουμε. Μια φορά η ψευτοεπανάσταση σας δεν θα περάσει. Σας ενοχλεί ο Μελισσανίδης, σας ενοχλεί οτι θα χάσετε το "μαγαζάκι" σας στην πόλη γιατί θα σκάσουν νέα φιντάνια και θα τεθούν θέματα αρχηγίας....

@(08/10/2015 13:59) (09/10/2015 00:27)

(Συνέχεια) Σας ενοχλεί ακόμα και το όνομα γιατί μοιάζει πολύ εθνικοπατριωτικό και ιμπεριαλιστικό. Χεστήκαμε λοιπόν για τα ψευτοεπιχειρήματα σας και τις ψευτοδικαιολογίες σας. Το γήπεδο θα γίνει γιατί αυτό είναι το δίκαιο, υπήρχε στην πόλη για πάνω απο 70 χρόνια και δεν ασχολήθηκε κανείς. Τα περι χουλιγανισμού είναι ηλιθιότητες και οποιος τα αναφέρει είναι προβοκάτορας γιατί ξεχνάει οτι έχει απαγορευτει η μετακίνηση οπαδων εδώ και πολλά χρόνια. Ας βγει ένας δημότης να πει οτι έχει ζημιωθεί απο την παρουσία της ΑΕΚ. Και μετά να βγούν να πουν πόσοι έχουν ωφεληθεί. 15000 άτομα κάθε δεύτερη Κυριακή, απο ένα 5ευράκι να αφήνουν θα πέφτουν στην πόλη 150.000€ μηνιαίως. Αυτό είναι κοινωνική παροχή και αν έχεις αντίρρηση να το πεις στους μαγαζάτορες που φυτοζωούν και σε όσους έχουν μείνει άνεργοι. Αντε επαναστάτες της φακής, μόνιμοι αρνητές και θιασώτες του τίποτα σας βαρεθήκαμε. Εξάρχεια την πόλη δεν θα την κάνετε

@(08/10/2015 22:53) (09/10/2015 00:28)

Να έρθεις να αλυσοδεθείς στα δέντρα που θα πέφτουν. Τα λεφτά θα τα βάλουμε απο το υστέρημα μας. Οπως οι πρόγονοι μας το έχτισαν με τα χέρια τους έτσι και εμείς. Με ιδρώτα και αίμα

@(22.53) (09/10/2015 08:40)

Τουλάχιστον εσύ λες την αλήθεια. Δεν γουστάρεις το γήπεδο. Δυστυχώς για σένα δεν είναι απλά νόμιμο αλλά ο ορισμός της νομιμότητας.

Aνωνυμος (09/10/2015 13:25)

@08.40
Καταρχην οταν απαντας σε σχολια καντο σε πακεττο. Εκτος αν οι απαντησεις κομματι κομματι ειναι για αλλους λογους.
Και ο νομος Γρανιτσα ο ορισμος της νομιμοτητας ηταν.
Το ιδιο λεμε. Με ξενα λεφτα θελει να φτιαξει το γηπεδο ο αιλουρος.

@ @(08/10/2015 13:59) (09/10/2015 00:27) (09/10/2015 14:24)

Φυσικά και μας ενοχλεί το όνομα γιατί δεν κολλάει σε γηπεδική αρένα, γιατί είναι κιτσάτο (όπως και το σχέδιο με τις πολεμίστρες και τις φλόγες) και αποτελεί προσβολή για τη μνήμη των μικρασιατών και ειδικά των Κωνσταντινουπολιτών.

Ανώνυμος (09/10/2015 15:19)

Και ποιοί είστε εσείς 22:53 που πρέπει να σας λάβουμε υπ'όψη μας; Γιατί θα πρέπει να μας απασχολεί η άποψη μας; Τρέλα πουλάτε ρε; 800000 κόσμος να κάτσει να ασχοληθεί με 10 γραφικούς; Ταξί γεμίζετε; Δημοκρατία δεν έχουμε; Απο πότε αποφασίζουν οι λίγοι απο τους πολλούς; Δηλαδή εσύ με την ψήφο σου μπορείς να διαμορφώνεις τη μοίρα ενός κράτους και η ΑΕΚ με τόσο κόσμο πίσω της δεν μπορεί να φτιάξει ένα γήπεδο όπως το γουστάρει και σύμφωνα με τους Νόμους στο οικόπεδο ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ της; Που τα έχεις δει γραμμένα αυτά αγοράκι μου; Και αν θες να το πάμε και τοπικά μια είναι η λύση και την έχω πει στο Δήμαρχο σου. Αν έχει "αυτάκια" να κάνει δημοψήφισμα στην πόλη και να σταματήσει να σκορπάει τα λεφτά του Δήμου σε στημένα μυθιστορήματα. Αλλά που; Ξέρει τι στραπάτσο θα φάει. Αλλά δημοψήφισμα με καθαρά διλήμματα. Οχι τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Θέλετε "αυτό το σχέδιο" ή "καθόλου γήπεδο"?Συνέχεια....

Ανώνυμος (09/10/2015 15:21)

Οχι αν θέλετε γήπεδο στην πόλη γενικά και αόριστα. Ούτε αν θέλετε γήπεδο στην παλιά έκταση της ΑΕΚ γιατί πολύ απλά δνε γίνεται. Ή θα γίνει αυτό το γήπεδο ή γιοκ. Σε αυτό να τοποθετηθεί η πόλη. Τα περί ανταλλαγής εκτάσεων είναι μπούρδες και δεν ευσταθούν ούτε νομικά ούτε τεχνικά γιαυτό δεν μπαίνουν καν σε συζήτηση. Ή αυτό λοιπόν ή τίποτα. Για να τον δώ λοιπόν. Αλλά επειδή είναι πονηρήδης απο την αρχή και ξέρει να φυλάγεται σιγά μην βρεί την μαγκιά. Βλάκας είναι;

Ανώνυμος (09/10/2015 19:04)

"άποψη ΣΑΣ"

@(09/10/2015 14:24) (09/10/2015 19:08)

Και το τι σας ενοχλεί το ξέρουμε πολύ καλύτερα. Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Δεν το ξέραμε να έρθουμε στη Στρούγκα να πάρουμε την έγκριση σας. Μήπως θέλατε να σας κεράσουμε και καφέ στο Ερνέστο και φαγητό στου Λουκιπούδη; Ξέρουμε ποιοί και πόσοι είστε, ξέρουμε τι λέτε, ξέρουμε τα πάντα. Ξέρουμε και γιατί υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις. Χεστήκαμε για τις κόντρες σας με το κεφάλαιο και το Μελισσανίδη. Τα γραφεία του είναι στον Πειραιά άντε βρες τον και κάντου απο κοντά τις μανούρες. Το πολύ πολύ να μην βάζεις βενζίνη Aegean. Μέχρι κόβω να φτάνει η μαγκιά σου επαναστάτη της δεκάρας

El pala de rubio (09/10/2015 21:20)

Και που δουλεύεις ρε ξερόλα, στην NSA ? Ξέρεις, ξέρεις, ξέρεις. Ξεράδια ξέρεις ξενέροτε!

Ανωνυμος (09/10/2015 21:20)

@15.19 Ενα- ενα.....μην τρελλενεσαι!
1. Μιλησα για νομιμοτητα. Επειδη νομιμο γηπεδο σε αυτην την εκταση δεν συμφερει τον αιλουρο θα ηθελε πολυ να γινει ενας πολυχωρος με λιγο γηπεδο και με ξενα λεφτα και με ενα καρο παρανομιες.
2. Πριν μερικα χρονια 131 γραφικοι πηγαν το σχεδιο Γρανιτσα στο ΣτΕ και ΑΥΤΟ αγνοωντας το πληθος(;) των αεκολεδων εβγαλε την αποφαση που ξερεις.
3. Καμμια ιδιοκτησια δεν εχει η ερασιτεχνικη ΑΕΚ πολλω δε μαλλον η Ανωνυμη Εταιρεια συμφεροντων Αιλουρου ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. Οχωρος εχει παραχωρηθει σε ερασιτεχνικο σωματειο και αιλουρος με τους διορισμενους παραγοντες προσπαθει να ΣΑΣ το φαει για παρτη του δινοντας 15-20 ποδοσφαιρικους αγωνες τον χρονο. 4. Δημοψηφισμα στην πολη ΜΑΣ γινεται εδω και 15 χρονια στις δημοτικες εκλογες. Οποιος υποψηφιος τασσεται υπερ του γηπεδου παιρνει τα ....φρυδια μας!

λοιπον ζανετ τζανετακου ακου (10/10/2015 00:28)

αλλη μια μερα εμεινες με οικοπεδο. φαπ μεγαλε μου ...φαπ χαχαχαχα

@19:08 (10/10/2015 09:26)

Ρε φίλε άσχετο. Αυτό το Λουκιπούδη που το ´χεις ξαναγράψει ποιό είναι; Μήπως εννοείς τον γνωστο Mister στην Πλ. Κων/πόλεως και μπέρδεψες τα ονόματα; Γιατί Λουκιπούδης υπάρχει στην Πύλο Μεσσηνίας απ´ ότι ξέρω.

τα γραφεια του (10/10/2015 10:14)

ειναι στον πειραια γιατι εκει ειναι τα λιμερια του. μαζι με τον αλλο μοιραζουν την πιτα και βαζουν τους ufoλεδες να ξεροσταλιαζουν μεχρι να βαλει γκολ ο κρισαντους. Ακουστε λοιπον καλα. δεν μας ενδιαφερει η εταιρια; σας, δεν μας ενδιαφερει τι θελετε, δεν μας ενδιαφερει ποσα θελετε να φατε και να καταπατησετε. η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ. Παρτε φτυαρια και ξεκινηστε. οι μισοι απο σας εξαλλου ολη μερα καφεδες πινουν και κοπροσκυλιαζουν.

George (10/10/2015 12:28)

Γραμμένους σας έχουμε όλους εσας που και καλά δεν γουστάρετε το όνομα και ανησυχείτε που θα βρούμε τα λεφτά. Το ευχάριστο είναι ότι στέρεψαν τα επιχειρήματα και άρχισαν οι αρλούμπες. Όχι δηλαδή ότι είχατε ποτέ επιχειρήματα αλλά με τα ψέματά σας μπορούσατε να παραμυθιάζετε αρκετούς άσχετους που αγωνιούσαν για την τύχη του Άλσους. Τι να κάνουμε έπεσαν οι μάσκες και κάποιοι εκεί στο Δήμο δεν ξέρουν που να κρυφτούν. Σίγουρα όχι πίσω από την πλάτη του Σύριζα όπως στο πρόσφατο παρελθόν.

Anonymos (10/10/2015 14:57)

Αφιερωμενο σε ολους τους Δημοτικους Συμβουλους που πολεμουν το γηπεδο στην πολη μας

''H Νέα Φιλαδέλφεια τότε ήταν παράγκες και χωράφια. Οι παίκτες λοιπόν που έπαιζαν κάποτε στην “Πέρα Kλουμπ” και άλλα σωματεία της Πόλης ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ. Ήταν η μόνη τους χαρά, μέχρι που κάποιος τούς είπε ότι η Πολιτεία ―επειδή η Φιλαδέλφεια χτιζόταν― θα τους έπαιρνε το γήπεδο. Εκείνη τη νύχτα που το έμαθαν βγήκαν έξω, ο καθένας με ό,τι είχε, ένα τραπέζι, καρέκλες, κρεβάτια και περιφράξανε το χώρο. Tην επόμενη ημέρα, οι άνθρωποι του υπουργείου, αντιμετωπίζοντας μια τέτοια εικόνα, παραχώρησαν την έκταση ως χώρο άθλησης των προσφύγων. Μετά, περιέφραξαν με συρματόπλεγμα το χώρο και έγινε το γήπεδο της AEK.............

Anonymos (10/10/2015 14:58)

.....

Αυτό που γκρεμίσανε και μας έστειλαν πάλι στην προσφυγιά. Aλλά πάντα έτσι ήταν, ποτέ δεν τους άρεσε η AEK. Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου διηγείται το πρώτο παιχνίδι της ομάδας στην Eλλάδα. Mε τον Oλυμπιακό ήταν στο Φάληρο. H AEK έχανε δύο μηδέν. Aλλάζει το παιχνίδι και η AEK κερδίζει τελικά με 3-2. Aπό τότε δεν χωνεύουν την ομάδα γιατί ήρθαν στην Eλλάδα με ένα μπογαλάκι και έκαναν προκοπή εδώ και στεριώσανε και τώρα μας γκρεμίσανε και το γήπεδο, κατάλαβες! Όπως δεν χώνευαν και τους πρόσφυγες (….) Γιατί; Aυτοί είναι πιο Έλληνες από εμάς;;;»

(Απόσπασμα από το ένθετο «K» της εφημερίδας H Καθημερινή, 5 Δεκεμβρίου 2004)

@(09/10/2015 21:20) (10/10/2015 15:19)

1) Ψέμα πρώτο. Δεν υπάρχει πολυχώρος στο σχέδιο μπερδεύεσαι με το σχέδιο Γρανίτσα. Ουτε το 5% μπορεί να πάρει απο το άλσος πλέον. Εχει καταργηθεί απο το Νόμο 4280
2) Φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς. Πάλι μπερδεύεσαι με το σχέδιο Γρανίτσα. Που ζείς; Υπάρχει νεότερη απόφαση απο το ΣτΕ που δικαιώνει την ΑΕΚ
3) Το παραχωρητήριο είναι τίτλος ιδιοκτησίας, ανάλογος με τα παραχωρητήρια που που δόθηκαν στους πρόσφυγες για τα οικόπεδα τους με σκοπό να χτιστούν 2/φα κτίσματα. Εφόσον σε αυτά έχουν χτιστεί πολυκατοικίες με την ΄διια λογική ούτε τα οικόπεδα αυτά ανήκουν στους απογόνους τους και πρέπει να τα εκκενώσουν άμεσα.
4) Είπαμε δεν έχετε φρυδάκια. Το γεγονός οτι η πόλη είναι αριστερών φρονημάτων κατα βάση δεν αναιρεί το γεγονός οτι η πλειοψηφία θέλει το γήπεδο και μάλιστα όπως σχεδιάστηκε

@(10/10/2015 09:26) (10/10/2015 15:23)

Πες το όπως θες, το νόημα το βγαλες; Λούκι ο ένας Λούκι και ο άλλος. Οσονούπω έρχεται και ο Λούκι Λουκ στη γειτονιά...

@(10/10/2015 00:28) - @(10/10/2015 10:14) (10/10/2015 15:24)

Εσύ "Πετράν" για αρχή μάθε να βάζεις τόνους. Καρφώνεσαι

Προς "Ανωνυμος (09/10/2015 21:20)" (10/10/2015 17:21)

Αν δεν εχει η ΑΕΚ ιδιοκτησια τοτε ποιος εχει;Εσεις με την παρανομη παραχωρηση Δημοτικου κτιριου για να στεγαστει η Στρουγκα;θελετε να λεγεστε και επαναστατες ουτε καταληψη δεν μπορειτε να κανετε γιαυτο φαγατε τα παιδια του κενταυρου. Απο τη ζηλια σας και τους εγωισμους σας. θα αλλαξουν πολλα με τον ερχομο της ΑΕΚ στην πολη μας. Ευτυχως θα μας αδειασουν την γωνια οι παρεισακτοι

George (10/10/2015 17:59)

Και οι αρλούμπες συνεχίζονται. Τελικά πονάει πολύ περισσότερο από όσο νόμιζα το ότι ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια. Τώρα τι θα κάνουν τα γαυράκια και ο Βασιλόπουλος; Διαβάστε πιο πάνω σοβαρά επιχειρήματα. Μέχρι και Κρισάντους έχει το μενού. Τους πόνεσε κι αυτός με το γκολ στο 80φεύγα. Και τα καλύτερα έρχονται.... Εδώ θα είμαστε να σας γλεντάμε.

@George (10/10/2015 12:28) (10/10/2015 18:49)

Τωρα Γιωργάκη απ' το Καματερό δεν μπορείς να μας έχεις γραμμένους γιατί ούτε το οικόπεδο δεν έχετε. Αν και όταν ξεκινήσετε να φτιάχνετε ρωμαική αρένα μπορείς να μας γράψεις όπου θέλεις. Μεχρι τότε μπορείς να βαυκαλίζεται.

@El pala de rubio (11/10/2015 02:12)

Dj δουλέυω λες να έχουμε βρεθεί πουθενά;

@(10/10/2015 18:49) (11/10/2015 02:28)

Οικόπεδο έχουμε και μάλιστα χαρίζονται και καυσόξυλα αμα θέλεις. Οικόπεδο δεν έχει κανένας στην Νέα φιλαδέλφεια. Πρέπει να γίνει άμεση ανάκληση των παραχωρητηρίων του κράτους γιατί τα 2/φα προσφυγικά μετατράπηκαν σε μια νύχτα σε πολυκατοικίες. Ιδίως οι 5/φες οικοδομές με Pilotis δίπλα απο το γήπεδο. Εκείνες ντε που θέχουν ύψος 20 μέτρα και θα τους κρύβει το γήπεδο τον ήλιο. Αυτές που βρίσκονται σε παραδοσιακό οικισμό με ανωτερο ύψος τα 11,50μ. Εκείνες που κρύβουν τον ήλιο στα νόμιμα 2/φα σπιτάκια. Οπως τον ήλιο κρύβουν και τα εκτρώματα της Δεκελείας με πρώτο και καλύτερο το Δημαρχείο

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, η νέα δημοτική πρωτοβουλία από τους Αλέκο Γούλα κι Ευτυχία Παπαλουκά

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν προετοιμασία για αντιμετώπιση της Εύας

Ακέφαλη πόλη...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος

Μόνο για την παρέλαση ενδιαφέρεται ο Βούρος, όχι για την πόλη- Μαρτυρία κατοίκου

Δημήτρης Κανταρέλης και Γιάννης Βούρος ενδιαφέρονται για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

Με τις κόρες των κολλητών του κάνει ότι διοικεί ο Βούρος

Απανωτές γκάφες Βούρου- Χαμός στην Κοινωφελή μετά την παραίτηση Καραβία

Μόνο φανατικός οπαδός, τίποτε άλλο...

Βούρος για γέλια: Ο άνθρωπος που στηρίζεται σε αποστάτες, ζητά από τον Καραβία να παραδώσει την έδρα

Τέλος κι ο Καραβίας- Βάρεσε διάλυση το Βουρέικο…

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: 420
Ανωνυμε τα τυπικά απομένουν για να στηριχτεί κι επίσημα ο Τζελης. Έχει ήδη παράταξη με εξήντα άτομα, ελέγχει τα 2\3 της τοπικης, δεν είναι α...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Ανωνυμος
(συνέχεια) Αν θεωρήσουμε ότι είσαι μέλος του τοπικου ΣΥΡΙΖΑ αφού αποχωρεί ο Βασιλόπουλος ποιος θα σε βολεύει να ηγηθεί της παράταξης εκτός ...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Ανώνυμος
@11.52 Η φρασεολογία που χρησιμοποιείς είναι της "σκέψης" Τζελη! Ο Ρουλης όπως τον αναφέρεις απαξιωτικά "εδωσε το δαχτυλίδι" στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέ...

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: Απασφαλισμένη Χειροβομβίδα
Το νου σας ρεμάλια από εδώ και πέρα στις εφορευτικές επιτροπές και σε όσους κρατάνε τα κλειδιά και τα λουκέτα. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν τι ...

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: ΔΗΜΑΡ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΟΥΛΗ...

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: @(02/12/2022 15:32)
Μάγκας θα ήταν αν εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους διαφοροποιείται από τη παράταξη που έχει επικεφαλής άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Μάγκας θα...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Λάκων
Ακόμα να το κλείσετε το μαγαζάκι; Θα ξεφτιλιστείτε κι είναι κρίμα. Κάντε ηρωική έξοδο όσο είναι καιρός....

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: Ανώνυμος
@Φράξια στη φράξια (02/12/2022 00:15) Μην ανησυχείς. Θα ανακοινωθεί με τα μεγάλα ονόματα. Τις βεντέτες....

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: Όχι άλλα πισωγυρίσματα
Ψηφίζεις Τζέλη και ας πούμε ότι γίνεται δήμαρχος παίρνεις αντιδημάρχους ή σε άλλες θέσεις ευθύνης Μαργαριτοπούλου και Ευαγγελινό. Αμφότεροι ...

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: @Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα (29/11/2022 18:55)
Προτάσεις κάνουν αυτοί που ζητούν ψήφο. Έχετε ή τσάμπα καίει η λάμπα;...

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά
Xρήστης: Να πούμε και καμιά αλήθεια.
Η "διαγραφή" της Παπαλουκά έγινε με ΠΡΟΦΑΣΗ πολιτικές διαφωνίες. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ευτυχία ήταν επικίνδυνη για τις φιλοδοξίες επ...

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη
Xρήστης: Ανωνυμοεπώνυμος
Αν έλειπαν τρία, τέσσερα ονόματα με όχι και τόσο διαφανές παρελθόν και κάποιες γλάστρες, θα ήταν μια εξαιρετική πρωτοβουλία και μια σοβαρή α...

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά
Xρήστης: Μαρκ
Με επικεφαλής την Παπαλουκά, έχει ελπίδες η δύναμη πολιτών να ξαναδιοικήσει το δήμο. Ίσως το μέτωπο είναι επιστροφή της και αλλαγή αρχηγίας ...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Anonymous
@(29/11/2022 14:43) @(29/11/2022 14:54) Η πολιτική δεν είναι χώρος θεραπείας συμπλεγμάτων και αυτοϊκανοποίησης της ματαιοδοξίας κάθε πικραμέ...

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά
Xρήστης: @02/12/2022 15:47
Τη μια λ@λ@κια μετά την άλλη ο γραφικός ηγετίσκος από τα Λίντλ. ούτε στο τοπικό δσ του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να επανεκλεγεί....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©