Δευτέρα 30.01.2023,  

Βόμβα Κοπελούσου- Συμφέροντα πίσω από την προσωπική πολιτική Γεωργαμλή!

Δημοσιεύτηκε στις 25/08/2015 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  16 σχόλια

Με μια ανακοίνωση- ποταμό, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας όλο το βρώμικο παρασκήνιο που έχει επικρατήσει στην Ένωση Δημοτών και που οδηγεί το δημοτικό συνδυασμό στην αφάνεια και την ανυποληψία. 

 

Σε μια δραματική σε ύφος και περιεχόμενο επιστολή προς τους δημότες, ο Χρήστος Κοπελούσος:

 

- Υπερασπίζεται την ανάγκη ενότητας του συνδυασμού, κατηγορώντας ευθέως τον επικεφαλής του, Λύσσανδρο Γεωργαμλή και εκείνους που στο παρασκήνιο τον επηρεάζουν ερήμην των μελών και στελεχών του συνδυασμού, για κινήσεις κι ενέργεις που οδηγούν στη διάσπαση

 

- Καταγγέλλει ως αυθαίρετη ενέργεια τη "νέα οργανωτική δομή" της Ένωσης Δημοτών που ανακοίνωσε ο Λ. Γεωργαμλής, καθώς δηλώνει ότι δεν είχε ενημερωθεί ούτε εκείνος (ο Χ. Κοπελούσος) αλλά ούτε και οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, παρά το ότι αυτοί και μόνον αναγνωρίζονται ως στελέχη ενός συνδυασμού με βάση τη νομοθεσία (Καλλικράτης)

 

- Αποκαλύπτει ότι η όλη μεθόδευση εκ μέρους του κ. Γεωργαμλή και της κλειστής ομάδας που τον οδηγεί στον όλεθρο, δεν έγινε τυχαία, αλλά με σκοπιμότητα, καθώς στην επιστολή του ο Χ.Κοπελούσος αναφέρει τη φράση "κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξή μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών ή άλλων, ενδεχομένως, συμφερόντων".

 

- Δικαιώνει με το σύνολο της επιστολής του τις επισημάνσεις που καλόπιστα και καλοπροαίρετα έχει κατά καιρούς κάνει η "Αλήθεια". Δείτε εδώ τα κείμενά μας με τίτλους Ακροδεξιά κρυμμένη πίσω από το "γειά σου κολλητέ", ή αυτό που είχαμε γράψει παλαιότερα με τίτλο Καμιά αντίδραση από τη δημοτική σντιπολίτευση για την κατεδάφιση του Κενταύρου (ακόμα η Ένωση Δημοτών δεν έχει βγάλει ανακοίνωση...), αλλά και τις παρατηρήσεις μας στην άρνηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή να υπεραπιστεί τη δεύτερη θέση που του έδωσε ο λαός της πόλης μας, αρνούμενος να αμφισβητήσει την ένσταση Αράπογλου. Γράφαμε τότε Κύριε Γεωργαμλή ,ζείτε ακόμα σε αυτή την πόλη; με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο συνδυασμός να... πάψει να μας στέλνει ενημερώσεις του, επειδή αυτά που γράφαμε δεν άρεσαν στον επικεφαλής και την παρεούλα, την οποία σήμερα καταγγέλει ο Χρήστος Κοπελούσος.

 

Είναι προφανές ότι με τη σημερινή επιστολή Κοπελούσου, αρχίζει η τελική φάση της Ένωσης Δημοτών, εκτός εάν ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής αποφασίσει να λειτουργεί ως υπεύθυνος επικφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, κι όχι ως όργανο μιας ολιγομελούς παρέας, που έχει υποκαταστήσει τον τοπικό πολιτικό διάλογο με κατινιές και την ενημέρωση με κουτσομπολιά εσχάτης υποστάθμης.

 

Ολόκληρη η ανοικτή επιστολή του Χρήστου Κοπελούσου σε όλους τους πολίτες στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Η εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση στη περιοχή μας, μου έχει δείξει ότι για να θεωρείται μια δημοτική παράταξη  σοβαρή με όραμα και στόχους , θα πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες.   

                 

Όλοι εμείς που δημιουργήσαμε και ανήκουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Ένωση Δημοτών,  θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, θέλουμε τον δήμο μας πρότυπο νοικοκυριού και δημοκρατίας.

 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν είμαστε όλοι ενωμένοι.

 

Κινήσεις όπως αυτή,  της αυθαίρετης ανακοίνωσης που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης μας για την εσωτερική οργανωτική μας δομή, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και συγκατάθεση των εκλεγμένων από το λαό δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας (των μοναδικών που αναγνωρίζονται από το Καλλικρατικό νόμο ότι συγκροτούν την παράταξη και την εκπροσωπούν) δείχνουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξη μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών η άλλων ενδεχομένως συμφερόντων.

 

Προσωπικά ως μέλος της «Ένωσης Δημοτών» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζοντας τις απόψεις  και άλλων συναδέλφων μου, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασπάσει την παράταξη  για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι μαζί.

 

Χρήστος Κοπελούσος

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Γράψτε την άποψή σας

Ο ΓΟΥΝΑΡΑΣ (26/08/2015 00:30)

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΚΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ...

Χαζή ερώτηση. (26/08/2015 08:49)

Αυτός δεν ήταν που έβριζε τον Τομπούλογλου πριν τις εκλογές και τώρα είναι μαζί του??

<3 (26/08/2015 09:47)

ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ! (26/08/2015 10:23)

ε ρε γλεντια...προβλέπω διαγραφη του κοκου απο το χρησταρα! περυσι οταν ο οπαδος του νεκρο-ανθοπωλειου της εφης, που ετρωγε με χρυσα κουταλια θελησε να διαγραψει το γιαννακη τομπουλογλου, νομιζε οτι θα τον αφηνε ετσι ο χαρουλης....

Συμβουλος (26/08/2015 11:24)

Εξαιρετική τοποθέτηση και επιτέλους σοβαρή εμφάνιση από τον κ Χρηστο που δείχνει να έχει επωμιστεί στις πλάτες του το βάρος της παράταξης μέσα στα Δημ Συμβούλια ένα απουσία του αρχηγού της που είτε βρίσκεται εκεί είτε όχι είναι ένα και το αυτό!
Όσο για την σύμπτωση ανακοίνωσης με την εμφάνιση σε λιτανείες όσοι είναι δημότες και ασχολούνται με τα κοινά γνωρίζουν ότι είναι από τους λίγους που δίνουν το παρών ανελλιπώς όλα τα χρονια που είναι Δημ συμβουλος!

Διαγραφή ή παραίτηση (26/08/2015 13:03)

Πρωτάκουστο!!!!!!
Ένας έμπειρος δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Κοπελούζος κατηγορεί τον αρχηγό της παράταξης Λύσανδρο Γεωργαμλή για αυθαίρετες ενέργειες, χωρίς συγκατάθεση των εκλεγμένων - δηλαδή για εσωκομματικό πραξικόπημα!!!!! Γράφει επίσης για εξυπηρέτηση συμφερόντων προσωπικών ή άλλων!!!!!
Κατά τη γνώμη μου και νομίζω των περισσότερων, αν είσαι αρχηγός και ένας σύμβουλός σου γράφει και ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τέτοια πράγματα, τότε ή τον διαγράφεις ή παραιτήσαι!!!!! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Αλλιώς δεν είσαι αρχηγός... Αλλιώς μοιάζει σαν να τα αποδέχεσαι ΟΛΑ!!!!! Και εξαφανίζεσαι από την πολιτική και από την πόλη...

@Σύμβουλος (26/08/2015 13:12)

Σοβαρά τώρα, ακούγοντας εσύ τον Κοπελούσο στο ΔΣ διαμορφώνεις αυτή την άποψη; Ο άνθρωπος δίνει μεγάλη μάχη να κάνει έστω μία τοποθέτηση εντός θέματος!
Επίσης πιστεύεις ότι η επιστολή δεν είναι γραμμένη αυτούσια από τον Χάρη;
Αυτή η πόλη δεν έχει σωτηρία δυστυχώς...

Ολε! (26/08/2015 13:46)

Νταξ' το νεκροταφείο των ελεφάντων ομιλησε!
Α! Καλημέρα Χάρη! Ωραια η επιστολή!

@Συμβουλος 13:12 (26/08/2015 14:17)

Σοβαρά τώρα,εσυ έχεις ακούσει τον αρχηγό της παράταξης...για πες μας την γνώμη σου και ποια τοποθέτηση του αρχηγού σου άρεσε περισσότερο; Εντυπωσίασε μας!

Ζητώ ο Χάρης (26/08/2015 15:11)

Ωραίο κείμενο έγραψε. Συγχαρητήρια

Βρε Χρήστο (26/08/2015 17:55)

Ήσουν νιος (περίπου) και γέρασες (περίπου) κι ακόμα δεν μπόρεσες να χωνέψεις ότι ο Χάρης μόνο στην καταστροφή σε οδηγεί; Πόσο θα τον ακολουθείς πια; Σε ποιούς δρόμους; Τί άλλο θα συμβεί για να σταθεί στα πόδια σου ή να πας σπίτι σου; Σταμάτα πια να άγεσαι και φέρεσαι από τον Χάρη. Τόσο κακό σου έχει κάνει. Πόσο ακόμα; Όσο για τον Κοκό, ας προσέχατε. Ανέκδοτο.

@14:17 (26/08/2015 18:27)

Και ποιος σου είπε ότι υπερασπίζομαι τον αρχηγό της παράταξης;
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι... Οι καλές παρουσίες από όλες τις παρατάξεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, δυστυχώς.

????????????????????????????? (26/08/2015 21:22)

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ !!!!!!!!! ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.............

μούγκα (27/08/2015 00:17)

για την "νέα οργανωτική επιτροπή" του Γεωργαμλή που την έφτιαξε ο γνωστός εκδότης εκεί δεν λέμε τίποτα ε; O Κοπελούσος φταίει μόνο που λέει τα πράγματα με το ονομά τους ε;

Σοβαρευτείτε επιτέλους. (27/08/2015 10:06)

Ευκολάκι για τον Άρη να ξεπεράσει τα 22 χρόνια του Παπαμικρούλη όσο η κεντροδεξιά της πόλης πορεύεται με αυτά τα πρόσωπα και αυτές τις πρακτικές και νοοτροπίες.

Κ.Σ. (27/08/2015 18:38)

Το κείμενο είναι η ληξιαρχική πράξις γεννήσεως της υπό δημιουργία παρατάξεως υπό τον Χρήστο Κοπελούσο, η οποία θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές. Ο Χρήστος πήρε το μάθημα του με την υποψηφιότητα Δημάρχου στην Νέα Χαλκηδόνα παλιότερα. Τώρα κανένα κόμμα δεν θα μπορεί να του αρνηθεί στήριξη αλλά και αν ακόμη το αποτολμήσει εκείνο θα χάσει. Προχώρα Χρήστο είμαστε μαζί σου!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»

Θεία Φώτιση και φέτος στην πόλη μας, ευτυχώς χωρίς τον καλικάντζαρο!

Τη Δευτέρα η πίτα των Μικρασιατών

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή από το 2ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Βόμβες Γεωργαμλή: «Για όλα αυτά έφυγα μακριά από τον Βούρο»- Ολόκληρη η συγκλονιστική επιστολή του

Χάλκινο μετάλλιο για τον Φιλαδελφειώτη Κοντοειδή

Το 2ο Δημοτικό Φιλαδελφειας, μάς καλεί...

Το τίποτα θέλει να καταδικάσει άλλα 4 χρόνια την πόλη στο τίποτα!

Τέλος κι ο Γεωργαμλής- Φιλοφρονήσεις με Βούρο αλλά... αντίπαλοι στις εκλογές! Θα μας τρελάνουν!

"Κοινωνίας Βήμα" ο νέος συνδυασμός υπό τον Γιάννη Τζέλη

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τσιφλίκι της έχει κάνει τον δήμο η παρεούλα του τουρίστα Βούρου
Xρήστης: Β.ν
Σήμερα 27.01.2023 οι υπάλληλοι του Βούρου δεν μπορούσαν να βγουν στην βροχή να καπνίσουν και έκαναν το τσιγαρακι τους μπροστά από το ταμείο!...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ωιμέ !
@ Μαριγουλα-Μαριγω. (25/01/2023 17:53) Σιιιιιιιίγουρα!!! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις! Αν το ζήσουμε κι αυτό θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στη Β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Απλώς παρατηρητής
KOYMMOYNI Έγραψες ένα σχόλιο οχτώ γραμμών εκ των οποίων οι έξι είναι αυτούσιο το δικό μου σχόλιο, η μία το ψευδώνυμό μου και έγραψες και μία...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: Ανωνυμος
Το τι βλακεία έχει γραφεί στα σοσιαλ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ,δεν λέγεται! Πολιτικές αναλύσεις του τύπου " δεν είναι λογικές οι ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Ανώνυμος
@Πολυ αργά για δάκρυα 21.34 Εγώ δεν είπα ότι η " αριστερά" στην Φιλαδέλφεια διέπρεψε! Αναρωτιέμαι πως ο αρθρογράφος βαφτίζει την παράταξη "α...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: Ανώνυμος*
"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" Κάπου το έχεις χάσει! Που να φανταστείς και εσύ ότι το αντίγραφο της Ρόζας Λούξεμπουργκ θα συμμαχουσε με έναν δεξιό! Επειδή ξεχν...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα-Μαριγω.
Οι πολίτες της πόλης κρίνουν την παρούσα Διοίκηση ,συγκρίνουν τους άλλους σχηματισμούς και εκλέγουν την Νέα Διοίκηση. Εκφράζοντας την π...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ
Δεν θα κατέβει λέει ο Κώστας Τ. Το έγραψε ο εξαπτέρυγος. Άρα εκτός από διορισμό πήρε και εκλογή. Θα σπρώξει κόσμο ο Χάρης. Και μπορεί και ξέ...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: LiberAL-L
Ζούμε μεγάλες στιγμές εισοδισμού. Ο εισοδισμός είναι μια "παλιά μου τέχνη κόσκινο" της πασοκοτροτσκιστικής "αριστεράς", που συνήθως εκθέτει ...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ
Ω Εορτή των Εορτών… Ω ευτυχής ημέρα! Ω! τώρα πρέπει ο καθείς του Αστεως πολίτης να βάλει στο μπαλκόνι του μπλέ-κόκκινη παντιέρα με μια χρυσή...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @ 22-01-2023 14:57
Είναι δυνατόν να τους πει λαθρομετανάστες; Πώς θα είχε τα μούτρα μετά να εμφανιστεί στην Καυτατζόγλου;...

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57) (24/01/2023 03:24) Δεν τα λες καλά. Σε δημοτικό συμβούλιο έχει πει ότι δεχόμαστε εισβολή... Για τα χρέη του β...

Προς συνεργασία η «Πόλη της Καρδιάς μας» με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών ΝΦ-ΝΧ»
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ Απλώς παρατηρητής (24/01/2023 02:58) Είναι 02:58μ και γράφετε: "Θέλουμε ένα δημοτικό σχήμα που να ξέρει και τη πόλη και την αυτοδιοίκηση ή...

Φουρτουνάτσηδες και Βροντάτσηδες
Xρήστης: Μαριγουλα
Αν υπήρχε δυνατότητα θα ανέβαζα το τραγούδι του Πανταζή.ΤΑΡΑΧΗ....

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η συνεργασία
Xρήστης: @Ανώνυμοs (22/01/2023 14:57)
Σίγουρα βρίσκεται αριστερότερα του Βούρου, αν το πάμε με τέτοιους όρους. Δεν έχει πει ποτέ ο Τομπούλογλου τη λέξη "λαθρομετανάστες". Ο ΒΟύρο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©