Παρασκευή 31.03.2023,  

Βόμβα Κοπελούσου- Συμφέροντα πίσω από την προσωπική πολιτική Γεωργαμλή!

Δημοσιεύτηκε στις 25/08/2015 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  16 σχόλια

Με μια ανακοίνωση- ποταμό, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας όλο το βρώμικο παρασκήνιο που έχει επικρατήσει στην Ένωση Δημοτών και που οδηγεί το δημοτικό συνδυασμό στην αφάνεια και την ανυποληψία. 

 

Σε μια δραματική σε ύφος και περιεχόμενο επιστολή προς τους δημότες, ο Χρήστος Κοπελούσος:

 

- Υπερασπίζεται την ανάγκη ενότητας του συνδυασμού, κατηγορώντας ευθέως τον επικεφαλής του, Λύσσανδρο Γεωργαμλή και εκείνους που στο παρασκήνιο τον επηρεάζουν ερήμην των μελών και στελεχών του συνδυασμού, για κινήσεις κι ενέργεις που οδηγούν στη διάσπαση

 

- Καταγγέλλει ως αυθαίρετη ενέργεια τη "νέα οργανωτική δομή" της Ένωσης Δημοτών που ανακοίνωσε ο Λ. Γεωργαμλής, καθώς δηλώνει ότι δεν είχε ενημερωθεί ούτε εκείνος (ο Χ. Κοπελούσος) αλλά ούτε και οι εκλεγμένοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, παρά το ότι αυτοί και μόνον αναγνωρίζονται ως στελέχη ενός συνδυασμού με βάση τη νομοθεσία (Καλλικράτης)

 

- Αποκαλύπτει ότι η όλη μεθόδευση εκ μέρους του κ. Γεωργαμλή και της κλειστής ομάδας που τον οδηγεί στον όλεθρο, δεν έγινε τυχαία, αλλά με σκοπιμότητα, καθώς στην επιστολή του ο Χ.Κοπελούσος αναφέρει τη φράση "κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξή μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών ή άλλων, ενδεχομένως, συμφερόντων".

 

- Δικαιώνει με το σύνολο της επιστολής του τις επισημάνσεις που καλόπιστα και καλοπροαίρετα έχει κατά καιρούς κάνει η "Αλήθεια". Δείτε εδώ τα κείμενά μας με τίτλους Ακροδεξιά κρυμμένη πίσω από το "γειά σου κολλητέ", ή αυτό που είχαμε γράψει παλαιότερα με τίτλο Καμιά αντίδραση από τη δημοτική σντιπολίτευση για την κατεδάφιση του Κενταύρου (ακόμα η Ένωση Δημοτών δεν έχει βγάλει ανακοίνωση...), αλλά και τις παρατηρήσεις μας στην άρνηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή να υπεραπιστεί τη δεύτερη θέση που του έδωσε ο λαός της πόλης μας, αρνούμενος να αμφισβητήσει την ένσταση Αράπογλου. Γράφαμε τότε Κύριε Γεωργαμλή ,ζείτε ακόμα σε αυτή την πόλη; με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο συνδυασμός να... πάψει να μας στέλνει ενημερώσεις του, επειδή αυτά που γράφαμε δεν άρεσαν στον επικεφαλής και την παρεούλα, την οποία σήμερα καταγγέλει ο Χρήστος Κοπελούσος.

 

Είναι προφανές ότι με τη σημερινή επιστολή Κοπελούσου, αρχίζει η τελική φάση της Ένωσης Δημοτών, εκτός εάν ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής αποφασίσει να λειτουργεί ως υπεύθυνος επικφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης, κι όχι ως όργανο μιας ολιγομελούς παρέας, που έχει υποκαταστήσει τον τοπικό πολιτικό διάλογο με κατινιές και την ενημέρωση με κουτσομπολιά εσχάτης υποστάθμης.

 

Ολόκληρη η ανοικτή επιστολή του Χρήστου Κοπελούσου σε όλους τους πολίτες στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

 

Η εμπειρία μου, όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση στη περιοχή μας, μου έχει δείξει ότι για να θεωρείται μια δημοτική παράταξη  σοβαρή με όραμα και στόχους , θα πρέπει να λειτουργεί με αρχές και κανόνες.   

                 

Όλοι εμείς που δημιουργήσαμε και ανήκουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Ένωση Δημοτών,  θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, θέλουμε τον δήμο μας πρότυπο νοικοκυριού και δημοκρατίας.

 

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν είμαστε όλοι ενωμένοι.

 

Κινήσεις όπως αυτή,  της αυθαίρετης ανακοίνωσης που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης μας για την εσωτερική οργανωτική μας δομή, χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και συγκατάθεση των εκλεγμένων από το λαό δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας (των μοναδικών που αναγνωρίζονται από το Καλλικρατικό νόμο ότι συγκροτούν την παράταξη και την εκπροσωπούν) δείχνουν ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την παράταξη μας για την εξυπηρέτηση προσωπικών η άλλων ενδεχομένως συμφερόντων.

 

Προσωπικά ως μέλος της «Ένωσης Δημοτών» και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου εκφράζοντας τις απόψεις  και άλλων συναδέλφων μου, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διασπάσει την παράταξη  για την οποία αγωνιστήκαμε όλοι μαζί.

 

Χρήστος Κοπελούσος

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Γράψτε την άποψή σας

Ο ΓΟΥΝΑΡΑΣ (26/08/2015 00:30)

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΣΚΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ...

Χαζή ερώτηση. (26/08/2015 08:49)

Αυτός δεν ήταν που έβριζε τον Τομπούλογλου πριν τις εκλογές και τώρα είναι μαζί του??

<3 (26/08/2015 09:47)

ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ...ΠΑΝΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ! (26/08/2015 10:23)

ε ρε γλεντια...προβλέπω διαγραφη του κοκου απο το χρησταρα! περυσι οταν ο οπαδος του νεκρο-ανθοπωλειου της εφης, που ετρωγε με χρυσα κουταλια θελησε να διαγραψει το γιαννακη τομπουλογλου, νομιζε οτι θα τον αφηνε ετσι ο χαρουλης....

Συμβουλος (26/08/2015 11:24)

Εξαιρετική τοποθέτηση και επιτέλους σοβαρή εμφάνιση από τον κ Χρηστο που δείχνει να έχει επωμιστεί στις πλάτες του το βάρος της παράταξης μέσα στα Δημ Συμβούλια ένα απουσία του αρχηγού της που είτε βρίσκεται εκεί είτε όχι είναι ένα και το αυτό!
Όσο για την σύμπτωση ανακοίνωσης με την εμφάνιση σε λιτανείες όσοι είναι δημότες και ασχολούνται με τα κοινά γνωρίζουν ότι είναι από τους λίγους που δίνουν το παρών ανελλιπώς όλα τα χρονια που είναι Δημ συμβουλος!

Διαγραφή ή παραίτηση (26/08/2015 13:03)

Πρωτάκουστο!!!!!!
Ένας έμπειρος δημοτικός σύμβουλος ο Χρήστος Κοπελούζος κατηγορεί τον αρχηγό της παράταξης Λύσανδρο Γεωργαμλή για αυθαίρετες ενέργειες, χωρίς συγκατάθεση των εκλεγμένων - δηλαδή για εσωκομματικό πραξικόπημα!!!!! Γράφει επίσης για εξυπηρέτηση συμφερόντων προσωπικών ή άλλων!!!!!
Κατά τη γνώμη μου και νομίζω των περισσότερων, αν είσαι αρχηγός και ένας σύμβουλός σου γράφει και ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ τέτοια πράγματα, τότε ή τον διαγράφεις ή παραιτήσαι!!!!! Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Αλλιώς δεν είσαι αρχηγός... Αλλιώς μοιάζει σαν να τα αποδέχεσαι ΟΛΑ!!!!! Και εξαφανίζεσαι από την πολιτική και από την πόλη...

@Σύμβουλος (26/08/2015 13:12)

Σοβαρά τώρα, ακούγοντας εσύ τον Κοπελούσο στο ΔΣ διαμορφώνεις αυτή την άποψη; Ο άνθρωπος δίνει μεγάλη μάχη να κάνει έστω μία τοποθέτηση εντός θέματος!
Επίσης πιστεύεις ότι η επιστολή δεν είναι γραμμένη αυτούσια από τον Χάρη;
Αυτή η πόλη δεν έχει σωτηρία δυστυχώς...

Ολε! (26/08/2015 13:46)

Νταξ' το νεκροταφείο των ελεφάντων ομιλησε!
Α! Καλημέρα Χάρη! Ωραια η επιστολή!

@Συμβουλος 13:12 (26/08/2015 14:17)

Σοβαρά τώρα,εσυ έχεις ακούσει τον αρχηγό της παράταξης...για πες μας την γνώμη σου και ποια τοποθέτηση του αρχηγού σου άρεσε περισσότερο; Εντυπωσίασε μας!

Ζητώ ο Χάρης (26/08/2015 15:11)

Ωραίο κείμενο έγραψε. Συγχαρητήρια

Βρε Χρήστο (26/08/2015 17:55)

Ήσουν νιος (περίπου) και γέρασες (περίπου) κι ακόμα δεν μπόρεσες να χωνέψεις ότι ο Χάρης μόνο στην καταστροφή σε οδηγεί; Πόσο θα τον ακολουθείς πια; Σε ποιούς δρόμους; Τί άλλο θα συμβεί για να σταθεί στα πόδια σου ή να πας σπίτι σου; Σταμάτα πια να άγεσαι και φέρεσαι από τον Χάρη. Τόσο κακό σου έχει κάνει. Πόσο ακόμα; Όσο για τον Κοκό, ας προσέχατε. Ανέκδοτο.

@14:17 (26/08/2015 18:27)

Και ποιος σου είπε ότι υπερασπίζομαι τον αρχηγό της παράταξης;
Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι... Οι καλές παρουσίες από όλες τις παρατάξεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, δυστυχώς.

????????????????????????????? (26/08/2015 21:22)

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ !!!!!!!!! ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.............

μούγκα (27/08/2015 00:17)

για την "νέα οργανωτική επιτροπή" του Γεωργαμλή που την έφτιαξε ο γνωστός εκδότης εκεί δεν λέμε τίποτα ε; O Κοπελούσος φταίει μόνο που λέει τα πράγματα με το ονομά τους ε;

Σοβαρευτείτε επιτέλους. (27/08/2015 10:06)

Ευκολάκι για τον Άρη να ξεπεράσει τα 22 χρόνια του Παπαμικρούλη όσο η κεντροδεξιά της πόλης πορεύεται με αυτά τα πρόσωπα και αυτές τις πρακτικές και νοοτροπίες.

Κ.Σ. (27/08/2015 18:38)

Το κείμενο είναι η ληξιαρχική πράξις γεννήσεως της υπό δημιουργία παρατάξεως υπό τον Χρήστο Κοπελούσο, η οποία θα κατέλθει στις επόμενες εκλογές. Ο Χρήστος πήρε το μάθημα του με την υποψηφιότητα Δημάρχου στην Νέα Χαλκηδόνα παλιότερα. Τώρα κανένα κόμμα δεν θα μπορεί να του αρνηθεί στήριξη αλλά και αν ακόμη το αποτολμήσει εκείνο θα χάσει. Προχώρα Χρήστο είμαστε μαζί σου!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στην GRAPHICA EXPO 2023 συμμετείχε το 2ο ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Πώς έφτασε στο σημερινό του αδιέξοδο το Ισραήλ

Εκλογές στις 21 Μαΐου- Δείτε πώς τις ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης (video)

Τι αναζητούν στον χώρο εργασίας οι Millennials και η Generation Z;

Γατσούλης: Όχι σε αντιθεσμικές πρακτικές

Τι βλέπουν οι μεγάλοι στις ζωγραφιές των παιδιών – Πώς λειτουργεί η παιδική ζωγραφική

Πόσο θα κοστίζει το ηλεκτρικό ρεύμα τον Απρίλιο

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Στ. Θεοδωράκη (video)

Γιάννης Οικονόμου: Πρώτη στην Ευρώπη στην καινοτομία η Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Πρωτόγνωρη επικοινωνιακή αναισθησία Μητσοτάκη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Άλλοι δήμοι (όχι εμείς επί Βούρου...) προσέχουν πραγματικά τις σχολικές τους υποδομές

Δεν κάνει πίσω ο Μακρόν...

Δημοφιλέστερα άρθρα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Ιδού η πόλη του Γιάννη Βούρου...

Πώς ο Γκόρτσος της τοπικής πολιτικής συσπειρώνει τους πάντες απέναντί του

Βούρος εκτός τόπου και χρόνου... (όπως πάντα)- video

Μια ωραία πεταλούδα...

Οι άξιοι Δήμαρχοι δημιουργούν στις πόλεις τους, οι άχρηστοι όχι...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου

Τομπούλογλου- Ανεμογιάννης αποχαιρέτισαν τον μεγάλο Μίμη- Ούτε λέξη από την παράλυτη διοίκηση Βούρου

Σημασία έχει ποιοι ήλθαν, ή ποιος έφυγε;

Γεραπετρίτης: Έτσι θα ξαναλειτουργήσουν τα τρένα στην Ελλάδα

Μίμης Παπαϊωάννου

Σκεπασμένη με τη σημαία της ΑΕΚ η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου στην Αγία Τριάδα

Τους πρώτους υποψηφίους ανακοίνωσε η Σύγχρονη Πόλη

Γιατί η διοίκηση Βούρου δεν φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο, σοβαρά θέματα της πόλης που εκκρεμούν;

Σαββατιάτικη εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ανώνυμος
Υποψηφιότητα που ψαρεύει από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων με το Βούρο. Δύσκολο να μεταλλαχτεί σε κάτι διαφορετικό διεμβολίζοντας άλλους χώρου...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: M.T.
@ Ανώνυμος (29/03/2023 09:05) Τον Παπαμικρούλη δεν τον "έβγαλε" ο Μιχαλιός. Ο Παπαμικρούλης τον συμπεριέλαβε κάποτε στο ψηφοδέλτιό του και ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Ανώνυμος
Μόνο όποιος έχει τον Μιχάλη τον Κουτσάκη στο ψηφοδέλτιό του, αυτόν τον τιτάνα της αυτοδιοίκησης και του ΠΑΣΟΚ, θα πάρει το Δήμο. Χωρίς Κουτσ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @ Ντινος (28/03/2023 10:10)
Άκου οπαδέ. Ο λόγος που η ομάδα είναι διαχρονικά και σε βάθος χρόνου τριτοτέταρτη, είναι αυτή η μιζέρια που εκπέμπουν τοξικοί οπαδοί σαν εσ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Δεν πάει έτσι...
Ο Λύσανδρος μάς λέει ότι είχε αυταπάτες πως η διοίκηση Βούρου (για την οποία αγωνίστηκε, με την οποία εκλέχτηκε και πανηγύριζε τραγουδώντας ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος
@ Δ.Σ. 17:51. Η περίπτωση του τραχανοπλαγιά για τον οποίο αναρωτιέσαι σκωπτικά αν ψηφίζει είναι σταγόνα στον ωκεανό. Εδώ ένας ολόκληρος λαός...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: La Chandeleur
@13:41 Η πλάκα με εσένα είναι μεγαλύτερη γιατί έκανες γαργάρα την ουσία του σχολίου μου. ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: @La Chandeleur
Η πλάκα είναι πως ενώ θες να το παίζεις και ΑΕΚτζης είσαι και ανιστόρητος. Δεκαετίες '60 και '70 μεσουράνησε ο αείμνηστος Παπαϊωάννου, το 79...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ντινος
@ Ανωνυμος (27/03/2023 20:31) Λάκη Πανηγύριζες στο Ρέντη την Τρίτη θέση! Δείχνει πόσο σε φοβίζει η ΑΕΚΑΡΑ και η Φιλαδέλφεια… ...

Πρόταση για ονοματοδοσία δρόμου στη μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου
Xρήστης: Ανωνυμος
Μήτσο εγώ γιατί να πονέσω; Μήπως έφαγα τρία γκολ η δεν κέρδισα τον πρωτοπόρο μέσα στον ΟΠΑΠ;...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.18 Δηλαδή εσύ αυτό που περιμένεις από τον δημοσιογράφο είναι να κάνει καλό σκανάρισμα, σα να λέμε. Κι εσύ, τώρα, ψηφίζεις, έτσι; ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
Β. Αυτό που μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει δεν το ήξεραν τα «παιδιά» στην Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ; Επειδή αν ήξεραν τα «παιδιά» του ΣΥΡΙΖΑ...

Ένταλμα σύλληψης κατά του Πούτιν για εγκλήματα πολέμου εξέδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Xρήστης: ΘΗΡΑΜΕΝΗΣ
@ανώνυμος (20/03/2023 09:38) Α. Η δίωξη του Πούτιν απ το ΔΠΔ αναφέρεται ότι ασκήθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 17.03.2023, επομένως το «Μετά τις ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: @ Τζογαδόρος
ο Ανεμογιάννης δεν κατέθεσε στεφάνι σήμερις... Σε βλέπω να επιβεβαιώνεσαι....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής
Xρήστης: ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ
@ 16:13 Καλά ρε Διαμαντή τόσο μεγάλη χαρά πήρες που κατεβαίνει για Δήμαρχος ο «τιτάνας»της πολιτικής, που έβαλες την ανακοίνωση στο πόδι; Τέ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©