Πέμπτη 30.05.2024,  

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε για το γήπεδο, λέει ο Παπανικολάου

Δημοσιεύτηκε στις 21/08/2015 στην κατηγορία Γνώμες  |  24 σχόλια

Ο δημοτικός σύμβουλος του Ζούμε Μαζί Νίκος Παπανικολάου, μας έστειλε το παρακάτω κείμενο:

*****

 

Ανάπαυλα τέλος λοιπόν, φίλες και φίλοι. Εν μέσω κρίσης, με capital controls και προσωπικά για μένα, με δυο δεκάχρονα τέκνα. Που σημαίνει υψηλές υποχρεώσεις και χρονικές απαιτήσεις αλλά και αρκετό ελεύθερο χρόνο, όταν στη χωριό, τις απογευματινοβραδυνές ώρες, παιζόταν το κυνήγι του θησαυρού και οι μικροί εξερευνητές.

 

Άδραξα λοιπόν την ευκαιρία να μελετήσω λίγο την έκθεση των ειδικών επιστημόνων του δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, για τη δυνατότητα επανακατασκευής ενός γηπέδου προδιαγραφών UEFA, για την ΑΕΚ. Στο μυαλό μου είχα τον πρώην υπουργό, τον κ. Χρυσοχοίδη που δεν είχε προλάβει να διαβάσει, πριν ψηφίσει, το μνημόνιο. Βλέπετε οι σημερινοί βουλευτές, το ξεκοκάλισαν το τρίτο μνημόνιο και αποφάσισα να ακολουθήσω το παράδειγμά τους.

 

Πέρα όμως από τα χαριτολογήματα, η επανακατασκευή του γηπέδου πρέπει να αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα. Δυστυχώς μέχρι σήμερα η μεν Δημοτική Αρχή τεχνηοτρόπως κωλυσιεργεί, μέρος δε της αντιπολίτευσης,κωφεύει χωρίς να καταθέτει καμία πρόταση ή άποψη. Γνώριμη τακτική, τουλάχιστον από την πλευρά του κ. Αράπογλου που συνήθως είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

 

Η γνώμη μου είναι ότι υπεύθυνες πολιτικές παρατάξεις και πρόσωπα, οφείλουν να παρεμβαίνουν, ειδικά στις περιπτώσεις που διακυβεύεται το μέλλον των επόμενων γενεών στην πόλη μας. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους δημοσκόπηση όπου υπάρχει και η επιλογή δεν ξέρω / δεν απαντώ. Ας μην μπερδεύονται κάποιοι. Και να ξέρεις πρέπει και να απαντάς.

 

Στα πλαίσια αυτά, τόσο η παράταξή μας «Ζούμε Μαζί» στο Δ.Σ. όσο και εγώ προσωπικά, με τη δημοσιοποίηση των απόψεων – προτάσεων μου τoν περασμένο Δεκέμβριο, έχουμε σταθεί υπεύθυνα απέναντι σε αυτό το σοβαρό θέμα. 

 

Για να επανέλθω λοιπόν στο θέμα μας, η σημερινή διοίκηση υπό τον κ. Βασιλόπουλο, διαπράττει κατά τη γνώμη μου σοβαρό ατόπημα σε βάρος της πόλης μας. Ζήτησε από πέντε έγκριτους (όπως παρουσιάζονται) επιστήμονες, να γνωμοδοτήσουν για τη δυνατότητα επανακατασκευής ενός γηπέδου προδιαγραφών UEFA στο οικόπεδο της ΑΕΚ. Χωρίς να θέλω ή και να μπορώ, να προσβάλω την επιστημοσύνη τους, απορώ με την 26σέλιδη απάντησή τους. Αδυνατώ να σταθώ στα τεχνικό κομμάτι. Το ομολογώ. Θα σταθώ όμως στο πολιτικό.

 

Στο σημείο αυτό αντιγράφω το κάλεσμα του Δημάρχου που έγινε στις 4/3/2015 προς την ομάδα των ειδικών επιστημόνων:

 

"Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος στην προσπάθεια του να προωθήσει το Έργο Μελέτης και Κατασκευής Σταδίου της ΑΕΚ, σας προσκαλεί και σας παρακαλεί να μετέχετε σε συνάντηση -σύσκεψη, προκειμένου να έχει τη γνώμη σας ως ειδικών, για τη δυνατότητα κατασκευής Σταδίου UEFA κατηγορίας IV ELITE, εντός του περιγράμματος του προϋφιστάμενου γηπέδου, χωρίς τη χρήση τμήματος του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας".

 

Δυνάμενος να κρίνω μόνο το πολιτικό κομμάτι της 26σέλιδης έκθεσης, με τις 5000 λέξεις και τις 13 εικόνες, προκαλώ τους πάντες να διαβάσουν έστω και μια πρόταση για επανακατασκευή γηπέδου. Η πλήρης έκθεση είναι πολυδημοσιευμένη ήδη. Αποτελεί μια φιλότιμη προσπάθεια αποδόμησης των σχεδίων της ΑΕΚ. Αυτό και τίποτα παραπάνω. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω τα συμπεράσματα της έκθεσης και σας παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε το κάλεσμα του κ. Δημάρχου:

"7. ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Κατά τη γενική εκτίμηση της ομάδας των ειδικών επιστημόνων οι οποίοι αξιολόγησαν τα δεδομένα του Σταδίου της ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας προκύπτουν μία σειρά ερωτήματα και δύο βασικά συμπεράσματα.

 

Τα ερωτήματα αφορούν τα τεχνικά μεγέθη του Σταδίου, το ενεργειακό αποτύπωμα της κατασκευής του και το οικολογικό φορτίο το οποίο προσθέτει στην πόλη. Δεδομένου ότι δεν παρουσιάστηκαν εκ μέρους των μελετητών εναλλακτικές προτάσεις προς αξιολόγηση, συμπεραίνεται ότι η μελετητική ομάδα του Σταδίου κινήθηκε προς μία μοναδική λύση - την τελική - και δεν εξέτασε εναλλακτικές λύσεις, χωροθετήσεις, μορφές και μεγέθη, αποτιμώντας ταυτόχρονα το βάρος των επιπτώσεων στην πόλη και στο περιβάλλον προκειμένου να επιλέξει και με γνώμονα τα αποτελέσματα της αποτίμησης.

 

Αυτή η μονοδιάστατη επιλογή φαίνεται ότι έχει οδηγήσει στο εντυπωσιακό "στρίμωγμα" του κατά τα άλλα υπερσύγχρονου αθλητικού Σταδίου, σε ένα πυκνό αστικό ιστό με ιδιαίτερα χαμηλή εξυπηρέτηση από Μέσα Σταθερής Τροχιάς. Οι κίνδυνοι από την κυκλοφοριακή ασφυξία την οποία θα προκαλέσει η λειτουργία του και από την πιθανή αδυναμία του περιβάλλοντος αστικού χώρου να καλύψει τα ζητήματα ασφαλείας των θεατών, είναι δύο ζητήματα που επισημαίνονται ως ιδιαίτερα σοβαρά για να αγνοηθούν κατά την τελική αξιολόγηση του Σταδίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια."

 

Καμία πρόταση, καμία υπόδειξη, ΤΙΠΟΤΑ.

 

Επειδή μου είναι αδιανόητο, τόσοι πολλοί (πέντε τον αριθμό) ειδικοί επιστήμονες, να αστοχήσουν όλοι μαζί, τόσο πολύ, στο θέμα της εργασίας τους, υποθέτω ότι έγινε παρέμβαση. Η διοίκηση απάντησε στην δικαίωση της ΑΕΚ στο ΣτΕ, με τα «τρία πουλάκια στου Διάκου το ταμπούρι». Μοναδικό επιχείρημα στη φαρέτρα της Δημοτικής Αρχής, στις γειτονιές της πόλης όχι στην έκθεση, η οικονομική αδυναμία της ΑΕΚ. Λες και αφορά τους συμπολίτες ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου. Επιχείρημα για εσωτερική κατανάλωση. 

 

Δυστυχώς μετά από αυτή την μνημειώδη αδιαφορία, για τα πιθανά αντισταθμιστικά οφέλη για την πόλη μας, αρχίζουν και περνούν πλέον καιάλλα σενάρια από το μυαλό μου. Και εφιστώ την προσοχή, προς κάθε κατεύθυνση, για τις ευθύνες απέναντι στις ερχόμενες γενιές.- 

Γράψτε την άποψή σας

poison (23/08/2015 10:36)

"έχουμε σταθεί υπεύθυνα απέναντι στο θέμα" λέει ο Νίκος Παπανικολάου,

απ'όσα έχει γράψει ο Παπανικολάου, συμπέρασμα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ! δεν έχει γνώμη ξεκάθαρη και προσπαθεί πολιτικάντικα να πάει με τη μέση οδό... δικαίωμά του αλλά δεν είναι υπεύθυνη στάση αυτή!

Υ.Γ. εδώ έχει ψάρεμα... οι σουπιές που πιάνω εδώ...ρίχνουν μελάνι όταν τις καρφώνεις...

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο (23/08/2015 14:08)

Κυριε Παπανικολαου, εμεις οι φιλαδελφειωτες ΔΕΝ θελουμε ποτε το γηπεδο γιατι η βια, το χαος, οι καταστροφες και η επικινδυνοτητα θα επιστρεψουν οταν το 2003 ειχαν απομακρυνθει.
Απο το 1982 και μετα αρχισε ο χουλιγκανισμος και η ανασφαλεια γυρω απο σε καθε γηπεδο απο τα πρεζονια τα οποια πληρωνονται απο τους ιδιους βρωμικους "προεδρους" των ποδοσφαιρικων ομαδων.
Μονο αν η κατασταση θα ηταν ασφαλης οπως απο το 1982 και πριν ΔΕΝ θα μιλουσαμε και δεν θα καναμε προσφυγες το 2003 και το 2014 κατα του γηπεδου.
Το γηπεδο οποτε και να γινει μη ξεχνας οτι μετα θα βγαινεις και θα λες οτι ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να γινει γιατι σπανε-τρομοκρατουν ολη τη φιλαδελφεια και κανουν επιθεσεις στους κατοικους της.
το γηπεδο ΔΕΝ ειναι για αθλητισμο, ειναι για να γινεται πλυντηριο βρωμικου χρηματος, εικονικο αθλητισμο και χωρο πολεμικων συμφεροντων..

Ανωνυμος (23/08/2015 18:53)

Νικολακη ασε τα πολιτικαντικα και σταματα να ψαρευεις ψηφους. Ειναι γνωστο τοις πασι οτι ετοιμαζεσαι να κατεβεις υποψηφιος δημαρχος. Εχεις αρχισει απο τωρα τον αγωνα σου ομως πας απο ανοησια σε ανοησια. Με τις προτασεις σου ηδη εχεις βαλει απεναντι σου το σημαντικοτερο σε πληθος κομματι της περιοχης μας.
Και επιτελους πες και την αληθεια καποια φορα. Το γηπεδο αφορα την ανωνυμη εταιρεια και τους οπαδους της που θα καθονται στις κερκιδες. Κανενας δεν θα μπορει να εχει προσβαση ωστε να χρησιμοποιησει το γηπεδο για να αθληθει. Σταματα λοιπον τετοιου ειδους παρεμβασεις γιατι το μονο που ενδεχομενως να καταφερεις ειναι

Ανωνυμος (23/08/2015 19:00)

( συνεχεια)
.......να γινεις προεδρος τοπικου κλαμπ οπαδων.

Ανώνυμος (24/08/2015 01:17)

@Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο
Ναι κάθε οικογένεια στη ΝΦ έχει να λέει και μια ιστορία πεσίματος απο τους χουλιγκαν. Πριν αρχίσει ο αγώνας ή αφού τελείωνε, οι ασυγκράτητες ορδές των βαρβάρων έριχναν κλήρο και πελέκαγαν 10-20 "τυχερές" οικογένειες στη γειτονιά. Αφού τελείωναν βίαζαν τις κόρες τους και έκαναν σούπα την γηραιότερη της οικογενείας αφού ωε γνωστόν η γριά κότα έχει το ζουμί. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά φεύγοντας έτρωγαν όλες τις προμήθειες του και τους αποχαιρετούσαν με ένα μεγαλοπρεπεστατο κατούρημα στην αυλή τους. Λοιπόν συμβουλή, καλή και η πλάκα αλλά σταματήστε να κρύβεστε σαν τα κοριτσάκια. Ξέρουμε όλοι πολλοί καλά ποιοί είστε εσείς που αντιδράτε και ποιά τα κίνητρα σας. Δεν σας νοιάζει ούτε η πόλη, ούτε η δήθεν ηρεμία της περιοχής. Ηρθατε φυτευτοί σε αυτή την πόλη όταν έφυγε η ΑΕΚ με ένα σκοπό, να κάνετε κουμάντα. Αλλά δεν θα σας περάσει

Ο Κόντος τι λέει, αλήθεια; (24/08/2015 02:09)

Τον εκφράζει η θέση του δημοτικού του συμβούλου ή όχι; Για να σιωπά μάλλον συμφωνεί, ή όχι;

Διαχειριστική ανεπάρκεια (24/08/2015 08:36)

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Ο Νίκος Παπανικολάου ήταν πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα από το 2011 όταν δεν δηλώθηκαν κάποια κτίρια του Φορέα στη ΔΟΥ και ο Δήμος πληρώνει ακόμα πρόστιμα, όπως είχε το θάρρος να αποκάλυψει ο Μιχάλης Λάλος δημοσίως μιλώντας για διαχειριστική ανεπάρκεια; Αν αυτός ήταν, υπάρχει περί αυτού καμία απάντηση από τον πολυγραφότατο συντάκτη του ´άλλα λόγια ν´ αγαπιόμαστε´;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πότε το ´ζούμε μάζι´ δημοσιοποίησε υπεύθυνα τις απόψεις του για το γήπεδο με το συγκεκριμένο σχέδιο Μελισσανίδη, γιατί μου διαφεύγει η σχετική ανακοίνωση;

@Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο η λεγε με σαββα (24/08/2015 09:14)

Ρε σαββα απο τα μανιατικα αντι να μας γραφεις για το χερι του φορτουνη η γιατι οι απογονοι δεν πηγαν γηπεδο ουτε χτες μας λες αλλα αντι αλλων.Ηρεμησε τον πλατανια κερδισαμε δεν εχουν ελθει ακομα οι μεγαλες νικες.

@(23/08/2015) 14:08 (24/08/2015 12:16)

Ποτέ οι Αεκτζήδες δεν πείραξαν κατοίκους. Να μετακομίσεις στους φίλους σου στον Πειραιά αν θες να ξεβρωμίσει ή ΝΦ. Το γήπεδο ήταν εκεί πριν γεννηθείς και οριστικά θα χτιστεί στο ίδιο σημείο. Σε όποιον δεν αρέσει στα τσακίδια να αραιώνουμε σιγά σιγά.

Ανωνυμος (24/08/2015 19:35)

Πραγματικα ελαχιστες αυλες κατουρουσαν οι οπαδοι οταν τελειωναν οι αγωνες και δεν την επεφταν σε μαγαζια που δεν ηταν της αρεσκειας τους. Ησαν δε παντα εκλεκτικοι . Εκαψαν μονον τρολλευ και οχι λεωφορειο. Λεηλατησαν μαγαζι που επιδιορθωνε δερματινα και γουνες και ετσι την εβγαλαν τις κρυες νυχτες του χειμωνα. Και οταν την επεφταν σε περαστικα μηχανακια ζητουσαν πρωτα εναν λογαριασμο της ΔΕΗ μηπως και κατα λαθος λιανισουν (50 εναντιον ενος η δυο) Φιλαδελφειωτη.

@Ανωνυμος (25/08/2015 11:32)

Σαββα κουραζεις γραψε κατι αλλο πια εκτος απο αυτες τις μπουρδες.Για το χερι του φορτουνη θα γραψεις κατι;

George (25/08/2015 18:59)

Εσείς οι γαύροι έχετε καταντήσει γελοιοι με τις ασυναρτησίες που γράφετε. Άντε να αναλάβουν τις υποθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης κανονικοί δικαστές για να ασχοληθείτε λίγο με τα χάλια σας.

@Ανωνυμος (24/08/2015 19:35) (26/08/2015 01:01)

Με το που θα φτιάξουμε το γήπεδο θα λανσάρουμε και νέα μόδα. Θα τραβάμε και το "χοντρό" μας πλέον στις αυλές των άπιστων...

@τζανετάκος (26/08/2015 01:35)

Είπαμε ξέρουμε ποιοί είστε. Ο Πετράν απο του Ρέντη, ο dj και ο γιός του τρελόγερου. Στην παρέα εσχάτως έχουν προστεθεί και άλλα 2 άτομα. Ο γιός της ποντικομαμής και ένας μηχανικός. Παρέα στο Ερνέστο και στο Λουκιπούδη. Μαζέψτε λεφτά σας το λέω καιρό Τζανετάκοι

Υ.Γ. Ολα εδώ μαζεμένα : https://www.youtube.com/watch?v=1c8DSqgX4bk

@Ανωνυμος (24/08/2015 19:35) (26/08/2015 07:45)

Εννοεις μαλλον το χοντρο αφεντικο σου Σαββα και δεν υπαρχουν αλλοθρησκοι μονο αλλοφυλοι ποτε θα το μαθεις;

Ανωνυμος (26/08/2015 08:15)

Ειμαι σιγουρος . Τετοιους σας θεωρω....χ@@στες. Γι αυτο επιτιθεστε ολοι μαζι και οχι μεμονομενα.

Καμένο χαρτί (26/08/2015 13:07)

Βρε Νικολάκη,
τι έκανες τόσα χρόνια που πέρασες και από πρόεδρος και από αντιδήμαρχος;
Ποιο αξιόλογο έργο παρουσίασες για να θέλεις να κάνεις κριτική στον Άρη;
Μήπως χάρις σε εσένα και τα άλλα φυντάνια της προηγούμενης διοίκησης που μάζεψε, οφείλεται το ότι βυθίστηκε εκλογικά ο συνδυασμός του σεβάσμιου Αποστόλη Κόντου;
Εδώ μέχρι πρόστιμα φόρτωσες στον Φορέα. Αληθεύει; Θα γράψεις τίποτα για αυτό; Θα διαψέφσεις τον Μιχάλη;

@Ανωνυμος (26/08/2015 08:15) (27/08/2015 02:23)

Καταρχήν είναι ''μεμονωμένα'', κατά δεύτερον μπορείς να καλέσεις οποιονδήποτε σε μονομαχία όπως την παλιά καλή εποχή. Τρίτον μπορώ να σε φωνάζω Ρομπέν των καλσόν;

@Ανωνυμος (26/08/2015 08:15) (27/08/2015 02:25)

Ωπ μας βγήκε και αντράκος ο Λέλος.
https://www.youtube.com/watch?v=yjWxQSW5E3I

Ανωνυμος (27/08/2015 08:27)

@02.23 & 02.25
Γιατι ρε μεγαλε δεν γραφεις οτι θελει σε ενα σχολιο;
Με το κομματι πληρωνεσαι;

Μέτριο και ανίκανο (27/08/2015 09:09)

Νικολάκη
μια πανάρχαια διαπίστωση, χρήσιμη να τη γνωρίζουν όλοι οι πολιτικάντιδες λέει
Κάθε τι μέτριο και ανίκανο, ακόμα και αν επιπλέει δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μέτριο και ανίκανο.

@Ανωνυμος (27/08/2015 08:27) (27/08/2015 13:27)

Γιατί μου αρέσει να γλεντάω τους περίεργους

Παπανικολάου τι θα γίνει με τα πρόστιμα; (31/08/2015 09:01)

Ο κύριος Παπανικολάου ακόμη δεν έχει δώσει καμίαν απάντηση στην βαρυτάτη καταγγελία του κυρίου Λάλου περί ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ στον Ενιαίο Φορέα όταν ο Παπανικολάου ήταν πρόεδρος. Τι θα γίνει με τα πρόστιμα που ο Δήμος άρα οι δημότες πληρώνουμε αν από τη δική του θητεία; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δώσει μιαν απάντησην για τα ουσιαστικά; Αντί να μας πρήζει με ανούσιες ανακοινώσεις επιπέδου σχολικής εκθέσης Δημοτικού;
Αν αποδειχτούν οι καταγγελίες θα αναλάβει αυτοβούλως να πληρώσει ο ίδιος όλα αυτά τα πρόστιμα όπως και ο κύριος Λάλος ζήτησε να καταλογιστούν στους υπευθύνους; Κύριε Βασιλόπουλε θα το αφήσετε έτσι το θέμα αυτό; Κύριε Παπανικολάου τι θα γίνει με τα πρόστιμα από τη θητεία σας;

@ 9.01 (31/08/2015 10:05)

Τι να απαντήσει καλέ ο Παπανικολάου; Θα απαντήσει εκ μέρους του κάποια στιγμή η κυρακατίνα της πόλης με λάσπη

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©