Σάββατο 22.06.2024,  

Οι... Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύτηκε στις 13/04/2017 στην κατηγορία Σχόλια  |  122 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Δεν είναι η αριστερά που μάχεται το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι μόνο μια χούφτα «κολλημένοι». Μια χούφτα άνθρωποι, «στον κόσμο τους». Θεωρούν –και δεν έχουν καν τη συστολή να το κρύβουν, το γράφουν και το λένε φόρα παρτίδα- ότι αυτοί εκπροσωπούν «τα λαϊκά συμφέροντα» (ποιος τους το ζήτησε;) κι όοοοοολοι οι άλλοι, Βουλή, Μέσα Ενημέρωσης, επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν επειδή το θέλουν οι πολλοί, αλλά επειδή... μάλλον επιβλήθηκαν ή δεν ξέρω τι άλλο ονειρεύονται οι "κολλημένοι".

 

Μπροστάρης σε αυτή την εκστρατεία του παραλόγου -δυστυχώς...- είναι η δημοτική Αρχή και ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, που έχει αφιερωθεί στο να κτίσει μια δική του, προσωπική πολιτική καριέρα πάνω στην πλατφόρμα «όχι στο γήπεδο με κάθε τρόπο» και στην προσπάθειά του αυτή, όπου τρώει τη μία ήττα πίσω από την άλλη, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αλλεπάλληλες ήττες για να το παίξει «θύμα» και να ελκύσει, έτσι, όχι τη λογική, αλλά το συναίσθημα του πολίτη. Δηλαδή την ψήφο από... λύπηση... Κι από πίσω, όπως θα δείξω σε επόμενη ανάρτηση, στοιχίζονται οι λίγοι κολλημένοι εναντίον του γηπέδου, που στα όνειρά τους έχουν ταυτίσει αυτή την αποστολή με... την πτώση του καπιταλισμού. Για γέλια, ασυγκράτητα...

 

Ένας από αυτούς έχει αναπτύξει στον «κόσμο» του την απίστευτης ιστορικής χυδαιότητας άποψη, ότι δήθεν «η ΑΕΚ αποξενώθηκε από τη Φιλαδέλφεια από την εποχή της χούντας». Πού στηρίζεται αυτή η άποψη; Πώς τεκμηριώνεται; Από πού προκύπτει; Αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν απάντηση, γιατί είναι λογικά ερωτήματα. Και τα λογικά ερωτήματα αδυνατούν να στηρίξουν μια παράλογη, εξωπραγματική, «τρελή» άποψη. Δείχνουν μόνο το μέγεθος του «κολλήματος» όσων επικαλούνται τέτοιες αερολογίες. Πρόκειται για παραλήρημα. 

 

Ας μάθουν λοιπόν οι άσχετοι με τη ζωή της πόλης, που φιλοδοξούν να την... καθοδηγήσουν (τρομάρα τους...) ότι μετά τη χούντα, η ΑΕΚ μεγαλούργησε κι η Νέα Φιλαδέλφεια έγινε γνωστή σε όλη την Ευρώπη. Έφτασε στους «4» του ΟΥΕΦΑ, ήλθαν εδώ προσωπικότητες του ευρωπαϊκού αθλητισμού και ποδοσφαίρου είτε ως παράγοντες είτε ως ποδοσφαιριστές. Έδωσε η ΑΕΚ ευκαιρίες σε φτωχά παιδιά που είχαν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, πολλή όρεξη, έκαναν θυσίες και μεγάλες προσπάθειες, να ζήσουν το όνειρό τους και να γίνουν πλούσια. Ο Λουκάς Μπάρλος αποτέλεσε από τότε κι αποτελεί ακόμα και σήμερα (μια μικρή, ελάχιστη επαφή των "κολλημένων" με τη ζώσα τοπική κοινωνία θα το απεδείκνυε) ένα σύμβολο του πώς μπορεί ο παράγοντας του αθλητισμού να προσφέρει στην ομάδα του και να την κάνει ακόμα πιο μεγάλη από όση την παρέλαβε. Ήλθαν μεγάλοι προπονητές, εκπληκτικοί παίκτες, οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ δονούσαν ολόκληρη την πόλη. Είμαι ο ίδιος μάρτυρας και μετέχων, ότι χιλιάδες παιδιά της Φιλαδέλφειας, μετά το σχολείο, αντί να στριμωχτούν σε σφαιριστήρια και άλλες όχι και τόσο καλές δραστηριότητες, πήγαιναν στο γήπεδο, άλλα για να αθληθούν, άλλα για να δουν την προπόνηση, άλλα... πώς να το πω για να το καταλάβουν οι παντελώς άσχετοι;... για να «μυρίσουν» τον αέρα της μεγάλης ομάδας, για την οποία μιλούσε όλη η Ελλάδα και η οποία βρισκόταν ΕΚΕΙ, Φωκών και Καππαδοκίας, στη γειτονιά τους.. Πόσοι από σας που με διαβάζετε, δεν "βλέπετε" τον εαυτό σας σε αυτή την περιγραφή; .

 

Κι έρχεται ο κάθε αυτόκλητος «σωτήρας» του κόσμου, να φτύσει κατάμουτρα τη νέα γενιά της πόλης, επί δεκαετίες. Τους 20άρηδες του 1980, που σήμερα κοντεύουν τα εξήντα. Τους 18άρηδες του 2000 που πλησιάζουν τα σαράντα. Αλλά και τη σημερινή νέα γενιά, που μεγαλώνει με τις αφηγήσεις των παλαιοτέρων για την ΑΕΚ και το γήπεδο, έρχεται λοιπόν ο αυτόκλητος «σωτήρας» χωρίς καμία νομιμοποίηση, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, να μας πει ότι η ΑΕΚ αποξενώθηκε από την πόλη μετά τη χούντα ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Μιλάει ο πιο αποξενωμένος κάτοικος αυτής της πόλης για αποξένωση. Μα υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από την αναίσχυντη παραχάραξη της πραγματικότητας;

 

Όλα αυτά θα ήταν ένα σίριαλ κωμικών επεισοδίων, κάτι σαν το «λατρεμένοι μου γείτονες» ή το «παρά πέντε» με τη Ζούμπι και τη Θεοπούλα, και θα μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, εάν δεν είχε επιχειρήσει να το κάνει πολιτική παντιέρα η υπό τον Άρη Βασιλόπουλο δημοτική Αρχή της πόλης. Μια δημοτική Αρχή που ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τους πολίτες, λέγοντας προεκλογικά ότι είναι υπέρ του γηπέδου και απλώς ζητεί κάποιες εγγυήσεις- ένα αίτημα που κι εμένα και σε πολλούς άλλους μας φάνηκε πολύ λογικό- και που όμως απέχει έτη φωτός από την επί διετία λυσσαλέα και με κάθε μέσο πολεμική εναντίον της ΑΕΚ.

 

Έρχεται λοιπόν ο κολλημένος σταλινικός, ο μπαμπάς του wannabe καπετάνιου της αναρχίας, να μας πει ότι η ΑΕΚ μετά τη χούντα δεν έχει σχέση με τη Νέα Φιλαδέλφεια... Κι αυτό εμείς αντί να το κάνουμε νούμερο επιθεώρησης, πρέπει, λέει, να το αντιμετωπίσουμε με... πολιτικά επιχειρήματα.

 

Ε λοιπόν, νούμερο επιθεώρησης είναι, και μάλιστα κακόγουστης. Επιπέδου Μάρκου Σεφερλή. Ως εκεί φτάνει. Κι ως εδώ φτάνουν τα τερτίπια και οι ονειρώξεις περί «προλεταριακής επανάστασης ενάντια στο κεφάλαιο, το Μελισσανίδη και τα συμφέροντα», στην πλάτη της Νέας Φιλαδέλφειας και της ΑΕΚ.

 

Σιγά μην αφήσουμε τις επόμενες γενιές της πόλης, βορά στα κόμπλεξ σας.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μεγάλη η ευθύνη των οπαδών της ΑΕΚ

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Γράψτε την άποψή σας

Διαμαντή (13/04/2017 10:43)

Σε ευχαριστούμε πολύ για το παραπάνω άρθρο. Να σαι πάντα καλά.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/04/2017 10:46)

@10.43

Κι εγώ ευχαριστώ άγνωστε φίλε. Καλό Πάσχα να έχουμε

N.F. (13/04/2017 11:13)

Καλά εδώ οι άνθρωποι κάνουν ακόμα αναρτήσεις του στυλ "να ξεκινήσουμε διάλογο για το τι θα γίνει με το γήπεδο" ή "να γίνει δημοψήφισμα να δούμε ποιοι το θέλουν". Ρε ξυπνάτε. Έληξε το θέμα του γηπέδου. Θα γίνει εκεί που ήταν πάντα εδώ και δεκαετίες. Ασχοληθείτε με κάτι χρήσιμο.

Anonymous (13/04/2017 12:12)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Συμπέρασμα ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ >>>>> ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Διαμαντή θα στο ξαναπώ. Οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ σου ΚΑΙΝΕ

Anonymous (13/04/2017 12:17)

Και εννοείται οτι κρεμόμαστε απο το site για το επόμενο άρθρο όπου θα ξεβρακώνεις όλους αυτούς που περιγράφεις με ονοματεπώνυμο

Γερμανός Δεκελείας (13/04/2017 12:21)

Συγχαρητηρια κυριε δημοσιογραφε.Το άρθρο σου χτυπάει στην πηγή της παράνοιας που ζουν Αρης-Μαλλιος-Παντελογλου-γιος Παντελογλου-Καλαμποκης-μαμα Κουμαριανού. Σε λίγο καιρό θα είναι όλοι τους παρελθον και η ΑΕΚ θα ξαναβρεθεί στη φυσική της εδρα.Και παλι μπράβο σου και ας ειχαμε παλιά τσακωθεί για το ίδιο θέμα.

ΙΟΝΙΚΟΣ (13/04/2017 12:38)

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗς ΑΕΚ .
ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙς ΓΥΡΩ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ .

Νέος Φιλαδελφειος (13/04/2017 12:42)

Συγχαρητηρια Διαμαντή είσαι ο μόνος που τα λες έξω από τα δόντια. Με συγκίνησες με το άρθρο σου. Επειδή είσαι καλός δημοσιογράφος ψάξε αν θες εδώ. Κάποιος Παντέλογλου ήταν για ένα χρόνο υπάλληλος του Δημου με παχηλή αμοιβη.
Συμπτωση θα ειναι και συνωνυμία γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν ηθικό πλεονέκτημα αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά.
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/626ΜΩΗΓ-3ΥΝ

Ιταλός Δεκελείας (13/04/2017 12:43)

Ξέρουμε αν ο Γερμανός Δεκελείας είναι δημοτική επιχείρηση;

!!!!!!! (13/04/2017 13:26)

Μια χαρά χτυπάς εμμέσως και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που μας έφερε τον Σεφερλή σε προεκλογική του συγκέντρωση.

βασιλης κωνσταντινιδης (13/04/2017 13:34)

κυριε Διαμαντη μετα το σημερινο σας αρθρο προβλεπω να σας συλλαμβανει με διαδικασιες fast track η δυναμη πολιτων. θα ακολουθησει δημοσιος λιθοβολισμος απο τα επιλεκτα στελεχη της δυναμης πολιτων.
να ειστε καλα, να γραφετε παντα ετσι με θαρρος την αληθεια μπας και ξυπνησει ο κοσμος της ΝΦ-ΝΧ
καλο πασχα, καλη ανασταση

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/04/2017 13:53)

@Αδημοσίευτος ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΟΣ

Εγώ να ρωτήσω ούτε μπορώ, ούτε προλαβαίνω. Κάθε ένας που έχει στοιχεία εναντίον μιας επιχείρησης ή ενός κατοίκου ή οποιουδήποτε, μου τα στέλνει (ΑΝ θέλει) κι εγώ τα αξιολογώ και τα δημοσιεύω. Εδώ δεν κρύβουμε ΤΙ- ΠΟ- ΤΑ που υπάρχει. Αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να αναρτήσω ένα σχόλιο που αναφέρεται ονομαστικά σε επιχείρηση της πόλης, χωρίς να το συνοδεύει με στοιχεία. Στείλτε μου στοιχεία κι εγώ, εδώ είμαι.

Καλή Ανάσταση να έχετε.

Ανωνυμος* (13/04/2017 13:54)

Υπηρξε καποτε μια πετυχημενη διαφημηση που ειχε γινει λογο στα χειλη του κοσμουπου εδειχνε εναν μισοτρελλαμενο να ωρυεται και να τον ρωταει καποιος
" Κολλημενος με την μπαλλα;"
Η απαντηση θα μπορουσε να ειναι μια αλλη γνωστη αιτακα του κινηματογραφου!
" Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη"
Το ονομα θα μπορουσε να ειναι Χαρη Κοκο Διαμαντη Νικο!
Οσο νομιζει ο Βασιλοπουλος οτι εκφραζει την Φιλαδελφεια αλλο τοσο το νομιζει και ο αρθρογραφος!
Τα φτωχα παιδια που τα εκανε πλουσια η καθε ΑΕΚ ειναι το πιο πετυχημενο αστειο που εχω διαβασει τον τελευταιο διαστημα!

Διαμαντής (13/04/2017 14:03)

@13.54
Στο μυαλουδάκι σου (που λέει ο λόγος...) όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, είναι οπαδός του "είναι πολλά τα λεφτά Άρη". Όταν μιλάς για μίσθαρνους, πάψε να κοιτάς τον καθρέφτη.

Ανωνυμος* (13/04/2017 14:13)

Δεν αρθρογραφω εγω συνεχως ουτε υπερ ουτε κατα του γηπεδου!
Εσυ εχεις κανει σημαια το ιδιωτικο γηπεδο μεσα στο μπλογκ επιτιθεμενος με ολους τους αηθεις χαρακτηρισμους εναντιον οσων αντιστεκωνται στην λεηλασια της Φιλαδελφειας!
Αυτη ειναι η αποψη του μεγαλυτερου μερους των κατοικων της περιοχης ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ την οποια αποψη προσπαθεις να την αποδομισεις με γελοια κειμενα!
Για ποιου τον καθρεπτη μιλας;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/04/2017 14:33)

@14.13
Ο διάλογος (κι όχι η καφενειακή κουβέντα της πεντάρας) προϋποθέτει κάποια στάνταρντς, τα οποία δεν διαθέτεις. Τσαμπουνάς αναπόδεικτα ότι όποιος είναι υπέρ του γηπέδου "τα παίρνει". Τόσο γελοίος είσαι. Δεν ντρέπεσαι; Μπορείς να αποδείξεις ότι αυτά που γράφω τα γράφω γιατί "τα παίρνω"; Αν ναι, στείλε μου ΤΩΡΑ τα αποδεικτικά κι εγώ δεσμεύομαι να τα δημοσιεύσω. Αν μου τα στείλεις και δεν τα δημοσιεύσω, δώσε οπουδήποτε αλλού θέλεις το printscreen από το μέιλ που μου έστειλες με τα στοιχεία.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν θα γίνει, γιατί δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου, να ζητιανεύουμε για να γίνουμε κοκότες του κάθε κολλημένου. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει γιατί δεν γράφουμε όλοι κατα παραγγελία, όπως λες, πατώντας λάσπη μέσα στην οποία πάντα ζείς...

Αϊντε να χαθείτε ρε ξεφτίλες...

Αποδεδειγμενα (13/04/2017 15:28)

95% του ελληνικού λαού και 75% του Δήμου. Πονάει το ξέρουμε αλλά θα το χωνέψετε. Και να μην το χωνέψετε στα παπάκια μας. Είστε μια θλιβερότατη μειοψηφία. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ

krav21 (13/04/2017 15:42)

Ανωνυμος* (13/04/2017 14:13) Εσυ ανωνυμε γαυρε του ελεους, θα σβησεις μαζι με τον Αρη σου. Μονο για γελια ειναι η τοποθετηση πως αποδεδειγμενα οι κατοικοι δεν θελουν την ΑΕΚ στη Νεα Φιλαδελφεια. ΠΑλιοτερα μας εκνευριζατε. Τωρα πια προκαλειτε το γελιο και τον οικτο. Θα σβησετε. Οσοι βγαινατε με τα μουτρα σας φορα παρτιδα εναντιον του γηπεδου, απλα θα εξαφανιστειτε. Ανετ να δω την παρεα του Αρουλη σε λιγους μηνες ποσο ανετα θα νιωθει. Οσοι βγαινετε σαν ανωνυμοι και λετε τις κομπλεξικες αερολογιες σας, απλα θα λουφαξετε και θα βραζετε στο ζουμι σας μεχρι τα στερνα σας. ΚΑι αυτο ειναι ηδονικο. Ουστ κομπλεξικα γαυροειδη.

keeper (13/04/2017 15:55)

@Διαμαντής
Αλήθειες που καίνε πολύ σωστή τοποθέτηση Καλό σας Πάσχα

George (13/04/2017 17:32)

Μπράβο Διαμαντή. Από τα πιο εμπνευσμένα άρθρα που έχω διαβάσει. Καλή ανάσταση και να λες πάντα αυτό που πιστεύεις. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε ή όχι. Η ουσία είναι ότι στηρίζεις με επιχειρήματα όσα λες.

@(14:13) (13/04/2017 17:43)

Πολύ μεγάλη πίκρα γαυράκο. Να πουλήσεις την παράγκα σου και να πας να ζήσεις στο λιμάνι. Σύντομα θα σε ακολουθήσει και ο γαυροδήμαρχος σου. Σιγά σιγά από απλή πλειοψηφία θα γίνουμε και πάλι η συντριπτική πλειοψηφία στην πόλη μας. Τα αποβράσματα που ήρθαν τα τελευταία χρόνια επειδή κάποιοι τους παραμύθιασαν ότι το γήπεδο τελείωσε θα γυρίσουν όλοι πίσω στο βούρκο τους. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

Ανωνυμος* (13/04/2017 18:05)

Φυσικα και δεν πιστευω οτι τα παιρνεις! Για να τα παρεις πρεπει να υπαρχει καποιος που θα στα δωσει! Και ο Μελισσανιδης δεν φημιζεται για την γαλαντομια του αν κρινω απο την ενδοια που μαστιζει τα ερασιτεχνικα τμηματα της ΑΕΚ και τα ποσα χρηματα εχει βγαλει με την ενασχοληση του με το ποδοσφαιρο και τον τζογο! Μεχρι και γ εθνικη εριξε την ομαδα της καρδιας του για να την παρει τζαμπα!
Αυτοι οι τυποι τα δινουν στοχευμενα!
Οι υπολοιποι περιμενουν και επιζητουν την ευνοια με οποιον τροπο μπορει ο καθενας!
Εγω δεν εχω λογο να γινω κοκκοτα κανενος!
Εσυ;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/04/2017 18:16)

@18.05
Τη μια γράφεις "Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Το ονομα θα μπορουσε να ειναι Χαρη Κοκο Διαμαντή" και την άλλη ότι δεν πιστεύεις ότι τα παίρνω. Πόσο πιο ρεζίλι μπορείς να γίνεις; Εγώ γράφω 30 χρόνια, βγάζω το ψωμί μου από αυτή τη δουλειά και δεν έχει ακουστεί ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Κι εσύ με ρωτάς μετά από τρεις δεκαετίες αν έχω λόγο να γίνω κοκότα κάποιου.

Τόσο ρόμπας είσαι.

Anonymous (13/04/2017 19:11)

Μην τους ξεσυνερίζεσαι ρε Διαμαντή. Τρικυμία έχουν πάθει απο το άδειασμα. Ο Ανώνυμος αστερίσκος μας έλεγε πριν μια εβδομάδα οτι δεν ψηφισε Βασιλόπουλο, οτι δεν θέλει να τον υπερασπίζεται εδω μέσα κλπ και δεν υπάρχει άρθρο επικριτικό για τη Δημοτική αρχή που να μην έχει απαντήσει και μάλιστα με λόγια που σηκώνουν μήνυση απο τον υπογράφοντα. Δικαιολόγησε τους μέρες που είναι. Μετά την τροπολογία περνάνε την βδομάδα των Παθών. Ξύδι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (13/04/2017 19:26)

Κύριε Σειτανίδη. Είμαι 63 ετών έβγαλα το γυμνάσιο στη Νέα Φιλαδέλφεια, φίλαθλος της ΑΕΚ έκανα όλα όσα περιγράφετε στο άρθο, έζησα μαγικές στιγμές από μικρό παιδί από τα κάγκελα λόγω του ότι δεν έφτανε το χαρτζιλίκι ανδρώθηκα με την ομάδα και το άρθρο σας με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Θέλω να προσθέσω το εξής σημαντικό. Όταν πηγαίναμε στο γήπεδο τις χρονιές που μεγαλουργούσε η ομάδα επί ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟΥ περπατώντας στους δρόμους ανάμεσα από τα παραδοσιακά προσφυγικά διώροφα έβγαιναν στο κατώφλι του σπιτιού τους όλες οι Κωνσταντινοπουλίτισσες ηλικιωμένες νοικοκυρές και μας σταύρωναν δίνοντας την ευχή τους για νίκη !!! Στο τέλος κάθε αγώνα στο Φανάρι μακαρονάδα φούρνου και ανάλυση του ματς. Το βράδυ εκμέκ καϊμάκι στου κανάκη και δεύτερη ανάλυση. Τι να μας πει ο εγκάθετος και κάθε εγκάθετος ο κάθε καθοδηγούμενος. Αλλά τι λέω;;; Μερικοί μερικοί τα βάζουν με το Άγιο Φως την ΑΕΚ και την Ιστορία τους θα σεβαστούνε;;;;;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

@(18:05) (13/04/2017 19:27)

Εσύ πάντως πρέπει να τα παίρνεις χοντρά για να γράφεις ακόμα κατά του γηπέδου αφού έχει κριθεί οριστικά το θέμα. Προφανώς φοβάσαι να σταματήσεις πριν από το συμφωνημένο χρονικό διάστημα για να μη σου γίνει καμιά έκπτωση στην αμοιβή.

Εφαγε (14/04/2017 01:37)

και τη σφαλιάρα του ο Γαυράκος και τέζα οι Καμπούρηδες

Φίλε Διαμαντή... (14/04/2017 01:47)

Το ότι δεν σου αρέσει ο Μάρκος Σεφερλής, δεν πάει να πει οτι μπορείς να τον προσβάλλεις λέγοντας τον Άρη Βασιλόπουλο!!! χαχαχα!
Υ.Γ. Εμένα μου αρέσει ο Μάρκος!

Αnonymos (14/04/2017 12:07)

@ 01:37

Kύπελλο μπορεί και να πάρετε, αν προκριθείτε και αν καταφέρετε να κερδίσετε την Πανάθα στον τελικό.
Γήπεδο δεν πρόκειται να κάνετε.

@ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (14/04/2017 12:20)

Πολύ... συγκινητικό το vintage σχόλιο.
Μόνο που η ΑΕΚ ακόμα και στην uefa είναι δηλωμένη ως ΑΕΚ Athens.
Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν αναφέρεται ποτέ και πουθενά.
Εκτός αυτού, είναι περισσότεροι οι Ολυμπιακοί στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Και είναι λογικό αφού οι μεγαλύτερες επιτυχίες της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι λίγες σκόρπιες νίκες επί του Ολυμπιακού και κάνα δυο κύπελλα άνευ αξίας και ιδιαίτερης σημασίας.
Εμείς μάλιστα οι Ολυμπιακοί δεν στεναχωριόμαστε και ιδιαίτερα όταν που και που μας νικάτε.
Αντίπαλό μας ως ισάξιο μέγεθος θεωρούμε τον Παναθηναϊκό όπως και οι Παναθηναϊκοί εμάς.
Εσάς σας βλέπουμε ως αυτό ακριβώς που είσαστε: η μικρή ομάδα από τους μεγάλους και η μεγάλη από τους μικρούς. Λίγο πάνω από Απόλλωνα και Πανιώνιο. Κι αυτό ήταν είναι και θα είναι το κόμπλεξ σας.

Μάθετε ιστορία (14/04/2017 13:01)

Ο μπαρμπα Λουκάς ο Μπάρλος που τον έχετε αγιοποιήσει, ήταν ΑΡΗΣ.
Αεκτσής έγινε κατ´ ανάγκη αφού η χούντα έψαχνε έναν επιχειρηματία για να φτιάξει την τρίτη ομάδα του τέως ΠΟΚ προσπαθώντας να σπρώξει τον κόσμο στη μπάλα. Ούτε την ιστορία της ομάδας σας δεν ξέρετε. Όπως επίσης δεν ξέρετε ότι ο Τίγρης είναι Ιωνικός Νικαίας δηλαδή υποστηρίζει την ομάδα ντροπή της Νίκαιας που έπαιζε με το πουλί των χουνταίων στη φανέλλα της.

@(12:07) (14/04/2017 13:52)

Εχεις απόλυτο δίκιο. Αφού δεν το θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Δούρου, είναι παράνομο και θα το απορρίψει το ΣτΕ και μετά από όλα αυτά δεν θα βγει η άδεια ποτέ. Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε σας έδειραν χωρίς λόγο τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια που είναι πάντα εκκλησία και μετά πήγαν 4 από αυτούς στο νοσοκομείο και προσποιήθηκαν τους τραυματίες. Περαστικά και καλή Ανάσταση.

σαββας μανιατικα (14/04/2017 16:18)

Οι αεκολεδες τζαμπα χαρηκαν .Ο θεος μαρινακης θα τους τιμωρησει οπως πρεπει στο οακα που θα ειναι για παντα η εδρα σας.

ΜΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΒΒΑ (14/04/2017 17:43)

Παιξατε φιλικο τα χρονια του εμφυλιου με την ομαδα του εθνικου στρατου.Ο Γουλανδρης ηταν μεγας ακροδεξιος για αυτο η χουντα του εδωσε τρια καλπικα πρωταθληματα.Ο οπαδοπατερας σας τακης και υπαλληλος του πρεζεμπορα ηταν οπαδος του αητητου σπατων και επαιζε εκει μπαλα .Ο Κοσκωτας ηταν βαζελος και ο Πετρος Κοκκαλης πιτσιρικας ηταν ΑΕΚ.Το ποκ ανοητε υπηρχε απο το 1929 τοτε που οι τρεις μεγαλες ομαδες δε κατεβηκαν να αγωνιστουν στο πρωταθλημα ....μα ποσο ασχετος εισαι επιτελους;Και τον θεο χοντρο που γραφεις θα τον δεις σε λιγους μηνες που θα φευγει γεματος με κορνεδες.

@ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (14/04/2017 17:52)

Οτι δεν αναφερεται η νεα φιλαδελφεια ανοητε εχει σημασια;Δεν ξερει ολη η γη σε ποιο τοπο μεγαλουργησε η ΑΕΚ;Εγω δε βλεπω να κυκλοφορει στη φιλαδελφεια κανενας με μπλουζα του αρχαιου τραβεστι οποτε ασε τα σαπια οτι εισαστε περισσοτεροι.Αλλωστε αμα δεις απο ποιες περιοχες αγοραζονται διαρκειας για το καραισκακη θα δεις οτι απο φιλαδελφεια ειναι ελαχιστα.Το κλαμα παει συννεφο στα σαιτ σας και στα ραδιοφωνα μετα το χτεσινο ξεγυμνωμα οποτε τα παραμυθακια σου αστα για αλλου.Και μου φαινεται περιεργο αυτο γιατι σε 15 μηνες σας εχουμε πατησει 5 φορες μαζι με την ηττα που θα εχετε σε 12 μερες δηλαδη σας νικαμε καθε 90 μερες!!Αληθεια δεν συνηθισατε ακομα;Οσο για μεγεθη δεν υπαρχει συγκριση η ΑΕΚ δεν ειναι μεγεθος αλλα το απολυτο μεγεθος.Εσεις εισαστε μια ποδοσφαιρικη ομαδα που εφτιαξαν κατι αργοσχολοι που δεν ειχαν τιποτα αλλο να κανουν και εμεις ειμαστε η ιδια η ιστορια.Μην τολμας λοιπον να συγκρινεις την ομαδα του στολου με την μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου.

Ανωνυμος* (14/04/2017 21:40)

Η Φιλαδελφεια οτι και να λετε εχει γινει γνωστη στους ουγκανους ολης της Ευρωπης με τα Ευρωπαικα Κυπελλα που εχει παρει ! Επισης γνωστη εχει γινει και η Σοφια της Βουλγαριας διοτι η Λοκομοτιβ καποτε πηρε 2-2 απο την Ρεαλ!
Ε ρε δοξα να σε ξερουν τα ευρωπαικα ουγκανα!

χ.α. (14/04/2017 22:48)

Γηπεδο δεν μπορουν να χτισουν οι οπαδοι αμα δεν εχουν βρει τα λεφτα. εχει τελειωσει το θεμα οταν ξεκινησαν οι ολυμπιακοι αγωνες και τοτε καταλαβαμε οτι δεν δοθηκαν λεφτα απο την ολυμπιαδα. Ευτυχως για παντα ησυχια και ασφαλεια εδω. Ας βρουν τα λεφτα οι οπαδοι να το χτισουν ειτε εδω ειτε οπου θελουν και μην κοπιαζουν να μας κυνηγανε τζαμπα. Μη περιμενουν το θαυμα του θεου,δε υπαρχει κανενας χαζος λεφτας, εγω ξερω πως να βρουν μεσα σε 6 μηνες τα 70 μυρια οι οπαδοι,δεν θα πω πως γιατι φοβαμαι οτι θα πρεπει να ρισκαρουν μεχρι και τη ζωη τους για την αεκαρα τους.

Περαστικά γαυράκια (14/04/2017 23:03)

Γαυράκια την πατήσατε με το γήπεδο της ΑΕΚ που θα εμποδίζατε να γίνει, ρουφήξατε τα γκολάκια σας και τώρα αράξτε και περιμένετε την τιμωρία σας για τις αλητείες στο Καραισκάκη. Αντί να ασχολείστε με το αν έχετε παρουσία στη Ν.Φ. και για το αν είναι θεός ο Μαρινάκης αναλογιστείτε καλύτερα που βρίσκονται σήμερα οι παίκτες που άξιζαν πραγματικά από την ομάδα σας και με τι έχετε απομείνει. Κορόιδα τους πούλησε όλους ο επενδυτής και ετοιμάζεται να πάρει τη Νότιγχαμ με τα λεφτά από τις πωλήσεις. Ξυπνήστε κορόιδα.

Anonymous (14/04/2017 23:21)

Αν δεν ήταν η ΑΕΚαρα την πολη δεν θα την ήξεραν ούτε αυτοί που μένουν εδώ. Περαστικά και ξυδάκι στις μπεμπες. Δεν έχουν καταλάβει οτι και 1000 χρονια να περάσουν το γήπεδο θα το φάνε στη μάπα. Φιλακια κορίτσια

Ανωνυμος* (15/04/2017 05:07)

Απο τοτε που καταλαβα τον εαυτον μου μια ανησυχια μου ταραζε την ζωη!
Αραγε ο ουγκανος της Ευρωπης το προβατο που βελαζει Ευρωπαικα γνωριζει την Ν. Φιλαδελφεια;
Τωρα ξερω!

@χ.α. (15/04/2017 13:59)

Καλή χώνεψη για την τέταρτη νίκη κατά της εγκληματικής οργάνωσης μέσα σε 15 μήνες. Όσο θα μετράς τα χρήματα του Μελ να δεις αν του φτάνουν εμείς θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε με την κλάψα σου. Καλή Ανάσταση σε όλα τα αδέρφια που με τον τίμιο αγώνα τους ξεφτίλησαν τους παράνομους και τους ψεύτες.

Μονο οποιος ρισκαρει τα λεφτα του (15/04/2017 14:45)

αδειες μπορειτε να βγαζετε οσες θελετε, εχετε βγαλει και την αδεια του 2003 επι γρανιτα. δεν φτιαξατε τη παραγκα σας,αφου δεν ειχατε ουτε φραγκο. κι η νεα αδεια εδω και 4 χρονια περιμενετε για να σας χρυσωνει το χαπι για να δινετε τα λεφτα σας στους στημενους αγωνες. αδεια σας λεει ,λεφτα ειδατε καθολου;; μαθετε να μην εχετε μυαλο μωρου,ζητηστε απο το μελισσανιδη σας να σας δειξει ενα τραπεζικο λογαριασμο πριν πιστεψετε.

Scorpio (15/04/2017 17:13)

Στο πασχαλινό σου κείμενο, Ω Αδαμάντιε, κάνε μια επίκληση στους Θεούς του Ολύμπου για να τρέξει η άδεια για το γήπεδο. Από την πλευρά μας, βλ χθεσινό κείμενο του συντρόφου ΑΚ στις " κρίσεις " με τίτλο "Δικαιοσύνη και Ανάσταση" , μαζεύουμε ονόματα για να κάνουμε νομικές ενέργειες. Ραντεβού στα δικαστήρια!!!

Λυπηθείτε τον (15/04/2017 18:09)

Παρακαλώ πολύ τους μπράβους του Μελ που κρατάνε όμηρο τον γαυροδήμαρχο σε σκοτεινό υπόγειο στο κέντρο της πόλης να τον αφήσουν για λίγες ώρες να κάνει Ανάσταση και τον ξαναπαίρνουν όμηρο μετά. Αν φοβάστε μην το σκάσει να του βάλετε σιδερένια μπάλα στο πόδι. Παρακαλώ επίσης τους οπαδούς της ΑΕΚ που έρχονται από άλλες περιοχές γιατί ως γνωστόν στην πόλη μας ζουν κυρίως γαύροι να μην πετάνε πάνω του πυροτεχνήματα και δυναμίτες. Αν τον κάψετε ποιός θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο;

Για να ξέρετε τι ακριβώς υποστηρίζετε. (15/04/2017 18:27)

@ ανιστόρητοι ολελέδες

Επειδή μας έχετε ζαλίσει τα ούμπαλα για... "μικρασιάτες παπούδες που το έχτισαν με τα χέρια τους" η αλήθεια έχει ως εξής...
Μέχρι το 1955 η ΑΕΚ είχε μόνο το οικόπεδο με στοιχειώδη περίφραξη και λίγες εξέδρες. Τότε λοιπόν, το '55, το μετεμφυλιακό κράτος των... "νικητών" δια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Κανελλόπουλου (ναι! αυτού που ονόμασε την Μακρόνησο ως... "σύγχρονο Παρθενώνα") έθεσε τον θεμέλιο λίθο στα εγκαίνια έργων επέκτασης του σταδίου της Νέας Φιλαδέλφειας. Διεξήχθη μάλιστα και φιλικό μεταξύ της ΑΕΚ και ομάδας των Ενόπλων Δυνάμεων που έληξε 1 – 1.
Αυτό που θυμάστε ως "Νίκος Γκούμας" των 40.000 θέσεων, τελείωσε το 1961.
Ως εδώ τα ψέμματά σας ότι η Νέα Φιλαδέλφεια βρήκε την ΑΕΚ. Είστε απλά ανιστόρητοι!

ΕΤΟΙΜΗ Η ΑΔΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ. (15/04/2017 18:42)

Ενα μονο προβλημα εμεινε.
Αν τα πλακακια για το χαμαμ θα ειναι απο τον ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ή απο τον ΛΑΚΙΩΤΗ
ΕΙΝΑΙ σε διλημμα ο οραματιστης της γηπεδαρας.

Ψ for Ψιψίνα (15/04/2017 18:45)

Ολοι ξέρουμε ποιοι έφεραν τους σεφερλήδες προεκλογικά. Επίσης ο εικονοζόμενος στη φωτό της ανάρτησης φορά κίτρινο σακάκι.

Καλη Ανασταση (15/04/2017 21:30)

Και σύντομα η Αγία Σοφία μας. ΑΕΚ = ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

@(18:27) (15/04/2017 21:36)

Άσχετε χρηματοδοτούμενε χωριουδάκι ήταν η πόλη μας τέλη της δεκαετίας του 50. Δεν είχε πολυκατοικίες. Το γήπεδο σε μεγάλο μέγεθος προϋπήρχε της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετέπειτα κατοίκων.Όσο προσπαθείς να αποδείξεις αυτό που σε βολεύει τόσο ξεφτιλϊζεσαι.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/04/2017 21:42)

@21.40, @05.07
Λες την ίδια μπαρούφα δυο φορές, για να μη μείνει σε κανέναν αμφιβολία για το μέγεθος της πλάνης σου. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι φίλαθλοι, που έχουν το ποδόσφαιρο ως αναψυχή, που εργάζονται ,παράγουν και ζουν άνετα και αξιοπρεπώς, βαπτίζονται "ουγκάνοι". Είστε για λύπηση ρε παιδιά, στον κόσμο σας, απλώς καμία σχέση με την παραγματικότητα. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο διακινούνται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που τα βγάζουν και τα διακινούν άνθρωποι χιλιάδες φορές ικανότεροι από εσάς. Εσάς, που καθισμένοι στις καρέκλες σας κάνετε κριτική, αφ υψηλού και με την πεποίθηση ότι και μπαρούφες που λέτε, τίποτα δεν αλλάζει, κανείς δεν ασχολείται. Όλοι αυτοί είναι.... ουγκάνοι, και οι... έξυπνοι είστε εσείς. Άντε, κατεβάστε άλλο ένα καραφάκι τώρα... Εβίβα, να 'ουμμμ

@18.45
Τι φοβερό επιχείρημα!!! Έχω μείνει άναυδος....

@scorpio (15/04/2017 21:47)

Τι κάνετε λέει; Μαζεύετε ονόματα; Έχω πεθάνει από τα γέλια. Τώρα εκτός από γκολάκια μαζεύετε και ονόματα; Και τα μαζεύετε λέει για νομικές ενέργειες. Πραγματικά θέλω να γνωρίσω τον βλάκα που θα πληρώσει δικηγόρο για να υπερασπιστεί το απόλυτο τίποτα. Ελάτε σας περιμένουμε με χαρά στα δικαστήρια. Η γηπεδάρα τελειωμένε στο λέω για άλλη μία φορά ΔΕΝ σταματάει πλέον εν αναμονή δικαστικών αποφάσεων.

@(14:45) (15/04/2017 21:59)

Ναι γαυράκο εγώ τους έχω δει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Τίγρη και έχουν δεκάδες εκατομμύρια. Καμιά άλλη απορία έχεις ή να σε αφήσω να κλάψεις με την ησυχία σου γι αυτά που έρχονται και δεν μπορείς πλέον να κάνεις τίποτα;

@Scorpio (15/04/2017 17:13) (15/04/2017 22:26)

Ναι σύντροφε Καμπούρη να μαζευτείτε πολλοί να κάνετε την Ανάσταση του πραγματικού αριστερού πνεύματος στην πόλη. Μετά τον Σώρρα τη λύση στα προβλήματά σας θα την δώσει ο Καμπούρης. Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας είναι πολλοί, πάρα πολλοί. Γι αυτό και το γέλιο τόσο άφθονο.

Anonymous (15/04/2017 22:47)

Οποίος πήρε σπιτακι δίπλα στο γήπεδο έπρεπε να το σκεφτεί καλυτερα. Περαστικά

Για να ξέρετε τι υποστηρίζετε. (16/04/2017 08:57)

@ (15/04/2017 21:36)

Δεν μου κάνει εντύπωση που έχασες την ψυχραιμία σου και λες μπούρδες.
Σας βόλευε βλέπεις τόσο καιρό το σαθρό "επιχείρημα" ότι η ΑΕΚ προυπήρχε της πόλης.
Όπως σας βολεύει και το δήθεν αντιφασιστικό προφίλ της ομάδας σας.
Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.
Καλημέρα από την κατακόκκινη -από κάθε άποψη- Νέα Φιλαδέλφεια.

@Για να ξέρετε τι ακριβώς υποστηρίζετε (16/04/2017 10:32)

Γελοίε γαύρε καταρχήν μην προσπαθείς να μπλέξεις την ΑΕΚ με πολιτικές προτιμήσεις και ιδιαίτερα μετά τον εμφύλιο. Από κει και πέρα ποτέ δεν είπαμε ότι οι παππούδες μας έχτισαν με τα χέρια τους τη σκεπαστή. Το ξέρουμε ότι το αρχικό γήπεδο είχε λίγες εξέδρες. Η ουσία είναι ότι το γήπεδο με την τελική του μορφή φτιάχτηκε εκτός πόλης με την έννοια ότι η Ν.Φ. τότε ήταν ένας οικισμός με σπίτια με κήπους και χωράφια. Δεν ήταν κάτι σαν τη περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο του ΠΑΟ. Και δεν ήταν δυνατόν να φτιαχτεί μεγάλο γήπεδο ακόμα πιο έξω από την πόλη αφού τότε δεν είχε καν αυτοκίνητα ο κόσμος. Η μεγάλη αύξηση του πληθυσμού της Ν.Φ. έγινε με την παρουσία του μεγάλου γηπέδου. Και επειδή στο έχουμε εξηγήσει πάνω από 10 φορές σταμάτα να κάνεις τον ηλίθιο.

@Scorpio (16/04/2017 11:00)

Σε οσα δικαστηρια γαυρε και να πατε φαπες θα τρωτε οπως στο στε.Συνηλθες απο το μανικι του Πατιτο η ακομα;Ηλθαμε και εσεις φευγετε.

Scorpio (16/04/2017 12:25)

Χριστός Ανέστη, Ω Αδαμάντιε! Όσο και να έρχεστε, η κούπα του πρωταθλητή κατηφοριζει στο Λιμάνι κάθε χρόνο! Εσείς αρκεστείτε σε κούφια λόγια, μακέτες και δήθεν οικοδομικές άδειες... Ω Αδαμάντιε, κάνε μια πασχαλινή πρόβλεψη για το πότε μπαίνουν μπουλντόζες...αν δεν μπορείς εσύ, ζήτα από τον project manager να κάνει μία... Έχει πέσει έξω σε όλες!!! Καλησπέρα από την κατακόκκινη Νέα Φιλαδέλφεια!
Υ.Γ. σε λίγο θα βγουν και οι κόκκινες παπαρούνες στο οικοπεδακι σας...
Υ.Γ.2. Ραντεβού στα δικαστήρια!

Ανωνυμος* (16/04/2017 16:02)

@21.42
Ποτε δεν ειπα ουγκανους αυτους που διακινουν εκατομμυρια ειδικα οσον αφορα το ποδοσφαιρο και τον τζογο του! Αυτους τους θεωρω λαμογια ολκης! Κατι πληροφοριες για χειραγωγηση αγωνων για χρηματισμο παικτων διαιτητων και παραγοντων καθως και για παικτες που ξεκινουν να τρεχουν τον Σεπτεμβριο και τον επομενο Ιουνιο δεν μπορουν να τους σταματησουν, θα εχεις ακουσει και εσυ!
Οι ουγκανοι ειναι οι απο κατω που βοηθουν με τον οβολο τους να γυριζουν τα εκατομμυρια και να μπαινουν σε συγκεκριμενες τσεπες!Μπατλερ και Πλατινι τα τελευταια παραδειγματα!
Δεν θα υπηρχαν ποδοσφαιρικα λαμογια αν δεν υπηρχαν ουγκανοι!
Στον κοσμο σου κ. δημοσιογραφε!

Anonimos (16/04/2017 18:03)

Οποιος δε γουσταρει δρομο τελιωσανε τα πανηγυρακια. Αλλαξανε τα κοζα

@(16/04/2017 08:57) (16/04/2017 21:55)

Η ΑΕΚ προϋπήρχε της πόλης όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί το γνωρίζουν όλοι. Αν θες να συνεχίσεις τις βλακείες και την κλάψα συνέχισέ τις. Κανείς δεν δίνει σημασία πλέον στις γραφικότητες του δημάρχου, τις δικές σου και μιας αξιοθρήνητης μειοψηφίας που πίστευε ότι θα μας σταματήσει με ψέματα. Μας προσφέρεις την ικανοποίηση να διαπιστώνουμε ότι η ήττα σας ενοχλεί πάρα πάρα πολύ και θα κάνετε πολλούς μήνες να την χωνέψετε.

Διαμαντής (16/04/2017 22:04)

@16.02
Ξαναγράφω μήπως και καταλάβεις: εκατομμύρια οικογενειάρχες πηγαίνουν οικογενειακά στο γήπεδο. Εσύ τους λες ουγκάνους. Και μετά λες ότι εγώ είμαι στον κόσμο μου. Ουδεμία ελπίς υπάρχει.

Για τα υπόλοιπα, ισχύει το πολλάκις γραφέν: παθολογικά φαινόμενα υπάρχουν παντού: στον αθλητισμό, στην πολιτική, στην ιατρική, παντού. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι καταργούμε τον αθλητισμό, την πολιτική, την ιατρική. Όλοι το έχουν καταλάβει. Εσύ αποκλείεται

@(16/04/2017 08:57) (16/04/2017 22:26)

Κατακόκκινος είναι ο σβέρκος σου από τις σφαλιάρες και όχι η Φιλαδέλφεια. Αν μένεις πράγματι στην πόλη μας γαυράκο ο εφιάλτης της Κυριακής σου επιστρέφει. Η θα μετακομίσεις ή θα χαλαρώσεις και θα το απολαύσεις.

Ανωνυμος* (16/04/2017 22:56)

Τα εκατομμυρια που διακινουν οι ανθρωποι που ειναι χιλιαδες φορες ικανοτεροι απο εμας φερνουν τα παθολογικα φαινομενα οπως τα λες εσυ, την διαφθορα την λεω εγω!
Αθλητισμος πληρωμενος δεν ειναι αθλητισμος, ειναι μπιζνες!
Τωρα αν εκατομμυρια οικογενειαρχες(;) Ευρωπαιοι πηγαινουν στο γηπεδο ουδολως με ενδιαφερει!
Και στην Αμερικη εκατομμυρια βλεπουν μπειζ μπωλ! Και εμεις οι " απολιτιστοι" δεν ξερουμε ουτε πως παιζεται!
Αισχος !!! Και θελουμε να λεγομαστε και πολιτισμενοι!

Διαμαντής (16/04/2017 23:02)

@22.56
Πάλι η μπάλα στην εξέδρα. Το ζουμί εδώ είναι ότι τα παθολογικά φαινόμενα υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ, σε όλους του ςτομείς της ζωής. Υπάρχουν, όπως είπα, στην ιατρική. Τι κάνεις, καταγείς την ιατρική; Τι κάνεις; Εδώ σε θέλω, να αποκαλυφθείς. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Επιχειρείς να τα διορθώσεις, τα αντιμάχεσαι συνέχεια, ή στο όνομα του ότι υπάρχουν, επιχειρείς να αλλάξεις τις νόρμες της κοινωνίας, επιδιώκοντας να επιστρέψουμε σε μοντέλα ανεπίστρεπτα καταδικασμένα στη συνείδηση των λαών, γκρεμισμένα από τους ίδιους τους λαούς...

Τι κάνεις; Πες μας, ανώνυμε με αστερίσκο και μην πετάς τη μπάλα στην εξέδρα...

Ανωνυμος* (17/04/2017 00:03)

Εξισωνοντας την ιατρικη με το ποδοσφαιρο και βαζοντας τα στο ιδιο σακι πιστοποιεις οτι εχεις σοβαροτατο προβλημα αξιολογησης του λειτουργηματος της ιατρικης!
Οπως και να εχει επειδη την ιατρικη δεν μπορουμε να την βγαλουμε απο την ζωη μας προσπαθουμε να διορθωσουμε τα κακως κειμενα που την διεπουν και εχουν να κανουν παλι με το χρημα!
Χωρις ιατρικη δεν μπορουμε να ζησουμε! Χωρις ποδοσφαιρο;;; Ανετα μπορουμε να ζησουμε!
Αλλη ερωτηση!

@Scorpio (17/04/2017 02:53)

Κ.Α. ή Α.Κ. τουλάχιστον μην κάνεις διαφήμιση στα άρθρα σου γιατι καρφώνεσαι

"Scorpio (07/04/2017 16:25)
Δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδό σας χανουμάκια μου! Στον ημιτελικό θα τα πούμε τα ποδοσφαιρικά. Εδώ μιλάμε για την Ζωή μας!!! Το άλσος και την πόλη μας!!! Διαβάστε στο kriseis ένα κειμενάκι μου με τίτλο " Η Πόλη μας κ οι άλλοι". Και μετά διαβάστε Καβάφη και μετά ας κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Στους οπαδικούς σας αλλαλαγμούς δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή απάντηση!"

Θα τα πούμε σύντομα, όπου γουστάρεις

Γαβράκια (17/04/2017 12:38)

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της ήττας σας από τον πανικό και τον πόνο που εκπέμπουν τα μηνύματα σας. Πιστεύετε ότι είμαστε ανενημέρωτοι και ότι θα τρομάξουμε με τις απειλές για νέα ΣτΕ; Να πάτε στη δικαιοσύνη όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι αυτές που σας έχουν βουλώσει τα στόματα. Το ότι βέβαια δεν μπλοκάρουν τα έργα οι γελοίες προσφυγές κατά τη διάρκεια αναμονής των αποφάσεων δεν τολμάτε να το σχολιάσετε χρηματοδοτούμενα γαυράκια.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/04/2017 12:49)

@00.03
Ωραία. Δηλαδή την ιατρική τη διατηρούμε, κατά τα λεγόμενά σου, και προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε τα παθολογικά φαινόμενα. Τον αθλητισμό, όχι. Τονκ αταργούμε γιατί στο θολωμένο σου μυαλό είναι μόνο... μπίσνες. Το ότι από τις... μπίσνες ζει ο πλανήτης, το προσπαερνάς λόγω ανίατης ιδεοληψίας. Αλλά μήπως στην Αρχαία Ελλάδα, όπου ο αθλητισμός ήταν μια χαρά, με το Ολυμπιακό Πνεύμα, την Εκεχειρία και "το Ωραίο, το Μεγάλο και το Αληθινό" δεν υπήρχαν μπίσνες; Τους χορηγούς των αθλητών δεν τους έχεις ακουστά στην Αρχαία Ελλάδα;

Ξέρεις, το πιο κουραστικό είναι να προσπαθείς να γκρεμίσεις τους τοίχους που έχετε κτίσει στα μυαλά σας. Έχετε τελειώσει, καταλαβέ το. Έχετε τε-λει-ώ-σει. Η κόσμος δεν θα γυρίσει ούτε στο 1933 ούτε στο 1917. Σέ φινί, πώς το λένε;

George (17/04/2017 12:52)

Ανώνυμε αν το πρόβλημά σου είναι τα στραβά του ποδοσφαίρου να ασχοληθείς με την εγκληματική οργάνωση του γαύρου και τις αποκαλύψεις του σούπερ κοριού. Δεν θα ξεκινήσει η απαξίωση του προιόντος του ποδοσφαίρου από την καταστροφή της ΑΕΚ και του γηπέδου της. Αγωνίσου να ξεβρωμίσει ο τόπος από την 20ετή κόκκινη χούντα και άσε τα ψόφια περί της αναβάθμισης της ζωής σας που πρέπει να ξεκινήσει μόνο από την ΑΕΚ. Κούρασε το παραμύθι.

@Scorpio (17/04/2017 13:22)

Την δήθεν άδεια που λες σε ένα μήνα θα στην τρίψουμε στη μούρη. Τα δήθεν πρωταθλήματα σας όμως πάντα δήθεν θα μείνουν. Και η ρετσινιά από τα στημένα θα σας ακολουθεί για πάντα. Πραγματικά σε λυπάμαι που δεν έχεις ζήσει ποτέ έστω έναν αντρίκιο και καθαρό τίτλο. Ίσως κάποια στιγμή στη μίζερη ζωή σου να το δεις κι αυτό αφού πρώτα ξεβρωμίσει ο τόπος από τους χοντρούς και τις παράγκες.

@(00:03) (17/04/2017 13:35)

Ρε φίλε το παίζεις έξυπνος και λες μπούρδες.Η κοινωνία είναι βουτηγμένη στα σκατά και ο μόνος αγώνας που μπορούμε να κάνουμε είναι για να βελτιωθούν τα πράγματα συνολικά και όχι διαλύοντας ότι θεωρεί ο καθένας άχρηστο. Με τη λογική ότι την ιατρική την κρατάμε γιατί την έχουμε ανάγκη και πετάμε το ποδόσφαιρο τότε να πετάξουμε και κάθε άλλη μορφή διασκέδασης αφού δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ούτε μία εκδρομή να μην ξαναπάμε γιατί κάποιοι ανεύθυνοι οδηγούν επικίνδυνα και μπορεί να μην γυρίσουμε ποτέ. Σε γυάλα δεν θα ζήσουμε για να γλυτώσουμε από τα στραβά του κόσμου.

Ανωνυμος* (17/04/2017 14:32)

Μην εκνευριζεσαι δημοκρατη δημοσιογραφε!
Ο πληρωμενος αθλητισμος, ο αθλητισμος που χειραγωγειται ο αθλητισμος που εξαρταται απο την ντοπα και το χρημα δεν ανακαλυφθηκε ουτε το '33 ουτε το '17!
Ειδικα στο ποδοσφαιρο ειναι γαγγραινα! Εχει αλλοτριωσει το φιλαθλο πνευμα και οι οπαδικοι στρατοι προσπαθουν να επιβαλλουν τις οποιες αποψεις τους σε εκλεγμενες δημοκρατικα ( η μηπως οχι;) διοικησεις συνεπικουρουμενοι απο δημοκρατες δημοσιουγραφους!
Τωρα αν εσυ στον υπνο σου βλεπεις τον κομμουνιστικο κινδυνο γυριζεις μονος σου δεκαετιες πισω!
Τι να κανουμε! Αυτη ειναι η κατασταση που βιωνουμε στην Ν.Φιλαδελφεια!

tasos (17/04/2017 14:56)

Τι προσπαθούν ορισμένοι να αποδείξουν Πασχαλιάτικα δεν μπορώ να καταλάβω. Ότι θα γίνει ένα θαύμα και δεν θα βγει η άδεια επειδή οι ίδιοι δεν θέλουν το γήπεδο; Τελικά αυτό το γήπεδο στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ σοβαρό αντίπαλο. Ναι μεν προκλήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις αλλά υπήρχε ποτέ περίπτωση κολλημένα μυαλά με γελοία επιχειρήματα να έχουν ποτέ τύχη σε δικαστική διαμάχη;

Βλαδίμηρος Σφυροδρεπανάκης (17/04/2017 16:10)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/04/2017 12:49)

Ευσεβείς πόθοι πικραμένων νεοφιλελέδων με ολίγη από αβερωφική ακροδεξιά.

Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας (17/04/2017 17:58)

Αντί να γράφετε μπαρούφες περί προσφυγών ετοιμαστείτε για τις δικές μας προσφυγές στη δικαιοσύνη σε ότι αφορά τις παρανομίες σας. Το μεγάλο γλέντι τώρα αρχίζει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/04/2017 19:13)

@14.32
Καμία, μα καμία, μα καμία απάντηση επί της ουσίας- τώρα το παίζεις και ψυχίατρος που "διαγιγνώσκεις" εκνευρισμό. Με πεθαμένα πράματα, κανείς δεν εκνευρίζεται. Άφετε τους νεκρούς να βαδίζουν...

@16.10
Εμένα λες "πικραμένο"; Ξέρεις από ποια μεριά έπεσε το Τείχος του Βερολίνου; Άσε μας ρε φίλε, ως εκεί μπορείς, ως ένα σχόλιο της πεντάρας. Τράβα κανα τσιπουράκι να ξεδώσεις, έτσι που σε βασανίζει ο τρισκατάρατος ο καπιταλισμός. Πού οι δόξες οι περασμένες ε; που τις γκρέμισαν οι λαοί με γνήσιες επαναστάσεις... Που στήθηκαν όρθιοι, μπροστά στα τανκς. Τη θυμάσαι την Τιεν Αν Μεν, ή όχι γιατί ήταν... ρεφορμιστές;

Για ανέκδοτα είστε.

@Ανώνυμος με αστερίσκο-βλάκας με περικεφαλαία (17/04/2017 21:22)

Πότε ΚΚΕ, πότε Συριζαίος, πότε αναρχικός.
Πότε γάβρος, πότε βάζελος, πότε Ιωνικός, πότε Απολλωνιστής.
Πότε με σπίτι στην Καππαδοκίας, πότε στου Βλάχου, πότε στην Νησίδα.

Στην πραγματικότητα απόγονος του 6ου Στόλου, χρυσαυγίτης από τα Μανιάτικα.

Αρχικά πίστευε στην κατάργηση του νόμου 4277 από τους Λαφαζάνηδες, μετά σε νίκη στο ΣτΕ, ακολούθως στο ότι τα στρουμφάκια θα μπλοκάριζαν την έκδοση της οικοδομικής άδειας και τώρα έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στις νομικές κινήσεις του υιού Παντέλογλου.

Συνέχισε να μας διασκεδάζεις, περιδιαβαίνοντας όλα τα φιλαδελφειώτικα σάιτ και μπλογκ και αναμασώντας τα φληναφήματά σου σχετικά με το ποιος βρήκε ποιον, με δημοψηφίσματα και με το τι χρώμα έχει η Νέα Φιλαδέλφεια.Ανωνυμος* (17/04/2017 22:56)

@19.13
Οσοι σοβαροι ανθρωποι διαβαζουν τα σχολια εχουν καταλαβει! Αυτο μου αρκει!

Scorpio (17/04/2017 23:29)

Χαίρομαι πραγματικά που με διαβάζετε προσεκτικά... Υπάρχει ελπίδα... να μάθετε κάτι κ να γίνετε (έστω και λίγο) σοφότεροι!!

Διαμαντής (17/04/2017 23:38)

@22.56
Αν μιλάμε για σοβαρούς, συμφωνώ μαζί σου. Αν μιλάμε για πολιτικά νεκρόφιλους, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, πίστεψέ με...

@Scorpio (18/04/2017 00:26)

Επειδη εισαι "πονηρουλα" και νομίζεις οτι υπαρχει ανωνυμία στο διαδίκτυο την επόμενη φορά να μην χρησιμοποιείς τα ίδια πράγματα για πάνω απο μια φορά. Σε περιμένουμε με το ονοματεπώνυμο σου στις πρόσφυγες. Αν βρεις τα κουράγια. Ετσι για να διαπιστώσουν κάποιοι οτι οι "γενίτσαροι" ειναι οι χειρότεροι

@Διαμαντης (18/04/2017 00:29)

Για τον ανώνυμο με αστερίσκο δεν χώρα κριτική. Δεν ψήφισε Βασιλόπουλο και σιχαίνεται που αναγκάζεται να τον υποστηρίζει. Ετσι δεν μας έλεγε; το οτι ξημεροβραδιαζεται εδω μεσα και δεν κανει άλλη δουλεια ειναι τυχαίο γεγονός.

Ανωνυμος* (18/04/2017 10:12)

@23.38
Επειδη δεν σε θεωρω και τον εξυπνοτερο ανθρωπο σε πολιτικο επιπεδο προσεξε κατι που θα σου πω και σκεψου το παραπανω απο τα υπολοιπα που ( δεν ) σκεπτεσαι!
Σε περιπτωση που στο μελλον γραψεις κατι που θα ενοχλησει τους αεκολεδες,ετοιμασου να τους εχεις εξω απο το σπιτι σου!
Το αυγο του φιδιου εκκολαπτεται .....με τις ευλογιες σου!

Διαμαντής (18/04/2017 11:04)

@10.12
Επειδή η πραγματικότητα αποκαλύπτει πόσο χαμηλό είναι το iq σου, έχω γράψει πολλές φορές εναντίον τους (ένας στοιχειωδώς ευφυής όφειλε να το γνωρίζει πριν γράψει σχετικά) και θα ξαναγράψω όσες χρειαστεί. Κι έξω από το σπίτι μου, δεν είδα κανέναν, όσες φορές έγραψα.

Άστο, δεν το μπορείς...

George (18/04/2017 11:45)

Αυτός ο αντιαεκτζής βλάκας δεν έχει ζωή. Μόνος του πέρασε το Πάσχα γράφοντας κατά του γηπέδου.

Ανωνυμος* (18/04/2017 11:51)

Εγω μπορω! Εσυ δεν τα καταφερνεις να σκεφτεις!
Οι νεες μορφες αντιδρασης ειναι αυτες που βλεπεις !
Εκτος αν οι εντολες ανωθεν ειναι αλλες για την δημαρχια τον Καμπουρη ,την Στρουγκα και αλλες για τον δημοκρατη δημοσιογραφο!
Τοτε το χαμηλο iq μου μπορει να σκεφτει τα παντα ολα!

Διαμαντής (18/04/2017 12:33)

@11.51
Το χαμηλό iq σου, βλέπει παντού εντολές και ενεργούμενα, αφέντες και δούλους, δηλαδή το σύστημα που προτιμάς και που κατέρρευσε δια παντός. Ελεύθερους ανθρώπους, που αυτοδιατίθενται, ίσως με διαφορετικό τρόπο από τον δικό σου, δεν μπορείς να αντιληφθείς. Εξ ου και οι απανωτές μπούρδες. Εντολές άνωθεν και χαζομάρες.

Αν όλα είναι "εντολές άνωθεν", τότε πώς εξηγείς τη συγκέντρωση των οπαδών της ΑΕΚ την ώρα της ομιλίας Βασιλόπουλου, που ουσιαστικά του έδωσε τη δημαρχία; Ως... μαζοχισμό;

Anonymous (18/04/2017 13:25)

Διαμαντής (18/04/2017 11:04)

" Κι έξω από το σπίτι μου, δεν είδα κανέναν, όσες φορές έγραψα. " Πες τα αδερφούλη μου να αγιάσει το στοματάκι σου. Αντίθετα ξέρουμε ποιοί στοχοποιούν δημοσιογράφους σε γνωστή αντιεξουσιαστική σελίδα. Το αυγό του φιδιού υπάρχει και είναι κόκκινο

Ανώνυμος (άνευ αστερίσκου) (18/04/2017 14:20)

@ Διαμαντής (18/04/2017 11:04)

Με όλο το σεβασμό και το θάρρος, μπερδεμένα τα λες.
Μόλις πριν 2-3 χρόνια έγραφες ότι δεχόσουν απειλές και ότι απευθύνθηκες στις αρχές για τα δέοντα.

Διαμαντής (18/04/2017 14:24)

@14.20
Αλήθεια είναι. Τι ακριβώς σε μπερδεύει;

tasos (18/04/2017 14:46)

Καλά εσύ γαυράκο όταν τελειώσει το γήπεδο θα μαζεύεις υπογραφές για να γκρεμιστεί. Για τέτοιο καμμένο εγκέφαλο μιλάμε.

krav (18/04/2017 15:04)

Προσκαλω ολα τα γαυροειδη που εχουν παθει τενοντιτιδα να γραφουν εδω μεσα και που φυσικα ειναι κατοικοι της "κατακοκκινης" Νεας Φιλαδελφειας, να μας κανουν την τιμη να γνωριστουμε. Να συναντηθουμε καπου να δουμε ποιος μενει που και φυσικα δεν υπαρχει κανενας λογος να φοβαστε για οτιδηποτε.Αλλωστε ειστε πολυ περισσοτεροι στη περιοχη γαυροι.Εμεις πρεπει να φοβομαστε αλλα επειδη φαινεστε καλα παιδια θα το ρισκαρουμε. Ουστ βρωμογαυροι, φαπα οπου σας βρισκουμε,εντος και εκτος.

Nick (18/04/2017 15:13)

Επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει διάθεση να σταματήσει η κλάψα προβλέπω δράματα κι αυτοκτονίες με την έκδοση της άδειας.

Ανωνυμος* (18/04/2017 16:10)

@12.33
Γι αυτο το θεμα να ρωτησεις τον κ. Στρατο!
Οταν ανακοινωθηκε η μαζωξη καποιοι κινησαν γη και ουρανο για να την ματαιωσουν!
Η απαντηση του μεσαζοντα μεταξυ του Μελισσανιδη και των καποιων ηταν καθετη!
Η μαζωξη θα γινει!
Υ.Γ. Οι καποιοι για να μην "απορεις" εκδιδουν τοπικη εφημεριδα!

Διαμαντής (18/04/2017 16:16)

@6.10
Όλα τα ξέρεις! Μα ποιος είσαι, η Δομή είσαι; ήσουν μπροστά; ας πούμε ότι ήσουν, κι όλα έγιναν όπως ακριβώς τα λες.

Ποιος έχει δίκιο; εσύ που επικαλείσαι "εντολές άνωθεν", ή εγώ που λέω ότι υπάρχει αυτενέργεια και αυτοδιάθεση των πολιτών;

@(18/04/2017 16:10) (18/04/2017 16:23)

Πληροφορίες απο μέσα ε; Οχι αστεία. Εσυ παιδάκι μου ξέρεις περισσότερα για την ΑΕΚ απ' ότι οι φασίστες. Μάλλον θα είσαι σαν και τον Δημοτικό Σύμβουλο που έκανε αίτηση πρόσληψης στη Δικέφαλος και μόλις έφαγε πόρτα ξεκίνησε την επανάσταση

@Διαμαντής (18/04/2017 16:16) (18/04/2017 16:25)

Ποιά Δομή; Το πολύ μέχρι Μπλεκ

Ανωνυμος* (18/04/2017 17:01)

@16.16
Με ρωτησες και σου απαντησα!
Το φοβομουν οτι δεν στροφαρεις και κατι θα ρωτησεις παλι!

Διαμαντής (18/04/2017 18:26)

@17.01
Ρώτησα αλλά το iq σου (που ανεβαίνει στο σκαμπό για να σφουγγαρίσει) δεν κατάλαβε. Πάμε πάλι μήπως και ανθιστείς τίποτα: ΑΝ δεχθούμε ότι όλα έγιναν όπως τα λες, ΞΑΝΑΡΩΤΩ βλαμμενούλη, ποιος έχει δίκιο; εσύ που επικαλείσαι "εντολές άνωθεν", ή εγώ που λέω ότι υπάρχει αυτενέργεια και αυτοδιάθεση των πολιτών;

Αν δεν κατάλαβες ΠΑΛΙ, δεν θα ξαναρωτήσω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Ανωνυμος* (18/04/2017 20:03)

@18.26
"Η απαντηση του μεσαζοντα μεταξυ του Μελισσανιδη και των καποιων ηταν καθετη!
Η μαζωξη θα γινει!"
Η απαντηση ηταν σαφεστατη!
Δεν ηταν απαντηση του "δεν ξερω" "δεν επεμβαινω"" "δεν ασχολουμαι"!
" Η μαζωξη θα γινει!"

Δεν βριζω ποτε ουτε ειρωνευομαι τους αδυναμους να κατανοησουν(;) απλες κουβεντες!

Διαμαντής (18/04/2017 20:07)

@20.03
Δηλαδή ήθελε να... εκλεγεί ο Βασιλόπουλος...

Μάλιστα.

Όλοι όσοι αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά που λες προσκρούουν στην απλή λογική, προφανώς είμαστε χαζοί. Κι εσύ, προφανώς είσαι ο έξυπνος ποιμήν των αμνών...

Συνέχισε όπως είσαι. Ντουγρού...

Ανωνυμος* (18/04/2017 21:03)

Η κοινη λογικη λεει κατι αλλο!
Αν δεν ηθελε να βγει ο Βασιλοπουλος με μια κουβεντα του την σταματουσε! Τον βολευε ομως την οποια αναβολη να την χρεωθει ο Βασιλοπουλος διοτι δεν θα μπορουσε να την χρεωθει ο Σεφερλης....συγγνωμη ο Γεωργαμλης!
Καποιοι λενε οτι με μια κουβεντα του εκαναν ντου οι ουγκανοι στο γηπεδο τιμωρηθηκε η ΑΕΚ και βρεθηκε γ εθνικη!
Η κοινη λογικη λεει οτι δεν μπορει να εριξε την ομαδα της καρδιας του στην γ εθνικη!
Το οτι με αυτον το τροπο την πηρε τζαμπα......απλως ετυχε!
Καληνυχτα! Αυριο παλι!

Διαμαντής (18/04/2017 21:14)

@21.03
Στη δουλειά μου υπάρχουν δυο πράγματα: το ρεπορτάζ που βασίζεται σε στοιχεία αποδείξαμε και τα σενάρια. Ακόμα κι εσύ αντιλαμβάνεσαι πού εντάσσονται όλα αυτά που γράφεις. Άντε για νανάκια τώρα, κι ό,τι δεις και το θυμάσαι το πρωί, γράφτο εδώ για "άποψη από κάπου ψηλά που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα". Μας έπεισες!!!

Ανωνυμος* (18/04/2017 21:30)

Θα παω για νανακια αν με αφησεις ! Δεν μπορω να αφησω αναπαντητα τα αστεια που γραφεις!
Αυτο για το ρεπορταζ με εκανε να γελασω !
Σου εδωσα ονομα (Στρατος) και καποιους τοπικους! Δεν σε ειδα προθυμο να σταματησεις την συζητηση και να το ψαξεις( αν δεν το ηξερες) με ερωτησεις εκει που πρεπει!
Τι φανταστηκες οτι ο λαθρεμπορας δινει εντολες εγγραφως και θελεις να σου τα προσκομισω;
Μεχρι τωρα τιμας την δημοσιογραφια με αναδημοσιευσεις και προσωπικα αρθρα μνημεια γλυψιματος στο " επερχομενο"!

Διαμαντής (18/04/2017 21:52)

@21.30
Αρχίζω από το τέλος. Σιγά μην εξαρτώ τη δημοσιογραφική μου υπόσταση από την άποψη κάθε λακέ. Άλλοι λακέδες, της άλλης πλευράς, μου έγραφαν παρόμοιες χαζομάρες, όταν έλεγα ότι ορθώς ο Δήμος ζητεί κάποιες εγγυήσεις από την ΑΕΚ. Οι λακέδες αλλάζετε, ανάλογα με το περιεχόμενο της κάθε ανάρτησής μου.

Δεν περιμένω να καταλάβεις ότι δεν χαμπαριάζω. Ούτε ότι δεν περίμενα εσένα για να ρωτήσω και να μάθω όσα μου... υποδεικνύεις. Άντε για νανάκια καλύτερα.

George (18/04/2017 22:38)

Πολλοί κλαίνε με μαύρο δάκρυ επειδή θα γίνει το γήπεδο αλλά αυτός ο ανώνυμος πρέπει να είχε παίξει όλα του τα λεφτά σε στοίχημα ότι δεν θα γίνει και έχει τρελαθεί. Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε κρύβεται από πίσω ο Αρούλης, ή κάποιο από τα 3-4 τσιράκια του που τα παίρνουν και αγωνίζονται ακόμα. Τώρα για τι πράγμα αγωνίζονται κανείς δεν έχει καταλάβει. Ας διαβάσει όποιος αντέχει τις ανοησίες που γράφουν και άμα βγάλει νόημα......

Αντιχουλιγκανικος (18/04/2017 22:43)

Χοχοχοχοχο δεν εχετε βρει τα λεφτα πρεζονια του λαθρεμπορα και δεν μπορειτε να φτιαξετε παραγκα. Ευτυχως που εβαλαν χερι και δεν πηρατε λεφτα απο την ολυμπιαδα. τερμα η βια στη μερια μας. προσπαθηστε να βρειτε τα λεφτα αμα δε βαριεστε.καντε κατι ,θα σας πω πως θα βρειτε ευκολα. ο δημαρχος δεν διεπραξε κανενα εγκλημα,φτιαξτε ψευτικες κατηγοριες σε βαρος του για να γελασω πιο πολυ!!!

@Αντιχουλιγκανικος (18/04/2017 23:15)

Πρεζονια του πρεζεμπορα και μαλιστα χρηματοδουτουμενα ειστε εσεις.Παρτο χαμπαρι σαββα μου οσο και να σκουζεις θα τρως συνεχως φαπες και σε 8 μερες το πλατς απο την σφαλιαρα θα ακουστει μεχρι τα μανιατικα που ζειτε εσεις τα ζωα του λιμανιου.Ο πρεζεμπορας φευγει και τερμα το στοκ που σου δινει και το χαρτζηλικι που βγαζεις.Σε βλεπω στα φαναρια μανιατακι συντομα.

ΒΛΑΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ (19/04/2017 01:08)

Δεν εχουμε λεφτά. Ευτυχώς που δεν χρειάζεται να πληρώνουμε και νοίκι για το δεύτερο σύνδεσμο μας στη Δεκελείας. Εσυ μια φορά και τα φιλαράκια σου θα βλέπετε την πολη μας και τα περίχωρα (Νέα Ιωνία) με το κυαλι.

Μπαλακλάβα (19/04/2017 10:37)

Το μόνο που μένει πια λοιπόν είναι να διαλέξετε πλακάκια για τα αποδυτήρια του γηπέδου...
Επίσης πρέπει να γίνει η υπογειοποίηση του δρόμου γύρω από το οικόπεδο κ να φύγει κ ο σταθμός μεταφόρτωσης των σκουπιδιών. Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν ΠΡΙΝ διαλέξετε πλακάκια...

ΥΓ1. Άλλο μπακλαβάς και άλλο μπαλακλάβα
ΥΓ2. Άλλο πρόσφυγες και άλλο προσφυγές

επιθεώρηση (19/04/2017 14:02)

Βλέπω ο Σεφερλής μάζεψε 110 σχολιάκια. Σαν τις επιθεωρήσεις του επώνυμου καλλιτέχνη κι αυτό το άρθρο μάζεψε το κοινό του. Ωραία πρέπει να αισθάνεσαι κυρ Διαμαντή με την απήχηση που έχει το σάιτ σου. Μπαίνει ο κάθε πικραμένος και σχολιάζει και ξεδίνει. Τώρα αυτό είναι διάλογος, δεν είναι, μένει να το δείξει κανένας ερευνητής του μέλλοντος. Η ζωή στη Ν. Φιλαδέλφεια συνεχίζεται, οι κιτρινόμαυροι φίλοι μας νομίζουν ότι κάνουν... αντίσταση και οι πολίτες προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται. Κι εσύ ονειρεύεσαι τις εκλογές του 2019. Ε, θα βρεθεί κανένας Σεφερλής πάλι να γελάσουμε.

@Αντιχουλιγκανικος (19/04/2017 14:15)

Χρηματοδοτούμενε γαύρε τελειώσατε. Μόνο το κλάμα σας έμεινε.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (19/04/2017 14:52)

@14.02
Κάθε δημόσιος διάλογος, καθρεφτίζει το επίπεδο και τις δυνατότητες όσων επιλέγουν να μετάσχουν σε αυτόν. Εγώ εκτός από το να έχω ελεύθερο το διάλογο (εκτός των προσβλητικών σχολίων, κατά προσώπων) δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τώρα για τα όνειρά μου, σε βεβαιώνω ότι αυτά περιστρέφονται το πώς θα βρω καμιά εβδομάδα να ξεκουραστώ- αλλά να ξεκουραστώ, όχι απλώς να μην πηγαίνω στη δουλειά. Δεν σε νοιάζει, το ξέρω, αλλά αυτό ονειρεύομαι, τι να κάνουμε;

@επιθεώρηση (19/04/2017 14:02) (19/04/2017 22:29)

Οι Αεκτζήδες δεν κάνουν καμιά αντίσταση. Απλά ξεσκέπασαν τις βρωμιές του αντιαεκτζή δημάρχου και τον ξεφτίλισαν. Και προχωρούν τη γηπεδάρα με τη συναίνεση της πολιτείας. Ο δημαρχάκος και μερικοί ακόμα χρηματοδοτούμενοι γαύροι προσποιούνται ότι κάνουν ακόμα αντίσταση.

@Αντιχουλιγκανικος (18/04/2017 22:43) (19/04/2017 23:43)

Γλύφτη του χοντρού μόνο ο Μελ σας γλεντάει 2-3 φορές το χρόνο από τότε που επέστρεψε. Και με 50-50 διαιτησία. Όχι με βρωμοπαράγκα. Η οποία βέβαια ήταν δικό σας δημιούργημα και δεν έχουμε καμιά διάθεση να την αντιγράψουμε. Γιατί στην πλειοψηφία μας έχουμε μάθει να παλεύουμε για να πετύχουμε κάτι στη ζωή μας. Δεν ζούμε σαν παράσιτα εις βάρος τον άλλων όπως έχετε μάθει εσείς 20 χρόνια τώρα.

ζικα (20/04/2017 17:01)

καντε οσες κατηγοριες σε βαρος μας και του δημαρχου μας. δεν θα καταφερετε με τιποτα να βρειτε τα λεφτα για τη παραγκαρα σας. οι μονοι κερδισμενοι βγηκαμε εμεις οι φιλαδελφειωτες που εφυγε το καρκινωμα-οπαδιλικι του καθε ψυχοπαθη οπαδου στη μερια μας. τερμα η παρουσια των καρκινο-χουλιγκανοφατσων σας. γι αυτο σας εδιωξε το γηπεδο του ιωνικου,αφου σε καθε ματς προκαλουσατε παλι καταστροφες τρομο οσα προκαλουσατε το 1980-2003. το 2011 οταν εχωσαν στη μπουζου το μπεο,στη συμμορια του ηταν και ο δικος σας ο παχυμουστακιας με το μεγαλο κομπολοι και φυσικα ο μαφιοζος μαρινακης. αλαφουζος,λαθρεμπορας,μαρινακης και λοιποι προεδρες ειναι υπογειως φιλοι μεταξυ τους. μονο λεφτα βγαζουν απο καθε οπαδο-προβατο που πατα γηπεδο για ψευτικους αγωνες. ο ιδιος ο λαθρεμπορας εριξε τη "αεκ" γ εθνικη μονο για κατι λεφτα που συμφωνηθηκαν κρυφα!

@ζικα (20/04/2017 17:01) (20/04/2017 17:35)

Καταρχήν να μην γράφεις πιωμένος. Όσο για τον γαυροδήμαρχό σας τουλάχιστον κατάλαβες ότι από κατήγορος έγινε κατηγορούμενος. Όσο λοιπόν θα γίνεται η γηπεδάρα εμείς θα τα λέμε στα δικαστήρια για τις απάτες των αντιαεκτζήδων του δήμου όπου θα έχουν να απαντήσουν σε πάρα πολλά ερωτήματα.

@ζικα (20/04/2017 17:01) (20/04/2017 17:37)

ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ 10 ΜΕΤΡΑ;

@ζικα (20/04/2017 17:01) (20/04/2017 17:39)

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ. ΜΕ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ; ΘΕΛΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑΚΙ ΤΖΑΜΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

οι απλυτοι της πολης. (20/04/2017 20:38)

Μπράβο Διάμαντη,ότι καλύτερο από όλα που έχει γραφτεί για την ΑΕΚ μας.

tasos (20/04/2017 21:35)

Απόλαυση πάντως να βλέπεις τους γαύρους της Φιλαδέλφειας σε πανικό. Από τη μια βγαίνουν άδειες για γήπεδα από την άλλη τους απειλούν οι δικαστές με απώλεια του τελευταίου στημένου που το είχαν σίγουρο. Και έχουν και την ΑΕΚΑΡΑ που τους περιμένει στη γωνία την Τετάρτη. Απόλαυση ο πανικός της εγκληματικής οργάνωσης.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: Αυγουστος
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (20/06/2024 12:29) η φιλαδελφεια εχει τελειωσει απο το 2017. αν δεν γινοταν εκεινο το γνωστο κακο τοτε θα ειχε μεγαλη αξια εδω και...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το έχω ξαναπεί, τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε ακριβώς στο κέντρο του Νομού Αττικής. Ζητάμε και υπογειοποίηση τη...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©