Παρασκευή 21.06.2024,  

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

Δημοσιεύτηκε στις 07/04/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  75 σχόλια

Έφτασε στην "Αλήθεια" μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια, κι ακολουθούν τα σχόλια μας:

*****

 

Εδώ και ένα περίπου μήνα το κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας βιώνει ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας και τρόμου. Βανδαλισμοί δημοτικών κτιρίων, επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους, τραμπουκισμοί εναντίον αιρετών και απλών πολιτών, ακόμα και επιδρομές σε σπίτια συγγενικών προσώπων αιρετών. Την ίδια στιγμή, μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, με απροκάλυπτα φασιστικά χαρακτηριστικά, βρίσκεται ανενόχλητη απέναντι από το δημαρχείο και καθημερινά προβαίνει σε πράξεις βίας, απειλές και προπηλακισμούς αιρετών, υπαλλήλων του Δήμου και οποιουδήποτε πολίτη θεωρείται «αντιφρονούντας».

 

Αφορμή για όλα αυτά υπήρξε η επανάληψη του σεναρίου «για όλα φταίει ο Δήμος» γύρω από το γήπεδο της ΑΕΚ, ενός σεναρίου που έχει ενορχηστρωθεί από την ηγεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με τη συνδρομή της μεγάλης πλειοψηφίας των συστημικών ΜΜΕ και την ανοχή της πολιτείας. Σε αυτό το σενάριο, ο Δήμος εμφανίζεται να αρνείται να εγκρίνει τις υψομετρικές μελέτες της ΑΕΚ, όχι επειδή η διαδικασία πάσχει νομιμότητας, αλλά επειδή ο Δήμος δεν θέλει. Θα το επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι ο Δήμος είναι υποχρεωμένος στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης να εφαρμόζει τους νόμους, ανεξάρτητα από τις διεκδικήσεις του για την ομαλότερη ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη μας, και στην προκειμένη περίπτωση, όπως ρητά διατυπώνεται στην 7σέλιδη απάντηση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, τα έγγραφα που έχει προσκομίσει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε. στερούνται των απαραίτητων εγκρίσεων από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία και είναι ο φορέας του έργου της υπογειοποίησης. Αυτοί που σέρνουν αιρετούς και υπαλλήλους στα δικαστήρια το γνωρίζουν καλά, γι’ αυτό και τώρα αυτοαναιρούμενοι σπεύδουν να προαναγγείλουν νομοθετική ρύθμιση για την επίλυση του ζητήματος.

 

Την ίδια στιγμή, το τελευταίο διάστημα και υπό τη μορφή διαρροών, προαναγγέλεται η ικανοποίηση αιτημάτων του Δήμου γύρω από το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής, το άλσος και το γήπεδο της ΑΕΚ, με την προϋπόθεση να υπογραφεί η υψομετρική μελέτη. Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι τα δημόσια διατυπωμένα και δίκαια αιτήματα του Δήμου έχουν αποκλειστικό στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας και την αρμονική ένταξη ενός γηπέδου στον ιστό της περιοχής και ως εκ τούτου δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συνδιαλλαγής με αμφιβόλου νομιμότητας κινήσεις.

 

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε την ικανοποίηση αιτημάτων για τα οποία αγωνιζόμαστε χρόνια, γι’ αυτό και ζητάμε διάλογο και δημόσια δέσμευση της κυβέρνησης. Επισημαίνουμε ότι, στο βαθμό που δεν γίνουν δεκτά αυτά τα αιτήματα, η κυβέρνηση και όσοι ψήφισαν το νόμο 4277/2014, αναλαμβάνουν ακέραια την πολιτική ευθύνη υποβάθμισης της περιοχής μας. Είναι επομένως στο χέρι της πολιτείας να εξασφαλίσει μία βιώσιμη λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ και την πόλη μας.

 

Καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τους συλλογικούς φορείς, τις συλλογικότητες, τα σωματεία, τις επαγγελματικές ενώσεις και κάθε δημοκρατικό πολίτη της πόλης μας να ορθώσει τείχος απέναντι σε κάθε απόπειρα φίμωσης, τρομοκράτησης και άσκησης βίας εναντίον αιρετών και πολιτών. Καλούμε τέλος την πολιτεία να διασφαλίσει, έστω την ύστατη στιγμή, την τήρηση των κανόνων του κράτους  δικαίου στην πόλη μας προτού θρηνήσουμε ένα νέο Παύλο Φύσσα.-

*****

 

Τα σχόλια της "Α":

Πρόκειται πραγματικά για μια ανακοίνωση πανικού, που προσβάλλει κάθε πολίτη ο οποίος διαφωνεί με την καταστροφική για την πόλη τακτική που ακολουθεί η παρούσα δημοτική Αρχή και κατά τα λοιπά απλώς αναμασά έωλα επιχειρήματα τα οποία έχουν αναλυτικά απαντηθεί και από τις αναρτήσεις της "Α", έχει καταδειχθεί ότι δεν στέκουν και δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική, με αποτέλεσμα να θεωρεί κανείς ευλόγως ότι η σημερινή ανακοίνωση απλώς προσπαθεί όχι να ενδυναμώσει και να ενισχύσει τα επιχειρήματα του δήμου, αλλά να κάνει πλύση εγκεφάλου επαναλαμβάνοντας ισχυρισμούς που δεν στέκουν κι έχουν αποδομηθεί πλήρως.

 

Ας τα ξαναδούμε, όμως, συγκεκριμένα:

 

1. Η εικόνα που επιχειρεί να εμφανίσει η ΔΠ για το κέντρο της πόλης (διορθώνει παλαιότερη εξωπραγματική έκφρασή της "η πόλη είναι σε ομηρία" και τώρα μιλάει για "το κέντρο της πόλης") δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η μόνη αλλαγή που έγινε είναι ότι στη θέση της κατάληψης στρούγκα, βρίσκεται η κατάληψη υπέρ του γηπέδου. Όλα τα άλλα που αναφέρει η ανακοίνωση, προϋπήρχαν. Βανδαλισμούς δημοτικών κτιρίων είχαμε και πιο πριν, όταν οι αναρχικοί επετέθησαν στο ίδιο το δημαρχείο και το ΠΠΙΕΔ, αλλά και σε κατάστημα γνωστού συμπολίτη μας και μέλους της ΔΠ. Τότε η δημοτική Αρχή είχε αρκεστεί σε μια ανακοίνωση τριών τεσσάρων γραμμών και... αυτό ήταν όλο.

 

Επίσης, όπως έχουμε επαναλάβει, φράσεις του τύπου "επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους" εννοούν τη στρούγκα και μόνον, δηλαδή η ΔΠ αποδέχεται την απαλλοτρίωση δημοτικού χώρου από αναρχικές παρέες, πράγμα που εκτός των άλλων είναι πιθανό να ενέχει και ποινικές ευθύνες: το ακίνητο απέναντι από το δήμο ανήκει στο δήμο δηλαδή σε όλους τους δημότες της πόλης μας, δεν το κληροδότησε ο μπαμπάς στα παιδιά της ΔΠ για να το εκχωρούν κατά βούληση. Αντί ο συνδυασμός που διοικεί το δήμο να διεκδικήσει τη δημοτική έκταση από τους καταληψίες της στρούγκας και να το αξιοποιήσει υπέρ του συνόλου της πόλης, καταγγέλλει τους παρανόμους που εισέβαλαν στην κατάληψη των άλλων παρανόμων, τους οποίους ΣΤΗΡΙΖΕΙ με την έκφραση "επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους". Ντροπή, είναι η πιο επιεικής έκφραση... Για περισσότερα επί του θέματος, διαβάστε τις προηγούμενες αναρτήσεις μας με τίτλους Ο πρώτος που παρανομεί, και "η κατάληψη της στρούγκας είναι Δημοκρατία κατά τον κ. Βασιλόπουλο". 

 

2. Επιτέλους, η ΔΠ και προσωπικά ο επικεφαλής της, δήμαρχος Άης Βασιλόπουλος πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους με τη νομιμότητα. Αρκετά με το ψάρεμα σε θολά νερά. Ας μας πουν καθαρά τι από τα δυο ισχύει: Αυτό που γράφουν στην παραπάνω ανακοίνωση και μάλιστα με έντονα γράμματα, ότι δηλαδή "ο Δήμος είναι υποχρεωμένος στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης να εφαρμόζει τους νόμους" ή αυτό που υποστήριξε ο κ. Βασιλόπουλος στη συνέντευξη στην ΕΡΤ, ότι δηλαδή «Το ότι υπάρχει ένας νόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχει και δίκαιο...». Τι από τα δυο ισχύει; Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται στο ακέραιο, ή αντίθετα πρέπει να εφαρμόζονται μόνο στο βαθμό που ο υποχρεωμένος να τους εφαρμόσει τους κρίνει "δίκαιους;" Δεν μπορεί ούτε ο κ. Βασιλόπουλος ούτε η ΔΠ να κάνει την πάπια επ αυτών. Η νομιμότητα εφαρμόζεται, κατά την άποψη του δημάρχου και της δημοτικής Αρχής παντού και πάντα, ή μόνο όπου γουστάρουν οι αιρετοί της πόλης, της χώρας, οι όποιοι αιρετοί τέλος πάντων; Ας πάψει η δημοτική Αρχή να παίζει τον παπά επ αυτού κι ας τοποθετηθεί επιτέλους δημόσια, σχετικά με τη σχέση που έχει με τη νομιμότητα. Για να ξέρουμε, δηλαδή, πώς θα την κρίνουμε...

 

3. Ασφαλώς για όλα φταίει ο δήμος. Ασφαλέστατα για όλα φταίει ο δήμος. Αν ο δήμος ήθελε να λυθεί το θέμα, και πολύ περισσότερο αν είναι αλήθεια ο ισχυρισμός του δημάρχου ότι "ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ " (ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ), τότε ο ίδιος ο κ. Βασιλόπουλος έπρεπε να πιέζει νύχτα- μέρα την Περιφέρεια να οριστικοποιήσει τη μελέτη και να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Αντ αυτού, ο δήμος χωρίς να πιέσει, χωρίς να φωνάξει, χωρίς να διαμαρτυρηθεί, άφησε να περάσουν δυόμιση χρόνια, να σέρνεται το θέμα και να... απειλείται η  ζωή του δημάρχου. Ντροπή ρε παιδιά να αδιαφορείτε για τις απειλές κατά της ζωής του Βασιλόπουλου. Από το πρωί της Δευτέρας έπρεπε να είστε ΟΛΟΙ της Δύναμης Πολιτών κάθε εβδομάδα στα γραφεία της Περιφέρειας και να πιέζετε τη Δούρου να προχωρήσει την υπόθεση στο όνομα των απειλών κατά της ζωής του δημάρχου. Αλλά και ο ίδιος ο Άρης Βασιλόπουλος έπρεπε να τηλεφωνεί στη συντρόφισσά του Ρένα Δούρου- η οποία ήλθε (για όσους δεν ξεχνούμε...) αυτοπροσώπως εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια για να στηρίξει τη ΔΠ προεκλογικά- και να της πει ότι η ζωή του απειλείται από τα παλιόπαιδα της ΑΕΚ και γι αυτό η Περιφερειάρχης πρέπει να ολοκληρώσει το συντομότερο τη διαδικασία έγκρισης της μελέτης.

 

Το έκανε;

 

Το κάνατε κύριε δήμαρχε;

 

Αν το κάνατε και η Δούρου αδιαφόρησε για τις απειλές κατά της ζωής σας, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αυτής εδώ της πόλης για να την τιμωρήσουν για αυτή της την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αδιαφορία.

 

Αν όμως δεν το κάνατε, πρέπει ΕΣΕΙΣ να εξηγήσετε στους πολίτες αυτής εδώ της πόλης πώς είναι δυνατό να αφήνετε να λιμνάσει αυτή η υπόθεση, για την οποία -όπως είπατε δημόσια- δεχόσασταν απειλές για τη ζωή σας... Γιατί ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η κωλυσιεργία στην ανέγερση του γηπέδου είναι σοβαρότερη υπόθεση από την ίδια σας τη ζωή. Σε καμία περίπτωση...

 

4. Για τις υπόλοιπες "καταγγελίες" δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να διατυπώσω σοβαρή κριτική. Η αντίληψη ότι φταίει το κακό σύμπαν (δηλαδή ΚΑΙ η ΠΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΙ τα συστημικά ΜΜΕ ΚΑΙ η ανοχή της Πολιτείας, ίσως ΚΑΙ ο... Χατζηπετρής!) και ο μόνος άμωμος, άσπιλος και αμόλυντος είναι ο δήμος υπό τη σημερινή του διοίκηση, μόνο ως νούμερο επιθεώρησης μπορεί να αντιμετωπιστεί... Σοβαρευτείτε επιτέλους κύριοι της διοίηκσης και μη βλέπετε παντού γύρω σας εχθρούς. Είστε εν αδίκω κι εν συνόλω. Αν έχετε απαντήσεις επί των παραπάνω ερωτήσεων, καλό είναι να μας τις δώσετε, σας ρωτάμε επί εβδομάδες τώρα και εσείς κάνετε την πάπια. Αν απλώς αναμασάτε επιχειρήματα που έχουν καταπέσει στο δημόσιο διάλογο πολλαπλώς, τότε το μόνο που δείχνετε είναι πανικός και παραδοχή ότι είστε εν αδίκω.- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Εδώ έχουμε δήμο "δημοκράτη", στο Καματερό είναι οι... φασίστες

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μεγάλη η ευθύνη των οπαδών της ΑΕΚ

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

 

Μην το περιμένετε το γήπεδο...

 

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Γράψτε την άποψή σας

George (07/04/2017 12:53)

Σιχαμάρα και αηδία για αυτή τη δημοτική αρχή για άλλη μια φορά. Δεν σχολιάζω τίποτα άλλο γιατί δεν αξίζει πλέον.

Διαμαντή (07/04/2017 13:06)

Οι άνθρωποι πασχίζουν να αποδείξουν ότι τα χειρότερα που έχουν ακουστεί γι αυτούς δεν είναι καν αρκετά. Τους έχουν κατηγορήσει σαν γαύρους, χρηματοδοτούμενους με μίσος για την ΑΕΚ και το γήπεδο όχι μόνο το συγκεκριμένο αλλά οποιοδήποτε γήπεδο. Λοιπόν είναι κάτι πολύ χειρότερο από όλα τα παραπάνω και να ξέρουν ότι αυτό θα το θυμόμαστε για πάντα.

Anonymous (07/04/2017 13:21)

Διαλέξανε την μέρα Διαμαντή να μας πούνε και για Φϋσσες και για ο έργο. Ευστοχοι όπως πάντα και ταχύτατοι σε σκέψη

http://www.aekfc.gr/newsdetails/aaa-37-49846.htm?lang=el&path=-1174290588
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/10014271.pdf

Διαμαντή μια ερώτηση (07/04/2017 13:24)

Γιατί δεν πήγανε μαζί με τον Ανδριόπουλο στην Περιφέρεια όπως του πρότεινε στην ΕΡΤ; Δεν ενδιαφέρεται να σώσει τη ζωή του και να απαλλάξει το Δημο απο την <<ομηρία>>;

tasos (07/04/2017 13:30)

Θέλετε διάλογο και δημόσια δέσμευση της κυβέρνησης; Για ποιο πράγμα γελοία ανθρωπάκια; Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει και σήμερα κατατέθηκε και η νομοθετική ρύθμιση που σας στέλνει στα τσακίδια. Δεν φάγατε και το ξύλο που επιδιώκατε οπότε συνεχίστε να μας διασκεδάζετε με αστείες ανακοινώσεις μέχρι να μας αδειάσετε τη γωνιά οριστικά.

τα παραλέτε (07/04/2017 13:34)

"...επιθέσεις σε κοινωνικούς χώρους..."

πέστα βρε Άρη, άντε γιατί πολύ αέρα πήρανε οι Γερμανοτσολιάδες.

Scorpio (07/04/2017 13:55)

Κατατέθηκε η ντροπολογία!!!ας δούμε λοιπόν τώρα πόσο γρήγορα ΔΕΝ θα τρέξει η άδεια κ το γήπεδο... Ετοιμαστείτε για νέο γύρο προσφυγών στο ΣτΕ!!!

@Scorpio (07/04/2017 13:55) (07/04/2017 14:03)

......ΣτΕ μας τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος.

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

@Scorpio (07/04/2017 15:32)

Πονάει πολύ γαυράκο το ξέρω. Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.

Scorpio (07/04/2017 16:25)

Δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδό σας χανουμάκια μου! Στον ημιτελικό θα τα πούμε τα ποδοσφαιρικά. Εδώ μιλάμε για την Ζωή μας!!! Το άλσος και την πόλη μας!!! Διαβάστε στο kriseis ένα κειμενάκι μου με τίτλο " Η Πόλη μας κ οι άλλοι". Και μετά διαβάστε Καβάφη και μετά ας κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Στους οπαδικούς σας αλλαλαγμούς δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή απάντηση!

@Scorpio (07/04/2017 16:25) (07/04/2017 16:41)

Τι Καβάφη να διαβάσεις ρε κατακαημένε; Σχολείο έχεις βγάλει;

@Scorpio (07/04/2017 16:25) (07/04/2017 16:44)

Δεν υπάρχει φίλε το κατέβασε ο Καμπούρης

Leonidas (07/04/2017 16:47)


Σκορπιέ, έλα να μας τα πείς πειραιώτικα και πασαλιμανιώτικα
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/10014271.pdf

Αστεια (07/04/2017 18:11)

Ρε ποια αστεια τροπολογια;;; τοσες αστειες τροπολογιες γινονται εδω και 18 χρονια! Γηπεδο γινεται κατευθειαν και χωρις αδεια,μελετες! λεφτα δεν ειχαν σκασει οι ανθρωποι της ολυμπιακης επιτροπης και γι αυτο δεν ειδαν τιποτα οι οπαδοι του μελλισα. Το 2013 ο μελισσας ειπε οτι θα μπαινανε μπουλντοζες σε τρεις μηνες!!! ωραιος παραμυθας! οσο καθονται στο καναπε οι οπαδοι,δεν θα δουν ποτε γηπεδο και θα γελαω μια ζωη που μας κατηγορουν ως φιλους των κοκκαλη τσουκαλα! Ας βρουν τα λεφτα οι οπαδοι. Υπαρχει και ο κυριος 600δις!! Ο δημαρχος μας ειναι νομιμα εκλεγμενος απο εμας και δεν μας εχει προσβαλει ποτε. οσο και να τον λασπωνουν,εμεις δεν πειθομαστε απο ψυχοπαθεις με κιτρινομαυρα που δεν ειναι ουτε καν φιλαδελφειωτες.

@Scorpio(07/04/2017 16:25) (07/04/2017 19:38)

Τη ζωή σου γαυράκο ξέχασε την. Θα σαπίσεις με τη γηπεδάρα να σου κρύβει τον ήλιο και εμάς να σε ψάχνουμε στα στενά.

@Scorpio (07/04/2017 19:43)

Κάνε μας τη χάρη ρε γαύρε της παράγκας και των στημένων που τολμάς να μιλάς για επίπεδο. Ένας ακόμα θλιβερός εκπρόσωπος της εγκληματικής οργάνωσης είσαι.

@(13:55) (07/04/2017 19:49)

Κάνε κι άλλη προσφυγή στο ΣτΕ γελοίε. Τα έργα δεν μπορεί να τα σταματήσει οποιαδήποτε προσφυγή μέχρι να φάτε πάλι τα μούτρα σας. Ασχοληθείτε καλύτερα με τις δίκες του χοντρού αφεντικού σου που πλησιάζουν.

@Αστεια (07/04/2017 18:11) (07/04/2017 22:40)

Εσύ θα πρέπει να έχεις φάει πολύ μεγάλη πίκρα με τη γηπεδάρα. Αντε τράβα να κλάψεις παρέα με τον αγαπημένο σου Δήμαρχο. Και μην ξεχάσεις να έρθεις να τον στηρίξεις όταν αρχίσουν οι δίκες για τις παρανομίες του.

πο (07/04/2017 22:53)

και να γινοταν η παραγκα τι θα κερδιζαν οι οπαδοι;;; οι οπαδοι του ολυμπιακου στο καραισκακη κερδισαν τιποτα;;;;; νομιζουν οτι ειναι το αρχοντικο σπιτι τους, ουτε τσιγαρα δεν τους προσεφεραν!!! προβατα μεγαλα οσοι πανε γηπεδο,απλα ψευτικους αγνωες ,ψευτικους τσακωμους παικτων διαιτητων βλεπουν και μονο τα λεφτα τους χανουν!!!

Ανωνυμος* (07/04/2017 23:07)

Απαντηση της"Α". 2-3!
Εισαι αστειος η αφελης;
Η και τα δυο;

Διαμαντής (07/04/2017 23:35)

@23.07
Μπορεί και τα δυο. Πάντως θλιβερός όπως εσύ, δεν είμαι. Καμιά θέση σου επί της ουσίας των γραφομένων; εύκολο είναι; θα νου πεις... σωστό!

Ανωνυμος* (08/04/2017 09:08)

Μαλλον μονο αστειος! Ο αφελης δικαιολογειται!
Οταν απειλειται η ζωη καποιου τι κανει; Παει σε αυτον που τον απειλει και του λεει ....Μην με απειλεις θα κανω αυτο που θελεις!
Μηπως μετα απο τετοιες καταγγελιες αναλαμβανει αυτεπαγγελτα ο εισαγγελεας;
Μπα!!!
Εδω η "δικαιοσυνη" αποφασισε να εκδικασει τις κατηγοριες για λαθρεμποριο καυσιμων οταν ο χρονος τις ειχε παραγραψει!
Οι λαθρεμποροι κυβερνανε! Μεχρι και ειδικη τροπολογια κατατεθηκε στην Βουλη για εξυπηρετηση!
Καποιοι το εχουν καταλαβει και πανε απο κοντα μπας και γλυψουν κανενα κοκκαλακι!
Ο Βασιλοπουλος δεν το εχει καταλαβει!
Με ολο τον πολεμο στην δημοτικη αρχη για το γηπεδο ο Βασιλοπουλος εχει αυξησει τα ποσοστα του!

George (08/04/2017 10:27)

Το ότι θα συνεχίσετε την κλάψα το ξέρουμε. Το μεγάλο πρόβλημα του δημάρχου είναι άλλο. Δεν τα κατάφερε να τον δείρουν μέχρι χθες. Τώρα που ήρθε η νομοθετική ρύθμιση και δεν θα ασχολούνται πια μαζί του πως θα συνεχίσει να τρέχει δεξιά κι αριστερά και να εκλιπαρεί να τον σώσουν από την ομηρία η οποία μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε δολοφονία; Είδατε προβλήματα που έχει ο κόσμος;

Διαμαντή (08/04/2017 10:45)

Αστους, σε λίγες μέρες θα τον κράζουν αυτοί και εμείς θα γελάμε.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/leei-nai-gia-to-gipedo-tis-aek-kai-o-basilopoulos/3347615

Διαμαντής (08/04/2017 11:09)

@09.08
Το έχω ξαναπεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι να διαχειριστώ την ηλιθιότητα. Άλλα γράφω εγώ, άλλα κατάλαβες, σε άλλα απαντάς. Είπα εγώ να πάει σε αυτόν που δήθεν τον απειλεί; Ξαναδιάβασε το κείμενό μου, ξεμέθυστος αυτή τη φορά. Ά γεια σου...

@Ανωνυμος* (08/04/2017 09:08) (08/04/2017 12:01)

Όταν ψευδώς υποστηρίζει κάποιος ότι απειλείται επίσης χρειάζεται εισαγγελική παρέμβαση. Από κει και πέρα άσε την καραμέλα με την προ 25ετίας υπόθεση ενός πλοίου με διαφορετική ποσότητα μεταφερόμενου πετρελαίου από τη δηλωμένη για να μας πείσεις ότι μας κυβερνάνε λαθρέμποροι και ασχολήσου με άλλες δεκάδες παρανομίες σημερινές του αγαπημένου σου δημάρχου και πολλών άλλων. 25 χρόνια τίποτα άλλο δεν έχετε βρει να τον κατηγορήσετε τον Μελ γι αυτό απολαμβάνει την εμπιστοσύνη στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του παγκοσμίως. Το ξέρουμε όλοι ότι οι επιχειρηματίες πάντα αν βρουν την ευκαιρία θα κάνουν τη λαμογιά τους αλλά υπάρχουν πολλοί από αυτούς που η λαμογιά είναι δεύτερη φύση τους όπως ένας χοντρός που έρχεται στο μυαλό μου. Στο θέμα του γηπέδου ότι έχει κάνει ο Μελ είναι 1000% νόμιμο και αυτό ενοχλεί εσάς που είστε βουτηγμένοι στην παρανομία.

@George (08/04/2017 12:06)

Έχεις απόλυτο δίκιο. Το βρωμερό σχέδιό του απέτυχε. Τώρα θα μάθει να ζει με τους Αεκτζήδες αφού μου ήθελε και βίλα στη γειτονιά μας ο επαναστάτης. Αλλά πως θα κυκλοφορεί στην πόλη αν δεν κάνει και την κολοτούμπα του σε ότι αφορά το γήπεδο; Βλέπω να μην τον ξαναψηφίζουν ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρα.

tasos (08/04/2017 12:22)

Αντε παιδιά μην τα παρατάτε. Συνεχίστε το κλάμα. Να σας βοηθήσω λίγο; Το γήπεδο είναι πολύ ψηλό και δεν θα ξαναδούμε τον ήλιο, ο Μελ μετά το γήπεδο θα φτιάξει καμιά δεκαριά MALL και δεν θα μπορούμε ούτε να περπατήσουμε από τον κόσμο, κάθε φορά που έχει αγώνα χρειάζονται 10000 τουλάχιστον θέσεις παρκινγκ και τέλος οι σκουπιδιάρες μέσα στο Άλσος είναι διατηρητέο μνημείο ώστε να μας θυμίζουν την οικολογική συνείδηση με την οποία κυβέρνησε την πόλη ο πανμέγιστος κομουνιστής ηγέτης Βασιλόπουλος.

Ανωνυμος* (08/04/2017 17:31)

Αν ειναι αληθεια οτι κινδυνευει η ζωη του........επρεπε ο ιδιος ο Βασιλοπουλος να πιεζει την περιφερεια νυχτα μερα να οριστικοποιησει τις μελετες για να προχωρησουν οι διαδικασιες!
"Καποιοι" δηλαδη το απειλουν και αυτο που κατα την γνωμη σου επρεπε να κανει ηταν να τρεξει να πιεσει για να σωσει την ζωη του!
Πραγματι δεν ειναι ευκολο να διαχειριστει καποιος την ηλιθιοτηταωτων αλλων οταν αδυνατει να διαχειριστει την δικη του!

Ανωνυμος* (08/04/2017 17:37)

@12.01
Αντιπροεδρε το ψευδως η το αληθως ειναι αλλο καπελλο που ουτε σε αφορα ουε μπορεις να το αποδειξεις!
Τωρα για τα υπολοιπα τα ιδια λεμε! Και εγω θεωρω οτι οι επιχειρηματιες αυτου του βεληνεκους ειναι λαμογια και γι αυτο δεν θελω να εχω ουτε πυρετο μαζι τους ποσο μαλλον να αφησω ενα λαμογιο να εκμεταλλευτει την ποιοτητα της ζωης μου για να κονομησει!
Το λαμογιομετρο που βαζεις αφορα εσενα και τον περιγυρο σου! Για μενα καποιος η ειναι λαθρεμπορας η δεν ειναι ειτε χτες ειτε την κατοχη του '40!

Διαμαντής (08/04/2017 17:45)

@17.31
Με αποκαλείς ηλίθιο, επειδή υπογραμμίζω ότι μπορούσε να λύσει το "κενό του νόμου" -ΑΥΤΟ ΛΕΩ- και φυσικά να προχωρήσει η υπόθεση του γηπέδου το οποίο "το θέλει ο Βασιλόπουλος" όπως ισχυρίζεται ο δήμαρχος, απευθυνόμενος σε ανθρώπους του δικού σου IQ.Κι εσύ μου απαντάς ότι αυτό θα το κάνει για να "σώσει τη ζωή σου".

Ανίατος...

@ (08/04/2017 17:37) (08/04/2017 18:28)

Ωραία να ξέρεις τότε ότι το λαμογιόμετρο δεν ισχύει ούτε για τον δημαρχάκο σου γι αυτό θα τον κυνηγάμε δικαστικά όσα χρόνια κι αν περάσουν μέχρι να πληρώσει για τις παρανομίες του. Εσύ συνέχισε τον αγώνα να αποδείξεις ότι ο Μελ θα βγάλει κέρδος από το γήπεδο. Συνεννοηθείτε τουλάχιστον μεταξύ σας ώστε να μην γράφει ο ένας ότι θα βγάλει κέρδος και ο άλλος ότι δεν του φτάνουν τα χρήματα να το φτιάξει και ότι έχει τεράστιο κόστος συντήρησης. Όσο για την ποιότητα της ζωής σου ας το σκεφτόσουνα όταν αποφάσισες να μείνεις δίπλα στο γήπεδο που ξέρεις πολύ καλά ότι προϋπήρχε. Σου κάνει και τη χάρη ο Μελ να φτιάξει ένα πολύ ποιοτικότερο περιβάλλοντα χώρο από αυτόν που γνώρισες. Δυστυχώς σε πολλούς από εσάς σας αξίζουν οι σκουπιδιάρες, το χώμα και ο τσιμεντένιος τοίχος του παρελθόντος και βέβαια χωρίς ούτε μια θέση πάρκινγκ.

Αγράμματος. (08/04/2017 18:32)

Εχω μια απορία, εάν αυτά τα σκέφτηκαν πρίν ή μετά την συνάντηση με τον ΄΄παππού΄ κα αν την δέχονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που είναι ακόμη στη παράταξη του Δημάρχου ???

Ανωνυμος* (08/04/2017 19:56)

Αν αδυνατεις να εκφρασεις αυτο που σκεπτεσαι στο χαρτι το προβλημα ειναι δικο σου!
Το 3. καθε αλλο παρα αυτο που λες τωρα , εννοει!

Ανωνυμος* (08/04/2017 20:11)

@18.28
Καταρχην το τι μου αξιζει εμενα δεν εισαι σε θεση νατο γνωριζεις ζωντας μεσα στον μικροκοσμο των αεκολεδων και στο Μενιδι!
Το σπιτι των παππουδων μου προυπηρχε του γηπεδου οσο και αν σου φαινεται παραξενο! Ομως δεν ειναι αυτο το θεμα! Ακομα και μετα το γηπεδο να εγινε, απο την στιγμη που γκρεμιστηκε βασει νομων που ψηφιστηκαν μετα με τον προσφυγικο δεν πρεπει να φτιαχτει ουτε καν οπως ηταν πριν!
Ο καθε ενας κατοικος εχει την δικη του αποψη για τα επιχειρηματικα σχεδια του" ολιγη απο λαμογιο"! Δεν συννενοουμεθα και ουτε περνουμε γραμμη απο δημοσιογραφισκους τυπου Κετσε που χωρις τον λαθρεμπορα δεν θα τους ηξερε ουτε η μανα τους!
Με τον δημαρχο οποιος θελει ας του κανει μηνυση! Δεν τον ψηφισα και ουτε θα τον ψηφισω για λογους που αφορουν καθαρα την πολη και οχι το γηπεδο! Απλα τελευταια μου εχει γινει πιο συμπαθης!

σωσι (08/04/2017 23:40)

τζαμπα ξεσπατε στο δημαρχο μας και σε μας. σας εκανε τιποτα;;; σας πειραξε;;; δεν ξεσπατε σε αυτους που σας υποσχεθηκαν για παλατακι. αντε βρειτε τα λεφτα για να το χτισετε εσεις οι ιδιοι,δεν υπαρχει κανενας με λεφτα για πεταμα. εσεις οι ξενοι,αγραμματοι οπαδοι-προβατα του καθε απατεωνα δεν θα καταφερετε να ριξετε το δημαρχο μας και ποτε δεν θα υποκυψουμε στις απειλες σας. θα τον ξαναψηφισουμε ακομη και να μετατρεψετε σε συρια τη μερια μας την ημερα των εκλογων!

Διαμαντής (08/04/2017 23:55)

@19.56
Το υποπτευόμουν από την αρχή: είναι θέμα αντίληψης

Ανωνυμος (09/04/2017 00:24)

Όταν κάποιος ψεύδεται ειναι προσβολή και για την πολη και για τους δημότες. Ανεξαρτήτως του θέματος του γηπέδου. Υπαρχει μια διαπιστωμένα κακή σχέση με την αλήθεια. Αυτό και μόνο του αρκει

@ (08/04/2017 20:11) (09/04/2017 00:31)

Αν ο παππούς σου ζούσε στο χωριουδάκι που προϋπήρχε του γηπέδου μπορεί να βοήθησε και στο χτίσιμο του γηπέδου. Τότε το γήπεδο ήταν εκτός πόλης. Δεν φταίει το γήπεδο ούτε η ΑΕΚ για όσους ήρθαν να ζήσουν δίπλα του στην πορεία και σήμερα δεν έχουν που να παρκάρουν. Από κει και πέρα όταν αναφέρεσαι στο νέο γήπεδο μην μπλέκεις τους νόμους γιατί δεν σε παίρνει αφού πρόκειται για το πιο νόμιμο γήπεδο στην Ελλάδα. Ρώτα αν θες και τον δημαρχάκο σου που μου ήθελε και ΣτΕ και σήμερα το μόνο που έχει να πει κατά του γηπέδου είναι ότι τον απειλούν για να σταματήσει να παρανομεί. Το ποιος είναι καθαρός και ποιος αρχιλαμόγιο θα το κρίνουν τα δικαστήρια και όχι τα μικροσυμφέροντα τα δικά σου και της παρεούλας σου. Τα οποία δεν τα αναγνωρίζετε βέβαια όταν σας ξεμπροστιάζουν.

@σωσι (09/04/2017 00:39)

Ανόητε πολλοί από μας πλέον αυτόν θέλουμε για δήμαρχο να τον βλέπουμε να φωταγωγεί την πόλη μετά από κάθε τίτλο και να τον λυπόμαστε. Προφανώς στον μικρόκοσμο που επέλεξες να ζεις δεν σε ενημέρωσε κανένας ότι δεν ασχολούμαστε πλέον με τον γαυροδήμαρχο σου αφού του αφαίρεσαν όλες τις αρμοδιότητες. Γραμμένο τον έχουμε είτε βγει και πάλι είτε όχι. Τράβα τώρα να μετρήσεις τα λεφτά του Μελ να δεις αν φτάνουν για το γήπεδο κορόιδο.

Ανωνυμος* (09/04/2017 06:54)

Προφανως γνωριζεις και τις αδυναμιες σου αλλα να γραφεις και αλλα να " εννοεις" για να υποπτευεσαι!

Ανωνυμος* (09/04/2017 07:01)

Αντιπροεδρε, δεν βοηθησε ο παππους μου οταν εμαθε οτι θα δωθει στο σωματειο με εδρα γραφειων την 3η Σεπτεμβριου επειδη οι πρωτοι κατοικοι ησαν Αππολλωνιστες και Ιωνικοι!
Που να τα ξερεις εσυ αυτα! Για το πρωτο σωματειο που εμαθες ηταν ο Αχαρναικος!
Συνταγμα και νομοι μετα το '10 εχουν γινει π@υτανες απο τις κυβερνησεις που στηριζουν και εξυπηρετουν τα "λιγο " λαμογια! Οσο για την δικαιοσυνη σου εγραψα πιο πανω αλλα το μυαλο σου (;) δεν αποθηκευει πανω απο 14 λεξεις!

Μια ιστορία θα σας πώ. (09/04/2017 08:20)

Κατ΄ αρχήν ο Δήμος δεν είχε καμμιά αρμοδιότητα να δώσει ΄΄αδεια΄΄ για τα υψωμετρικά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου. Δημάρχου, ο ρόλος του ήταν ΄΄γνωμοδοτικός΄΄τελεία και πάπαλα. Τώρα δε με την κατάθεση σχετικής νομολογίας, η οποία ΄΄ήταν΄΄ σε γνώση του κου. Δημάρχου και της αντ/πείας που επισκέφθηκε το ΄΄μέγαρο΄΄, του δίνετε μιά πάσσα να το παίξει και ΄΄αντί΄΄ και ΄΄επαναστάτης΄΄ απέναντι στους άλλους ΄΄επαναστάτες΄΄,να κατηγορήσουν την κακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρουν τα όποια αντισταθμηστικά τούς δώσει η κακιά κυβέρνηση που δεν διαπραγματευόντουσαν και να τελειώσει όλη η ιστορία, χωρίς δράκους, φόνους κ.λ.π-κ.λ.π-κ.λ.π. Καλή σας μέρα, σήμερα των ΒαΪων, ΄΄ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ΄΄

@σωσι (09/04/2017 10:19)

Ρωτάς αν μας έκανε τίποτα; Θα τα μάθεις από τις αποφάσεις των δικαστών. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει προκαλέσει περισσότερη σιχαμάρα και αηδία σε έναν ολόκληρο λαό. Πραγματικά αν δεν γίνονταν τεράστιες προσπάθειες από τη διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα το είχε γλυτώσει το βρωμόξυλο. Μας αντιμετώπισε 3 χρόνια με απίστευτο μίσος. Και τώρα στο τέλος που ηττήθηκε προτίμησε να παρανομήσει αντί να αναλάβει τις υποχρεώσεις του. Γιατί δεν τον ρωτάς πως η Περιφέρεια μπορεί σε μια μέρα να δώσει τα στοιχεία για την υψομετρική ενώ αυτός δεν μπορούσε αραδιάζοντας άθλια ψέματα περί αδυναμίας για άσχετους και αστείους λόγους; Θα πρέπει να κυνηγηθεί μέχρι τέλους για τα ψέματα και τις παρανομίες και να του ζητηθούν ευθύνες για διαφυγόντα κέρδη. Εσείς οι γαύροι και οι χρηματοδοτούμενοι να τον ξαναψηφίσετε. Κι εμείς δεν θα σταματήσουμε ποτέ να τον κυνηγάμε δικαστικά μέχρι να πληρώσει για τις βρωμιές του.

Anonymous (09/04/2017 10:56)

Τι ασχολείστε ρε παιδιά; παίζει κανείς τους να μην ειναι απο την πολη. Κομματογλυφτες μαλλον. Εδώ μπήκε ο iskra και το έπαιζε οτι μένει απομαχων και δεν ήξερε ποιο τμήμα της πόλης ειναι προσφυγικός οικισμός κλπ. Ξεφτιλίστηκε και χάθηκε. Μην τους δίνετε σημασία κάποιοι κολλητοί ειναι εκτός πόλης

Διαμαντής (09/04/2017 11:14)

@06.54
Όλοι κατάλαβαν τι εννοώ, όπως φαίνεται κι από τα σχόλια, εκτός από σένα. Είπαμε, είναι θέμα αντίληψης...

Ανωνυμος* (09/04/2017 11:58)

Τα σχολια απο κατω ειναι σχολια αντιπαραθεσης με τον αεκολε! Ουδεις ασχοληθηκε με το κειμενο σου!

@(07:01) (09/04/2017 12:55)

Αντιπρόεδρε του γαύρου ανάθεμα κι αν ξέρεις τι πίστευε ο παππούς σου. Πάλι καλά που δεν μας είπες ότι τότε ήταν γαύροι οι κάτοικοι. Άραξε λοιπόν στο λιμάνι όπου ζεις και μην αναφέρεις ξανά τη λέξη δικαιοσύνη γιατί γελάει το σύμπαν. Τράβα να πληρωθείς από τα αρχιλαμόγια που στηρίζεις και συνέχισε να γράφεις ασυναρτησίες.

@Ανώνυμος 20:11 (09/04/2017 14:14)

Συχνά πυκνά αναφέρεσαι στο Μενίδι και στους Μενιδιάτες με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Η ορολογία σου δείχνει πόσο φασίστας είσαι αφού ξεχωρίζεις τους ανθρώπους από το που μένουν.
Άκου λοιπόν ψεύτη φασιστάκο για να μαθαίνεις, το Μενίδι είναι από τους αρχαιότερους δήμους στην Ελλάδα οι κάτοικοι του ήταν οι πρώτοι που περνούσαν από την περιοχή πριν κατοικηθεί για να πλύνουν τα πόδια τους στο ρέμα πηγαίνοντας στην Αθήνα για δουλειά έτσι η περιοχή ονομάστηκε Ποδονύφτης.
Χωρίς να θέλω να θίξω την Ν.Φ πρέπει να ξέρεις πρίν μιλήσεις απαξιωτικά για το Μενίδι ότι αποφάσισες να ζεις σε μια περιοχή που η ιστορία ξεκίνησε από Μενιδιάτες που πλένανε τα πόδια τους!!!!!!!
ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!

Κύριε Διαμαντή (09/04/2017 16:57)

σε επικροτούν κάποιοι καμμένοι οπαδοί κι εσύ χαίρεσαι γιατί αντιλαμβάνονται τα επιχειρήματά σου. Δηλαδή συμφωνείς κι εσύ ότι ο δήμαρχος είναι γαύρος, έχει μίσος για την ΑΕΚ και όσα ζητά για την πόλη (κυκλοφοριακό, συγκοινωνιακά μέσα, θέσεις στάθμευσης, επαναφορά του άλσους στην αρμοδιότητα του Δήμου κ.λπ.) είναι αστεία επιχειρήματα; Γιατί δεν γράφεις τι εσύ πιστεύεις για το σχέδιο του γηπέδου; Αφού όλα είναι τόσο νόμιμα όσο ισχυρίζονται οι σχολιάζοντες στη σελίδα σου τι χρειάζονται τόσες φωτογραφικές νομοθετικές παρεμβάσεις; Δεν ελπίζω να σε πείσω, αλλά ως τοπικός δημοσιογράφος φρόντισε να γράφεις όλες τις απόψεις. Εκτός αν σου αρκούν τα χειροκροτήματα και η αποδοχή από τα σάιτ των ολελέδων, που κοιμούνται και ξυπνούν με μια αγιασοφιά στο κεφάλι

Διαμαντής (09/04/2017 17:29)

@11.58
Το ότι δεν κατάλαβες εσύ ποος ασχολήθηκε, δεν σημαίνει ότι κανείς δεν ασχολήθηκε. Είναι θέμα αντίληψης...

Διαμαντής (09/04/2017 17:31)

@16.57
Εγώ γράφω τις απόψεις μου. Δεν με απασχολεί ποιος με χειροκροτεί και ποιος όχι. Αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό, ναι ή όχι;

Ανωνυμος* (09/04/2017 17:54)

@14.14
Καμμια απαξιωση για το Μενιδι!
Πληρης απαξιωση για τους Μενιδιατες που εχουν αποψη για τον Ποδονιφτη!
Εχει κλεισει το ρεμα! Ας πλυνουν τα ποδια τους αλλου!

Anonymous (09/04/2017 18:16)

Μην ασχολείστε. Ο άνθρωπος ΔΕΝ ειναι απο την πολη. Αν ήταν θα ήξερε οτι χωράφια Μενιδιατων απαλλοτριώθηκαν για να φτιαχτεί η πολη. Ειναι ένας εγκάθετος κολλητός του Ρούλη απλά

Anonymous (09/04/2017 18:29)

Μην τσιμπάτε αδέρφια ΑΕΚτζηδες. Ο τυπάκος με το αστεράκι έχει τα ρούχα του γιατι στην μοτοπορεία προχθές πήγαν 10 άτομα ενώ κάθε φορά που συγκαλούν συγκέντρωση στη Γκίνη πάνε όλο και λιγότεροι. Έχουν απομονωθεί τόσο η δημοτική παράταξη όσο και οι Στρουγκαιοι απο τα συντροφιά γιατι έχουν καταλάβει οτι ειναι συγκοινωνούντα δοχεία και οτι επανάσταση και εκούσια δεν πάνε χέρι χέρι. Αφήστε τον λοιπόν να βγάλει το θυμό του χτυπώντας τα πληκτρολόγια αφού δεν μπορεί μα κανει κατι αλλο. Και του λέω το εξής. Κάθε λέξη που γράφει ενάντια στην ΑΕΚ και στους ΑΕΚτζηδες γίνονται μέρες που η Στρουγκα παραμένει κλειστή η οποία και θα ανοίξει με άλλη δημοτική αρχή και μόνο ως ΚΑΠΗ όπως ακούγεται

Ανωνυμος* (09/04/2017 20:31)

@18.16 & 18.29
Αντιπροεδρε ,
ταπλυνες τα ποδια σου;
Εδω τελος το ρεμα!

@Ανωνυμος* (09/04/2017 20:31) (09/04/2017 21:38)

Σας πονάει το άδειασμα πολύ. Εχετε απομονωθεί. Τρείς και ο κούκος. Περαστικά

πλμ (10/04/2017 00:15)

κανετε χοντρο λαθος εισβολεις στη μερια μας! δεν θα υποκυψουμε στις απειλες απο εσας τους αγραμματους της βιας και χρηστες ναρκωτικων! ο δημαρχος μας δεν θα χασει ποτε οσο και να τον κατηγορησετε με ψευδεις κατηγοριες. δεν διεπραξε εγκλημα εναντιον σας. αντε τοσο ευκολοπιστοι εχετε καταντησει. πιστεψατε ευκολα οταν σας ειπε ο μελισσας να μας κυνηγησετε ως αφορμη οτι εμεις φταιμε που δεν εγινε η παραγκα σας. ο ιδιος ο λαθρεμπορας δεν βρηκε λεφτα απο πουθενα και φοβαται να ρισκαρει τα δικα του λεφτα. τοσες αδειες εχουν βγαλει οι προηγουμενοι "προεδροι" σας, ενω δεν ειχαν λεφτα! μονο η ολυμπιαδα 2004 εδωσε λεφτα για γηπεδα ενω για δικο σας γηπεδο δεν εδωσε. αρα να πατε σε αυτη να ζητησετε εξηγησεις για την κοροιδια σε βαρος σας!!!! μην ξεχνατε γιατι η αβαξ και τριγωνικη σταματησαν τα σκαψιματα!!! πηγαινετε και σε αυτες να σας πουν γιατι σταματησαν!!!

Ανωνυμος* (10/04/2017 01:11)

Δεν τα επλυνες!!!! Μυριζουν!!!!!

@πλμ (10/04/2017 00:15) (10/04/2017 10:05)

Ερχεται σήμερα και η συνάντηση με την αντιπολιτευση, θα γίνει και εκστρατεία ενημέρωσης σε απλούς πολίτες. Φιλάκια

πλμ (10/04/2017 00:15) (10/04/2017 11:06)

Αδερφέ είσαι για πολλά γέλια. Φτιάχνεις ένα παζλ από ασυναρτησίες και ψέματα που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και τα παρουσιάζεις τώρα που έχει αποκαλυφθεί πλήρως η απάτη σας. Για να πείσεις ποιόν; Δεν σε ακούει κανείς.

ΑΕΚΑΡΑ (10/04/2017 11:09)

Κλάψτε γαυράκια.....

@Ανωνυμος* (10/04/2017 01:11) (10/04/2017 11:44)

Θα παρακαλέσετε γονατιστοί πρώτα και μετά θα το σκεφτούμε.

*** Ανώνυμος *** (10/04/2017 12:51)

Το μόνο που καταφέρνει η Α.Ε. (που κοροϊδεύει συστηματικά πρωτίστως τους ολελέδες οπαδούς της) με τις μεθοδεύσεις της -που μόνο αρρωστημένα και τοξικά μυαλά θα μπορούσαν να μηχανευτούν- είναι να μας συσπειρώνουν γύρω από τη Δύναμη Πολιτών και τον Άρη Βασιλόπουλο. Τόσο εγώ προσωπικώς, όσο και το άμεσο και έμμεσο περιβάλλον μου, ήμασταν απέναντί τους από την πρώτη στιγμή της εκλογής τους. Βλέποντας όμως όλη αυτή την βρώμικη πρακτική εναντίον τους, με μερίδα του τοπικού κατά φαντασίαν τύπου να πρωτοστατεί στο γκαιμπελισμό, θα κάνουμε και προεκλογικό αγώνα υπέρ της επανεκλογής τους που είναι πλέον κάτι περισσότερο από βέβαιη. Διακινδυνεύω μάλιστα την πρόβλεψη ότι παρά το ότι το μόρφωμα συριζανέλ θα καταποντιστεί στις εθνικές εκλογές, η Δύναμη Πολιτών θα έχει ιδιαίτερα αυξημένο ποσοστό, δεδομένου μάλιστα ότι απέναντί της θα έχει όλο το συρφετό της πανάθλιας και αστείας από κάθε άποψη τοπικής κεντροδεξιάς που θα κουβαλάει εσαεί τον μουτζούρη του διδύμου των "αδειούχων".

Anonymous (10/04/2017 16:00)

Ούτε τη δίκη τους δεν θα βρουν στην κάλπη. Αλάργα μήπως εχουμε και τίποτα δικαστικές εξελίξεις και γλιτώσει η πολη μια ωρα αρχύτερα

@(12:51) (10/04/2017 18:03)

Λυπάμαι αλλά αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα. Τι μας νοιάζει ρε φίλε αν εσύ και η παρέα σου ψηφίσετε τον γαύρο αντιαεκτζή; Καλύτερα κιόλας γιατί ο συνδυασμός Βασιλόπουλος και γηπεδάρα θα προσφέρει πολύ γέλιο. Δήμαρχο τον θέλουμε κι εμείς να μην τολμά να πλησιάσει την πόλη του τις Κυριακές και να μην μπορεί να περπατήσει έξω από το γήπεδο. Θα χαρούμε να ζήσουμε την προσωπική του ξεφτίλα.

tasos (10/04/2017 19:12)

Γαυράκια ακόμα με το γήπεδο ασχολείστε; Δεν μπορεί να είστε τόσο ανόητοι. Ξυπνήστε ρε. Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί το σχέδιο του γηπέδου του ΠΑΟ με νομοθετική ρύθμιση που θα αποτρέπει προσφυγές στο ΣτΕ και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια. Και μιλάμε για ένα έργο σε καινούργιο χώρο που έχει δέκα φορές περισσότερα θέματα και ενστάσεις από της ΑΕΚ που προϋπήρχε. Βρείτε κάτι χρήσιμο να κάνετε στη ζωή σας γιατί η συγκεκριμένη εμμονή είναι δείγμα κατάθλιψης. Περαστικά.

@*** Ανώνυμος *** (10/04/2017 12:51) (10/04/2017 19:43)

Στα τέτοια μας τι κάνεις εσύ και το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σου εκεί στον Πειραιά. Ας ψήφιζες τουλάχιστον στην πόλη μας και θα μπορούσες να έχεις άποψη. Μάζεψε λοιπόν το "περιβάλλον σου" και κλάψτε όλοι μαζί παρέα για την ήττα σας γι άλλη μια φορά.

@πλμ (10/04/2017 19:48)

Ναι είμαστε εισβολείς στη μεριά σας. Κλείστε πόρτες και παράθυρα να μην σας βιάσουμε τις γυναίκες. Το ήξερα ότι η ήττα σας στο θέμα του γηπέδου θα φέρει πολύ γέλιο αλλά εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Μπράβο παιδιά. Σκέτη απόλαυση είσαστε.

Αγωνία (10/04/2017 20:00)

Τι έγινε; Πήγαν οι της αντιπολίτευσης να πάρουν γραμμή από την Δικέφαλος; Θα φτιάξουν καμιά παράταξη της προκοπής να διοικήσει το Δήμο; Γιατί δεν αναλαμβάνει ο ίδιος ο Τίγρης κι αφήνει τα γατάκια να ασχολούνται με τα κοινά; Πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε το γαυρο-βασιλόπουλο για δήμαρχο; Ενώ ο Λύσανδρος, ή έστω ο Γιωργάκης; Τεράστιες προσωπικότητες και πάνω από όλα ΑΕΚ. Ή ακόμα κι ο Παπανικολάου, τώρα που τα βρήκε με το Ρένο έχει αέρα. Είναι και στέλεχος της ομάδας. Κάντε κάτι να πάρουμε την Πόλη...

Πιο Δεξιός πεθαίνεις... (10/04/2017 20:26)

Το μεγάλο γέλιο θα πέσει από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά... Όταν τα κιτρινόμαυρα χρυσόψαρα θα πρέπει να αρχίσουν να κυνηγάνε τα υπουργεία για την άδεια... Και μετά, θα πρέπει να κυνηγάνε την υπογειοποίηση και την μεταφορά των σκουπιδιάρικων... Με αυτούς τους ρυθμούς... Ούτε το 2020 δεν θα έχουν μπει μπουλντόζες στο οικόπεδο της ΑΕΚ.... ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ με κόκκινα αυγά!!!

@(20:26) (11/04/2017 10:41)

Ξεφτίλα γαύρε μετά την νομοθετική ρύθμιση δεν μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις ο γαυροδήμαρχος. Και επειδή χωρίς εμπόδια όλα προχωράνε γρήγορα, πάλι θα κλαις σε κάνα μήνα.

Anonymous (11/04/2017 11:17)

Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά πηγαν στα μουλωχτα μάλλον και κάποιοι δικοί τους. Για ψαξτε το λίγο

«Με τον Αρη και την Ρένα ........................... (11/04/2017 11:51)

http://www.stokokkino.gr/article/6991/Me-ton-Ari-kai-tin-Rena-gipedo-sti-Nea-Filadelfeia

ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ:

«Θα ξανακάνουμε την πόλη μας κύτταρο πολιτισμού όχι με φιέστες αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής μας, θα διοικήσουμε τον Δήμο με απόλυτη διαφάνεια και προς το συμφέρον των πολλών, θέλουμε τους δημότες ενεργούς πολίτες, Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί η ΑΕΚ έκανε γνωστό τον τόπο μας σε όλο το πανελλήνιο και είναι συνδεδεμένη με την ιστορία της πόλης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρης Βασιλόπουλος.

Ξαναδιαβαστε την παραπανω προταση και μετα διαβαστε παρακατω τον ορισμο:

''Ψέμα είναι μια πρόταση που λέγεται από κάποιον με σκοπό να πείσει το κοινό του ότι είναι αληθής, ενώ ο ίδιος συνειδητά γνωρίζει ότι η πρόταση είναι αναληθής.''

Ετσι εκλεψαν τισ ψηφους του κοσμου στην ΔΠ. Με Ψεμματα!

@(20:26) (11/04/2017 17:27)

Τι έγινε γαυράκο; Νομίζεις ότι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του υπουργείου παίρνουν γραμμή από τον γαυροδήμαρχό σου; Μας προσφέρεις απίστευτη διασκέδαση.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: Αυγουστος
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (20/06/2024 12:29) η φιλαδελφεια εχει τελειωσει απο το 2017. αν δεν γινοταν εκεινο το γνωστο κακο τοτε θα ειχε μεγαλη αξια εδω και...

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Το έχω ξαναπεί, τα πάντα ξεκινούν και τελειώνουν στην Φιλαδέλφεια. Είμαστε ακριβώς στο κέντρο του Νομού Αττικής. Ζητάμε και υπογειοποίηση τη...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: Ανωνυμος
@20.16 Η δική σου ερμηνεία δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα! Σαφέστατα η ερμηνεία του πρωθυπουργού είναι εντελώς αντίθετη και γι'...

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.12 Και οι κρίνοντες, κρίνονται αγαπητέ......

Μονά ζυγά, δικά τους!
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Κριτική να κάνουμε; Μας θέτε ή δεν μας θέτε; Δυστυχώς η κριτική δεν καλουπώνεται. Υπάρχει η καλόπιστη, η κακόπιστη. Η προκατειλημμένη, η όψι...

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Να μου επιτρέψετε να κάνω μία δική μου ερμηνεία σχετικά με τα αποτελέσματα .Νικητής θεωρείται αυτός που βγαίνει πρώτος . Άρα νικητής βγήκε η...

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή
Xρήστης: αλλο παλαιμαχος αλλο πρωην κλωτσοποιος.
η αληθεια ειναι οτι εκλεγονται μονο οσοι βγαινουν οσο πιο συχνα στο γυαλι. Αυτη ειναι η νοοτροπια του ψηφοφορου. ...

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Καμία σχέση......

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Όμως παρηγε εξελίξεις και στα διοικητικά ΠΑΕ. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Fermander (10/06/2024 08:29) Αργείς, αλλά μαθαίνεις. Εσύ θα πας μπροστά. Σαχλαμάρες λες. Θα έρχονται όλοι με το τρένο και με το τρόλλεϋ......

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Fermander
Μ ενόχλησε η χρήση των σχολείων ως χώρους στάθμευσης και δε θα το κρύψω. Αλλά καταλαβαίνω την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν για κάτι τέτοιο. Βέβ...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Και κάπου εδώ τελειώνει η "αντιπαράθεση" για το γήπεδο, άλλωστε είναι άσχετο θέμα με εκείνο της ανάρτησης- πάψτε να κάνετε τους μαϊντανούς.....

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: @(05/06/2024 12:58)
Ναι ακριβώς αυτό έγινε. Οι οπαδοί του χοντρού προσπαθουσαν να εμποδίσουν την κατασκευή του γηπέδου εκεί που βρισκόταν πάντα. Με πρώτο τον Βα...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/06/2024 15:40) @ @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος Κανείς δεν είναι τέλειος. Και δεν μπορώ να σας πω ποιο...

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.00 Δεν εκπροσωπώ κανέναν, γράφω ό,τι πιστεύω. @12.58 Ο Νίκος είναι φίλος και συνάδελφος @13.06 Άμποτε......

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©