Παρασκευή 31.05.2024,  

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

Δημοσιεύτηκε στις 20/03/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  61 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Προσωπικά τον πιστεύω τον Άρη Βασιλόπουλο, όταν λέει ότι θέλει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά όχι αυτό το γήπεδο. Ειλικρινά τον πιστεύω- γιατί να μην τη θέλει; Γιατί ντε και καλά να βάζει απέναντί του χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ; Αν η ΑΕΚ φτιάξει ένα γήπεδο όπως το θέλει ο κ. Βασιλόπουλος, γιατί να μην τη θέλει;

 

Το ίδιο ισχύει και για τους αριστερούς συμπολίτες μου, που νομίζουν ότι έχουν ξαφνικά μεταμορφωθεί σε «θεματοφύλακες της πόλης», δικαίωμα που έχουν μόνο αυτοί, γιατί μόνο αυτοί είναι «γνήσιοι» εκφραστές μιας πόλης που οι ίδιοι έχουν αυθαίρετα –κι ανακριβώς- χαρακτηρίσει ως «αριστερή». Στα μεγαλεία του ΠΑΣΟΚ, η πόλη μας ψήφιζε κυρίως ΠΑΣΟΚ. Κι όταν η ΝΔ ήταν να γίνει κυβέρνηση, η πόλη ψήφιζε ΝΔ. Πώς έγινε ξαφνικά «αριστερή» η Φιλαδέλφεια, ένας Μαρξ το ξέρει...

 

Αλλά ας μην παρεκκλίνω από το θέμα μου. Ειλικρινείς είναι αυτοί όλοι, και πρώτος ο δήμαρχος, το πιστεύω σοβαρά. Θέλουν την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλουν την «Αγιά Σοφιά». Η αισθητική του ενός –που ποτέ δεν έχει περιγραφεί δημοσίως- τη θεωρεί «καρακιτσαριό», η αντίληψη του «θεματοφύλακα» που έχει ο άλλος τον οδηγεί σε... υποδείξεις, ενώ δεν πέρασε ούτε απέξω από καμία σχολή πολιτικών μηχανικών, όλα αυτά δίνουν έναν... θα έλεγα ευτράπελο τόνο στην όλη συζήτηση.

 

Τι χάνουν, όμως, όλοι αυτοί που θέλουν μια ΑΕΚ στα μέτρα τους; Χάνουν ένα αναπόσπαστο, οργανικό κομμάτι της ΑΕΚ: Ότι εκτός από «ψυχή της προσφυγιάς» η ομάδα αυτή πρόσθεσε στο DNA της την ιδιότητα της μεγάλης ομάδας. Δεν είναι «Πέρα Κλουμπ» η ΑΕΚ, ένα καθαρά προσφυγικό σωματείο της Κωνσταντινούπολης, που όμως έμεινε μικρό, να μας θυμίζει, όπως τραγουδούσε ο Νταλάρας «το βράδυ πούρχεται, τόνειρο μας παίρνει, στην Πέργαμο μας φέρνει και στον Μαρμαρά...». 

 

Κι η Πέρα Κλουμπ, τον Δικέφαλο Αετό έχει για σήμα της. Μνήμες άσβεστες από την Πόλη της καρδιάς μας, από το Πέραν, από την ελληνικότητα του Βοσπόρου. Μνήμες...

 

Η ΑΕΚ γεννήθηκε από τα σπλάχνα της Πέρα Κλουμπ, αλλά την ξεπέρασε κατά πολύ. Η ΑΕΚ, πρόσθεσε στο DNA της και την ιδιότητα της μεγάλης ομάδας, κάτι που δεν κατάφερε η Πέρα Κλουμπ, που έμεινε μια μικρή ομαδούλα στους Αμπελοκήπους. Η ΑΕΚ πήρε κύπελλα, πρωταθλήματα, διακρίθηκε στην Ευρώπη, έφτασε στους 4 του ΟΥΕΦΑ στο ποδόσφαιρο και νωρίτερα κέρδισε το κύπελλο κυπελλούχων στο μπάσκετ. Με δυο λέξεις Μεγάλη Ομάδα. Έπαιξε στα ίσια τη Γιουβέντους, τη Ρεάλ Μαδρίτης, απέκλεισε τη Ντιναμό Μόσχας, μεγάλες ομάδες της Αγγλίας, της Γαλλίας, έκανε εκπλήξεις, ανατροπές, έδωσε βαθμούς πολύτιμους στα εθνικά μας χρώματα. Κι έκανε γνωστό το όνομα της Νέας Φιλαδέλφειας σε όλη την Ευρώπη.

 

Πώς το λένε ρε παιδί μου, Μεγάλη Ομάδα.

 

Την ιδιότητα  της Μεγάλης Ομάδας, που πρόσθεσε η ΑΕΚ στο DNA της, αρνούνται να τη δεχτούν οι αριστεροί αντίπαλοι της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Θέλουν την ΑΕΚ, να έχει μείνει μικρή και άγνωστη, όπως η Πέρα Κλουμπ. Μικρή, φτωχή, έρμη, συνήθως να χάνει, αλλά ακόμα κι έτσι, να τους θυμίζει το Δικέφαλο Αητό και την Πόλη, έτσι τη θέλουν την ΑΕΚ. Με ένα γηπεδάκι 10-15 χιλιάδων θέσεων, εμείς κι εμείς, κάτι σαν τη Ριζούπολη δηλαδή, και πολύ της είναι...

 

Η ΑΕΚ, όμως, δεν είναι Πέρα Κλουμπ. Είναι η ομάδα που επειδή έγινε Μεγάλη, αποδεικνύει ότι οι πρόσφυγες που ήλθαν από τη Μικρασία μπορούν να διακριθούν εντός κι εκτός Ελλάδος, σε πολλούς τομείς. Η ΑΕΚ αποδεικνύει ότι μπορούν να διακριθούν και στο μανατζάρισμα μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής Ομάδας. Όχι μιας «αθλητικής Ψωροκώσταινας».

 

Αυτό στις μέρες μας σημαίνει χρήματα. Δηλαδή κεφαλαιούχοι που μπαίνουν πίσω από τις μεγάλες ομάδες κι έχουν πράγματι συμφέροντα από την καλή πορεία των ομάδων αυτών. Δεν βλέπω κάτι το κακό σε αυτό. Εάν ο αθλητισμός έπαψε να είναι μόνο ερασιτεχνικός, δεν φταίω εγώ που γράφω, ούτε εσείς που με διαβάζετε. Η ζωή εξελίσσεται, τι να κάνουμε. Ο μακαρίτης ο παππούς μου στο τσαγκαράδικο που είχε στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, αγόραζε από δίπλα από τον Βύρωνα Λουκιδέλη και τον Γρηγόρη Τουρφαντόγλου (τι εμφύλιος κι αυτός...) χύμα φακές και φασόλια. Εγώ, ο εγγονός του, τα αγοράζω από το σούπερ μάρκετ συσκευασμένα, με ποιοτικές προδιαγραφές επάνω, πολύ καλύτερα και ασφαλέστερα. Κι αν υπάρξει πρόβλημα, κάνω και μια καταγγελία στον ΕΦΕΤ, ο έρμος ο παππούς μου, ο κυρ Διαμαντής, τέτοια δεν είχε.

 

Θέλω να πω, η ζωή εξελίσσεται. Και μια μεγάλη ομάδα θέλει χρήματα, κεφαλαιούχους που θα επενδύσουν σε αυτήν. Έτσι έγινε μεγάλη η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ, η Πόρτο, η Μπάρτσα, η Μπάγερν. Κι η Γαλατασαράι, το ίδιο. Κι όλες οι μεγάλες ομάδες.

 

Αυτά, όμως, για την αριστεράντζα της Φιλαδέλφειας είναι «καπιταλιστικά, απαγορευμένα πράματα». Την ΑΕΚ τη θέλουν Πέρα Κλουμπ. Κι ο δήμαρχος το ίδιο, με τη δημοτική του ομάδα. Αδυνατούν να καταλάβουν ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένες εταιρείες. Που κάποιοι επενδύουν, με σκοπό το κέρδος. Όπως κάνει ένας μαγαζάτορας στην πλατεία Πατριάρχου, που επενδύει και θέλει να τα βγάλει τα λεφτά που έριξε στο μαγαζί, έτσι κάνουν και οι επιχειρηματίες που επενδύουν σε ομάδες, τις κάνουν μεγάλες, και βγάζουν κι αυτοί χρήματα από την απόδοση της επένδυσης. Έτσι είναι η ζωή, ακόμα και για αυτούς που νομίζουν ότι ζούμε ακόμα εβδομήντα χρόνια πίσω, στην εποχή του παππού μου με τις χύμα φακές, και του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

 

Όσοι θέλουν την ΑΕΚ μια νέα Πέρα Κλουμπ, απλώς έχουν αποξενωθεί από το DNA της ομάδας αυτής, που στην πορεία εκτός της προσφυγιάς, ενέταξε στο «είναι» της και την ιδιότητα της μεγάλης ομάδας.

 

Προσωπικά αγαπώ την ΑΕΚ, αγαπώ και την Πέρα Κλουμπ. Ξέρω όμως καλά, ότι στις μέρες μας, άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Καιρός είναι να το καταλάβουν κι όσοι μπερδεύουν ακόμα τις δυο ομάδες μεταξύ τους...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μεγάλη η ευθύνη των οπαδών της ΑΕΚ

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

 

Μην το περιμένετε το γήπεδο...

 

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (20/03/2017 08:02)

Εμ δεν είναι μόνο αυτό Διαμαντή. Καταρχήν ορέγονται το γηπεδάκι για προσωπικές επιδιώξεις και δεύτερον ισχύει αυτό που είχα πεί πολύ καιρό πριν. Δεν θέλουν τους οπαδούς της ΑΕκ στα πόδια τους γιατί έχουν πολύ μεγαλύτερα κοινωνικοπολιτικά ερείσματα στον Αριστερό χωρο. Ηδη τα πρώτα δείγματα είναι εδώ. Οι σύντροφοί τους, τους άδειασαν και συνεχίζουν με μεγαλύτερο βαθμό τηρώντας ουδέτερη στάση αλλά μην κρυβόμαστε έχουν διαλέξει ήδη πλευρά. Υπερασπίζονται αυτούς που έδιναν κοινές μάχες χρόνια τώρα. Με την ΑΕΚ λοιπόν εδώ σβήνουν τα καπετανιλίκια, ξηλώνονται τα γαλόνια και κάποιοι σβήνουν πολιτικά. Για αυτό άλλωστε δεν έφαγαν και την κατάληψη του Κενταύρου;

Ανωνυμος* (20/03/2017 09:08)

Καπου τα εχουμε μπερδεψει!
Ολα τα προσφυγικα σωματεια μεσα σε αυτα και η ΑΕΚ ιδρυθηκαν για να θυμιζουν τις ριζες να συσπειρωνουν τους ξεριζομενους να στεγαζουν αθλητες ειδικα οσους καταγωνται απο τις συγκεκριμενες περιοχες!
Απο την στιγμη που μπηκε ο επαγγελματισμος χαθηκε καθε επαφη με τον σκοπο της ιδρυσης αλλαξαν τα καταστατικα και για την συγκεκριμενη ομαδα σταματησενα ειναι η Αθλητικη ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Εχει μεινει μονο ο δικεφαλος αετος και η ονομασια!
Επομενως δεν γινεται να αντιμετωπιζεται οπως παλια αλλα σαν Ποδοσφαιρικη ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Με τον μπακαλη της γειτονιας ειχαμε τις καλημερες μας και το τεφτερι μας! Με το σουπερ μαρκετ οχι!
Η εξελιξη δεν αφορα μονο τα φασολια αλλα και τον αθλητισμο! Οπως στο σουπερ μαρκετ επιλεγεις να αγορασεις το προιον οχι γιατι εισαι δεμενο με τον ιδιοκτητη ετσι και στο ποδοσφαιρο επιλεγεις παλι τονπροιον μακρυα απο συναισθηματα που ετσι και αλλοιως δεν σου ξυπναει ο ιδιοκτητης!

Ανωνυμος* (20/03/2017 09:26)

Θα επιμεινω δε σε κατι που ποτε δεν αναφερεται σε αρθρα!
Η ΑΕΚ της προσφυγιας ειναι μονο ποδοσφαιρικη;
Ολοι γνωριζουμε οτι στεγασε με πολυ μεγαλη επιτυχια τμηματα πυγμαχιας ποδηλασιας στιβου κ.α.
Δεν διαβασα πουθενα καποιο ενδιαφερον για το που θα στεγαστουν αυτα τα τμηματα αφου στον σχεδιασμο του γηπεδου αγνοουνται παντελως!
Ο δε Μελισσανιδης ειναι αυτος ο ιδιος που κερδισε πολλα χρηματα πουλωντας την ΠΑΕ σε εναν τυχαρπαστο την αφησε ( εριξε) να πεσει στην τελευταια κατηγορια χωρις να την βοηθησει αφηνει (εφοσον οικονομικα ειναι ευρωστος) τμηματα να υφιστανται εξωσεις απο τις στεγες τους και ουδολως ασχοληται με την ερασιτεχνικη παρα μονο με αυτη που αφηνει κερδη! Ποσονμπορει κανεις να εχει εμπιστοσυνη σε καποιον που λειτουργει με αυτον τον τροπο και να του παραχωρησει εν λευκω το οικοπεδο!;;;;;
Αυτα σκεπτονται οι αριστερατζες που προσπαθουν να δουν πισω απο την κουρτινα ,πραγμαβπου δεν κανουν οι δεξιατζες!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/03/2017 09:59)

@09.08, @09.26

ΕΣΥ κάπου τα έχεις μπερδέψει. Αυθαίρετα λες ότι όταν μπήκε ο επαγγελματισμός "χάθηκε η επαφή με το σκοπό της ίδρυσης". Πού τα βρήκες αυτά; Πώς αποδεικνύονται; Γιατί λες ότι "ο σκοπός της ίδρυσης "ήταν να μείνει η ΑΕΚ μικρή, μίζερη, της καρπαζιάς, και έτσι έπρεπε, κατά τη γνώμη σου να μείνει, για να μην αλλάξει, όπως ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ισχυρίζεσαι "ο σκοπός της ίδρυσης". Αριστεράντζα είσαι, περιτριγυρισμένη από κουρτίνες, που όμως τις λένε παρωπίδες. Τα σχόλιά σου είναι η καλύτερη επιβεβαίωση του άρθρου μου.

Επίσης, διαβάζεις ό,τι θέλεις. Εγώ δεν είπα ότι η ΑΕΚ κέρδισε το κύπελλο κυπελλούχων στο μπάσκετ; Ποιος μιλάει "μόνο για ποδόσφαιρο". Πλάκα μας κάνεις; Μέριμνα είναι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ όλη η ΑΕΚ, ακόμα κι αν δεν μπορεί την ίδια ώρα, να λυθούν όλα μαζί τα προβλήματα όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μικρή και μίζερη θέλετε την ΑΕΚ, σαν κι εσάς. Αλλά αυτό δεν μπορεί να πείσει κι εμάς τους υπολοίπους, που τη θέλουμε μεγάλη και νικήτρια. Άρα επαγγελματική.

Ουαί υμίν (20/03/2017 12:27)

Δηλαδή κύριε ανώνυμε με αστερίσκο, αν η ΑΕΚ ζητήσει άλλα 10 στρέμματα από το άλσος, για να στεγάσει όλα τα ερασιτεχνικά της τμήματα θα δεχθείτε να τα πάρει, όλοι εσείς οι ιδεοληπτικοί αριστεροί και τα σταλινικά απολειφάδια;

Ελάτε τώρα που σας έπιασε ο πόνος για την πυγμαχία και την ποδηλασία. Βρείτε κανένα πιο αληθοφανές επιχείρημα.

Ή ακόμα καλύτερα, βρείτε τον ανδρισμό να παραδεχθείτε ότι δεν θέλετε γενικώς την ΑΕΚ στα πόδια σας.

Anonymous (20/03/2017 12:46)

Η σωστή ερώτηση είναι ποιός σε ρώτησε για την ΑΕΚ μας; Χεστήκαμε κιόλας τι πιστεύεις

παυλος αεκαρας (20/03/2017 17:45)

Εσυ ανωνυμε που ξαφνικα σε επιασε ο πονος για την μανα ΑΕΚ εισαι μελος;Πατας σε αγωνα καποιου τμηματος;Αφηστε λοιπον τα παραμυθια οτι σας επιασε ο πονος για το χαντμπολ και το σκακι και παρτε το χαμπαρι το γηπεδο ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ανωνυμος* (20/03/2017 18:34)

@09.59 Ηταν μικρη και μιζερη η ΑΕΚ; Και εσεις την θελετε μεγαλη φτιαχνοντας ενα γηπεδο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και τα υπολοιπα θα λυθουν εν καιρω; Πως; Διοτι αλλα δηλωσε ο Μελισσανιδης οταν του εθεσαν το ερωτημα!
Η μικρη και μιζερη ΑΕΚ η ερασιτεχνικη κατεκτησε το κυπελλο Ευρωπης το '68!
Την μεγαλυτερη μιζερια την γνωρισε επι εποχης επαγγελματισμου στην γ εθνικη και με τους μεγαλοεπενδυτες να την εχουν στειλει στα Ταρταρα με τις αρπαχτες του Μακαρου και τις"αλχημειες"(;;;;;) των Νοτιαδων των Αδαμιδηδων και ολων των υπολοιπων που ασελγησαν μηδε εξαιρουμενου του Μελισσανιδη που την πουλησε 10 φορες πανω απο οσο την πηρε και εξαφανιστηκε αφηνοντας την στην μοιρα της!
Προσπαθησε να καταλαβαινεις τι διαβαζεις! Οταν μιλαμε για το γηπεδο ρωταω γιατι δεν ενδιαφερεστε για τα υπολοιπα τμηματα! Δεν με ενδιαφερει να ΜΟΥ μιλας για μπασκετ! Σαν αρθρογραφος να μιλας και για τα υπολοιπα τμηματα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

Ανωνυμος* (20/03/2017 18:41)

@12.27
Η ΑΕΚ στεγαζε τα τμηματα της στο παλιο γηπεδο της! Τα φαραωνικα νεα σχεδια εξυπηρετουν τις μπιζνες της Δικεφαλος ΑΕ με τα συνεδριακα κεντρα και ολα τα υπολοιπα που θελει να βαλει μεσα ,σε περισσοτερα στρεμματα απο πριν χωρις καθολου τμηματα!
Τι δεν καταλαβες;
Και καλα εμενα με επιασε ΔΗΘΕΝ ο πονος και ενδιαφερομαι για τα υπολοιπα τμηματα!
Εσυ που "πονας" στα αληθεια για την ΑΕΚ ποσο ενδιαφερθηκες για αυτα για το που θα στεγαστουν;
Τι;;;; Χεστηκες για τα αλλα τμηματα!

Acid (20/03/2017 19:36)

Αλήθεια, πού παίζει μπάσκετ η ΑΕΚ,πού κάνουν προπόνηση οι ακαδημίες του ποδοσφαίρου ? Πού προπονούνται οι αθλητές της του στίβου ? Η ΑΕΚ futsal σε ποιο γήπεδο κάνει προπόνηση φέτος ??αυτοί δεν είναι μέρος της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΑΕΚ ??? Πόσα χρόνια ακόμα θα είναι πρόσφυγες ? Χαζή ερώτηση... Για Πάντα θα είναι πρόσφυγες στο Γαλάτσι, στην Κηφισιά από εδώ και από εκεί... Τόσο μεγάλη καρδιά έχει η οικογένεια της ΑΕΚ... Κλαυσίγελος ότι είστε μεγάλη ομάδα... Με τέτοια συμπεριφορά στα τμήματα υποδομής... Πουλήστε το παραμυθάκι σας περί μεγάλης ομάδας αλλού... ΥΓ την οικοδομή της αρραβωνιαστικιας του δημάρχου ποιοι Αεκτζηδες την βανδάλισαν ? Μέρος της μεγάλης ΑΕΚ είναι και αυτοί ?

Διαμαντής Σεϊτανίδης (20/03/2017 20:07)

@18.41, @19.36
Ασφαλώς η ΑΕΚ είναι ΟΛΑ της τα τμήματα. Κανείς δεν είπε το αντίθετο ,από όσο ξέρω. Αυτό όμως είναι ΑΛΛΟ, και ΑΛΛΟ είναι να λες ότι στο όνομα ΟΛΩΝ των τμημάτων, δεν θα γίνει το γήπεδο. Δηλδή αν δεν γίνει το γήπεδο, τα άλλα τμήματα της ΑΕΚ θα βρουν... στέγη; Πλάκα μας κάνετε; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Κι ακόμα; Υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση για το γήπεδο της ΑΕΚ; Έχετε άλλον επενδυτή που να βάζει τα λεφτά του για να γίνει ένα γήπεδο όπως το θέλετε (ας πούμε "όπως το θέλετε"...). Αν υπάρχει να τον φέρετε, προκειμένου να συγκρίνουμε ποιο από τα δυο σχέδια είναι ωραιότερο και πιο λειτουργικό για την ΑΕΚ. Αν, όμως, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, τότε ΟΛΑ (Ο-Λ-Α) όσα λέτε, είναι χονδροειδή προσχήματα για να μην γίνει το γήπεδο.

Ουαί υμίν (20/03/2017 21:13)

Στο σχέδιο του Γρανίτσα που υπήρχε και κλειστό γήπεδο, όπου θα στεγάζονταν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα, δεν σας άρεσαν οι εμπορικοί χώροι.
Τώρα που δεν υπάρχουν εμπορικοί χώροι, μας λέτε για τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Αν βρεθεί τρόπος να στεγαστούν στο νέο γήπεδο, θα ζητάτε να είναι ανοιχτά στον λαό της Φιλαδέλφειας (σικ).
Μονά ζυγά, μονόζυγα.
Είστε πιο γραφικοί και από το ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη.

Βρείτε ρε πουλάκια μου επιτέλους το σθένος να πείτε ότι δεν θέλετε γενικώς την ΑΕΚ γιατί ορέγεστε τα 29 στρέμματα και αφήστε στην άκρη το υποκριτικό ενδιαφέρον για την ερασιτεχνική ΑΕΚ, τις ανοησίες για κίνδυνο πυρκαγιάς στο άλσος από τα καπνογόνα, την άνοδο της θερμοκρασίας και την τρύπα του όζοντος.
Anonymous (20/03/2017 22:11)

Δεν καταλάβατε καλά. Νομιζετε οτι είμαστε τίποτα ιθαγενείς και πουλάτε καθρεφτάκια. Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν. Οτι γουστάρουμε θα κάνουμε με τα υπόλοιπα τμήματα. Αν τρελαθούμε θα τα καταργήσουμε κιόλας για να σας στερήσουμε και ένα ηλίθιο επιχείρημα. Είπαμε τη Νέα Φιλαδέλφεια θα την βλέπετε μόνο απο φωτογραφία γιατί θα παλέυουμε για το γήπεδο όσο υπάρχουμε εμείς και οι γενιές μετά απο εμάς. Πόσο θα κάνει; Ενα μήνα; Τρεις μήνες; Ενα χρόνο; Πεντε χρόνια; Είκοσι; Σαράντα; Ε το γήπεδο και να μη ζούμε θα γίνει ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΕΙ. Πάρτε το χαμπάρι και αράξτε

Acid (20/03/2017 22:21)

Και για τους βανδάλους τσιμουδιά εεε ???

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/03/2017 09:43)

@22.21
Για ποιους βανδάλους θέλεις να μιλήσουμε; για τους λίγους θερμοκέφαλους ΑΕΚτζήδες που γράφουν συνθήματα σε τοίχους ή για το Ρουβίκωνα που βάφει μαγαζιά συμπολιτών μας και σπάει κάλπες;

Ανωνυμος* (21/03/2017 13:33)

@20.07
Κανενας δεν ειπε το αντιθετο! Αυτοι ομως που πρεπει να δουν ΟΛΑ(Ο-Λ-Α) τα τμηματα πραττουν το αντιθετο! Ο Μελισσανιδης και η ΔΙΚΗ ΤΟΥ διοικηση σχεδιασαν και ενεκριναν ενα γηπεδο χωρις τα τμηματα της ΑΕΚ και η διοικηση παραχωρισε το οικοπεδο εν λευκω στην ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ για την δημιουργια ενος ποδοσφαιρικου γηπεδου ! Απο την αλλη μερια τα οδοιπορικα και τα ενοικια των ερασιτεχνικων τμηματων καθως και διαφοροι προμηθευτες παραμενουν απληρωτοι!
Η λογικη σου οτι αφου δεν υπαρχει(;) αλλος επενδυτης(;) δεχομαστε τον αφανισμο των ερασιτεχνικων τμηματων τι μπορει να κανει καποιον να σκεπτεται;;;;
Γηπεδο στο χωρο του οικοπεδου να γινει στον χωρο του παλαιου γηπεδου καιμε εκεινες τις προδιαγραφες με σεβασμο στην κοινωνια της περιοχης, για τον αθλητισμο της περοχης που πουθενα δεν προβλεπεται και για τα υπολοιπα τμηματα της ερασιτεχνικης!

acid (21/03/2017 16:23)

Διαμαντή,
ας μιλήσουμε για όλους!
ας ξεκινησουμε με τους κουκουλοφούρους που επιτέθηκαν στους 17, στον ΜΚ τα Φώτα του 2015, στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του Βασιλόπουλου... για αυτούς που έκλεισαν τη Λαϊκή Συνέλευση και τη Στρούγκα...

αυτοί είναι Δεξιοί σαν εσένα... μάλλον θα σου είναι δύσκολο να τους καταδικάσεις...

ας μιλήσουμε λοιπόν για τον Ρουβίκωνα!

τι λες?

Ανωνυμος* (21/03/2017 16:44)

@21.13
Εμενα μου αρεσε το σχεδιο Γρανιτσα! Οπως ελεγε και ο Φιλιππου τοτε ηταν οτι καλυτερο για εναν επιχειρηματια!
Με το υψος του με τον ογκο του με τα σινεμα του τις αιθουσες του τα ζαχαροπλαστεια του τα κομμωτηρια του με τα μαγαζια του! Α! Ναι! Και με το γηπεδο του!
Ομως αυτοι οι αχρηστοι του ΣτΕ πλητωμενοι προφανως απο αυτους που ζηλευουν την ΑΕΚ αποφασισαν οτι ο νομος που βασιστηκε το σχεδιο......δεν υπαρχει!!!!! Ακουσον ακουσον!
Υ.Γ. Για τα υπολοιπα τμηματα εραστη της ποδοσφαιροανωνυμης εταιρειας του Μελισσανιδη δεν σε βλεπω να αγχωνεσαι!

@Acid (20/03/2017 22:21) (21/03/2017 17:43)

Έλεος. Μάζεψε τους ανάρχες σου που ήθελες να φέρεις στην πόλη και ασχοληθείτε με το να καταστρέψετε κάτι άλλο. Εδώ αποτύχατε.

@( 13:33) (21/03/2017 17:54)

Χωρίς το γήπεδο δεν έχει μέλλον η ΑΕΚ σε κανένα τμήμα. Όσοι ασχολούνται χρόνια με την ομάδα το ξέρουν καλά. Αφήστε τα παραμύθια περί ενδιαφέροντος για την ερασιτεχνική. Ξέρουμε πολυ καλά ποιοί είστε εσείς που και καλά ανησυχείτε. Αν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την ΑΕΚ να στηρίξετε και το σχέδιο για το γήπεδο μπάσκετ του Αγγελόπουλου και να μην ασχολείστε με το ποδοσφαιρικό γήπεδο.

@Acid (21/03/2017 17:59)

Επειδη βλεπω σε επιασε ο πονος για την μανα ΑΕΚ μπορουν να γινουν αυτα.Πρωτον να φυγουν οι τραμπουκοι απο την στρουγκα και εκει να στεγαστει το πιγκ-πογκ και το σκακι της ΑΕΚ.Δευτερον να δωθει το γηπεδο του ιωνικου στην γυναικεια και αντρικη ομαδα βολλευ.Τριτον αυτα τα προβοκατορικα αστα.Αν γραφτηκε κανενα συνθημα στην οικοδομη που δε το γνωριζω εγινε απο εσας για να κατηγορησετε ετσι τους οπαδους της ΑΕΚ αλλα εχουν γνωση οι φυλακες.

Anonymous (21/03/2017 18:16)

Τα βλέπεις οτι είναι γυναικούλες Διαμαντή και τους αρέσουν τα φουστανάκια; Στο παλιό οικοπεδο μαζί με την ΕΡΑ άρα γήπεδο 15000. Ούτε τοπικού δηλαδή. Και όταν τους λες δεν γίνεται ε τότε πηγαίνετε αλλού να ταιριάζει με το μέγεθος της ΑΕΚ. Μην γελιόμαστε. Και αυτά να έκανε η ΑΕΚ πάλι κάτι θα έβρισκαν. Οπως με το Δημο και την υψομετρική. Και οριστική μελέτη να τους έφερνε η ΑΕΚ απο την Περιφέρεια θα ζήταγαν αλλαγές. Θα έλεγαν μισό να ρωτήσουμε τους Δημότες, όλως τυχαία θα βρισκόταν μια ψυχή στην Καππαδοκίας που θα ενοχλούταν και θα έλεγαν δεν γίνεται δεκτή, να διορθωθεί. Και πάλι απο την αρχή. Σε τέτοιο κυκεώνα θέλουν να μας ρίξουν αλλά γελάστηκαν. Κάθε μέρα θα μας βρίσκουν μπροστά τους

Πολίτης (21/03/2017 21:52)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/03/2017 09:43)

Έχεις μια εμμονή να προσπαθείς να συνδέσεις το Ρουβίκωνα με τη Στρούγκα και τη Λαϊκή Συνέλευση ή μου φαίνεται? Ακόμα κι έτσι όμως να είναι (που δεν είναι) στην περίπτωση του Ρουβίκωνα είχαμε απλά λίγες μπογιές και κάτι σπασμένες κάλπες. Πάντως όχι σπασμένα κεφάλια, όπως το καλοκαίρι του 2014 που τα ορκς του Ghetto και όλος ο συρφετός-στρατός των μπράβων κόντεψαν να κάψουν ζωντανό κόσμο στη Στρούγκα και χτύπησαν μέχρι και ηλικιωμένη γυναίκα.
Και μην μου πεις ότι δεν έχεις κι εσύ αντίστοιχη εμπειρία... Όπως σ' εκείνο το δημοτικό συμβούλιο που ήθελαν να σου σπάσουν την κάμερα.

@Acid (21/03/2017 22:05)

Το ενδιαφέρον σου για την ΑΕΚ προκαλεί πολύ γέλιο. Βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς στη ζωή σου αφού το θέμα του γηπέδου έχει εξαντληθεί και έχει κριθεί οριστικά ότι θα γίνει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 16:38)

@acid 16.23
Λέω ότι αυτή σου η φράση "αυτοί είναι Δεξιοί σαν εσένα... μάλλον θα σου είναι δύσκολο να τους καταδικάσεις" αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας ότι οι περισσότεροι (κι εσύ, βέβαια) από τα στελέχη του χώρου σας είναι μπλεγμένοι με μυστικές υπηρεσίες ή είστε ταγματασφαλίτες. γιατί, πώς αλλιώς ξέρεις ότι "αυτοί είναι δεξιοί"; Πόσο φακέλωμα, πια έχετε κάνει σε πολίτες; Ξέρετε και με ποιες παρέες βγαίνουν; Και τι κάνουν στα σπίτια τους; Κάνετε πράξη το 1984 του Όργουελ; Ή τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει κι αυτή σου η φράση είναι απλώς άλλη μια παπαρολογία, όπως αυτές που συνήθως τσαμπουνάς;

Πες μας πρώτα τι από τα δυο συμβαίνει, και την κουβέντα θα την προχωρήσουμε, δυστυχώς για σένα...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 16:41)

@Πολίτης 21.57
Είναι δυνατόν να μου ζητάς να παραβλέψω μια παρανομία επειδή είναι κατ εσέ "μικρότερη" από μια άλλη; Κι είναι "μικρή παρανομία" η σπασμένη κάλπη; Όταν ένας βουλευτής της ΝΔ την είχε κόψει στον ώμο του το 1985, επί χρόνια ορθώς τον λοιδορούσαν οι εφημερίδες κι οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Εσύ τώρα μας λες ότι οι σπασμένες κάλπες είναι... τίποτα;

Δηλαδή πού θέλεις να βάλουμε το όριο παράβασης του νόμου; Υπάρχει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα, ναι ή όχι; Πρέπει να συνεννοηθούμε σε αυτό ώστε να είναι παραγωγική η εξέλιξη του διαλόγου.

Ανωνυμος* (22/03/2017 17:28)

@17.59
Τι θαλεγες να δωθει το οικοπεδο στον Ιωνικο που εχει και τμηματα υποδομης και αθλουνται εκει οι κατοικοι της περιοχης! Εξαλλου στην Φιλαδελφεια βρισκεται πριν απο την Αεκ!
@16.38
Το συμπερασμα οτι εισαι δεξιος μαλλον το εβγαλε απο τις πολιτικες σου θεσεις!
Ουτε του περασε απο το μυαλο οτι ησουν πολιτευτης της ακροαριστερης οργανωσης με το κωδικο ονομα "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και επειτα συμμετειχες στο Επικρατειας της αναρχικιας Ντορας Μπακογιαννη!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 19:46)

@17.28
Δεν ήμουν πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ποτέ. Να με ρωτάς πριν γράψεις, να σου λέω για μένα. Ο φανατισμός σου, σε τυφλώνει. Κι επίσης: Με το να μου επιτίθεστε προσωπικά, νομίζετε ότι αδυνατίζετε τα επιχειρήματά μου; Μόνο για αντιδημοκρατικές σας αντιλήψεις προδίδετε. Μιλήστε με επιχειρήματα, όχι με αφελείς προσπάθειες για προσωπικές αποδομήσεις. Αλλά τα ίδια κάνατε για τους συντρόφους σας, για το Ζαχαριάδη, για το Βελουχιώτη, ακόμα και για το Σταματιάδη. Για σας η έννοια "πρόσωπο" δεν έχει καμία αξία μπροστά στη "μάζα". Γι αυτό κι επιχειρείτε προσωπικές αποδομήσεις. Τέτοια σχόλια όπως το δικό σου τα έχω για κολατσιό. Συνέχισε, δεν χαμπαριάζω.

@Ανωνυμος* (22/03/2017 17:28) (22/03/2017 20:42)

Δεν τα ξερεις καλα.Ο ιωνικος εμφανιστηκε στην φιλαδελφεια το 1929 και η ΑΕΚ το 1926.Μαθηματα ιστοριας αλλου λοιπον.

Πολίτης (22/03/2017 20:47)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 16:41)

Σωστά! Τι αξία έχουν μερικά σπασμένα κεφάλια μπροστά στην κάλπη των εσωκομματικών της ΝΔ!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 20:55)

@20.47
Οι κάλπες όπου στήνονται είναι ιερές για τους Αληθινούς Δημοκράτες. Όχι για τους οπαδούς της κάθε μορφής δικτατορίας, των συνταγματαρχών ή του προλεταριάτου. Όσο για σένα, πόσο ακόμα θα ξεφτιλιστείς; Ρώτα τον Μάνο Καμπούρη αν πήρα θέση (και ποια) για την επίθεση που δέχτηκε. Παιδιά, ή σοβαρευτείτε ή δεν θα απαντώ εδώ μέσα στη μπούρδα του καθενός. Έχετε επιχειρήματα; πείτε τα. Μην αραδιάζετε μπούρδες και βλακείες. Άντε μπράβο, γιατί ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να αναλώνεται σε συζητήσεις με καφενόβιους που πετάνε τη μια ανακρίβεια μετά την άλλη. Μην μπαρουφολογείτε άλλο.

Ουαί υμίν (22/03/2017 21:10)

Ανώνυμε με αστερίσκο θυμήθηκες και την απόφαση του ΣτΕ το 2005 η οποία έγινε σεβαστή από την ΑΕΚ. Για την απόφαση του 2015 έχεις κανένα σχόλιο;
Τότε ο Καμπούρης έγραφε ότι ο ΑΒ και η Ευτυχία με τον Πάνο βγήκαν με χαμόγελα αισιοδοξίας από την εκδίκαση.
Nόου Δεκλερής, νόου πάρτυ. Δεν σας χάλασε.
Τελικά η Αστική δημοκρατία για τα σταλινικά απολιθώματα είναι α λα καρτ. Όταν τους κάνει τα χατήρια, μπράβο και ζήτω. Όταν τρώνε τα μούτρα τους, επαναστατική γυμναστική.

Δώστε άλλα 10 στρέμματα και θα κάνουμε ωραιότατους χώρους για τα ερασιτεχνικά τμήματα, για τα οποία σας έπιασε ο πόνος.
Μπορεί να σ'αφήνουμε να κάνεις και τζόκινγκ κάθε Δευτέρα βράδυ μεταξύ 11.45 και 12.

Πολίτης (22/03/2017 21:20)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 20:55)
Έχεις ένα μέσο με ανοιχτά σχόλια. Αν δεν αντέχεις την συζήτηση κλείστα ή ανέβαζε μόνο όσα σε βολεύουν. Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεσαι με χαρακτηρισμούς (καφενόβιοι κλπ) που δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική αντιπαράθεση και επιχειρήματα. Σου επισημαίνω κι εγώ και άλλοι με εύσχημο και ευγενικό τρόπο την στροφή 180 μοιρών που έχεις κάνει τελευταία και εκνευρίζεσαι. Εσύ έγραφες πύρινα άρθρα για την επίθεση που δέχτηκες στο δημοτικό συμβούλιο όταν πήγαν οι ολελέδες να σου σπάσουν την κάμερα. Εσύ έγραφες για απειλές που δεχόσουν από τους ολελέδες και κατέφυγες στο αστυνομικό τμήμα για τα δέοντα. Εσύ. Σήμερα που όλη η Ελλάδα καταδικάζει όσα συμβαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, με 100% υπαιτιότητα της ΑΕΚ, για 'σένα είναι απλά Τετάρτη βράδυ και αναμασάς τις γνωστές δεξιές ιδεοληψίες διανθισμένες με τις γνωστές γραφικότητες για γκούλαγκ και Στάλιν βγαλμένες μέσα από τα γραπτά του Γεωργαλά. Κάνε μας τη χάρη που θα μας πεις και καφενόβιους.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 21:31)

@21.20
Γράφεις τη μια ανακρίβεια πίσω από την άλλη και αντί να ζητήσεις συγνώμη, θέλεις να βγεις κι από πάνω. Καφενόβιος και μπυρόβιος είσαι, ακόμα κι δεν το ξέρεις. Ελεύθερα σχόλια δεν σημαίνει ότι ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του. Αν μάλιστα δεν ξέρεις και για γκουλάγκ του Στάλιν, μάλλον παίρνεις κι άλλες ουσίες. Πες ένα συγνώμη που ανέφερες τον ΜΚ, για τον οποίο έχω πάρει θέση, αλλά δεν το ήξερες ή δεν το "θυμόσουν". Έγραφα και γράφω ακόμα για τους λίγους θερμοκέφαλους. Αλλά εσύ διαβάζει μόνο ό,τι θέλεις. Πρόβλημά σου, αλλά δεν θα γίνει και όλων ημών, ξέρεις. Ποια "όλη η Ελλάδα καταδικάζει" πας καθόλου καλά; Στη Βουλή, στις πόλεις, όλοι μιλούν για την εμμονή της δημοτικής Αρχής με τον Μελισσανίδη κι αναρωτιούνται "καλά, τι έχει ο δήμαρχος μετ τον Μελισσανίδη;" Και μην ξεχνάς: Ο Γεωργαλάς από εσάς ξεκίνησε, σαρξ εκ της σαρκός σας ήταν. Ή ούτε αυτό το ξέρεις; Πιάσε άλλο ένα μπυρόνι, τότε...

Ουαί υμίν (22/03/2017 21:46)

Πολίτη-γαβροτρολ, μέσα στην Ελλάδα είναι και η γειτονική Ν. Ιωνία; Γιατί εκεί ο ΑΒ έφαγε τα μούτρα του.

Ανωνυμος* (22/03/2017 22:25)

@20.32
Δεν θα τολμουσα να κανω μαθημα ιστοριας σε αεκολε! Θα ηταν αδικος κοπος!
Για τους υπολοιπους θα παραθεσω ορισμενα στοιχεια!
Ο Ιωνικος ιδρυθηκε σε σπιτι Φιλαδελφειωτη προσφυγα τον Δεκεμβρη του 1929!
Απεκτησε το ιδιοκτητο γηπεδο του το 1931!
Στην ΑΕΚ που ειχε τα γραφεια της στην 3η Σεπτεμβριου στην Αθηνα παραχωρηθηκε το οικοπεδο το 1934 με αποφαση του υπουργου γεωργιας στην κυβερνηση Α. Ζαιμη, Μ. Κυρκου, μονο για αθλητικες εκδηλωσεις
!

Acid (22/03/2017 22:32)

Διαμαντή, έχω κάνει ερευνητής κ ρεπόρτερ.... Ξέρω κάτι για τους κίτρινους μαχητές, για το ghetto, για τα φασιστικα παρακλάδια που έχουν εντρυφήσει και πλέον επικρατήσει στην original... Όσο για σένα, μου το έχεις πει ότι είσαι δεξιός...ας πάμε την κουβέντα παρακάτω λοιπόν 😉

Ανωνυμος* (22/03/2017 22:54)

@19.46
Χαμπαριαζεις περισσοτερο απο το κανονικο! Και οταν τα σχολια σε στριμωχνουν αρχιζεις τους χαρακτηρισμους τις βρισιες και την δημοκρατικη λογοκρισια! Καταλαβαινωμαστε νομιζω!
Υποψηφιος πολιτευτης διορθωνω διοτι επεσε πορτα απο τον Σαμαρα και εφυγες απο την Ν.Δ και πηγες με την Ντορα!
Ο ηγετης της παραταξης που υποστηριζες(;) ηταν υπευθυνος για τις εκλογες της δημοκρατιας σου το 1961 που εμειναν στην ιστορια ως "βιας και νοθειας" Καλο ειναι να μαθεις οτι οι εκλογες στις σοσιαλιστικες χωρες ηταν ο καθρεπτης της βουλησης των εργαζομενων και οχι της Siemens της JB Morgan και του Χριστοφορακου! Ο Σταλιν δεν κυβερνησε την Ελλαδα! Την Κυβερνησε ομως ο Π Κανελλοπουλος που εφτιαξε τον Παρθενωνα με την κωδ.ονομασια ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ. Κανελλοπουλος απο τους πατριαρχες του χωρου που βρισκεσαι ιδεολογικα! Ασε λοιπον κανεναν αλλν να μιλησει για δημοκρατια!

Ανωνυμος* (22/03/2017 23:08)

@21.10
Πως θα μπορουσε να μην γινει σεβαστη; Αφου δεν υπηρχε νομος πλεον ( και λεφτα)!
Και τωρα γινεται σεβαστη η αποφαση του ΣτΕ! Οπως ειπε και ο Ανδριοπουλος υπαρχει κενο νομου! Και ο "αριστερος" Φλαμπουραρης υποσχεθηκεωοτι θα το ρυθμισει!
Ποτε μπραβο και ζητω στην Αστικη δημοκρατια! Οταν σου δινει κατι με τοο ενα χερι σου παιρνει πισω τα δεκαπλασια με το αλλο!
19.46
Με συγκινει το ενδιαφερον σου για τα μελη του ΚΚΕ που κριθηκαν απο το κομμα που ανηκαν στις τοτε συνθηκες και επειτα αποκατασταθηκαν!
Η ποιοτητα τους; Ο Αρης συνεχισε τον αγωνα και αυτοντονησε! Ο Ζαχαριαδης εφυγε και δεν εδωσε ποτε δικαιωμα! Καποιος αλλος που γνωριζω οτι τον εφτυσαν εγραψε εναλιβελογραφημμα και πηγε διπλα!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 23:10)

@22.32
Μα δεν μπορείς να αρθρώσεις ούτε ένα επιχείρημα. ΔΕΝ μιλώ για μένα, για την αναφορά σου ότι "όλοι αυτοί είναι δεξιοί" μιλώ. Γι αυτό έχεις να πεις τίποτα, ή νομίζεις ότι το... ξέχασα;

@22.54
Παραδέχεσαι, λοιπόν, ότι γράφεις ό,τι αρλούμπα θέλεις και όταν σε στριμώξουν, διορθώνεσαι. Αυτά, για την αφεντιά μου αν και δεν είναι έτσι όπως τα γράφεις, αλλά εδώ δεν θα μιλήσω για μένα. Είσαι καθόλου σοβαρός που θα μιλήσεις για "δημοκρατία" βρε σταλίνα; Εσείς δεν είστε περήφανοι για το σκοπό σας που είναι η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του προλεταριάτου; Σας μάρανε η κολοβή δημοκρατία του μετεμφυλιακού κράτους (όπου ήσασταν με το όπλο παρά πόδα) κι όχι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΡΝΗΣΗ της από τα καθεστώτα που θαυμάζεις;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/03/2017 23:14)

@23.08
Καθόλου δεν σε συγκινεί. Τα πρόσωπα για σένα, φαίνεται κι από το τελευταίο σου σχόλιο, δεν παίζουν κανένα ρόλο. Ό,τι πει ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Καλώς τους λάσπωσε; Καλώς, αφού το έκανε ΤΟ ΚΟΜΜΑ. Καλώς τους είχε επί δεκαετίες στη λίστα των προδοτών; Καλώς, ήταν "υπό τις τότε συνθήκες", αφού το έκανε ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

Είμαστε στο 2017 κι είσαι αξιοθρήνητος...

@Πολίτης (22/03/2017 23:21)

Συκοφάντη και αρχιψευταρά ξέρουμε πολύ καλά τι έγινε στη Στρούγκα το 14. Έχεις καταντήσει αηδία. Σε πούλησαν οι αναρχικοί με τα ρόπαλα και έχεις χάσει την ψυχραιμία σου. Περαστικά σου.

Διαμαντή (22/03/2017 23:26)

Όσο τους ξεμπροστιάζεις τόσο θα σου επιτίθενται. Πρόκειται για ανθρωπάκια χωρίς επιχειρήματα που νομίζουν ότι με ψευτιές και στηρίζοντας παρανομίες θα μας βγάλουν όλους τρελούς. Απλά για λύπηση είναι όλοι τους.

Ανωνυμος* (22/03/2017 23:45)

Καποιος ειναι αξιοθρηνητος και δεν ειμαι εγω!
Το ΚΟΜΜΑ εκφραζει το συνολο των οπαδων του!
Εσυ οταν δεν βολευτηκες ανακαλυψες το ποιον του Σαμαρα!
Καποιος ειναι αξιοθρηνητος και δεν ειμαι εγω!

Ουαί υμίν (22/03/2017 23:53)

Σταλινικό απολειφάδι με αστερίσκο, αν δε σου αρέσει η Αστική Δημοκρατία, τότε γιατί προσφύγατε στο ΣτΕ;

Έτερο σταλινικό απολειφάδι acid, αν θέελις να βρεις χρυσαύγουλα, ψάξε στους συνδέσμους της ομάδας που υποστηρίζει ο ΑΒ. Με τέτοιες παπάτζες περιμένετε ενισχύσεις από τα κεντρικά του χώρου;

Για το θέμα της δήθεν ομηρίας, για το οποίο φάγατε άκυρο από τις ίδιες τις γυναίκες που ήταν στο περιστατικό, έχεις να κάνεις κανένα σχόλιο;

Πολίτης (23/03/2017 00:03)

@ 21:31

Από ποιον να ζητήσω συγγνώμη;
Από εσένα; Και για ποιο λόγο;
Επειδή εκνευρίζεσαι που δραστηριοποιείσαι σε μια παραδοσιακά αριστερή πόλη και δεν αντέχεις τον διάλογο; Ή μήπως επειδή αδυνατείς να επηρεάσεις την κοινή γνώμη της πόλης όπως και όσο θα ήθελες ή φανταζόσουν ή σου έχουν πει;
Πας καλά;
Μεγάλη ιδέα έχεις για την πάρτη σου.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι;
Σου συνιστώ βαλεριάνα και ξεκαβάλημα του καλαμιού σου.

@Ουαί υμίν (23/03/2017 00:35)

Εντάξει. Καταλάβαμε. Εχεις και το πεπόνι και το μαχαίρι!

Ανωνυμος* (23/03/2017 07:03)

Παρολο που ξεκινησες την γνωστη τακτικη της λογοκρισιας και εθαψες ενα σχολιο μου και ισως θαψεις και αυτο θελω να σου υπενθυμισω οτι δημοκρατης αλα καρτ εισαι εσυ!
Δικαιολογεις την δημιουργια κολαστηριων απο την κολοβη δημοκρατια του μετεμφυλιακου κρατους οχι ομως την κριτικη σε μελη του κομματος " υπο τις τοτε συνθηκες"!
Σου το ειπα οτι χαμπαριαζεις και πολυ μαλιστα και οι συζητησεις τετοιου ειδους δεν ειναι για κολατσιο!
Πρεπει να φας πολλα καρβελια!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2017 12:12)

@23.45
Τι βλαξ, Θεέ μου! Μα καθόλου δεν μπορείς να σκεφτείς; Ούτε πέρα από τη μύτη σου δεν μπορείς να δεις; Μα δεν καταλαβαίνεις ούτε τα αυτονόητα; Ότι δηλαδή αν είχα φύγει από τη ΝΔ λόγω Σαμαρά και μόνο, όταν έφυγε ο Σαμαράς και ξαναγύρισε το Μητσοτακέικο, θα γύριζα κι εγώ; Ούτε ως εκεί δεν μπορείς να σκεφτείς;
Και για το κόμμα, να λες τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είναι το σύνολο των οπαδών του; Και το συνεταιράκι σας (1939) ο Χίτλερ, τα ίδια έλεγε.
Αξιοθρήνητος...

@00.03
Αριστερή πόλη η Φιλαδέλφεια; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφιζε πάντα, σύνελθε... Τα άλλα πες τα στον ψυχίατρό σου, όχι σε μένα.

Διαμαντής (23/03/2017 12:15)

@07.03
Δεν δικαιολογώ τίποτα, εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Είσαι συνήγορος των χασάπηδων που έστελναν τους συντρόφους τους στην αυτοκτονία χάρη σε ηλιθίους όπως εσύ, που δικαιολογείς τα εγκλήματα.

Λες ότι θέλεις τη δικτατορία του προλεταριάτου κι είσαι η καλύτερη και η πιο πρόθυμη ορντινάντζα του καπιταλισμού- κανείς δεν σας φοβάται, κανείς δεν σας υπολογίζει, κανείς δεν σας παίρνει στα σοβαρά.

Συνέχισε να προσεύχεσαι στα εικονίσματα του Αγίου Μαρξ και του οσίου Στάλιν. Θα έλθει κι η Δευτέρα Παρουσία, όπου οι εντελώς νεκροί μπορεί και να αναστηθούν, που θα πάει...

Πολίτης (23/03/2017 12:22)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2017 12:12)

Μπα! Τι βλέπω; Ψυχιατρικοποιείς και την συζήτηση τώρα;
Πρόσεχε! Από τα νεύρα σου τρέμεις κι έπεσε κι έσπασε η μάσκα του... Βολταίρου που φόραγες τόσο καιρό.

Ανώνυμος (άνευ αστερίσκου) (23/03/2017 12:56)

Θα έχει ενδιαφέρον να τοποθετηθούν εδώ τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ αν θεωρούν τους εαυτούς τους συνιστώσα της δεξιάς, όπως, ούτε λίγο ούτε πολύ, εμμέσως πλην σαφώς απεφάνθη ο κ. δημοσιογράφος με το σχόλιό του στις 12:12.
Μία και μοναδική φορά η δεξιά (ή μάλλον ένα κομμάτι της) πάτησε στο δήμο. Επί Αδαμόπουλου. Ο οποίος ούτε καν ήταν δεξιός ο άνθρωπος ενώ υποστηρίχτηκε κι από μεγάλη μερίδα της αριστεράς προκειμένου να φύγει ο Παντέλος. Περίπου έτσι, αλλά όχι ακριβώς, έγιναν τα πράγματα και με τον Αποστολάκη.
Αλλά άντε... Ας δεχτώ ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο κ. δημοσιογράφος και δεν είναι αριστερή πόλη η Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί τότε ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κατέβηκε ένας ξεκάθαρος ΔΕΞΙΟΣ υποψήφιος δήμαρχος με ξεκάθαρη στήριξη από τη ΝΔ να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο; Μια ζωή, κρυμμένοι πίσω από φουστάνια άλλων, πότε εμφανιζόμενοι σαν "ανεξάρτητοι" και πότε χωμένοι από δω κι από κει σε νερόβραστους απολιτίκ συνδυασμούς.

Διαμαντής (23/03/2017 13:45)

@12.22
Ποια νεύρα; πλάκα σπάω μαζί σου, δεν το κατάλαβες; Διαλειμματάκια αναψυχής από τη δουλειά είναι αυτά. Για την ταμπακιέρα, λέξη, ε;

@12.56
Γιατί εσύ μιλάς για δημοτικές εκλογές, που ι προσωπικές γνωριμίες, οι ατομικές επάρκειες ή ανεπάρκειες κλπ παίζουν το ρόλο τους. Δεν διαφωνώ με αυτά που γράφεις, έτσι είναι αλήθεια, αλλά ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (όχι προσωπικός) προσανατολισμός μιας πόλης καταγράφεται στις βουλευτικές εκλογές, όχι στις δημοτικές. Ας πούμε, γιατί λες "δεξιά" περίοδο την περίοδο Αδαμόπουλου, όταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ήταν ο Νίκος Κασίμης;

acid (23/03/2017 17:16)

Διαμαντή, δεν πας την κουβέντα παρακάτω...
Μάλλον, ούτε διάλογο θες να κάνεις, ούτε μπορείς να δεις λίγο παραέξω από την Δεξιά σου οπτική.

Αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο είναι εδώ...
αρκετή αξία έδωσα στην σελίδα σου...Μείνε με τους Φασίστες και τους ΑΕΚολέδες


Υ.Γ.
Good and good luck.
http://www.imdb.com/title/tt0433383/

μιλά για το σινάφι σου...

Ανώνυμος (άνευ αστερίσκου) (23/03/2017 18:17)

Η απάντησή σου μου δείχνει ότι ή δεν διάβασες όλο το σχόλιο ή βιάστηκες να απαντήσεις. Λέω σε κάποιο σημείο: "Ο οποίος ούτε καν ήταν δεξιός ο άνθρωπος ενώ υποστηρίχτηκε κι από μεγάλη μερίδα της αριστεράς".

γαυροτρολ μαθηματα ιστοριας (23/03/2017 18:18)

Από το 1926 ο σύλλογος χρησιμοποίησε μια έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία φιλοξένησε την ομάδα και έγινε, κατά κάποιον τρόπο, το προπονητικό κέντρο της. Το 1930 η έκταση πέρασε στην ιδιοκτησία του συλλόγου και σύντομα ο Ελευθέριος Βενιζέλος έδωσε εντολή να δημιουργηθεί το γήπεδο της ΑΕΚ στον ίδιο χώρο, ο οποίος στη συνέχεια φιλοξένησε την ομάδα για πάνω από 70 χρόνια και έγινε η μόνιμη έδρα της. Τα εγκαίνια μάλιστα του γηπέδου το 1930 έγιναν παρουσία του γηραιού πρωθυπουργού και πρωτεργάτη παλαιότερα της Μεγάλης Ιδέας.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΒΒΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΑΙΤhttp://www.redsagainsthemachine.gr/index.php ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

tasos (23/03/2017 21:53)

Ρε συ Πολίτη άντε τράβα γίνε πολίτης της Β.Κορέας. Αηδία έχεις καταντήσει κι εσύ και ο τελειωμένος δημαρχάκος σου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2017 20:21)

@17.16
Το πόσο πολύ σε ενοχλεί η δημοκρατία κι η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, φάινεται με το ότι χαρακτηρίζεις όλους τους αναγνώστες της Αλήθειας φασίστες και ΑΕΚολέδες. Περαστικά, αν και το βλέπω δύσκολο

@18.17
Δυο πράγματα: Και με τον Αποστολάκη ήταν τμήμα της δεξιάς, (άλλο αν μας προέκυψε Γαϊτανά) όχι μόνο με τον Αδαμόπουλο. Κι επί Γρετζελιά επίσης, έστω και σε μικρότερο βαθμό και "στα τελειώματα". Βλέπεις ότι οι δημοτικές δεν είναι καθόλου ασφαλής δείκτης. Δεύτερον κι απολύτως συναφές, επί της ουσίας δεν βλέπω αντίρρηση: Στις βουλευτικές, όχι στις δημοτικές, αποτυπώνεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ κατεύθυνση μιας περιοχής, μικρής ή μεγάλης. Και σε αυτές η Νέα Φιλαδέλφεια έχει αποδείξει σε όλη τη μεταπολίτευση ότι είναι μια αστική περιοχή που κινείται κυρίως στο χώρο του κέντρου, με αποκλίσεις ελαφρές είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά. Δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

@acid (23/03/2017 17:16) (24/03/2017 21:05)

Τελειωμένε αρχιφασίστα θα πλένεις το στόμα σου με σαπούνι κι εσύ και ο γαυροδήμαρχός όταν λες τους Αεκτζήδες φασίστες. Άντε στα τσακίδια που μας ενημερώνεις ότι δεν θα ξαναγράψεις λες και μας νοιάζει.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2017 23:19)

@Αδημοσίευτον
Προφανώς, ύβρεις δεν δημοσιεύονται. Διαμαρτύρεσαι γιατί δεν είμαι σαν κι εσένα. Ε, δεν είμαι, ευτυχώς. Όσο βριζεις, θα κόβεσαι.

γιωργος (12/04/2018 14:46)

η Α.Ε.Κ. φτιαχτηκε στην στοα βερανζερου απο 3κωσταντινοπολιτες που ειχαν ερθει για διακοπες στην ελλαδα καμια σχεση με τους εν ελλαδι προσφυγες εξου και το παρατσουκλι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ που την ακολουθουσε τα πρωτα χρονια...ψετικο αφμ ψευτικη ιστορια ψευτικο πρωταθλημα

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©