Πέμπτη 30.05.2024,  

Μη διχάζετε άλλο την πόλη, κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες τώρα!

Δημοσιεύτηκε στις 02/03/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  40 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Η πόλη μας, η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα, βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Εδώ και πολλούς μήνες, γινόμαστε μάρτυρες απίστευτης έντασης, επεισοδίων, βανδαλισμών είτε από θερμοκέφαλους ΑΕΚτζήδες είτε από κολλημένους Ρουβίκωνες. Σημειώνω ότι η δημοτική αρχή στην προχθεσινή «επίσκεψη» ΑΕΚτζήδων στο δημοτικό κατάστημα διέρρηξε τα ιμάτια της για τους «βανδαλισμούς», ενώ στην αντίστοιχη «επίσκεψη» του Ρουβίκωνα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο στο ΠΠΙΕΔ και το Δημαρχείο, περιορίστηκε απλώς σε μια δήλωση του Βασιλόπουλου, ότι «η δημοτική αρχή δεν τρομοκρατείται» και ως εκεί, για τα μάτια του κόσμου. Απλώς, το σημειώνω!

 

Από χθες, περάσαμε στην «επόμενη πίστα». Το θέμα συζήτησης είναι αν έφαγε «κάτι ψιλές» ή όχι, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Το ξαναλέω, για να γίνει σαφές: Το αν υπέστη βία ένας συμπολίτης μας, αποτελεί... θέμα συζήτησης. «Εδάρη» μας λέει η δημοτική Αρχή κι ανέβαλε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (ξεχνώντας πόσα άλλα δημοτικά συμβούλια έχουν διεξαχθεί υπό συνθήκες πολύ χειρότερες. Εκείνη τα ξεχνά, εμείς όχι!). «Δεν τον χτύπησε κανείς, τόση αστυνομία ήταν τριγύρω» αντιτείνουν άλλοι. Και στη μέση αυτής της ΓΕΛΟΙΑΣ ανταλλαγής απόψεων, η πόλη μας, εμείς, η Φιλαδέλφεια, οι Φιλαδελφειώτες, να κοιτάζουμε μια τους μεν και μια τους δε, κι από μέσα μας να λέμε «Πώς τα κάνατε έτσι;».

 

Οι ευθύνες της διοίκησης Βασιλόπουλου είναι προφανείς: Με τους χειρισμούς και την εμμονή της, έχει διχάσει την πόλη: Από τη μια μεριά έχει τοποθετήσει τους «κακούς ΑΕΚτζήδες» που θέλουν (μαζί με την Περιφέρεια) το «κακό γήπεδο» κι από την άλλη έβαλε τους «καλούς αντιΑΕΚτζήδες» που δεν θέλουν το γήπεδο. Η πόλη χωρισμένη στα δυο, με κύρια ευθύνη της διοίκησης του δήμου, η οποία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να ενώνει!

 

Διαβάζω σε σχόλια άλλων αναρτήσεων στην «Αλήθεια»: Ο ένας λέει «κάνε Βασιλόπουλε δημοψήφισμα, να δεις ότι πάνω από το 70% δεν θέλουν γήπεδο και να κλείσεις στόματα». Ο άλλος αντιλέγει «η πλειοψηφία της πόλης, ΑΕΚτζήδες και οπαδοί άλλων ομάδων που ζουν κι εργάζονται στη Φιλαδέλφεια θέλουν το γήπεδο» και παραθέτουν μια σειρά λόγων. Απαντώ με τη δική μου γνώμη και στους μεν και στους δε: Εκεί που έχει οδηγήσει τα πράγματα η μονομέρεια της διοίκησης Βασιλόπουλου, ένα τοπικό δημοψήφισμα θα φέρει τέτοια κατακόρυφη αύξηση της έντασης, που η αγαπημένη μας πόλη θα γίνει θέατρο κάθε λογής ακροτήτων. Μα δεν το βλέπετε, κι οι μεν κι οι δε, ότι τα πνεύματα είναι οξυμένα; Και μην μου αρχίσετε «φταίει ο τάδε» ή «φταίει ο δείνα», εμένα –και να με συγχωρείτε, δηλαδή- αυτό που με νοιάζει είναι ότι ΥΠΑΡΧΕΙ εμφυλιοπολεμικό κλίμα στην πόλη. Όταν η "Αλήθεια είχε προτείνει δημοψήφισμα, σε χρόνο ανύποπτο (σχεδόν από τις αρχές της δημαρχίας Γαϊτανά) πολλοί κι από τα δυο στρατόπεδα, απέρριπταν την πρόταση. Σήμερα που η ένταση κτυπάει "κόκκινο", οι πιο πολλοί από αυτούς κάνουν δεύτερο λάθος, και τώρα ζητούν δημοψήφισμα, χωρίς να έχουν πρόταση διαφύλαξης της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών και της διατήρησης της κοινωνικής ειρήνης στην πόλη. 

 

Λυπούμαι, αλλά η διοίκηση του δήμου και προσωπικά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, αντί λόγω της θέσης του να εκφράζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας, στην πράξη υποδαυλίζει με συστηματικό τρόπο τη διάσπασή της. Ας θυμηθούμε κάτι: Ο τρόπος που εκλέγεται ο δήμαρχος, δεν είναι χωρίς σημασία: Δεν δίνει η νομοθεσία με ένα σύστημα «ενισχυμένης» αναλογικής, την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου σε όποιον πάρει 30% ή 40% των ψήφων. Όχι! Η νομοθεσία προβλέπει και δεύτερη Κυριακή, ώστε η ΑΠΟΛΥΤΗ πλειοψηφία της κοινωνίας να επιλέξει τον πρώτο πολίτη της. Κι η δεύτερη Κυριακή χρειάζεται συναινέσεις, χρειάζεται ευρύτερη αναγνώριση του προσώπου που διεκδικεί τη θέση του δημάρχου, χρειάζεται ενότητα. Γιατί; Διότι ο δήμαρχος από τη φύση του ρόλου του, πρέπει να συμβολίζει την ενότητα των πολιτών, την ενότητα της τοπικής κοινωνίας.

 

Έτσι εξελέγη και ο Άρης Βασιλόπουλος. Παρακολούθησα από πολύ κοντά την εκλογή του κι είμαι σε θέση να διαβεβαιώσω οποιονδήποτε ότι στο πρόσωπό του είδαν οι πολίτες ένα νέο άνθρωπο, επικεφαλής μιας παρέας κυρίως νέων παιδιών, που έδειχναν ότι έχουν όρεξη να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την πόλη μας και όλους εμάς που την αποτελούμε. Και τον δοκίμασαν, δίνοντάς του την ψήφο τους.

 

Σήμερα, στη μέση της θητείας του, ο κύριος Βασιλόπουλος με τις επιλογές του είναι ο πρωταγωνιστής της διάσπασης της τοπικής κοινωνίας σε «καλούς» που δεν θέλουν το γήπεδο και «κακούς» που το θέλουν. Αντί να συμβολίζει την ενότητα της πόλης, έχει γίνει ο εκφραστής της μιας από τις δυο μερίδες, στις οποίες την έχει διασπάσει. Σήμερα, εάν ρωτήσεις οποιονδήποτε πολίτη όχι στην πόλη μας, όχι στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα, αλλά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θα σου πει ότι ο Βασιλόπουλος είναι ο εκφραστής όσων δεν θέλουν το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια κι ο Μελισσανίδης αυτός που προσπαθεί να το κτίσει. Για άλλη μια φορά η πόλη μας συζητιέται σε πανελλαδική κλίμακα, όχι για καλό.

 

Ε, λοιπόν, ο ρόλος σας κύριε δήμαρχε δεν είναι να διασπάτε την τοπική κοινωνία και να τίθεστε επικεφαλής της μιας μερίδας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε ως φυσικό πρόσωπο, αλλά η θέση σας ως δημάρχου, σας ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να εκφράζετε την ενότητα των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών, κάθε πολιτικής επιλογή, κάθε θρησκευτικής επιλογής, κάθε άποψης σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ, ή το αν θα πάνε να δούνε τον επόμενο αγώνα του ΑΟΝΦ ή της ΦΕΑ.

 

Ακόμα, δεν είναι αργά. Το φυτίλι που ανάψατε κύριε Βασιλόπουλε, δεν έχει φτάσει στο μπαρούτι, για να προκαλέσει την έκρηξη. Χθες, με τη φιλολογία «τις έφαγε ή δεν τις έφαγε» ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, προς στιγμή φοβήθηκα ότι ίσως το φυτίλι έφτασε στο μπαρούτι. Ευτυχώς, όχι ακόμα...

 

Ακόμα δεν είναι αργά, κύριε δήμαρχε, αγαπητέ Άρη Βασιλόπουλε, να γίνεις εκτός από τα χαρτιά, και στις καρδιές των ανθρώπων αυτής της πόλης «ο δήμαρχος που ενώνει» κι όχι ο δήμαρχος που χωρίζει και διχάζει. Έχετε, κύριε δήμαρχε, και την πολιτική επάρκεια και την αντικειμενική δυνατότητα να αναλάβετε έστω και τώρα, στο παρά πέντε, ενωτικές πρωτοβουλίες, υπέρ της ηρεμίας, της ησυχίας και της ενότητας της πόλης μας. Εάν δεν το κάνετε εσείς, από τη θέση σας, δεν βλέπω ποιος άλλος έχει τη θεσμική ευθύνη να το κάνει.

 

Ακόμα δεν είναι αργά, κύριε δήμαρχε, να διορθώσετε αυτό που έχετε κάνει: Να αναιρέσετε το διχασμό που σπείρατε στην πόλη και να την ενώσετε, χωρίς να ταυτίζεστε ούτε με αυτούς που θέλουν το γήπεδο, ούτε με τους άλλους που δεν το θέλουν. Δήμαρχος και των μεν, και των δε είστε. Τιμήστε, επιτέλους, την ψήφο που σας έδωσε η πλειοψηφία της πόλης την δεύτερη Κυριακή. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες και πρωτοβουλίες αποκλιμάκωσης της έντασης ΤΩΡΑ. Τώρα, που είναι ακόμα καιρός. Τώρα, που ακόμα είναι υπό συζήτηση το αν υπήρξε ή δεν υπήρξε βία εναντίον όχι του Πάνου, αλλά του οποιουδήποτε πολίτη.

 

Είναι υποχρέωσή σας να ενώσετε και πάλι την πόλη. Όλοι εμείς, οι πολίτες της, το περιμένουμε.-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσείς, ποια παρανομία υποστηρίζετε;

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος; 

Γράψτε την άποψή σας

ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ (02/03/2017 15:40)

Εγώ προσωπικά τον έχω απορρίψει,τη δεύτερη Κυριακή το ψήφισα γιατί δεν είχα καλύτερη επιλογή.Λυπάμαι για τη κατάντια της πόλης μου,δεν είναι δήμαρχος όλων των δημοτών είναι μόνο με τον αχταρμά συριζανελαεανταρσία.Όλους τους άλλους τους βλέπει περιφρονητικά.Έπαψα να τον σέβομαι σαν θεσμό.Διαμαντή έχεις ξεχάσει και άλλα,το Καργάκο που ήλθαν οι άπλυτοι στο πνευματικό,τις εκλογές της Ν.Δ.που τα έβαψαν όλα κόκκινα, τα γιαούρτια στο ΤΙΛΛΑ ,τους αναρχοάπλυτους που ήλθαν με τα κράνη και τα ρόπαλα σε συνάντηση με τους φιλάθλους της ΑΕΚ,τι να πρωτοθυμηθώ?????εκεί μουγκα στη στρούγκα.ΕΙΜΑΙ 64 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ.

Anonymous (02/03/2017 16:22)

Αστον άνθρωπο Διαμαντή είναι πολυάσχολος αυτή την περίοδο. Κάτι άσχετο αλλά σημαντικό να ειπωθεί. Όποιος σηκώνει οικοδομή απο εδώ και περα δεν χρειάζεται υψόμετρα απο το Δήμο; Πως θα τα πάρει αφού είναι μόνο γνωμοδοτικό όργανο; Θα πέσει φουλ λοιπόν η καταγγελία σε Πολεοδομίες και ΣΔΟΕ, για να δούμε αν τηρείται η νομιμότητα

George (02/03/2017 17:14)

Διαμαντή ο μόνος λόγος που έχει νόημα το παραπάνω άρθρο είναι απλά για να τον εκθέσεις στα μάτια του κόσμου για την αδιαλλαξία του. Δεν θεωρώ ότι μετά από 3 χρόνια πιστεύεις πραγματικά ότι το συγκεκριμένο άτομο υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα να αναλάβει ενωτικές πρωτοβουλίες. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για περαιτέρω συζητήσεις. Η μόνη ενωτική πρωτοβουλία που ίσως αναγκαστεί να αναλάβει είναι να υπογράψει την υψομετρική και να σωπάσει. Οτιδήποτε άλλο είναι απλά για να κερδίσει χρόνο. Τον οποίο χρόνο του τον έχουμε προσφέρει άφθονο κάνοντας τεράστια υπομονή και βλέποντάς τον να μας κοροϊδεύει και να παρανομεί. Δεν του δίνουμε ούτε δευτερόλεπτο για να συνεχίσει αυτό για το οποίο είναι ταγμένος.

Ανώνυμος (02/03/2017 18:33)

Οι σκεπτόμενοι δημότες να τα βαλουν σε σειρά
1) Επιθεση στην ΑΕΚ με προσχημα τον δασικό χαρακτήρα ενω υπάρχουν στο αλσος δεκαδες αυθαίρετα
2) Ταυτοχρονα υπάρχει στο προγραμμα του Δημου η κατεδάφιση της Στρούγκας με σκοπό την ανέγερση ΚΑΠΗ
3) Οι Στρουγκαίοι επιτίθενται στο Δήμαρχο
4) Ο Δημαρχος τους καλοπιανει λεγοντας οτι θα τους φτιάξει αλλού κτίριο
5) Γίνεται η κατάληψη του Κενταυρου
6) Κατεδαφίζεται ο Κενταυρος με προσχημα την προστασια του αλσους μετά και απο καταγγελίες της Στρούγκας
7) Η κατεδάφιση της Στρούγκας βγαίνει απο το πρόγραμμα του Δημου

Ανώνυμος (02/03/2017 18:35)

8) Νομιμοποιείται πρόσφατα με το Νόμο των αυθαιρέτων το πρώην Τσιπουράδικο που στεγάζει το ΚΑΠΗ το οποίο βρίσκεται εντός του άλσους και έχει κριθεί κατεδαφιστέο.
9) Παει περίπατο ο δασικό ςχαρακτήρας του άλσους αφού στην περίπτωση του Κενταύρου κατεδαφισν το κτίσμα ενώ το παλιό τσιπουράδικο το νομιμοποίησαν

Σημειώνεται οτι σύμφωνα με δημοσίευμα της αλήθειας μόλις πέρυσι οι Στρουγκαίοι είχαν τραμπουκίσει δημόσιους υπαλλήλους

Ερώτηση : Ποιός ευνοείται;

Ανώνυμος (02/03/2017 20:03)

Να και οι αποδείξεις :
Λεκτικός τραμπουκισμός απο Στρουγκαίους σύμφωνα με το ealitheia
http://www.e-alitheia.gr/post/18456/h-strouga-poulaei-tsabouka-kai-viaiopragei-kata-ypallilwn-tou-dimou

Νομιμοποίηση Τσιπουράδικου (ΚΑΠΗ) το οποιο είναι κατεδαφιστέο ως εντός του αλσους
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A91%CE%9A%CE%98%CE%A9%CE%97%CE%93-%CE%9B%CE%99%CE%9C

Ανώνυμος (02/03/2017 20:05)

Και για να έχουμε ένα καλό ερώτημα, η Δημοτική αρχή γιατί δεν καταδίκασε τους τραμπουκισμούς απο τους Στρουγκαίους σε υπαλλήλους του Δήμου; Το εξώδικο σε υπάλληλο είναι τραμπουκισμος και φασισμός και το γιουχάρισμα Δημοκρατία; Γιατί 2 μέτρα και 2 σταθμά; Τι κρύβεται πίσω απο τη σχέση Δήμου - Στρούγκας;

Ούτε σύγκριση (03/03/2017 12:41)

Είναι ποτέ δυνατόν να υπάρξει η παραμικρή σύγκριση του αείμνηστου Σάββα Σταματιάδη με τον σημερινό δήμαρχο του Σύριζα? Πρώτα απ' όλα ο Σάββας ήταν μπαρουτοκαπνισμένος κομμουνιστής και γι' αυτό ακριβώς δεν διαφήμισε ποτέ τους αγώνες του, που ήταν και πολλοί και σημαντικοί.
Ο σημερινός είδε μια φορά κάτι διαδηλώσεις στη Γένοβα κι αυτές από μακριά. Έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες με τον Γλέζο και έστησε μηχανισμό marketing γύρω από το όνομά του πλασάροντας μια περσόνα που -και καλά- έχει σχέση με τα κινήματα.
Στην πραγματικότητα, το μόνο κίνημα με το οποίο είχε ποτέ πραγματική σχέση ο «κόκκινος» έμμισθος της Κουμουνδούρου Άρης, ήταν αυτό του ΠΑΣΟΚ, αφού ήταν ΣΕΚίτης. Τα "κόκκινα" κι ο "σύριζα" ήρθαν πολύ αργότερα για να ξεπλυθεί η πασοκική προέλευση.
(Για τους μη γνωρίζοντες, το ΣΕΚ ήταν ένα δημιούργημα του Λαλιώτη για να λειτουργεί ως ανάχωμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα βολοδέρνει ως συνιστώσα της Ανταρσύα).

Ιφιγένεια (03/03/2017 13:28)

Εγραψες πάλι κυρ. Διαμαντή. Τώρα κάτσε σε μια γωνιά και άσε τους ΄΄αλλους΄΄ να πολεμάνε ν' απαντήσουν στις φιλοσοφιστικέ αναλύσεις σου.
Ευχαριστώ που δεν θα με κόψεις,

ΑΝΩΝΥΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! (03/03/2017 15:03)

Στη σκόνη που άφηναν τα παπούτσια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ (03/03/2017 15:07)

Ότι καλύτερο το μήνυμα του ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ τα είπες όλα,ΜΠΡΑΒΟ.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (03/03/2017 19:02)

@13.28
Γιατί να σε κόψω; Κι οι κολλημένοι, ευπρόσδεκτοι είστε.

Κάλχας. (03/03/2017 21:11)

Ποιόν Σταματιάδη, αυτός που έπαιζε στην ΑΕΚ ή εκείνον που τον διέγαψε και τον λοιδώρησε ως οπουρτουνιστή ???????

@Ανώνυμος (02/03/2017 20:05) (04/03/2017 05:54)

Το αυτονόητο κρύβεται πίσω από τη σχέση Δήμου-Στρούγκας. Όταν τον έχουν φτύσει όλοι τον Δήμαρχο (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, απλός κόσμος) και έχει ξεφτιλιστεί στα δικαστήρια και τις αρμόδιες υπηρεσίες ψάχνει να βρει ένα στήριγμα για να συνεχίσει αυτό στο οποίο είναι ταγμένος. Το ότι έχει απομείνει με 10 αναρχικούς να τον στηρίζουν είναι κατάντια αλλά χρειάζεται και λίγο μυαλό για να ξέρει κανείς πότε να σταματήσει. Δεν πέφτει κι αυτό το ξύλο που επιδιώκει τόσο καιρό για να το παίξει ήρωας. Τον λυπούνται και τον αγνοούν ακόμα κι αυτοί που τον μισούν.

Anonymos (04/03/2017 16:41)

Σε ακουσε απο οτι φαινεται ο Βασιλοπουλος και πηρε ενωτικη πρωτοβουλια και πηγε στην ΓΑΔΑ.
Καλως πηγε. Ελπιζω μονο να τους ειπε οτι θελουμε προστασια και απο ρουβικωνα και απο καταληψιες
που ειχαν καταλαβει δημοτικο αναψυκτηριο και δημοτικο κτιριο σε χωρο που προοριζετε για παιδικη χαρα.

Αυτη η διοικηση εχει αποδειξει πολλες φορες οτι ειναι μια διοικηση μερικων μονο φιλαδελφειωτων
Ειναι η δοικηση της στρουγκας, των μπαχαλακηδων η διοικηση του ουτε μετρο ουτε δεντρο και
η διοικηση του οσο ειμαστε εμεις γηπεδο δεν θα γινει που λενε στα πηγαδακια τους.
Εδω ζουμε και κατοικουμε, ξερουμε για την διγλωσσια τους.

Με διγλωσσια εκλεχτηκαν, με διγλωσσια διοικουν και αυτη θα ειναι η κληρονομια τους.

Διπροσωποι!

Anonymous (04/03/2017 20:08)

Επειδή κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι παίζει και νομίζει οτι εξακολουθεί να τους παίρνει για μαγκιές του στυλ "αγαπιέται" η οικογένεια της ΑΕΚ, τους δηλώνουμε οτι η Στρούγκα θα ξανανοίξει μόνο για το λόγο που πρέπει να υφίσταται πραγματικά. Ως ΚΑΠΗ. Και αυτό θα γίνει είτε βγει είτε δεν βγεί η άδεια, είτε γίνει είτε δεν γίνει το γήπεδο. Δυστυχώς βέβαια για αυτούς το γήπεδο θα γίνει. Αλά αυτοί δεν θα ξανα ανοίξουν το παραμάγαζο

ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (04/03/2017 21:02)

1) Ο Δήμαρχος ήταν στη Γένοβα αλλά στέλνει σε δίκη άτομα με τον κουκουλονόμο
2) Ο Δήμαρχος είναι εναντίον της αστυνόμευσης αλλά έχει προσωπική φρουρά
3) Ο Δήμαρχος είναι αριστερός και δεν τα πάει καλά με την Αστυνομία αλλά βγάζει φωτογραφίες οπαδούς και τους φακελώνει
4) Ο Δήμαρχος εκλέχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μεταπήδησε στην ΛΑΕ
5) Ο Δήμαρχος μεταπήδησε στη ΛΑΕ αλλά κόβει τις πρωτοχρονιάτικες πίτες του ΣΥΡΙΖΑ
6) Ο Δήμαρχος ξεκίνησε να γκρεμίσει τη Στρούγκα για να στεγάσει τα ΚΑΠΗ αλλά θυμήθηκε ότι είναι υπέρ των συλλογικοτήτων

ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (04/03/2017 21:03)

7) Ο Δήμαρχος είναι υπέρ των συλλογικοτήτων αλλά γκρέμισε τον Κένταυρο που στέγαζε μια συλλογικότητα
8) Ο Δήμαρχος γκρέμισε τον Κένταυρο για να προστατέψει το δασικό χαρακτήρα του άλσους αλλά χτίζει καινούργιο στην ίδια θέση.
9) Ο Δήμαρχος γκρέμισε τα Ρώσικα για να προστατέψει το δασικό χαρακτήρα του άλσους αλλά διατηρεί το κτίριο της ΕΜΥ, το θερινό σινεμά, το γήπεδο τένις, το ΠΠΙΕΔ, την εκκλησία και νομιμοποιεί το τσιπουράδικο (ΚΑΠΗ)
10) Ο Δήμαρχος προσέφυγε στο ΣτΕ για να προστατέψει το δασικό χαρακτήρα του άλσους αλλά διατηρεί το χώρο με τις σκουπιδιάρες μέσα σε αυτό.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (04/03/2017 21:03)

11) Ο Δήμαρχος δεν έβγαλε ούτε μισή ανακοίνωση όταν έβαψαν αναρχικοί το Δημαρχείο αλλά όταν το έκαναν ΑΕΚτζήδες έβγαλε καμιά 50αριά.
12) Ο Δήμαρχος άφησε τους υπαλλήλους του Δήμου να κάνουν κατάληψη στο Δημαρχείο γιατί είναι δημοκρατία ενώ όταν πηγαίνουν απέξω ΑΕΚτζήδες είναι φασισμός.
13) Ο Δημαρχος δεν έβγαλε ούτε μισή ανακοίνωση όταν επιτέθηκαν λεκτικά άτομα της Στρούγκας σε δημοτικούς υπαλλήλους αλλά όταν φίλοι της ΑΕΚ διαμήνυσαν ότι θα προχωρήσουν σε εξώδικη δήλωση για να εφαρμοστεί ο Νόμος ήταν εκφοβισμός και γεγονός αντιδημοκρατικό
14) Ο Δήμαρχος έλεγε προεκλογικά ότι αν χρειαστούν παραπάνω στρέμματα για την ΑΕΚ να το δούμε αλλά μετά ήταν κάθετος.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ (04/03/2017 21:04)

15) Ο Δήμαρχος έλεγε ότι η υπογειοποίηση ήταν ένα τεράστιο έργο για την πόλη αλλά όταν ήρθε η ώρα να υπογράψει αποφάσισε ότι ήταν επιζήμιο
16) Ο Δήμαρχος θέλει να προστατέψει τον προσφυγικό οικισμό από το μεγάλο ύψος του γηπέδου και την ίδια ώρα νομιμοποιεί το πενταόροφο Δημαρχιακό Μέγαρο

ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Ανώνυμος (05/03/2017 09:10)

@Κάλχας
Είστε εκτός θέματος κύριε, για πολλοστή φορά, με ένα άθλιο και άστοχο, ως συνήθως, σχόλιο.
Σύγκριση των δύο προσώπων έγινε και πως συμπεριφερόταν ο ένας ως δήμαρχος και πως ο άλλος.
Αλλά εσύ βρήκες -με το φτωχό μυαλό σου- την ευκαιρία να ξεράσεις την αντιΚΚΕ χολή σου με ένα κρύο «αστειάκι».

tasos (05/03/2017 12:32)

Τελειώνεις δημαρχάκο και τρέχεις στα παραπολιτικά να δώσεις συνέντευξη. Κατά τα άλλα σε ενοχλεί όταν σε λένε γαύρο. Και γαύρος και άλλα πολύ χειρότερα είσαι αλλά αυτά θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Νς (05/03/2017 13:32)

Ειλικρινά απορώ γιατί τόσο μένος με την Στρούγκα ή οποιοδήποτε άλλο αυτοδιαχειριζόμενο εγχείρημα!!!

Γιατί τόση εμπάθεια γι αυτόν τον σπόρο κοινωνικής και πολιτικής ζύμωσης που φυτεύτηκε τον γνωστό Δεκέμβρη του ´08 και βλάστησε και ανθίζει τόσα χρόνια, που συμμετέχουν συνδημότες, που πήραν ένα εγκατελειμένο αχούρι, τον χώρο που στέγαζε παλιά την ταβέρνα "Στρούγκα" και την έκαναν χώρο πολιτιστικής, κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας ;
Χωρίς επιδοτήσεις, έσπα, μκο και άλλες κερδοσκοπικές ή εμπορευματικές λογικές και πρακτικές.

Μια κατάληψη που εδώ και μια οκταετία δεν προκάλεσε, δεν βανδάλισε, δίνοντας μεγάλο βάρος στον πολιτισμό και πάντοτε είχε και έχει τοπικά προτάγματα.

Αιμίλιος Θιριφοκάτος (05/03/2017 14:13)

Συνιστώ στον κ. Δήμαρχο τώρα, όσο είναι ακόμα καιρός, να ξεκολλήσει από τα παιδικά του αναγνώσματα και να μελετήσει λίγο Μάρκο Αυρήλιο. Καλό θα του κάνει. Επίσης, να αναγνώσει ξανά, όλη την διάρκεια του ημιτελούς εγχειρήματος του Διαφωτισμού στη δυτική Ευρώπη.

Γαυροβασιλόπουλε (05/03/2017 14:50)

Μας κατηγορείς ότι σε λέμε γαύρο και εσύ δίνεις συνέντευξη ΜΟΝΟ στα Παραπολιτικά του Μαρινάκη. Εμετός.......

Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/03/2017 18:13)

@13.32
Για τον ίδιο λόγο που εκδιώχθηκε η κατάληψη του "Κενταύρου". Γιατί ήταν παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου. Πόσο πιο απλά να το πούμε;

@Νς (05/03/2017 21:40)

Στον πολιτικό πολιτισμό. Στον αναρχικό πολιτισμό. Στη λογική της κατάληψης. Αν παμε 100 Φιλαδελφειωτες και πουμε οτι θέλουμε να χρησιμοποιούμε το χώρο τις μισες ημέρες της εβδομάδας θα μπορούμε ή δεν θα μας αφήσουν γιατί τον θεωρούν κτήμα τους?
Κτήμα τους εναν χώρο που ανήκει στον δήμο και σε κάθε εναν απο εμάς.

Νς (05/03/2017 23:01)

@ Δ.Σ.
Αν και δεν απευθυνόμουν αποκλειστικά σ' εσένα, έσπευσες να απαντήσεις. Ωστόσο, μιας και πήρες προσωπικά το σχόλιό μου ας σου επισημάνω επίσης προσωπικά ότι εντελώς ξαφνικά σε κυρίευσε μένος και εμπάθεια (όπως παραδέχεσαι) για τη Στρούγκα επικαλούμενος τη νομιμότητα.
Τα προηγούμενα χρόνια θυμάμαι έκανες ρεπορτάζ και αναρτήσεις -είτε εδώ είτε στο αρχικό μπλογκ- για τις δραστηριότητες της Στρούγκας, στην οποία, αν δεν απατώμαι, είχες έρθει κιόλας και δεν νομίζω να σε πείραξε κανένας ή να σου φέρθηκε άκομψα, αν και γνωστή η εχθρική σου πολιτική τοποθέτηση σε τέτοια κοινωνικοπολιτικά εγχειρήματα.
Δεν ήξερες ή δεν σε ένοιαζε τότε? Ή μήπως σε βόλευε τότε, στην αρχή της τοπικής σου δημοσιογραφικής καριέρας ως «Η Αλήθεια», να δείξεις ένα δημοκρατικό και πλουραλιστικό προφίλ

Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/03/2017 23:10)

@23.01
Μιλάς μ εμένα και πετάς την μπάλα στην εξέδρα; Αδικαιολόγητος! Ο στρούγκα ήταν είναι και θα είναι παράνομη, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί οι ίδιοι οι στρουγκαίοι (εσύ κι οι φίλοι σου, δηλαδή) λέτε ότι είστε... επαναστάτες και ότι ο χώρος έχει καταληφθεί, αρνούμενοι να δεχθείτε παραχώρηση από το δήμο. Είναι αλήθεια αυτό, ναι ή όχι; Θα απαντήσεις ή θα το κάνεις γαργάρα;

Βεβαίως και ήρθα, βεβαίως και στην αρχή έγραφα γιατί περίμενα να δω μια πρωτοβουλία που πραγματικά αγκαλιάζει την πόλη, όχι μια ομάδα εμμονικών αναρχικών, που καταλαμβάνουν δημοτικό χώρος για να διακονούν τα δικά τους πιστεύω. (συνεχίζεται)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (05/03/2017 23:10)

(συνέχεια)
Δηλαδή αν εγώ πιστεύω στον Χαμουραμπί, θα πρέπει να καταλάβω ένα γραφείο μέσα στο δημαρχείο, να τον πω αυτοδιαχειριζόμενο χώρο και να αρχίσω τα δικά μου; Δεν βλέπεις ότι μείνατε τρεις κι ο κούκος; Και τέλος, βρε κακομοίρη, δεν έχω ανάκγη κανενός προφίλ ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος. Είμαι σε αυτή την πόλη δεκαετίες, κι όποιος ζει εδώ, με ξέρει, είτε με συμπαθεί, είτε με αντιπαθεί, είτε με γράφει. Δικαίωμα του καθενός.

Νς (05/03/2017 23:37)

@ Δ.Σ. 1ον: Και η χούντα με βάση τη νομοθεσία συνελάμβανε κόσμο. Ευτυχώς, υπήρχαν και κάποιοι που αυτή την «νομιμότητα» την αμφισβήτησαν. 2ον: Δεν χρειάζεται να ταράζεσαι και να γράφεις "Ο Στρούγκα". Είναι Η Στρούγκα. Συζήτηση κάνουμε. Εγώ αντέχω να ακούσω επιχερήματα. Εσύ? 3ον: Δεν έκανα κάποιο χαρακτηρισμό. Τα "κακομοίρη" και τα τοιαύτα πρώτα απ' όλα δεν τιμούν εσένα. 4ον: Δεν χρειάζεται να βγάζεις ανασφάλειες. Ήμουν σαφής: Για την αρχή της «Η Αλήθεια» μίλησα. Η προηγούμενη έντυπη εκδοτική σου προσπάθεια πότε ήταν? Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια νομίζω? Στο ενδιάμεσο λυπάμαι αλλά δεν σε θυμάμαι στην πόλη. Μπορεί και να κάνω λάθος. Δεν δηλώνω αλάνθαστος. 5ον: Θα ήταν τιμή μου να έχω Στρουγκαίους φίλους αλλά, μπορεί να σε απογοητεύω, δεν έχω ηλικία ανάλογη για να δραστριοποιούμαι εκεί. 6ον: Ως πρόσωπο μου είσαι συμπαθέστατος. Πολιτικά σε κρίνω κι εκεί μου είσαι αντιπαθέστατος. Αλοίμονο αν ψυχιατρικοποιήσουμε το δημόσιο διάλογο με όρους συμπάθειας ή αντιπάθειας.

@Νς (05/03/2017 23:01) (05/03/2017 23:45)

Ανακαλύψατε αντιαεκτζήδες την στρούγκα απλά επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας κατά του γηπέδου. Και σας ενοχλεί και ο Διαμαντής που λέει την αλήθεια. Έχετε γραμμένο το ΣτΕ, τις υπηρεσίες, την Περιφέρεια και την πολιτεία και ψάχνετε δικαίωση στις επιθυμίες των καταληψιών της στρούγκας. Για λύπηση και για γέλιο είσαστε.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (05/03/2017 23:54)

Ενωτική πρωτοβουλία πρέπει να αναλάβει η ΠΑΕ.
Να ξεπεράσει τις εμμονές της και να πάει το γήπεδο κάπου αλλού, όπως σοφά σχεδίαζε ο Ντέμης Νικολαίδης που είχε αντιληφθεί ότι το κλίμα στη Φιλαδέλφεια, μετά από 14 χρόνια ηρεμίας και ησυχίας δεν θα είναι ποτέ το ίδιο για την ΑΕΚ.
Αφού είναι φανερό ότι τουλάχιστον οι μισοί Φιλαδελφειώτες (και λίγο ίσως λέω) δεν θέλουν αυτό το πράγμα εδώ. Αλλάξανε οι εποχές πια. Και στο φιν'άλε η ΠΑΕ το γκρέμισε το γήπεδο. Όχι οι Φιλαδελφειώτες.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (06/03/2017 00:30)

@23.37
1. Δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στην κίβδηλη νομιμότητα της χούντας και την πραγματική νομιμότητα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, όπου όλοι οι πολίτες ψηφίζουν ελεύθερα κι αβίαστα; Αδικαιολόγητος. 2. Δεν ταράζομαι ξαθόλου- γράφω παράλληλα και στην εφημερίδα και βιάζομαι- συγνώμη για το λάθος. 3. Εγώ έκανα 4. Προφανώς κάνεις λάθος. Δεν με θυμάσαι στην πόλη δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν στην πόλη. Απλώς δεν έγραφα δημόσια. 5. Η δημόσια δράση δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ηλικίας. Αλλά για σένα, εσύ αποφασίζεις. 6. Ευχαριστώ. Δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί δεν ξέρω ποιος είσαι. Εγώ μίλησα γενικά. Κάθε άτομο που δρα σε μια κλειστή κοινωνία όπως είναι η δική μας, άλλοι το συμπαθούν, άλλοι αδιαφορούν, άλλοι το αντιπαθούν. Δεν είναι κάτι μεμπτό αυτό. Στη ζωή μέσα είναι.

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ (05/03/2017 23:54) (06/03/2017 01:23)

Άσε το παραμύθι του να πάμε αλλού. Όταν προσπάθησε να το κάνει ο Ντέμης το δεχτήκαμε αλλά απέτυχε γιατί δεν τον στήριξε κανένας και όλοι σφύριζαν αδιάφορα. Ξέρεις πολύ καλά ότι το αλλού θέλει καμιά 10ριά χρόνια νέων προσπαθειών και αγώνων χωρίς να διασφαλίζουν ότι θα είναι τελικά εφικτό όπως συνέβη με το γήπεδο του ΠΑΟ που έκανε ανάλογη προσπάθεια μετακόμισης. Το γήπεδο γκρεμίστηκε και δεν μπορεί να το εμποδίσει πλέον κανείς με νόμιμο τρόπο να ξαναγίνει παρά μόνο με πραξικοπηματικές και παράνομες μεθόδους. Ουσιαστικά θα πρέπει να πει η πολιτεία ότι αν και νόμιμο απαγορεύουμε την κατασκευή του γιατί είμαστε φασίστες και έτσι μας αρέσει. Ούτε ο βλαχοδήμαρχος έχει λόγο πλέον ούτε κανένας στρουγκαίος.

@23.54 (06/03/2017 02:09)

Το γήπεδο θα γίνει μόνο εδώ και η Στρούγκα θα ανοίξει μόνο για την τρίτη ηλικια ως ΚΑΠΗ

Έλεος πια με τα φετίχ!!! (06/03/2017 11:45)

Εγωισμό δεν έχετε ήθελα να 'ξερα οι ολελέδες μπαλαδόφιλοι ?
Αφού βλέπετε ότι δεν σας θέλει η Νέα Φιλαδέλφεια.
Καμιά πενηνταριά κουβαλητοί τόσες μέρες από κάθε γωνιά της Αττικής όλοι κι όλοι έχετε αναστατώσει τις ζωές μας και την καθημερινότητά μας με τις παιδιάστικες αντικαταλήψεις.
Βλέπετε εσείς κάπου να αγκαλιάζει τα καραγκιοζιλίκια σας η τοπική κοινωνία ?
Είδατε τίποτα χιλιάδες Φιλαδελφειώτες να κατεβαίνουν οικογενειακώς προς το δημαρχείο ή τη Στρούγκα να διαδηλώσουν υπέρ του... "γήπεδο μόνο εδώ"???
Η σιωπηλή πλειοψηφία, αυτή που εκφράζεται μέσω της κάλπης, έχει δείξει κατ' επανάληψη ότι όσοι επένδυσαν στην ΑΕΚοσύνη πήγαν άπατοι. Μην συνεχίζετε να χαλάτε τις ζωές μας, ασχημονώντας.
Ο χώρος που θα γίνει το γήπεδο δεν πρέπει να είναι φετίχ.

@(06/03/2017 11:45) (06/03/2017 12:15)

Αφήστε τα καλοπιάσματα και τις γλυκες. Τα γαλατάκια σφίξανε σας πήραν χαμπάρι και οι σύντροφοι στις συνελεύσεις που κάνετε. Στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί απο το λαό της ΑΕΚάρας είμαστε αποφασισμένοι να πάμε πόρτα πόρτα και να ενημερώσουμε σωστά τους συνδημότες για το τι κρύβεται πίσω απο το σχέδιο να μην κάνει η ΑΕΚ γήπεδο στην πόλη. Θα αναλύσουμε το τι έχει κάνει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής και τι παράνομο κάνει ο Δήμος. Με στοιχεία και αναφορά σε Νόμους και αποφάσεις. Οχι με κραυγές και στημένες καταγγελίες. Ολοι μαζί μια γροθιά όπως και στους πανηγυρισμούς για το κύπελλο όπου πατεράδες με τα παιδιά τους και παππούδες με εγγόνια κατέκλυσαν τους δρόμους. Η παρακαταθήκη των προγόνων μας δεν πρέπει να χαθεί, θα δοθεί ηχηρή απάντηση σε εκείνους που θέλουν να κλέψουν το οικόπεδο των παππούδων μας για να το χαρίσουν στο κράτος. Ο μόχθος εκείνων που το χτισαν με τα χέρια δεν θα σβήσει. Το εγγυόμαστε εμείς.

@Έλεος πια με τα φετίχ!!! (06/03/2017 12:31)

Θα λογοδοτήσετε και για όλα αυτά τα ψέμματα και για το μίσος που καλλιεργείτε τόσα χρόνια στις καρδιές των πολιτών για την ΑΕΚ αλλά κυρίως θα λογοδοτήσετε για το μαγαζί που πληρώνουμε όλοι μας για να στήνονται πολιτικές καριέρες. Τόσα χρόνια κρύβατε την αλήθεια απο τον κοσμάκη και πουλάγατε επανάσταση. Τον καιρό της κρίσης κλέβατε το ψωμί του φτωχού για να κάνετε πολιτικά παζάρια. Αυτά τελειώσανε. Η ΑΕΚ θα γυρίσει στον τόπο που την γέννησε

Anonymos (14/03/2017 20:01)

Δεν νομιζω οτι σας ακουσε ο Δημαρχος κε Σειτανιδη.
Η ενταση κλιμακωνεται!
Μεγαλη η ευθυνη και του Δημαρχου για την κλιμακωση
Για να δουμε τι θα δουμε αυτην την εβδοαδα στην πολη μας!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: Ο Θεός να μας φυλάει.......
Από τον τραμπούκο που κινήθηκε προς το προεδρείο απειλητικά είχαμε κανένα νέο;! Διότι όλοι όσοι είχαν ξεσηκωθεί σε προηγούμενο επεισόδιο κά...

Άγαμοι Θύται
Xρήστης: "Με αγγιξατε;"
Οι Άγαμοι Θύται είναι το συγκροτημα που έχει δημιουργήσει στερητικά σύνδρομα σε πολλούς και πολλές! Θεωρητικά βέβαια είναι το αγαπημένο συγκ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Δυστυχώς η κακή διαχείρηση αφορά:Υπέρογκες σπατάλες,κακοδιοίκηση και κακοδιαχείρηση .μη εφαρμογή των νόμων ,μη αξιολόγηση των δομών και των ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.08 Τι σχέση έχει το γήπεδο με την ανάρτηση;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/05/2024 17:08) Ελπίζω να μου επιτρέπετε τουλάχιστον τον αυτοσαρκασμό, αν όχι την σκωπτική διάθεση. Ελπίζω....

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@16.44 Τα έχεις παίξει τελείως......

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Δεν είναι το γήπεδο για το λαό;...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@08.43 Κακοδιαχείριση δεν σημαίνει απαραίτητα ποινικά κολάσιμες πράξεις. Αυτό θα το βρει ο διαχειριστικός έλεγχος που έχει εξαγγείλει η δημο...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Σας έκοψα όλους ,το καταλάβατε; Μην ξαναστείλετε τίποτα εδώ, να λέτε τα ίδια και τα ίδια- τέλος με το ΑΕΚ- αντιΑΕΚ. Δεν ανεβαίνει τίποτα τέτ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: Μάλιστα
Εγώ θέλω να σας δω μετά από 3 χρόνια, ποιος θα μιλάει με ποιόν και τι θα γράφεις τότε. Πολύ το περιμένω να ξέρεις. ...

Οι δυο εναλλακτικές
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Καλημέρα .Από το κείμενο που διάβασα απομόνωνω την φράση "" ΄Μετά τον σίφουνα Βούρου που τίναξε στον αέρα Ταμεία του Δήμου "" .Αυτή η τοποθέ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Μην μου ξαναρχίσετε τα ίδια, σας κόβω επιτόπου!...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Ανωνυμος
@GeorgeΚωσταςTassosflouflis Ρε φιλαράκι έχεις κουράσει με τις ίδιες παπάρες τόσον καιρό! Κάπου είχαμε ησυχάσει κάμποσους μήνες! Τι σου ήρθε ...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Κώστας
@ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (19/05/2024 09:09) Το γήπεδο είναι εκεί 75 χρόνια (1930-2003 & 2022-2024)… Εσύ ποιος είσαι ακριβώς; Αν δε σου αρέσει φύγε και β...

Κοιλιακά...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.09 Αυτά που γράφεις είναι απόψεις, όχι ειδήσεις. Εκτός από ακομβίωτος πιάνεσαι κι αδιάβαστος. Μάθε μπαλίτσα που λέγε κι ο Κυρ Νίκος ο σχ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©