Δευτέρα 22.07.2024,  

Μην το περιμένετε το γήπεδο...

Δημοσιεύτηκε στις 24/02/2017 στην κατηγορία Γνώμες  |  36 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα μπορούσε να είναι μια 12τομη, ογκώδης εγκυκλοπαίδεια. Χιλιάδες, μυριάδες παραδείγματα αποδεικνύουν ότι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης δημιούργησε μια δαιδαλώδη, αλληλοαναιρούμενη, δυσδιάκριτη νομοθεσία, που είναι θεραπαινίδα οργανωμένων μειοψηφιών, μια πολυνομία- γόρδιο δεσμό, που αποτελεί τον καλύτερο, τον πιο προνομιακό και συγχρόνως τον πιο πολύτιμο σύμμαχο της διαφθοράς. Για την ακρίβεια παράγει διαφθορά, είναι η  μαμή της.

 

Δείτε ένα παράδειγμα: Λέει ο νόμος (το λέω με δικά μου λόγια για να γίνω αντιληπτός): «Υπέβαλες πλήρη φάκελο με τα χαρτιά σου προς έγκριση; Το κράτος έχει τρεις μήνες να σου απαντήσει. Εάν δεν σου απαντήσει σε 90 μέρες, θεωρείται ότι έχεις το ok». Τι κάνει, λοιπόν, η πονηρή γραφειοκρατία; Στις 85 μέρες, ελάχιστο χρόνο πριν λήξει η προθεσμία, «θυμάται» ότι έχει μια απορία, και υποβάλλει μια ερώτηση στην αντίστοιχη υπηρεσία του Δημοσίου: «Στο τάδε χαρτί του φακέλου, λέει το τάδε. Διευκρινήστε, παρακαλώ, εάν εννοεί το Α ή το Β». Αμέσως, ο χρόνος των τριών μηνών, ξαναμετράει από την αρχή. Έρχεται στις 100 μέρες ο ενδιαφερόμενος και λέει, εν τη αφελεία του: «ο νόμος λέει ότι αν δεν μου απαντήσετε σε 90 μέρες, είναι σα να έχει εγκριθεί ο φάκελός μου. Πέρασαν 100 μέρες, άρα μπορώ να προχωρήσω». Η υπηρεσία χαμογελά με κατανόηση («άλλος ένας που νομίζει ότι οι νόμοι εφαρμόζονται...») και με τον ξερολισμό του ξερόλα, εξηγεί στον ατυχή πολίτη ότι στις 85 μέρες (εντός της προθεσμίας) έκανε μια ερώτηση σε άλλη δημόσια υπηρεσία, δηλαδή αντέδρασε εντός της προθεσμίας, η οποία δημόσια υπηρεσία –με τη σειρά της- έχει τρεις μήνες να απαντήσει. Και μετά κι άλλη ερώτηση και ερώτηση επί της απαντήσεως, η ελληνική γραφειοκρατία μπορεί να τραινάρει όσο θέλει την έγκριση ενός φακέλου, μιας επένδυσης, μιας προσπάθειας.

 

Ο δικομματισμός της μεταπολίτευσης ανέχτηκε και θέριεψε αυτό το αντιδημοκρατικό τέρας, κι η αριστερά το χρησιμοποίησε σε κάθε δυνατή περίπτωση είτε κομματικά, είτε αυτοδιοικητικά, είτε συντεχνιακά για να ματαιώσει επενδύσεις και να πορεύεται με την ψευδαίσθηση ότι έτσι «μάχεται το μεγάλο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό». Κούνια που την κούναγε... Το τέρας, που ακολουθώντας το γράμμα του νόμου –αλλά προφανώς όχι το πνεύμα του- καθυστερεί έναν επενδυτή, του δημιουργεί προσκόμματα και καθυστερήσεις. Το παράδειγμα του μακαρίτη Κωνσταντακόπουλου, που ήθελε να φτιάξει το «Κόστα Ναυαρίνο» στη Μεσσηνία και καθυστέρησε 15 ολόκληρα χρόνια, είναι ενδεικτικό. Προσπάθησε να ξεπεράσει τα εμπόδια της γραφειοκρατίας και της πολυνομίας, πίεσε, λάδωσε, απείλησε, πήρε με το καλό, κοντολογίς έκανε τα πάντα, σχεδόν, για να πάρει την πολυπόθητη έγκριση και να βάλει τα λεφτά του για να κάνει μια μεγάλη τουριστική μονάδα η οποία δίνει δουλειά σε χιλιάδες ντόπιους και φέρνει χρήματα στην Ελλάδα από λεφτάδες τουρίστες. Μια ζωή, δεκαπέντε χρόνια έδινε ο συγχωρεμένος τη μάχη με τη Λερναία Ύδρα της γραφειοκρατίας, για να βάλει τα λεφτά του. Αυτή η Ελλάδα χρεοκόπησε. Και κάποιοι πασχίζουν να κρατήσουν ακόμα ζωντανή την πολυνομία, που είναι η μαμή της διαφθοράς.

 

Έχουν όλα αυτά καμία σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ; Ασφαλώς κι έχουν! Εάν δείτε την ίδια την ανακοίνωση του δήμου, αφού χαρακτηρίζει «απαράδεκτα» τα εξώδικα, δηλαδή ένα ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κάθε πολίτη σε μια Δημοκρατία, ξεδιάντροπα παραδέχεται (οι υπογραμμίσεις δικές μας) ότι «το μόνο που έχει δοθεί στο Δήμο είναι μια μη εγκεκριμένη προμελέτη της υπογειοποίησης των δρόμων και υψομετρικές μελέτες με παραλείψεις, τόσο τον Αύγουστο του 2014 όσο και τον περασμένο Οκτώβρη, οπότε και ο Δήμος απεύθυνε ερωτήματα στο ΥΠΕΝ και την Περιφέρεια. Μετά από 2,5 χρόνια, ο Δήμος συνεχίζει να μη γνωρίζει ποια θα είναι τα οριστικά υψόμετρα των οδών, ώστε να γνωμοδοτήσει». Ε! λοιπόν, εάν μετά όχι από 2,5 μέρες, όχι από 2,5 μήνες, αλλά μετά ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ο δήμος «συνεχίζει να μη γνωρίζει ποια είναι τα οριστικά υψόμετρα των οδών», δυο τινά συμβαίνουν: Ή όσοι εμπλέκονται είναι παθολογικά ηλίθιοι και πρέπει επειγόντως να νοσηλευθούν (πράγμα όμως που αποκλείεται, γιατί έχουν χειριστεί  άλλες υποθέσεις με αποτελεσματικότητα) ή ότι ΣΚΟΠΙΜΩΣ καθυστερούν, υποβάλλουν ερωτήματα, εξαντλούν προθεσμίες, με σκοπό ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την πολυνομία, που όπως είπαμε είναι η μαμή της διαφθοράς, για να μη γίνει το γήπεδο.

 

Σκεφτείτε μια υπηρεσία στη δουλειά σας, η οποία μετά από 2,5 χρόνια δεν έχει καταφέρει να μάθει κάτι που θα έπρεπε να γνωρίζει. Πώς θα χαρακτηρίζατε όσους ανήκουν αλλά κι όσους επιβλέπουν την υπηρεσία; Αποτελεσματικούς; Γατόνια; Ανθρώπους που τιμούν το ψωμί που τρώνε; Αφήνω σε σας, τους αναγνώστες, τον χαρακτηρισμό.

 

Για μένα είναι πάνω από πεντακάθαρο ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ η δημοτική Αρχή κωλυσιεργεί, με τρόπους που ακροθιγώς περιέγραψα πιο πάνω, με σκοπό να μη γίνει το γήπεδο. Στα μάτια μου, δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία για αυτό.

 

Κάθε πράξη, όμως, κι ιδιαίτερα κάθε πολιτική πράξη, εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα. Δεν υπάρχει ουδέτερη πολιτική πράξη, χωρίς συνέπειες, χωρίς κάποιοι να ωφελούνται και κάποιοι να βλάπτονται. Και το επόμενο ερώτημα είναι ποια συμφέροντα εξυπηρετεί η στάση της δημοτικής αρχής.

 

Η συμβατική ανάγνωση των γεγονότων, μας οδηγεί στο κοινότοπο συμπέρασμα ότι ο κ. Βασιλόπουλος και η δημοτική του ομάδα, φροντίζει για την «ησυχία» της πόλης. Από την άλλη, οι συνήγοροι του γηπέδου λένε ότι με τη στάση του ο κ. Βασιλόπουλος στερεί εργασία από εκατοντάδες πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, στερεί πελάτες από τα καταστήματα της πόλης, στερεί τα οφέλη που η ΑΕΚ έχει εξαρχής δεσμευτεί να παρέχει με δικά της έξοδα στο Άλσος. Ο δήμαρχος και η ομάδα του, προτιμά την όποια βελτίωση στο Άλσος να την πληρώσουμε εμείς, από τους φόρους μας, όχι ο Μελισσανίδης.

 

Φυσικά, πέραν αυτών, των προφανών συμπερασμάτων, υπάρχουν και κάποια εξίσου αυτονόητα: Στον ακήρυκτο «πόλεμο» μεταξύ μεγαλοπαραγόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Σαββίδης, Αλαφούζος κλπ) το να έχει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός κι ο ΠΑΟΚ δικό τους γήπεδο, όχι όμως η ΑΕΚ –εξαιτίας της σημερινής δημοτικής Αρχής- έχει ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ επιπτώσεις. Επιπτώσεις στον πόλεμο των «μεγάλων». Δηλαδή είτε την πόλη προφυλάσσει ο κ. Βασιλόπουλος, είτε της στερεί δουλειές κλπ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ οι πράξεις του παρεμβαίνουν και στις διαμάχες των «μεγάλων». Υπέρ ποιου;

 

Κι εδώ, επίσης δεν υπάρχει μια μόνο απάντηση: Εάν, μεν, ο Μελισσανίδης όντως θέλει να φτιάξει το γήπεδο, έχει βρει τα κεφάλαια κι έχει αποφασίσει να τα διαθέσει για το γήπεδο, τότε εκ των πραγμάτων οι πράξεις του κ. Βασιλόπουλου εξυπηρετούν τους ανταγωνιστές του: Αλαφούζο, Μαρινάκη, Σαββίδη, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Εάν, όμως, όπως λένε οι αντίπαλοι του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης ΔΕΝ έχει τα κονδύλια (δηλαδή όχι δεν τα ΄χει, η σωστή έκφραση είναι «δεν θέλει να τα διαθέσει για το γήπεδο»)  και απλώς θέλει να κερδίζει χρόνο, ώστε να κάνει τις κινήσεις του μέσα από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τις άλλες εταιρείες συμφερόντων του που ασχολούνται με την ομάδα, χωρίς να μπει στα έξοδα για την ανέγερση του γηπέδου, τότε πραγματικά ο κύριος Δημήτρης Μελισσανίδης έχει βρει στο πρόσωπο του κυρίου Άρη Βασιλόπουλου τον ιδανικό σύμμαχο. Ο ένας, αριστερός με πατέντα, κερδίζει στο νήμα τον Γεωργαμλή εξαιτίας κυρίως μιας ΑΝΕΞΗΓΗΤΗΣ (ή μήπως όχι;...) αντισυγκέντρωσης φανατικών οπαδών της ΑΕΚ λίγα μέτρα μακρύτερα από την κεντρική ομιλία του, υπερασπίζεται την «καθαρή» από φανατικούς πόλη. Κι ο άλλος, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που μπορεί να αξιοποιεί και να «αυγατίζει» χρήματα του ιδίου αλλά και άλλων, παλεύει να κάνει γήπεδο αλλά.... τι κρίμα... δεν μπορεί γιατί έτυχε μπροστά του αυτός ο αριστερός δήμαρχος... Ο δήμαρχος κερδίζει με την αριστεροσύνη και ο επιχειρηματίας δεν βάζει τα κεφάλαια που δεν θέλει να βάλει!  

 

Τι βολικό σχήμα!

 

Μην το περιμένετε το γήπεδο, αδέρφια. Αν είναι νάρθει, θε να ρθει. Αλλιώς, θα προσπεράσει. Στο μεταξύ, επειδή την ψήφο μας ζήτησε και θα ξαναζητήσει όχι ο Μελισσανίδης, αλλά ο Βασιλόπουλος, πρέπει να μας ξεκαθαρίσει εάν τελικά οι πράξεις του εξυπηρετούν τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις των αντιπάλων του Μελισσανίδη, ή του ίδιου του Μελισσανίδη. Ελπίζουμε μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές, να έχουμε διαφωτιστεί...  

 

Καλή Σαρακοστή να έχουμε...- 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

Γράψτε την άποψή σας

Φερώνυμος (25/02/2017 00:06)

Επιτέλους, να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

George (25/02/2017 10:14)

Κατανοώ Διαμαντή τον τρόπο σκέψης σου αφού άλλωστε τους ίδιους ακριβώς προβληματισμούς τους έχουμε ακούσει από πολλούς. Ας σκεφτούμε όμως λίγο πιο λογικά. Δεν είχε καμία υποχρέωση ο Μελ να φτιάξει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια ούτε είχε δεσμευτεί σε κανέναν από παλιά ώστε να στήσει τέτοιο σκηνικό διαπλοκής και συνομωσίας στηρίζοντας τον Βασιλόπουλο και παραπλανώντας ότι το θέλει χωρίς να έχει σκοπό να το κάνει. Αν τέλος πάντων το μετάνιωνε στην πορεία μπορούσε απλά να κάνει κάποια λαθάκια που δεν θα του επέτρεπαν να ξεπεράσει εμπόδια όπως το ΣτΕ. Επίσης δεν καταλαβαίνω το συμπέρασμα σου. Δες ποιοί συντάσσονται από την μία πλευρά και τι έχει απομείνει στην άλλη. Πραγματικά πιστεύεις ότι θα το αποτρέψουν λόγο της τελευταίας υπογραφής που τους υποχρεώνει ο νόμος να βάλουν;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/02/2017 10:59)

@ George 10.14

Θα μπορούσε πράγματι να κάνει άλλους χειρισμούς. Θα μπορούσε όμως να κάνει αυτούς που κάνει. Την τελική μας αποτίμηση για το ποιος είναι με ποιον σε αυτή την ιστορία, δεν θα τη διαμορφώσουμε με βάση τους εκατέρωθεν χειρισμούς, αλλά με βάση την απάντηση στο πραγματικό ερώτημα: Ποιος ωφελείται από τις κινήσεις κάθε παίκτη σε αυτό το παιγνίδι;

tasos (25/02/2017 11:18)

Δηλαδή αν ο Δήμος είχε δικαιωθεί σε όσα έχει δικαιωθεί η ΑΕΚ και έβγαινε κάποιος να πει ότι η ΑΕΚ έχει ελπίδες για γήπεδο δεν θα τον θεωρούσαν όλοι τρελό; Τώρα πως ο Δήμος με ήττες 100-0 και με την κυβέρνηση και περιφέρεια εναντίων του έχει ελπίδες δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν υπάρχει νόμιμος τρόπος να μπλοκάρει το έργο να μας πείτε ποιος είναι. Εγώ βλέπω ξεκάθαρα ότι τελείωσαν τα διαδικαστικά και όποιος δεν συμμορφώνεται θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη και θα πληρώσει. Ας μιλάμε με πραγματικά στοιχεία και όχι με ότι φαντάζεται ο καθένας. Με το να βγαίνει ο κάθε δημοτικός σύμβουλος και να λέει τις ίδιες ψευτιές που κρίθηκαν στα δικαστήρια εδώ και πολύ καιρό νομίζει ότι θα παραμυθιάσει τον κόσμο;

N.F. (25/02/2017 12:54)

Καλά ρε παιδιά τι ακριβώς συζητάμε; Ο Τίγρης που και καλά μπορεί να μας κοροϊδεύει έχει θωρακίσει νομικά το γήπεδο περισσότερο από οποιοδήποτε έργο έχει γίνει στην Ελλάδα. Μόνο με πολιτική απόφαση πραξικοματικά μπορεί να μην γίνει. Ο Βασιλόπουλος είναι ένα τίποτα εφόσον δεν έχει εντοπίσει την παραμικρή παρανομία. Έχουν δωθεί οι διαβεβαιώσεις από την πολιτεία ότι οι παράνομες αρνήσεις του θα παρακαμφθούν. Και ποιός σοβαρός άνθρωπος έχει πει ότι δεν έχει τα χρήματα και το αναπαράγετε συνέχεια; Μόνο κάποιοι από το Δήμο που έχουν κάνει άλλες 100 προβλέψεις και έχουν πέσει σε όλες έξω. Έλεος πιά. Πείτε την αλήθεια με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Nick (25/02/2017 16:44)

Ωραία αντιμετώπιση. Το πιο νομιμο γήπεδο της Ελλάδας αν είναι να ρθει θε να ρθει αλλιώς θα προσπεράσει. Αν είναι έτσι και γουστάρετε να γίνουμε ζούγκλα χωρίς νόμους και δεν τρέχει τίποτα τότε ας κάνουμε λαμπόγιαλο και το Δημαρχείο, ας στείλουμε στο νοσοκομείο και 2-3 και αν είναι να γίνουν καλά ας γίνουν αλλιώς ζωή σε σας. Καθένας με το δικό του νόμο. Ρε πάτε καλά;

@Φερώνυμος (25/02/2017 00:06) (25/02/2017 16:48)

Μια αλήθεια υπάρχει. Κάποιος είναι νόμιμος και κάποιος παράνομος. Η το καταλαβαίνουν με το καλό ή υπάρχει και ο άσχημος τρόπος.

Ανωνυμος (25/02/2017 19:37)

Τα φωνάζουμε φίλε Διαμαντή απο την αρχή. "Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις του Στε" δεν έλεγαν; Θελουμε γήπεδο νόμιμο στον ίδιο χώρο δεν έλεγαν; Οταν όμως ο Νόμος αποφάσισε εις βάρος τος τον πέταξαν στα σκουπίδια. Και αναρωτιέμαι. Δημοκρατία είναι ο μη σεβασμός στους Νόμους, δηλαδή η ανομία; Φασισμός είναι οι αποφάσεις του ΣτΕ, οι αγωγές και οι μηνύσεις και η αυθαιρεσία τσελιγγοΔημάρχων νομιμποιείται ανάλογα με την ψευτοαριστερίστικη επαναστατικότητα; Είναι ξεκαθαρο οτι το παιδάκι αυτό θέλει να χτίσει το πολιτικό του προφίλ με μια κόντρα στην πλάτη της ΑΕΚ. Ψοφάει για δημοσιότητα και επειδή δεν έχει τι να πεί μοιάζει με καλεσμένους της Πάνια. Με όλο το σεβασμό στους ανθρώπους αυτούς. Οσο για το Μελισσανίδη ξέρω οτι έχει μαζέψει έναν τόνο εγκρίσεις για το γήπεδο, έχει τρέξει παντού, έχει προσλάβει τους καλύτερους παντού και το κυνηγάει ακόμα. Πόσο τρελός και ψεύτης είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερωσει τόσο χρόνο απο την καθημερινότητα του για το γήπεδο; Αναρωτήσου

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/02/2017 10:59) (25/02/2017 20:14)

Καλή πρόταση. Να σε πάρει για σύμβουλο. Αλλά ούτε και γιαυτό έχει λεφτά.

Αμαν "tasos" (25/02/2017 22:12)

Γέλιο. Πολύ γέλιο George. Δεν φταίμε που έμεινες άνεργος. Στο πρώην αφεντικό σου να τα πεις μήπως και λυπηθεί και σε κεράσει κάνα πιτόγυρο. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις φιλότιμη προσπάθεια να του γίνεις ξανά χρήσιμος αναμασώντας τις ίδιες βλακείες. Τι να κάνουμε «The game is over».

Quizaκι (26/02/2017 19:32)

Ερώτηση. Ποιός αιρετός που δεν έχει εξασκήσει ποτέ το επάγγελμα του, αλλά τον έτρεφε το κόμμα και μέχρι πρότινος έμενε ακόμα με τη μαμά του, ακούγεται οτι χτίζει σπιτάκι στην πόλη μας αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ; Που τα βρήκε τα λεφτάκια μέσα σε 3 χρόνια; Οε-ο; Δεν υιοθετώ, πάντα πίστευα

καταδικάζω τη βία (26/02/2017 19:51)

...από όπου κι αν προέρχεται. Τι έγινε, έπεσε μαζική τύφλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια; Δεν είδε κανείς τις ορδές που έβαψαν και βανδάλισαν δημόσια κτίρια; Σε άλλες περιπτώσεις όλοι ομαδόν θα καταδίκαζαν τη βία κ.λπ. Τώρα κανείς δεν ενοχλείται που κάποιοι λένε φασίστα το δήμαρχο γιατί δεν συμφωνεί μαζί τους; Για να έχουμε μια εικόνα με τι μέσα προσπαθούν κάποιοι να επιβάλλουν την "αλήθεια" τους. Δεν επιτρέπουν στην τοπική διοίκηση να έχει άποψη. Θέλουν με κάθε τρόπο να ισοπεδώσουν κάθε αντίθετη άποψη. Με την κάλυψη και την καθοδήγηση κάποιων ηλεκτρονικών μέσων και της ίδιας της επίσημης ΑΕΚ, που ξεσηκώνει και υποοδαυλίζει τη οργή των οπαδών. Ακόμα κι εδώ μέσα τα απειλητικά σχόλια περισσεύουν.

Ιατρος (26/02/2017 21:02)

Τόση νομιμότητα από την μεριά του επιχειρηματία και άρχισαν σιγά σιγά να ψελλίζουν περί τροπολογίας για να ξεπεράσουν τους "παράνομους"... καλά ή ιστορία στη συνέχεια θα έχει πολύ γέλιο... κρατηθείτε λίγο

@Αμαν "tasos" (25/02/2017 22:12) (26/02/2017 22:28)

Μην γελοιοποιείσαι άλλο. Μιλάει τόσος κόσμος με επιχειρήματα και εσύ το μόνο που έχεις να πεις είναι πιτόγυρα και άλλες τέτοιες βλακείες. ΄Πράγματι «The game is over» αφού εσύ και βλαχοδήμαρχος έχετε απομείνει. Όλοι οι υπόλοιποι σας έχουν εγκαταλείψει.

ΑΕΚΑΡΑ (27/02/2017 17:51)

Ήρθε η ώρα της πληρωμής βρωμιάρηδες απαταιώνες και αντιαεκτήδες. Ανοχή τέλος. Ελάτε τώρα να μας σταματήσετε.

@@Φερώνυμος (25/02/2017 00:06) (25/02/2017 16:48) (27/02/2017 18:35)

Ακριβώς tasos μου. Ο Λαός της Φιλαδέλφειας ειναι νόμιμος και ο μελ παράνομος. Τι δεν καταλαβαίνεις!

@Φερώνυμος (25/02/2017 00:06) (27/02/2017 18:53)

Η αλήθεια είναι μια. Ότι οι πρόσφυγες συσπειρώνονται και αλλοίμονο σε όποιον χρηματοδοτούμενο γαύρο και αριστεροφασίστα βρεθεί μπροστά τους.

Οι φαραωνικές ονειρώξεις θα μείνουν μόνο στα όνειρά σας (27/02/2017 20:49)

@ φασισταριά και ναζίδια δήθεν οπαδοί της ΑΕΚ που το παίζετε μικρασιάτες

Σ´ εσάς απευθύνομαι. Που συνεχίζετε να προκαλείτε, να απειλείτε και να προπηλακίζετε ακόμα και γυναίκες.

Είστε ανεπιθύμητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Καταλάβετέ το επιτέλους και πείτε το και σ´ αυτόν που σας χαρτζιλικώνει να μην πετάει τσάμπα τα λεφτά του.

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα δείτε ποτέ.

Ανωνυμος (27/02/2017 21:35)

Καταρχήν ο Ιατρός να υπογράφει καλύτερα ως ποντικομαμή. Πάει καλύτερα. Οσον αφορά τις 2 κοπέλες που "αιχμαλωτίστηκαν" αληθεύει οτι έβγαζαν σέλφι με τους οπαδούς; Γιατί κάτι τέτοια ακούγονται.

Anonymous (27/02/2017 22:00)

Μεχρι στιγμής πάντως το γέλιο το προσφέρει η παρούσα Δημοτική αρχή . Δεν αργεί η ώρα που απο τις μηνύσεις και τις αγωγές θα πηδάνε απο το καράβι σαν τα ποντίκια

@ (27/02/2017 20:49) (27/02/2017 22:37)

Η γηπεδάρα θα γίνει. Το καταλάβατε κάπως αργά τις τελευταίες μέρες και γι αυτό τέτοιος πανικός. Περαστικά γαυράκια και αν τολμάτε κοτούλες ελάτε να μας σταματήσετε.

@ (27/02/2017 18:35) (27/02/2017 22:39)

Ρε γαύρε έλεος. Γελάνε και οι δικοί σου με τις ασυναρτησίες που γράφεις. Γράψε τουλάχιστον κάτι με νόημα να έχει ουσία και η απάντηση.

@Ιατρος (26/02/2017 21:02) (27/02/2017 22:44)

Ναι ψυχίατρε μας έπεισες. Η τροπολογία αν γίνει θα γίνει για να γλυτώσει ο γαυροδήμαρχος τις μηνύσεις. Είμαστε 100% νόμιμοι και με το κράτος στο πλευρό μας. Εσύ τι περιμένεις; Να επικρατήσει ο νόμος της στρούγκας; Περαστικά και κουράγιο γι αυτά που θα πάθετε.

@καταδικάζω τη βία (26/02/2017 19:51) (27/02/2017 22:56)

Ποια δημόσια κτίρια ρε γαυροανάρχα; Τα πανεπιστήμια που κάνει ο καθένας ότι γουστάρει και κυρίως η φάρα σου δεν είναι δημόσια κτίρια; Τώρα θυμηθήκατε ότι η στρούγκα είναι δημόσιο κτίριο; Δημόσιο κτίριο με δωρεάν παραχώρηση σε αναρχικούς; Και ποια αντίθετη άποψη; Δεν πήγαν στο ΣτΕ και έφαγαν τα μούτρα τους; Είμαστε 100% νόμιμοι και οι παράνομοι που υποστηρίζεις θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Και ναι σε απειλούμε κατάμουτρα ότι οι απαταιώνες και οι παράνομοι αφού δικαστούν θα πληρώσουν ακριβά για όλα. Τι ζόρι τραβάς;

Προς προβληματισμό (27/02/2017 22:57)

Οι φερόμενοι ως οπαδοί ΑΕΚ που απειλούν η βανδαλίζουν προσφέρουν ουσιαστικά τις καλύτερες υπηρεσίες στον Α-Β.Ηρωα τον έχουν κάνει να μοιάζει κι αν συνεχίσουν Ετσι θα τον κάνουν να βγει με τα τσαρούχια και το 19 παρα το ανύπαρκτο έργο του. Οπως τότε με την αντισυγκέντρωση του 14 μεταξύ α και β γύρου. Βέβαια παίζει και κάποια πράγματα να μην ειναι οπως φαίνονται..

Οι φαραωνικές ονειρώξεις θα μείνουν μόνο στα όνειρά σας (27/02/2017 23:46)

@ 22:37
Τουλάχιστον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό "φασισταριό" και "ναζίδι" χωρίς αντίδραση. Κάτι είναι κι αυτό.

Μίλτος (28/02/2017 00:23)

Μην το περιμένετε το γήπεδο...
Εδώ, αλλού ή πουθενά.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (28/02/2017 08:54)

Απο την κιτρινόμαυρη Στρούγκα

@(27/02/2017 23:46) (28/02/2017 10:57)

Σιγά μην απαντάμε σε κάθε αντίδραση πανικού ενός χρηματοδοτούμενου σιχαμερού γαύρου που δεν ξέρει ούτε που πέφτει η Φιλαδέλφεια. Άντε διάβασε τις νέες αποκαλύψεις για τον Σάββα και την παραγκομάδα σου από τον σούπερ κοριό. Με τέτοιο υλικό είσαστε τελειωμένοι στις δίκες που έρχονται. Σκουπίδια οι τίτλοι σας προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την Ελλάδα και καπάκι έρχεται και η άδεια του γηπέδου είτε με τον καλό είτε με τον άσχημο τρόπο....

@Μίλτος (28/02/2017 00:23) (28/02/2017 11:00)

Εκεί στα Καμίνια που μένεις δεν το περιμένουμε. Εδώ στη Ν.Φιλαδέλφεια που το περιμένουμε δεν ξέρεις καν προς τα που πέφτει.

@ΚΑΛΗΜΕΡΑ (28/02/2017 08:54) (28/02/2017 11:02)

Καλημέρα αδέρφια. Να οργανώσετε στη Στρούγκα έκθεση ερυθρόλευκου πανικού.

@ (28/02/2017 11:02) (28/02/2017 12:17)

Καλημέρα απο την πιο όμορφη γειτονιά του κόσμου. Ελεύθερη απο σήμερα και ντυμένη στα πιο ευχάριστα χρώματα. Κίτρινο και μαύρο. Θα διοργανωθεί και βραδιά ΑΕΚ σύντομα με πολλές εκπληξεις

Αντι -ΝΑΖΙ (28/02/2017 12:53)

Βλέποντας ότι δεν ξοδεύει γιαυτούς το αφεντικό, εχουν χάσει την ψυχραιμία τους τα φίδια και απειλούν ότι θα δαγκώσουν. Τα φασιστάκια δε ξέρουν τι τα περιμένει.

Αντι -ΝΑΖΙ (28/02/2017 12:53) (28/02/2017 16:24)

Τα κρατάει τα λεφτά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΑΡΑ χρηματοδοτούμενε φασίστα γι αυτό έχεις σκυλιάσει. Και όσο του πάτε κόντρα τόσο πιο πολλά θα βάζει μόνο για το γήπεδο. Φαίνεται άλλωστε από τον πανικό σας τις τελευταίες μέρες πόσο πιστεύετε ότι δεν έχει τα χρήματα.

Αντι -ΝΑΖΙ (28/02/2017 17:31)

Είναι πολύ απλό φασιστάκο. Ρώτα να μάθεις πιο είναι το κεφάλαιο. Ειναι πολύ απλό...

ΑΝΤΙΝΑΖΙ (28/02/2017 20:15)

ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στη Νέα Χαλκηδόνα, Δεκελείας και Κρήτης

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους

Πιο κάτω δεν έχει...

Αυτοψία Χαρδαλιά στο αντιπλημμυρικό έργο της βόρειας Φιλαδέλφειας- Τι είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής

Στη Σταμάτα ο δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου με συνεργείο του δήμου μετέχει στην κατάσβεση της φωτιάς

Με πράξεις, όχι με λόγια, είναι κοντά στους εργαζομένους του Δήμου ο Γιάννης Τομπούλογλου

Ο Δήμος ξεκινά τα θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι

Στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας πέρασε τη νύχτα ο Λύτρας

Μονά ζυγά, δικά τους!

Κλαίει όλη η Ευρώπη – Για λίγο δεν εξελέγη ο Γιάννης Βούρος στην Ευρωβουλή

Το εκλογικό αποτέλεσμα παράγει εξελίξεις σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση

Ευρωεκλογές χωρίς κανένα νικητή και με όλους να μετρούν απώλειες

Η σοβαρή και η ασόβαρη πλευρά

Άγαμοι Θύται

Οι δυο εναλλακτικές

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: Ανωνυμος*
Μαρεσεις που πριν το 2001 γίνονταν έργα και μετά όχι! Τι θέλει να πει ο ποιητής για τον Παντελη; Δεν μας λες και την γειτονιά σου να σε πιστ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@18.36 Φαίνεσαι πολύ μορφωμένος και γνωστης του αντικειμενου. Δεξιός αυτής της εποχης δεν είσαι! Αυτοί είναι αντίθετοι με την κομμουνιστικη ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωρέ φίλοι δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε με ορολογίες όπως : Κομμουνιστές ,λαικούς αγωνιστές, μενσεβίκοι (αυτοί ποιοί είναι ), τσαρικοί , πάλη...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: Κυριακος
Το μόνο που ξέρω είναι ότι στην γειτονια που μένω από το 2001 όσοι δήμαρχοι πέρασαν κανένας δεν φρόντισε ούτε για τα βασικά και κανένας από...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@20.43 Κάπου ταχείς χαμένα! Σε ενοχλεί το λεξιλόγιο μου. 40 χρόνια έκανες για να καταλάβεις ότι δεν σου κάνουν οι κομμουνιστες του "ειδους"...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Έχει και πιο κάτω απο το 0 .Είναι το -0 .Αλλά ρε παιδιά πως λεγότανε ένας τύπος που είχε αναλάβει Πρόεδρος σε κάποιο Νομικό Πρόσωπο στον Δήμ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
@ Πολίτης (16/07/2024 20:43) Δηλαδή είναι μενσεβίκος ο Τζέλης και ο Ευαγγελινός, και τσαρικός ο Σεϊτανίδης... Κάποτε είχε πει ο Θοδωράκης, Κ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
Αμάν αδερφέ μου το λεξιλόγιο σου !!! Άμα αυτά σου έμειναν από την πάλι των τάξεων, τότε χαράμι 40 χρόνια και που έδωσα για κάτι ''κομμουνιστ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@06.25 Άσε ρε φίλε τις παπαρες και ασχολεισου με τον γάμο του Κασσελακη. Ο δημοσιογράφος που στηρίζει την αστική τάξη και την ελίτ είναι ιδ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Capedaluribus
Αυτά τα τραγελαφικα συμβαίνουν όταν έχεις καπέλα και πετρέλαια ...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Πολίτης
@Ανωνυμος* Ταξικός αντίπαλος είναι και ο υπηρέτης της Ελιτ. Ταξικός αντίπαλος είναι και ο οπουρτυνιστης.... αλλά για να προχωρήσει η βάρκα π...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ο Στέφανος.....ποιος Στέφανος ομως;
Το τραγικό δεν είναι ότι βγήκαν τελευταίοι ενώ είχαν την στήριξη του 2ου κόμματος της Βουλης. Το τραγικό ειναι ότι τους πέρασε η παράταξη το...

Κοιτάζοντας τον καθρέφτη τους
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Μιλάμε, φοβερή ενημέρωση. Ο Σεϊτανίδης είναι στο γραφείο τύπου του Δημάρχου... Μιλάμε για αποκλειστικότητα... Δεν λες, που κρατάει την Αλήθε...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
Ο Τζέλης, μέχρι να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος, όχι στην αριστερά δεν ήταν, δεν ήταν πουθενά. Βρείτε μου ένα άρθρο του, μια υπογραφή του...

Πιο κάτω δεν έχει...
Xρήστης: Ανωνυμος*
@00.20 Κάπου διάβασες για την πάλη των τάξεων αλλά δεν το διάβασες όλο! Ταξικός εχθρός των αριστερών και των κομμουνιστών δεν είναι οι δημοσ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©