Όλα τα ίδια μένουν, στην καλύτερη περίπτωση...

Δημοσιεύτηκε στις 28/03/2022 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

«Γιατί δεν γράφεις» με ρωτούν φίλοι, γνωστοί και αναγνώστες της «Αλήθειας».

 

Γιατί δεν έχει νόημα, τους απαντώ.

 

Κι αν γράφω, πάλι όλα τα ίδια μένουν.

 

Προχθές, μόλις τελείωσα με τον κορονοϊό, έκανα μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

 

Δώδεκα χρόνια στην «Αλήθεια» και πιο πριν στον «Διάλογο» και ακόμα πιο πριν στα «Πράγματα», δηλαδή πάνω από τρεις δεκαετίες γράφω ότι μια πόλη του σήμερα, ιδιαίτερα δε μια πόλη που θέλει να λέγεται αριστερή, δεν μπορεί να περιφρονεί τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Και προσπαθώ να ξεκινούμε πάντα από το απλούστερο: Δεν παρκάρουμε πάνω στις ράμπες ΑΜΕΑ. Τι απλούστερο; Βάλτο λίγο πιο εκεί το ρημάδι, δεν χάλασε ο κόσμος.

 

Προχθές, λοιπόν, γωνία Εθνικής Αντιστάσεως και Σάββα Σταματιάδη (εκεί που γίνεται «Ραιδεστού») το άσπρο αυτοκίνητο πολλών κυβικών, παρκαρισμένο φαρδύ- πλατύ πάνω στη ράμπα.

 

Είπα να το βγάλω φωτογραφία κι αυτό, όπως έκανα με πολλά άλλα.

 

Τι νόημα έχει;

 

Και ο επόμενος, τα ίδια θα κάνει...

 

Τρεις δεκαετίες φωνάζω και μαζί με μένα φωνάζουν πολλοί σε αυτή την πόλη: Λίγος σεβασμός στον αδύνατο, λίγος- ελάχιστος σεβασμός σε αυτόν που δεν κυκλοφορεί όπως εμείς, αλλά χρειάζεται την ράμπα για να μην αναποδογυρίσει το αμαξάκι του και σπάσει το κεφάλι του.

 

Καμία σημασία.

 

Ο Ελληναράς, τρεις δεκαετίες (που ασχολούμαι και γράφω για την πόλη) παραμένει αθεράπευτα Ελληναράς.

 

Ρε ποια ράμπα, εγώ θα παρκάρω εδώ.

 

Και βέβαια, η δημοτική αστυνομία του δήμου, τόσο απούσα όσο και η διοίκηση του δήμου, όσο και ο τουρίστας δήμαρχος της πόλης.

 

Η Δεκελείας παραμένει επί δεκαετίες χώρος πάρκινγκ και στις δυο κατευθύνσεις της, μην τυχόν και χάσουν -λέει…- τα μαγαζιά τους πελάτες τους.

 

Βλέπετε τα άλλα μαγαζιά στην Σμύρνης, την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, την Χρυσαλλίδα, τη Μάδυτο ή τους Απόμαχους, δεν τα έχουν επιχειρηματίες, μάλλον τα έχουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας γι αυτό και δεν νοιάζεται αυτός που νοιάζεται μόνο για αυτά της Δεκελείας.

 

Τρεις δεκαετίες το παλεύω μαζί με κάμποσους ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας.

 

Όποτε γράφω γι αυτό το θέμα θυμάμαι ότι μια χρονιά ο Παντελής Παντελόγλου έκανε κάτι εξαιρετικό: Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, όταν όλη η Αθήνα- και η πόλη μας- ήταν άδεια, φωτογράφισε την Δεκελείας γεμάτη παρκαρισμένα αυτοκίνητα, και τα κάθετα στενάκια εντελώς άδεια!

 

Άρα, δεν παρκάρουν στην Δεκελείας γιατί δεν βρίσκουν να παρκάρουν στα στενάκια.

 

Παρκάρουν γιατί έτσι θέλουν και γιατί παραμένουν ατιμώρητοι...

 

Έτσι γουστάρουν, ρε αδερφέ, μπάααα....

 

Δεν επικοινωνεί το δημοτικό με το κοινωνικό

 

Δυστυχώς σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει σοβαρό δημοτικό κίνημα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ, που να κατέβει στον κόσμο, να του μιλήσει, να κτυπήσει πόρτες (ο τελευταίος που κτύπαγε πόρτες ήταν ο Γρετζελιάς ΠΡΙΝ δίνει δήμαρχος, μετά το ξέχασε κι αυτός…) να εξηγήσει στους πολίτες τι πρέπει να γίνει ώστε αυτό το υπέροχο προάστειο να αναβαθμιστεί, να μιλήσει για το άλσος, για την βιώσιμη κινητικότητα, για την έξυπνη πόλη, για όλα αυτά που η πράσινη μετάβαση και η τεχνολογία μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε και στη Φιλαδέλφεια και στη Χαλκηδόνα, ώστε η πόλη μας να ξαναγίνει φιλική στον κάτοικο και τον δημότη, πραγματικός βοηθός στην καθημερινότητά μας, όχι μόνο στα λόγια, όχι μόνο στα φούμαρα.

 

Αλλά στην πράξη!

 

Κι επειδή τέτοιο δημοτικό κίνημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, οι κάτοικοι, οι δημότες κι οι επαγγελματίες αυτής εδώ της πόλης ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ τι πρέπει να γίνει.

 

Κάποιοι από εμάς μπορεί να έχουμε ενδιαφέροντα σε συγκεκριμένη κατεύθυνση (άλλος στα οικολογικά, άλλος στα φιλοζωικά, άλλος στα τεχνολογικά κλπ) και στον τομέα αυτό να έχουν ιδέες σκέψεις και προτάσεις.

 

Αλλά γρήγορα τις αφήνουν παράμερα καθώς κανείς δεν τους ακούει, κανείς δεν ενδιαφέρεται, κανείς δεν τους λαμβάνει υπόψη.

 

Ακόμα κι ενεργοί πολίτες με ευρύτερα ενδιαφέροντα, όπως ο Σπύρος Καβακόπουλος, που έχει υπάρξει εθελοντής -κι ακόμα είναι- αντιμετωπίζονται από το σάπιο κι ανίκανο δημοτικό κατεστημένο ως «γραφικοί» που λένε ιδέες και προτάσεις οι οποίες όμως «δεν γίνονται βρε παιδί μου…».

 

Κι εμείς, οι γραφιάδες;

 

Τι να γράψουμε πια;

 

Πόσες φορές να γράψουμε ότι δεν παρκάρουμε σε ράμπες ΑΜΕΑ;

 

Πόσες φορές να γράψουμε ότι το άλσος μας πεθαίνει γιατί ΟΛΕΣ οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές αδιαφόρησαν για την σωτηρία και την αξιοποίησή του;

 

Πόσες φορές να γράψουμε ότι αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ, όνειδος γι αυτή την πόλη να έχει δήμαρχο έναν άνθρωπο ο οποίος την παράτησε πριν 40 χρόνια, δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για αυτήν, αλλά ήλθε μια ωραία πρωΐα να παραστήσει τον δήμαρχο κι ακόμα και σήμερα, κοντά τρία χρόνια μετά την εκλογή του, χαμπάρι δεν έχει πάρει ούτε για τις ανάγκες της πόλης, ούτε για τους τρόπους να αλλάξει η καθημερινότητα του Φιλαδελφειώτη και του Χαλκηδονιώτη, ούτε για το τι σημαίνει πολιτική και μάλιστα στον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης.

 

Όλο και χειρότερα...

 

Απόδειξη αυτής της κοινωνικής αποσάθρωσης είναι η διοίκηση Βούρου και οι αργόμισθοι που την περιτριγυρίζουν παριστάνοντας τους συμβούλους με άγνωστο αντικείμενο, δηλαδή τους σύγχρονους «Γκρούεζες».

 

Απόδειξη της κοινωνικής αποσάθρωσης είναι ότι κάθε παραμονές εκλογών εμφανίζονται νέοι συνδυασμοί στο σύνολό τους αδοκίμαστοι, που υπόσχονται τα πάντα -θυμηθείτε τον Τάσο Κωνσταντινίδη, τι έλεγε πριν τις εκλογές και τι έκανε μετά, θυμηθείτε τον Χρήστο Κοπελούσο, όλους δηλαδή αυτούς που χρόνια τώρα παριστάνουν τους «δημοτικούς παράγοντες» ή τους «εκπροσώπους φορέων»- και που μετά τις εκλογές παθαίνουν συνολική πολιτική αμνησία, ξεχνούν τι έλεγαν πριν τις κάλπες, ξεχνούν για ποιους λόγους ο ατυχής δημότης τους εμπιστεύθηκε την ψήφο του, και λειτουργούν με μόνο κριτήριο την πάρτη τους.

 

Η πλευρά του δημότη

 

Ελάτε τώρα, από την πλευρά του δημότη: Κάθε τέσσερα χρόνια συνήθισε να βλέπει καινούργιους, αδοκίμαστους, να του λένε ωραία λόγια.

 

Έχει απογοητευθεί από τους παλιούς, τους έχει εγκαταλείψει, κι έχει μπροστά του καινούργιους να του λένε ωραία λόγια.

 

Τι να κάνει;

 

Τους εμπιστεύεται, τους δίνει την ψήφο του.

 

Και μετά κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.

 

Και ξανά, στις επόμενες εκλογές, το ίδιο σκηνικό.

 

Νέοι νέοι, νέοι αδοκίμαστοι, νέα ωραία λόγια.

 

Πάνε οι παλιοί, ας εμπιστευθούμε τους νέους.

 

Και ξανά τα ίδια: Μετά τις εκλογές κτυπάει το κεφάλι του...

 

Και πάλι, και πάλι, και πάλι…

 

 

Αυτός ο φαύλος κύκλος κρατάει περίπου είκοσι χρόνια.

 

Με την εξαίρεση του Σταύρου Κόντου στην Φιλαδέλφεια και του δίδυμου Νίκου Παπαμικρούλη- Γιώργου Αποστολάκη στη Νέα Χαλκηδόνα (παρά που στην πορεία οι δυό τους βρέθηκαν αντίπαλοι, εδώ εξετάζονται ως δημοτικές προσωπικότητες) όλοι οι άλλοι δήμαρχοι και διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, ήλθαν και παρήλθαν.

 

Εξαίρεση αποτελεί ο Χάρης Τομπούλογλου ο οποίος παραμένει επί πολλά χρόνια στην τοπική σκηνή, αλλά οι δικές του περιπέτειες κι η εμπλοκή με την δικαιοσύνη είναι ίσως ο κεντρικός λόγος -όχι ο μόνος...- που δεν έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στα τοπικά μας πράγματα.

 

Και φθάνουμε στο σήμερα.

 

Μετά την παρένθεση Βασιλόπουλου (που είχε τις προδιαγραφές μακροημέρευσης στον δήμο εάν πολιτευόταν διαφορετικά κι όχι με τέτοια έπαρση προς τα έξω και τόσους συμβιβασμούς προς τα μέσα) η πόλη πήγε ένα σκαλί πιο κάτω, αναθέτοντας την διοίκησή της σε έναν κλασικό αρνητή της, κάποιον που επί 4 δεκαετίες έδειξε το πιο στυγνό πρόσωπο της αδιαφορίας για την πόλη και τους ανθρώπους της και που σήμερα παραδέρνει ανάμεσα στην πλήρη άγνοια για τις ανάγκες και τις επιθυμίες της πόλης και την μικροπολιτική τακτοποίηση των «ημετέρων» δηλαδή στην βασιλεία των κάθε είδους «Γκρούεζων».

 

Τι άλλο να γράψω;

 

Αυτά γράφω χρόνια τώρα.

 

Και δεν αλλάζει τίποτα, παρά μόνο προς το χειρότερο…

 

Ως πότε, όμως;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

Giannisnf (28/03/2022 17:05)

Είναι όλοι αριστεροί με δεξιές τσέπες. Ο ορισμός του μόλις βγάλαμε λεφτά.

Ανώνυμος (28/03/2022 19:09)

Κατανοητή η απογοήτευση. Είχαμε κι άλλες φορές ανεπαρκείς ή και κακές διοικήσεις, αλλά εδώ μ' αυτούς το τερματισαμε. Μιλάμε για τη ντριμ τιμ της ανικανότητάς και της φαυλότητας με ισχυρές δόσεις γραφικότητας.
Κι όπως είχες γράψει και παλαιότερα *μια κούκα δεν φέρνει την ανοιξη".

ΑνώνυμOS (31/03/2022 09:14)

Ειλικρινής και ανιδιοτελής κραυγή αγωνίας το άρθρο. Εκφράζει σε μεγάλο βαθμό όλους όσους αισθάνονται και είναι φιλαδελφειώτες και χαλκηδονιώτες. Όλους όσους αισθάνονται και είναι κομμάτι αυτής της πόλης.

Μένω σ' αυτό, παρά το ότι έχω διαφορετική γνώμη για κάποια επιμέρους πράγματα απ' όσα γράφτηκαν.

Ελπίζω να ξεπεραστεί η προσωρινή (θέλω να πιστεύω) αίσθηση απαισιοδοξίας και να ξεκινήσει μέσα από την συνεχή και συνεπή "Αλήθεια" ένας διάλογος εξόδου της πόλης από την σημερινή παρακμή.

Παντού υπάρχει ένας μύθος (31/03/2022 09:31)

Διαμαντή αυτό το "αριστερή πόλη η Φιλαδέλφεια" πραγματικά κάνει τα νεφρά μου να πονάνε από τα γέλια. Όχι επειδή το γράφεις εσύ αλλά επειδή έχει επικρατήσει ως μύθος. Γιατί περί μύθου πρόκειται. Ο Σάββας έβγαινε δήμαρχος επειδή (και τότε όπως πάντα) η κεντροδεξιά ήταν διασπασμένη. Οι "ακροδεξιοί του Ασημακόπουλου" (όπως λέει και σήμερα ο κύριος Μπάμπης) ψήφιζαν κόντρα στη Τρυπιά στο β' γύρο. Όχι ότι δεν υπήρχε ισχυρό ΚΚΕ τότε, αλλά όχι τόσο ώστε να παίρνει το δήμο. Ο οποίος Σταματιάδης ωστόσο, είχε πολλά κιλά αρχ..... ως δήμαρχος και ήταν σοβαρή και στιβαρή προσωπικότητα αποδεκτή από ΟΛΟΥΣ. Κατά τ' άλλα για να μη μακρυγορώ, η "αριστερή Φιλαδέλφεια" έστειλε τον "αριστερό" Κόντο τρίτο με το δήμο να διεκδικείται από Χάρη και Χήρα. Η δε "αριστερή" Χαλκηδόνα προτίμησε το μακαρίτη που τον κουμάνταρε η ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνας από τον Παπαμικρούλη που παρά τα λάθη του είχε μια σαφή ανθρωποκεντρική πολιτική. Α! Η "αριστερή" πόλη έβγαλε και το Βούρο.

Ε ρε γλέντια !!!!!!!!!!! (31/03/2022 11:56)

Διαφωνώ! Τίποτα δεν μένει το ίδιο. Να εδώ, για παράδειγμα, πως αλλάζουν τα πάντα στην τοπική εστίαση...

https://www.aek365.org/a-850050/h-opap-arena-agia-sofia-tha-leitourghsei-sti-5-augoustou.htm

Αφιερωμένο στους αφελείς ντόπιους επιχειρηματίες της εστίασης που στήριξαν τον αλεξιπτωτιστή εκ Βριλησσίων και εκλεκτό του αφεντικού και περίμεναν ότι αυτοί που θα έρχονται στο γήπεδο θα τρώνε και θα πίνουν στα μαγαζιά τους.

ΥΓ: Μυγοσκοτώστρες να πάρετε. Θα σας χρειαστούν. Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό είναι να αγοράσετε λουκέτα.

Giannisnf (01/04/2022 02:19)

Θα έρθει κάποιος Φιλαδέλφεια να φάει στο γήπεδο. Εκτός αν κάνουν τουρισμό και έρθουν και από την Αυστραλία να το δουν, δεν εξηγείται αλλιώς.

Να ανοίξουμε και 2-3 ξενοδοχεία.

Ανώνυμος (03/04/2022 13:31)

Τίποτα δεν μένει ίδιο. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε κανονικότατα στο βουρικό μπλοκ. Κάποιος Τζέλης που πλασάρεται ως παράγοντας φωτογραφίζεται παρέα με το Βούρο και εκφράζει την ικανοποίησή του για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο "μαγαζάκι" του (ΑΟΝΦ) πλαισιωμένος από κατά φαντασίαν τοπικούς μικρούς ποδοσφαιροπαράγοντες που αλλάζουν συμμαχίες κάθε μήνα χωρίς αρχές και προσδοκούν να γίνουν σύμβουλοι λες και συμμετέχουν σε τηλεοπτικό ριάλιτυ. Μένει να δούμε αν όλοι αυτοί θα καταφέρουν να διατηρήσουν το ΣΥΡΙΖΑ πρώτη πολιτική δύναμη στη πόλη. Εξαιρετικά αμφίβολο καθώς ο κόσμος της εργασίας δεν τρώει πια σανό. Βλέπει και καταλαβαίνει ποιοι είναι με ποιους με μόνο κριτήριο τα προσωπικά τους μικροσυμφέροντα.

Ουδέν σχόλιο (03/04/2022 16:10)

https://www.msn.com/el-gr/news/other/chart-show-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B7-%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BF/ar-AAVNSeM?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=c38b95c1f07e4d07b5764a08e515d3e5

Στ. (04/04/2022 12:20)

@13:31 Υπερβολές! Δεν ξέρω αν "πλασάρεται" αλλά ψηφίστηκε πρώτος στο ΣΥΡΙΖΑ. Πέρασε μέχρι και τον "καπελαδούρα"! Γενικά η μπάλα έχει πέραση στα τοπικά.

Ανώνυμος (04/04/2022 21:13)

@13:31
@12:20

Συνταξιούχος εκτός παραγωγικής ζωης που θέλει να γίνει παράγοντας για να γεμίζει το χρόνο του. Μπορεί να θέλει να κατέβει και για δήμαρχος. Τόσοι και τόσοι απίθανοι το έκαναν. Γιατί όχι κι αυτός? Έτσι κι αλλιώς συνταξιούχοι είναι κι η πετρελαιού κι ο καπελαδουρας που τον σπρώχνουν. Όλη μέρα στην ίντριγκα και στα τηλέφωνα. Δεν έχουν με τι άλλο να ασχοληθούν.

Ραμπεσατρατανά best πελάτης στα εστιατόρια του Ναού (05/04/2022 08:24)

Γιατί να ασχοληθεί ένας στοιχειωδώς σοβαρός άνθρωπος παραγωγικής ηλικίας (ειδικά αν είναι επιτυχημένος ή έστω απλά αξιοπρεπής) με την τοπική διοίκηση, που δεν είναι ούτε "τοπική" ούτε "διοίκηση;

Αυτοδιοίκηση έτσι όπως την ξέραμε μέχρι πρόσφατα, δεν υφίσταται πλέον. Μάς τελείωσε.
Από τον "Καλλικράτη" και μέχρι σήμερα είναι μεγάλη του κακού η σκάλα.
Συνταξιούχοι και εισοδηματίες θα είναι στο εξής οι διεκδικητές.

Δεν αργεί ΕΥΤΥΧΩΣ η ώρα που το πανηγυράκι των βλαχοδημάρχων θα τελειώσει και θα διορίσουν κάποιον επίτροπο για δήμαρχο, μέχρι να συγχωνευτεί στο μεγάλο μητροπολιτικό Δήμο του Κεντρικού Τομέα.

Ανώνυμος (05/04/2022 08:43)

@Ε ρε γλέντια !!!!!!!!!!! Βάλε και τον παράγοντα ότι για πολλές ώρες πριν και μετά τα παιχνίδια, η πόλη θα είναι αποτρεπτική σε κάποιον -από τους πολλούς χιλιάδες- μη γηπεδικό επισκέπτη της. Αυτοί που έρχονται και γεμίζουν πολλές φορές σήμερα τα μαγαζιά έρχονται για την πόλη, εδώ και πολλά χρόνια που δεν υπήρχε γηπέδο. Τώρα κάποιες μερες θα είναι άδεια τα μαγαζιά. Όπως και παλιότερα, που όποτε έπαιζε η ΑΕΚ, οι Φιλαδελφειώτες και οι μη γηπεδικοί επισκέπτες δεν πήγαιναν για παγωτό και καφέ σε "Τιλλα", "Δεληολάνη", "Κανάκη", "Διεθνές", ούτε για σουβλάκι στον ¨Πανούλη".

Anonymos (06/04/2022 13:57)

@Ε ρε γλέντια !!!!!!!!!!! (31/03/2022 11:56) @Ανώνυμος (03/04/2022 13:31) @Ανώνυμος (05/04/2022 08:43)

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε πολύ έγκαιρα ότι μόνο εκλογική ζημιά θα έχει αν εναντιωθεί στο κοινωνικό αγαθό που λέγεται ποδόσφαιρο και είναι ο βασιλιάς των σπορ. Γι' αυτό και άδειασε τον Βασιλόπουλο και τους επαναστάτες του από το 2015. Γι' αυτό και σήμερα στηρίζει και ανεβάζει στελέχη όπως ο Τζέλης που δεν έχει κάνει ποτέ πολεμική κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Δεν βλέπετε και την αφωνία του Τσίπρα για τον Βοτανικό;
Πρέπει να έφυγαν κι οι... κορμοράνοι.

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (07/04/2022 09:56)

@ Anonymos (06/04/2022 13:57)
Ποιος είναι αυτός ο Τζέλης; Τι έχει κάνει για την Φιλαδέλφεια;
Δεν τον έχω δει πουθενά και ποτέ.
Υπάρχουν οπαδοί του Ζελένσκι και του ΝΑΤΟ στον ΣΥΡΙΖΑ Νέας Φιλαδέλφειας.

Ανώνυμος (08/04/2022 11:11)

@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (07/04/2022 09:56)
Αυτό που περιγράφεις είναι η δεύτερη φάση μετάλλαξης του Συριζα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Παρέμβαση Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών στο 1ο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας και η γνώμη της "Α"

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, η νέα δημοτική πρωτοβουλία από τους Αλέκο Γούλα κι Ευτυχία Παπαλουκά

Γούλας- Παπαλουκά ζητούν προετοιμασία για αντιμετώπιση της Εύας

Ακέφαλη πόλη...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος

Μόνο για την παρέλαση ενδιαφέρεται ο Βούρος, όχι για την πόλη- Μαρτυρία κατοίκου

Δημήτρης Κανταρέλης και Γιάννης Βούρος ενδιαφέρονται για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ

Με τις κόρες των κολλητών του κάνει ότι διοικεί ο Βούρος

Απανωτές γκάφες Βούρου- Χαμός στην Κοινωφελή μετά την παραίτηση Καραβία

Μόνο φανατικός οπαδός, τίποτε άλλο...

Βούρος για γέλια: Ο άνθρωπος που στηρίζεται σε αποστάτες, ζητά από τον Καραβία να παραδώσει την έδρα

Τέλος κι ο Καραβίας- Βάρεσε διάλυση το Βουρέικο…

Πώς θα προλάβουμε τον κίνδυνο...

Στην πόλη, τίποτα δεν σκίζει «τη θολή γραμμή των οριζόντων»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Ντινος
Η ΔΠ έχει δοκιμαστεί κ απέτυχε πλήρως όπως και ο Βούρος φυσικά! Εφόσον το γήπεδο τελείωσε και οι «επιδοτήσεις» του Βαγγέλα έπαυσαν έχει λόγ...

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, η νέα δημοτική πρωτοβουλία από τους Αλέκο Γούλα κι Ευτυχία Παπαλουκά
Xρήστης: Ανωνυμος
@19.36 Και γιατί δεν τους κάνεις ένα τηλεφώνημα να τους πεις δηλαδή ότι συμμετέχεις και εσύ και ας μην γνωρίζεις τις απόψεις τους για συγκεκ...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Ανωνυμος
@Ιφιγενεια Δεν είσαι ευχαριστημένη από την Δύναμη πολιτών; Μπορείς να αναφέρεις 2-3 ονόματα προοδευτικών αυτοδιοικητικών πολιτών και κινήσεω...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: @(23/11/2022 11:37)
Δεν είναι το θέμα αν ήταν μέλος της ΕΑΜ ή όχι γιατί πέθανε πολύ νωρίς για να κριθεί. Κανείς δεν μπορεί να τον βάλει με το έτσι θέλω στην ίδι...

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών, η νέα δημοτική πρωτοβουλία από τους Αλέκο Γούλα κι Ευτυχία Παπαλουκά
Xρήστης: Γιώργος Κωνσταντόπουλος
Επιθυμώ να συμμετέχω με οποίον τρόπο μπορώ στο ενεργό Σχήμα σας ! Ευχαριστώ ! ...

Δύναμη Πολιτών: Σφοδρή επίθεση σε Βούρο- κάλεσμα για ενωτικό μέτωπο
Xρήστης: Ιφιγένεια
Όχι νέο ενωτικό μέτωπο. Η πόλη χρειάζεται μια καινούργια παράταξη.Προοδευτική - Ενωτική, με όλους τους προοδευτικούς , αυτοδιοικητικούς παρά...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: @George (21/11/2022 21:38)
Δεν επιβεβαιώνεται καν ότι ο Κοντούλης ήταν μέλος του ΕΑΜ. Ότι θέλει υποστηρίζει ο καθένας για να εξυπηρετήσει την προπαγάνδα του ...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: Ντινος
@Ανωνυμος (17/11/2022 01:22) Βρωμιάρη με νοητικό θεματάκι συνέχισε να γράφεις μας διασκεδάζεις! ΑΕΚ θα βλέπεις θα κρύβεσαι σίχαμα! ...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: Ανώνυμος
Πιο άκυρη και αποτυχημενη εκδήλωση δεν έχει ξανακάνει το κκε. Και οι αεκτζηδες και οι κουκουέδες ψηφοφοροι δυσαρεστημένοι....

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: @Ανωνυμος (17/11/2022 01:22)
Διαπιστώνω ότι σε πονάει πολύ περισσότερο απο ότι πίστευα η γηπεδάρα. Εφιάλτης σου έχει γίνει. Καλή μετακόμιση στα αποβράσματα του είδους σο...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: George
Να ξέρετε επίσης σιχάματα αριστεροφασίστες ότι το βρωμοσήμα του ΚΚΕ στην ταμπέλα που τοποθετήσατε δήθεν για να τιμήσετε τον ποδοσφαιριστή τη...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: Ανωνυμος
@19. 58 Ένα άγχος το είχα αν οι βλαμμένοι που δεν έχουν καταλάβει τι διαβάζουν είναι ένας η δύο! Είσαι μοναδικός βλαμμενος και το ξέρεις! Τ...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: Ντινος
@ Σταλινολάγνο - φιλοΑπολλωνιστη Για να καταλάβεις πόσο ηλίθιος είσαι μετά από 3 χρόνια δεν έχεις καταλάβει οτι σε κράζουν πολλοί… Στις 03:...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: Ηθελα να ξερα που τα βρηκατε αυτα τα φυντανια
@ ΝτίνοGeorgeTasos πολύ ωρα'ια τα λες για τους "αριστεροφασίστες"! Να εδώ https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/kke-aek-simainei-...

Παπαλουκά: Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας- Πτυχές και διαχείριση του προβλήματος
Xρήστης: @Ανωνυμος (12/11/2022 02:47)
Ρε ανεγκεφαλε ναι εγώ έγραψα και τα 2 σχόλια. Ποιος σου είπε ότι ήθελα να φαίνεται ότι είμαστε 2; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι ώστε να πιστε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©