Τιμή μας, να μάς υβρίζουν οι γυρολόγοι της πολιτικής

Δημοσιεύτηκε στις 12/01/2022 στην κατηγορία Η πόλη  |  12 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Αλήθεια, αγαπητέ αναγνώστη, δεν έχω καταλήξει σε ποιο ύφος πρέπει να απευθυνθώ στον γυρολόγο της πολιτικής που το παίζει αντιδήμαρχος Παιδείας.

 

Ναι, στον Τάσο Κωνσταντινίδη, αυτόν τον... "γίγαντα" της τοπικής πολιτικής σκηνής, που έφτιαξε συνδυασμό, πήρε μια μούντζα σε ποσοστά (5% και κάτι ψιλά), εξέλεξε τον εαυτό του κι άλλον ένα, αυτός ο άλλος ένας λίγο καιρό μετά τον εγκατέλειψε και στο μεταξύ ο "υποψήφιος δήμαρχος" Τάσος Κωνσταντινίδης έγινε ουρά του τουρίστα δημάρχου Βούρου με αντάλλαγμα την έμμισθη θέση αντιδημάρχου, ενώ αργότερα μάζεψε τον συνδυασμό του και τους είπε "εγώ πλήρωσα για τις εκλογές, ό,τι θέλω εγώ θα κάνει ο συνδυασμός".

 

Και βέβαια ο συνδυασμός διαλύθηκε, εν μέσω των οργισμένων υποψηφίων συμβούλων, που αισθάνθηκαν ότι ο επικεφαλής τους τους εξαπάτησε αφού, ενώ εκείνοι ήθελαν να συμβάλουν στη βελτίωση της πόλης, τελικά εκείνος απλώς έκανε "ντιλ" με τον Γιάννη Βούρο για ίδιον όφελος. 

 

Τι να πείς για αυτόν τον Δελαπατρίδη της Φιλαδέλφειας;

 

Τον άνθρωπο που κάθεται αμέριμνος και χασκογελάει σε τραπέζι 15 ατόμων, μερικοί εκ των οποίων καπνίζουν σε κλειστό χώρο, ενώ οι νόμοι (τους οποίους υποτίθεται ότι υπηρετεί) δεν επιτρέπουν πάνω από έξι κι απαγορεύουν το κάπνισμα;

 

Να μην ξεχάσω ότι δηλώνει και βέρος αριστερός- Να τον χαίρεστε εκεί, στην τοπική Αριστερά...

 

Ανέβασα διαμαρτυρίες γονέων για την έλλειψη σελφ τεστ στα σχολεία.

 

Παράθεσα μάλιστα και τις σχετικές αναρτήσεις. 

 

Των γονέων ήταν, όχι δικές μου, δείτε εδώ για να θυμηθείτε

 

Κι αυτή η καρικατούρα της τοπικής πολιτικής αποδίδει τις αναρτήσεις γονέων... σε μένα. 

 

Έλα Χριστέ και Παναγία!!!

 

Διαβάστε τι γράφει ο άνθρωπος που μετεβλήθη από υποψήφιος δήμαρχος σε υποτακτικό του τουρίστα δημάρχου: 

 

 

Τι να πεις για αυτή την τυχαία παράθεση λέξεων; Πρώτον θεωρεί ότι όποιος ασκεί κριτική είναι "τυφλωμένος από εμπάθεια" σε αντίθεση προφανώς με όσους μισθοδοτούνται από τον δήμο ως δήθεν "σύμβουλοι" και διατηρούν ιστοσελίδες υμνητικές για τον Βούρο. Αυτή η ξεφτίλα δεν ενοχλεί τον "ευαίσθητο" Κωνσταντινίδη, η κριτική τον κάνει να αγανακτεί.

 

Ως το τέλος θα υποστεί, ας του πει κάποιος, την σκληρή κριτική μας, μαζί με τη χλεύη της τοπικής κοινής γνώμης για τα χάλια του. 

 

Οι ύμνοι πληρωμένων αργομίσθων προς την εξουσία είναι η σωστή δημοσιογραφία για τον Κωνσταντινίδη- Δελαπατρίδη της Φιλαδέλφειας. 

 

Η αλήθεια, βέβαια, για τον γυρολόγο Κωνσταντινίδη υπάρχει ΜΟΝΟ στην ανακοίνωση του δήμου.

 

Μόνο ο δήμος λέει την αλήθεια, όχι ο γονιός που πήγε Δευτέρα πρωί το παιδί του στο σχολείο και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ SELF TESTS.

 

Ο γονιός λέει ψέματα, είναι μάλλον "εμπαθής" κι αυτός.

 

Ο δήμος μόνο, και ο γυρολόγος αντιδήμαρχος λένε την αλήθεια. 

 

Εμπαθής ο δημοσιογράφος, εμπαθής ο γονιός, εμπαθής όποιος ασκεί κριτική για τα χάλια της πόλης -και φυσικά των σχολείων. 

 

Αλλά τι περιμένετε από αυτή τη φιγούρα της τοπικής πολιτικής;

 

Είναι ο ίδιος Κωνσταντινίδης που έκανε την πάπια όταν μεγάλες ιστοσελίδες δημοσίευαν εικόνες ντροπής με μαθητές να βγαίνουν από τα πλημμυρισμένα σχολεία πάνω σε θρανία που τα ένωσαν και τα έκαναν γέφυρες.

 

Είναι ο ίδιος Κωνσταντινίδης που όταν τουρτούριζαν τα παιδιά λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης σφύριζε αδιάφορα ή όταν γινόταν ρεντίκολο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

 

Σας θυμίζω (δείτε το σχετικό δημοσίευμα εδώ) ότι ο Κουτσάκης (κι όχι ο...αρμόδιος αντιδήμαρχος) ανακοίνωσε στο δημοτικό συμβούλιο ότι θα αναβαλλόταν το θέμα του αν θα διετίθεντο σχολικοί χώροι σε φορείς και συλλόγους της πόλης.

 

"Όχι, δεν θα αναβληθεί" έλεγε με το γνωστό ύφος του ξερόλα και του βέβαιου για τα πάντα, ο Τάσος Κωνσταντινίδης.

 

"Θα αναβληθεί" επανέλαβε ο Κουτσάκης.

 

Τελικά μετά από λίγο, το θέμα ανεβλήθη, ενώ είχε ήδη αποδειχθεί ότι είχε πλήρη άγνοια ο "αρμόδιος" αντιδήμαρχος.

 

Έτσι διοικεί η ανίκανη διοίκηση Βούρου και τόσο αναξιοπρεπής είναι ο Τάσος Κωνσταντινίδης, ώστε να καταδέχεται να παραμένει αντιδήμαρχος παιδείας (είναι το χιλιαρικάκι, βλέπετε...) μετά από τέτοια αδειάσματα...

 

Είναι ο ίδιος Κωνσταντινίδης που σε κάθε του παρέμβαση προκαλεί το γέλιο των συμπολιτών μας. 

 

Αυτός λοιπόν ο γυρολόγος, ο άνθρωπος που κατάργησε το συνδυασμό του για να τσεπώνει το χιλιάρικο του αντιδημάρχου, μας υβρίζει, ως "εμπαθείς" και "ψεύτες". 

 

Κι εμείς λέμε: Ευτυχώς που μας υβρίζουν τύποι σαν τον Κωνσταντινίδη, η σύντομη πολτεία των οποίων εξευτελίζει την Αυτοδιοίκηση και την πολιτική στα μάτια του πολίτη.

 

Το ότι μας υβρίζει ο υποψήφιος της μούντζας (σε ποσοστά) αποτελεί έναν ακόμα τίτλο τιμής για την "Αλήθεια". 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Τα έξι «καρφιά» της παραίτησης Παπακώστα- Τι γράφει- Ποια μηνύματα στέλνει

 

Παραίτηση- βόμβα της Ανθής Παπακώστα

 

Ανασχηματισμός απελπισίας- Ποιος έλεγε πάντα «ναι» στο Βούρο κι αυτός τον στέλνει στα αζήτητα

 

Ραγδαίες εξελίξεις- Έκτακτη συνεδρίαση ζητούν 16 μέλη του συμβουλίου- Τελεσίγραφο Γεωργαμλή

 

Βούρου κατάβασις (VIDEO)- Η «ενημέρωση» στους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Τρώνε τις σάρκες τους στο Βουρέικο- «Μπάχαλο» το δημοτικό συμβούλιο- Αποχώρησε ο Γεωργαμλής

 

Όλη η πόλη μαζί κι ο Βούρος χώρια...

 

Η ντροπή της πόλης

 

200: Όλη η Ελλάδα γιόρταζε κι ο Βούρος έκανε ομιλία... στα δέντρα!

 

Οι πραγματικοί εχθροί της ΑΕΚ

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Γράψτε την άποψή σας

Βάλτος (12/01/2022 19:58)

Αντιδήμαρχος Υπεράσπισης.......

Ανώνυμος (12/01/2022 22:30)

Μία και μόνη ένσταση σε όσα γράφετε. Ο κ. Κων/νίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αριστερά οιασδήποτε απόχρωσης, ανεξαρτήτως του τι ταμπέλα θέλει ο ίδιος να φοράει στον εαυτό του και παρά το "ξέπλυμα" που προσπάθησαν να του κάνουν δύο-τρεις (όχι περισσότεροι) πρόθυμοι ηλίθιοι του τοπικού Συριζα καλώντας τον σε εκδηλώσεις. Ευτυχώς είναι καταγεγραμμένες οι κατά καιρούς απόψεις του κ. Κων/νίδη στα δημοτικά συμβούλια και ακόμα κι ο πιο αγράμματος πολιτικά καταλαβαίνει ότι μόνο με την αριστερά δεν έχει σχέση. Κατά τα λοιπά δεν ξέρω πως πρέπει να χαρακτηριστεί κάποιος που κουνάει εδώ και δύο χρόνια το δάχτυλο σε όλο τον κόσμο από το φέϊσμπουκ για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και ο ίδιος φωτογραφίζεται με άλλους 15 σε μικρό κλειστό χώρο. Ρόμπα ίσως; Και μάλιστα ξεκούμπωτη;

Γονιός (12/01/2022 22:48)

Αυτός νομίζει ότι οι γονείς των μαθητών της πόλης είναι το παρεάκι του. Ας βγει ινκόγκνιτο να μάθει τι γνώμη έχουν οι γονείς στα σχολεία για την αντιδημαρχία του. Όλοι ξέρουν ότι όταν πλημμύρισε το σχολικό συγκρότημα στην Εφέσου επέδειξε ευθυνοφοβία και το μόνο που είχε να πει ήταν ότι "δεν είμαι αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών" αδειάζοντας κανονικότατα και τον συνάδελφό του αντιδήμαρχο.
ΥΓ: Kάποιες στιγμές αναρωτιέμαι μήπως είμαστε υπερβολικοί για την κριτική σ' αυτή τη διοίκηση. Βλέπεις όμως ότι αποτελείται από κάτι τύπους σαν αυτόν και λες "και λίγα λέω"!

Πολλά νευράκια το παιδί (12/01/2022 23:20)

Έχει ένα μόνιμο εκνευρισμό ο Τασούλης όσο περνάει ο καιρός. Λογικό. Έτσι αντιδρούν όσοι γνωρίζουν ότι τα ψωμιά τους είναι τελειωμένα και δεν πρόκειται να εκλεγούν ούτε σε δσ τοπικού συλλόγου ξανά.

Χάλια (13/01/2022 00:12)

Τα διάβασα τα χάλια τους. Και φαντάστηκα τί πίεση θα άσκησαν από το σχολείο στην δόλια μάνα, για να αναγκαστεί να σβήσει από παντού το παράπονό της.
Πιο χαμηλά πάει;

ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (13/01/2022 09:12)

Σας παρακαλώ μην ασχολείστε με ''τυπάκια'' του 5% .Προφυλάξτε μας επι τέλους .Τώρα που καθόμαστε και μιλάμε γιαυτόν του δίνουμε περισσότερα ποσοστά .Λίγο έμεινε ακόμα . Αφήστε τον να χαρεί λιγάκι την ΄΄επιτυχημένη ''του πορεία . Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο .Ιδιαίτερα εάν είχες δάσκαλο τον Βαγγέλη Βενιζέλο .Μην γελάτε και πάθετε κάτι .Όσοι τον ψήφισαν ,ας τον ξαναψηφίσουν.Μην γελάτε ειρωνικά .Δεν είναι ευγενικό .Είπαμε : H ελπίδα είναι το όνειρο του ΞΥΠΝΗΤΟΥ .Καλό ΞΥΠΝΗΜΑ!!!!!!!!

O Tempora O Mores (13/01/2022 10:03)

Διαβάζοντας κάποιος την ανάρτηση του αντιδημάρχου που αναδημοσιεύετε, διαπιστώνει ότι στη πόλη μας ζούμε την πρωτοφανή προσπάθεια σπίλωσης ενός κανονικού, με ένσημα και πείρα, δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την λογική(;) του κ. Κωνσταντινίδη, η πρόσβαση του δημοσιογράφου στις πηγές και την πληροφορία, η ενημέρωση της κοινής γνώμης και μάλιστα με στοιχεία, από κοινωνικό και επαγγελματικό πλεονέκτημα μετατρέπεται σχεδόν σε... ποινικό αδίκημα. Μέσα από μια (αποτυχημένη βεβαίως) προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας, ένας δημοσιογράφος στοχοποιείται γιατί δήθεν η πληροφορία προέκυψε από κάποιους... "εμπαθείς" που είχαν... κακές προθέσεις, ενώ θεωρείται (πάντα με την Κωνσταντινίδειο λογική) έγκυρο το δελτίο τύπου του δήμου που γράφεται από κάτι απίθανους που δεν έχουν περάσει ούτε από πεζοδρόμιο εφημερίδας και πληρώνονται από τα λεφτά των δημοτών.

Πολίτης (13/01/2022 13:41)

Κε Κωσταντινίδη ήταν δικαίωμά σας αναφαίρετο να κάνετε τις επιλογές σας, έστω κι αν γλύψατε εκεί που φτύνατε. Δεν είστε ούτε ο πρώτος ούτε θα είστε ο τελευταίος. Πρόσφατα άλλως τε το ίδιο έκανε κι ο κ. Ούσταμπαλιδης. Εκείνο που ΔΕΝ είναι δικαίωμά σας είναι να ψαρεύετε σε θολά νερά και να δηλώνετε αριστερός ή κεντροαριστερός γιατί απλά σύμφωνα με τα πεπραγμένα σας στην τοπική εξουσία ΔΕΝ είστε. Δεν ξέρω κανέναν αριστερό που θα συνηγορούσε στο να γίνει ένα έργο (για τον ηλεκτροφωτισμό μιλώ) με τριπλάσιο κόστος από αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Επίσης, δεν ξέρω κανέναν αριστερό που θα αμελούσε (όπως εσείς, χωρίς να απολογηθείτε γι' αυτό) για τα δεκατιανά στα σχολεία. Ακόμα κι ο αμετακίνητα νεοδημοκράτης Τομπούλογλου είναι σαφέστατα αριστερότερα από εσάς σε κοινωνικές ευαισθησίες. Σας συμβουλεύω, αντί να φλυαρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ολοκληρώσετε τη θητεία σας με ταπεινότητα παράγοντας επιτέλους κάτι καλό για τη πόλη μας.

Ποιος??? (13/01/2022 18:39)

Ποιος, ο Κωνσταντινίδης αριστερός? Φαντάζομαι χωροταξικά το εννοείτε. Αριστερά όπως μπαίνουμε, γιατί όπως βγαίνουμε είναι δεξιά. Και η πόρτα θα κλείσει με θόρυβο πίσω του βγαίνοντας. Λίγα τα ψωμιά του Τους τυχάρπαστους αριβίστες τους ξερνάει το ίδιο το σύστημα. Τέλος, μην υποτιμάτε το 5% που πήρε, δεν είναι λίγο όταν το ΚΚΕ μένει καθηλωμένο εδώ και χρόνια στο 7-8% στις δημοτικές εκλογές. Φυσικά δεν ήταν δικό του κατόρθωμα. Ήταν τυχερός γιατί είχε μαζί του και κάποιους σοβαρούς. Αυτούς που τους ξεγέλασε (ας πρόσεχαν!) μαζί με χίλιους ακόμα ψηφοφόρους (ας πρόσεχαν κι αυτοί!), αλλά που του γύρισαν την πλάτη με πάταγο στην πορεία. Δεν υπάρχει πιο κωμικό από το να αυτοαποκαλείται επικεφαλής παράταξης και να καταθέτει και στεφάνια. Όταν εκλείψει ο Βούρος από την πόλη, κανείς δεν θα τον θυμάται.

Ο Λιγουριδης (13/01/2022 22:03)

Ασφαλως δεν ειναι ουτε αριστερος ουτε τιποτα
Τενεκες ξεγανωτος ειναι και πισινος του μπροστινου του δρακουΜελ.....

Απαραταξιακος (14/01/2022 00:40)

Ποιας παραταξης επικεφαλης ειναι αυτος ακριβως; Ο ενας του δημοτικος συμβουλος ανεξαρτητοποιηθηκε, οργανα παραταξης δεν εχει, για ποια παραταξη μιλαμε; Μονος του ειναι. Τουλαχιστον ο μπαρμπαΧρηστος, παρα τις ολες γραφικοτητες του ενταχθηκε εκει που ανηκε και εοισημα διαλυοντας τη δικια του. Τουτος δω νομιζει οτι μπορει να ψαρευει σε θολα νερα.

Φταινε βεβαια και οσοι πριν απο αρκετα χρονια μας τον παρουσιαζαν/ διαφημιζαν ως τον εκπληκτικο "Προεδρο της Ενωσης Συλλογων Γονεων και Κηδεμονων", "φερελπι", "πολιτικα αφθαρτο" κλπ, για να τα λεμε ολα.

For the festivals (14/01/2022 01:17)

@18:39 Η τελευταία συνέλευση της παράταξης του Τάσου, έγινε σε ασανσέρ και δεν τηρήθηκαν υγειονομικά μέτρα αλλά δεν χρειαζόταν γιατί ήταν μόνο ο επικεφαλής, άντε κι άλλος ένας. Ο λόγος που επιλέχθηκε ο θάλαμος του ασανσέρ ήταν για να μην ενοχλούν τη συνέλευση της πολυκατοικίας που είχε περισσότερα άτομα.

ΥΓ1: Τιμή και δόξα στον εκφωνητή του Δήμου, που όταν τον αναγγέλει για την κατάθεση στεφάνου ως επικεφαλής παράταξης, δεν λύνεται στα γέλια. Υπόδειγμα αυτοσυγκράτησης!
ΥΓ2: Τάσο πότε θα κόψει πίτα η παράταξη; Θα φτάσει το ΠΠΙΕΔ ή είναι μικρό;
ΥΓ3: Σκέψου πάντως και την περίπτωση ενός cupcake αντί πίτας. Μικρό και οικονομικό.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Εσείς διαβάσατε τον eπαλΜΟΓΡ@ΦΟ;
Xρήστης: Πικρή διαπίστωση
Ένα σχολείο της πόλης παίρνει 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Και δεν βρέθηκε μια τοπική κομματική οργάνωση, μια δημοτική π...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ανώνυμος
Κάποτε, στην όχι και τόσο μακρινή δεκαετία του '80, με ένα χαρτί από μια Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ που πιστοποιούσε ότι ο κάτοχός του είναι μέλος του κ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Φλ.
@16:54 Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Το πρώην ΠΑΣΟΚ σκέτο και νυν ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν μπορεί να ξεφύγει απ' το dna του. Κόμμα χτισμένο στα πρότυπα...

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...
Xρήστης: επώνυμος
θα μας τρελάνεις ρε Ανώνυμε. Κατακρίνεις τις ανοησίες του Βοϊλή και προτείνεις το ίδιο....

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Ανώνυμος
Με το συνέδριο του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ μάθαμε κι ότι ζει ο Απόστολος Κακλαμάνης. Μιλάμε για τεράστια ανανέωση το "κίνημα"....

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Καταντια
Κατάντια! Η "ριζοσπαστικη αριστερά" της πόλης επικροτεί τις δουρες και τους φλαμπουραρηδες! Αντε σύντροφοι! Την επόμενη φορά να εκλεξετε και...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Αλλά... αυτοί είστε...
@Το νου σας ρεμάλια (20/05/2022 09:27) Ο (Τ)Ζελένσκι την τρέχει. Όχι ο καπελαδούρας. Αλλά το ίδιο είναι. Γενικά δεν έχουν το θάρρος να βγου...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Τα ύστερα του κόσμου!!!!!!!
Οι δεξιοί της ΝΦΝΧ κάνουν δράσεις αλληλεγγύης και οι αριστεροί της ΝΦΝΧ μεταλλάσσονται σε τσάτσους του βουροτιγρέϊκου....

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ρε τι γίνεται!!!
@20/05/2022 09:27 Πράγματι! Το ότι η γνωστή τοπικη πατσαβούρα (η μόνη που έγραφε ύμνους για την 21η Απριλίου) στηρίζει σύριζα, λέει πολλά γι...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια
Xρήστης: Προς τοπικούς κιναλοΠασόκους
Απεδείχθη περίτρανα ότι ο νέος σας "αρχηγός" που κοκορευόσασταν ότι υπέρψηφίστηκε στη ΝΦ, δεν είναι κομιστής του καινούργιου. Υπέκυψε στις μ...

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@φιλΧαλ Αυτο θα πει προοδος....

Κοινωνική πρωτοβουλία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: φιλΧαλ
@"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (13/05/2022 12:25) Όσο και να ειρωνεύεστε είστε μόνο λόγια και φρου φρου κι αρώματα και μεγάλες κουβέντες. Θα στο ξαναπώ. Δεν ...

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...
Xρήστης: Ανώνυμος
@ Apollon +ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με τον οποίο οι σημερινοί ιθύνοντες του δικού μας ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ πρέπει να σκεφτούν την αδελφοποίηση ίσως και τη συγ...

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...
Xρήστης: @ράμογλου (12/05/2022 02:21)
Πολύ σωστά αλλά μια επισήμανση. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ δεν βρίσκεται απλά σχεδόν στη γειτονιά μας. Είναι ουσιαστικά γειτονιά μας και μη ξεχνάμε ότι σε πε...

Τίμησαν τη μνήμη των Ποντίων
Xρήστης: ♫ Στεφάνια και φανφάρες
Από στεφάνια και παράτες είμαστε χορτάτοι. Κάποτε μπορεί και να εντυπωσιαζόμασταν με όλα αυτά. Τώρα φαίνονται φαιδρά. Κι ακόμα πιο φαιδροί ό...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©