Μόνος υπεύθυνος ο Βούρος για καθυστερήσεις σε άλσος-γήπεδο. Ψάχνει συναλλαγή με Γρετζελιά

Δημοσιεύτηκε στις 08/03/2021 στην κατηγορία Η πόλη  |  1 σχόλιο

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Όσες αστοχίες μπορούσε να κάνει ο Γιάννης Βούρος στην αγωνιώδη προσπάθειά του να προχωρήσει η νέα διαχειριστική του άλσους ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και στο γήπεδο (μόνο αυτό τον νοιάζει σε όλη την πόλη), τις έκανε. Κατάφερε να μην αποφύγει... κανένα λάθος. Ας τα δούμε από την αρχή: 

 

1. Όσα πάνε κι όσα έλθουν

 

Όλα τα θεματα που αφορούν σε κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, άρα και η διαχειριστική του άλσους που άμεσα συνδέεται με το γήπεδο (κι ας λέει το αντιθετο ο "μυρωδιάς" δήμαρχος), έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο απροετοίμαστα, απαράσκευα, πρόχειρα.

 

Χωρίς προηγούμενη δουλειά από τους αιρετούς (ό,τι κάνουν οι υπάλληλοι, αλλά κι αυτοί χωρίς καθοδήγηση, χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς την αντικειμενική δυνατότητα να εργαστούν με πρόγραμμα και σχέδιο.

 

Τους φέρνουν τελευταία στιγμή θέματα, στην τούρλα του Σαββάτου κι οι υπηρεσίες τρέχουν την ύστατη ώρα, έχοντας τους αιρετούς να... επείγονται, ενώ οι ίδιοι κινήθηκαν όπως πάντα, απελπιστικά αργά...).

 

Διαλυμένο ασκέρι, η Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου, με αλληλοκαρφώματα, υπονομεύσεις και "δηλητήριο" μεταξύ των μελών της, είναι καθημερινή απόδειξη παρακμής, αλλά και της τύχης που έχουν τέτοια συνονθυλεύματα, τα οποία δημιουργούνται την τελευταία στιγμή, χωρίς ετοιμασία, χωρις "ζύμωση" μεταξύ των μελών τους, μόνο και μόνο για να γίνουν οι δουλειές όσων τα επινόησαν.

 

2. Ο Βούρος επιβιώνει, προκαλώντας αποστασίες έναντι ανταλλαγμάτων

 

Ενώ το σημερινό δημοτικό συμβούλιο προέκυψε από την απλή αναλογική, άρα όλοι εξαρχής γνώριζαν ότι κανένας συνδυασμός δεν θα είχε απόλυτη πλειοψηφία, συνεπώς έπρεπε να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις και συμπτώσεις ώστε η όποια πλειοψηφία να αντέξει, ο Γιάννης Βούρος, ξένος σε αυτή την πόλη και στη νοοτροπία της, αντί της συνεννόησης επέλεξε τον δρόμο των αποστασιών.

 

Αρχικά έκανε μια συμφωνία της συμφοράς με τον Παντελή Γρετζελιά και τον πρόθυμο να συμφωνήσει σε ό,τι του τάξουν Τάσο Κωνσταντινίδη (ο οποίος διέλυσε τον συνδυασμό του με ντροπιαστικό τρόπο, αφού είπε ξεδιάντροπα στους υποψηφίους του ότι αυτός έβαλε τα λεφτά, άρα αυτός αποφασίζει τι θα γίνει με τον συνδυασμό, δείχνοντας έτσι τον ξεπεσμό σε όλο του το μεγαλείο).

 

Η συμφωνία ήταν αντάξια ενός Γιάννη Βούρου: Καμία προγραμματική σύγκλιση, καμία πολιτική συμφωνία, μόνο μοίρασμα θέσεων.

 

Έλα μαζί μου και πάρε αυτά.

 

Καθαρή συναλλαγή, μακριά από τα μάτια των πολιτών, μακριά από την κοινή γνώμη της πόλης, την οποία ο αποξενωμένος δήμαρχος συστηματικά κρατάει στο σκοτάδι.

 

Όταν, μάλιστα, "Η Αλήθεια" πίεζε από αυτές εδώ τις σελίδες για να μας δέιξουν τα συνεταιράκια την προγραμματική τους σύγκλιση, ο Γιάννης Βούρος δεν δίστασε ούτε τότε να κοροϊδέψει τους Φιλαδελφειώτες κα ιτους Χαλκηδονιώτες, να τους δείξει πόσο πολύ τους υποτιμά, βγάζοντας μια ανακοίνωση που έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η "προγραμματική σύγκλιση" ήταν... το καλό της πόλης. 

 

Στη συνέχεια η συμφωνία κατέρρευσε (έτσι γίνεται όταν στηρίζεται σε πήλινα πόδια) γιατί ο Γρετζελιάς ήθελε περισσότερα, αλλά κι ο Βούρος ήθελε περισσότερα.

 

Μόνο ενοποιητικό στοιχείο, τα προσωπικά οφέλη.

 

Αυτή είναι η μόνιμη πρακτική Βούρου.

 

Κι επειδή τελικά οι δυο τους (Γρετζελιάς και Βούρος) δεν τα βρήκαν, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος επιστράτευσε έναν ακόμα πιο ποταπό τρόπο να εξασφαλίσει πλειοψηφία: Άρχισε να καλλιεργεί αποστασίες από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης, με αντάλλαγμα, τι άλλο;

 

Προσωπικά οφέλη, θεσούλες στη διοίκηση και μια ψευδαίσθηση ότι κι οι αποστάστες... "διοικούν" το δήμο.

 

Πραγματική κατάντια, πολιτική, ηθική, αξιακή...

 

Έτσι, μετά τις εκλογές, κι αφού είχαν διεκδικήσει την είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο με άλλους συνδυασμούς, σταδιακά "ανακάλυψαν" πόσο καλός δήμαρχος ήταν ο Γιάννης Βούρος (αφού τους πρόσφερε θεσούλες για την πάρτη τους στη διοίκηση) ο Θάνος Λέκκας και η Σοφία Αλεφραγκή.

 

Είχαν προηγηθεί, βέβαια, δυο επικεφαλής συνδυσμών, δηλαδή δυο άνθρωποι που δεν ντράπηκαν να εμφανιστούν ενώπιόν μας ως υποψήφιοι δήμαρχοι, για να γίνουν μετά έναντι πινακίου φακής υποτακτικοί, κολαούζοι του Βούρου (αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ ο Κοπελούσος που απλώς τον ψήφισαν οι οικογένειες της παρέας του που είχε βάλει στο ψηφοδέλτιο, έμμισθος αντιδήμαρχος Παιδείας ο Κωνσταντινίδης). Για να δείτε πόσο σάπιο κι ανίκανο είναι το δημοτικό κατεστημένο αυτής της πόλης...

 

3 Ψυχική αποξένωση

 

Με αυτές τις άθλιες πρακτικές Βούρου, της προσωπικής εξαγοράς συνειδήσεων αντί της έντιμης πολιτικής διαπραγμάτευσης ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη πολιτική συμφωνία διοίκησης του δήμου, ο "μυρωδιάς" της πολιτικής δήμαρχος δημιούργησε ψυχική και πολιτική αποξένωση από τους συνδυασμούς της αντιπολίτευσης.

 

Παράλληλα, ούτε τον μοναδικό του σκοπό δεν κατάφερε να πετύχει (είπαμε: Δεν υπήρξε αστοχία που να μην την κάνει. Μόνο εκεί είναι άριστος: Στις γκάφες) καθώς παρά τις ντροπιαστικές αποστασίες, πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο δεν έχει.

 

Για την ακρίβεια διαθέτει τους δέκα που εξελέγησαν με τον συνδυασμό του (και που πάντως δεν παραμένουν σε αυτόν επειδή σέβονται ή φοβούνται τον Βούρο, αυτόν πια κανείς δεν τον λαμβάνει υπόψη του) τους δυο... υποψηφίους δημάρχους που έγιναν υποτακτικοί του και τους άλλους δυο που απέσπασε από τους συνδυασμούς Γρετζελιά και Τομπούλογλου. 

 

Έτσι, στο μείζον θέμα της νέας διαχειριστικής του άλσους, ο Γιάννης Βούρος κατάφερε με τον συνδυασμό των παραπάνω ολέθριων πολιτικών λαθών να έχε ιαπέναντί του τη Δύναμη Πολιτών, την Πόλη της Καρδιάς μας, τη Λαϊκή Συσπείρωση και βέβαια όλους τους ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ για να ακολουθήσουν τον ντροπιαστικό δρόμο της αποστασίας...

 

Μόνη σανίδα σωτηρίας του, η συναλλαγή με τον Γρετζελιά

 

Έτσι που τα έκανε ο Γιάννης Βούρος, μία λύση έχει πλέον: Να βρει ένα τόπο να συναλλαγεί με την παράταξη Γρετζελιά (ο στενός πυρήνας της οποίας είναι τρία άτομα, οι Παντελής και Χρήστος Γρετζελιάς και ο Γιώργος Αναγνώστου) ώστε αν προστεθούν στην "ομάδα- Φρανκενστάιν" του Βούρου να πετύχουν τον πολυπόθητο αριθμό 17 για να περάσει η νέα διαχειριστική. 

 

Το ερώτημα είναι αν ο Παντελής Γρετζελιάς, που έχει αντιληφθεί τόσο την έλλειψη κάθε πολιτικής ηθικής, όσο και κάθε πολιτικής ικανότητας του Γιάννη Βούρου, μετά το άδειασμα που του έκανε ο δήμαρχος στην αρχική τους (ας την πούμε έτσι) "συμφωνία", θα δεχθεί και πάλι να βάλει πλάτη ώστε ο χειρότερος από κάθε άποψη δήμαρχος που γνώρισε αυτή η πόλη να επιτύχει τον μοναδικό σκοπό, ο οποίος τον ενδιαφέρει: Τις διευθετήσεις στο άλσος ώστε να μην υπάρξουν κανενός είδους καθυστερήσεις...

 

Αναμένουμε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα τρία ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

 

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

 

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

 

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα

 

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

 

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

 

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

 

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Αχαχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε 

 

Γράψτε την άποψή σας

"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (08/03/2021 13:35)

Το ζήτημα είναι εντελώς τεχνητό.
Δεν υφίσταται καμμία απολύτως αντίρρηση εντός δημοτικού συμβουλίου.
Απλώς η εργολήπτρια εταιρία προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην παράδοση του έργου, εφευρίσκοντας ζητήματα που θέλουν (και καλά) απόφαση δημοτικού συμβουλίου.
Το έργο μπορεί να παραδοθεί χωρίς ανάβαθμους, όπως λένε τα σχέδια που κατατέθηκαν.
Οι ανάβαθμοι αποτελούν τροποποίηση της υπάρχουσας άδειας δόμησης.
Αλλού αυτά.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©