Μετωπική σύγκρουση διοίκησης - αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό

Δημοσιεύτηκε στις 23/12/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  9 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Σε μετωπική σύγκρουση εξελίσσεται η αντιπαράθεση της ενωμένης αντιπολίτευσης και της "διοίκησης της τσόντας", δηλ της διοίκησης Βούρου με τους αποστάτες από άλλες παρατάξεις που τη σιγοντάρουν έναντι ανταλλαγμάτων (θέσεις στη διοίκηση), με νέο πεδίο τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. 

 

Η ενωμένη αντιπολίτευση κατέθεσε εναλλακτικό προϋπολογισμό με αυξημένες δαπάνες κυρίως στην Παιδεία, το Περιβάλλον και τους αθλητικούς χώρους.

 

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει ο προϋπολογισμός της αντιπολίτευσης και ποιοι τον υπογράφουν

 

Κατατέθηκε σήμερα από 14 δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης σχέδιο εναλλακτικού προϋπολογισμού του Δήμου για το 2021, προκειμένου να τεθεί σε ψηφοφορία στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. Το σχέδιό μας, σε αντίθεση με το προτεινόμενο σχέδιο προϋπολογισμού της διοίκησης Βούρου, περιλαμβάνει:

 

αγορά καινούριων ταμπλετών (tablets) αξίας 100.000 ευρώ και δωρεάν χορήγησή τους στο μαθητικό πληθυσμό της πόλης

 

δαπάνες  50.000 ευρώ για τη διενέργεια προσεισμικού ελέγχου σχολικών και δημοτικών κτιρίων της πόλης

 

αύξηση της έκτακτης επιχορήγησης στα σχολεία κατά 25.000 ευρώ

 

παροχή διατακτικών επιταγών σε απόρους για την αγορά τροφίμων, αξίας 10.000 ευρώ

 

αγορά 2 νέων σχολικών λεωφορείων για τη μεταφορά νηπίων από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου

 

ανακατασκευή του αύλειου χώρου στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας

 

διπλασιασμό της επιχορήγησης στα αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία της πόλης στις 40.000

 

Εργασίες βελτίωσης-ανακατασκευής αθλητικών χώρων της πόλης αξίας 150.000 ευρώ (ανοιχτό γήπεδο Ιωνικού, γήπεδο και αποδυτήρια Χαλκηδονικού, μπάσκετ «Γιώργος Παυλάκης», γήπεδο «Αττάλου», ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Δωδεκανήσου, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Α. Παπάγου και Β. Αλεξάνδρου, ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Κηφισού

 

Πρόσληψη εργατών πρασίνου δαπάνης 100.000 ευρώ, διάθεση 20.000 ευρώ για την αγορά δέντρων, ώστε να μπορεί ο Δήμος να συντηρεί και να αναβαθμίσει το πράσινο της πόλης μας

 

Αύξηση της δαπάνης για προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) κατά 19.000 ευρώ, ώστε να καλύπτεται όλο το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου μας.

 

Ο προϋπολογισμός που προτείνουμε συντάχθηκε, έχοντας ως έμφαση της ανάγκες της παιδείας, του αθλητισμού, της κοινωνικής πολιτικής και του περιβάλλοντος. Τα χρήματα που προτείνουμε εξοικονομήθηκαν από περικοπή συνεργατών του Δημάρχου άνευ πτυχίου, από απευθείας αναθέσεις σε συμβουλευτικές υπηρεσίες για εργασίες που μπορούν να γίνουν από το Δήμο, καθώς και από την περικοπή της τοποθέτησης ενός δαπανηρού και αμφίβολης ποιότητας αθλητικού χώρου τύπου «μπαλόνι» στην οδό Δωδεκανήσου. Σε αντίθεση με τον προϋπολογισμό που προτείνει η δημοτική αρχή Βούρου, είναι ένας προϋπολογισμός με σαφές κοινωνικό πρόσημο, καταρτισμένος με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών.

 

23/12/2020

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 

Ουσταμπασίδης Ιωάννης

Βασιλόπουλος Αριστείδης (επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Δύναμη πολιτών»)

Ανανιάδης Νικόλαος

Ανεμογιάννης Γεώργιος

Εμμανουήλ Δανάη

Καλαμπόκης Ιωάννης

Ντάτσης Κωνσταντίνος

Γρετζελιάς Παντελής (επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Μαζί ξανά»)

Αναγνώστου Γεώργιος

Γρετζελιάς Χρήστος

Λαζαρίδης Πέτρος

Τομπούλογλου Χαράλαμπος (επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Η πόλη της καρδιάς μας»)

Τομπούλογλου Κωνσταντίνος

Αθανασόπουλος Παναγιώτης

 

Προσπάθεια της διοίκησης να βρει τυπικά κωλύματα- Πώς αντέδρασε η αντιπολίτευση

 

Με αστειότητες του τύπου "έχετε βάλει το θέμα των υλικών για συντήρηση αθλητικών χώρων σε λάθος κωδικό", ή "οι κωδικοί για τους εργαστηριακούς εέλγχους δεν βρίσκονται στη σωστή θέση" η οικονομική υπηρεσία του δήμου προσπάθησε να βγάει "εκτός μάχης" τον προϋπολογισμό της αντιπολίτευσης. Ωστόσο η ενωμένη αντιπολίτευση δείχνει να έχει ισχυρά ανακλαστικά και αμέσως έβαλε τα επιίμεχα κομμάτια στα αντίστοιχα σημεία του προϋπολογισμού, ώστε να μην υπάρχουν οι δικαιολογίες της υπηρεσίας. 

 

Η θέση της αντιπολίτευσης μετά τις τέσσερις παρατηρήσεις της οικονομικής υπηρεσίας είναι η εξής

 

1. Η παρατήρηση για τον ειδικό συνεργάτητου δημάρχου είναι όχι μόνο εκτός του πλαισίου δικαιοδοσίας της διευθύντριας οικονομικών, αλλά και γελοία, αφού ο ειδικός συνεργάτης δεν είναι ούτε υπάλληλος αορίστου χρόνου, ούτε μόνιμος και η συνέχιση της εργασίας του εναπόκειται αποκλειστικά στη βούληση ή μη του δημοτικού συμβουλίου να ψηφίσει τους κωδικούς για τη δαπάνη του, καθώς και σε απόφαση του δημάρχου.

 

2. Το σημείο αυτό είναι σωστό, αφού έτσι όπως έχει περιγραφεί ο κωδικός της ανακατασκευής των γηπέδων, παραπέμπει σε τεχνικό πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη ψηφιστεί και δεν μπορεί να αλλάξει. Ο σωστός κωδικός που θα μπει στη θέση του είναι «Προμήθεια και τοποθέτηση υλικών για τη συντήρηση των αθλητικών χώρων», ενώ ο κωδικός για την ανακατασκευή του αύλειου χώρου θα αφαιρεθεί εντελώς.

 

3. Η παρατήρηση είναι εντελώς προσχηματική αφού το μοναδικό θέμα που βάζει είναι ότι οι κωδικοί για τους εργαστηριακούς ελέγχους των κτιρίων (προσεισμικός έλεγχος) δεν βρίσκονται στη σωστή θέση στο σχέδιο προϋπολογισμού!!! Είναι όμως υποχρεωμένοι από την κείμενη νομοθεσία περί σύνταξης του προϋπολογισμού και εναλλακτικών προτάσεων να μας πουν σε ποιο ακριβώς σημείο του προϋπολογισμού πρέπει να ενταχθούν αυτοί οι κωδικοί., εφόσον στο ίδιο το έγγραφο αναγνωρίζεται ότι είναι δαπάνες που ορθώς δεν εντάσσονται στο τεχνικό πρόγραμμα.

 

4.  Η παρατήρηση για τα τάμπλετς είναι φαιδρή. Η ίδια η διοίκηση έχει αγοράσει μεταχειρισμένα τάμπλετς για τους μαθητές και αυτά έχουν χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου, αλλά τώρα είναι παράνομη η χρηματοδότηση σχολικών αναγκών από το Δήμο…

 

Αναμένεται σφοδρή σύγκρουση στο δημοτικό συμβούλιο- Όλα τα βλέμματα σε Παπαλουκά- Γούλα που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα

 

Μετά τις σημερινές εξελίξεις η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέπεται θυελλώδης. Η διοίκηση μετράει 10 δημοτικούς συμβούλου κι έχει α΄λλους 4 με τις προσθήκες (κοινώς "τσόντες").

 

Σύνολο 14.

 

Από την άλλη η εναλλακτική πρόταση του προϋπολογισμού της ενωμένης αντιπολίτευσης υπογράφεται επίσης από 14 δημοτικούς συμβούλους.

 

Σύνολο 28.

 

Οι 3 της Λαϊκής Συσπείρωσης προφανώς δεν πρόκειται να ψηφίσουν κανέναν από τους δυο προϋπολογισμούς (παρά το ότι αυτός της αντιπολίτευσης έχει ενσωματώσει πολλά αιτήματα της Λ.Σ, εκείνη εμμένει στην καταψήφισή του!).

 

Σύνολο ως τώρα, 31.

 

Μένουν λοιπόν δυο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, η Ευτυχία Παπαλουκά και ο Αλέκος Γούλας, οι οποίοι αν και τους το ζητήθηκε, αρνήθηκαν να προσυπογράψουν τον προϋπολογισμό της αντιπολίτευσης.

 

Πάντως, εάν οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι αρνηθούν να ψηφίσουν την πρόταση της αντιπολίτευσης, θα πρέπει να εξηγήσουν πώς γίνεται μια πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας κι ένας νυν πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της πόλης, αρνούνται να ψηφίσουν ένα προϋπολογισμό με τόσο αυξημένα κονδύλια για την Παιδεία. Ίδωμεν...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Δημοτικά τέλη: Η ενωμένη αντιπολίτευση επέβαλε μεγαλύτερες μειώσεις στην ανίκανη διοίκηση Βούρου

 

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

 

Αντιπολίτευση: κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

 

Κωμωδία...

 

Διοίκηση για γέλια: Άρχισαν τεστ covid19 στα σχολεία τη μέρα που τα σχολεία... έκλεισαν!

 

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου. Μπορείς. Σε περιμένει θέση στη διοίκηση της τσόντας

 

Να ανέβει ΑΜΕΣΩΣ το κατεβασμένο video της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

 

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου, ο δήμος κινδυνεύει με επιτήρηση

 

Εκλογές στον ΣΕΓΑΣ και Νόμπελ Ειρήνης...

 

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που εξαφανίστηκε για να μην δώσει απαντήσεις

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (24/12/2020 09:19)

Αυτό με την "ένωση" Βασιλόπουλου-Γρετζελιά-Τομπούλογλου μπρρρρ .... να το κοιτάξουμε μην είναι κολλητικό κι έχουμε κι άλλες τερατογεννέσεις μελλοντικά. Μη χειρότερα ....

Ανώνυμος (28/12/2020 11:34)

@09:19 Πολύ γρήγορα και σε πολύ μικρή ηλικία διάλεξε ο Βασιλόπουλος να γίνει μέρος του δημοτικου κατεστημένου. Αυτό το κολιτιλικι με τους γρετζελοτόμπυδες θα το βρει μπροστά του στις εκλογές.

Ανωνυμος (28/12/2020 19:50)

@11.34
Το κολητιλικι των ΠΑσοκων με τους ακροδεξιούς δεν σε προβλημάτισε;
Στο κάτω κάτω της γραφής εκτός από την Λαϊκή Συσπείρωση όλοι οι υπόλοιποι παίζουν μπάλα στο ίδιο γήπεδο!

Υπαρξιακό ερώτημα: υπάρχει άραγε ΠΑΣΟΚ ; (30/12/2020 12:06)

@19:50
Των πασόκων; Ποιων πασόκων; Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποιο ΚΙΝΑΛ(ΟΛ) ;
Από τον κόσμο που κάποτε για όποιους δικούς του λόγους ψήφιζε ΠΑΣΟΚ, σήμερα οι μισοί ψηφίζουν Κούλη κι άλλοι μισοί Τσίπρα. Στο ΠΑΣΟΚ (ποιο ΠΑΣΟΚ ;) έχουν μείνει κάτι υπόλοιπα που κρατάνε τη σφραγίδα με τον ήλιο για να το παίζουν παράγοντες. Πάρε παράδειγμα το εδώ ΠΑΣΟΚ (ποιο ΠΑΣΟΚ ;) της Φιλαδέλφειας που θεωρείται και δυνατό (λέμε τώρα). Βγαλμένοι από άλλη εποχή! Από ποιον και που να το πιάσεις και που να το τελειώσεις! Οι πασόκοι του δσ έτσι κι αλλιώς καμμένα χαρτιά είναι πολιτικά. Σιγά τη συμμαχία που κάνουν με την ακροδεξιά που θα έπρεπε να μας εκπλήσει κιόλας. Τ¨ωρα θα τους μάθουμε τους δεξιόστροφους τοπικούς πασοκοπαράγοντες;;;;

ανώνυμος (30/12/2020 12:18)

@Ανωνυμος (28/12/2020 19:50)

Μιλάς για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ γενικά σε όλη την Ελλάδα ως ΚΚΕ ή συγκεκριμένα για τη δικιά μας τοπική ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ?

Ευ. (30/12/2020 12:39)

Αριστερός και νέος στο ίδιο κάδρο με Παντελή και Χάρη!!!!!! Εύγε νέε μου!!!!Με ξεπερνά!!!!!!

Α ΛΑ ΚΑΡΤ? (30/12/2020 14:00)

@12:39 Οι συγκλήσεις εξ αιτίας του Κλεισθένη δεν μπορεί να είναι καλές όταν μας αρέσει και κακές όταν δεν μας αρέσει κατά πως μας συμφέρει. Μπράβο τους που συνεργάζονται και σέρνουν από τη μύτη την ανίκανη κι επικίνδυνη διοικηση.

Ανωνυμος (31/12/2020 00:35)

@Ευ
Εντάξει!
Έχει κάποια αριστερά στοιχεία αλλά και επιτομή του αριστερού δεν τον λες!
Τελικά όμως μάλλον Χάρης και Παντελής είναι στο ίδιο κάδρο με τον Άρη!
Όσο δε για το οικόπεδο χάρισμα στην Μητρόπολη την πιο αριστερή θέση από τους τρεις την είχε ο Παντελής!

Flâneur (01/01/2021 13:35)

@12:35 "Αριστερά και εκκλησία" ή καλύτερα γενικότερα "πολιτική και εκκλησία" είναι ένα ζήτημα που σηκώνει τεράστια συζήτηση και φυσικά δεν μπορεί να εξαντληθεί σε λίγα σχόλια. Θα συμφωνήσω ότι η στάση του Γρετζελιά στο θέμα του οικοπέδου ήταν αν όχι αριστερή πάντως η πιο κοντινή στο πνεύμα του διαφωτισμού και της εκκοσμίκευσης, που κυρίως στην ελληνική πραγματικότητα παραμένει, δυστυχώς, ένα ημιτελές εγχείρημα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Στάση ντροπής της διοίκησης Βούρου- Αρνείται να συζητήσει το αίτημα του Φιλοζωϊκού

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 8ου δημοτικού- Ποιο τμήμα κλείνει

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
(συνέχεια) Η διαφορά είναι και αντιληπτή και τεράστια. Αρκεί να μεταφέρει την φράση στις συνθήκες του εμφυλίου και να επιχειρήσει να δει τι ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/02/2021 20:58) Διαφωνούμε αγαπητέ και μάλιστα αρκετά (αν και προτιμώ το έχουμε διαφορετικές απόψεις και οπτική)....

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Τελετάρχης
Ο Κουτσάκης, ο Βούρος και οι έμμισθοι αυλοκόλακες μπορεί να λένε και να γράφουν ό, τι τους έρθει στο μυαλό για να καλύψουν την ανεπάρκεια κα...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανωνυμος
Και τι είναι τα συστήματα κυρ Διαμαντή μου για να βρεθεί καινούριο το οποίο θα σταματήσει να εκμεταλλεύονται οι λίγοι τους πολλούς; Στην ερώ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@23.18 Καλωσορίζω τον επόμενο. Αγαπητέ μου κάτι έχει μπερδέψει. Το ότι γνωρίζω την εξόντωση του Τρότσκι, δεν με κάνει τροτσκιστή, χαλάρωσε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©