Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 15/10/2020 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  11 σχόλια

Iδιαίτερα κινητικοί και "ορεξάτοι" εμφανίζονται οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου που κινούνται στο χώρο της αντιπολίτευσης (δεν συμπεριλαμβάνονται οι ανεξάρτητοι Θάνος Λέκκας που έχει ενταχθεί ήδη στη διοίκηση αλλά και η Σοφία Αλεφραγκή, που προσμετράται στους "συμπολιτευόμενους" από τους ανεξάρτητους).

 

Πρόκειται ουσιαστικά για την τριάδα Γιάννης Ουσταμπασίδης- Αλέκος Γούλας- Ευτυχία Παπαλουκά, γύρω από την οποία κινούνται μια σειρά άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι: Την πρόσφατη παρέμβαση- πρότασή τους για αξιοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας για μεταφορά φοιτητών συνυπάγραψε ο Πέτρος Λαζαρίδης, αν και δεν έχει αποστασιοποιηθεί από το Ξανά Μαζί του Παντελή Γρετζελιά. 

 

Στη σημερινή τους παρέμβαση, που ζητούν την επέκταση της γραμμής του τρόλεϊ, έχουν επίσης μια υπογραφή- έκπληξη κάτω από τη δική τους: Εκτός από τους τρεις ανεξάρτητους και τον Πέτρο Λαζαρίδη, την πρόταση υπογράφει και ο Κώστας Τομπούλογλου, δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό Η Πόλη της Καρδιάς μας και αδελφός του επικεφαλής του συνδυασμού, Χάρη Τομπούλογλου -ο οποίος Χάρης όμως δεν υπογράφει! 

 

Είναι προφανές ότι οι τριάδα των ανεξάρτητων θέλει να δείξει ότι συζητά με το μεγαλύτερο κομμάτι της αντιπολίτευσης (ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι υπάρχει ανοικτός δίαυλος με τη Δύναμη Πολιτών, αν κι εκεί το "αγκάθι" της διαγραφής Παπαλουκά είναι πρόσφατο, άρα σημαντικό εμπόδιο. Ωστόσο ως τις εκλογές υπάρχει "πλέριος" χρόνος...).

 

Αό την άλλη μεριά, συνδυασμοί όπως Η Πόλη της Καρδιάς μας θέλουν να έχουν ανοικτή την πόρτα στους ανεξάρτητους για... προφανείς λόγους.

 

Οι πληροφορίες μας λένε ότι οι ανεξάρτητοι θα συνεχίσουν τις κοινές πρωτοβουλίες- προτάσεις, κι όπου αυτό είναι εφικτό θα "εμπλουτίζουν" τις παρεμβάσεις τους με υπογραφές κι άλλων δημοτικών συμβούλων από όλο το πολιτικό φάσμα.

 

Δείτε τι προτείνουν με τη σημερινή επιστολή τους: 

 

*****

 

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

Με την παρούσα επιστολή μας, σας ζητούμε όπως εισαχθεί στην αμέσως  προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου , είτε ως  τακτικό, είτε ως έκτακτο θέμα εκτός Η.Δ., η πρότασή μας για την επέκταση της υφιστάμενης γραμμής τρόλεϊ Νο. 3 που διέρχεται από τον Δήμο μας με αντίστοιχη μεταφορά του σημείου αφετηρίας.

Συγκεκριμένα :

Σήμερα η προαναφερόμενη γραμμή τρόλεϊ Νο. 3 «Ν. Φιλαδέλφεια – Άνω Πατήσια - Ν. Ψυχικό» έχει αφετηρία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης έναντι του Ιερού Ναού Αγ. Τριάδος Ν. Φιλαδέλφειας και ζητούμε όπως αυτή μεταφερθεί σε διαφορετικό σημείο και ειδικότερα στο Βορειοανατολικότερο άκρο στα όρια του Δήμου μας, έτσι ώστε να διέρχεται από την οδό Δεκελείας καθ΄ όλο το μήκος της μέχρι την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (όρια Δήμων Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και Μεταμόρφωσης) και συγκεκριμένα να διέρχεται και από τις στάσεις «Τροχονόμος», «Άλσος», «Κομπαρσίτα», «Έσπερος», «Εργατικές Πολυκατοικίες», «Βλάχου».

Σκοπός αυτής της επέκτασης είναι να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της πόλης μας καθόσον μέχρι σήμερα διέρχονται δύο αστικές γραμμές λεωφορείων, η 619 και Β9, οι οποίες απλά διατρέχουν την πόλη μας αλλά δεν τερματίζουν εντός αυτής.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ αραιή η συχνότητα της διέλευσης των προαναφερομένων γραμμών λεωφορείων με συνέπεια οι κάτοικοι των περιοχών «Εργατικές Πολυκατοικίες», «Αγία Μαρίνα» να μην εξυπηρετούνται επαρκώς και να διαμαρτύρονται εύλογα όπως συχνά έχουμε διαπιστώσει .

Επιπλέον επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Με δεδομένη την πανδημία COVID-19 και την ανάγκη εξυπηρέτησης των κατοίκων μας από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς με ασφάλεια και όλες τις υγειονομικές προφυλάξεις , το πρόβλημα οξύνεται και γίνεται πιο έντονο καθόσον οι διερχόμενες 2 γραμμές των αστικών λεωφορείων είναι συνήθως πλήρεις από επιβάτες που επιβιβάζονται σε προγενέστερες στάσεις άλλων Δήμων (Δήμοι : Αθηναίων, Λυκόβρυσης, Μεταμόρφωσης, Ν. Ιωνίας, Κηφισιάς) .

Η συχνότητα δρομολογίων των 2 ανωτέρω λεωφορειακών γραμμών υπερβαίνει τα 25 λεπτά αναμονής ανά στάση σε καθημερινή βάση, γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τις μετακινήσεις των συμπολιτών μας, οι οποίοι διαμένουν στις συγκεκριμένες γειτονιές.

Με την αιτούμενη από εμάς μεταφορά της αφετηρίας της γραμμής Νο3 του τρόλεϊ, επιπλέον θα μειωθεί ο κυκλοφοριακός φόρτος που θα προκληθεί από την επικείμενη λειτουργία του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ που βρίσκεται όμορα της σημερινής αφετηρίας του τρόλεϊ.

 

Κατόπιν των ανωτέρω, ζητούμε όπως συζητηθεί η πρότασή μας και ληφθεί Απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο και κατόπιν όπως οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου μεριμνήσουν για την τελική ευόδωση του αιτήματός μας και της συνακόλουθης Αποφάσεως του Δ.Σ., ερχόμενες σε επικοινωνία, κατά λόγο αρμοδιότητας, με τους επισπεύδοντες Φορείς και Υπηρεσίες . 

 

Οι Αιτούντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

 

ΓΟΥΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πορτοσάλτε για Βούρο: Άχρηστος δήμος - Φταίει ο δήμαρχος- Να ψηφίζετε σοβαρούς - Τον κουδούναγε

 

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Σεπτέμβριος 2020)

 

Οι «κουδουνάτοι»

 

Μαυρογιαλλούρος, με βήτα

 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη και μια «κούκα» που δεν φέρνει την άνοιξη για τη δημοτική Αρχή

 

Απίστευτο! Έκοψαν αιωνόβιο δένδρο γιατί... έτσι τους αρέσει!

 

Ένα κουίζ «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;»

 

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα...

 

Βασιλόπουλος σε Βούρο: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

 

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

 

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

 

Δημοτικό Συμβούλιο: Άλλη μια συνεδρίαση χωρίς νόημα και ειρμό...

 

Αγράμματοι κομματάνθρωποι πίσω από τις καταλήψεις σχολείων

 

Σοβαρότης μηδέν...

 

Μια νέα αντιπολίτευση δημιουργείται στο δήμο

 

Κοινή επιστολή Γούλα- Ουσταμπασίδη: Υπάρχει η «Πόλης Ενότητα»;

 

Τι με «χάλασε» στους νέους αντιδημάρχους

Γράψτε την άποψή σας

Ανώνυμος (16/10/2020 10:08)

Να μαζευτούμε και να πάτε παιδιά.

;;; (17/10/2020 14:05)

Δηλαδή αυτά τα πρόσωπα που βρίσκονται τόσα χρόνια στα κοινά της πόλης τι νέο και διαφορετικό θα φέρουν τώρα;;; και γιατί δεν το έφεραν τόσα χρόνια που ασχολούνται και κατεβαίνουν στις εκλογές;;; πριν ένα χρόνο έπιναν νερό στο όνομα των επικεφαλής τους. Τώρα ξύπνησαν ένα πρωί και είδαν το φως το αληθινό;;;

Anonymos (17/10/2020 20:04)

@;;; Ακριβώς επειδή ασχολούνται με τα κοινά της πόλης χρόνια γνωρίζουν και τα προβλήματα. Δεν είναι από μόνο του κακό αυτό, εκτός κι αν προτιμάμε τα φαινόμενα "τουριστών". Και είναι στα συν το ότι κάνουν θετική αντιπολίτευση και προτείνουν κάποια πράγματα προς όφελος των δημοτών και δεν κριτικάρουν απλώς. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι. Οι επικεφαλής να κοιτάξουν να γίνουν κι αυτοί λίγο πιο χρήσιμοι για την πολη...μηδενός εξαιρουμένου

Ανώνυμοσ (18/10/2020 10:56)

@Anonymos (17/10/2020 20:04)

Σύμφωνα με τη λογική σου θα πρέπει να ψηφίζουμε μόνο Τομπούλογλου και Γρετζελιά.
Είναι οι πιο παλιοί στα τοπικά και γνωρίζουν τα προβλήματα.

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του (18/10/2020 11:28)

Συνήθως οι λαγοί εμφανίζονται ένα χρόνο πριν τις δημοτικές. Τώρα εμφανίστηκαν πολύ νωρίτερα.

(18/10/2020 11:42)

@20:04 Κι οι αντιδήμαρχοι της Γαϊτανά που τώρα είναι στο βουροτιγρεϊκο ασχολούνται χρόνια. Ειδικά οι χαλκηδονιωτες. Όπου και όπως και αν ασχολήθηκαν όμως απέτυχαν παταγωδώς. Στο μόνο που πέτυχαν ήταν να εκλέγονται (αν και κάποιοι ούτε αυτό το καταφερνουν πια) ή να αποκομιζουν προσωπικά οφέλη.

Δ. Κ. (18/10/2020 13:36)

@17/10/2020 20:04 που την είδες τη θετική αντιπολίτευση? Θόρυβο κάνουν για την ωρα γύρω από το όνομα τους λέγοντας ανεδαφικα πράγματα.

Γεωργίου speaking (18/10/2020 22:39)

Να προσέχουν μην καούν στο ζέσταμα μιας και είναι κινητικοί και ορεξάτοι. Η πρώτη τους δημόσια πάντως, ως ομάδα των 4, δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη. Κάθε άλλο. Φανερή η έλλειψη κοουτσαρίσματος. Χωρίς σύστημα. Αυτοσχεδιάζουν κι ό,τι κάτσει. Αυτοι μόνο με Γρετζελιά στρώνουν.
Το ότι στο ροστερ μπήκε κι ο Κώστας λέει πολλά μετά τα φημολογουμενα deals για το επομενο πρωτάθλημα σε τρία χρόνια.

@Δ. Κ. (19/10/2020 11:18)

"Ανεδαφικά πράγματα" αυτά που ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε όλους σχεδόν τους γύρω δήμους; Βρείτε τουλάχιστον κάτι άλλο να λέτε.

Πολίτης (19/10/2020 12:55)

Δεν με νοιάζει αν είναι πρόταση του δημάρχου, του πρώην του νυν, των ανεξάρτητων και εξαρτημένων.
Ελπίζω και εύχομαι να γίνει γιατί πράγματα όσοι μένουμε στις εργατικές κατοικίες αντιμετωπίζουμε δυσκολία με την μετακίνηση και ειδικά τέτοιες μέρες.
Ελπίζω να γίνει!

Ανώνυμος (22/10/2020 09:17)

@4Κ (18/10/2020 11:42)

Δύο λάθη έκανε ο μακαρίτης στη Χαλκηδόνα: 1) "Ξέπλυνε" την ακροδεξιά, που βολόδερνε στο ημιγραφικό τηλεάστυ (τότε) του Καρατζαφιόζη, μαζεύοντάς την για να έχει δεξιά στήριξη. 2) Γιγάντωσε και υπερεκτίμησε ως μεγαλοπαράγοντα τον βλαχοπασόκο του Κουκλακίου.
Στο όνομά του κάποιοι θα πρέπει να πίνουν νερό. Δεν θα τους ήξερε ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς τους.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Η αξέχαστη Εύα Κοταμανίδου μας ξεναγεί στην παλιά της γειτονιά,στη Ραιδεστού,στη Φιλαδέλφεια (video)

Η μεγάλη Εύα Κοταμανίδου δεν μένει πια εδώ...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος

Πόλη της Καρδιάς μας: Έχει αποτύχει σε όλα ο Βούρος

Συγχαρητήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βετεράνων μπάσκετ για τo όνομα «Απόστολος Κόντος»

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της «Εταιρείας Δολοφόνων»

Περηφάνεια! Πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Διοίκηση για γέλια: Ενώ κλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία, ο Βούρος αρχίζει... «προληπτικά» τεστ σε σχολεία!

Παπακώστα κι Εθελοντές διασώζουν το Βούρο

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου! Μπορείς! Σε περιμένει μια θέση στη διοίκηση της τσόντας

Η Δύναμη Πολιτών ζητεί απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου

Υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο;

Για 5η μέρα με το «έτσι θέλω» η διοίκηση Βούρου κρατά κρυφή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Να πώς (άλλοι) δήμοι βοηθούν τους ευάλωτους πολίτες τους

Ουσταμπασίδης: «Τα πάντα στην πόλη είναι ασύδοτα» (video)

Δημοφιλέστερα άρθρα

Δύναμη Πολιτών: «Να ανέβει άμεσα το (κατεβασμένο) βίντεο της τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού συμβουλίου»

Αδίστακτη ομολογία αντιδημάρχου: Επί Βούρου ο δήμος κινδυνεύει να μπει σε επιτήρηση

Καταιγιστικός Ανεμογιάννης, διέλυσε με επιχειρήματα την ανύπαρκτη διοίκηση Βούρου (video)

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου! Μπορείς! Σε περιμένει μια θέση στη διοίκηση της τσόντας

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Οκτώβριος 2020)

Παπακώστα κι Εθελοντές διασώζουν το Βούρο

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος

Διοίκηση για γέλια: Ενώ κλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία, ο Βούρος αρχίζει... «προληπτικά» τεστ σε σχολεία!

Απούσα η διοίκηση Βούρου από τη μάχη κατά του κορονοϊού στην περιοχή μας

Υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο;

Για 5η μέρα με το «έτσι θέλω» η διοίκηση Βούρου κρατά κρυφή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ουσταμπασίδης: «Τα πάντα στην πόλη είναι ασύδοτα» (video)

Οι ανεξάρτητοι ζητούν προσλήψεις

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της «Εταιρείας Δολοφόνων»

Λειτουργεί και πάλι η δομή έκτακτης ανάγκης σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο σπίτι»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η μεγάλη Εύα Κοταμανίδου δεν μένει πια εδώ...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Όσον αφορά στην τιμή στο πρόσωπο της εκλιπούσας, όχι δρόμος (αυτά είναι κλασικές λύσεις πασόκων), θεατρικές αίθουσες σχολείων ή του Πνευματι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Οκτώβριος 2020)
Xρήστης: Εύγε Γιάννη!!! Άνθρωπε του... πολιτισμού!!!
Να χαίρεσαι τους παχυλά αμοιβόμενους (από τα λεφτά μας) συμβούλους σου!!!! Ειδικά τον γραφικό καρακαηδόνα !!!!!!! Είναι τόσο άσχετος -και μ...

Η μεγάλη Εύα Κοταμανίδου δεν μένει πια εδώ...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Πέραν από αμόρφωτος είναι και πανάσχετος. Ο Φιλαηδόνας έβαλε φόντο φωτογραφία της Γεωργούλη αντί της Κοταμανίδου: http://www.filaidona.gr/20...

Η μεγάλη Εύα Κοταμανίδου δεν μένει πια εδώ...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Βέβαια η Κοταμανίδου δεν κατέβηκε για δήμαρχος... Βέβαια η Κοταμανίδου στήριξε τον προσφυγικό συνοικισμό και ήταν πάντοτε δίπλα στους αγώνες...

Πόλη της Καρδιάς μας: Έχει αποτύχει σε όλα ο Βούρος
Xρήστης: Αναμονή
Περιμένουμε εσένα Χαρούλη, να τα κάνεις όλα τέλεια. Ξέρεις εσύ........

Συγχαρητήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βετεράνων μπάσκετ για τo όνομα «Απόστολος Κόντος»
Xρήστης: Έλλη Καρακούλη - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ
Η δέουσα τιμή, σ' έναν εξαίρετο Άνθρωπο! Ευτυχώς, δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα ακόμα! ...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση (*)
Ο ορισμός της πλήρους αποτυχίας σε όλα τα επίπεδα και διαστάσεις. Γι' αυτό ακόμα και ως ηθοποιός έμεινε στη μετριότητα. Ούτε ένα σκετσάκι σα...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Βριλησσια
Για λογους βαθυτατα σατιρικους κι αυτοσαρκαστικους επιλεγεται το ψευδωνυμο... Κατα τα αλλα ωραιο αυτο το σκετσακι κι οι ρολοι. Εσυ θα διαμαρ...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Κλάϊν Μάϊν Αντιπολίτευση στη ΝΔ !!!!!!!!!
Ποιος παριστάνει τον αντιπολιτευόμενο ;;; O conférencier του Σπύρου - Άδωνι Γεωργιάδη στην πόλη μας ;;; #klaio_goera...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Ανώνυμος
Ακόμα με τον πλασιέ του Τροχανά ασχολείστε; Έχει πεθάνει πολιτικά και το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Θα το καταλάβει σε δυο χρόνια ...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: @ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (24/11/2020 07:12)
Δεν τον στήριξε η ΝουΔου. Τον στήριξαν συγκεκριμένοι άνθρωποι της τοπικής που εντελώς συμπτωματικά έπιασαν και τα διοικητικά πόστα με το αζη...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Μούγκα η καρακαηδόνα;
Ο λογοκλόπος "λογιστής" χωρίς πτυχίο δεν θα πάρει θέση υπέρ του κουμπάρου του;...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: Ανώνυμος
Ας έχουν υπ' όψιν τους οι αγράμματοι (και από ιστορία) δήθεν κεντροδεξιοί (αλλά στην ουσία ακροδεξιοί) που στήριξαν αυτό το συνονθύλευμα ότι...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Τι έκανε λέει ?Αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση? Ο Πασόκος που τον στήριξε με όλα τα μέσα η ΝΔ για να βγεί Δήμαρχος ?Άλλωστε ευχαρίστησε επίσημα...

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της «Εταιρείας Δολοφόνων»
Xρήστης: Για να μαθαίνουν οι νεότεροι
Ανεξαρτήτως αν "τράβηξε" ένα δρόμο που δεν οδηγούσε πουθενά (αυτόν της ένοπλης πολιτικής βίας) τεράστιο αγώνα στο ξεμπρόστιασμα του Παπαδόπο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©