Ανοικτή επιστολή Βούρου κι απάντηση της «Αλήθειας»: Κουράζεστε εύκολα κύριε δήμαρχε

Δημοσιεύτηκε στις 29/04/2020 στην κατηγορία Γνώμες  |  3 σχόλια

Λάβαμε μια "ανοικτή επιστολή" του δημάρχου Γιάννη Βούρου με απροσδιόριστο περιεχόμενο. Τη δημοσιεύουμε αυτούσια και στη συνέχεια απαντούμε.

 

Η «ανοικτή επιστολή» του δημάρχου:

 

Φίλες και φίλοι,

συμπολίτισσες και συμπολίτες,

είναι δεδομένο πως ζούμε σε μια εποχή που οι θεσμοί στην χώρα μας, μετά από μία δεκαετή οικονομική και σήμερα υγειονομική κρίση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δοκιμάζονται. Η κοινωνία καχύποπτη πια κρίνει αυστηρά όλες της βαθμίδες της πολιτικής, ακόμα και όταν πρόκειται για τον Α’ βαθμό της Αυτοδιοίκησης, το θεσμό εκείνο δηλαδή που είναι πιο κοντά από οποιονδήποτε άλλο στον πολίτη, τον δημότη, τον γείτονα.

Αυτό το περιβάλλον προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επαγγελματίες διαμαρτυρόμενοι, που είτε απέτυχαν, είτε τους έχετε γυρίσει την πλάτη εδώ και πολλά χρόνια, για να αναφωνήσουν… “… μία από τα ίδια και η νέα δημοτική αρχή…”.

Πλανώνται!

Δυστυχώς για αυτούς τα πεπραγμένα άλλα αποτυπώνουν. Ο καθένας από εμάς κρίνεται για τις πράξεις του, την δράση του, τις αποφάσεις του. Από λόγια παχιά και βαρύγδουπα, παραφιλολογίες και κιτρινισμούς η κοινωνία μας έχει χορτάσει.

Όσες αράδες κι αν γράψουν, όσες “ειδήσεις” και αν εφεύρουν καθημερινά στο χώρο του διαδικτύου νομίζοντας πως έχουν κοινό (τους εαυτούς τους και μερικούς ακόμα), είμαι πεπεισμένος πως δεν μπορούν να σας παραπλανήσουν.

Πρώτον γιατί τους γνωρίζετε εδώ και χρόνια, δεύτερον γιατί ειδικά στους Δήμους κρινόμαστε καθημερινά. Τόσο για το έργο μας, όσο και για την συμπεριφορά μας.

Η Δημοτική μας Αρχή βρίσκεται στο τιμόνι της πόλης περίπου οκτώ μήνες. Οκτώ μήνες στους οποίους τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου γνωρίζουμε πολύ καλά πως έχετε προσδοκίες.

Προσδοκίες και προσμονή για κάτι καλύτερο. Σε αυτές τις προσδοκίες προσπαθούμε νύχτα μέρα να ανταποκριθούμε, δουλεύοντας, σχεδιάζοντας, προγραμματίζοντας.

Στην καθαριότητα, στην κοινωνική πολιτική, στον τομέα των τεχνικών έργων, στον πολιτισμό σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Ο δρόμος μας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά δίνουμε όλο μας τον εαυτό ώστε η κάθε επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ποιο είναι όμως το “πολιτικό τοπίο” που έχουμε απέναντί μας;

Θα σταθώ στην παρούσα φάση κυρίως στον κ. Βασιλόπουλο.

Ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξή του συνεχίζουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν και ως δημοτική αρχή. Ένταση, υψηλοί τόνοι, «πυροτεχνήματα», από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε.

Δεν υπάρχει συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου που δεν θα ακολουθήσει καταγγελτική ανακοίνωση της παράταξης του κ. Βασιλόπουλου (άνευ λόγου αναχώματα, όπως συνέβη π.χ. με τον δημοτικό προϋπολογισμό και την 1η υποχρεωτική αναμόρφωσή του, το τεχνικό πρόγραμμα κλπ).

Πιθανόν έτσι να εκτιμούν πως μένουν στο αφρό της επικαιρότητας, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την καθυστέρηση έγκρισης βασικών “εργαλείων” για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου μας.

Όμως “κουράζουν”. Πόσω μάλλον τώρα εν μέσω πανδημίας. Ίσως όχι τους φανατικούς τους υποστηρικτές, αλλά το μεγαλύτερο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας που τους γύρισε την πλάτη.

Κούρασαν την κοινωνία πέντε χρόνια, συνεχίζουν να κουράζουν και τώρα. Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για τις αιτίες της ήττας τους.

Δυστυχώς για αυτούς, οι συμπολίτες μας κοιτάζουν μπροστά, χωρίς να ενδιαφέρονται για «κοκορομαχίες» και μικροπολιτική, αναμένοντας από εμάς την βελτίωση της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Εκεί και μόνο εκεί, οφείλουμε να εστιάσουμε.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Βούρος

Δήμαρχος

Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

 

 

Η Αλήθεια παρατηρεί: «Κουράζεστε πολύ εύκολα, κ δήμαρχε»

 

Κύριε δήμαρχε, Γιάννη Βούρε,

 

Συνήθως τα μηνύματα και τα «διαγγέλματα» γίνονται γιατί αυτός που τα κάνει, κάτι έχει να πει, κάτι να ανακοινώσει.

 

Η δική σας «ανοικτή επιστολή» δεν έχει καμία ανακοίνωση, καμία ενημέρωση για την πόλη, αν και είναι πράγματι όχι απλώς ανοικτή, αλλά κυριολεκτικά… ορθάνοιχτη: Μπάζει από παντού!

 

Ακολουθείτε πιστά προηγούμενες «ανακοινώσεις» σας, δηλαδή κείμενα κενά περιεχομένου, που τίποτα δεν λένε, παρά μόνο παραθέτουν επιθετικούς προσδιορισμούς και αοριστολογίες, έτσι, μόνο για να γεμίζει μια σελίδα με το τίποτα.

 

Πρέπει να έχουν ξεπεράσει τις 10.000 τα δημόσια πρόσωπα που μας έχουν πει ότι «η κοινωνία λόγω κρίσης είναι καχύποπτη». Βλέπω ότι το ακούσατε κι εσείς (αφού όλοι μας το έχουμε χιλιοακούσει) και μας το σερβίρετε ως κάτι δικό σας. Ας είναι.

 

Κι επειδή «η κοινωνία είναι καχύποπτη», άρα κατά τη δική σας, παράλογη λογική, δεν ισχύει ότι «και η σημερινή δημοτική Αρχή είναι ίδια με τις άλλες».

 

Δεν βλέπω κανέναν να λέει ότι είστε «ίδιοι με τους προηγούμενους».

 

Απορώ που το βλέπετε εσείς.

 

Απορώ πραγματικά ποιος σας εξομοιώνει με παρελθούσες διοικήσεις.

 

Όσοι σας ασκούμε κριτική, συγκλίνουμε στη βεβαιότητα ότι είστε χειρότερη από κάθε προηγούμενη δημοτική Αρχή.

 

Κι αυτό προκύπτει από δεκάδες αναρτήσεις της «Αλήθειας» τον τελευταίο χρόνο.

 

Στη συνέχεια, μιλάτε για «πεπραγμένα». Δεν μπαίνετε, όμως, στον κόπο να μας τα θυμίσετε. Γιατί, άρα γε;

 

Απλώς γιατί δεν υπάρχουν, κύριε Βούρε. Έχετε καταφέρει μέσα σε 8 μήνες να διατηρήσετε εντελώς άδειο, κυριολεκτικά άθικτο τον πίνακα των πεπραγμένων σας.

 

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα «πεπραγμένα» σας: Εκλεγήκατε τις αρχές Ιουνίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο είχατε κάνει προετοιμασία μηδέν για την ανάληψη των καθηκόντων σας. Φτάσατε τον Σεπτέμβριο να ψάχνετε ισορροπίες μέσα στη δημοτική σας ομάδα για να ορίσετε αντιδημάρχους.

 

Παράλληλα, κάνατε συμφωνία για οφίκια με το πιο παρηκμασμένο κομμάτι του δημοτικού μας κατεστημένο, την παράταξη Γρετζελιά και τους πρόθυμους να εκχωρήσουν έναντι πινακίου φακής την ιδιότητα της αντιπολίτευσης όπου τους έταξε ο λαός, Κωνσταντινίδη και Κοπελούσο.

 

Σας ρωτούσαμε τότε να μας πείτε το πολιτικό πλαίσιο αυτής της συμμαχίας. Για «απάντηση» πήραμε κάτι ανέκδοτα του τύπου «για να πάει η πόλη μπροστά», περιφρονώντας τους ίδιους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

 

Κι όταν «τα χαλάσατε στη μοιρασιά» με τον συνδυασμό Γρετζελιά, πάει και η δήθεν «προγραμματική» συμφωνία χωρίς πρόγραμμα, πάει και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής που ΕΣΕΙΣ είχατε ορίσει μόλις προ τριμήνου.

 

Ερασιτεχνικοί χειρισμοί, που δείχνουν πολιτική ανικανότητα πρώτου μεγέθους.

 

Το ίδιο ερασιτεχνικοί, σπασμωδικοί και εν τέλει αποτυχημένοι ήταν οι χειρισμοί σας στο ζήτημα της ανανέωσης του προγράμματος ΕΣΤΙΑ.

 

Ένα πρόγραμμα που ο ίδιος ο ΟΗΕ παραδέχθηκε ότι στην πόλη μας λειτούργησε σωστά.

 

Αλλά, τι αξία έχει ο ΟΗΕ μπροστά στην πελατειακή σας ανάγκη να βολέψετε τα δικά σας παιδιά;

 

Στη δική σας κλίμακα Αξιών, το δεύτερο προηγείται.

 

Και πάλι, οι επιδιώξεις σας νικήθηκαν από την ανικανότητά σας.

 

Ούτε τους κολλητούς σας μέσα στο συνδυασμό δεν καταφέρατε να πείσετε.

 

Ξεσηκώθηκαν κι οι πέτρες, οργίστηκε η κοινωνία, θύμωσαν και δικοί σας άνθρωποι.

 

Αλλά εσείς, δεν πήρατε χαμπάρι από όλα αυτά, ακριβώς γιατί δεν έχετε, ούτε ποτέ προσπαθήσατε να αποκτήσετε, την παραμικρή σχέση με την τοπική μας κοινωνία.

 

Όπως λέει και το τραγούδι του μακαρίτη Στράτου Διονυσίου, «ξένος, για πάντα ξένος» σε αυτή την πόλη.

 

Ο πολιτικός ενώνει, εμπνέει με το παράδειγμά του, ενθουσιάζει τους πολίτες.

 

Τους παρακινεί να σηκωθούν από τους καναπέδες τους, να εγκαταλείψουν την πολιτική απάθεια, να βγουν από τα σπίτια τους, να γίνουν συνεργάτες της δημοτικής Αρχής στην προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη.

 

Αυτό γίνεται στο Περιστέρι, στη Γλυφάδα, στην Αθήνα, παντού.

 

Εσείς, αντίθετα, απευθύνεστε στους πολίτες με κούφια λόγια, χωρίς κανένα περιεχόμενο.

 

Δεν έχετε καν την ευαισθησία να παρουσιάσετε ένα απτό, συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο πολιτικό σχέδιο για την πόλη.

 

Τίποτα, απολύτως τίποτα.

 

Μόνο κάνετε συμμαχίες στο πόδι και με την ίδια ευκολία παίρνετε πίσω τις αποφάσεις σας.

 

Προσβάλλατε βάναυσα την πόλη παρομοιάζοντάς την υποτιμητικά με το «Ζεφύρι».

 

Θέλετε να ξηλώσετε πετυχημένα προγράμματα και δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους δικούς σας, με αδέξιους χειρισμούς και σπασμωδικές κινήσεις που σας οδηγούν από ήττα σε ήττα.

 

Ας αξιολογήσουν όσοι με διαβάζουν, πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις σας...

 

Προσωπικά τις βρίσκω άκρως αμελέτητες…

 

Περιλάβατε και την «Αλήθεια» στις κενολογίες σας, χωρίς να έχετε το θάρρος να την κατονομάσετε (ναι, σε αυτό μοιάζετε στους προηγούμενους).

 

Και γράψατε ότι δήθεν εφευρίσκουμε ειδήσεις, και ότι δήθεν νομίζουμε ότι έχουμε κοινό, ενώ εσείς λέτε ότι δεν έχουμε.

 

Για το πρώτο, θα περίμενε κανείς να εισφέρετε μια απόδειξη, έστω μία, όχι πολλές.

 

Ποιες ειδήσεις «εφηύραμε»;

 

Τι από όσα γράψαμε δεν ισχύει;

 

Μας έχετε συνηθίσει σε ατεκμηρίωτες πομφόλυγες, αλλά εδώ καταγράψατε νέα ρεκόρ ανευθυνότητας.

 

Κατηγορίες για ειδήσεις που δήθεν δεν υπάρχουν αλλά «εφευρέθηκαν» χωρίς να τις συνοδεύετε από έστω μια απόδειξη, συνιστούν λάσπη κι απόδειξη πανικού.

 

Για το δεύτερο, ότι δήθεν δεν έχουμε ακροατήριο, πρέπει να σας πω ότι εξεπλάγην.

 

Όσο ακατάλληλος κι αν είστε για πολιτικός, τέλος πάντων είστε ένας άνθρωπος της τέχνης, του θεάτρου, ένας ηθοποιός με μια πορεία.

 

Είναι δυνατόν κύριε Βούρε να αναμασάτε τις κραυγές των ανεγκέφαλων οπαδών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκτόξευση λάσπης στην «Αλήθεια» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;

 

Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοδιαψεύδεσθε;

 

Διότι, όταν ρωτάμε τους ανεγκέφαλους οπαδούς το προφανές, ότι δηλαδή «βρε παιδιά αν δεν μας διαβάζουν παρά ελάχιστοι, τότε γιατί νυχθημερόν ασχολείστε μαζί μας και δεν μας αφήνετε στην… ανυπαρξία μας;» οι ανεγκέφαλοι μας κοιτούν με άδεια μάτια και μας απαντούν με τον αναίτιο γέλωτα του ηλιθίου, συνήθως με emoticon.

 

Αλλά, κι εσείς το ίδιο λέτε;

 

Καμία διαφορά από τους ανεγκέφαλους οπαδούς;

 

Δεν καταλαβαίνετε ούτε το προφανές;

 

Ότι εάν πράγματι συνέβαινε κάτι τέτοιο, αν πράγματι μας διάβαζαν «τρεις κι ο κούκος», τότε ούτε το παγκάκι θα ξαναβάζατε άρον άρον στη θέση του χωρίς καν να προλάβετε να το βάψετε, ούτε αιμοδοσία θα κάνατε, ούτε αυτή την ανοικτή επιστολή θα γράφατε.

 

Απλώς θα μας αφήνατε να βράζουμε στο ζουμί μας.

 

Αλλά, βλέπετε ότι δεν συμβαίνουν αυτά.

 

Ασχολείστε μαζί μας κι εσείς, μαζί με τους ανεγκέφαλους οπαδούς και τα δημοσιογραφικά τζουκμπόξ (η συντριπτική τους πλειοψηφία ζει μονίμως εκτός πόλης, σε αυτό μοιάζετε), που τους βάζεις ένα κέρμα (ως υπόθετο) και «τραγουδάνε» ό,τι θέλεις.

 

Παρά το ότι δεν αντιλαμβάνεστε το άτοπο του ισχυρισμού -αφού τον αναμασάτε-, ωστόσο οι πολίτες καταλαβαίνουν πολύ καλά γιατί ασχολείστε μαζί μας.

 

Πάρα πολύ καλά…

 

Από την άλλη, για να είμαι και εδώ δίκαιος, πράγματι σας στηρίζουν -ως τώρα- όχι μόνο ανεγκέφαλοι οπαδοί με iq ραδικιού, αλλά και άνθρωποι σοβαροί, με περίσσια ανιδιοτελούς παρουσίας και κοινωνικής προσφοράς σε αυτή την πόλη.

 

Άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ, κι ειλικρινά ελπίζω να ξαναβρεθούμε μαζί μετά τη λαίλαπα της δημαρχίας σας.

 

Για παράδειγμα, μου έρχεται στο μυαλό ένα ζευγάρι που μένει στη βόρεια Φιλαδέλφεια, οι οποίοι ξυπνούν κάθε μέρα στις 5 το πρωί είτε για να πάνε να πάρουν πρώτες ύλες, είτε για να μαγειρέψουν για την Τράπεζα Αγάπης στην Παναγίτσα.

 

Επί χρόνια ολόκληρα.

 

Χωρίς ποτέ να κοκορευτούν, ούτε στο γείτονά τους, ούτε καν στον εαυτό τους.

 

Γιατί το θεωρούν χρέος τους προς την κοινωνία, προς αυτούς που τρέφονται στην Παναγίτσα. 

 

Γι αυτό τους σέβεται όλη η πόλη. Γιατί ποτέ δεν επεδίωξαν το σεβασμό. Κάνουν ό,τι κάνουν από μια μεγαλειώδη αίσθηση ατομικού χρέους. Κι η κοινωνία μας, τους βγάζει το καπέλο. 

 

Επίσης μου έρχεται στο μυαλό παλαιά συμπολίτισσα, που σήμερα ηγείται του πιο δραστήριου συλλόγου της πόλης, που ξέρει τι υπάρχει κάτω από κάθε πέτρα στο φιλαδελφειώτικο και το χαλκηδονιώτικο έδαφος.

 

Πάντα με το χαμόγελο, πάντα με μια γλυκειά κουβέντα, δίνει σε αυτή την πόλη όλα όσα -πολλά- μπορεί. Κι ακόμα περισσότερα.

 

Γι αυτό τη σέβονται και την υπολήπτονται όλοι.

 

Επίσης μου έρχεται στο μυαλό παλιός Φιλαδελφειώτης, το πατρικό του οποίου είναι λίγα μέτρα από την πλατεία Πατριάρχου, που μεγάλωσε στην πόλη μας και δεν την απαρνήθηκε, κι επειδή επέλεξε εξαρχής μια διαφορετική πορεία από τη δική σας, έμεινε πιστός στη θέση του παρά τη συνεχή σας πολιορκία προς αυτόν, τίμησε τα παντελόνια του, λειτούργησε ως αληθινός πολίτης που εμπνέει και δίνει παράδειγμα με την προσωπική του ακεραιότητα κι αυτοσεβασμό.

 

Κάτι σαν… Κουτσάκης δηλαδή (κλαυσίγελως…).

 

Αυτή είναι η κοινωνία της πόλης μας.

 

Μεγάλες καρδιές στην πράξη, όχι στα λόγια. 

 

Ναι, κύριε Βούρε, τέτοιοι άνθρωποι σας στηρίζουν ακόμα.

 

Αλλά, μην μεγαλοπιάνεστε.

 

Δεν στηρίζουν ΕΣΑΣ, θα έπρεπε να το έχετε καταλάβει.

 

Στηρίζουν μια κατάσταση που επέτρεψε στην πόλη να απαλλαγεί από την προηγούμενη δημοτική Αρχή.

 

Με όποιον έμπαινε μπροστά, μαζί του θα ήταν όλοι αυτοί οι αξιόλογοι άνθρωποι.

 

Άλλωστε ξέρουν καλά ότι και σε αυτή τη διαδικασία, δεύτερος ήσασταν.

 

Αλλαγή.

 

Παγκίτης.

 

Κι όταν ο φίλος μου Γιώργος Μητσικώστας αξιολόγησε την κατάσταση και αντελήφθη ότι σε μια πόλη που δεν δραστηριοποιείται πια, δεν επιτρέπει στον εαυτό του να είναι υποψήφιος δήμαρχος, και μπράβο του, τότε -και ΜΟΝΟΝ τότε- άρχισε να ακούγεται το όνομά σας.

 

Σα να λέμε δηλαδή «Να είσαι εκεί, κύριε Τσανς».

 

Άλλωστε, τι να θαυμάσουν από εσάς κύριε Βούρε;

 

Τη διαχειριστική σας επάρκεια;

 

Καταφέρατε να χρωστάτε στην εφορία περίπου μισό εκατομμύριο, πράγμα που ανάγκασε την ΑΑΔΕ να συμπεριλάβει το όνομά σας στον κατάλογο των μεγαλοφειλετών του δημοσίου, ενώ κατά δική σας δημόσια παραδοχή, χρωστάτε στις τράπεζες τόσα ώστε «όταν περνώ απέξω, κτυπάνε κουδούνια» όπως είχατε πει σε παλαιότερη συνέντευξή σας.

 

Τι λέτε, λοιπόν;

 

Ότι σας στηρίζουν για τη... διαχειριστική σας επάρκεια;

 

Στη συνέχεια, γράφετε το εξής απίθανο: «Ο κ. Βασιλόπουλος και η παράταξή του συνεχίζουν να πορεύονται στον ίδιο δρόμο που ακολούθησαν και ως δημοτική αρχή. Ένταση, υψηλοί τόνοι, ‘πυροτεχνήματα’, από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε».

 

Συγνώμη, εσείς πού τα ξέρετε αυτά;

 

Εσείς προσωπικά κύριε Βούρε, ο οποίος υπογράφετε αυτή την ανοικτή επιστολή, πού ακριβώς τα ξέρετε όλα αυτά;

 

Πού ήσασταν όλη αυτή την πενταετία Βασιλόπουλου;

 

Υπάρχει έστω και μια παρέμβασή σας όλη αυτή την περίοδο;

 

Έστω και μια εμφάνισή σας στην πόλη;

 

Πού ήσασταν όταν αποκαλύπταμε τα έργα και τις ημέρες της δημαρχίας Βασιλόπουλου;

 

Πού ήσασταν όταν μας στοχοποιούσαν οι δικοί του ανεγκέφαλοι; 

 

Πού ήσασταν όταν ο φασίστας πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έβριζε συλλήβδην όλους τους ανθρώπους του επαγγέλματός μου;

 

Πού ήσασταν όταν η τοπική κοινωνία μάθαινε από εμάς, διαμόρφωνε σιγά αλλά σταθερά την πολιτική της άποψη;

 

Εσείς κύριε Βούρε όλο αυτό τον καιρό πίνατε αμέριμνος τον γευστικό καφέ σας στα πολυτελή στέκια των Βριλησσίων και δεν χαλαλίσατε ούτε ένα δευτερόλεπτο για το «Ζεφύρι», όπως αποκαλέσατε περιφρονητικά τη Φιλαδέλφεια, ούτε ένα δευτερόλεπτο προκειμένου να ασχοληθείτε με τους ανθρώπους αυτής της πόλης και τα όσα γίνονταν εδώ.

 

Συνεπώς είστε ο τελευταίος που μπορείτε να μας πείτε τι γινόταν την περίοδο Βασιλόπουλου.

 

Εμείς να σας πούμε, μπορεί.

 

Εσείς, αποκλείεται.

 

Αναφορικά με την παράταξη Βασιλόπουλου, όμως, κάντε ένα ακόμα σοβαρό λάθος.

 

Η εντολή που έχει πάρει η Δύναμη Πολιτών από το λαό στις περυσινές εκλογές είναι να κάνει αντιπολίτευση.

 

Κι αυτό κάνει, με το δικό της τρόπο που κι αυτός φυσικά θα κριθεί από τους πολίτες.

 

Εσείς, γιατί ακριβώς διαμαρτύρεστε;

 

Γιατί δεν κάνει την αντιπολίτευση που θέλετε;

 

Δηλαδή τι σόι αντιπολίτευση θέλετε;

 

Σαν του… Τάσου Κωνσταντινίδη;

 

Αν, λοιπόν, όλα αυτά σας κούρασαν, τότε να με συγχωρείτε αλλά κουράζεστε εύκολα κύριε δήμαρχε.

 

Και πρέπει να συνηθίσετε στο ότι η θητεία σας δεν πρόκειται να περάσει με φιμωμένους όλους, όσοι ξέρουν και μπορούν να σας ασκούν κριτική.

 

Γιατί εμείς αυτή την πόλη δεν την παρατήσαμε ποτέ, όπως κάνατε εσείς.

 

Την αγαπάμε και θα την υπερασπιζόμαστε όσο και όπως μπορούμε.

 

Να το θυμάστε αυτό και όσο θα είστε ακόμα δήμαρχος, αλλά κι όταν θα ξαναρχίσετε, ανακουφισμένος, να πίνετε τους γευστικούς σας καφέδες στα Βριλήσσια της καρδιάς σας.-

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Κορονοϊός: Απίστευτη ανευθυνότητα Βούρου - Λειτουργεί «ανεξάρτητα από τις οδηγίες της κυβέρνησης»

 

Ως πότε ο κ.Βούρος θα κρύβει την πραγματικότητα από τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες;

 

Ένας δήμαρχος με πορεία ασύμβατη προς την πόλη

 

Θλιβερές κουτοπονηριές μέσα στην κρίση...

 

Ή παπάς, ή ζευγάς: Ώρα να διαλέξει

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Αυτό που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει ο Βούρος για τον κορονοϊό

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα 

 

Γράψτε την άποψή σας

ανώνυμος (29/04/2020 22:58)

Εντάξει δήμαρχε καλή η επιστολή.

Με τις φωτογραφίες που σε ξεβρακώνουν θα κάνεις τίποτα;

Σκέψου, παλεύει και η πόλη έχει τα χάλια της. Σκέψου να μη πάλευε κιόλας.

Ανώνυμος (30/04/2020 13:38)

Έκθεση εκτός θέματος.

Δεν απαντάει σε τίποτα απολύτως και γράφει ό,τι να 'ναι.

Έχουμε μπλέξει με το απόλυτο μηδέν.

Αντίο (01/05/2020 14:22)

Έχει αφήσει την πόλη στο έλεος του θεού. Να μή μιλήσουμε για το άλσος!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: ανώνυμος
Υποτίθεται ότι στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ η ΔΠ αλλά το δσ της τοπική οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να πολυσυμμετέχει. Άμα έκοβε καμιά πίτα ο ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Ντίνος
@ An On ym OS (22/07/2022 13:22) Είναι αρκετά περίεργο (έως λογικό) μετά από μια παύση κάποιων ετών η ΔΠ να επανέρχεται με καινούριο επικεφα...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: An On ym OS
@Ντίνος (20/07/2022 21:23) από τη μία καταδικάζεις (και σωστά) σε άλλες αναρτήσεις, το διχασμό και τη δημιουργία τοξικού κλίματος, που επιχε...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: @Φιλαδελφειώτης (21/07/2022 18:55)
Χαχαχαχα γελάει το σύμπαν. Έχετε το θράσος να μιλάτε μετά την πιο αποτυχημένη θητεία του αιώνα. Τρέμουμε την επιστροφή των αχρήστων. Χαχαχαχ...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.02 Ό,τι είχα να πω επί του θέματος, το είπα. Έτερον, ουδέν...

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Το ΄΄ΣΙΩΠΗ΄' κύριε σημαίνει > και για τα οποία κάποιοι αναγνώστες σας θα αντιδράσουν .Άρα το πρόβλημα σας το προκαλέσατε εσείς ο ίδιος .Και...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@Αδημοσίευτον Πες μου τώρα εσύ αν υπάρχει μισός λόγος να ανεβάσω ένα σχόλιο που γράφει το όνομα ενός συμπολίτη μας, ο οποίος ασχολείται με ...

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: Φιλαδελφειώτης
Τρολάκια στεναχωριέστε που δεν ξεμπερδεψατε με τη Δύναμη πολιτών. Δεν πειράζει, ξυδάκι ...

Κώστας Παντελόγλου
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Σε σειρά: 1. Μικρασιάτης, Ίωνας με ό,τι κουβαλάει η λέξη, πολυμαθής, αγωνιστής, εγωιστής, περήφανος για την καταγωγή του, προοδευτικός. 2. Δ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Μπεν
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Μάλλον δεν έχει ούτε 1 ένσημο το παλικάρι σαν τον Άρη Άρα δεν υπάρχει λόγος εμφάνισης «λευκού» βιογραφικού...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: Τριτος δρομος
Ολόκληρη αίθουσα για να "συνεδριάσουν" 5 άτομα; Ας το κανανε σε κάποιο καφε όπως στη φωτο...άλλωστε τόσοι μείνανε!...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Ντίνος
@ Μπεν (21/07/2022 13:23) Έχεις μπερδέψει τη βούρτσα με το πληκτρολόγιο, μην πω τπτ άλλο κ κοπεί από το διαχειριστή! Υπάρχει μαγαζί στη Νέα...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής
Xρήστης: ΠΑΣΟΚ ή ΤΕΦΡΑ
https://www.youtube.com/watch?v=3YK4biAUUFA...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Χρ. Ψωμ.
@ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (20/07/2022 19:52) Πέστα ντε! Τα ίδια ρωτάω κι εγώ εδώ.............. http://e-alitheia.gr/pub/36715/dynamh-politwn-epal-ghp...

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου
Xρήστης: Μπεν
@Ντίνος (19/07/2022 22:00) Γιατί όχι; Γνωρίζεστε καλά οι επαγγελματίες ολελέδες όλων των ομάδων μεταξύ σας. Για την ακρίβεια είστε κατά κά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©