Αυτό που ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει ο Βούρος για τον κορoνοϊό

Δημοσιεύτηκε στις 07/03/2020 στην κατηγορία Σχόλια  |  20 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Για άλλη μια φορά η δημοτική Αρχή Βούρου σπεύδει να πανηγυρίσει επειδή έκανε τα αυτονόητα, τα ελάχιστα. Σε άλλη μια ανακοίνωση η οποία δείχνει το ποιόν της αλλά και το πάθος της με το αυτολιβάνισμα, υμνεί τον εαυτό της επειδή απολύμανε δημοτικούς χώρους! 

 

Δείτε την ανακοίνωση με την οποία η διοίκηση Βούρου απονέμει τα εύσημα... στον εαυτό της ("ψυχραιμία, υπευθυνότητα" κλπ) κι ακολουθούν αυτά, τα οποία ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να κάνει η διοίκηση Βούρου και προσωπικά ο δήμαρχος για το πρόβλημα του κορονοϊού:

 

*****

 

Ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης (05/03) και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (07/03) οι προληπτικές απολυμάνσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνολικά 71 δημοτικούς χώρους (ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, Δημαρχείο κλπ), όπως επίσης και στα λεωφορεία της δημοτικής μας συγκοινωνίας.

 

Οι απολυμάνσεις ήταν ένα από τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε την Τρίτη (03/03) ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος.

 

Επίσης την Τετάρτη (04/03) εγκρίθηκε ομόφωνα από την οικονομική επιτροπή του Δήμου η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής για την προμήθεια επιπλέον αντισηπτικών χεριών, ενώ υπενθυμίζουμε πως έχουν αναβληθεί οι εκδηλώσεις του Δήμου έως την Κυριακή (15/03), οπότε και θα επανεξεταστεί η κατάσταση.

 

Ο Δήμος μας δρα προληπτικά, με ψυχραιμία και υπευθυνότητα και θα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των συμπολιτών μας, εξετάζοντας τα δεδομένα που προκύπτουν και πάντα με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

 

*****

 

"Η Αλήθεια" παρατηρεί:

 

Αυτοί οι απίθανοι τύποι νομίζουν ότι επειδή απολύμαναν μερικούς δημοτικούς χώρους, έκαναν το καθήκον τους. Αλλά, μήπως έχουν ιδέα ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καθήκον μιας δημοτικής Αρχής; Ούτε κατά διάνοια...

 

Το πρόβλημα του κορονοϊού ΔΕΝ είναι μόνο οι επιφάνειες, πάνω στις οποίες παραμένει για λίγες ώρες ζωντανός ο ιός.

 

Κυρίως είναι η επαφή μεταξύ των ανθρώπων, η χειραψία, ο βήχας κι οι άλλοι τρόποι που ο ιός μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

Η επαφή μεταξύ των ανθρώπων είναι που εξαπλώνει τον κορονοϊό. ΑΥΤΗΝ αν περιορίσουμε, θα έχουμε κάνει μια αποτελεσματική κίνηση ενάντια στην ασθένεια. 

 

Αν ήταν αρκετή η απολύμανση, δεν θα έκλειναν τα σχολεία, δεν θα ματαιώνονταν οι εκδρομές, δεν θα υπήρχαν συστάσεις για να μην εκτίθενται οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού σε χώρους που άλλοι άνθρωποι μπορεί να τους μεταδώσουν τον κορονοϊό.

 

Θα ήταν αρκετές οι απολυμάνσεις...

 

Εδώ, όμως, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, τι έχουμε;

 

Έχουμε σχολεία, έχουμε κλειστά γήπεδα, έχουμε ΚΑΠΗ, και κυρίως έχουμε καταστήματα εστίασης, πολλά εκ των οποίων είναι ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ γεμάτα, σε κλειστούς χώρους λόγω εποχής, με ανθρώπους όλων των ηλικιών, από όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής. 

 

ΑΥΤΟ, λοιπόν, θα έπρεπε να επιχειρήσει ένας δήμαρχος τον οποίο πραγματικά ΣΕΒΕΤΑΙ και υπολήπτεται μια τοπική κοινωνία: Να εξηγήσει στους δημότες του, στους κατοίκους και πολίτες αυτής εδώ της πόλης τους κινδύνους από τη μαζική παρουσία τους σε τέτοιους χώρους. Να κάνει σαφές ότι το επιχειρηματικό κέρδος, η αγάπη για την ομάδα ή η εμμονική προσήλωση στο να μη χαθεί ούτε μια ημέρα μαθημάτων ακόμα και σε τάξεις του δημοτικού, υπό τις παρούσες συνθήκες ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. 

 

Ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ δήμαρχος, όχι ένας τουρίστας, θα έπρεπε να γυρίζει στις καφετέριες και τα μαγαζιά εστίασης της πόλης και να πείθει τους καταστηματάρχες για αραιότερη τοποθέτηση των τραπεζιών. 

 

Να γυρίζει τα γήπεδα της πόλης και να εξηγεί ότι οι φίλαθλοι στις κερκίδες πρέπει να κάθονται σε μια απόσταση ο ένας από τον άλλον...

 

Να πείθει τους δημότες ότι η συγκυρία είναι ΠΕΡΙΕΡΓΗ, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και γι αυτό πρέπει να αλλάξουν -να αλλάξουμε- όλοι τις συνήθειές μας, αν δεν θέλουμε να μολυνθούμε από τον κορονοϊό. 

 

Αλλά, είπαμε...

 

... Για να πείσεις τους πολίτες να κάνουν μια θυσία, πρέπει πρώτα από όλα να τους έχεις ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ. Πρέπει στο πρόσωπό σου να βλέπουν τον ΑΛΗΘΙΝΟ ηγέτη τους.

 

Τον άνθρωπο που πραγματικά, αυθεντικά τους αντιπροσωπεύει.

 

Μια "σάρκα εκ της σαρκός" της πόλης.

 

Αυτόν που πάντα στις διεκδικήσεις ήταν μπροστά, πάντα στα προβλήματα ήταν παρών, πάντα είχε μια λύση να προτείνει, πάντα είχε ένα καλό λόγο να πει για τον συμπολίτη που δοκιμαζόταν, που υπέφερε, που είχε την ανάγκη του.

 

Αυτόν που πάντα βοηθούσε, άρα τώρα ΠΕΙΣΤΙΚΑ μπορεί να εξηγήσει την ανάγκη για θυσία που θα προστατεύσει την υγεία μας και την υγεία των περιοίκων μας.

 

Ένας αληθινός δήμαρχος, βγαλμένος από τα σπλάχνα της πόλης, μόνον ένας τέτοιος μπορεί να εμπνεύσει τους συμπολίτες μας.

 

Αυτούς που θέλουν έναν δήμαρχο δικό τους, πάντα δίπλα τους, πάντα κοντά τους, έτοιμο να λύσει προβλήματα, όχι έναν τύπο που εμφανίστηκε σαν κομήτης, οι Φιλαδελφειώτες και οι Χαλκηδονιώτες δεν τον έχουν δει ποτέ στις γειτονιές και τα στέκια τους, πήρε το δήμο συγκυριακά και βασισμένος σε δυνάμεις -κυρίως οικονομικές- που αρνείται να αποκαλύψει (αλλιώς ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ με τίποτα ο χλιδάτος προεκλογικός αγώνας ενός ανθρώπου που χρωστάει ένα σκασμό λεφτά σε δημόσιο και τράπεζες) και νομίζει ότι με ανακοινώσεις της πεντάρας μπορεί να κοροϊδέψει την τοπική μας κοινωνία.

 

Ένας τέτοιος δήμαρχος, ούτε πείθει, ούτε σεβασμό εμπνέει- ο δικός μας άλλωστε δεν έχει δείξει και την παραμικρή διάθεση να εμπνεύσει κάτι τέτοιο...

 

Συνεπώς, ένας τέτοιος δήμαρχος κάθε άλλο, παρά μπορεί πειστικά να εξηγήσει μια δύσκολη κατάσταση και να ζητήσει θυσίες από τους δημότες του. 

 

Έτσι, απλώς απολυμαίνει, βγάζει ανακοινώσεις αυτοϊκανοποίησης και νομίζει ότι ξεγελάει τους "Ζεφυραίους". 

 

Περί αυτού πρόκειται...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Μπόχα, βγαλμένη από το Βούρκο

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Νέα αθλιότητα Βούρου - Κατηγορεί άλλους για προβληματική πρόσληψη που έγινε επί των ημερών του !

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στη διοίκηση Βούρου- Μέσα ο Γρετζελιάς, έξω η Παπακώστα

 

Δέκα ψέματα Βούρου, μέσα σε μια μόνο ανακοίνωση

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Καρακαλτάκες...

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα

 

Γράψτε την άποψή σας

"Γερακίνα" (07/03/2020 22:19)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας κε. Σεϊτανίδη.
Εάν νομίζουν ότι ο κορονα'ι'ος είναι κατσαρίδα και καταπολεμάτε με μια "απολύμανση" τότε θα είχαμε ραντίσει ολόκληρο τον πλανήτη.
Θέλει ενημέρωση και μέτρα τα οποία θα έχουν και προσωρινό οικονομικό κόστος.
Μια σωστή Δημοτική αρχή θα έπαιρνε μέτρα οικονομικού χαρακτήρα, όπως απαλλαγή Δημοτικών τελών , μείωση τέλους κατάληψης πεζοδρομίων ώστε να βοηθήσει και τους επαγγελματίες και τους Δημότες της πόλης μας για να έχουν την ελάχιστη προστασία από την διασπορά του ιού.
Φυσικά υπάρχουν και άλλα μέτρα τα οποία όμως θα πρέπει να υπάρξει μια πανδημοτικη επιτροπή από επιστήμονες, γιατρούς, επαγγελματίες, Δασκάλους, εργαζόμενους ώστε από κοινού να θωρακίσουμε την πόλη όσο τουλάχιστον περνάει από το χέρι μας.

Δημότης (07/03/2020 22:59)

Άσε μας μωρε να κάτσετε στο σπίτι για καφέ που θα πάει ο δήμαρχος να λέει στο κόσμο να κάθεται ποιο αραιά !!! Μήπως να τους πείσει να μην κάνουν και σεξ;

Ένα είναι σιγουρο (08/03/2020 01:07)

δε θα κάναμε ποτέ χειραψία μαζί σου

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2020 07:10)

@01.07

Ωραίο σχόλιο, "επί της ουσίας" γραμμένο. Αλλά κι εσείς όλοι, αν δεν βλέπατε την πόλη ως ευκαιρία κονόμας, δεν θα σκύβατε το κεφάλι και δεν θα απλώνατε το χέρι σαν ζητιάνοι στον αρνητή της.

Αν δεν ταιριάζατε, δεν θα συμπεθεριάζατε...

Μόνο που, όπως σας έχω ξαναγράψει, ο τουρίστας την ξέρει τη δουλειά: θα πάρει των ομματιών του και θα γράψει την πόλη εκεί που πάντα την είχε γραμμένη όταν τελειώσει η περίοδος των ωφελημάτων του.

Εσείς, όμως, θα μείνετε εδώ και όλη η πόλη θα σας ζητεί να απολογηθείτε... Δεν θα ξεχάσει...

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2020 07:10) (08/03/2020 10:10)

Όταν φύγει ο Βούρος η πόλη και το Άλσος θα έχουν αλλάξει οριστικά προς το καλύτερο. Και όλοι θα θυμούνται ότι αυτό έγινε επί Δημαρχίας του. Όπως ακριβώς θυμόμαστε πάρα πολύ καλά τι πρόσφεραν στην πόλη και το Άλσος οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Συνέχισε εσύ την προπαγάνδα και περαστικά. Πάλι θα εξαφανιστείς μέχρι να συνέλθεις στις επόμενες εκλογές όπως έκανες και τις προηγούμενες.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2020 11:10)

@10.10

Εδώ ήμουν πάντα, γλειφτρόνι του τουρίστα. Κι όταν θα σε ξαναγράψει και ξαναφύγει, εγώ πάλι εδώ θα είμαι, να σε κρίνω.

Να το θυμάσαι αυτό...

Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2020 12:37)

Το ξαναγράφω γιατί τα δουλικά είναι πάντα και ηλίθια, δεν καταλαβαίνουν ούτε με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη: Το να γράφει κάποιος με ψευδώνυμο-δηλαδή ΟΧΙ με το όνομά του- να με βρίζει στη ΔΙΚΗ ΜΟΥ ιστοσελίδα (όπως μάλλον βρίζει και στο σπίτι του, είπαμε: Ο καθένας με την ανατροφή του) και μετά να διαμαρτύρεται γιατί δεν ανεβάζω τον ανώνυμο οχετό, αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ηλιθιότητας. Συνέχισε, δουλικό...

ο νυχτοφύλακας (08/03/2020 17:01)

@ @Διαμαντής Σεϊτανίδης (08/03/2020 07:10) (08/03/2020 10:10)


Θα τα φτιάξει όπως ας πούμε έφτιαξε και το παρκάρισμα στη Δεκελείας?
ή όπως καθαρίζει τα πεζοδρόμια?
ή όπως πλένει τους κάδους?

Δεν μας λες και πότε θ' αρχίσει να τα κάνει αυτά τα "θα" να πάμε να τον δούμε?

Δεν μας λες και τι έχει κάνει μέχρι τώρα να τον θαυμάσουμε?

Μη κάνετε τόσα πολλά μαζί, γιατί δεν προλαβαίνουμε να τα χωνέψουμε.

Δεξιός (10/03/2020 07:25)

Το έργο του Βούρου αυτούς του 6 μήνες που διοικεί κρίνεται επιτυχημένο από την πλειοψηφία των κατοίκων!
Αύριο το πρωί αν είχαμε δημοτικές πάλι θα έβγαινε και χωρίς δεύτερο γύρο! Ο σφυγμός της πόλης αλλά λέει...
Εσείς που ζείτε σε άλλη πόλη;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/03/2020 09:34)

@07.25

Ποιο "έργο";

Επειδή εσύ παραμυθιάζεσαι, νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο και στους άλλους;

Πώς έμαθες τι θέλει "η πλειοψηφία των κατοίκων";

Δεν πας κάπου αλλου να πουλήσεις τη μπαγιάτικη προπαγάνδα σου;

Προς δεξιο (10/03/2020 09:54)

Κι εμεις δεξιοι ειμαστε, αλλα δεν κανουμε ετσι.
Αυτα που ισχυριζεστε ειναι τελειως αστηρικτα και υποκειμενικα.
Επειδη ειναι ο Νικος και αλλα δικα μας παιδια στην διοικηση του δημου, δε σημαινει οτι δε βλεπουμε την κατασταση, οτι δηλαδη πληρωνουμε εναν ανυπαρκτο δημαρχο.

Δεξιός (10/03/2020 12:02)

@9:54
Όντως είναι πολλά δικά μας παιδιά μέσα στο Δήμο πλέον!
Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα πως γίνεται να βγάζετε τόσο βιαστικά συμπέρασμα;
Αν συγκρίνεις την κατάσταση που επικρατεί τώρα με πριν που είχαν τα ηνία άνθρωποι επικίνδυνοι και ακατάλληλοι που με τη σημαία των αριστερών κατάφεραν να διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση και κάπως «κινείται» ο Δήμος!
Μην τα κάνουμε όλα μαύρα λοιπόν!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (10/03/2020 12:43)

@12.02

Μόνο επιχείρημα των Βουρικών, "κρατήστε τον για να μην ξανάρθει ο Βασιλόπουλος".

Κι είναι μόνο έξι μήνες επάνω...

Σκέψου στα δυο χρόνια, ή στα τρία (ΑΝ φτάσει μέχρι εκεί...)

Ανωνυμος (12/03/2020 03:46)

Τα "δικά"μας παιδιά δεν πήγανε εκεί για να εφαρμόσουν την "δική "μας ιδεολογία αλλά για να βοηθήσουν τον εαυτό τους εξυπηρετώντας τον Μελισσανίδη!
Είναι "δικά" μας παιδιά υπό τον Πασοκο ηθοποιοβουλευτη μπαταχτση με την τσαλακωμενη συνείδηση δίπλα σε παραδοσιακά στελέχη του Πασοκ ευελπιστωντας σε έμμισθες αντιδημαρχιες στα υπόλοιπα τρία χρόνια!
Όχι δικά μας λοιπόν ! Απλά παρτακηδες!

Δεξιός (12/03/2020 12:12)

@03:46
Τώρα φαίνεται οτι το έχεις πιάσει το νόημα! Και εσύ αυτό θα έκανες μόλις έβλεπες το βαζάκι με το μέλι!
Εδώ συγκυβέρνησαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ κάποτε... σε τοπικό επίπεδο ενός μικρού δήμου φαντάσου!

Ανωνυμος (18/03/2020 19:13)

@12.12
Το χειρότερο από όλα είναι να θεωρείς ντε φάκτο αρπαχτικο κάποιον που δεν γνωρίζεις!
Εγώ αναφέρθηκα σε γεγονότα εσύ σε υποθέσεις προφανώς ορμώμενος από το πώς θα ενεργούσες εσύ αν ήσουν στην θέση τους!
Δεν με εκπλήσσει!
Όσο για την συγκυβέρνηση απλά επιβεβαιώθηκαν όσοι ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Δεξιός (19/03/2020 11:42)

Άκουσε αφελή@3:46 και ανόητε@19:13 τα εξής: είτε είναι Δήμαρχος ο τοπικός ψευτοεπαναστάτης Βασιλόπουλος, είτε ο διορισμένος ηθοποιός, είτε οποιοσδήποτε... αυτά που θέλει ο Μελισσανίδης θα γίνουν στην περιοχή στο σύνολο τους γιατί έχει το χρήμα, τις διασυνδέσεις, το δίκαιο, τη στήριξη των περισσότερων και μπορώ να σου προσθέσω άλλους χίλιους λόγους!
Διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ για αυτό και κυβερνούν εναλλάξ... εκτελώντας τις εντολές ΕΕ, Αμερικής... κατευθείαν ή μετά από φόβο-τρόμο!
Για ΚΚΕ, ΧΑ (δηλαδή για φασίστες τύπου Στάλιν και Χίτλερ) δεν αξίζει καν η αναφορά τους το 2020!
Είναι καθεστώτα που ο πολιτισμένος κόσμος έχει ξεπεράσει εδώ και δεκαετίες και στην Ελλάδα του σήμερα είναι ακόμα ευρέως διαδεδομένα...
Για την ώρα μείνε σπίτι μην κολλήσεις τίποτα και χάσουμε άλλο ένα συλλεκτικό κομμάτι...

Ανωνυμος (19/03/2020 20:45)

@11.42
Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθείς να συνεχίσεις να κάνεις ότι έκανες πάντα! Να γλύφεις μπας και σου πετάξουν κανένα ξεροκομματο! Δεν αναφερα πουθενά τον Μελισσανίδη εσύ όμως είσαι έτοιμος να τον περάσεις ένα χέρι με την γλώσσα! Χέστηκα για το τι θα κάνει ο θεός σου, και πιο πολύ χέστηκα για τις πολιτικές ηλίθιες απόψεις σου!
Μόνο ένα θα σου πω !
Εγώ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με σένα δεν έιμαι λαμόγιο!
Το δάχτυλο στο μέλι ενώ είχα την ευκαιρία δεν το έβαλα! Εσύ προφανώς είτε το έχεις βάλει είτε περιμένεις την ευκαιρία να ροκανίσεις το κοκκαλακι που θα σου πετάξει αυτός που για σένα θα νικήσει επειδή έχει το χρήμα! Είσαι το κλασσικό υποπόδιο που λέει και ο Διαμαντής και με την κάθε ευκαιρία προσκυνάς το αφεντικό!
Ουστ! Καραγκιόζη!

Δεξιός (19/03/2020 23:35)

Άσε δεν μας πείθεις! τα κοκκαλάκια τα περιμένεις με ανυπομονησία από το εκάστοτε αφεντικό σου που σε κυβερνά... σαν πεινασμένο και κατατρεγμένο κουταβάκι κάθεσαι και προσμένεις τον αφέντη σου σε μια γωνίτσα ... Όσο για το βαζάκι με το μέλι πρόσεχε μη σου ζαχαρώσει και δεν μπορείς μετά να κάνεις κάτι!
Από τα λεγόμενα σου συμπεραίνει κάποιος οτι είσαι τόσο άδειος, μόνος, ηττημένος και πονεμένος όσο κανείς άλλος! Ιδεολόγε αριστερέ ψευτό-επαναστάτη της αρπαχτής και του βολέματος σε ποιον τα λες όλα τα προηγούμενα;
Σε λίγο θα θέλεις να σε προτείνουμε και για Νόμπελ Ειρήνης... 10 ουστ επιστρεφόμενα!!

Ανωνυμος (20/03/2020 10:35)

@23.35
Οπως συμπεριφέρεσαι και όπως σκεπτεσαι εσύ νομίζεις ότι έτσι κάνουν και οι άλλοι!
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου και αγνοείς για ποιον λόγο απονέμεται το Νόμπελ Ειρήνης!
Απλώνεις αμέσως το δαχτυλακι στο μέλι διότι την τελευταία φορά που άργησες σου ζαχαρωσε!
Πες μας τι θα κάνει το αφεντικό σου ο Μελισσανίδης και άσε τα υπόλοιπα!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©