Δέκα ψέματα του Γιάννη Βούρου σε μια μόνο ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε στις 05/02/2020 στην κατηγορία Σχόλια  |  22 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Ανακοίνωση (Ο Θεός να την κάνει…) εξέδωσε ο Γιάννης Βούρος (διόρθωση: Ο ίδιος ο Γιάννης Βούρος δεν ξέρει τι του γίνεται στην πόλη. Οι πραιτοριανοί του είναι αυτοί που τη συνέταξαν) για τις εξελίξεις στη διοίκηση του δήμου.

 

Πρόκειται για άλλη μια απολίτικη ανακοίνωση, που δείχνει την πολιτική ρηχότητα της σημερινής διοίκησης, αποδεικνύει την περιφρόνηση προς την τοπική κοινωνία η οποία προφανώς οι πραιτοριανοί του δημάρχου θεωρούν ότι αποτελείται από ηλιθίους, διότι ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ μπορούν να πιστέψουν τα απίστευτα που γράφει αυτή η (πολλοστή) ανακοίνωση- περιβόλι.

 

Το πρόσθετο πρόβλημα είναι ότι η ανακοίνωση αυτή είναι γεμάτη ψέματα. Μέσα σε μόλις 349 λέξεις, καταγράφω τουλάχιστον 10 χονδροειδή ψέματα, για καθένα από τα οποία κάποιος με ελάχιστη αξιοπρέπεια θα έπρεπε να ντρέπεται.

 

Θα κάνω μια προσπάθεια να επισημάνω μερικά μόνο από τα πρωτοφανή ψεύδη της ανακοίνωσης, που δείχνει την περιφρόνηση με την οποία τα πρωτοπαλίκαρα του Βούρου αντιμετωπίζουν τους πολίτες του «Ζεφυριού»…

 

Δημοσιεύω πρώτα αυτούσια την ανακοίνωση και στη συνέχεια την… παραλαμβάνω φράση- φράση.

 

Η ανακοίνωση της Πολιτών Πολιτεία

 

Ήδη από τις 5 Σεπτεμβρίου του 2019 είχαμε επισημάνει με ανακοίνωσή μας πως θα μείνουμε πιστοί σε όσα εξαγγείλαμε προεκλογικά, επιδιώκοντας τη συνεννόηση, τις συνθέσεις και την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας, ανακοινώνοντας την σύμπραξή μας με τον συνδυασμό “Τώρα” του κ. Χρήστου Κοπελούσου και την συνεργασία μας με τον συνδυασμό “Πόλης Ενότητα” του κ. Τάσου Κωνσταντινίδη.

Την επομένη, στις 6 Σεπτεμβρίου ανακοινώσαμε την συνεργασία μας και με τον συνδυασμό «Ξανά Μαζί».

Στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζουμε να κινούμαστε και σήμερα και το ίδιο οφείλουμε να πράττουμε και στο μέλλον. Επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους πως αυτό δεν εκπορεύεται από κάποια αδυναμία (γεγονός που επιβεβαιώνεται με μία γρήγορη ματιά στους περισσότερους Δήμους της χώρας που διοικούνται από «μονοπαραταξιακές» Δημοτικές Αρχές), αλλά είναι συνειδητή επιλογή τόσο του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, όσο και όλων των μελών του συνδυασμού μας.

Προφανέστατα όμως συνεργασία δεν νοείται όταν διαφοροποιείσαι σε μείζονες επιλογές μίας Δημοτικής Αρχής όπως είναι

η ψήφιση (των μειωμένων, από τους πρώτους μήνες της θητείας μας συντελεστών) των δημοτικών τελών, που αποτελούν όπως είναι γνωστό σε όλους, αναπόσπαστο κομμάτι του δημοτικού προϋπολογισμού, ενός προϋπολογισμού που καθορίζει την πολιτική μιας διοίκησης και που καλούνται ως επιτάσσει (;;;) η κοινή λογική, να υλοποιούν, πρωτίστως οι αντιδήμαρχοι.

Αλλά και σε άλλες επί χάρτου και δημοσίως εκφρασμένες βασικές προεκλογικές δεσμεύσεις όπως:

η λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας

οι πολιτικές για τον αθλητισμό στην πόλη μας

η δημιουργία το γρηγορότερο δυνατό χώρου άθλησης στο πέταλο της Νησίδας

ή δευτερευόντως ο τρόπος αξιολόγησης προγραμμάτων που εκτελούνται από Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Συνυπολογίζοντας παράλληλα πως όλες αυτές οι διαφοροποιήσεις δεν γίνονται σε βάθος τετραετίας, αλλά εντός  πέντε (5) μόλις  μηνών από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας.

Είμαστε πεπεισμένοι πως οι συμπολίτες μας κατανοούν τα παραπάνω γεγονότα στον απόλυτο βαθμό.

Τονίζουμε ξανά πως δεν θα παρεκκλίνουμε από τον δρόμο των συνεργασιών, αρκεί φυσικά να υπάρχει από όλες τις πλευρές ειλικρινής διάθεση συνεννόησης.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθειά μας μαζί με τον συνδυασμό «Πόλης Ενότητα», και τον συνδυασμό «Τώρα», συνεχίζουμε να δουλεύουμε νυχθημερόν για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που όλοι μας ονειρευόμαστε.

 

Τα σχόλια της «Αλήθειας»

 

Όπως σημείωσα πιο πάνω, η ανακοίνωση περιλαμβάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ψέματα (κάποια τα ενοποιώ, γιατί αλλιώς θα έγραφα μια ώρα…).

 

Ας τα δούμε ένα προς ένα, αναλυτικά:

 

Πρώτο Ψέμα

 

Ήδη από την πρώτη φράση, αρχίζει τα ψέματα: «Από τις 5 Σεπτεμβρίου του 2019 είχαμε επισημάνει με ανακοίνωσή μας πως θα μείνουμε πιστοί σε όσα εξαγγείλαμε προεκλογικά, επιδιώκοντας τη συνεννόηση, τις συνθέσεις και την ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τις υγιείς δυνάμεις της πόλης»

 

Μέσα σε αυτή τη φράση, εμπεριέχεται ίσως το μεδούλι της αναξιοπιστίας της παρέας του κυρίου Βούρου και της περιφρόνησης με την οποία αντιμετωπίζει τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες.

 

Γιατί; Διότι, είναι τουλάχιστον ΚΩΜΙΚΟ να ισχυρίζεσαι από τη μια μεριά ότι θα μείνεις πιστός στις προεκλογικές σου δεσμεύσεις, κι από την άλλη, μόλις πέντε λέξεις μετά, να λες ότι επιδιώκεις τις συνθέσεις. Συνθέσεις, που ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ προϋποθέτουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, άρα άρνηση κάποιων από τις προεκλογικές σου δεσμεύσεις!

 

Αλλά, δεν βαριέσαι. Ας πούμε μια παρόλα, να ξεγελάσουμε και πάλι τους παλιοΖεφυριώτες, να ξεφύγουμε από τα δύσκολα. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι απολίτικοι πραιτοριανοί του Γιάννη Βούρου που έγραψαν (άλλη) μια ανακοίνωση- περιβόλι. Πολλοί θα το διαβάσουν, σου λένε οι φωστήρες, λίγοι θα το καταλάβουν. Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε, τουριστάκια…

 

Δεύτερο Ψέμα

 

Πώς νομίζει η ανακοίνωση-περιβόλι ότι αποδεικνύει τη διάθεση Βούρου για συνθέσεις; «Ανακοινώνοντας την σύμπραξή μας με τον συνδυασμό “Τώρα” του κ. Χρήστου Κοπελούσου» όπως λένε. Μα δεν ντρέπεστε βρε αθεόφοβοι; ΚΑΜΙΑ συνεννόηση δεν έγινε με ΚΑΝΕΝΑ συνδυασμό. Ουδέποτε συνεδρίασε ο συνδυασμός «ΤΩΡΑ» μετά τις εκλογές. Αντίθετα, ο Χρήστος Κοπελούσος πέτυχε το μοναδικό στόχο που εξαρχής είχε, δηλαδή να βγει ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο. Του πετάξατε λοιπόν ένα ξεροκόμματο κι εκείνος -προσέξτε, φίλοι αναγνώστες- ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ στον συνδυασμό Βούρου. Δεν συνεργάστηκε. ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ο ίδιος, προσωπικά, μόνος του, με αντάλλαγμα τη θέση του αντιπροέδρου στο ΠΠΙΕΔ. Είναι λοιπόν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα να βαπτίζετε «σύμπραξη με συνδυασμό» την υπόγεια συναλλαγή με ένα και μόνο πρόσωπο.

 

Τρίτο Ψέμα

 

Γράφουν οι τραμπαρίφες της δημοτικής Αρχής: «Στο ίδιο πλαίσιο συνεχίζουμε να κινούμαστε και σήμερα και το ίδιο οφείλουμε να πράττουμε και στο μέλλον». Νέο ψέμα! Η αλήθεια είναι ότι έκαναν μια συμμαχία με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ το προσωπικό βόλεμα των βασικών στελεχών από τους συνδυασμούς Γρετζελιά και Κωνσταντινίδη, στο δίμηνο επάνω άρχισαν οι γκρίνιες Βούρου και στο τετράμηνο τα έσπασαν. Αυτό είναι «το ίδιο πλαίσιο»; Πλάκα μας κάνετε;

 

Τέταρτο Ψέμα

 

Η διοίκηση του δήμου συνεχίζει να (νομίζει ότι) μας ταΐζει σανό, όταν γράφει: «αυτό δεν εκπορεύεται από κάποια αδυναμία (γεγονός που επιβεβαιώνεται με μία γρήγορη ματιά στους περισσότερους Δήμους της χώρας που διοικούνται από «μονοπαραταξιακές» Δημοτικές Αρχές), αλλά είναι συνειδητή επιλογή τόσο του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, όσο και όλων των μελών του συνδυασμού μας».

 

Άλλωστε, στην πραγματικότητα ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να συνεννηθούν - θυμηθείτε τι έγινε στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ με την ανυποχώρητη στάση Καραβία.

 

Η απάντησή μου είναι ότι επειδή εσείς τρώτε σανό, δεν είναι ανάγκη να επιχειρείτε να ταΐσετε κι εμάς. Η αλήθεια είναι ότι ΠΡΙΝ την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου, ο Βούρος και οι συν αυτώ πίστευαν ότι ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, γι αυτό και μίλησαν με τον Γρετζελιά, τον Κωνσταντινίδη και τον Κοπελούσο: 10 συμβούλους ο Βούρος, 5 ο Γρετζελιάς (μετά την ανεξαρτητοποίηση Ουσταμπασίδη), 2 ο Κωνσταντινίδης και 1 ο Κοπελούσος μας κάνουν συνολικά 18 επί συνόλου 33. Βέβαια, επειδή οι βουρικοί δεν ήξεραν την κατάληξη των παζαριών, ξεκίνησαν με τους πιο εύκολους, δηλ. τον Κοπελούσο, που στο τέλος -όταν ήδη είχε ενταχθεί- φάνηκε ότι δεν χρειαζόταν γιατί υπήρχε πλειοψηφία και χωρίς αυτόν, συνέχισαν με τον Κωνσταντινίδη και στο τέλος έκλεισαν τη συμμαχία των προθύμων έναντι οφικίων στο δήμο, με τον Γρετζελιά. Μόλις ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ την πλειοψηφία -όπως πίστευαν, οι απολίτικοι- ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ κάθε άλλη συζήτηση με οιονδήποτε. Αυτά που γράφουν τώρα, περί δήθεν «συνειδητής επιλογής τόσο του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Βούρου, όσο και όλων των μελών του συνδυασμού μας» απευθύνονται σε ανθρώπους με το δικό τους IQ.

 

Πέμπτο Ψέμα

 

Γράφει η ανακοίνωση-περιβόλι: «Προφανέστατα όμως συνεργασία δεν νοείται όταν διαφοροποιείσαι σε μείζονες επιλογές μίας Δημοτικής Αρχής».

 

Μπα;

 

Ώστε έτσι;

 

Για να γίνει συνεργασία απαιτείται σύμπτωση με τις «μείζονες επιλογές της δημοτικής Αρχής»;

 

Τότε, γιατί μόλις τα συμφωνήσατε με τα συνεταιράκια σας (νυν και πρώην) βγήκε ο δήμαρχος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και -κοροϊδεύοντας για πολλοστή φορά την τοπική κοινωνία- ανέφερε, δήθεν, τους «προγραμματικούς άξονες» της συμμαχίας- Φρανκενστάιν;

 

Ο Γιάννης Βούρος δεν ήταν αυτός που χωρίς ντροπή έλεγε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τις αστειότητες ότι συμφώνησε με τους πρόθυμους -με ανταλλάγματα- σε ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει «την αναβάθμιση της πόλης» και άλλες τέτοιες προσβλητικές για τη νοημοσύνη μας κενολογίες;

 

Ας αποφασίσει λοιπόν ο part time δήμαρχος και οι πραιτοριανοί του: πότε έλεγαν ψέματα; Τότε που περιέγραφε -ας το πούμε έτσι- τους άξονες της σύνθεσης, ή σήμερα που στην ανακοίνωση μιλά για «μείζονες επιλογές μιας δημοτικής Αρχής»;

 

Έκτο Ψέμα

 

Για να αποδείξουν οι ΜαυρογιαΒούροι της πόλης ότι όντως μας κοροϊδεύουν ασύστολα από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν το δήμο, στην ανακοίνωση περιγράφουν τα σημαντικότερα κατά τη γνώμη τους θέματα στα οποία ΕΠΡΕΠΕ ντε και καλά να συμφωνήσουν οι ορντινάντζες δημοτικές παρατάξεις που στηρίζουν τη διοίκηση (Γρετζελιά- Κωνσταντινίδη, είπαμε ο Κοπελούσος είναι μόνος του, δεν ρώτησε κανέναν, προσχώρησε, την πάρτη του τη διέσωσε, ας πνιγεί το σύμπαν από κει και πέρα, τέλος): Δημοτική συγκοινωνία, χώροι άθλησης, προγράμματα του δήμου κλπ. Αυτά όλα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ στους πολίτες ως θέματα σύγκλισης, όταν ανακοινώνατε τη συμμαχία- Φρανκενστάιν;

 

Δεν τα είπατε, απλώς διότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. Επιδιώξατε ΟΧΙ μια συμμαχία, αλλά μια στήριξη από αφελείς ή πρόθυμους έναντι ανταλλαγμάτων, των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. Και τώρα το παραδέχεστε φόρα -παρτίδα, αναίσχυντα

 

Κι όταν ο υπουργός Εσωτερικών έλυσε το θέμα, και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου ΔΕΝ ήταν πλέον απαραίτητη στον Βούρο και τα πρωτοπαλλήκαρά του, τότε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος που κάνει τουρισμό στην πόλη μας, έστειλε τον Γρετζελιά και τον συνδυασμό του για βρούβες! (Εκτός από το Θάνο Λέκκα, που παραιτήθηκε τώρα «τοις κείνου ρήμασι πειθόμενος» για να επανακάμψει αργότερα).

 

Έβδομο Ψέμα

 

«Είμαστε πεπεισμένοι πως οι συμπολίτες μας κατανοούν τα παραπάνω γεγονότα στον απόλυτο βαθμό».

 

Αυτό από πού προκύπτει; Μάλλον από την πολιτική ονείρωξη των διοικούντων το δήμο, ότι «έλα μωρέ, Ζεφυραίοι είναι, μια χαρά θα το φάνε το κουτόχορτο». Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές!

 

Όγδοο Ψέμα

 

«Τονίζουμε ξανά πως δεν θα παρεκκλίνουμε από τον δρόμο των συνεργασιών, αρκεί φυσικά να υπάρχει από όλες τις πλευρές ειλικρινής διάθεση συνεννόησης».

 

Δηλαδή θα συνεργαστούν ΜΟΝΟ με όποιον τους λέει πάντα ναι, σκύβει το κεφάλι και τρώει και μια φάπα, για να θυμηθώ το αγαπημένο σύνθημα του δημάρχου μας.

 

Αααχαχα χαχαχαχα χαχαχα χαχα χαχαχαχα χαχα

 

Ένατο Ψέμα

 

«Συνεχίζουμε αταλάντευτα την προσπάθειά μας μαζί με τον συνδυασμό «Πόλης Ενότητα», και τον συνδυασμό «Τώρα»», συνεχίζουν δηλαδή το άθλιο ψέμα ότι δήθεν ο Κοπελούσος και οι συναλλαγές του με τον Βούρο για ένα σκαμπουδάκι (ποια καρέκλα; Σκαμπό και πολύ του είναι) συνιστά δήθεν «συνεργασία με συνδυασμό». Και δεν ντρέπονται!

 

Όσο για την «Πόλης Ενότητα» και την άνευ όρων υποταγή του Τάσου Κωνσταντινίδη -ελέω της θέσης του αντιδημάρχου- στις επιταγές του συστήματος Βούρου, έχω να πω ότι δεν θυμάμαι δημοτικός συνδυασμός να έχει αποδομηθεί στη συνείδηση της πόλης τόσο γρήγορα. Κρίμα, πολύ κρίμα…

 

Δέκατο Ψέμα

 

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε νυχθημερόν για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα που όλοι μας ονειρευόμαστε». Η φράση λέει ψέματα. Για να είναι αληθινή, πρέπει να προστεθεί μια λέξη: «Συνεχίζουμε να ΣΑΣ δουλεύουμε νυχθημερόν…».

 

Μα είναι δυνατό να γράφετε τέτοιες αηδίες; Ποιοι δουλεύετε νυχθημερόν; Ο ίδιος ο δήμαρχος πετάγεται στην πόλη όταν δεν έχει ασχολίες με τον θίασό του στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και όπου αλλού, και μάλιστα βάζει τους αρμόδιους αντιδημάρχους (Κωνσταντινίδης) να λένε ψέματα από μικροφώνου στους πολίτες (πίτα Ιωνικού) ότι δήθεν «ο δήμαρχος βρίσκεται σε κάποιο σεμινάριο».

 

Κι όταν περνάει -τράνζιτ, συνήθως- από την πόλη μας ο δήμαρχος, κάνει μια περατζάδα από πέντε σημεία που του έχουν υποδείξει, από πίσω οι μπιστικοί βγάζουν και μια φωτογραφία (στη μια παρακολουθεί εμβριθώς και… προβληματισμένος το μηχάνημα να καθαρίζει «βρε τι φτιάχνουν τη σήμερον ημέρα…», την άλλη με αμφίεση για τζόκινγκ περνάει από το γραφείο του δημάρχου και βγάζει μια φωτογραφία με όποιον τον επισκέπτεται), κι όλο αυτό η θρασεία ανακοίνωση το βαπτίζει «δουλεύουμε νυχθημερόν».

 

Αλλά, είπαμε…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Νόμος: Τα πολιτικά πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα

 

Ξηλώνεται το πουλόβερ - Παραιτήθηκε ο Λέκκας από τη διοίκηση του δήμου

 

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν. Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα...

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Ο ίδιος Γρετζελιάς, μια ζωή...

 

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ- Βατερλό Βούρου - Στα εξ ων συνετέθη η συμμαχία της διοίκησης

 

ΕΣΤΙΑ - Βόμβα Βούρου - Ό,τι κι αν πει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει εκείνος!

 

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου! 

 

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο στη Δεκελείας. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Θα τα ξαναβρούν τα συνεταιράκια;

 

Ας του πει κάποιος...

 

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει- για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Ουγκανος (06/02/2020 13:29)

Ο άνθρωπος που έγραψε το συγκεκριμένο κείμενο αμφιβάλλω αν μπορεί να γράψει έκθεση δημοτικού. "Σκέφτομαι και γράφω ". Ούτε αυτό δεν έμαθε στη ζωή του. Για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτή είναι η αστική σας "δημοκρατία", να την χαίρεστε...

Giannisneafil (07/02/2020 00:57)

Τι έργα κάνει ο δήμος; Τόσους μήνες το απόλυτο 0! Ο Βούρλος δεν ξέρει που του πάνε τα 4 με το δήμο! Ζεφύρι ονειρευόταν Ζεφύρι θα την καταντήσει την περιοχή! Προοικονομία έκανε ο τύπος!

Ανώνυμος (07/02/2020 10:50)

Ο συντάκτης της ανακοίνωσης πρέπει να αλλάξει επάγγελμα άμεσα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (07/02/2020 11:17)

@10.50

Δεν φταίει ο συντάκης της ανακοίνωσης. Την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της ανακοίνωσης την έχει προσωπικά ο δήμαρχος. ΑΥΤΟΣ την ενέκρινε, ίσως τη διόρθωσε, τη μετέβαλε, την προσάρμοσε στα δικά του μεγέθη.

Ο συνεργάτης, εισηγείται. Ο επικεφαλής αποφασίζει. Αυτός φέρει και την ευθύνη. Καθαρές κουβέντες.

@Giannisneafil (07/02/2020 00:57) (08/02/2020 17:41)

Τα έργα θα γίνουν με βάση τον προγραμματισμό. Το θέμα είναι να υπάρχει ο σχεδιασμός και η διάθεση.
Ο επαναστάτης γαυροβασιλοπουλος ούτε μπορούσε ούτε ήθελε.
Για αυτό μείνατε με την κλάψα και βγάζετε τον πόνο σας κάθε μέρα.

@Giannisneafil (07/02/2020 00:57) (10/02/2020 09:30)

Τα έργα ξεκινάνε γαυροτρόλ. Με λίγα λόγια οι σφαλιάρες συνεχίζονται. Πολύ τυχερός ο Βούρος που έχει για αντίπαλο τον γαυροβασιλόπουλο. Θα ξαναπάρει τις εκλογές παίζοντας ταυτόχρονα σε 1-2 θέατρα.

Τσίμπα (10/02/2020 16:00)

@ 09:30

+ 1 (θέατρο εδώ) = 3

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (10/02/2020 19:18)

@ @Giannisneafil (07/02/2020 00:57) (08/02/2020 17:41)
Έχεις κάποιο νέο από την υπογειοποίηση;

Vorst (10/02/2020 19:52)

@10/02/2020 09:30

Εσύ πάντως σίγουρα είσαι κομπάρσος του τοπικού θιάσου.

@ΚΑΤΟΙΚΟΣ (10/02/2020 19:18) (11/02/2020 15:00)

Τα μηχανήματα είναι εκει, οι τοπογράφοι έχουν κάνει την κατάλληλη προεργασία, το κάγγελο που χώριζε τον δρόμο από το Άλσος ξηλώθηκε. Η υπογειοποίηση ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ. Κατάλαβες ανεγκεφαλε;
Τον κόσμο που μπήκε μέσα την Κυριακή και φώναζε πως τον είδες; Σε έπιασε πονοκέφαλος;
Τρομερή ακουστική το νέο γήπεδο. Σε παράσιτα σαν εσένα θα σας πάρουν τα μυαλά οι φωνές. Μόνη λυση η μετακόμιση.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (11/02/2020 19:32)

@ (11/02/2020 15:00)

ΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ
μάθε πρώτα πως γράφεται το ΚΑΓΚΕΛΟ,,,

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (11/02/2020 19:55)

@ (11/02/2020 15:00)
Πες μου "εγκεφαλικέ" τύπε, πότε προβλέπεις σέντρα;

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (11/02/2020 20:05)

@ (11/02/2020 15:00)
Πολλά νεύρα όμως. Πολλά νεύρα. Κι όχι μόνο από εσένα.
Βαλεριάνα έχεις σπίτι σου;

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (11/02/2020 21:13)

@ (11/02/2020 15:00)
Πέρασα το πρωί. Ήταν ένας τύπος με κάτι κουβαδάκια και κάτι πλαστικά φτυαράκια και μάζευε χώματα.
Εσύ ήσουν;

Δημοτης (12/02/2020 03:58)

Εχει δικιο το γαυροτρολ!!!! Η υπογειοποιηση τελικα δεν θα γινει και το γηπεδο σταματαει.Αφηστε τον να ζησει το ονειρο του.

ΚΑΤΟΙΚΟΣ (12/02/2020 12:33)

@ Δημοτης (12/02/2020 03:58)
Για να είσαι ξάγρυπνος 03:58 για να γράφεις σχόλιο τύπου "γαυροτρόλ" καταλαβαίνει κανείς πόσα ζόρια τραβάς.
Βαλεριάνα δεν είπαμε;

@ΚΑΤΟΙΚΟΣ (12/02/2020 16:50)

Το ποιος έχει νεύρα φαίνεται από τα μηνύματα που έγραψες το ένα μετά το άλλο. Άλλο ένα βράδυ το πέρασες μέσα στα νεύρα και την απόγνωση.
Αφού δεν μπόρεσες να σχολιάσεις το ότι ξεκίνησαν οι εργασίες με την αφαίρεση του κάγκελου σε έπιασε ο πόνος για την ορθογραφία.
Από κει και πέρα συνέχισε να βλέπεις πλαστικά κουβαδάκια και φτυαράκια όπως έβλεπες κάποτε τα χώματα να πηγαινοέρχονται στο χώρο του γηπέδου.

Δημοτης (12/02/2020 22:04)

Mεγαλα ζορια τραβαω γαυροτρολ μου.Ουτε στο στε κερδισα,ουτε οικοδομικη αδεια πηρα,ουτε η πρωτη φαση τελειωσε,ουτε η δευτερη αρχισε,ουτε ο τεταρτος πυλωνας τελειωσε,τα μπετα ηταν ψευτικα και κυριως η υπογειοποιηση δεν θα αρχισει.Ο Βουρος δεν βρηκε την ψηφο του,ο Μελ δεν εχει λεφτα για να ξεκινησει το γηπεδο και μας ταιζει σανο.Θυμισε μου κι αλλα που εχεις γραψει να σε προσκυνησω που επεσες μεσα σε ολα;

@Δημοτης (12/02/2020 22:04) (13/02/2020 09:43)

Καλά το γαυροτρολ πρέπει να έχει πολύ χαμηλή νοημοσύνη ώστε να έχει το θράσος να αναφέρεται στην υπογειοποίηση μετά τις σφαλιάρες που έχει φάει τόσα χρόνια. Βλέπει ότι σπάμε πλάκα με τις αποτυχίες του και δεν καταλαβαίνει ότι μας διασκεδάζει.
Για τέτοιο μέγεθος βλακείας μιλάμε.

μονιμες επιπτωσεις μεχρι το σβησιμο ηλιου.. (14/02/2020 23:46)

@@Δημοτης (12/02/2020 22:04) (13/02/2020 09:43)
τι εχεις να πεις για την επιβιωση επιχειρησεων απο λ.ηρακλειου - ελ.αλαμειν - πατριαρχου κωνσταντινου τωρα που θα κλεισει ο μελ με το ετσι θελω τους δρομους για να κανει υπογειο δρομο για χαρη του μελισσανιδειου κεντρου του;;;
αν σου πουλουσα φτηνα το διαμερισμα μου θα ερχοσουν να μεινεις εδω;;

@μονιμες επιπτωσεις μεχρι το σβησιμο ηλιου (15/02/2020 14:20)

Το διαμέρισμα σου το πήρες φθηνά λόγο του γηπέδου και νόμιζες ότι είσαι μάγκας και έξυπνος να διώξεις το γήπεδο ενώ εσύ επέλεξες να ζήσεις δίπλα του.
Και επειδή τώρα οι συνθήκες με την υπογειοποίηση και τη νέα πλατεία θα είναι πολύ καλύτερες το διαμέρισμα πήρε μεγαλύτερη αξία.
Όσο για τις επιχειρήσεις στις περιοχές που αναφέρεσαι το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω είναι ότι ούτε ο Αρούλης δεν έλεγε τέτοιες ηλιθιότητες.

@μονιμες επιπτωσεις μεχρι το σβησιμο ηλιου.. (14/02/2020 23:46) (15/02/2020 18:07)

Kανε οτι το πουλας το διαμερισμα η οτι το νοικιαζεις και θα βρεθουν εκατονταδες ενδιαφερομενοι.Οσοι το κανανε την αλλη μερα το ειχαν νοικιασει η πουλησει σε εξωργιστικες τιμες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ψηφιακό γίνεται και το Αιγάλεω- Τελευταίο μένει το «Ζεφύρι» του Γιάννη Βούρου...

Ψηφιοποιείται ο δήμος Σαρωνικού- Εμείς με τους αδιάφορους, πάμε με τον αραμπά...

Τι ωραία θα ήταν να είχαμε κι εμείς δήμαρχο...

Σερετάκης- Γούλας για την επίσκεψη Κεραμέως και τα σχολεία της πόλης

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο

Το DNA μου, ελληνικόν...

Την ανικανότητα και αδιαφορία της δείχνει με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του δήμου

Κορονοϊός: «Στο κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

Η ηθική ευθύνη των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης

Αχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

Αλλαγές με σημασία στη διοίκηση του δήμου

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

Κινηματογραφική καταδίωξη- Σύλληψη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δημοφιλέστερα άρθρα

Κορονοϊός: «Στο κόκκινο» η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα- «Κοιμάται» η διοίκηση Βούρου

Ο ξένος με το ηθικό μειονέκτημα στην πόλη

Μετωπική σύγκρουση διοίκησης - αντιπολίτευσης για τον προϋπολογισμό

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο

Κινηματογραφική καταδίωξη- Σύλληψη στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας

Εικόνες μιας σκοτεινής πόλης σε παρακμή

Αχαχαχα είναι αλήθεια, Τασουλίνο;

Αλλαγές με σημασία στη διοίκηση του δήμου

Την ανικανότητα και αδιαφορία της δείχνει με επίσημη ανακοίνωση η διοίκηση του δήμου

Τι ωραία θα ήταν να είχαμε κι εμείς δήμαρχο...

Σερετάκης- Γούλας για την επίσκεψη Κεραμέως και τα σχολεία της πόλης

Το DNA μου, ελληνικόν...

Ψηφιοποιείται ο δήμος Σαρωνικού- Εμείς με τους αδιάφορους, πάμε με τον αραμπά...

Ψηφιακό γίνεται και το Αιγάλεω- Τελευταίο μένει το «Ζεφύρι» του Γιάννη Βούρου...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ψηφιακό γίνεται και το Αιγάλεω- Τελευταίο μένει το «Ζεφύρι» του Γιάννη Βούρου...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Σιγά τα ωά .Ποιός νοιάζεται για κάτι που δεν σκαμπάζει .Σας μεταφέρω κάτι που είδα πριν χρόνια γραμμένο σε έναν τοίχο .Έλεγε : Μία ανίκανη '...

Τι ωραία θα ήταν να είχαμε κι εμείς δήμαρχο...
Xρήστης: Ανώνυμos
Ο τίτλος σας όμως!!! Πολύ προβοκατόρικος!!! «Τι ωραία θα ήταν να είχαμε κι εμείς δήμαρχο...» Αυτό ακριβώς!!! Δεν έχουμε δήμαρχο. Τα είπατε...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: όποιον πάρει ο Χάρος
Είναι άλλο το +25% για μια φτηνή θέση, δηλαδή για τα ανύπαρκτα ως μικρά εισοδήματα, με τις πενιχρές συντάξεις και τους χαμηλούς μισθούς και ...

Σερετάκης- Γούλας για την επίσκεψη Κεραμέως και τα σχολεία της πόλης
Xρήστης: Ισαποστάκηδες όλου του κόσμου ενωθείτε !
Ο Γούλας απέφυγε να γράψει και κάτι για τη δημοτική αρχή-ντεκόρ στα πλάνα της Κεραμέως ή μου φάνηκε;...

Ψηφιοποιείται ο δήμος Σαρωνικού- Εμείς με τους αδιάφορους, πάμε με τον αραμπά...
Xρήστης: Γελάει όλη η Silicon Valley
Τον είδαμε τον τεχνοκράτη αντιδήμαρχο που πλασάρεται ως φωτεινός παντογνώστης πληροφορικής! Ένα livestream (μετά από πολύ "κράξιμο" για την ...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Π.Λ.
@Δημότης (17/01/2021 15:16) Οι συγκρίσεις με την προηγούμενη δημοτική αρχή είναι αναπόφευκτες. Η ΔουΠου ως διοίκηση, παρά μάλιστα το γεγονός...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Λάκων
Εν ολίγοις... " στ' @ρχί διά μας οι Φιλαδελφειώτες". Ε; Κάπως έτσι....

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Τι θέλουμε ;
Δέχομαι ότι οι Δήμοι δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα κι ότι έχουν κοπεί πόροι, είτε λόγω της πανδημίας είτε λόγω, κυρίως, της κυβερνητικής ...

Τι ωραία θα ήταν να είχαμε κι εμείς δήμαρχο...
Xρήστης: Ανωνυμος
Ναι αλλά ο Βουρος διαβάζει παραμύθια τα Χριστούγεννα. Να τα λέμε κι αυτά. ...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Δημότης
Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στη Νέα Χαλκηδόνα δεν χρειαζόμαστε αυτοδιοικητικούς απλά εκτελεστικά όργανα εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής και...

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας
Xρήστης: Ανώνυμος
@Κακόs Του το πρότειναν. Αλλά πνιγεται στη δουλειά στο ππιεδ. Γι αυτό δεν πηγε....

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Το άσμα είναι από τον δίσκο του Πάριου "Σαν τρελό φορτηγό". Η ποίηση αποτυπώνει την πραγματικότητα πιο πιστά απ' ό,τιδήποτε άλλο. Να θυμηθού...

«Έλα κρυφά, έλα λαθραία» είπε η διοίκηση Βούρου στην υπουργό Παιδείας
Xρήστης: Κακόs
Ντροπή! Δεν πήραν μαζί τους για μια φώτο με την υπουργό τον μπάρμπα Χρήστο που είναι και χαλκηδονιώτης; ...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Μόνο ο Βούρος δικαιολογείται. Κανείς άλλος.
Ο Βουρος το καταλαβαίνω και τον δικαιολογώ. Δεν είναι από εδώ ο άνθρωπος, δεν τον ενδιαφέρει. Εδώ μας εχωσε στο ΔΝΤ με τη ψήφο του ως εθνοπα...

Βούρος- Τάφας επιβαρύνουν τους δημότες κατά 25% στο νεκροταφείο
Xρήστης: Ανώνυμος
@12:07. Μάλλον εσείς βιάστηκατε να εκδόσετε μια μακροσκελή αλλά αστεία και παντελώς αστήρικτη ανακοίνωση. Αυτό που αναδεικνύεται, σας πονάε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©