Τρικυμία σε ποτήρι! Ακυρώθηκε η εκμίσθωση χώρου στο Άλσος

Δημοσιεύτηκε στις 05/12/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  14 σχόλια

Στο πρώτο "φύσημα ανέμου" η δημοτική Αρχή που -δήθεν- θα άλλαζε τα πάντα στην πόλη, πήρε πίσω την απόφασή της να μισθώσει χώρο στο άλσος για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

 

Ειχε προηγηθεί η αντίθεση που εξέφρασαν οι δυο αριστεροί συνδυασμοί Λαϊκή Συσπείρωση και Δύναμη Πολιτών, αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Φαίνεται ότι τόση είναι η πολιτική βούληση της διοίκησης Βούρου: Να παίρνει πίσω αποφάσεις της με την ίδια ευκολία που τις κατεβάζει προς ψήφιση. 

 

Δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτοαποκαλούμεοι "φιλελεύθεροι" στη διοίκηση, καθώς αποτελεί πεποίθησή μου ότι μοναδικός παράγοντας συνένωσης διαφορετικών μελών του δημοτικού κατεστημένου γύρω από τον Γιάννη Βούρου είναι η άσκηση τοπικής εξουσίας, κι όχι η εφαρμογή κάποιου σχεδίου βασισμένο σε Αρχές κλπ κλπ κλπ...

 

Μετά τη ακύρωση, η Δύναμη Πολιτών -που ως δημοτική Αρχή δεν ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει κονδύλι άνω του 1 εκατομμυρίου για ανάθεση σε ιδιώτη της φροντίδας για το πράσινο- εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

*****

 

Ύστερα από μία σειρά παλινωδιών σε σχέση με την εισήγηση για τη μίσθωση του άλσους σε ιδιώτη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τελικά η διοίκηση υπαναχώρησε και απέσυρε σήμερα το θέμα. Ένα θέμα που όχι μόνο οδηγούσε στη de facto εμπορευματοποίηση του άλσους, αλλά δημιουργούσε σοβαρά ερωτηματικά σε σχέση και με τη νομιμότητά του. Ως Δύναμη πολιτών αντιταχθήκαμε με κάθε τρόπο στην πρόταση για μίσθωση του άλσους και αντιπροτείναμε τη διοργάνωση δωρεάν Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά του Δήμου μας, το κόστος της οποίας οφείλει να αναλάβει ο Δήμος.

 

Ως εκ τούτου η Δύναμη πολιτών θα ψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και τις δαπάνες που ο Δήμος αναλαμβάνει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Τέλος, ευελπιστούμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που η διοίκηση θα επιχειρήσει να ανοίξει το δρόμο της εμπορικής εκμετάλλευσης του άλσους, αντιλαμβανόμενη πως σε κάτι τέτοιο θα βρει απέναντί της όχι μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και το λαό της πόλης μας.

 

*****

 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων που εξέφραζε την αντίθεσή της είναι η παρακάτω:

 

*****

 

Η εμμονική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να προβεί στην εκμίσθωση περιβάλλοντα χώρου του  άλσους και της Λίμνης σε ιδιώτη, προκειμένου ν’ ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα εν όψει των εορτών μας βρίσκει απολύτως αντίθετους.  Το θέμα που εισήχθη εχθές στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του  χώρου πέριξ της λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας και του περιβάλλοντος πεζοδρόμου  με σκοπό να  χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και  ψυχαγωγικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1γ του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06), όπως αντικαταστάθηκαν από αυτές του άρθρου 196 παρ. 1 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι») (επαν/γή)»   και δεν συζητήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, πρόκειται να συζητηθεί σε επόμενη (πιθανότατα σημερινή) συνεδρίαση. Το συγκεκριμένο θέμα είχε εισαχθεί ξανά σε προηγούμενη συνεδρίαση για να αποσυρθεί και να τεθεί στην Οικονομική Επιτροπή (4/12/19)με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Άλσος.

 

Για το ίδιο θέμα η αρμόδια Υπηρεσία (Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου)  κατέθεσε με το υπ΄αριθμ. Πρωτ. 32535/25-11-2019 έγγραφο την αντίθετη άποψη της υπηρεσίας,  διότι η δασική νομοθεσία και ειδικότερα το άρθρο 59, παρ. 2 του Ν.998/1979 και η υπουργική απόφαση 133384/6587/2015 (νόμοι που αφορούν το δασικό καθεστώς) με βάση την οποία ορίζονται οι επιτρεπτές χρήσεις σε δάση, άλση και πάρκα, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη κατασκευών. Η μόνη επιτρεπτή δραστηριότητα που μπορεί να γίνει είναι η πρόχειρη τοποθέτηση εξέδρας για συναυλίες και χωρίς να θιγεί η δασική βλάστηση, όπως αναγράφεται στο έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Η πρόταση δημιουργίας ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού μέσα στην καρδιά του Άλσους είναι παράνομη και δεν μπορούν να συμμετέχουν για την υλοποίησή της δημοτικοί υπάλληλοι με οποιαδήποτε ρόλο (φύλαξη, Καθαριότητα κλπ), όταν από πληροφορίες που έχουμε ο ιδιώτης πρόκειται να βάλει εισιτήριο για τους πολίτες και συνεπώς εκτός όλων των άλλων, η παραχώρηση μέρους του άλσους υποδηλώνει εμμέσως ιδιωτικοποίηση με όφελος .

 

Εμείς ως ΔΣ στηρίζουμε έμπρακτα την άποψη της υπηρεσίας προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι. Το Άλσος προστατεύεται από ένα ειδικό «καθεστώς» και προορίζεται για κοινωφελή χρήση. Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια κερδοσκοπικού χαρακτήρα μέσα στο Άλσος και δεν θα επιτρέψουμε την ανάμειξη συναδέλφων μας στην υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε για την απόσυρση του θέματος  οριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Nick (07/12/2019 09:49)

Πραγματικά είμαστε για λύπηση εμείς που ζούμε σε αυτό τον Δήμο και ψηφίζουμε τον κάθε δήθεν αριστερό επαναστάτη του γλυκού νερού ή τον κάθε κολλημένο πρώην Πασόκο όπως τον Βούρο που φοβάται να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Ρουβίκωνες της πόλης.
Χαίρομαι άλλους Δήμους όπου η καθημερινή σκληρή δουλειά και οι σωστές επιλογές συνεργασίας με την ιδιωτική πρωτοβουλία έχουν αποτελέσματα που δεν έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας εμείς οι επαναστάτες.
Καθόλου τυχαίο ότι ζούσαμε για δεκαετίες με τα σκουπίδια στο Άλσος και δεν αντιδρούσε κανείς.
Αυτοί είμαστε (όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία), σκουπίδια ψηφίζουμε, σκουπίδια μας αξίζουν.

JOJO22 (09/12/2019 15:11)

Αρη βασιλοπουλε μαζι με τα φιλαρακια σου αντε να δουλεψετε στην υπογειοποιηση να κολλησετε κανενα ενσημο ρε τεμπελχαναδες που κοπτεστε για το καλο του αλσος ρεμπεσκεδες, τενεκεδες

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/12/2019 15:37)

@15.11
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να κόβω σχόλια. Αλλά όταν ένας ανώνυμος υβρίζει έναν οποιονδήποτε με το όνομά του, όπως στο σχόλιό σου. Υπάρχει πρόβλημα. Παράκληση να μην επαναληφθεί. Γράψε ό,τι θέλεις χωρίς ύβρεις. Το μήνυμα το στέλνεις και χωρίς αυτές.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ (09/12/2019 16:40)

Γιάννη μου το μαντήλι σου, γιατ' είναι λερωμένο
Γιάννη μ...

Σπίτσλες (09/12/2019 19:59)

@15:11

Έχω εντυπωσιαστεί από τον πλούτο του λεξιλογίου σου και την ποιότητα των επιχειρημάτων σου.
Είναι κρίμα που δεν εκδίδεται πια η «Αυριανή» του αείμνηστου Γιώργου Κουρή.

Αδικείσαι!!!

Γιατί δεν στέλνεις ένα βιογραφικό στον Στέφανο Χίο;

Ίσως σε περιμένει μια λαμπρή καριέρα στο «Μακελειό».

tasos (10/12/2019 16:37)

Σε αυτό το Άλσος κάποιους τους ενοχλούν όλες οι δραστηριότητες.
Μόνο ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν τους ενοχλούσε.
Ξεφτίλες και υποκριτές.
Δεν πειράζει. Οι μάσκες πέφτουν, όλοι κρίνονται καθημερινά και στο τέλος παίρνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Χρειάζεσαι Saturnil ή Alprazolam αν δεν βρίσκεις Xanax (10/12/2019 19:03)

@ 16:37
Ή τα 'χεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου ή προσπαθείς -τρομάρα σου- να φτιάξεις αφήγημα χρησιμοποιώντας τη λέξη... «δραστηριότητες».

Είναι... «δραστηριότητα» να δοθεί το Άλσος σε επιχειρηματία και να πληρώνουμε εισιτήριο στη δημόσια περιουσία ;

Αλλά για πες μου φίλτατο ανθυποπαπαγαλάκι της διοίκησης... Αν χτυπήσει κάποιο παιδί στο πάγο ( γιατί όπως και να το κάνουμε, ε! δεν έχουμε και κουλτούρα... Νέας Υόρκης ή Μόσχας που παίζουν χόκευ από παιδιά στους δρόμους ) ποιος θα έχει την ευθύνη; Επίσης, τι γίνεται σε περίπτωση που με την τεχνητή παγοποίηση πάθει ζημιά το σύστημα ύδρευσης της λίμνης; Θα τα πληρώσει ο ιδιώτης που θα νοικιάσει το χώρο ; Εμπρός...
Τρέχα να πάρεις οδηγίες κι έλα ξαναγράψε να γελάσουμε.

Μίζεροι ! Σέντραλ Παρκ θα γίνει το Άλσος (τουλάστιχον) (11/12/2019 10:10)

Αυτή την εμμονή των ανά την Ελλάδα βλαχοδημάρχων με τα παγοδρόμια δεν την καταλαβαίνω. Μάλλον έχουν δει πολλές αισθηματικές ταινίες του Χόλυγουντ που δείχνουν σκηνές με τους πρωταγωνιστές να φιλιούνται-αγκαλιάζονται Χριστούγενα στο Σέντραλ Παρκ της Νέα Υόρκης.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ (11/12/2019 15:25)

Ρε συ δήμαρχε Βούρε, αν είναι ν' αρχίσουμε να νοικιάζουμε χώρους μέσα στη πόλη (για την... "ανάπτυξη" βεβαίως-βεβαίως) γιατί δεν ξαναφέρνουμε και το Λούνα-Παρκ στο λεγόμενο -τότε- τρίγωνο, εκεί που είναι τώρα το Πάρκο του Μνημείου Μικρασιατών ;

E; Τι λες;

Δεν είναι καλή ιδέα ; Τόσα φράγκα θα αφήνει (ακόμη ένας υγιής επιχειρηματίας) στη πόλη με το νοίκι. Θα δουλέψει και κόσμος· στη σκοποβολή, στα συγκρουόμενα, στο γύρο του θανάτου... Για πολλές ώρες με λίγες εκατοντάδες ευρώ, δεν έχει σημασία. Δεν είναι κρίμα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό; Άσε που πιάνει και χώρο μέσα στη μέση εκείνο το άγαλμα. Καλύτερα να το πάμε στη πίσω πλευρά του γηπέδου για ντεκόρ στο Αyiasofia. Κάπου πρέπει να μπει κι η μπαλαρίνα.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 18:42)

Δεν σου φτάνουν τόσα στρέμματα Άλσους να κάνεις την βόλτα σου και θα σου επέβαλλε κάποιος να πληρώσεις για μια δραστηριότητα που δεν σου αρέσει σε ένα περιορισμένο χώρο;
Ρε γελοίε όποιος θα πλήρωνε για οτιδήποτε θα το έκανε επειδή του αρέσει.
Εσύ αφού δεν σου αρέσει δεν θα πήγαινες.
Απο κει και πέρα τι ζωή έχει ρε ανεγκέφαλε το Άλσος τα βράδια που σε χαλάνε οι όποιες δραστηριότητες;
Και το αποκορύφωμα της βλακείας. Ονειρεύεσαι ατυχήματα και καταστροφές.
Τρέχα στη χωματερή στα Λιόσια εσύ για βόλτα που σου θυμίζει και τον αγαπημένο σου σταθμό μεταφόρτωσης με τον οποίο μεγάλωσες.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 19:32)

Ξου ξου έρχονται οι ξένοι στο χωριό να μας φέρουν τα πράγματα του διαβόλου.
Κλειστείτε στα σπίτια σας. Θα φέρουν παγοδρόμια για να σας εξοντώσουν.
Και μακρυά απο το Άλσος. Αυτή είναι δημόσια περιουσία που την έχουμε για τα σκουπίδια μας.
Πρώτα μας πήραν τα σκουπίδια και τώρα θέλουν να οργανώσουν και εκδηλώσεις.
Μακρυά ξου ξου 666.

Η βλακεία είναι ανίκητη.

@ 11/12/2019 18:42 (12/12/2019 14:12)

Με μέτρο τα "κουμπιά".

Κιρκη (12/12/2019 14:29)

@ 19:32

Ωραιο το αστειο σου. Να σε αξιοποιησουν στην παγοποιηση της λιμνης. Καπου πρεπει να βολευτεις κι εσυ.

ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ (12/12/2019 15:35)

Κομίζω πρόταση γνωστού επιχειρηματία.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο των ΟΤΑ θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών

Οικονόμου στο ΑΠΕ: Με 1500 νέους ειδικούς φρουρούς στην Αττική, κτυπάμε την εγκληματικότητα

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαμόρφωση των φυσικών χώρων της πόλης. Όχι εδώ, βέβαια! Αλλού!

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα

Στις 27 Ιανουαρίου η πίτα της Πολιτών Πολιτείας και Πόλη της καρδιάς, στις 19 της Δύναμης Πολιτών

Μπουλούκι! Αχταρμάς!

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άτταλος

«Ο Λένιν στη Ζυρίχη»

Στις 24 Ιανουαρίου οι Κρήτες κόβουν τη βασιλόπιτά τους

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου!

Η πόλη μας χωρίς δήμαρχο (και πάλι) έως τις 26 Ιανουαρίου!

Νόμος: Τα δημόσια πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα...

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει -για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

Ερωτήματα για το πρόγραμμα των προσφύγων

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ: Βατερλό Βούρου- Στα εξ ων συνετέθη η «συμμαχία» της διοίκησης

Μοιράζει αξιώματα για να σταθεί ο Βούρος- Νέος αντιδήμαρχος ο Γραμμένος- «Ψαλίδι» στον Κουτσάκη

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου!

Η πόλη μας χωρίς δήμαρχο (και πάλι) έως τις 26 Ιανουαρίου!

ΕΣΤΙΑ- Βόμβα Βούρου: Ό,τι και να λέει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει αυτός

Νόμος: Τα δημόσια πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα...

Γούλας: Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς!

ΕΣΤΙΑ- Ολόκληρη η σημαντική τοποθέτηση του Γιώργου Καραβία για το πρόγραμμα

Ο θαυμαστός κόσμος της δυσωδίας

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

Μπουλούκι! Αχταρμάς!

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: Ανώνυμος
@ ανώνυμος (20/01/2020 20:10) Αγαπητέ μου κύριε είναι δικαίωμά σας να απορρίπετε αυτές τις μορφές αγώνα. Κι εγώ τις απορρίπτω. Πάντως για δι...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: ανώνυμος
Ανώνυμος (20/01/2020 19:49) Δηλαδή θέλεις να πεις ότι θρανία σπασμένα δεν θα βρει ο γυμνασιάρχης όταν μπει μέσα! Μήπως ζούσες σε Ευρωπαϊκή...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: Ανώνυμος
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης Αν οι συντάκτες της ανακοίνωσης είναι για γέλια, η ίδια και μεγαλύτερη χλεύη αξίζει στους γονείς τους πρωτίστως και δ...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Με το ψαλίδι στο χέρι
@ (20/01/2020 16:41) Η τελική ευθεία θα είναι πολύύύύύύύύύύ μεγάλη. Έτοιμο γήπεδο σημαίνει σέντρα στο 1ο φιλικό. Πότε το βλέπεις; Μάλλον με ...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: ανώνυμος
Αν όμως ο Εισαγγελέας έστελνε κλήση στους επαναστάτες πατεράδες (των επαναστατημένων παιδιών) και τους καταλόγιζε και όλες τις ζημιές, θα βλ...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Nick
Το έχω γράψει και άλλη φορά. Τώρα που φτάνουμε στην τελική ευθεία και ξεκινούν τα έργα στους εξωτερικούς χώρους θα διαπιστώσουν όλοι πόσο κα...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Αμοιρο γαυροτρολ
Στον παπαγο δεν ηθελε ο βαζελος να κανει γηπεδο και μιλαμε για μια περιοχη γεματη καραβαναδες και φασιστες. Αν δεν σου αρεσει το γηπεδο μετ...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Γιωργος Αεκαρα
Ασχετε οι κατοικοι στον δημο ειναι γυρω στους 35.000 και η πλειοψηφια τους ειναι οπαδοι της ΑΕΚ δηλαδη οι κατοικοι ειναι οσο θα ειναι περιπο...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Ανώνυμος
Το πρόβλημα δεν είναι το γήπεδο. Ακόμη κι εγώ που είμαι κατά της Σούπερ Λίγδας (αλλά όχι εναντίον της μπάλας όπως τη γνώρισα κάποτε) θεωρώ π...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: γιανης
επρεπε να φτιαχτει αλλου σε μη κατοικημενη περιοχη. ολα τα γηπεδα εξω απο οικισμους. ο σουφλιας ειχε παραχωρησει οικοπεδο στον ντεμη. δεν ...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: @Giannisneafil
Εννοείται ότι έφερε ανάπτυξή ήδη το γήπεδο της ΑΕΚ στην πόλη. Απομένουν τα έργα που θα βελτιώσουν και θα ομορφύνουν τη γειτονιά μας. Κλάψε ε...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Κατοικος
Απο το 2013 το γαυροτρολ γραφει συνεχως κατα του γηπεδου.Ηθελα να ηξερα ζωη δεν εχει;Αλλο θεμα να τον απασχολει δεν υπαρχει;Τι ατομο ειναι α...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: Γιωργος Αεκαρα
Κουράσατε αντιαεκτζήδες.Η αγιά σοφιά εχει σχεδόν τελειώσει βρείτε αλλη ασχολία μίζεροι.Ολη σας η ζωή να μην κάνει η ΑΕΚ γήπεδο....

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: @Giannisneafil (18/01/2020 21:47)
Σταμάτα να γελοιοποιείσαι. Δεν χαλάνε ρε ανεγκέφαλε μόνο την Αγια Σοφιά τα σκουπίδια. Τα σκουπίδια στη μέση του Άλσους τίποτα άλλο δεν χαλά...

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;
Xρήστης: @Να πούμε και καμιά αλήθεια εκτός από παπάτζες;
Δεν θα μας τρελλανεις εσυ .Απο την πρωτη κυριακη στο οακα αρχισαν τα συνθηματα για γηπεδο στην νεα φιλαδελφεια ο Ντεμης ηταν υπερ του γηπεδ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©