Τρικυμία σε ποτήρι! Ακυρώθηκε η εκμίσθωση χώρου στο Άλσος

Δημοσιεύτηκε στις 05/12/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  14 σχόλια

Στο πρώτο "φύσημα ανέμου" η δημοτική Αρχή που -δήθεν- θα άλλαζε τα πάντα στην πόλη, πήρε πίσω την απόφασή της να μισθώσει χώρο στο άλσος για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

 

Ειχε προηγηθεί η αντίθεση που εξέφρασαν οι δυο αριστεροί συνδυασμοί Λαϊκή Συσπείρωση και Δύναμη Πολιτών, αλλά και το σωματείο εργαζομένων. Φαίνεται ότι τόση είναι η πολιτική βούληση της διοίκησης Βούρου: Να παίρνει πίσω αποφάσεις της με την ίδια ευκολία που τις κατεβάζει προς ψήφιση. 

 

Δεν ξέρω αν υπάρχουν αυτοαποκαλούμεοι "φιλελεύθεροι" στη διοίκηση, καθώς αποτελεί πεποίθησή μου ότι μοναδικός παράγοντας συνένωσης διαφορετικών μελών του δημοτικού κατεστημένου γύρω από τον Γιάννη Βούρου είναι η άσκηση τοπικής εξουσίας, κι όχι η εφαρμογή κάποιου σχεδίου βασισμένο σε Αρχές κλπ κλπ κλπ...

 

Μετά τη ακύρωση, η Δύναμη Πολιτών -που ως δημοτική Αρχή δεν ξεχνάμε ότι είχε ψηφίσει κονδύλι άνω του 1 εκατομμυρίου για ανάθεση σε ιδιώτη της φροντίδας για το πράσινο- εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

*****

 

Ύστερα από μία σειρά παλινωδιών σε σχέση με την εισήγηση για τη μίσθωση του άλσους σε ιδιώτη για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, τελικά η διοίκηση υπαναχώρησε και απέσυρε σήμερα το θέμα. Ένα θέμα που όχι μόνο οδηγούσε στη de facto εμπορευματοποίηση του άλσους, αλλά δημιουργούσε σοβαρά ερωτηματικά σε σχέση και με τη νομιμότητά του. Ως Δύναμη πολιτών αντιταχθήκαμε με κάθε τρόπο στην πρόταση για μίσθωση του άλσους και αντιπροτείναμε τη διοργάνωση δωρεάν Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τα παιδιά του Δήμου μας, το κόστος της οποίας οφείλει να αναλάβει ο Δήμος.

 

Ως εκ τούτου η Δύναμη πολιτών θα ψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και τις δαπάνες που ο Δήμος αναλαμβάνει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Τέλος, ευελπιστούμε πως αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που η διοίκηση θα επιχειρήσει να ανοίξει το δρόμο της εμπορικής εκμετάλλευσης του άλσους, αντιλαμβανόμενη πως σε κάτι τέτοιο θα βρει απέναντί της όχι μόνο την αντιπολίτευση, αλλά και το λαό της πόλης μας.

 

*****

 

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων που εξέφραζε την αντίθεσή της είναι η παρακάτω:

 

*****

 

Η εμμονική προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να προβεί στην εκμίσθωση περιβάλλοντα χώρου του  άλσους και της Λίμνης σε ιδιώτη, προκειμένου ν’ ασκήσει επιχειρηματική δραστηριότητα εν όψει των εορτών μας βρίσκει απολύτως αντίθετους.  Το θέμα που εισήχθη εχθές στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Έγκριση απευθείας εκμίσθωσης του  χώρου πέριξ της λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας και του περιβάλλοντος πεζοδρόμου  με σκοπό να  χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις καλλιτεχνικού και  ψυχαγωγικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για τη δημιουργία Χριστουγεννιάτικου Χωριού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 192 παρ. 1γ του Δ.& Κ.Κώδικα (Ν. 3463/06), όπως αντικαταστάθηκαν από αυτές του άρθρου 196 παρ. 1 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι») (επαν/γή)»   και δεν συζητήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας, πρόκειται να συζητηθεί σε επόμενη (πιθανότατα σημερινή) συνεδρίαση. Το συγκεκριμένο θέμα είχε εισαχθεί ξανά σε προηγούμενη συνεδρίαση για να αποσυρθεί και να τεθεί στην Οικονομική Επιτροπή (4/12/19)με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Άλσος.

 

Για το ίδιο θέμα η αρμόδια Υπηρεσία (Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου)  κατέθεσε με το υπ΄αριθμ. Πρωτ. 32535/25-11-2019 έγγραφο την αντίθετη άποψη της υπηρεσίας,  διότι η δασική νομοθεσία και ειδικότερα το άρθρο 59, παρ. 2 του Ν.998/1979 και η υπουργική απόφαση 133384/6587/2015 (νόμοι που αφορούν το δασικό καθεστώς) με βάση την οποία ορίζονται οι επιτρεπτές χρήσεις σε δάση, άλση και πάρκα, δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη κατασκευών. Η μόνη επιτρεπτή δραστηριότητα που μπορεί να γίνει είναι η πρόχειρη τοποθέτηση εξέδρας για συναυλίες και χωρίς να θιγεί η δασική βλάστηση, όπως αναγράφεται στο έγγραφο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Η πρόταση δημιουργίας ενός Χριστουγεννιάτικου χωριού μέσα στην καρδιά του Άλσους είναι παράνομη και δεν μπορούν να συμμετέχουν για την υλοποίησή της δημοτικοί υπάλληλοι με οποιαδήποτε ρόλο (φύλαξη, Καθαριότητα κλπ), όταν από πληροφορίες που έχουμε ο ιδιώτης πρόκειται να βάλει εισιτήριο για τους πολίτες και συνεπώς εκτός όλων των άλλων, η παραχώρηση μέρους του άλσους υποδηλώνει εμμέσως ιδιωτικοποίηση με όφελος .

 

Εμείς ως ΔΣ στηρίζουμε έμπρακτα την άποψη της υπηρεσίας προκειμένου να προστατευθούν οι εργαζόμενοι. Το Άλσος προστατεύεται από ένα ειδικό «καθεστώς» και προορίζεται για κοινωφελή χρήση. Καταγγέλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια κερδοσκοπικού χαρακτήρα μέσα στο Άλσος και δεν θα επιτρέψουμε την ανάμειξη συναδέλφων μας στην υλοποίηση παρόμοιων σχεδίων.

 

Για αυτό το λόγο παρακαλούμε για την απόσυρση του θέματος  οριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Ένας δήμαρχος που «κάνει την πάπια»

 

Όλο το παρασκήνιο για τον «Συμπαραστάτη του Δημότη»

 

Ας του πει κάποιος...

 

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η «κολοβή» ενημέρωση

 

Ομόφωνη ντροπή...

 

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

«Ζούμε Πολιτισμό» για γέλια και για κλάματα...

 

Συμβάλλοντας στη συζήτηση γύρω από ένα ενδιαφέρον κείμενο

 

Ο δήμος θα μετάσχει στη συζήτηση για τον Ποδονίφτη

 

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

 

Πώς προέκυψε η νέα δημοτική Αρχή της πόλης...

 

Ο κ. Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

 

Ανακοινώσεις της πλάκας

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Τίποτα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Nick (07/12/2019 09:49)

Πραγματικά είμαστε για λύπηση εμείς που ζούμε σε αυτό τον Δήμο και ψηφίζουμε τον κάθε δήθεν αριστερό επαναστάτη του γλυκού νερού ή τον κάθε κολλημένο πρώην Πασόκο όπως τον Βούρο που φοβάται να έρθει σε αντιπαράθεση με τους Ρουβίκωνες της πόλης.
Χαίρομαι άλλους Δήμους όπου η καθημερινή σκληρή δουλειά και οι σωστές επιλογές συνεργασίας με την ιδιωτική πρωτοβουλία έχουν αποτελέσματα που δεν έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας εμείς οι επαναστάτες.
Καθόλου τυχαίο ότι ζούσαμε για δεκαετίες με τα σκουπίδια στο Άλσος και δεν αντιδρούσε κανείς.
Αυτοί είμαστε (όχι όλοι, αλλά η πλειοψηφία), σκουπίδια ψηφίζουμε, σκουπίδια μας αξίζουν.

JOJO22 (09/12/2019 15:11)

Αρη βασιλοπουλε μαζι με τα φιλαρακια σου αντε να δουλεψετε στην υπογειοποιηση να κολλησετε κανενα ενσημο ρε τεμπελχαναδες που κοπτεστε για το καλο του αλσος ρεμπεσκεδες, τενεκεδες

Διαμαντής Σεϊτανίδης (09/12/2019 15:37)

@15.11
Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να κόβω σχόλια. Αλλά όταν ένας ανώνυμος υβρίζει έναν οποιονδήποτε με το όνομά του, όπως στο σχόλιό σου. Υπάρχει πρόβλημα. Παράκληση να μην επαναληφθεί. Γράψε ό,τι θέλεις χωρίς ύβρεις. Το μήνυμα το στέλνεις και χωρίς αυτές.

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ (09/12/2019 16:40)

Γιάννη μου το μαντήλι σου, γιατ' είναι λερωμένο
Γιάννη μ...

Σπίτσλες (09/12/2019 19:59)

@15:11

Έχω εντυπωσιαστεί από τον πλούτο του λεξιλογίου σου και την ποιότητα των επιχειρημάτων σου.
Είναι κρίμα που δεν εκδίδεται πια η «Αυριανή» του αείμνηστου Γιώργου Κουρή.

Αδικείσαι!!!

Γιατί δεν στέλνεις ένα βιογραφικό στον Στέφανο Χίο;

Ίσως σε περιμένει μια λαμπρή καριέρα στο «Μακελειό».

tasos (10/12/2019 16:37)

Σε αυτό το Άλσος κάποιους τους ενοχλούν όλες οι δραστηριότητες.
Μόνο ο σταθμός μεταφόρτωσης δεν τους ενοχλούσε.
Ξεφτίλες και υποκριτές.
Δεν πειράζει. Οι μάσκες πέφτουν, όλοι κρίνονται καθημερινά και στο τέλος παίρνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει.

Χρειάζεσαι Saturnil ή Alprazolam αν δεν βρίσκεις Xanax (10/12/2019 19:03)

@ 16:37
Ή τα 'χεις λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου ή προσπαθείς -τρομάρα σου- να φτιάξεις αφήγημα χρησιμοποιώντας τη λέξη... «δραστηριότητες».

Είναι... «δραστηριότητα» να δοθεί το Άλσος σε επιχειρηματία και να πληρώνουμε εισιτήριο στη δημόσια περιουσία ;

Αλλά για πες μου φίλτατο ανθυποπαπαγαλάκι της διοίκησης... Αν χτυπήσει κάποιο παιδί στο πάγο ( γιατί όπως και να το κάνουμε, ε! δεν έχουμε και κουλτούρα... Νέας Υόρκης ή Μόσχας που παίζουν χόκευ από παιδιά στους δρόμους ) ποιος θα έχει την ευθύνη; Επίσης, τι γίνεται σε περίπτωση που με την τεχνητή παγοποίηση πάθει ζημιά το σύστημα ύδρευσης της λίμνης; Θα τα πληρώσει ο ιδιώτης που θα νοικιάσει το χώρο ; Εμπρός...
Τρέχα να πάρεις οδηγίες κι έλα ξαναγράψε να γελάσουμε.

Μίζεροι ! Σέντραλ Παρκ θα γίνει το Άλσος (τουλάστιχον) (11/12/2019 10:10)

Αυτή την εμμονή των ανά την Ελλάδα βλαχοδημάρχων με τα παγοδρόμια δεν την καταλαβαίνω. Μάλλον έχουν δει πολλές αισθηματικές ταινίες του Χόλυγουντ που δείχνουν σκηνές με τους πρωταγωνιστές να φιλιούνται-αγκαλιάζονται Χριστούγενα στο Σέντραλ Παρκ της Νέα Υόρκης.

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ (11/12/2019 15:25)

Ρε συ δήμαρχε Βούρε, αν είναι ν' αρχίσουμε να νοικιάζουμε χώρους μέσα στη πόλη (για την... "ανάπτυξη" βεβαίως-βεβαίως) γιατί δεν ξαναφέρνουμε και το Λούνα-Παρκ στο λεγόμενο -τότε- τρίγωνο, εκεί που είναι τώρα το Πάρκο του Μνημείου Μικρασιατών ;

E; Τι λες;

Δεν είναι καλή ιδέα ; Τόσα φράγκα θα αφήνει (ακόμη ένας υγιής επιχειρηματίας) στη πόλη με το νοίκι. Θα δουλέψει και κόσμος· στη σκοποβολή, στα συγκρουόμενα, στο γύρο του θανάτου... Για πολλές ώρες με λίγες εκατοντάδες ευρώ, δεν έχει σημασία. Δεν είναι κρίμα τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό; Άσε που πιάνει και χώρο μέσα στη μέση εκείνο το άγαλμα. Καλύτερα να το πάμε στη πίσω πλευρά του γηπέδου για ντεκόρ στο Αyiasofia. Κάπου πρέπει να μπει κι η μπαλαρίνα.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 18:42)

Δεν σου φτάνουν τόσα στρέμματα Άλσους να κάνεις την βόλτα σου και θα σου επέβαλλε κάποιος να πληρώσεις για μια δραστηριότητα που δεν σου αρέσει σε ένα περιορισμένο χώρο;
Ρε γελοίε όποιος θα πλήρωνε για οτιδήποτε θα το έκανε επειδή του αρέσει.
Εσύ αφού δεν σου αρέσει δεν θα πήγαινες.
Απο κει και πέρα τι ζωή έχει ρε ανεγκέφαλε το Άλσος τα βράδια που σε χαλάνε οι όποιες δραστηριότητες;
Και το αποκορύφωμα της βλακείας. Ονειρεύεσαι ατυχήματα και καταστροφές.
Τρέχα στη χωματερή στα Λιόσια εσύ για βόλτα που σου θυμίζει και τον αγαπημένο σου σταθμό μεταφόρτωσης με τον οποίο μεγάλωσες.

@ (10/12/2019 19:03) (11/12/2019 19:32)

Ξου ξου έρχονται οι ξένοι στο χωριό να μας φέρουν τα πράγματα του διαβόλου.
Κλειστείτε στα σπίτια σας. Θα φέρουν παγοδρόμια για να σας εξοντώσουν.
Και μακρυά απο το Άλσος. Αυτή είναι δημόσια περιουσία που την έχουμε για τα σκουπίδια μας.
Πρώτα μας πήραν τα σκουπίδια και τώρα θέλουν να οργανώσουν και εκδηλώσεις.
Μακρυά ξου ξου 666.

Η βλακεία είναι ανίκητη.

@ 11/12/2019 18:42 (12/12/2019 14:12)

Με μέτρο τα "κουμπιά".

Κιρκη (12/12/2019 14:29)

@ 19:32

Ωραιο το αστειο σου. Να σε αξιοποιησουν στην παγοποιηση της λιμνης. Καπου πρεπει να βολευτεις κι εσυ.

ΦΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ (12/12/2019 15:35)

Κομίζω πρόταση γνωστού επιχειρηματία.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στα 95 του...

Κύριοι της διοίκησης, δώστε επιτέλους μια απάντηση...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή

Την αναβολή του συμβουλίου- λογοδοσία δημάρχου ζητεί η Δύναμη Πολιτών- Γιατί διαφωνούμε

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία

Θέλετε να μας τρελάνετε κύριε δήμαρχε;

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: Κώστας
@19:46 Ρώτα τους φίλους σου τους γαύρους ποιος τι φύτεψε εκεί... και επίσης ρώτα τα τσακάλια της ελληνικής αστυνομίας πως τις βρήκαν... Δε...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διάβασα εν όψει τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου ότι στο Άλσος φυτεύτηκαν μολοτωφιές......

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Μία σερενάτα για τη μικρή Ρενάτα
Έχει πολλούς πρωταγωνιστές θεάτρου σκιών εκεί μέσα και συναγωνίζονται. Κορυφαίος όλων πάντως το... "κολλητήρι". Ο... εξωδικάκιας θιασώτης τη...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Ανώνυμος
Σωστός! Ολόσωστος! Η κατάρα της τοπικής πολιτικής ζωής είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το δημόσιο χώρο. Οι μεν το χρησιμοποιούσαν και για...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Έχουμε δήμαρχο κανονικό κατσαπλιά. Όχι αστεία. Μπουκάρει και χωρίς εισαγγελέα, και χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Το τελευταίο, δηλαδή ...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Πείτε την αλήθεια, κε Σεϊτανίδη. Είχατε πάει κι εσείς για γιόγκα στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο....

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
1. Δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για γιόγκα. 2. Η διοίκηση μπορεί να αποδείξει ότι ο εν λόγω χώρος χρησιμοποιείτο για γιόγκα; 3. Για ό,τι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: @ Μόνο ντροπή (08/07/2020 11:21)
Καθε μερα φαινεται το μαυρο προσωπο σας. Λεφτα να μαζευεις εσυ που σε τρια χρονια θα εισαι παλι αεργος....

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει
Xρήστης: ΕΛΛΗ ΚΑΡΑΚΟΥΛΗ
Τιμή που, αναμφισβήτητα, του αξίζει! Για το ήθος του, την ευγένειά του, τη λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία του, την αξιοπρεπή παρουσία του στα ...

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό
Xρήστης: Γερακίνα
Τί ωραία που τα λέτε κυρ. Διαμαντή μου !! "Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξη το λαδοξυδο" που λέει και ο λαός μας !!! Από το πάτε, από κε...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Ntatsis Konstantinos
Η προθεσμία έχει ήδη παρέλθει (μέχρι τέλος Ιουνίου). Τα υπόλοιπα σχόλια όσο είναι ανώνυμα θα παραμένουν αναπάντητα. Η διόρθωση ας διαλέξει τ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Κώστας
@11:24 Πούλα και πούλο... 26 Ιουλίου προάγγελος του λαμπρού μέλλοντος της περιοχής μας! ...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Μόνο ντροπή
@11:21 Με το βλακώδες σχόλιό σου απλά επιβεβαιώνεις αυτό που έγραψα. Τις απειλές σου τις έχω γραμμένες....

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: @ Μόνο ντροπή
όταν μιλάς για φασισταριά να γράφεις επώνυμα και να μαζεύεις και λεφτά για μηνύσεις....

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Μια διόρθωση (?)
ο κ. Ntatsis Konstantinos αν είναι ο γνωστός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι υπάρχουν προθεσμίες για τον ετήσιο απολογισμό των διοικήσεων. Γι αυτ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©