Έγιναν οι δημαιρεσίες χωρίς η τετραπλή συμμαχία να μας αποκαλύψει το περιεχόμενο της συμφωνίας της

Δημοσιεύτηκε στις 08/09/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  25 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κατά την οποία διενεργήθηκαν οι δημαιρεσίες, δηλαδή η εκλογή των οργάνων για τη διοίκηση του δήμου και του συμβουλίου. 

 

Πρόεδρος του σώματος όπως αναμενόταν εξελέγη ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής από την Πολιτών Πολιτεία, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Ανεμογιάννης από τη Δύναμη Πολιτών και Γραμματέας ο Γιώργος Αναγνώστου από το Ξανά Μαζί.

 

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν οι Ανθή Παπακώστα και Σπύρος Μπερδέσης από την Πολιτών Πολιτεία, ο Άρης Βασιλόπουλος από τη Δύναμη Πολιτών, ο Παντελής Γρετζελιάς από το Ξανά Μαζί, ο Κώστας Τομπούλογλου από την Πόλη της Καρδιάς και ο Νίκος Σερετάκης από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι Σπύρος Γραμένος και Σωτήρης Κοσκολέτος από την Πολιτών Πολιτεία, ο Γιάννης Καλαμπόκης από τη Δύναμη Πολιτών, ο Θάνος Λέκκας από το Ξανά Μαζί, ο Τάκης Αθανασόπουλος από την Πόλη της Καρδιάς και η Δανάη Γκούμα από τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 

1. Μετά τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους συμβούλος και τα άλλα αξιώματα, οι μόνοι δημοτικοί σύμβουλοι της Πολιτών Πολιτείας που δεν ανέλαβαν κανένα αξίωμα είναι οι Γιώργος Καραβίας και Κώστας Μπίγαλης.

 

2. Η παρουσία των Άρη Βασιλόπουλου, Παντελή Γρετζελιά και Νίκου Σερετάκη στην Οικονομική Επιτροπή, δείχνει ότι ΕΚΕΙ θα είναι ο χώρος της δημοτικής αντιπαράθεσης, πέραν του ίδιου του δημοτικού συμβουλίου

 

3. Σε καμία επιτροπή δεν μετέχει ο Χάρης Τομπούλογλουκάτι που πολλοί συσχετίζουν με το ζήτημα των δικαστικών του εκκρεμοτήτων (σε λίγες μέρες εκδικάζεται η υπόθεση της κατηγορίας εναντίον του για χρηματισμό σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο)

 

4. Μετά και από τη σημερινή ημέρα, είναι προφανές ότι ΚΑΜΙΑ εκ των 4 παρατάξεων που συνέπραξαν γύρω από το νέο δήμαρχο Γιάννη Βούρο δεν προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το περιχεόμενο των προγραμματικών συμφωνιών μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τέτοιες καταγεγραμμένς συμφωνίες ΔΕΝ υπάρχουν (αλλιώς τόσες μέρες θα τις είχαν δώσει στη δημοσιότητα) συνεπώς η σύμπραξη προφανέστατα έγινε για τη συμμετοχή και των παρατάξεων ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ, ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΩΡΑ ΤΩΡΑ στα οφίκια που προσέφερε ο Γιάννης Βούρος. 

 

Δυστυχώς...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο κύριε Βούρο;

 

Χαμός! Στριμωγμένος στη γωνία ο Γρετζελιάς- Νέος αντιδήμαρχος ο Τάσος Κωνσταντινίδης

 

Κωνσταντινίδης: «Γιατί έγινα αντιδήμαρχος του Βούρου»

 

Κάτι μου λείπει- Προς συνάντηση Βούρου Γρετζελιά- Όλο το παρασκήνιο

 

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιάννης Ουσταμπασίδης

 

Τι είπε (μάλλον...) ο Γιάννης Βούρος στους εργαζόμενους

 

Κανονίζει συναντήσεις χωρίς φανερή ατζέντα ο Βούρος

 

«Καφενές» στο Δημαρχείο με τον Κουτσάκη αναπληρωτή δημάρχου...

 

Η Μικρασία στις καρδιές μας...

 

Τίποτα...

 

Εμείς κάνουμε κουμάντο...

 

Γκρίνιες, τριβές και παράπονα στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων 

Γράψτε την άποψή σας

Παντού υπάρχει ένας μύθος (08/09/2019 19:05)

Από την πρώτη κιόλας ειδική συνεδρίαση κατέρρευσε κι ο μύθος που προσπαθεί να καλλιεργήσει ο φιλικός "τύπος" του δημαρχείου περί συμπαγούς συμπαράταξης των τεσσάρων, κι αυτό γιατί...
1. Ο γραμματέας που προέρχεται απο το συνδυασμό Γρετζελιά, εκλέχτηκε με μόλις 15 ψήφους.
2. Για την οικονομική επιτροπή δεν εκλέχτηκε τακτικό μέλος ο Γραμμένος (αν και αυτή ήταν η πρόταση του Βούρου) ενώ κι από τους δύο που εκλέχτηκαν η Παπακώστα πήρε μια ψήφο παραπάνω από τον Μπερδέση.

Ανώνυμος (08/09/2019 19:38)

Αν ξεκίνησαν οι διαρροές από τώρα κι αν οι προτάσεις του επικεφαλής γράφονται εκεί που δεν πιάνει μελάνι, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Σίγουρα δεν θα πλήξουμε αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Γιούργιαααααααααα (08/09/2019 19:54)

Το... "περιεχόμενο" της... "συμφωνίας" είναι πολύ απλό: "Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια".
Τι δεν καταλαβαίνετε επιτέλους;

Κοινωνιολόγος (08/09/2019 20:52)

Περίπου πεντακόσια άτομα ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές στην πόλη μας• και σχεδόν όλοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να μας πείσουν ότι τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης.
Ξέρετε πόσα άτομα βρισκόντουσαν σήμερα στη πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εκτός των τριαντατριών εκλεγμένων; Περίπου ογδόντα άτομα που δείχνει και τη γάγγραινα που έχει εξαπλωθεί στη νεοελληνική κοινωνία.
Δεν εκλέχτηκα; Στα... φρύδια μου και να πα να... κοιμηθείτε. Κάπως έτσι.

Ανώνυμος (09/09/2019 02:03)

@20:52 Το φαινόμενο δεν είναι τωρινό, αλλά διαχρονικό και δεν συμβαίνει μόνο στο δικό μας δήμο. Προφανώς είσαι νέος ή τουλάχιστον πολύ νεότερος απο `μένα. Στο πρόσφατο παρελθόν, επί Γαϊτανά, υπήρχε δημοτικός σύμβουλος -εν ενεργεία τότε- που την ώρα του δημοτικού συμβουλίου έκανε βόλτα στον πεζόδρομο του Άλσους με σορτσάκι και σαγιονάρα. Καλά κάνεις και το στηλιτεύεις όμως και είναι παρήγορο στην εποχή της ιδιώτευσης.

Ανωνυμος (09/09/2019 11:03)

@Ανώνυμος (09/09/2019 02:03) Γιατι πας τοσο μακρια στην εποχη της Γαιτανα; Νυν αντιδημαρχος την προηγουμενη τετραετια εκανε να πατησει ενα χρονο στο δημοτικο συμβουλιο.

JJ (09/09/2019 12:54)

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του καθενός να κάνει τις επιλογές και να συμφωνεί-συνεργάζεται-συμπράττει με όποιον νομίζει προσωπικά.

Επειδή όμως εγώ (και νομίζω και άλλοι από τους 900 και κάτι) ψήφισα τον Φιλαδελφειώτη Τάσο Κωνσταντινίδη στον α' γύρο επειδή μου φάνηκε ο πιο εμπιστεύσιμος, αλλά δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο (και για πολλούς λόγους) να εμπιστευτώ το τιμόνι της πόλης στον Γιάννη Βούρο και τους περισσότερους απ' όσους συγκρότησαν το συνδυασμό του, καλό θα ήταν να μην υπολογίζει ότι όλοι (και οι 900 και κάτι ψηφοφόροι του) εγκρίνουν αυτό που συμβαίνει.

Κατοικος (09/09/2019 13:16)

Αυτο που ενοχλει ειναι ενα.Ο Βουρος κατορθωσε και ενωσε τις τεσσερις απο τις εφτα παραταξεις του δημου και ολοι μαζι εργάζονται για το καλο της πολης.Η αγκαλιά μας ειναι ανοιχτη και για τις αλλες τρεις παρατάξεις.Ελάτε να κάνουμε ολοι μαζι την νεα χαλκηδόνα και την νεα φιλαδέλφεια τον ωραιότερο δήμο στην Ελλάδα.

@JJ (09/09/2019 12:54) (09/09/2019 13:29)

Εγκρίνετε δεν εγκρίνετε αυτός τα 1710 γιούροζ ήθελε και τα πήρε.

@JJ (09/09/2019 12:54) (09/09/2019 13:40)

Πλάκα κάνεις; Εδώ έχουν βγει υποψήφιοί του στα κάγκελα εναντίον κι εσύ λες για ψηφοφόρους;

(X)OY(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (09/09/2019 13:58)

Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να κλείσει το μάτι στη μεσαία τάξη, η δημαρχία Βούρου σε άριστη όμως συμπόρευση ή να το πω πιο χοντρά και σύμπραξη με την αντιπολίτευση Βασιλόπουλου, αναδεικνύουν ως Προεδρείο ανθρώπους που δεν έχουν το έτος 2019 ούτε πτυχίο επαρχιακού ΤΕΙ.
Κατά τα άλλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να γυρίσουν οι επιστήμονες που μετανάστευσαν για να βλέπουν ως Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή, ως αντιπρόεδρο τον Ανεμογιάννη και ως γραμματέα τον Αναγνώστου*.
Είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια του λουμπεναριού, ή μάλλον είναι πετυχημένη η προσπάθεια του λουμπεναριού να απωθήσει οποιονδήποτε βάζει την επιστημονική γνώση, για να μην πω το διάβασμα, πάνω από τα σουβλάκια, τα ρούχα και το γλύψιμο.
*και μην αρχίσετε τις φίφες. Ούτε εξόριστοι ήταν ούτε εκτοπισμένοι κομμουνιστές οι τρεις τους στο Προεδρείο. Ντροπή σε ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο.

@JJ (09/09/2019 12:54) (09/09/2019 14:03)

Και εμείς που ενδιαφερόμαστε για την ομαλή λειτουργία και την πρόοδο επιτέλους της πόλης δεν υπήρχε περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να την αφήσουμε και πάλι στα χέρια άχρηστων επαναστατών με βίλες ή δήθεν σωτήρων που δεν έπαιρναν προεκλογικά καμιά θέση για το πόσο ήταν διατεθειμένοι να συνεργαστούν και με την ΑΕΚ για την προώθηση με τον καλύτερο τρόπο των μεγάλων έργων και αλλαγών που είναι προ των πυλών.
Αράξτε λοιπόν όλοι στην ανυπαρξία σας και απολαύστε τα έργα και την ανάπτυξη που έρχεται.

Ανώνυμος (09/09/2019 14:13)

Έχω μια απορία...

Αφού με τις τροπολογίες Θεοδωρικάκου έχει λυμένα χέρια ο Βούρος και παίζει όπως θέλει στην οικονομική επιτροπή (που εκεί είναι το ζουμί) γιατί καίγεται να εμφανιστεί ως σούπερ συναινετικός ότι και καλά έχει τη μέγιστη στήριξη από άλλες τρεις "παρατάξεις"(*);(* Το "παρατάξεις" σε πολλά εισαγωγικά, γιατί μη κοροϊδευόμαστε, ούτε όργανα έχουν οι συγκεκριμένες παρατάξεις, ούτε συνελεύσεις ούτε τίποτα. Πρόκειται για αμιγώς προσωπικά "μαγαζάκια" με απόλυτα προσωπικές στοχεύσεις).

Ελ. π. (09/09/2019 14:35)

@12:54 Ακόμα θυμάμαι τις υστερίες του για το «Σπαθάρη» σε προεκλογική συγκέντρωση το '15, σε σπίτι παλιάς συριζαίας. Κάπως έτσι έχτισε «αγωνιστικό» και «αριστερό» προφίλ και μάσαγαν όλοι επί χρόνια ότι αγωνίζεται για τα σχολεία. Ό,τι έγινε έγινε με αγώνες άλλων βέβαια. Απλά έκανε θόρυβο και φαινόταν περισσότερο γι αυτό και ανεδείχθη και στους συλλόγους και στην ένωση. Τελικά ως φυσική κατάληξη κατάντησε αντιδήμαρχος του Βούρου, γιατί περί κατάντιας πρόκειται.

Παρατηρητής (09/09/2019 16:00)

Ο Κωνσταντινίδης την έπεσε χθες στο Βασιλόπουλο για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, αυτός ο ντροπαλός δεξιός που πήγε σε δύο συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά για να ψαρέψει στα θολά νερά. Να δούμε εκεί στην υπόγα, αυτοί που τον υποστήριξαν προεκλογικά τι έχουν να πουν τώρα που ο άνθρωπος αποκαλύφθηκε. Γράφτηκε στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ όταν έφυγαν πολλοί το 2015 ζητώντας κάποιο ρολάκι και νομίζοντας ότι θα τον κάνουν αρχηγό. Την έκανε όταν κατάλαβε ότι υπάρχουν κομματικές επετηρίδες και αναζήτησε την τύχη του στον αυτοδιοικητικό στίβο.
Ευτυχώς, τελείωσε μια για πάντα από ανθρώπους που τον στήριζαν στο χώρο της Αριστεράς. Ούτε καλημέρα

Εχεις κι εσυ τα δικια σου αλλα τι να κανουμε τωρα; (09/09/2019 17:39)

@ 09/09/2019 13:58

Τα παραπονα σου στον κυριαρχο λαο της ΦιλαδελφοΧαλκηδονας που τους εξελεξε.
Αυτο το λαο εχουμε αυτους ψηφισε. Τι να κανουμε; Να αλλαξουμε λαο η να παμε στη Νορβηγια;

Απασφαλισμένος (09/09/2019 19:19)

Μακάρι να υπήρχαν κομματικές επετηρίδες στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αν υπήρχαν δεν θα τρώγαμε στη μάπα πασόκους συντονιστές παρά λίγο υποψήφιους του Τομπούλογλου που είδαν φως κυβερνησιμότητας το `14 και χώθηκαν.

Jacobin (10/09/2019 13:58)

@ Απασφαλισμένος

Σφοι Συριζαίοι την περασμένη Κυριακή ο κ. Ανεμογιάννης κατά την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ευχαρίστησε από μικροφώνου τον... αρχηγό της Δύναμης Πολιτών για την τιμή που του έκανε να τον προτείνει.

Εξηγείστε παρακαλώ στον κ. Ανεμογιάννη ότι ο όρος "αρχηγός" δεν υφίσταται σε καμμία εκδοχή της αριστεράς. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρόκειται για επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Ακόμα και στη νεοδημοκρατική δεξιά ο όρος τείνει να εκλείψει πια.
Αρχηγό αποκαλούν μόνο οι χρυσαυγίτες τον Μιχαλολιάκο.

Ανώνυμος (10/09/2019 17:34)

@13:58 Ευεργέτη (του) έπρεπε να τον αποκαλέσει.

!!!!!!!!!! (11/09/2019 16:27)

@Ανώνυμος (09/09/2019 14:13)

Τι λε ρε παιδί μου!!!!!!! Προσωποπαγείς οι άλλοι. Ενω η ΔΟΥ ΠΟΥ είναι μεγάλη πλατειά παράταξη;;; Εκτός από τη φατσα του ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ δεν είδα κάτι ά´λλο στις προεκλογικές του αφίσες . Και τι αφίσες!!!! Πλαίσια και φωτιζόμενες σε στάσεις λεωφορείων!!!!!!!! Εκει που βάζουν μεγάλες εταιρείες!!!!!!!!!! Να Μαζευτείτε να κάνετε συνέδριο στο ΟΑΚΑ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

@!!!!!!!!!! (11/09/2019 16:27) (11/09/2019 23:09)

Έτσι ακριβώς. Κανείς πλέον δεν ασχολείται με τους τελειωμένους του Βασιλόπουλου.

Ανώνυμος (12/09/2019 00:39)

Ακόμα με τονΆρη Βασιλόπουλο ασχολείστε; Το παιδακι θα έβγαινε πολλές τετραετίες δήμαρχος αν όταν τέλειωσε η υπόθεση ΣτΕ προχωρούσε σε μια έντιμη συμφωνια με την ΑΕΚ και κοίταζε να πάρει όσα μπορούσε για τη πόλη.Ακόμα και τότε ομως παρίστανε τον τσεγκεβάρα. Παρίστανε γιατι δενείναι κι ο τύπος του ασυμβίβαστου επαναστάτη αλλα Πιο συστημα πεθαίνεις. Και να σας πω και κατι.Δεν είναι ιδιαιτερα εξυπνος οπως φάνηκε αλλα κουτοπονηρος. Και τις νομικες σφαλιάρες έφαγε και μια τρυπα στο νερό έκανε με το γήπεδο και ξφτυλισε και το κομμα του που βγηκε πρώτο στη πολη αλλά ο ιδιος έχασε το δήμο. Ας προσεχε. Το χειροτερο Με τη μετεκλογικησυμπεριφορα του που βγηκαν ολα τα κομπλεξακια στη φορα απομακρυνθηκαν καιπολλοι κι απ αυτους που τον στηριξαν.

Δημοτης (12/09/2019 07:07)

Ο Βασιλοπουλος ειναι τελειωμενη ιστορια για την πολη.Οι νοσταλγοι ας το παρουν χαμπαρι οτι αλλος ηλιος εχει βγει σε αλλη θαλλασα αλλη γη.

ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ λέγεται και είναι απλό (21/09/2019 00:25)

Αυτό που συνέβη με τις υπόλοιπες παρατάξεις (που υποτίθεται είχαν δικά τους διαφορετικά προγράμματα και γι' αυτό υποτίθεται διεκδικούσαν η κάθε μία ξεχωριστά την διοίκηση του Δήμου μέχρι και τον πρώτο γύρο των τελευταίων δημοτικών εκλογών)
δεν είναι ούτε συμμαχία, ούτε συνεργασία, ούτε σύμπραξη.
Είναι ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ και καλά θα κάνουν οι επικεφαλής των προσαρτηθέντων «παρατάξεων» να σταματήσουν τα παραμύθια περί αυτονομίας και -υποτίθεται- δικών τους προγραμμάτων που συγκλίνουν.
Ο ίδιος ο Βούρος στην προεκλογική του συνέντευξη στον γνωστό Μπογδάνο (εδώ το σχετικό video https://www.youtube.com/watch?v=ryvJ8DBalvs) λέει για τους υποψηφίους του (που διάλεξε ή τους του επέβαλαν) από 2:55 έως το 3.00 "οι άνθρωποι που έχουν προσαρτηθεί" και αντί να πει "λάθος έκφραση" λέει "αυτό δεν ακούγεται ωραία" και προσπαθεί -αποτυχημένα- να το μαζέψει.
Αν αυτό το λέει για υποψηφίους του, φανταστείτε πως αντιλαμβάνεται τις υπόλοιπες παρατάξεις.

Θα βρέξει. Πάρτε ομπρέλες κι αδιάβροχα. (06/10/2019 01:25)

Μπορούμε την τετραπλή συμμαχία να τη λέμε Βου.Γρε.Κ.Κ. (από τα επώνυμα των επικεφαλής).

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Λέσχη Πολιτισμού ΑΕΚ: Εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου

Επιστολή Βασιλόπουλου στον Πατούλη για τα αντιπλημμυρικά

Μαθήματα χορωδίας παραδοσιακής μουσικής

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ

Τι αναφέρει ο απολογισμός της 2ης Σχολικής Επιτροπής

Μόλις άρχισε... σταμάτησε η δημοτική συγκοινωνία!

Επιστολές της Ένωσης Γονέων για λειτουργικά κενά στα σχολεία

Γνωριμία με το σκάκι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»

Έγινε ο 5ος Αγώνας Δρόμου στις γειτονιές των μικρασιατών προσφύγων

Είσαι κορίτσι 7-12 ετών; Έλα να παίξεις μπάσκετ στον Ιωνικό!

Σήμερα ξεκινά η Παιγνιοθήκη

Τι παρέδωσε η απερχόμενη διοίκηση της 1ης Σχολικής Επιτροπής, στη νέα

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Καζανέματα 2019 από την Ένωση Κρητών

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός της ΑΕΚ μετά απο ενέδρα χούλιγκανς- Ας μπει ένα τέλος στην οπαδική βία

Ο κύριος Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

«Ζούμε πολιτισμό», για γέλια και για κλάματα...

Ανακοινώσεις της πλάκας...

Ο Γιάννης Κατωπόδης γράφει για την υπογειοποίηση

Η Δύναμη Πολιτών διαμαρτύρεται...

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η δήθεν «ενημέρωση»

Αδικεί τη Νέα Χαλκηδόνα η διοίκηση Βούρου: Κλειστό εκεί το γήπεδο, αλλά ανοιχτό το «Φουγάρο»

Χαλκηδονικός: Προβλήματα ασφάλειας και υγείας για τους αθλητές μας

Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη Δευτέρα

Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη- Πάλι στο σκοτάδι ο Τύπος

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας γράφει για την οπαδική βία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Μητροπολίτης Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο δημαρχείο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!!
Ετσιιιιι. Δώστε διαχρονικά -με όλες τις κυβερνήσεις- άφθονο κρατικό χρήμα για την μεγαλύτερη ΔΕΚΟ απο την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου και...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: @(12/10/2019 11:41)
Μουσείο έχουμε αλλά θα φτιάξουμε κι άλλο ακόμα καλύτερο που μέσω του ονόματος της ΑΕΚ θα προσφέρει πολύ περισσότερα στη διατήρηση των παραδ...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: @Ανώνυμος (12/10/2019 12:07)
Άτομα σαν εσένα λερώνουν και ντροπιάζουν την Μικρά Ασία και τους πρόσφυγες. Τους αλήτες που τα σπάνε γελοίε τους συλλαμβάνεις και τους τιμω...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Δ.
Να κάνει μουσείο πολιτισμού ο ΑΠΟΛΛΩΝ που ΚΑΙ ομάδα της Σμύρνης είναι ΚΑΙ ξεκίνησε ως μουσικός σύλλογος να το καταλάβω. Να κάνει μουσείο κι ...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν το πόπολο. Να εμφανίζουν ψήγματα ευαισθησίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ολίγα LiKEs, και σ...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος-^
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης Στηρίζεις ΚΚΕ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ;;;!!!;;; Δυο μέρες Σερετάκη βλέπω πρώτο θέμα!!!!!!!...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανωνυμος*
Κ. Γούλα Ψηφίσατε θετικά στην εισαγωγή του ψηφίσματος προς συζήτηση στο Δ.Συμβουλιο και η ανακοίνωση λέει ψέματα; Που έχετε δημοσιεύσει τις...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
Αυτή η περίπτωση του Βούρου μου θυμίζει έναν διαχειριστή που είχαμε την ατυχή έμπνευση να του εμπιστευτούμε τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Ανώνυμος
Το όνομα Αγια Σοφιά για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική αρένα, που πριν καν τελειώσει είναι ελκυστής βίας και παραβατικότητας (όπως απεδείχθη...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Μικρασιάτης®
@15:37. Δεν μίλησα για το γήπεδο. Για τα αλητάκια που ντροπιάζουν την ΑΕΚ και την ιστορία της έκανα λόγο. Όσο για το... "μουσείο", έχουμε μο...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 11/10/2019 17:47 Δεν αρνήθηκε ο Βούρος το ψήφισμα την Τετάρτη γιατί απλά δεν ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο. Προτίμησε την κυρίως δουλ...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: παραλέων
Αγαπητέ "παραλέοντα", τώρα που ο αρχηγός σου θα μας ψήσει με τα 200 χρόνια από την επανάσταση, μην αρχίσεις να λες άλλα για τους μιαούληδες ...

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: GeorgeAEK
Αντε μπράβο να προχωρήσουν και τα περιφερειακά έργα να αλλάξει επιτέλους η πόλη μας....

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: tasos
Τώρα θα φανεί αν πράγματι η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει το έργο ουσιαστικά και όχι με αστερίσκους και αντιρρήσεις όπως η προηγούμενη που έκα...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν
Ναι μωρέ. Θα πέσει η μισή χώρα στα ναρκωτικά αν καταργηθεί το αυτοδιοικητικό του ΚΕΘΕΑ. Ο γνωστός λαϊκισμός και η καταστροφολογία της αριστε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©