Τι θα κάνετε με τις οφειλές σας στο δημόσιο, κύριε Βούρο;

Δημοσιεύτηκε στις 27/08/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  37 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

 

Στην καρδιά του καλοκαιριού είδε το φως της δημοσιότητας μια –κακογραμμένη, είναι αλήθεια, κι ατεκμηρίωτη- είδηση, ότι ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, συγκαταλέγεται στους μεγαλοφειλέτες του ελληνικού δημοσίου.

 

Η οδός της συγκεκριμένης δημοσίευσης είναι συνηθέστατα αναξιόπιστη και φαύλη, αλλά επειδή τίποτα δεν πρέπει να αφήνει κανείς χωρίς έρευνα, μπήκα στη λίστα των μεγαλοφειλετών, την οποία η ΑΑΔΕ, δηλαδή το ελληνικό κράτος δίνει στη δημοσιότητα με τα ονόματα κάθε μεγαλοφειλέτη (όποιου χρωστάει πάνω από 150.000 και δεν έχει κάνει καταβολές τον τελευταίο ένα χρόνο) και βρήκα αυτό:

 

 

Ερωτώ, λοιπόν: Ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που ορκίζεται αύριο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που έχει ΑΦΜ 024564475 και φιγουράρει στη λίστα των μεγαλοφειλετών του δημοσίου, επειδή οφείλει στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 479.615,47 ευρώ, είναι δυνατό να μην είναι το ίδιο πρόσωπο;

 

Έκανα κι έναν τελευταίο έλεγχο βάζοντας το ΑΦΜ που έχει δημοσιεύσει η ΑΑΔΕ δίπλα στο όνομα του κ. Βούρου. Και μου έβγαλε αυτό που βλέπετε πιο κάτω, με διεύθυνση στα Βριλήσσια –για ευνόητους λόγους δεν τη δημοσιοποιώ αν και μπορεί ο οποιοσδήποτε να τη βρει με ένα googleάρισμα.

 

 

 

Συνεπώς, χωρίς ΚΑΜΙΑ αμφιβολία, ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που ορκίζεται αύριο δήμαρχος της πόλης μας κι ο Γιάννης Βούρος του Στεφάνου που οφείλει στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 479.615.47 ευρώ, είναι το ίδιο πρόσωπο.

 

Εδώ, τίθενται μια σειρά από σοβαρά ζητήματα τα οποία απαιτούν λεπτομερείς εξηγήσεις, πρώτα από μέρους του κυρίου Βούρου.

 

Πώς είναι δυνατό να πληρώνεται από το ελληνικό δημόσιο –ως δήμαρχος- και ταυτόχρονα θα του οφείλει αυτό το μεγάλο ποσό που υποχρεώνει την ελληνική Πολιτεία να δημοσιοποιήσει το όνομά του ως μεγαλοφειλέτη του δημοσίου, δηλαδή να τον «κρεμάσει στα μανταλάκια» κατά το κοινώς λεγόμενο;

 

Τι λέει γι αυτό η νομική υπηρεσία του δήμου;

 

Είναι δυνατό να πληρώνεσαι από το δημόσιο και ταυτόχρονα να είσαι μεγαλοφειλέτης του;

 

Μήπως, όμως, ο κ. Βούρος σκοπεύει να αξιοποιήσει την ευεργετική ρύθμιση της νέας κυβέρνησης και να ρυθμίσει τις οφειλές του, ώστε να βγάλει το όνομά του από αυτή τη ντροπιαστική λίστα;

 

Η ΑΑΔΕ υποστηρίζει ότι ο κ. Βούρος οφείλει συνολικά στην εφορία το ποσό των 479.615,47 ευρώ.

 

Ακόμα και αν το ρυθμίσει στο μέγιστο των δόσεων (120), ο κ. Βούρος θα είναι υποχρεωμένος κάθε μήνα να καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο το ποσό των 4.000 ευρώ (3.996,79 για να είμαι απολύτως ακριβής).

 

Με δεδομένο ότι ο μισθός του δημάρχου της πόλης μας αντιστοιχεί στο 72% του μισθού του γενικού γραμματέα υπουργείου, είναι προφανές ότι δεν ξεπερνά τα 3.340 ευρώ το μήνα.

 

Είναι δηλαδή 660 ευρώ λιγότερα από την απαιτούμενη δόση για να ρυθμιστούν οι οφειλές του κ. Βούρου στο ελληνικό δημόσιο.

 

Εδώ, βέβαια, μπαίνει άλλο θέμα: Πώς θα ζει ο κ. Βούρος εάν δίνει το σύνολο του μισθού του ως δημάρχου στη ρύθμιση των οφειλών του στο δημόσιο; Πώς θα σιτίζεται; Πώς θα καλύπτει τα απαραίτητα για τον καθένα μας έξοδα; (φως, νερό, τηλέφωνο στο σπίτι του κλπ). Σε αυτά τα ερωτήματα ο νέος δήμαρχος που ορκίζεται αύριο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δώσει πειστικές και ρεαλιστικές απαντήσεις.

 

Κι αφού απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, ο κ. Βούρος μετά πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας πού θα βρει τα υπόλοιπα 660 ευρώ το μήνα, που λείπουν ώστε να διακανονίσει τις οφειλές του στην εφορία (είπαμε ότι ο μισθός του είναι 3.340 ευρώ το μήνα και η μηνιαία δόση αν κάνει 120 τις δόσεις του χρέους του είναι 3.996,79 ευρώ, άρα λείπουν 660 ευρώ).

 

Πού θα τα βρει αυτά τα χρήματα;

 

Μήπως θα συνεχίσει να δίνει παραστάσεις ως ηθοποιός –και μάλιστα πολύ καλός- για να συμπληρώνει τα εισοδήματά του; Θα κάθεται με τις ώρες να μαθαίνει ρόλους, να κάνει πρόβες, να δίνει παραστάσεις, να πηγαίνει περιοδείες; Θα τελειώνει το θέατρο μεταμεσονύκτια, και νωρίς το πρωί θα βρίσκεται στο δημαρχείο;

 

Αν ναι, πότε θα ασχολείται με την πόλη; Δήμαρχος μερικής απασχόλησης θα είναι; Αν, και όταν προλαβαίνει;

 

Εσείς κύριε Ηλία Τάφα που αναλαμβάνετε τα οικονομικά του δήμου, μήπως μπορείτε να τον –και μας- διαφωτίσετε;

 

Θα υπογράφετε αποφάσεις για πληρωμή του δημάρχου από το δημόσιο, ενώ είναι μεγαλοφειλέτης του δημοσίου;

 

Θα υπάρξει έστω και μία διαταγή πληρωμής του κ. Βούρου με την υπογραφή σας;

 

Θα υπογράψετε προϋπολογισμό του δήμου που προβλέπει αμοιβές δημάρχου χωρίς να έχει διακανονίσει τα χρέη του στην εφορία ο μεγαλοφειλέτης του δημοσίου Γιάννης Βούρος;

 

Και τώρα, πάμε στο καθαρά πολιτικό κομμάτι της υπόθεσης.

 

Η Πολιτών Πολιτεία είναι ένας νέος δημοτικός συνδυασμός, που προέκυψε όταν ΞΑΦΝΙΚΑ ο απών επί δεκαετίες από την πόλη μας Γιάννης Βούρος αποφάσισε (μόνος του, υποτίθεται...) να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου. Καταλαβαίνω ότι τα στελέχη που (εννοείται...) αυθόρμητα προσέτρεξαν στο συνδυασμό Βούρου, είναι λογικό να μην πήγε το μυαλό τους στο ότι ο νέος τους αρχηγός θα μπορούσε να είναι μεγαλοφειλέτης του δημοσίου.

 

Για να είμαι ειλικρινής, ούτε το δικό μου θα πήγαινε.

 

Όλοι χρωστάμε, όλοι πιεζόμαστε, όλοι προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να διακανονίσουμε για να μην έχουμε περαιτέρω τρεχάματα.

 

Αλλά από το να χρωστάς, μέχρι το να είσαι μεγαλοφειλέτης του δημοσίου, να του χρωστάς σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ και την ίδια ώρα να διεκδικείς τη δημαρχία για να... σώσεις την πόλη που ξαφνικά αγάπησες, απέχει, πώς να το κάνουμε...

 

Αλλά, ας μην ξεφεύγω.

 

Λέω ότι εύλογα τα στελέχη της Πολιτών Πολιτείας δεν θα μπορούσαν να υποψιαστούν ότι ο νέος επικεφαλής τους είναι μεγαλοφειλέτης του δημοσίου.

 

Σημειώνω, βέβαια, ότι προεκλογικά είχε γραφεί –κι από την «Α» αλλά και από άλλα μέσα που ασχολούνται με την πόλη μας- ότι ο κ. Βούρος είχε πει σε συνέντευξή του λίγα χρόνια πριν ότι «περνάει έξω από τις τράπεζες και χτυπάνε κουδούνια, ή κάπως έτσι, για να δείξει ότι χρωστάει ΚΑΙ στις τράπεζες, προφανώς όχι ευκαταφρόνητα ποσά αφού «κτυπάν κουδούνια».

 

Αυτό, ρωτώ, δεν προβλημάτισε τα στελέχη της Πολιτών Πολιτείας;

 

Πώς εντάχθηκαν στο συνδυασμό ενός ανθρώπου με μηδενική ως τότε παρουσία στην πόλη, χωρίς να τον ρωτήσουν «Γιάννη είναι αλήθεια αυτό που είχες πει; Τι θα κάνεις με αυτά σου τα χρέη στις τράπεζες;»

 

Άντε, να το παραβλέψω κι αυτό.

 

Μπροστά στη δικαιολογημένη αντίθεση στη διοίκηση Βασιλόπουλου, αυτό ίσως παραβλέφθηκε.

 

«Πάμε όλοι με το Βούρο, να ξεμπλέξουμε από τον Άρη» ήταν το προεκλογικό μοτίβο, που κι εδώ μέσα στα σχόλια γράφτηκε εκατοντάδες φορές.

 

Άρα τότε, προεκλογικά, το θέμα των οφειλών του κ. Βούρου προς τις τράπεζες έμεινε σε δεύτερη μοίρα.

 

Τώρα, όμως;

 

Τώρα που –εκτός των χρεών του νέου δημάρχου στις τράπεζες- η ΑΑΔΕ «κρέμασε στα μανταλάκια» τον Γιάννη Βούρο ως μεγαλοφειλέτη του δημοσίου, θα υπάρξουν άραγε στελέχη της Πολιτών Πολιτείας που θα ρωτήσουν με ποιο τρόπο ο νέος δήμαρχος της πόλης σκοπεύει να ρυθμίσει αυτό το ζήτημα;

 

Πολιτικά είναι ξεκάθαρο: Όποιος δεν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ εξηγήσεις και τρόπους ρύθμισης του θέματος, καθώς και πλήρη ενημέρωση της κοινής γνώμης για όλες τις παραμέτρους του ζητήματος «χρέη του δημάρχου προς το δημόσιο και τις τράπεζες» καθίσταται πολιτικά ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ και θα χρεωθεί πολιτικά το σύνολο του ζητήματος.

 

Καθαρές κουβέντες.

 

Οι πολίτες αυτής εδώ της πόλης –και όλης της χώρας- έδωσαν ένα τιτάνιο αγώνα δέκα χρόνια τώρα να επιβιώσουν, έκαναν ρυθμίσεις ,τις έχαναν, τις ξαναέκαναν, μείωναν όσο μπορούσαν τα χρέη τους σε τράπεζες και εφορία, και τώρα βγάζουν ένα στεναγμό ανακούφισης γιατί στην μεγάλη τους πλειοψηφία μπορούν να ενταχθούν στις 120 δόσεις και να ρυθμίσουν τα χρέη τους.

 

Κι ας μην ξεχνάμε τη ρητή και κατηγορηματική δήλωση Μητσοτάκη, ότι αυτή η ρύθμιση είναι η τελευταία.

 

Όποιος δεν ενταχθεί, δεν θα έχει άλλη ευκαιρία.

 

Και τα νούμερα για τον κ. Γιάννη Βούρο, όπως επεχείρησα να δείξω παραπάνω, δεν βγαίνουν...

 

Ζητούνται εξηγήσεις από ΟΛΗ την Πολιτών Πολιτεία.

 

Και τώρα, πάμε στο εκλογικό πεδίο της υπόθεσης:

 

Η Πολιτών Πολιτεία έκανε έναν πολυέξοδο προεκλογικό αγώνα.

 

Πιστεύω ότι έχει τηρήσει το νόμο κι έχει καταγράψει τα εκλογικά έξοδα του προεκλογικού αγώνα μέσα από ειδικό λογαριασμό στην τράπεζα, όπως προβλέπει ο νόμος.

 

Επ’ αυτού δεν έχω αμφιβολίες.

 

Προσέξτε, όμως: Ο νόμος αυτός ορίζει τη διαφάνεια των εξόδων ΜΟΝΟ στην αμιγώς προεκλογική περίοδο, των περίπου 20 ημερών, δηλαδή.

 

Εδώ, εν προκειμένω, έχουμε ΠΟΛΛΑ περισσότερα έξοδα ΠΕΡΑΝ του 20ημέρου.

 

Έχουμε την ενοικίαση γραφείου στην Πανόρμου 4 –ο κ. Βούρος ήταν ο ΜΟΝΟΣ από τους 7 συνδυασμούς που νοίκιασε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα γραφείο του συνδυασμού του, (ενώ έκανε και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ εκλογικό περίπτερο) έκανε εγκαίνια των γραφείων τα οποία διαφήμισε, έκανε ομιλία με εξέδρες και μεγάφωνα, με αναγγελία τους, και φυσικά έκανε όλα τα έξοδα ενός εντατικού προεκλογικού αγώνα από περίπου το Νοέμβριο έως τις εκλογές του Μαΐου.

 

Άλλωστε ο ίδιος το έχει πει ότι από τον Οκτώβριο- Νοέμβριο μέχρι τις εκλογές γυρνούσε την πόλη.

 

Φυσικά, μοίραζε φυλλάδια τα οποία έχει επιμεληθεί επαγγελματίας- δεν χρειάζεται να είναι κανείς το χώρου μας για να το καταλάβει.

 

Για έναν οποιονδήποτε υποψήφιο δήμαρχο, κατά κανόνα ευκατάστατο, το ζήτημα των προεκλογικών εξόδων είναι διαχειρίσιμο.

 

«Έδωσα», θα πει, «αυτά που εμφανίζονται στο λογαριασμό που άνοιξα στο όνομα του συνδυασμού όπως επιτάσσει ο νόμος, οκ, πιο πριν έκανα και μερικά ακόμα μικροέξοδα κερνώντας δυο καφέδες και πέντε δείπνα σε φίλους».

 

Ας μην αναφερθώ στη ροή του μαύρου χρήματος στην ελληνική πολιτική κονίστρα, είναι ένα ΠΟΛΥ πονεμένο κεφάλαιο.

 

Όμως, ένας μεγαλοφειλέτης του δημοσίου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να πει τέτοια πράγματα.

 

Αντίθετα, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:

 

Δικά του ήταν τα χρήματα που ξόδεψε κατά τον προεκλογικό αγώνα;

 

Αν ήταν δικά του, πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες –έστω και μετά την κάλπη- γιατί αποφάσισε να ξοδέψει τα χρήματά του σε έναν αβέβαιο προεκλογικό αγώνα (κανείς δεν ξέρει 100% ότι θα νικήσει, εννοείται αυτό) κι όχι να αποπληρώσει ένα μικρό, έστω μέρος από τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

 

Αν πάλι ΔΕΝ είναι δικά του, πρέπει να πει στην κοινή γνώμη της πόλης ποιος ή ποιοι του τα δάνεισαν και με ποιους όρους.

 

Ποιοι φίλοι του τον βοήθησαν να δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών και για ποιο λόγο οι ίδιοι φίλοι του δεν κουνήθηκαν όταν έφτασε το όνομα Γιάννης Βούρος να μπαίνει στη λίστα των μεγαλοφειλετών του δημοσίου και να μοστράρεται σε κοινή θέα.

 

Τι είδους «φίλοι» είναι αυτοί που αδιαφορούν εάν ένας «φίλος» τους γίνεται ρόμπα μπαίνοντας στη λίστα των μεγαλοφειλετών του δημοσίου, αλλά όταν πρόκειται να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου, σπεύδουν να τον «βοηθήσουν»;

 

Για την ψυχή της μανούλας τους το έκαναν, κύριε Βούρο;

 

Θα μας πείτε ποιοι είναι αυτοί και πόσα σας έδωσε ο καθένας τους, για να ανάψουμε κι εμείς από χριστιανικό καθήκον ένα κεράκι στην ψυχή της μανούλας τους;

 

Εμείς, όπως πάντα, τα ερωτήματα τα θέσαμε πιο πάνω, με τη μεγαλύτερη δυνατή αναλυτική περιγραφή.

 

Στο ίδιο πνεύμα θα δημοσιεύσουμε και τις όποιες απαντήσεις.

 

Περιμένουμε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι

 

Εμείς κάνουμε κουμάντο...

 

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

 

Γκρίνιες, τριβές και παράπονα στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

 

Πώς ψήφισε η Φιλαδέλφεια και η Χαλκηδόνα

 

Βούρος: «Ματαιοπονεί κι αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

 

Χαμός στο "Ξανά Μαζί- Γενικεύεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γρετζελιά

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...

Η Φώφη Γεννηματά στην πλατεία Πατριάρχου

Άρχισε πάλι τα δικά του ο Χάρης...

Ο Γιάννης Βούρος, νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας - ΑΥΤΟ είναι το τελικό αποτέλεσμα

 

Ανακοινώσεις Βασιλόπουλου - Τομπούλογλου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών

 

Η "Πολιτών Πολιτεία" ευχαριστεί, η "Πόλης  Ενότητα" ξεκαθαρίζει τη θέση της

 
 

 

Γράψτε την άποψή σας

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (27/08/2019 17:19)

Γιάννη μου το μαντήλι σου, γιατί είναι λερωμένο
Γιάννη μ.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (27/08/2019 17:25)

Σπίτι χωρίς Γιάννη
προκοπή δεν κάνει.

Ιωάννης (27/08/2019 17:26)

Στις 27/8/2019 με ημερομηνία άντλησης δεδομένων 28/6/2019 το συνολικό ποσό της οφειλής ανέρχεται στα 521.199,57 €

024564475 ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝ ΣΤΕ 426.442,97 - 94.756,60 521.199,57

https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2019_3.html

Ανώνυμος (27/08/2019 18:13)

@ (Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (27/08/2019 17:19)

Για λερωμένο δεν ξέρω, αλλά χρεωμένο είναι σίγουρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (27/08/2019 18:44)

Είναι στο χέρι των υπολοίπων μελών της «Πολιτών Πολιτεία» να απαιτήσουν εδώ και τώρα την παραίτησή του και να προχωρήσουν σε εκλογή νέου επικεφαλής (και φυσικά και δημάρχου).
Είναι θέμα ηθικής -πρωτίστως- αλλά και πολιτικής τάξεως.

Πέραν όλων, είναι και κοινωνική πρόκληση να χρωστάει πεντακόσια χιλιάρικα ένας ευνοημένος της ζωής και του συστήματος (βλ. βουλευτής και πρόεδρος του ΚΘΒΕ) όταν για πολύ λιγότερα χρέη άλλοι μεροκαματιάρηδες των 500-1000 ευρώ/μήνα (και αν) χάνουν τα σπίτια τους.

Πρόταση προς το νέο δήμαρχο για την Πρωτομαγιά 2020 (27/08/2019 19:16)

Να φέρετε τα "Παιδιά από την Πάτρα" να παίζουν αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=9GBEQ9Thm3Y

Αρκεί να υπάρχει όρεξη για δουλειά (27/08/2019 19:23)

Νέος είναι. Θα δουλέψει και θα ξεχρεώσει. Λίγο δήμος, λίγο θέατρο, καμιά ταινία, καμιά διαφημισούλα, καμιά εκπομπούλα θα τη μαζέψει τη πεντακοσαρού.

Κλάψτε κι άλλο (27/08/2019 21:45)

Όταν πληρώσουν και οι υπόλοιποι που χρωστάνε θα πληρώσει κι αυτός. Μέχρι τότε θα σας γλεντάει.

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (27/08/2019 22:11)

@Κλάψτε κι άλλο (27/08/2019 21:45)
Μπήκαν και οι Πασόκοι στην συζήτηση.
("Μαζί τα φάγαμε") κι έτσι δικέ μου;
"Σε κατάλαβα από την γραφή".

(Χ)ΟΥ(ΛΙ)ΓΚΑΝΟΣ (27/08/2019 22:13)

Στην αυριανή ορκωμοσία θα παραβρεθεί σύσσωμο το "Δεν πληρώνω".
Πατρός και υιού.

Ανώνυμος (28/08/2019 03:19)

Η Φιλαδελφεια έχει δήμαρχο τον Π. Γρεντζελια.
Γιατί ανακατεύετε τον Βούρο;
Υ.Γ. Επειδή ο νέος πρόεδρος του Δ Σ ειναι εντελώς άσχετος χρέη προέδρου θα εκτελεί ο αντιπροεδρος που τυχαίνει να είναι από άλλη παράταξη. Παντελή;;;
Σωτήρη ξεκινά να γίνεις μέλος του ΠΑΣΟΚ μπας και πάρεις και εσύ κάτι.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/08/2019 08:25)

Μια ζωή αμελέτητο, το γνωστό υποπόδιο του Βασιλόπουλου. Μια κουβέντα του είπαν κατακαλόκαιρο, αυτή τη μοναδική κουβέντα ανέβασε και τώρα μας ψέγει γιατί, λέει, δεν κάναμε ρεπορτάζ ενώ εκείνο έκανε. Λες και ξέρουν τα δουλικά τι είναι ρεπορτάζ. Αμελέτητο, μια ζωή...

Είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη (28/08/2019 10:07)

Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ Διαμαντή, μετά από τα γραφόμενά σου.
Όλο αυτό το διάστημα που ήσουν "σιωπηλός", αυτή την ανάρτηση ετοίμαζες?
Μας απογοήτευσες πλήρως!

ΔΗΜΟΤΗΣ (28/08/2019 10:12)

Παρτε το ολοι χαμπαρι η πολη μας θα εχει Βουρο δημαρχο μεχρι το μακρινο 2023.Αυτον ηθελε ο λαος της πιο ομορφης πολης του κοσμου κι αυτος βγηκε.Ραντεβου στα εγκαινια της αγιας σοφιας και αφου θελατε πολεμο ο τιγρης σας πεταξε εξω κι απο την δημαρχια.Το ΑΕΚ η φαπα αυτο σημαινει οτι θα τρωτε φαπες παντου.Και ακομα δεν εχετε δει τιποτα το γλεντι τωρα ξεκιναει .

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/08/2019 10:44)

@10.07
Ο καθένας σκέπτεται ανάλογα με την ανατροφή του και τις προσλαμβάνουσες που έχει. Όσο ασκούσα κριτική στον Βασιλόπουλο, νόμιζες ότι είμαι μαι χαρά γιατί εξυπηρετούσα τις επιδιώξεις σου. Τώρα, ξαφνικά "τα παίρνω" επειδή γράφω ότι ο εκλεκτός σου χρωστά στο ελληνικό δημόσιο κοντά μισό εκατομμύριο το οποίο ΔΕΝ πληρώνει συστηματικά.

"Τα παίρνω" επειδή γράφω την αλήθεια. Κι η απάντησ πυο δίνεις σε ΟΛΑ ΟΣΑ γράφω παραπάνω, είναι ότι "τα παίρνω".

Με ασπάλακες ούτε ασχολήθηκα, ούτε θα ασχοληθώ. Συνέχισε να πιστεύεις ό,τι θέλεις. Εγώ θα γράφω την αλήθεια.

@10.12
Η πόλη έχει Βούρο, αλλά η πόλη βρίσκεται και σε μια χώρα με νόμους. Μια χώρας που κανονικά ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, δηλαδή δεν επικρατεί το δίκαιο της νύχτας. Για να δούμε...

Είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη (28/08/2019 11:39)

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/08/2019 10:44)

Και πάλι με απογοήτευσες.
Για να μη πω ότι "με κόλλησες στον τοίχο", αφού γνωρίζεις πολύ καλά με ποιον επικοινωνείς.
Κρίμα.

"ΣΑΡΔΕΩΝ" (28/08/2019 11:44)

Μην περάσεις κανείς να μου ζητήσει τέλη κατάληψης κοινόχρηστου πεζοδρομίου, γιατί η υποκρισία έχει και όρια...

Διαμαντής (28/08/2019 12:02)

@11.34
Προβοκάτσιες της πεντάρας. Έχω γράψει άπειρες φορές ότι δεν έχω τεχνικά τη δυνατότητα να δω ποιος κρύβεται πίσω από ποιο ψευδώνυμο και δεν με ενδιαφέρει. Άσε τις παπάντζες λοιπόν.

Ανώνυμος (28/08/2019 15:00)

Συνυπεύθυνοι όλοι στην "πολιτών πολιτεία" όσο δεν απαιτούν την παραίτηση του μνημονιάκια μπαταχτσή απ` τα Βριλήσσια.

Φιλαδελφειώτης (28/08/2019 15:02)

Συμφωνώ με "ΣΑΡΔΕΩΝ".
Ούτε μισό ευρώ σε αυτόν το δήμο με αυτόν το δήμαρχο.

Προς τσιράκι του μπαταχτσή (28/08/2019 16:47)

@10:07 Μπα! Θεωρείς τον εαυτό σου σκεπτόμενο; Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από όσα γράφεις.

G.21 (28/08/2019 17:02)

Καλά να πάθετε. Ψηφίζετε τη μια τον αριστερό ξεφτίλα που το μόνο του σχέδιο ήταν να εμποδίσει το γήπεδο. Μετά ψηφίζετε τον πασοκτζή που μας έχει βουλιάξει στα χρέη.
Μια ζωή η πλειοψηφία στη ΝΦ παραμυθιάζεται από αριστερά και σοσιαλιστικά οράματα.
Ευτυχώς δεν έχει η πλειοψηφία των Ελλήνων τα ίδια μυαλά γιατί αλλιώς θα φορτωνομασταν για άλλη μια τετραετία τον Τσίπρα με μόνο σχέδιο να φορτώνει τεμπέληδες το δημόσιο.

ΔΗΜΟΤΗΣ (28/08/2019 17:57)

Το ενα ατομο που γραφει εδω ο κομπλεξικος γαυρος που ελεγε πριν τις εκλογες οτι ο Βουρος θα βγει τεταρτος,την δευτερη κυριακη οτι το ταβανι του Βουρου ειναι το 30 τοις εκατο να αφηνει ανοιχτη την αυλη του.Χιλιαδες αεκτζηδες θελουν να εχουν μια προχειρη τουαλατα.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ (28/08/2019 20:22)

@17:57 Για να δεις ότι κατά βάθος σε συμπαθώ, δεν σε ξέχασα. Να εδώ...

https://www.skroutz.gr/s/19502767/Marco-%CE%A4%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%9A%CF%81%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%84%CE%B9-180x80cm-074-000005.html

Ωραιότατος και φτηνός καναπές. Στα χρώματα της Κούλας. Για να απολαμβάνεις τις μεγάλες ομάδες του Champions League.

Δημοτης (28/08/2019 21:58)

Ειπαμε 8 φλεβαρη θα σε κερασω τουρτα απογονε.Κι εγω σε αγαπαω.Κατα τα αλλα εσεις θελατε ενα γηπεδο που να σεβεται το περιβαλλον ε?Για αυτο ο κοσμος πηρε χαμπαρι οτι σας ειχε βαλει ο πρεζεμπορας και σας εφτυσε στις εκλογες.

ΚατοικοςΚ (28/08/2019 22:00)

Ζητω η 8 φλεβαρη την μερα που δακρυσε απο χαρα ο ουρανος.Ζητω η 2 ιουνη την ωρα που επεστρεψε στην πολη η κανονικοτητα.

Περαστικά (28/08/2019 22:38)

Σιχάματα η γηπεδάρα γίνεται, ο γαυραρούλης στα τσακίδια και οι οπαδοί του στα τέσσερα συνεχίζουν την κλάψα.
Σας γλεντάει ο Τίγρης και ο Βούρος. Περαστικά.

ΧΟ ΧΟ ΧΟ (29/08/2019 02:12)

Εγώ σου κάνω ανώδυνο οπαδικό πείραγμα από αυτά που κάνουμε και πειραζόμαστε στις παρέες, που είμαστε και γάβροι και βάζελοι και χανούμια, πίνοντας καφέ. Επειδή αντιμετωπίζουμε το πείραγμα για τη μπάλα ως αλατοπίπερο. Που τελειώνει το βράδυ της Κυριακής.
Εσύ από την άλλη δεν σέβεσαι ούτε νεκρούς. Θεωρείς την 8η Φεβρουαρίου του 81` που συνέβη το ατύχημα της Θύρας 7 με τους 21 νεκρούς μέρα γιορτής.
Κοιτάξου στον καθρέφτη και φώναξε κλαίγοντας: "Ναι! Είμαι μια ρόμπα ξεκούμπωτη. Προσβάλω μνήμες νεκρών." Θα νοιώσεις καλύτερα.

Εξ Ακανθώνος (29/08/2019 02:27)

Είναι τρομερά αποστομωτική η απάντηση που σας έδωσε ο δήμαρχος.
" Η σιωπή μου προς απάντησή σας".
Πως και δεν το καταλάβατε τι εννοεί ο ποιητής

ΔΗΜΟΤΗΣ (29/08/2019 08:20)

Εγω ξερω οτι ειδα αδελφια μου να φευγουν απο την ζωη με το παραπονο οτι δεν προλαβαν το γηπεδο.Εγω ξερω οτι ειδα αδελφια μου να φευγουν απο την κακη αρρωστεια και παρα τους πονους που ειχαν λεγανε με παραπονο δεν θα δω ουτε την αγια σοφια.Γιατι για παρα πολλους ενωσιτες το να βρεθουν στο νεο γηπεδο ηταν το μεγαλυτερο τους ονειρο.Κι ομως δεν το προλαβαν γιατι καποια παρασιτα στην συντριπτικη τους πλειοψηφια οπαδοι της πιο βρωμικης ομαδας της γης(τυχαιο μαλλον)πολεμησανε με καθε μεσο και με καθε βρωμικο τροπο το μεγαλυτερο μας ονειρο με τερατωδη ψευδη .Σχεδον ολοι οσοι πολεμησανε το γηπεδο πλην μιας χουφτας γραφικων μιας το κανανε για οπαδικους λογους κι αυτο δεν θα το ξεχασουμε ποτε .Εδω μενουμε και γνωριζουμε πολυ καλα ο ενας τον αλλον.Οσο για την 8 φλεβαρη ειναι η μερα που γεννηθηκα και το αρρωστο μυαλο σου εφτασε μεχρι εκει και κατα τα αλλα δεν εισαι αρρωστος οπαδος.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (29/08/2019 08:23)

@2.27
Τα ίδια έλεγε κι η Γαιτανά και στις εκλογές δεν βρήκε την ψήφο της. Εκείνη τουλάχιστον σιωπούσε, δεν έλεγε κενολογίες όπως ο τωρινός

@ΔΗΜΟΤΗΣ (29/08/2019 08:20) (29/08/2019 10:34)

Ασε τους χρηματοδοτούμενους και τα σιχάματα να βουλιάζουν στην ανυπαρξία τους. Η ΑΕΚΑΡΑ τους γλέντησε και θα συνεχίσει να τους γλεντάει.

@ΔΗΜΟΤΗΣ (29/08/2019 08:20) (29/08/2019 11:09)

Ρε σαχλαμάρα καλύτερα να το κόψεις εδώ και να ζητήσεις συγγνώμη χωρίς φτηνές δικαιολογίες ότι δήθεν 8/2 είναι τα γεννέθλιά σου. Ακόμα κι οι πιο άρρωστοι χούλιγκανς τους νεκρούς τους σέβονται. Είσαι η ντροπή όλων των οπαδών γελοίε κι εκθέτεις και την ΑΕΚάρα και το νέο Δήμαρχο.

Την ΑγιαΣοφιά να κάμωμεν κι ας τρώγομεν και πέτρες (29/08/2019 11:48)

Κλασσικό και πολυπαιγμένο το έργο.

Αντί κριτικής, απάντησης και επιχειρημάτων (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. Όχι προσωπικών και άσχετων με το θέμα) μπουκάρει το τρολάκι.
(ο "έχω-αέρα-σαν-τη-μπάλα-μεσα-στο-κεφάλι")
Και αρχίζει το δικό του παραληρηματικό μονόλογο:
"τα γαυροπαράσιτα", "οι τσάτσοι του χοντρού", "η παράγκα", "το βρωμολίμανο".

Την ΑγιαΣοφιά να κάμωμεν κι ας τρώγομεν και πέτρες.

Κάπως έτσι.

@Την ΑγιαΣοφιά να κάμωμεν κι ας τρώγομεν και πέτρες (29/08/2019 13:24)

Τωρα αλλαξε παλι το παραμυθακι;Δεν εισαι απογονος του στολου αλλα απλως πολιτης;Να πας να δουλεψεις αεργε να μην τρως πετρες αλλα τι σου λεω τωρα ;Εμεις και εργαζομενοι ειμαστε και την αγια σοφια θελουμε και την φιλαδελφεια μας καθαρη ,με φωτισμο και να νιωθουμε ασφαλεις οταν την περπαταμε.Κι ολα αυτα θα γινουν πολυ γρηγορα και ο απλος δημοτης θα συγκρινει χωρις αυτη η δημοτικη αρχη να παιρνει λεφτα κατω απο το τραπεζι απο υποδικους και αρχηγους εγκληματικης οργανωσης.Οσο για το αν ειμαι τρολακι στο εχω γραψει πολλες φορες.Στην διαθεση σου τα στοιχεια μου και να δουμε ποιος κρυβεται στο σκοταδι και ποιος ειναι δημοτης της πολης και ποιος οχι.

@ΔΗΜΟΤΗΣ (29/08/2019 08:20) (29/08/2019 13:30)

Εγραψες τωρα γαυροτρολ σαν οπαδος της ΑΕΚ και καλα;Μπορω να σου αποδειξω οποτε θελεις οτι 8-2 ειναι τα γενεθλια μου και οτι το γυρισες εντελως τυχαια εκει δειχνει ποσο αρρωστος γαυρος εισαι και οτι εχεις το μυαλο σου μονο σε οτι εχει σχεση με την ομαδα σου.Βεβαιως και τους νεκρους τους σεβομαι αλλα εγραψα την ημερομηνια γενεθλιων μου χωρις να γραψω οτι τετοια μερα γεννηθηκα για να σε παγιδεψω.Μονο ενας τελειως αρρωστος γαυρος θα το συνδιαζε αυτο και χωρις να αναφερω το παραμικρο για κατι ποδοσφαιρικο.Τιμη σε ολους τους νεκρους γαυρε πιαστηκες παλι.

Συνεπής η επιλογή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τον Βούρο Ιωάννη (02/09/2019 23:23)

533.000.000 € είναι το χρέος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Για την ακρίβεια 278.951.569,84 € χρωστάει η ΝΔ και 254.073.885,35 € χρωστάει το ΠΑΣΟΚ που προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει ΑΦΜ εμφανιζόμενο ως ΚΙΝΑΛ.

Συνεπώς, αγαπητέ κ. Σεϊτανίδη γιατί ασχολείστε με τα χρέη του κ. Βούρου Ιωάννη. Παραφράζοντας μάλιστα και τον μακαρίτη τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο: Ε! Δεν θα χάσουμε και το Δήμο για πεντακόσα κολοχιλιάρικα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Λέσχη Πολιτισμού ΑΕΚ: Εκδήλωση στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου

Επιστολή Βασιλόπουλου στον Πατούλη για τα αντιπλημμυρικά

Μαθήματα χορωδίας παραδοσιακής μουσικής

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ

Τι αναφέρει ο απολογισμός της 2ης Σχολικής Επιτροπής

Μόλις άρχισε... σταμάτησε η δημοτική συγκοινωνία!

Επιστολές της Ένωσης Γονέων για λειτουργικά κενά στα σχολεία

Γνωριμία με το σκάκι στο 3ο Δημοτικό Σχολείο

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»

Έγινε ο 5ος Αγώνας Δρόμου στις γειτονιές των μικρασιατών προσφύγων

Είσαι κορίτσι 7-12 ετών; Έλα να παίξεις μπάσκετ στον Ιωνικό!

Σήμερα ξεκινά η Παιγνιοθήκη

Τι παρέδωσε η απερχόμενη διοίκηση της 1ης Σχολικής Επιτροπής, στη νέα

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Καζανέματα 2019 από την Ένωση Κρητών

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η οπαδική βία «κτύπησε» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε κρίσιμη κατάσταση οπαδός της ΑΕΚ μετά απο ενέδρα χούλιγκανς- Ας μπει ένα τέλος στην οπαδική βία

Ο κύριος Βούρος, δυστυχώς μας κοροϊδεύει...

«Ζούμε πολιτισμό», για γέλια και για κλάματα...

Ανακοινώσεις της πλάκας...

Ο Γιάννης Κατωπόδης γράφει για την υπογειοποίηση

Η Δύναμη Πολιτών διαμαρτύρεται...

Η επίσκεψη του δημάρχου στο υπουργείο Παιδείας και η δήθεν «ενημέρωση»

Αδικεί τη Νέα Χαλκηδόνα η διοίκηση Βούρου: Κλειστό εκεί το γήπεδο, αλλά ανοιχτό το «Φουγάρο»

Χαλκηδονικός: Προβλήματα ασφάλειας και υγείας για τους αθλητές μας

Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη Δευτέρα

Δημοτικό Συμβούλιο την προσεχή Τετάρτη- Πάλι στο σκοτάδι ο Τύπος

Τι λέει η διοίκηση Βούρου για τα οικονομικά του δήμου- Τι απαντά ο Βασιλόπουλος

Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέκος Γούλας γράφει για την οπαδική βία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Μητροπολίτης Ιωνίας και Φιλαδελφείας στο δημαρχείο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: Έτσιιιιιιι. Μπράβο!!!!!!!!
Ετσιιιιι. Δώστε διαχρονικά -με όλες τις κυβερνήσεις- άφθονο κρατικό χρήμα για την μεγαλύτερη ΔΕΚΟ απο την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου και...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: @(12/10/2019 11:41)
Μουσείο έχουμε αλλά θα φτιάξουμε κι άλλο ακόμα καλύτερο που μέσω του ονόματος της ΑΕΚ θα προσφέρει πολύ περισσότερα στη διατήρηση των παραδ...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: @Ανώνυμος (12/10/2019 12:07)
Άτομα σαν εσένα λερώνουν και ντροπιάζουν την Μικρά Ασία και τους πρόσφυγες. Τους αλήτες που τα σπάνε γελοίε τους συλλαμβάνεις και τους τιμω...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Δ.
Να κάνει μουσείο πολιτισμού ο ΑΠΟΛΛΩΝ που ΚΑΙ ομάδα της Σμύρνης είναι ΚΑΙ ξεκίνησε ως μουσικός σύλλογος να το καταλάβω. Να κάνει μουσείο κι ...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν το πόπολο. Να εμφανίζουν ψήγματα ευαισθησίας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για ολίγα LiKEs, και σ...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος-^
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης Στηρίζεις ΚΚΕ και ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ;;;!!!;;; Δυο μέρες Σερετάκη βλέπω πρώτο θέμα!!!!!!!...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανωνυμος*
Κ. Γούλα Ψηφίσατε θετικά στην εισαγωγή του ψηφίσματος προς συζήτηση στο Δ.Συμβουλιο και η ανακοίνωση λέει ψέματα; Που έχετε δημοσιεύσει τις...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
Αυτή η περίπτωση του Βούρου μου θυμίζει έναν διαχειριστή που είχαμε την ατυχή έμπνευση να του εμπιστευτούμε τα κοινόχρηστα στην πολυκατοικία...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Ανώνυμος
Το όνομα Αγια Σοφιά για μια επαγγελματική ποδοσφαιρική αρένα, που πριν καν τελειώσει είναι ελκυστής βίας και παραβατικότητας (όπως απεδείχθη...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: Μικρασιάτης®
@15:37. Δεν μίλησα για το γήπεδο. Για τα αλητάκια που ντροπιάζουν την ΑΕΚ και την ιστορία της έκανα λόγο. Όσο για το... "μουσείο", έχουμε μο...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 11/10/2019 17:47 Δεν αρνήθηκε ο Βούρος το ψήφισμα την Τετάρτη γιατί απλά δεν ήταν παρών στο δημοτικό συμβούλιο. Προτίμησε την κυρίως δουλ...

Μικρή και φέτος η παρουσία κόσμου στο μνημόσυνο για τη Μικρασιατική Καταστροφή
Xρήστης: παραλέων
Αγαπητέ "παραλέοντα", τώρα που ο αρχηγός σου θα μας ψήσει με τα 200 χρόνια από την επανάσταση, μην αρχίσεις να λες άλλα για τους μιαούληδες ...

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: GeorgeAEK
Αντε μπράβο να προχωρήσουν και τα περιφερειακά έργα να αλλάξει επιτέλους η πόλη μας....

Πατούλης: Δεν θα χαθεί ούτε μια μέρα για την «ΑγιαΣοφιά»
Xρήστης: tasos
Τώρα θα φανεί αν πράγματι η σημερινή κυβέρνηση στηρίζει το έργο ουσιαστικά και όχι με αστερίσκους και αντιρρήσεις όπως η προηγούμενη που έκα...

Επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βούρο για το ΚΕΘΕΑ
Xρήστης: Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν
Ναι μωρέ. Θα πέσει η μισή χώρα στα ναρκωτικά αν καταργηθεί το αυτοδιοικητικό του ΚΕΘΕΑ. Ο γνωστός λαϊκισμός και η καταστροφολογία της αριστε...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©