Ξεκαθάρισε το δίδυμο της δεύτερης Κυριακής

Δημοσιεύτηκε στις 26/05/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  29 σχόλια

Βούρος- Βασιλόπουλος φαίνεται ότι τελικά θα δώσουν την τελική μάχη, ωστόσο υπάρχει ακόμα περιθώριο για τον τρίτο Παντελή Γρετζελιά

 

 

Τελική δυάδα είναι ο Γιάννης Βούρος κι ο Άρης Βασιλόπουλος. Δείτε την τελικά κάρτα του υπουργείου Εσωτερικών στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα

 

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

 

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

 

Οι δημοκρατικοί πολίτες αντιστέκονται σε φασιστικού τύπου πιέσεις

 

Αν δεν μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

 

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής ΝΔ

 

Εκλογές με ομάδες

 

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο

 

Κάποιοι, από το ημίφως...

 

Ο ένας τώρα «θυμήθηκε» τους πολίτες, ο άλλος... ούτε τώρα!

 

Σκάσε και ψήφιζε...

 

Προεκλογικό σκηνικό, κομμένο και ραμμένο...

 

Ντροπή, μια λέξη άγνωστη στη δημοτική Αρχή

 

Βαρεμάρα...

 

Ο Στράτος Διονυσίου παρεμβαίνει στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας...

 

Ο Γιώργος Νταλάρας, παρεμβαίνει στην προεκλογική περίοδο

 

Ο Γιώργος Ζαμπέτας παρεμβαίνει -κι αυτός- στις εξελίξεις στην πόλη μας

 

Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης

 

Προαναγγελθέν ναυάγιο για την Αυτοδιοίκηση ο νέος Εκλογικός Νόμος

 

Προεκλογικός διάλογος, περί... όνου σκιάς

 

Να δεις που κάποτε θα μας πούνε...

 

Ούτε τους χομπίστες, ούτε τους τουρίστες

 

«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

 

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Μόνη χαμένη, η πόλη...

 

ΑΕΚ - Άρης...

Γράψτε την άποψή σας

τα παραλέτε (27/05/2019 01:59)

Αγωνιστή της αριστερής κοροϊδίας, άρχισε να ψάχνεις για δουλειά, τέρμα η αργομισθία.
Την επόμενη Κυριακή μάζεψε τα μπογαλάκια σου.

Τόσο πολύ πονάει; (27/05/2019 08:54)

Τελευταία αναφορά στην διαφορά όταν ήταν 1,5 μονάδα και μετά μούγκα. Τόσο πολύ σας πονάει ο Βούρος και δεν τολμάτε να αναφέρετε την τελική διαφορά;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 10:33)

@08.54
Λοιπόν άκου βλάκα- καλά, εσύ δεν θα καταλάβεις, για τους άλλους τα γράφω, εσύ είσαιβλάκας, οπότε δεν με ενδιαφέρεις.

Δημοσιογραφικά το σημαντικό ήταν να καταδείξω το ζευγάρι της επόμενης Κυριακής, βλάκα. Το έκανα για να ενημερώσω ποιοι πάνε τη δεύτερη Κυριακή, βλάκα, ενώ οδηγούσα, βλάκα. Με το ένα χέρι στο τιμόνι, βλάκα, και με το άλλο στο κομπιούτερ, βλάκα. Με το ένα μάτι στο δρόμο, βλάκα, και με το άλλο στην οθόνη, βλάκα. Επίσης έχινα αναρτήσει, βλάκα, την ακριβή τοποθεσία στο διαδίκτυο όπου όλοι -όχι εσύ βλάκα, εσύ δεν καταλαβαίνεις- μπορούσαν να δουν real time την πορεία της εκλογικής μάχης, βλάκα.

Μετά, ήμουν στα κανάλια, βλάκα.

Άιντε, βλάκα...

Οποιος βιάζεται σκοντάφτει (27/05/2019 11:49)

@ τα παραλέτε (27/05/2019 01:59)
@ Τόσο πολύ πονάει; (27/05/2019 08:54)

Μην βιάζεστε να πανηγυρίσετε κ.κ. Με τη φυσιολογική φθορά που έχει πάντα μια διοίκηση, δεν έκανε και καμιά τεράστια νίκη ο Βούρος. Η νίκη είναι ήδη πύρρειος από πολλές απόψεις, για όσους μπορούν να δουν πίσω από την κουρτίνα.
Πρώτα απο όλα ο Βασιλόπουλος αύξησε τον αριθμό των ψηφοφόρων του από την 1η Κυριακή σε σχέση με το 2014 και κατά δεύτερον τώρα τη β´ Κυριακή θα μιλήσει ο ψυχισμός του Φιλαδελφειώτη που δεν ψήφισε ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.
Χαρείτε το για λίγες μέρες, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει δήμαρχος ένας αλεξιπτωτιστής που θυμήθηκε μετά από τρεις δεκαετίες την πόλη για να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 12:41)

Διαμαντή ο λόγος που δέχεσαι τέτοια μηνύματα οφείλεται στη στάση σου μέχρι τώρα. Αν για παράδειγμα πήγαινε πολύ καλά ο Κωνσταντινίδης και διεκδικούσε πρωτιά πιστεύω ότι μια χαρά θα έβρισκες χρόνο να ενημερώσεις. Αυτή την εικόνα έχεις δώσει σε αυτές τις εκλογές. Με το να βρίζεις κάποιον 10 φορές βλάκα εσύ χάνεις το δίκιο σου. Θα ήταν καλύτερο να κάνεις και λίγη αυτοκριτική. Δικαίωμά σου να στηρίζεις όποιον θέλεις αλλά δεν είναι ουδέτερη η στάση σου για να αντιδράς έτσι.

@Οποιος βιάζεται σκοντάφτει (27/05/2019 12:48)

Ας βγει ο Βασιλόπουλος να δούμε πως θα διοικήσει χωρίς πλειοψηφία δημοτικών συμβούλων. Και βέβαια θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Απλά δεν θα διοικήσει. Πάρτι θα κάνει ο Τίγρης που θα γλυτώσει από πιέσεις για συνεργασία με τον δήμο για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Και χαμένοι από όλο αυτό όχι βέβαια η ΑΕΚ αλλά η πόλη. Η ευθύνη αποκλειστικά στους πολίτες.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 13:10)

@12.41
Άκουσε αγαπητέ. υπάρχουν δυο ειδών αναγνώστες. Εκείνοι που σε θεωρούν αξιοδιάβαστο ΜΟΝΟ αν συμφωνείς με τις απόψεις τους, κι οι άλλοι, που σου αναγνωρίζουν το δικαίωμα να έχεις άποψη, όχι απαραίτητα τη δική τους, και πιστεύουν ότι είναι καλό γι αυτούς να σε διαβάζουν.

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Λίγη ανοχή στην άλλη άποψη, φαίνεται ότι για κάποιους έιναι πολύ μεγάλο ζήτημα.

τα παραλέτε (27/05/2019 13:12)

@ Οποιος βιάζεται σκοντάφτει (27/05/2019 11:49)

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά άκου και την άλλη άποψη.
Δεν ψήφισα κανέναν από τους δύο πρωτεύσαντες, γιατί ακριβώς ο Βούρος -και για μένα- είναι αλεξιπτωτιστής αλλά και ο επαναστάτης αποδείχτηκε ότι είναι της "φακής".
Άσχετα από το τι ψηφίσαμε όλοι μας την 1η Κυριακή, τώρα τα κριτήρια είναι σαφώς άλλα.

Θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιός από τους δύο τυφλούς βλέπει έστω και από μια χαραμάδα.
Θα πρέπει να κρίνουμε ποιός από τους δύο έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ξεβρωμίσει τους δρόμους μας, να πλύνει κανέναν κάδο, να ξαναδώσει ζωή στο άλσος-χωματερή και πολλά άλλα.

Προσωπικά βλέπω τη χαραμάδα στο Βούρο, τον άλλον τον γνωρίσαμε καλά τώρα επί τέσσερα χρόνια -όπως γνωρίσαμε και όλον τον αριστερό(?) θίασο.

Έτσι, η μία επιλογή είναι με τους ανίκανους και η άλλη με έναν άγνωστο.
Προτιμάω τον άγνωστο, γιατί τον άλλον τον γνώρισα πολύ καλά, και ελπίζω ο Βούρος να αποδειχτεί καλύτερος.

Δημοτης (27/05/2019 13:18)

Το αποτελεσμα της πρωτης κυριακης ηταν το πιο σημαντικο.Με 10 δημοτικους συμβουλους ενω ο ανεπαγγελτος εχει μονο 7 θα γινεται παρτυ.Μας συμφερει να βγει ο αποτυχημένος γιατι και στον δημο θα ειναι μειοψηφια και δεν θα δωσει η ΑΕΚ τιποτα για το γηπεδο.Οποτε τωρα ψηφιστε ρουλη με τους εφτα δημοτικους συμβουλους αυτο που θελαμε το πετυχαμε.Τιποτα πια δεν θα ειναι ιδιο οπως την μαυρη πενταετια.Η μεγαλυτερη δημοτικη παραταξη στην πολη μας εχει ονομα λεγεται πολιτων πολιτεια.

GeorgeAEK (27/05/2019 13:27)

Ας πέσουν λίγο οι τόνοι. Δεν λειτουργεί το site του Διαμαντή με την μορφή της άμεσης ενημέρωσης ιδιαίτερα για πληροφορίες που μπορούμε να βρούμε αλλού. Από την άλλη θεωρώ λάθος τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για κάποιον που έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στις 09:00 το πρωί, δηλαδή πολλές ώρες μετά τα οριστικά αποτελέσματα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 13:56)

@13.27
Αυτό που με ενόχλησε -και με ενοχλεί γενικότερα- είναι η προσβολή "δεν τολμάτε". Τίποτε άλλο. Σιγά τα ωά, που δεν "τολμάμε". Βλακείες...

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 13:56) (27/05/2019 14:31)

Δεν πιστεύω ότι έχεις κάτι εναντίων του Βούρου. Απλά δεν τον θεωρούσες κατάλληλη επιλογή λόγο ηλικίας και απουσίας για χρόνια απο την πόλη. Και βέβαια λόγο κάποιων δημοτικών συμβούλων που έχουν δώσει άσχημα δείγματα στο παρελθόν. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι αντίπαλοί του που είναι οι περισσότεροι ανεπαρκείς και με βιογραφικό αποτυχίας. Εξαίρεση ο Κωνσταντινίδης αλλά μη αναγνωρίσιμος και χωρίς στηρίγματα. Δεν εμβαθύνει τόσο πολύ ο κόσμος δυστυχώς στα βιογραφικά. Χρειάζεται και κάποια αναγνωρισιμότητα που ο Βούρος την έχει. Τι βλέπεις για το β γύρο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (27/05/2019 14:52)

@14.31
Βλέπω ότι οι δυνάμεις που επέβαλαν τον Βούρο στην πόλη, θα πιέσουν πολύ τους Γρετζελιά- Τομπούλογλου. Δεν ξέρω βέβαια πόσο αυτοί οι δυο μπορούν να πιέσουν τους πολίτες οι οποίοι τους ψήφισαν την πρώτη Κυριακή. Ως το Σάββατο, θα έχω μυρίσει περισσότερα...

ΝΦ (27/05/2019 15:04)

Τα πράγματα είναι απλά. Τουρίστας ξετουρίστας ο Βούρος δεν έχει κριθεί και έχει την ευκαιρία να αποδέιξει ότι ενδιαφέρεται για την πόλη. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει αυτή τη στιγμή αν θα προσφέρει πραγματικα ή θα αποτύχει. Ας κριθεί στη πορεία αν τα καταφέρει να εκλεγεί.

Οποιος βιάζεται σκοντάφτει (27/05/2019 15:13)

@ τα παραλέτε (27/05/2019 13:12)

Σεβαστή η άποψη ότι βλέπεις "χαραμάδα" στον Βούρο αλλά σαφώς μη αποδεκτή.
Αν αληθεύει μάλιστα ότι στους δέκα δημοτικούς συμβούλους που εκλέγει έχει μέσα κι άλλους αδιαμφισβήτητα μη Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες που επεβλήθησαν στη σταυροδοσία άνωθεν, καθίσταται ακόμα πιο προβληματική περίπτωση απ´ όσο ήταν ήδη. Όπως αποδεικνύεται, αυτοί που μηχανεύτηκαν αυτό τον συνδυασμό δεν εμπιστεύονται ούτε καν τους ανθρώπους από εδώ που προσφέρθηκαν να βάλουν πλάτη. Επέβαλαν δικούς τους, σχεδόν υπαλλήλους τους, από άλλες δραστηριότητες.
Θεωρώ πιο έντιμη επιλογή την αποχή, για όσους δεν ψήφισαν ούτε τον έναν ούτε τον άλλον, αλλά προτιμώ Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες να διοικούν τη πόλη που ζω.

οτι επαθε η κυπρος το επαθε και η φιλαδελφεια (27/05/2019 15:33)

θα ψηφισω αρη μονο και μονο για τιμη που εκανε με γενναιο θαρρος πραξη την υποσχεση του να μην ανοιξει τις πορτες της φιλαδελφειας μας σε κανεναν ιδιοκτητη εταιρειας ουτε στους οπαδους του.
ποιος ξερει τι δραματικη τροπη θα παρει εδω.. θα ερχονται ολοι εδω και θα ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα.

Για να μην μπερδεύεστε... (27/05/2019 16:13)

60 - 40 υπέρ του Αρη.
Το πολύ 55 - 45.

Ιθαγενής (27/05/2019 16:36)

Αυτή την εβδομάδα θα φανεί και ο ρόλος των ισαποστάκηδων παρατάξεων-λαγών για τον δεύτερο γύρο.

Πρόβλεψη (27/05/2019 16:45)

Αυτή την εβδομάδα οι θέσεις εργασίας στο project θα φτάσουν σε ιστορικό ρεκόρ. Οι δε άδειες για κυλικεία θα ξεπεράσουν τις 300. Χαλαρά.

benito (27/05/2019 18:58)

@οτι επαθε η κυπρος το επαθε και η φιλαδελφεια
Καλως ή κακως το γηπεδο και η ΑΕΚ μας βρηκαν ολους, υπαρχουν στην πολη για περισσοτερο καιρο απο ολους μας. Ενα κενο 17 χρονων δεν αλλαζει τα δεδομενα οποτε καμια πορτα δεν εκλεισε ο γενναιος Αρης. Η πορτα ηταν ειναι και θα ειναι παντα ανοιχτη οσο και να προσπαθησαν να την κλεισουν Μαλλιος, Παντελογλου, Αρης και λοιπες δυναμεις.. Εκτος απο αστοχος ειναι και αρκετα προσβλητικος ο παραλληλισμος σας. Καντε τον συνειρμο μονος σας και θα καταλαβετε.

@Οποιος βιάζεται σκοντάφτει (27/05/2019 19:17)

Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα. Να ψηφίσουμε δηλαδή τον ποιο άχρηστο μόνο και μόνο επειδή ζει τα τελευταία χρόνια στην πόλη. Ο Βασιλόπουλος πήρε την ευκαιρία του και απέτυχε. Στα τέτοια μας αν φτιάχνει βίλα Φιλαδέλφεια και δεν θα απαλλαγούμε ποτέ απο τη φάτσα του στη γειτονιά μας. Δεν θα καθαρίσει ούτε θα αναπτυχθεί η πόλη με αυτό το επιχείρημα.

@οτι επαθε η κυπρος το επαθε και η φιλαδελφεια (27/05/2019 19:25)

Σοβαρα γαυρε;Θα ψηφισεις Αρη;Με αυτα τα μυαλα που εχετε για αυτο μεινατε με εφτα δημοτικους συμβουλους πια.

@οτι επαθε η κυπρος το επαθε και η φιλαδελφεια (27/05/2019 19:25)

Σε ευχαριστούμε που μας θυμίζεις ότι ο Βασιλόπουλος επιθυμούσε να αφήσει την πόλη να βουλιάξει στην εγκατάλειψη και την ανεργία όπως συνέβη σε πολλές άλλες γειτονιές μέσα στην κρίση. Αυτός θα έπαιρνε τον παχυλό του μισθό, θα βόλευε με τις αναθέσεις τους κολλητούς και εμείς θα χαιρόμασταν ένα άλσος πάρκινγκ σκουπιδιάρικων. Ηδη η προοπτική του γηπέδου έχει ανοίξει αρκετά μαγαζιά και θέσεις εργασίας στην πόλη. Καλύτερα όμως για σένα τα σκουπίδια απο την ανάπτυξη και τις εταιρείες ε; Και έχετε το θράσος να κατακρίνετε και τον Βούρο που είπε ότι κάποια σημεία της πόλης του θυμίζουν Ζεφύρι.

@(27/05/2019 15:33) (27/05/2019 20:02)

Εγώ λέω να στείλουμε τον γαυροδήμαρχο στο βοθρολίμανο να βοηθήσει τον Μώραλη. Γιατί σαν ειδικός σε θέματα γηπέδων μπορεί να βοηθήσει να παραμείνει το Καραϊσκάκη στον αγαπημένο του γαύρο τώρα που θέλουν να το πουλήσουν οι τράπεζες.
http://www.aek365.com/a-658659/sto-sfuri-to-ghpedo-tou-olumpiakou.htm

Ανώνυμος (27/05/2019 22:52)

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι φελλοί είναι ότι οι σύμβουλοι του αποτυχημενου με το νέο εκλογικό Νόμο δεν αλλάζουν. 7 θα έχει και τη δεύτερη Κυριακή. Και αν βγει Δήμαρχος μια στο ένα εκατομμύριο τότε θα είναι Δήμαρχος μειοψηφίας, δεν θα μπορεί ούτε για τσίσα να πάει χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και σίγουρα χωρίς την έγκριση των 10 Δημοτικών Συμβούλων του Βούρου. Εγώ λέω να βγει Δήμαρχος γιατί τότε θα γελάσουμε πολύ. Πααααρα πολύ

ΤΝΤ (27/05/2019 22:59)

Tην Κυριακή ξεφορτωνόμαστε την σαβούρα του Μαρινάκη και τα 5 χειρότερα Έτη στην Ιστορία του Δήμου.

@Ανώνυμος (27/05/2019 22:52) (27/05/2019 23:38)

Έτσι ακριβώς. Θα γελάσουμε με τον ανύπαρκτο. Να μην έχουν απαιτήσεις όμως και αυτοί που θα κάνουν τη βλακεία να τον επανεκλέξουν.

φιλαδελφιωσσα εσεις? (31/05/2019 13:04)

Ξεκαθάρισε το δίδυμο της δεύτερης Κυριακής. Ένας ξένος με την υποστήριξη ενός πρώην λαμόγιου-δημάρχου της Φιλαδέλφειας που χωρίς ίχνος ντροπής κατεβαίνει να στηρίξει το Βούρου αφού πληρώθηκε αδρά. και ένας φιλαδελφίωτης που ήταν πάντα μπροστά σε όλα υπέρ της πόλης μας. Αυτό είναι το δίδυμο. Ψηφίζω Βασιλόπουλου επείδη αγαπώ την Φιλαδέλφεια και θέλω να υπάρχω και να ζω στην ήρεμη πόλη που ξέρω. Εγώ εν γνώση μου δεν θα μετατρέψω την Φιλαδέλφεια σε ένα άντρο ανθρώπων που ποτέ δεν την αγάπησαν γιατί δεν ήξεραν καν που πέφτει στο χάρτη.

@φιλαδελφιωσσα εσεις? (31/05/2019 13:22)

Ωραίο το παραμυθάκι που σε έβαλε να αναπαράγεις το τελειωμένο αφεντικό σου. Συνέχισε έτσι. Λίγες ώρες σου έμειναν. Μας θυμίζεις τα ατελείωτα γλέντια επι εποχής ΣτΕ.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Την Παρασκευή το νέο rapid του ΣΟΝΦ

Οι «Ονειρωδοί» μας παρουσιάζουν την «Αυλή των Θαυμάτων» στο ΠΠΙΕΔ

Εκδήλωση του ΚΚΕ την Τετάρτη στην Αγία Μαρίνα

Κωνσταντινούπολη: Η οικονομική υπερδύναμη που παράγει ηγέτες στην Τουρκία

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...

«Καλό Καλοκαίρι» μας εύχεται η Πολιτιστική Αναγέννηση

Χαμός στο «Ξανά Μαζί» - Γενικεύεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γρετζελιά

Νικητής και τροπαιούχος ο Άτταλος

Πρώτη συνάντηση Βασιλόπουλου- Βούρου για ενημέρωση

Ο Τσακαλώτος στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας

Επίσκεψη του υπουργού Ανδρέα Μαυρογιαλλούρου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Φώφη Γεννηματά στην πλατεία Πατριάρχου - Εκδήλωση του ΚΚΕ στα «σκαλάκια»

Δημήτρης Γεωργίου

«Πρωϊνή Σιωπή» - Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Χάρη Κανάκη

Ηπειρώτικο πανηγύρι το Σάββατο στη λίμνη του Άλσους

Δημοφιλέστερα άρθρα

O Γιάννης Βούρος, νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- ΑΥΤΟ είναι το τελικό αποτέλεσμα

Οι ισορροπίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο - Κινούμενη άμμος είναι το σώμα από τον Σεπτέμβριο

Μαλλιά- κουβάρια: Γρετζελιάς- Κοπελούσος υπέρ Βούρου, προς Βασιλόπουλο το περιβάλλον Τομπούλογλου

Όρθιος, μπροστά στην κάλπη

Εξέγερση στο «Ξανά Μαζί»: Υποψήφιοι του Γρετζελιά τάσσονται υπέρ Βασιλόπουλου

Επαναληπτική εκλογή: Πρώτη επίθεση Βασιλόπουλου σε Βούρο

Κι άλλος δημοτικός σύμβουλος του ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ διαχωρίζει τη θέση του από τον Γρετζελιά

Παρακολουθήστε LIVE την τελική ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου στην πλατεία Πατριάρχου

Άρχισε πάλι τα δικά του ο Χάρης...

Άρχισε από τώρα η σύγκρουση Βούρου- Βασιλόπουλου. Πρώτο επεισόδιο: Το Άλσος!

Τι θα ψηφίσω την δεύτερη Κυριακή

Θα ανεχθούμε το «ό,τι αντιστέκεται, θα κατεδαφίζεται»;

Ανακοινώσεις Βασιλόπουλου- Τομπούλογλου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η «Πολιτών Πολιτεία» ευχαριστεί, η «Πόλης Ενότητα» ξεκαθαρίζει τη θέση της

Χαμός στο «Ξανά Μαζί» - Γενικεύεται η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γρετζελιά

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: Giannisneafil
Ένα μπάχαλο. Από δήθεν οπαδούς, σκουπίδια κατά βάση, αμόρφωτος και απαίδευτος κόσμος που δεν έχει τι να κάνει και σχολιάζει στις παιδικές εκ...

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...
Xρήστης: Giannisneafil
Ο Γρετζελιάς ήθελε να ξαναβγεί μόνο για προσωπικό του όφελος και όχι για τον δήμο. Αυτό ηταν γνωστό τοις πάσι....

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: @Άναυδος (24/06/2019 12:37)
Εσύ πάλι τι ζόρι τραβάς; Την είδαμε την πρόσκληση για μια σχολική γιορτή που έγινε πριν 2 εβδομάδες και αφορούσε μόνο τους γονείς των συγκεκ...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: Ανωνυμος
Ο αλλος γραφει για δεκα ατομα που κραζουν. Ποια δεκα; ο γνωστος ενας και μοναδικος αεκολες δηλαδη (Νικ, Τζωρτζ, Δημοτης κλπ)...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: @Άναυδος
Τον μισθό μας τον βγάζουμε με κόπο και σκληρή εργασία, αντίθετα με εσένα που είσαι χρηματοδοτούμενος γαύρος και υπαλληλάκος του χοντρού Βαγγ...

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...
Xρήστης: Πόσο αφελείς?
Μα πόσο αφελείς? Χθες ήρθατε στην πόλη κε Καραηλίδη? Εντελώς ανίδεος είστε? Κι αν ναι, δεν ρωτούσατε να μάθετε? Δυστυχώς για εσάς, και γι...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: Άναυδος
Συνεχίζετε βλέπω να κάνετε μπάχαλο ένα θέμα άσχετο με την ΑΕΚ και να μην σέβεστε μια σχολική γιορτή. Άξιος ο μισθός σας....

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...
Xρήστης: Ανωνυμος
ο ΑΒ έλεγε οτι τα ειχαν βρει με Παντελη και Κοπελουσο. Και καναν κωλοτουμπα, ειπε ο ΑΒ. Και λεει οταν τα μαθουμε θα κανουμε εμετο. Να μας πε...

Ο Τσακαλώτος στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας
Xρήστης: Ανώνυμος
Δύναμη Πολιτών και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν τράμπα υποψηφίους, εκλογικά περίπτερα και καταγέλουν τους άλλους ότι ήταν ψευτοανεξάρτητοι. Αν πηγαινε καλά...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: @Grakxos
Tι θέλεις και γράφεις κοτσάνες; Σε κράζουν 10 άτομα τώρα! Περίγελος έγινες! Με τον Ούγκανο Γνωρίζεστε; Άντε βλάξ σου βρήκα και παρέα της ...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: Δημοτης
Ο γαυρος προσπαθει να το παιξει αριστερος και μας έμαθε και την λεξη λουμπεναριο.Ποσα χρονια εχεις να δουλεψεις φουκαρα που ζεις απο την πα...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: @Ανώνυμος (23/06/2019 11:30)
Ναι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα. Όπως το να βρεις σπίτι στο βοθρολίμανο που θα μετακομίσεις για να έχεις κοντά σου και την γαυροπαράγκα ...

Το δεύτερο δημοτικό Χαλκηδόνας, μας καλεί...
Xρήστης: @Ανώνυμος (23/06/2019 11:30)
Ναι υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα. Όπως το να βρεις σπίτι στο βοθρολίμανο που θα μετακομίσεις για να έχεις κοντά σου και την γαυροπαράγκα ...

Ο Μπάμπης Καραηλίδης, υποψήφιος με τον Π. Γρετζελιά, παίρνει θέση...
Xρήστης: τρεφομαι με σανό
στους δημοτικους συνδυασμους οι αποφασεις στηριξης ή μη για τον β γυρο λαμβάνονται κατά πλειοψηφία! μπορεί να μας πει ο κ καραηλίδης κατι ...

Οι ισορροπίες στο νέο δημοτικό συμβούλιο - Κινούμενη άμμος είναι το σώμα από τον Σεπτέμβριο
Xρήστης: tasos
Καρπαζοεισπράκτορα ο μεγάλος πόνος είναι ακόμα μπροστά. Άραξε κι απολαυσέ την ΑΕΚΑΡΑ και το γήπεδο γιατι θα πάθεις κανά εγκεφαλικό....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©