Ολόκληρη η ομιλία του Τάσου Κωνσταντινίδη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Πόλης Ενότητα»

Δημοσιεύτηκε στις 24/04/2019 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Τάσου Κωνσταντινίδη, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Πόλης Ενότητα" το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου, στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. 

 

Ηταν μια εκτεταμένη ομιλία, καθώς ο επικεφαλής του συνδυασμού θεώρησε ότι οφείλει να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν τα στελέχη του συνδυασμού κι εκείνον να ζητήσει την ψήφο των συμπολιτών μας, αλλά και να περιγράψει τα στοιχεία που διαφοροποιούν τον συνδυασμό "Πόλης Ενότητα" από τους υπόλοιπους συνδυασμούς των προσεχών εκλογών. 

 

Ο κ. Κωνσταντινίδης στη συνέχεια άσκησε κριτική στη δημοτική Αρχή και στους άλλους συνδυασμούς, κι εξήγησε το σύνθημα της "Πόλης Ενότητα" που είναι "Μαζί και για όλους". 

 

Ακολούθως παρουσίασε τους ως τώρα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και, τέλος, ζήτησε επιστράτευση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στις προοπτικές του συνδυασμού, από τώρα μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία Κωνσταντινίδη: 

*****

 

Φτάσαμε λοιπόν, φίλες και φίλοι, 36 μόλις ημέρες πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Μια προσπάθεια, που ξεκίνησε από το τέλος του καλοκαιριού και επίσημα ανακοινώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στο ΠΠΙΕΔ με τη διακήρυξη των αρχών της παράταξής μας, κορυφώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

 

Η αρχή λοιπόν της τελευταίας στροφής αυτού του αγώνα αντοχής, για εμάς τους ανθρώπους της ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ, και για εσάς τους πολλούς και καλούς φίλους μας, γίνεται σήμερα με τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου.

 

Και αυτό το Εκλογικό Κέντρο που όλοι βλέπετε είναι μια απόδειξη ότι αυτός ο συνδυασμός είναι διαφορετικός από τους άλλους. Κι αυτό, γιατί σε αντίθεση με όλα τα άλλα εκλογικά κέντρα, αυτό πήρε τη μορφή που βλέπουμε και θαυμάζουμε με την προσωπική εργασία μελών της παράταξης.

 

Ήταν εγκαταλελειμμένο, γεμάτο μπάζα, χωρίς φώτα, με χαλασμένο πάτωμα και οροφή και έγινε ευπρεπές, όμορφο, προσιτό, πολιτισμένο. Θα μπορούσε ο λόγος μου να τελειώσει στην επόμενη φράση.

 

Γιατί αυτό που θα πω είναι ότι έτσι ακριβώς θέλουμε και έχουμε προετοιμαστεί να κάνουμε και την πόλη μας. Από παραμελημένη όμορφη, από απρόσιτη φιλική, από βρώμικη καθαρή, από εχθρική σε δημότες και επισκέπτες πολιτισμένη, από ψυχρή στον έχοντα ανάγκη κοινωνικά οχυρωμένη.

 

Από γραφειοκρατική και αρτηριοσκληρωτική σύγχρονη και φιλική στους νέους και στις σύγχρονες τεχνολογίες.

 

Θα μου πείτε εύλογα, γιατί εσείς στην ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ και όχι κάποιος άλλος;

 

Τα πράγματα είναι σχετικά απλά, φίλες και φίλοι. Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για μια νέα πρόταση διοίκησης του δήμου; Η ικανότητα, η καθαρότητα, η επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, η όρεξη για δουλειά, η ανεξαρτησία από κομματικές δεσμεύσεις και ισχυρούς υποστηρικτές.

 

Η αποφυγή συμμετοχής παλαιοκομματικών εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου της πόλης που τόσο πολύ έχουν κουράσει τους δημότες.

 

Σκεφτείτε λοιπόν ποιος συνδυασμός και ποιος υποψήφιος δήμαρχος σας έρχεται στο μυαλό όταν τα ακούτε αυτά; Πράγματι, αγαπητοί φίλοι και φίλες! Κανείς άλλος από τους συνδυασμούς που ζητούν τη ψήφο σας δεν μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Άλλος συνδυασμός ξεκίνησε πριν 5 χρόνια με το χρίσμα ενός κόμματος, πήρε τις εκλογές, μετά κατηγορούσε επί τεσσεράμισι χρόνια το κόμμα και την Περιφέρεια που τον στήριξε και τον βοήθησε και τώρα ξαναζητά τη στήριξη του ίδιου κόμματος. Είναι ο ίδιος συνδυασμός που άφησε την πόλη παραμελημένη και αναξιοποίητη και αναλώθηκε στην εμμονική του αντιπαλότητα με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να κερδίσει η πόλη το παραμικρό από την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ο ίδιος συνδυασμός που διοίκησε με αλαζονεία και κατηγορήθηκε από βασικά στελέχη του που έφυγαν από τους κόλπους του για υπερτιμολογήσεις προγραμμάτων.

 

Άλλος, τώρα, νέος συνδυασμός στην πόλη, γεμάτος όμως απ’ ό,τι πιο παλιό και φθαρμένο πολιτικά υπάρχει, προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος αυτής της πόλης ικανός να γίνει δήμαρχος.

 

Προσπαθεί να μας πείσει ότι κάποιος που κατοικεί αλλού και απουσιάζει από την πόλη μας 50 χρόνια ξέρει καλύτερα από εμάς και από εσάς τα προβλήματά της. Δεν νομίζω όμως ότι πείθει κανέναν.

 

Παρά το γεγονός ότι, όπως όλοι οι γνήσιοι επαγγελματίες της πολιτικής, υπόσχεται, όπως μαθαίνω, τα πάντα και στους πάντες και έτσι λειτουργεί ως μαγνήτης φιλοδοξιών.

 

Ξέρετε, όμως, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να υπόσχεσαι. Το δύσκολο είναι να ζεις στην πόλη και να αντιμετωπίζεις τις υποσχέσεις σου. Αυτό επίσης μας κάνει διαφορετικούς από όλους τους άλλους.

 

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα σας βλέπουμε και μετά τις εκλογές και θέλουμε να μπορούμε να σας αντικρίσουμε χωρίς να ντρεπόμαστε.

 

Οι υπόλοιποι συνδυασμοί είναι επίσης γνωστοί σε όλους. Κάποιος θεωρεί ότι του χρωστάει η πόλη και πρέπει να τον ξανακάνει δήμαρχο. Κάποιες θητείες που πριν από δεκαετίες υπηρέτησε, δεν του αρκούν.

 

Τίποτα καινούργιο δεν αξίζει γι’ αυτόν στην πόλη. Νομίζω ότι κι αυτός δεν πείθει κανέναν.

 

Το ίδιο και έτερος συνδυασμός, επίσης πολύ γνωστού πολιτικού της πόλης και όχι μόνον. Οι πιέσεις, οι υποσχέσεις, οι πελατειακές σχέσεις δεκαετιών προσπαθούν να νικήσουν την κοινή λογική και τη μνήμη μας.

 

Άλλη επιλογή στηρίζεται στην αντίληψη ότι, επειδή κάποιος είναι παλιός στα πολιτικά πράγματα, πρέπει να κατεβαίνει σώνει και καλά ως υποψήφιος δήμαρχος και άλλη εκφράζει την απόλυτη συμφωνία με συγκεκριμένη ιδεολογία και κατεύθυνση.

 

Γιατί λοιπόν να εμπιστευτείτε εμάς; Μα γιατί διαφέρουμε πραγματικά από όλους τους άλλους. Γιατί εκφράζουμε την ελπίδα, την όρεξη για δημιουργία, την ανεξαρτησία. Γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής.

 

Δείτε τα έργα μας, την προσωπική ιστορία του καθενός, την επαγγελματική του σταδιοδρομία, τη συμμετοχή του στα κοινά και τους αγώνες στην τοπική μας κοινωνία. Την καθαρότητα των στελεχών μας. Αυτά είναι η τρανή απόδειξη ότι διαφέρουμε από τους άλλους.

 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ αρκετά συνοπτικά σε μερικούς τομείς του προγράμματός μας που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Άλλωστε το αναλυτικό πρόγραμμα το έχετε ήδη στα χέρια σας και μπορείτε να το μελετήσετε.

 

Ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στην καθαριότητα της πόλης και στη δημιουργία συνθηκών ώστε η πόλη να γίνει προσιτή στους δημότες της.

 

Θα χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες μεθόδους και τις νέες τεχνολογίες για να ελέγχουμε τη σωστή αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα προχωρήσουμε σε επισκευή και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, πεζοδρομίων και πλατειών, όπου χρειάζεται.

 

Όχι σε έργα βιτρίνας πριν τις εκλογές.

 

Στόχος μας η αποφυγή της κατάληψης πεζοδρομίων, ο έλεγχος της στάθμευσης, η βελτίωση της κυκλοφορίας και η αποτροπή της παράνομης στάθμευσης σε διαβάσεις και πεζοδρόμια.

 

Η ανάπτυξη της πόλης και ειδικά των απομακρυσμένων περιοχών.

 

Η ποιότητα ζωής των κατοίκων και η ασφάλεια είναι βασική προτεραιότητά μας.

 

Η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας, η επαναλειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ο ηλεκτροφωτισμός στην πόλη και στο Άλσος με τη χρήση νέων έξυπνων τεχνολογιών αποτελούν βασικούς στόχους μας.

 

Άλλος κύριος άξονας της πολιτικής μας η πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μέσω προγραμμάτων εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος και του Άλσους με απτά οφέλη για τους δημότες από την εξοικονόμηση χρημάτων που θα επιτύχουμε.

 

Προτεραιότητά μας επίσης μια πόλη κοινωνικά οχυρωμένη. Κανένας συμπολίτης μας που έχει ανάγκη, κανένας ηλικιωμένος να μην βρίσκεται στο περιθώριο.

 

Γι’ αυτό το σύνθημά μας είναι «μαζί και για όλους».

 

Στόχος μας μεταξύ άλλων η υλοποίηση σχεδίου κοινωνικής ανασυγκρότησης με νέες δομές, όπως Κοινωνική Υπηρεσία βοήθειας και πληροφόρησης πολιτών, Δημοτικό κέντρο οικογένειας για τη βοήθεια παιδιών και γονέων, Δημοτική υπηρεσία παραγωγικής ανασυγκρότησης για τη βοήθεια νέων και ανέργων.

 

Άμεση επιδίωξή μας επίσης αποτελεί η ανέγερση και λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ στη Ν. Φιλαδέλφεια, απέναντι από το Δημαρχείο και η λειτουργία νέων χώρων ενεργούς απασχόλησης ηλικιωμένων στη Νέα Χαλκηδόνα και στις απομακρυσμένες περιοχές του Δήμου.

 

Στον τομέα της Παιδείας και του Πολιτισμού, βασικό στοιχείο της ποιότητας κάθε κοινωνίας, συνοπτική αναφορά πρέπει να γίνει οπωσδήποτε, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μιλάω για πολλή ώρα, στον σχεδιασμό μας για την αναβάθμιση, τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου, την υποστήριξη των πολιτιστικών δράσεων μαθητικών ομάδων, τη δημιουργία ψηφιακών τάξεων στα σχολεία, την αποτελεσματική φύλαξη όλων των σχολείων από σχολικούς φύλακες και τη Δημοτική Αστυνομία.

 

Υποστηρίζουμε ακόμη τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, φροντίζοντας να υπάρχουν όμως οι κατάλληλες δομές για όλους τους ενδιαφερομένους.

 

Θα επιδιώξουμε επίσης τη λειτουργία «Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας» για ενήλικες που δεν κατόρθωσαν να περατώσουν τις σπουδές τους στο Γυμνάσιο κ.ά

 

Στον Πολιτισμό επίσης συνοπτικά σημαντικοί στόχοι μας είναι η επαναλειτουργία της Φιλαρμονικής του Δήμου και η ίδρυση και λειτουργία δημοτικής μουσικής σχολής στο πλαίσιο της Φιλαρμονικής.

 

Η ίδρυση μόνιμης θεατρικής στέγης στο χώρο εκδηλώσεων του 3ου Λυκείου για τις θεατρικές ομάδες της πόλης, η ουσιαστική στήριξη των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου, των θεατρικών ομάδων και των πολιτιστικών συλλόγων, η δημιουργία «Πολιτιστικού Συμβουλίου» με τη συμμετοχή των συλλόγων της πόλης για τον προγραμματισμό των πολιτιστικών δράσεων στον Δήμο, η διοργάνωση ετησίων εκδηλώσεων και φεστιβάλ, η αξιοποίηση της Λίμνης του Άλσους για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η αναπαλαίωση και αξιοποίηση κτιρίων της πόλης για τη στέγαση πολιτιστικών προγραμμάτων και εκδηλώσεων κ.ά.

 

Για τον αθλητικό τομέα προέχει η κατασκευή γηπέδου 11x11 για τους ερασιτεχνικούς αθλητικούς συλλόγους της πόλης και κολυμβητηρίου στο χώρο των παλαιών κτιρίων του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου και η ενίσχυση, συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών συλλόγων και των εγκαταστάσεών τους.

 

Σημαντικό άξονα του προγράμματός μας αποτελούν επίσης τα απαραίτητα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν στο Δήμο μας όπως: παροχή κινήτρων στους κατοίκους του παραδοσιακού Μικρασιατικού Οικισμού για επισκευές και αναπαλαίωση των σπιτιών τους, σχέδιο συντήρησης των εργατικών κατοικιών, ανεύρεση νέου χώρου για τον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, ανάπλαση του χώρου στις γραμμές Λαυρίου και του χώρου γύρω από το ποτάμι στη Νησίδα, άμεση υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν ήδη σχεδιασθεί και σύνταξη μελετών για τις υπόλοιπες ευαίσθητες περιοχές του Δήμου, προστασία του χαρακτήρα του Ποδονίφτη, με ταυτόχρονο αυστηρό έλεγχο της ρύπανσης των υδάτων του και με συχνούς και εγκαίρους ψεκασμούς για την εξάλειψη κάθε όχλησης προς τους κατοίκους της περιοχής και ανάπλαση των οχθών του ποταμού.

 

Τέλος βασική προτεραιότητά μας και, επιτρέψτε μου, σημαντικό σημείο υπεροχής μας έναντι άλλων συνδυασμών, αποτελεί η υλοποίηση προγραμμάτων που έχουμε ήδη σχεδιάσει για τη μετατροπή της πόλης μας σε έξυπνη πόλη με σκοπό: τη μείωση του Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος της πόλης, τη βελτίωση των κοινωνικών δομών, την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών, την αντιμετώπιση της κατάστασης της κυκλοφορίας και της στάθμευσης στην πόλη, η όποια αναμένεται να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο, την αντιμετώπιση των ειδικών απαιτήσεων επιτήρησης και διαχείρισης του χώρου του άλσους.

 

Για να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω, χρειάζεται οι υπηρεσίες του Δήμου να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

 

Γι’ αυτό διεκδικούμε την πρόσληψη δημοτικών υπαλλήλων με σταθερή και μόνιμη σχέση εργασίας, την επιμόρφωση του προσωπικού σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές.

 

Προς τον σκοπό αυτό μελετούμε την προμήθεια των απαιτούμενων συστημάτων μηχανοργάνωσης και των αντίστοιχων πακέτων software, την αναδιοργάνωση της διοικητικής δομής του Δήμου και των υπηρεσιών του και τη λειτουργία infopoints στις δημοτικές ενότητες και στα KEΠ, ώστε ο δημότης να εξυπηρετείται άμεσα χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνησή του στο Δημαρχείο, και την αξιοποίηση και πλήρη απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κρατικών επιχορηγήσεων και κονδυλίων.

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τους μέχρι σήμερα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό μας «Πόλης Ενότητα».

 

Έχουμε τη βεβαιότητα ότι οι αξιόλογοι αυτοί συμπολίτες μας θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προσπάθειά μας να ενώσουμε, να συνθέσουμε, να συνεργαστούμε, να παρέμβουμε, να αναπλάσουμε, να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε, να στηρίξουμε τους αδυνάτους, να δώσουμε προοπτική στους συνδημότες μας.

 

Οι φίλοι και συνεργάτες αυτοί είναι οι εξής:

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, π. Αντ/δρος Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΗ, συντάκτρια ύλης περιοδικών

 

ΑΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, διευθυντικό στέλεχος επιχείρησης

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΟΥ, δημ. υπάλληλος

 

ΙΛΙΑΔΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ του Ηλία, καθηγήτρια Αγγλικών

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ του Νικολάου, δημοσιογράφος, ιδιωτική υπάλληλος

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ, διδάκτωρ Αρχαιολογίας, Ακαδημαϊκός Διευθυντής και Λέκτορας στο «Hellenic International Studies In The Arts»

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΟΥΛΑΣ, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλ/φειας – Ν. Χαλκηδόνας

 

ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΟΓΕΝΗ, πρ. τραπεζικός υπάλληλος, πρ. μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ν. Φιλ/φειας

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, αρχιτέκτων μηχανικός

 

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ του Παναγιώτη , φοιτήτρια Ψυχολογίας

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, π. τραπεζικός υπάλληλος, εθελοντής ομάδας δασοπροστασίας

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΒΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ενεργός πολίτης, π. Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, διαιτητής ποδοσφαίρου

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, οικονομολόγος, στέλεχος επιχείρησης, μέλος Δ.Σ. και υπεύθυνος γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Ν. Φιλ/φειας

 

ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ, στέλεχος επιχείρησης

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αθηνών, ιδιωτικός υπάλληλος

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΟΡΡΕΣ, ηλεκτρολόγος μηχανικός, στέλεχος επιχείρησης

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ, παλαιά αθλήτρια στίβου της ΑΕΚ, μέλος αθλ. σωματείου μοντέρνου πεντάθλου «ΟΛΥΜΠΙΟΙ», πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

ΛΟΥΚΙΑ ΚΥΡΙΑΖΗ, καθηγήτρια χορού, μουσικός, μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, πρ. μέλος Δ.Σ. Παναττικού Συνδικάτου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΤΕΒΕ

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ψυχολόγος, π. μέλος της ομάδας εθελοντών επιστημόνων Ψυχικής Υγείας του Δήμου

 

ΘΕΑΝΩ ΜΕΓΚΙΣΟΓΛΟΥ, ιδιωτική υπάλληλος,

ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΕΜΕΝΗ του Λεωνίδα, συγγραφέας, ενεργός πολίτης

 

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΠΑΡΙΑΜΗΣ, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος Δ.Σ. του «ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ»

 

παυλινα μπουρη, τραπεζικός υπάλληλος

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΤΑΒΟΥΛΗ, φοιτήτρια Τμήματος Εργοθεραπείας ΠΑΔΑ

 

ΘΑΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ, ιδιωτική υπάλληλος

 

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, ενεργός πολίτης

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΤΕΛΙΑ, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων

 

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (ΜΑΧΗ) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ, ειδικός εξωσωματικής κυκλοφορίας

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΧΤΑΤΖΟΓΛΟΥ, μουσικός, οργανωτής μουσικών εκδηλώσεων

 

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, εκπαιδευτικός

 

ΠΟΠΗ ΣΓΑΡΔΕΛΗ, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, συνταξιούχος

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, δημοσιογράφος, ιδιωτικός υπάλληλος

 

ΧΡΥΣΑ ΤΕΡΖΙΩΤΗ, τραπεζικός υπάλληλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Δημοτικού Ν. Φιλ/φειας

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΡΒΑΣ, στέλεχος επιχείρησης, Γραμματέας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ν. Φιλ/φειας-Ν. Χαλκηδόνας

 

ΓΙΟΥΛΑ ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ, δημ. υπάλληλος, πρ. μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου Ν. Φιλ/φειας

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΔΑΚΗΣ, μηχανολόγος μηχανικός, ιδιωτ. υπάλληλος

 

 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους υποψηφίους του συνδυασμού μας που δέχθηκαν να κάνουμε μαζί αυτό το όμορφο ταξίδι με στόχο να αλλάξουμε τα πάντα στην πόλη.

 

Να βγάλουμε στην επιφάνεια ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί.

 

Να σταματήσουν πια να ανακυκλώνονται στη διοίκηση του Δήμου μας τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που είναι κολλημένα σε καρέκλες και θέσεις εξουσίας και εκφράζουν το παλιό και το ξεπερασμένο.

 

Ας ανοίξουμε μαζί το δρόμο σε νέους και άφθαρτους στην πολιτική ανθρώπους.

 

Σε νέες ιδέες, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις ή εξαρτήσεις από ισχυρούς υποστηριχτές.

 

Σε υποψηφίους χωρίς παλαιοκομματικές πρακτικές και μεθόδους που τόσο έχουν κουράσει τον κόσμο.

 

Σε ανθρώπους με επαγγελματική εμπειρία.

 

Όχι πολιτικούς του κομματικού σωλήνα που περιμένουν να ζήσουν από την πολιτική.

 

Μαζί θα κάνουμε την πόλη μας πραγματικά μεγάλη και σπουδαία.

 

Μια πόλη ενωμένη, με τους δημότες των απομακρυσμένων περιοχών (Κάτω Κουκλάκι στη Ν. Χαλκηδόνα, Νησίδα, Αγία Μαρίνα, Ειρήνη, Απομάχων) να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ξεχασμένοι από το Δήμο.

 

Μια πόλη με υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης που θα βοηθούν ουσιαστικά τον αδύνατο και τον ηλικιωμένο.

 

Μια πόλη καθαρή και προσβάσιμη που θα χαίρεσαι να την περπατάς. Να ζεις σε αυτήν, στις πλατείες, στο Άλσος μας.

 

Μια πόλη φιλική στη νέα γενιά, που θα προωθεί τις νέες τεχνολογίες.

 

Μια πόλη πρότυπο στην Αττική.

 

Έτσι κτίστηκε αυτή η πόλη από τους προγόνους μας και έτσι έγινε γνωστή σε όλους.

 

Οφείλουμε λοιπόν να την ξανακάνουμε πρότυπο πόλης.

 

Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά με τη βοήθειά σας είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.

 

Εμπρός λοιπόν ας κάνουμε όλοι μαζί την πόλη μας μια πόλη που να χαίρεσαι να ζεις σε αυτήν!

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι

Να πάμε...

Στις 20 Ιουνίου η κρίσιμη Ολομέλεια της Δύναμης Πολιτών

Όταν δεν ξέρεις την πόλη σου και δεν έχεις τίποτα να πεις γι αυτήν, τότε θυμάσαι τα παλιά...

Απίστευτες ύβρεις Βούρου στους εργαζομένους- Αυτή είναι η γλώσσα των... ανθρώπων του πολιτισμού;

Νέα δεδομένα...

Η τοπική ΝΔ γιορτάζει τρία χρόνια διακυβέρνησης

Εσείς διαβάσατε τον eπαλΜΟΓΡ@ΦΟ;

Τίμησαν τη μνήμη των Ποντίων

Νέοι τραγικοί χειρισμοί Βούρου δημιουργούν κοινωνική ένταση στο Κάτω Κουκλάκι και σε όλη την πόλη

Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ: Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια...

Άγριος ξυλοδαρμός για ασήμαντη αφορμή...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Μ. Τ.
@27/06/2022 16:54 Δεν έχει ερείσματα ο Ανεμογιάννης στην πόλη, μετά από περίπου τριάντα χρόνια που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ε...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Δημ. Τ. 18.03 Δεν πρέπει να μένεις Φιλαδέλφεια. Τα ακριβά εισιτήρια δεν θα στείλουν τους χούλιγκαν σε ανθοκομική έκθεση! Ο αγώνας θα τους φ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανώνυμος*
@8.30 Αν είχες διαβάσεις την εξέλιξη του διαλόγου σε αυτό το άρθρο θα έβλεπες ότι δεν είμαι εγώ υπεύθυνος που ξέφυγε η συζήτηση! Είσαι απλά ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανώνυμος
@9.37 Την βοήθεια από την δεξιά και το ΠΑΣΟΚ την είδαμε και από τους συμβούλου που κατέβηκαν με τον Βούρο. Από το ΚΚΕ δεν φαντάζομαι ότι είχ...

Η πόλη χρειάζεται συνεννόηση, όχι φτηνιάρικο οπαδηλίκι
Xρήστης: Ανώνυμος
Τον έχετε ακούσει ποτέ τον... "άνθρωπο του πολιτισμού" (λέμε τώρα), να καταδικάζει τα εμετικά συνθήματα των λουμπεναριών, κάθε φορά που πεθα...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ντίνος
Ο μοναδικός σκοπός και στόχος του ΑΒ ήταν να καθυστερήσει ή να αναβάλλει την κατασκευή του γηπέδου. Εφόσον το γήπεδο ολοκληρώνεται δεν έχει ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Exit poll nf-nx
@Giannisnf ούτε τα αποτελέσματα του 19 δεν μπήκες στον κόπο να κοιτάξεις. Βούρος 30%, Βασιλόπουλος 23% ήταν το αποτέλεσμα του Α' γύρου. 55 ...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Άπατος....
Άπατος θα πάει ο Ανεμογιάννης. Δεν έχει ερείσματα στην πόλη, αλλά ούτε και στον τοπικό Συριζα. Που τα δίνεις τα δαχτυλίδια ρε Άρη!...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Giannisnf
Να μην ξεχάσουμε τον πόλεμο που έφαγε ο Αρης από την αεκτζίδικη τρομοκρατία και τελικά ήταν πάλι πρώτος στον πρώτο γύρο των εκλογών το 19. Α...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Τριχες
Με τουτα και με κεινα, φορτωθηκαμε βουρκους και γαιτανακια. Σκαστε και πληρωνετε. Τουλαχιστον ο Αρης εκανε πραγματα για την πολη και δεν μας...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Λάκων
@Ανώνυμος* κλασσική περίπτωση κακόβουλου τρολ που τη λέει σε όλους και για όλα μπαχαλεύοντας συζητήσεις. Ήθελα να 'ξερα πότε κοιμάσαι. Ούτε ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανώνυμος*
@20.08 Το ότι καταφέρνεις συγχρόνως και να αυτόσαρκαζεσαι και να τρολαρεις δείχνει υψηλό δείκτη νοημοσύνης!...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Μόνο SLAYER
Α(ρι)στερίσκε σε είχα για εξυπνότερο. Ούτε πέρασε απ' το μυαλό σου ότι σε τρολάρω και αυτοσαρκάζομαι συγχρόνως. Έλλειψη αίσθησης του χιούμορ...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ανώνυμος*
@14.15 Εύστοχα και σωστά διέκρινε την διαφορά μου με τον Σεϊτανίδη! Χάνει λίγο στο ότι εγώ δεν έχω σάιτ για να δεις πως θα λειτουργούσαν! @1...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο
Xρήστης: Ασε μας κουκλιτσα μου
@11:39 Δημοκρατικός συγκεντρωτισμό Τι μου θύμισες! Όταν ήμουν στο ΚΚ έπρεπε να ψηφίσουμε για κα΄τι. Ερχεται η εισήγηση από το κόμμα αλλά έλα...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©