Εξερευνώντας καινούρια μέρη: Νέα Φιλαδέλφεια!

Δημοσιεύτηκε στις 23/03/2019 στην κατηγορία Σχόλια  |  21 σχόλια

Γράψτε την άποψή σας

Προς λαϊκιστές (23/03/2019 10:14)

Ο Βούρος ζούσε στην ΝΦ και γνωρίζει την πόλη. Ο λαϊκισμός αρχίζει και ξεπερνάει τα όρια. Κάποιοι άλλοι που ζούν μέχρι σήμερα στην πόλη ξεχνούσαν όμως πολύ εύκολα τι υπάρχει μέσα στο Άλσος.
Μη μας αντιμετωπίζετε σαν πρόβατα. Βασικά πράγματα ζητάνε οι πολίτες από τους δημάρχους. Το πόρισμα για την Μάνδρα το μάθατε; Τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής. Δεν χρειαζόταν ντόπιος δήμαρχος για να γνωρίζει ότι η πόλη τους είχε πλημμυρίσει και το 14 και το 15. Λίγη υπευθυνότητα και λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον χρειαζόταν.
Ο Βούρος γνωρίζει τα σοβαρά προβλήματα που οι άλλοι τα έχωναν κάτω από το χαλί αφού πρώτα έπρεπε να εξυπηρετήσουν κολλητούς. Ίσως να είναι πολύ καλύτερα που έλειπε χρόνια και δεν έχει κολλητούς.

Ο Τουρίστας (23/03/2019 10:56)

Επειδή έλειπα για χρόνια λυπάμαι δεν γνωρίζω τα θεματάκια σας. Για λαμογιές και εξυπηρετήσεις ψηφίστε αυτούς που σας τα υποσχέθηκαν. Εγώ δυστυχώς θα έρθω για τα σοβαρά. Να βρούμε πιο κατάλληλο χώρο για τον σταθμό μεταφόρτωσης, να κάνουμε κανα αντιπλημμυρικό έργο, να καθαρίσουμε την πόλη.
Πράγματι δεν κάνω για την πόλη που ονειρεύεται η παρεούλα σας. Συνεχίστε την προπαγάνδα μήπως γλυτώσετε απο μένα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 11:45)

@10.14
Ποιος μίλησε για Βούρο; εσύ και μόνο. Έχει την αξία του αυτό, όπως τη σημασία της έχει και η απροϋπόθετη στήριξη σου σε κάποιον που αν μη τι άλλο, δεν έχει δοκιμαστεί, ούτε καν ασχοληθεί με την πόλη.

@10.56
Αν δεν ήσουν αυτό που παραδέχεσαι, ένας τουρίστας στην πόλη, θα ήξερες ότι αυτούς τους ισχυρισμούς, πολύ πειστικότερα προέβαλε το 2014 ο επίσης τουρίστας τότε, Άρης Βασιλόπουλος. Κι επειδή κάποιοι δεν τον ήξεραν, τον πίστεψαν. Και να τα αποτελέσματα. Γιατί, λοιπόν, να πιστέψουμε άλλον ένα απόντα από την πόλη που "ξαφνικά" θυμήθηκε να τη... σώσει;

Να σου πω κάτι σοβαρά; ένας πολιτικός δεν πείθει με τις παρόλες του. Πείθει με το παράδειγμά του. Αυτό!

Nick (23/03/2019 11:53)

Δεν ξέρω αν υπερασπίζονται πολλοί τον Βούρο η γράφει εδώ μόνο ένα άτομο αλλά η ουσία είναι ότι ο κόσμος γνωρίζει ότι ο Βούρος απουσίαζε απο την πόλη. Αλλους τους επηρεάζει και άλλους όχι. Το να αναφέρεται συνέχεια όμως σαν να μιλάμε για κάποια απάτη ενός υποψηφίου δεν το θεωρώ σωστό.
Μάλιστα κάποιοι θα θεωρήσουν ότι αυτός που επιμένει τόσο πολύ να το προβάλει εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλου υποψηφίου. Κάτι που δεν πιστεύω ότι συμβαίνει με τον Διαμαντή και είναι άδικο για τον ίδιο να γίνονται τέτοιοι συνειρμοί.

@Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 12:02)

Βρε συ Διαμαντή δεν θα άλλαζε κάτι αν ο Βασιλόπουλος δεν ήταν τουρίστας. Τον ίδιο χαρακτήρα θα είχε, τις ίδιες ικανότητες και τις ίδιες προθέσεις. Όποιος έχει καλές προθέσεις ακόμα και αν απουσιάζει για χρόνια μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα σοβαρά θέματα μιας πόλης πολύ πριν τις εκλογές και να πετύχει στο έργο του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο κατάλληλος είναι ο Βούρος ή ότι έχει τις καλύτερες προθέσεις. Μπορεί να τον κρίνει ο καθένας και απο άλλα δεδομένα είτε θετικά είτε αρνητικά.
Όμως κι εσύ όταν κάνεις μια ανάρτηση που φωτογραφίζει τον Βούρο μη λες μετά ποιος μίλησε για τον Βούρο.
Τέλος πάντων ας ασχοληθούμε και με κάποιον άλλο.

Όχι άλλο κάρβουνο. (23/03/2019 14:21)

@ 10:14

Δεν κατάλαβες... Εσείς μας περνάτε για πρόβατα. Κι αυτό ακριβώς θα πληρώσετε.
.
Ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι ο... "υγιεινός περίπατος" που αυτοπαραμυθιαζόσασταν πως θα κάνετε εξελίσσεται σε μέγα φιάσκο και εκλογικό Βατερλώ από ´δω μέχρι τα Βριλήσσια;

Ακόμα δεν είδες τίποτα για ό,τι σας περιμένει στην τελική ευθεία που μπήκαμε.

North end (23/03/2019 14:29)

Όχι και Ζεφύρι!
Εξάρχεια με κάγκουρες ή/και Μπουρνάζι με φρικιά.
Συνεχίστε έτσι.. μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (23/03/2019 16:06)

@11.53
Ξέρεις με πόσα συμφέροντα με έχουν ταυτίσει; με όλα! Θα έπρεπε να είμαι Ο Διάβολος για να εξυπηρετώ ΟΛΑ τα συμφέροντα. Άσε λοιπόν τα φτηνιάρικα, δεν πιάνουν.

@12.02
Αν λες ότι η ανάρτηση φωτογραφίζει τον Βούρο και μόνο, αυτό θα έπρεπε να σε βάλει σε πολύ σοβαρές σκέψεις σχετικά με τις επιλογές σου

Ανώνυμος (23/03/2019 17:17)

@ 23/03/2019 10:14

Ο Βουρος όχι μόνο έχει κολλητούς που σίγουρα θα θέλει να εξυπηρετήσει, αλλά και οι κολλητοί του είναι οι πιο παλιοί κομματικοι του ΠΑΣΟΚ και πολλοί πρώην κολλητοί του Χάρη... που τον υπερασπίζονταν και του υπέγραφαν συγχωροχάρτια όταν τον έπιασαν....

Δεν τρώμε σανό!!!!!! Έλεος πια!!!

@Ανώνυμος (23/03/2019 17:17) (23/03/2019 21:50)

Τι να κάνουμε. Από τις πιο φανατικές περιοχές υπέρ του ΠΑΣΟΚ ήταν η ΝΦ τις καλές εποχές. Για αυτό έχει κάποιες ελπίδες ο Βούρος.
Όσο για την ΑΕΚ δεν ασχολείται με τον Βούρο όσο κι αν κάποιοι σκέφτονται διάφορα. Εννοείται ότι υπάρχει μια συμπάθεια αλλά τίποτα περισσότερο. Αντίθετα ο Βούρος ασχολείται πάρα πολύ με την ΑΕΚ για να μαζέψει ψήφους.
Η ΑΕΚ γενικά δεν γουστάρει πολλά πάρε δώσε με την δήμο όποιος και να είναι δήμαρχος ιδιαίτερα μετά από όσα έχουν προηγηθεί. Και αυτό δεν είναι προσωπική εκτίμηση αλλά συγκεκριμένη πληροφόρηση.

Απορία..... (23/03/2019 23:31)

Δεν πιστεύω όσοι ανακοινώνονται ως υποψήφιοι να μην είναι από τη ΝΦ-ΝΧ!!!!!!!!!!!!!

Ο Τουρίστας (24/03/2019 00:10)

Μου είπαν οι παλιοί που αγαπάνε αυτή την πόλη ότι εκείνο το άνοιγμα με τα πεύκα γύρω γύρω είναι ότι πρέπει για χωματερή. Δεν υπάρχει άλλωστε καμιά εναλλακτική λύση. Αυτοί γνωρίζουν καλά την περιοχή και ξέρουν καλύτερα από εμένα. Δεν θα έκαναν άλλωστε ποτέ κάτι ενάντια στο κοινό συμφέρον. Γιατί μετά με τι μούτρα θα αντικρίσουν τους κολλητούς τους στα καφενεία και τα μαγαζιά.
Και μακριά από την ΑΕΚ μου είπαν οι παλιοί. Κανονίζει έργα με τους κολλητούς της πόλης στην απέξω.
Άκου τους παλιούς μου είπαν. Αυτοί ξέρουν. Δεν είναι τουρίστες.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 09:07)

@00.28
Οι παλιοί, θα έπρεπε να σου έχουν πει ένα και μόνο πράγμα, αλλά μάλλον θα στο πω εγώ, γιατί εκείνοι θα στο έκρυψαν: μια πόλη, από την καλύτερη ως τη χειρότερη, έχει μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια να αναζητεί λύσεις μέσα από τους ΔΙΚΟΥΣ της ανθρώπους, αυτούς που τη ζουν, που τη νοιάζονται, που μεγαλώνουν μαζί της και σε αυτήν.

Κι επίσης, θα έπρεπε να σου έχουν πει ότι αποτελεί ομολογία κοινωνικής χρεοκοπίας η αντίληψη ότι όλοι οι ντόπιοι είναι άχρηστοι και περιμένουν έναν οποιονδήποτε τουρίστα να τους σώσει.

Σκέψου μια πόλη που ομολογεί ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ δεν μπορεί και τρέχει γονυπετής πίσω από τον τουρίστα κι όσους του έβγαλαν εισιτήριο για εκεί...

Σκέψου όμως και τη γνώμη που έχει ο τουρίστας για ΟΛΟΥΣ στην πόλη που πάει να σώσει.

Μάλλον με "λάθος παλιούς" μιλάς...

Κούραση (24/03/2019 12:22)

Βαρεμάρα να διαβάζουμε συνέχεια για τον Βούρο.
Για άλλους υποψηφίους έχετε κανένα νέο;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 13:01)

@12.22

Ποιο Βούρο;

Ανώνυμος (24/03/2019 16:48)

Διαμαντή έχω πολύ καιρό να γράψω κάποιο σχόλιο. Αλλά όσον αφορά το σχόλιό σου 9.07. Όσοι διαλέξουμε τον Βούρο δεν τον επιλέγουμε ως τον καλύτερο από τους 35.000 συμπολίτες μας. Αλλά γιατί τον θεωρούμε ικανότερο ή έστω καλύτερη λύση από τους υπόλοιπους 7. Επίσης πάντα στις δημοτικές εκλογές αξιολογείται και το ψηφοδέλτιο ενός εκάστου.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (24/03/2019 19:01)

@16.48
Πρώτον, το σχόλιό μου που αναφέρεις, δεν λέει πουθενά το όνομα που εσύ επικαλείσαι. Δεύτερον, ανοίγεις πολύ μεγάλη συζήτηση, θα γράψω σχετικά με το ψηφοδέλτιο. Τρίτον, είναι κρίμα να με θεωρείς αφελή, ή ακόμα χειρότερα, ηλίθιο.

Αλλά, ας μπω στο δικό σου πνεύμα κι ας μιλήσουμε για τον κ. Βούρο. Πες μου, αφιλότιμε, ΠΟΥ ακριβώς είδες τα στοιχεία που σε κάνουν να τον θεωρείς καλύτερο από τους υπόλοιπους. Ειλικρινά σε ρωτάω, γιατί μπορεί να μου δείξεις κάποια πράγματα που να μου δημιουργήσουν εκλογικό κριτήριο επιλογής του συγκεκριμένου συνδυασμού.

Συγκεκριμένος και πειστικό ελπίζω ότι θα είσαι. Μην διαβάσω γενικολογίες του τύπου "είναι σοβαρός" (δηλαδή κανένας άλλος δεν είναι σοβαρός;) "έχει ικανότητες" (εσύ πού τις είδες;), "είναι πετυχημένος" (κι άλλοι είναι πετυχημένοι). Περιμένω να με πείσεις, αφού τόσο πολύ θέλεις να πεις τη γνώμη σου και σχολιάζεις, όπως λες, μετά από πολύ καιρό. Για να σε δω...

Ρε μπας και υπάρχει σχέδιο;;;;; (25/03/2019 16:17)

Σου λέει εκείνος: "Αφού δεν θέλανε να στηριξουν εμένα, ασε τον άλλον τον ξένο να σπάσει τα μούτρα του... Στο μεταξύ τους κάνω τον καλό, ότι τάχα τους βοηθάω, και σε 4 χρονάκια επανεμφανιζομαι..."
Και μάλλον φάνηκε καλή ιδέα και στα άλλα δυο πρωτοπαλίκαρα (λέμε τώρα!!!!) και είπαν: "Ας πάμε μ' αυτόν τώρα να κρατάμε επαφή... Τι έχουμε να χάσουμε!!!!"

ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/03/2019 18:48)

Κοντός πασόκος υποψήφιος δήμαρχος. Πέντε γράμματα. Μαζεύει και άλλα πασοκόσκυλα δίπλα του.
Το όνομά του θυμίζει ποταμό. Με ένα γράμμα επιπλέον γίνεται σκοτεινό ποτάμι.
Είχε να πατήσει στη Φιλαδέλφεια, δεκαετίες.
Ερχόταν για καφέ. Βάζει και οξυζενέ στο μαλλί...
Αν δεν βγει δήμαρχος, δε θα έρθει ούτε να ορκιστεί.

Προβοκάτορας της Ζοφριάς (26/03/2019 09:42)

Ο Παντελής ακόμα να διαλύσει το ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ;;; Πότε θα ανακοινώσει ότι συντάσσεται κι αυτός με το Βούρο;;;

@ΟΥΓΚΑΝΟΣ (25/03/2019 18:48) (26/03/2019 20:42)

Αν δεν εκλεγεί ότι και να κάνει χειρότερος απο τους εξαφανισμένους της αντιπολίτευσης που ψηφίζετε χρόνια δεν θα είναι. Αν εκλεγεί θα κριθεί στην πορεία όσο κι αν κλαίγεστε προκαταβολικά για το πόσο ικανός είναι και για το τι προθέσεις έχει. Κι όλα αυτά δήθεν απο την αγάπη και την αγωνία σας για την πόλη.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Μπορεί να συμβιβαστεί η Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Αναρωτιέμαι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου (Μάιος 2020)

Αυτός σκότωσε τον Ούλοφ Πάλμε - Έγινε η αποκάλυψη

Χαϊδάρι εκεί; Εδώ Ζεφύρι...

Ως πότε θα γυρνάμε τη ρουλέτα;

Το τριήμερο γιορτάζει η Αγία Τριάδα

Πόλη της καρδιάς μας: Ζητεί εξηγήσεις από τον δήμαρχο για τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Πόλη της καρδιάς μας: Ζητεί εξηγήσεις από τον δήμαρχο για τις καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων

Αναρωτιέμαι...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τη διοίκηση Βούρου (Μάιος 2020)

Ως πότε θα γυρνάμε τη ρουλέτα;

Το σωματείο εργαζομένων καταγγέλλει για μια ακόμα φορά τη διοίκηση Βούρου

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Μπορεί να συμβιβαστεί η Τουρκία με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο;

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Αυτός σκότωσε τον Ούλοφ Πάλμε - Έγινε η αποκάλυψη

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Χαϊδάρι εκεί; Εδώ Ζεφύρι...

Το τριήμερο γιορτάζει η Αγία Τριάδα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
@ @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37) (25/06/2020 09:14) Απ' ό,τι ξέρω, δεν έχουν ανοιχτά τα σχόλια, ή τουλάχιστον τόσο εύχρηστα. Η αλήθεια είνα...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: @"ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ" (24/06/2020 15:37)
Γιατί δεν απευθύνεσαι και στον Κόσμο (τους); Έχουν πρόβλημα ύλης και ρεπορτάζ. Τελειώνει όπου να 'ναι κι η σειρά «Ποιους δεν ανέφερε ο κύριο...

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Κε Σεϊτανίδη, με σεβασμό στην ιστοσελίδα και στην εργασία σας, θερμή παράκληση να αναπαράγαγετε (αν θέλετε και με προηγούμενη συνεννόηση με ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Τελικα τι εγινε στο ΠΠΙΕΔ την περασμενη Παρασκευη στην ολομελεια της ΠοΠο; Μπαινω στο σαϊτ τους http://politonpoliteia.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Δάκρυσε το πορτραίτο του Πινοσέτ
Μια ζωή δημοτικοδίαιτα κάποια γαλάζια παιδάκια !!! Τι κι αν δηλώνουν φιλελεύθεροι !!! Είναι γλυκό το κρατικό χρήμα όταν πρόκειται για τις δι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Διοίκηση Γ.Τ.Π.
Σε μια πόλη που παραδοσιακά ακόμα κι η δεξιά τοπικά δεν ήταν ποτέ ακραία, είναι πραγματικά κατόρθωμα(!) να υπάρχει διοίκηση της χειρότερης μ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος
Διαχρονικά κρατικοδίαιτοι και δημοτικοδίαιτοι κάποιοι τοπικοί γκρούεζες που κατά τ' άλλα βγάζουν πύρινους λόγους για την ελεύθερη αγορά και ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: @Πατατηρητή
Όλη η ουσία βρίσκεται στην τελευταία γραμμή: Οσοι έβγαλαν χρήματα επί Γαϊτανά, βγάζουν και επί Βούρου. Η αντίδραση των κατοίκων απέναντι στη...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: Μόνο ντροπή γι αυτή τη κατάντια!!!!!!
Όταν λέμε ότι είναι φασισταριά της κακιάς ώρας παρεξηγούνται! Σε τι εμποδίζει το "κεκλεισμένων" από το να μεταδοθεί με livestream το δημοτικ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Για να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, πρέπει να υπάρχει κύρια με τάση εγκαθίδρυσης. Εδώ δεν βγάζουν έτος οι γραμματείς, θα υπάρχει και διάδοχη; ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανώνυμος!
Ποιος κυβερνάει αυτήν την πολη επιτελους!!!!!! Μα φυσικά η αντιδήμαρχος! Ξέρετε αυτη που έμαθε την Φιλαδέλφεια μέσα από τις δημόσιες σχέσεις...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: ΟΥ ΛΕΥΤΕΡΣ ΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ
Κε Σεϊτανίδη, θα ήθελα να πάτε να πείτε στον κο Πλάτανο: Βέτο μπορεί και να σημαίνει ότι η δυσχερής συνεργασία είναι προφανής και ίσως επηρε...

Αναρωτιέμαι...
Xρήστης: Ανώνυμος #01
@ Ανώνυμος* (18/06/2020 02:11) Ε όχι κι ο μόνος! Γελάει ο κόσμος με τους γραφικούς βλαχοακροδεξιούληδες....

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Ανωνυμος
Όταν λες διαδοχη κατάσταση στον συνδυασμό τι εννοείς; Εγώ ξέρω ότι οποίος συνεργάζεται η εργάζεται υπό τον τουρίστα, καίγεται αυτομάτως! Το ...

Αναρωτιέμαι...
Xρήστης: Ανώνυμος*
@20.10 Νόμιζα ότι ήμουν προκατειλημμένος και δεν έγραφα ακριβώς το ίδιο! Τελικά δεν είμαι ο μόνος που γελάω με την διοίκηση και με τους γραφ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©