«Τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης»

Δημοσιεύτηκε στις 26/02/2019 στην κατηγορία Σχόλια  |  22 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Για να αντιληφθεί καθένας και καθεμιά το περιβάλλον, μέσα στο οποίο η πόλη βαδίζει προς τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αρκεί να κάνουμε ένα μικρό πείραμα, δηλαδή να απαντήσουμε σε μια απλή ερώτηση: Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι; σε τι διαφέρουν μεταξύ τους οι συνδυασμοί;

 

Προκαταβολικά αποκλείουμε κοινοτοπίες του τύπου “καθένας είναι διαφορετική προσωπικότητα”. Κι αυτό, διότι ΟΛΟΙ μας είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες. Δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ίδιος με κάποιον άλλο, ας μην χάνουμε χρόνο με αυτονόητα πράγματα.

 

Σε τι διαφέρουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ (και όχι κομματικά, για να μην μπερδευόμαστε) οι υποψήφιοι;

 

Ας ξεκινήσουμε από τον Βασιλόπουλο: Το έπαιξε αριστερός, ευαίσθητος, εναντίον των “συμφερόντων” (μη γελάτε ρε παιδιά, λέμε πώς ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ, όχι τι είναι), εναντιώθηκε στην “ιδιωτική” ΑΕΚ αλλά άνοιξε φαρδιά- πλατιά την πόρτα του δήμου -και του ταμείου του- σε ιδιώτη που θα πάρει πάνω από ένα εκατομμύριο για να επιμελείται το πράσινο σε κάποιες πλατείες της πόλης. Συνεπής, όπως βλέπετε... Για να μην πως (πάλι θα με πιάσουν τα γέλια) Για τον “αξιακό του κώδικα” που ρητά έγραφε στο προεκλογικό του φυλλάδιο ότι αποκλείει συγγενείς και φίλους από τα δημόσια ταμεία, και όταν απέκτησε εξουσία και πρόσβαση στα δημόσια ταμεία ούτε τη σύζυγό του, ούτε τον αδελφό του απέκλεισε. Κι άλλα, κι άλλα, αρκεί μια περιήγηση στην “Αλήθεια” για να αντιληφθείτε περί τίνος πρόκειται...

 

Πάμε στον Βούρο. Είναι επιεικώς αστεία η προσπάθεια ορισμένων (κι εδώ μέσα, στα σχόλια) να ισχυριστούν ότι ο Βούρος περνούσε από την πόλη, είδε φως και μπήκε. Άλλωστε ο ίδιος δεν προσπαθεί καν να κρύψει την εξάρτησή του από την ηγεσία της ΑΕΚ. Στην πρώτη του εμφάνιση στο ΠΠΙΕΔ (παρέα με τον ΑΕΚτζή, αλλά ΟΧΙ Φιλαδελφειώτη/Χαλκηδονιώτη Γιώργο Λιάνη) είπε ότι με τους μόνους που έχει μιλήσει είναι η ΑΕΚ, που, μάλιστα, του έταξαν κιόλα κάποιες διευκολύνσεις εάν εκλεγεί. Δηλαδή ΠΡΩΤΑ μίλησε με την ΑΕΚ, και ΜΕΤΑ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. Κι από τότε, δεν έχει δει ΟΥΤΕ έναν μαζικό φορέα της πόλης, ούτε μια συλλογικότητα, μόνο σουλατσάρει στην πόλη κι εκφώνησε ένα λόγο στα εγκαίνια του γραφείου του, που χρειαζόσουν τρία νεροπότητα καφέ μονορούφι, για να μη σε πάρει ο ύπνος από τη βαρεμάρα. Α ναι, εγκαινίασε και γραφείο, έκανε και τη συγκέντρωση που λέγαμε, αυτός που πριν από δυο χρόνια έλεγε στην τηλεόραση ότι “εχω τόσα χρέη, που όταν περνάω έξω από μια τράπεζα χτυπάνε συναγερμοί” ή κάπως έτσι, τέλος πάντων. Μαζί του κι η ομάδα Γεωργαμλή -που διακρίθηκε για την αφωνία της στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και για την ανυπαρξία της στην πόλη- μαζί του κι άλλοι, οι οποίοι συντάσσονται αλλά δεν μας λένε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ για το πολιτικό περιεχόμενο της συμμετοχής τους σε αυτό το συνδυασμό. Άρα, μας επιτρέπουν να σκεφτούμε ό,τι θέλουμε... Η υποψηφιότητα Βούρου αποδεικνύει ένα πράγμα και μόνον: Την ισχύ της ηγεσίας της ΑΕΚ. Δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό χαρακτηριστικό που να την διαφοροποιεί από τις άλλες (όποιος το ανακαλύψει, ας μας το γράψει εδώ στα σχόλια).

 

Και πάμε στις υποψηφιότητες των δυο βαρώνων: Πρώτα στον Παντελή Γρετζελιά. Μετά το 2002, όταν ετερόκλητες δυνάμεις της πόλης συμμάχησαν για να σταματήσουν την παρουσία του στη δημαρχιακή καρέκλα, εκείνος δεν αποστρατεύτηκε. Κρατούσε ό,τι μπορούσε να κρατήσει από την ισχύ που είχε αποκτήσει επί 12 χρόνια, κι όπου μπορούσε, ανανέωνε τα πρόσωπα που τον στήριζαν και τον ακολουθούσαν. Κάπου εκεί στους τότε"Παπανδρεϊκούς" βρήκε και την Ευτυχία Παπαλουκά, πριν η ίδια τον "δώσει έναντι πινακίου φακής" για να συστρατευτεί με τον Βασιλόπουλο. Στάθηκε απέναντι στον Σταύρο Κόντο και το 2010 που ενοποιήθηκαν η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα, συμμάχησε με τον μακαρίτη Αποστολάκη και, μετά τον θανατό του, επέβαλε τη χήρα του Έφη Γαϊτανά ως επικεφαλής της Νέας Προοπτικής. Την ίδια Έφη Γαϊτανά που υπονόμευσε ανηλεώς καθ όλη τη διάρκεια της δημαρχιακής της θητείας (2010- 2014), πολιτευόμενος ΕΝΑΝΤΙΟΝ της λαϊκής εντολής. Δημιούργησε τον συνδυασμό “Μπροστά” κι έβαλε μπροστά την Βάσω Αγαγιώτου, με την οποία επίσης συγκρούστηκε σφοδρά, όταν αρνήθηκε να παραιτηθεί υπέρ του ιδίου στο δημοτικό συμβούλιο. Και τώρα, που το ΠΑΣΟΚ έχει “χρίσει” άλλον υποψήφιο, ο Γρετζελιάς ξανακατεβαίνει, με ποιο πολιτικό χαρακτηριστικό; Με ΚΑΝΕΝΑ. Απλώς και μόνο, επειδή είναι ο Γρετζελιάς. Δοξάστε τον! (και ψηφίστε τον) επειδή είναι ο Γρετζελιάς. Μάλιστα...

 

Ο έτερος των βαρώνων, ο Χάρης Τομπούλογλου, αποφάσισε την υποψηφιότητά του μόλις έμαθε ότι η έφεση για την δικαστική του υπόθεση (έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής, σε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 3 μηνών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, καθώς και χρηματική ποινή 40.300 ευρώ και διετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων) ορίστηκε σε ημερομηνία μεταγενέστερη των δημοτικών εκλογών. Έχει κάνει “πολιτικό κεφαλοκλείδωμα” σε ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής κεντροδεξιάς, η οποία δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να εκπροσωπείται από έναν άνθρωπο με τις καταδίκες του Τομπούλογλου, έστω κι αν αυτές δεν έχουν τελεσιδικήσει. Ο Τομπούλογλου έχει υπάρξει στο παρελθόν χωρίς να εκλεγεί τόσο υποψήφιος δήμαρχος νέας Χαλκηδόνας, αλλά και υποψήφιος δήμαρχος στον ενοποιημένο δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Πολιτικά, όμως, τι εκφράζει αυτή η υποψηφιότητα; Την ανανέωση; Το καινούργιο; Την ηθική διάσταση στην πολιτική; Τι, ακριβώς;

 

Και μετά, πάμε στο χάος: Κωνσταντινίδης, Κοπελούσος και Κουτσάκης, δεν έχουν καταφέρει να κάνουν καθόλου, μα καθόλου αισθητή την προεκλογική τους παρουσία. Ο ένας εκδίδει δελτία τύπου για τις επισκέψεις που έκανε και τους χορούς που παρέστη, ο άλλος φωτογραφίζεται στα καφενεία που περνάει την ώρα του κι ο τρίτος, δεν κάνει τίποτα. Κανένα απολύτως πολιτικό χαρακτηριστικό, που να τους διαφοροποιεί από τους υπολοίπους.

 

Η μόνη κομματική σταθερά είναι το ΚΚΕ- Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Σερετάκη. Αυτό δεν αλλάζει, κι είναι ένα σταθερό -ακίνητο- αμετακίνητο- σημείο αναφοράς για ορισμένους συμπολίτες μας.

 

Πώς το λέγαν τον στίχο στο ποίημα -αχ, δεν θυμάμαι τον τίτλο του- «...τη μια τη λέγαν Αφροδίτη, και την άλλη Αφροδίτη επίσης...»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τυφλοί τα τ' ωτ' τον τε νουν τα τ' όμματα...

 

Γράψτε την άποψή σας

Αρα (26/02/2019 11:39)

Να ψηφίσουμε Σερετακη, σε ευχαριστούμε που μας έδωσες τα φώτα σου.

Διαμαντής Σεϊτανιδης (26/02/2019 11:43)

@11.39
Εσείς ψηφίστε ό,τι θέλετε. Εγώ γράφω την άποψή μου για όλους. Ο Σερετάκης, αφού το θέτεις, είναι όπως γράφω ακίνητος- αμετακίνητος, σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Επειδή με προκάλεσες, κάνω τη σημείωση. Δεν κάθεσαι στα αυγά σου, τι να σου κάνω;

Τέλλος Άγρας (26/02/2019 11:53)

Διαμαντή θα μας πεις εσυ τι προτείνεις? Δεν θα διαφωνήσω απόλυτα σε αυτά που λες όμως στις εκλογές πρέπει να εκφραστούμε εκτός κι αν είσαι υπέρ της αποχής (που δεν το πιστεύω).

Διαμαντής Σεϊτανιδης (26/02/2019 11:58)

@11.53
Εγώ αγαπητέ την άποψή μου την είπα και προσπάθησα γι αυτήν: Η απάντηση στην απλή αναλογική -αλλά και στις αυθαιρεσίες Βασιλόπουλου- ήταν μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη, όχι ο καθένας να στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του υποψηφίου δημάρχου και να βάζει τα κορόιδα να μαζεύουν ψήφους για να εκλεγεί ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο.

Το είπα, το έγραψα, προσπάθησα. Η μωροφιλοδοξία, η δουλική εξυπηρέτηση συμφερόντων κι η πολυδιάσπαση επικράτησαν. Τώρα, ας ψηφίσει ο καθένας ό,τι θέλει.

Γ.Π. (26/02/2019 12:22)

Καλά έκανε και μίλησε πρώτα με την ΑΕΚ ο Βούρος με το 90% των παρεμβάσεων στην πόλη την επόμενη 5ετία να έχει σχέση με το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο. Και εφόσον η ΑΕΚ είναι αυτή που απομάκρυνε το σταθμό απο το Αλσος και πέτυχε την υπογειοποίηση σχεδιασμένη απο κορυφαίο συγκοινωνιολόγο καλά θα κάνει να έχει πρωτεύοντα λόγο και στα υπόλοιπα περιφερειακά έργα.
Με συλλογικότητες και φορείς μήνες πριν τις εκλογές τρέχουν να διαπραγματευτούν αυτοί που υπόσχονται τις αναθέσεις στους κολλητούς.
Και τέλος καλύτερα Δήμαρχο βαρετό στις ομιλίες του παρά τους αρχιψευταράδες με τους πύρινους λόγους

Nick (26/02/2019 13:34)

Εγώ επιμένω ότι ελάχιστα τον ενδιαφέρει τον Μελ πλέον αν γουστάρει η όχι το γήπεδο και την ΑΕΚ ο νέος Δήμαρχος. Τώρα αν κάποιοι Αεκτζήδες γύρω απο τον Μελ τον έπεισαν να στηρίξει Βούρο γιατί να τους χαλάσει χατήρι;
Ας βγει όποιος θέλει και αν θέλει να συνεργαστεί με την ΑΕΚ για την βελτίωση της πόλης καλώς.
Αν δεν θέλει ας φορτωθούν και ας λύσουν τα πρόβλήματα της πόλης αυτοί που τον ψήφισαν. Είπαμε η ΑΕΚ δεν θα είναι μια ζωή το κορόιδο να δίνει λύσεις για όλα.

Ανώνυμος (26/02/2019 14:44)

Αν ο Σερετακης δεν ήταν αμετακίνητος θα ήταν κωλοτουμπας!
Διαλέξτε τι σας βολεύει!

ανώνυμος (26/02/2019 14:58)

Διαμαντή, διαυγέστερη ακτινογραφία δεν θα μπορούσες να κάνεις.
Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον από το τσούρμο.
Αυτό λέγεται και κατάντια για την πόλη μας.
3,5 χρόνια με Γαϊτανά και 5 με συριζαίους = 8,5 χρόνια η πόλη σε ύπνωση.
Και έρχονται ακόμα 5 χρόνια με κάποιον από όλους αυτούς, σύνολο 13,5 χρόνια ο δήμος σε βαθύ κώμα.
Βοήθεια μας!

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (26/02/2019 15:58)

@Ανώνυμος (26/02/2019 14:44) Άλλο αμετακίνητος κι άλλο δυσκίνητος σε σημείο ακαμψίας.

@Nick (26/02/2019 13:34) (and the... rest guys) (26/02/2019 16:25)

Ο Δήμος, με την εκάστοτε διοίκηση είτε αυτή του Βασιλόπουλου είτε άλλου, δεν έχει καμία υποχρέωση να συνεργαστεί με καμία Ανώνυμη Εταιρεία είτε τη λένε ΑΕΚ είτε οτιδήποτε.

Ο Δήμος έχει υποχρέωση ΜΟΝΟ απέναντι στους πολίτες.

Ασχοληθείτε με το οικόπεδό σας ΜΟΝΟ και αφήστε τη πόλη ήσυχη αν θέλετε να συμβιώσουμε αρμονικά.
Ούτε ήταν ούτε θα γίνει προαύλιο κανενός γηπέδου η Νέα Φιλαδέλφεια, όπως φαντασιώνεται το κάθε λουμπεναριό.

Anonymous (26/02/2019 18:32)

Οποίος και να βγεί αρκεί να είναι ΑΕΚ και πρόθυμος να συνεργαστεί με την ομάδα για το όφελος της πόλης μας. Οι περισσότεροι υποψήφιοι και ΑΕΚ είναι και θα κάτσουν στο τραπέζι με τους ανθρώπους της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας μας για να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα στην περιοχή μας και όχι να γίνεται περίγελος στο πανελλήνιο όπως με Βασιλόγαυρο. Τώρα όπως θέλει να στηρίξει Βασιλογαυρο, κκε κτλ δημοκρατία έχουμε και είναι ελεύθερος μετά όμως τις εκλογές αντί για έργα θα βλέπει τα π@π@ρι@ μου κανονικότατα και μια συντροφική παρεούλα εκλεκτών επαναστατών να μοιράζεται την πίτα όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Σερετάκης (26/02/2019 19:10)

είναι αμετακίνητος σαν την Αφροδίτη της Μήλου

Εντάξει (26/02/2019 19:11)

δεν κάθομαι στα αυγά μου, αλλά σ'αγαπώ και το ξέρεις

Ανωνυμος (26/02/2019 22:52)

@18.32
" με τους ανθρώπους της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας"
Τι δουλειά έχουν στην Φιλαδέλφεια οι άνθρωποι του Ολυμπιακού;

Ανωνυμος (26/02/2019 22:55)

@16.25
....and the ....rest guys....
Γράφεις ιστορία!

ανώνυμος (27/02/2019 00:29)

@ Ανώνυμος (26/02/2019 14:44)
Το όχι σε όλα, λέγεται "στοκαρισμένος", όχι "αμετακίνητος".

@(26/02/2019 16:25) (27/02/2019 09:19)

Δεν έχεις καταλάβει ότι έχουμε γραμμένους όσους σκέφτονται σαν εσένα;
Αν δεν έχετε υποχρέωση να συνεργαστείτε με την ΑΕΚ μια φορά η ΑΕΚ δεν έχει καμιά υποχρέωση να συνεργαστεί μαζί σας 1000.
Μακάρι να βρισκόταν και τρόπος να επιστρέψει και ο βρωμοσταθμός σας στο Αλσος. Με αυτόν μεγαλώσατε ορισμένοι και προφανώς τον γουστάρετε. Πολύ κακώς η ΑΕΚ ασχολείται με τα χάλια σας και έτρεχε τόσο καιρό να εξασφαλίσει απο τη Δούρου τα κονδύλια για την υπογειοποίηση και να απομακρύνει τον σταθμό.
Τελικά θα ψηφίσω Βασιλόπουλο. Και θα ρίξω πολύ γέλιο για άλλη μια πενταετία.

@Anonymous (26/02/2019 18:32) (27/02/2019 09:29)

Μακάρι να ξαναβγεί ο Βασιλόπουλος. Θέλω να τον δω να ζητάει διευκολύνσεις απο την ΑΕΚ. Και ξέρετε πολύ καλά τι ακριβώς θα πάρει. Πολύ αξία άλλωστε έχουμε δώσει σε ανεγκέφαλους.
Εμείς απλά ξαναφτιάχνουμε το γήπεδό μας εκεί ακριβώς που υπήρχε εδώ και κοντά πλέον έναν αιώνα.
Οποιος ήρθε στη συνέχεια να μείνει δίπλα στο γήπεδο και τώρα τον χαλάει περαστικά του.
Δεν θα τρέχει η ΑΕΚ μέρα νύχτα να του καθαρίζει το Άλσος και να του φτιάχνει υπογειοποιήσεις, νέα πάρκινγκ και νέες πλατείες. Σε όποιον αρέσει να ζει μέσα στο βόθρο δεν θα τον κάνει η ΑΕΚ άνθρωπο. Δεν είναι η ΑΕΚ φιλανθρωπικό ίδρυμα. Να συννενοηθούν με τον Βασιλόπουλο να βρούνε την άκρη μόνοι τους.

@09:19 @09:29 (28/02/2019 10:03)

Εσύ μπορεί να ζεις εκτός ΝΦ και να μην σε ενδιαφέρει αν θα ξαναβγεί ο Βασιλόπουλος. Όσοι όμως ψηφίζουμε εδώ δεν γίνεται να τον ανεχθούμε για άλλα 5 χρόνια. Βέβαια έχεις δίκιο ότι οι περισσότεροι αδιαφορούν για την ουσία και ψηφίζουν με άλλα κριτήρια. Και μετά οι ίδιοι κλαίγονται για την ανικανότητα των Δημάρχων. Οταν για παράδειγμα δεν ψηφίζουν Αεκτζή δήμαρχο μόνο και μόνο επειδή είναι γαύροι ή βάζελοι μετά να μην έχουμε απαιτήσεις. Δεν λέω βεβαια να ψηφίσουν οπωσδήποτε κάποιον Αεκτζή αλλά να ψηφίσουν με γνώμονα το πρόγραμμα και το παρελθόν του καθένα. Και εννοείται ότι ο νέος Δήμαρχος είτε Αεκτζής είτε όχι είναι απαραίτητο να μπορεί να συνεργαστεί και με την ΑΕΚ και με την Περιφέρεια για τα έργα που πρόκειται να γίνουν. Τις προθέσεις τους όμως τις θέλουμε ξεκάθαρες πριν τις εκλογές για να τους κρίνουμε.

@(28/02/2019 10:03) (01/03/2019 10:28)

Κι εγώ όπως έγραψα πιο πάνω Φιλαδέλφεια ψηφίζω. Απλά με αυτά που βλέπω γύρω μου αναρωτιέμαι αν μας αξίζει κάτι καλύτερο απο τον Βασιλόπουλο. Αν επανεκλεγεί σίγουρα όχι.

Δημοτης (01/03/2019 13:31)

Αν κρινουμε οπαδικα και ψηφισουμε με οπαδικα κριτήρια λεω τελικα μηπως ειναι καλυτερο να ψηφισουμε Αρη?Γιατι με αυτον η ομαδα μας δεν θα αναγκαστει να δωσει τιποτα στον δημο.Αν ψηφισουμε με βαση το συμφερον του δημου ψηφίζουμε καποιον αλλον υποψηφιο.Εγω πραγματικα ειμαι σε δίλλημα ΑΕΚ η φιλαδελφεια?

@Δημοτης (01/03/2019 13:31) (02/03/2019 12:37)

Άρχισες να μπαίνεις στο νόημα.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Διαλύεται η συμμαχία- Φρανκενστάιν: Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα

Στις 31 κόβει τη βασιλόπιτα η Ένωση Συλλόγων Γονέων

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία

Συνεχίζει με νίκες ο Άτταλος

Στις 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Κωνσταντίνος

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

Επανεκλογή Μαναράκη στη θέση του Προέδρου Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο των ΟΤΑ θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών

Οικονόμου στο ΑΠΕ: Με 1500 νέους ειδικούς φρουρούς στην Αττική, κτυπάμε την εγκληματικότητα

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαμόρφωση των φυσικών χώρων της πόλης. Όχι εδώ, βέβαια! Αλλού!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει -για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ: Βατερλό Βούρου- Στα εξ ων συνετέθη η «συμμαχία» της διοίκησης

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Μοιράζει αξιώματα για να σταθεί ο Βούρος- Νέος αντιδήμαρχος ο Γραμμένος- «Ψαλίδι» στον Κουτσάκη

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου!

Η πόλη μας χωρίς δήμαρχο (και πάλι) έως τις 26 Ιανουαρίου!

ΕΣΤΙΑ- Βόμβα Βούρου: Ό,τι και να λέει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει αυτός

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Νόμος: Τα δημόσια πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

ΕΣΤΙΑ- Ολόκληρη η σημαντική τοποθέτηση του Γιώργου Καραβία για το πρόγραμμα

Γούλας: Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς!

Ο θαυμαστός κόσμος της δυσωδίας

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Ανώνυμος
@Κατοικος (27/01/2020 07:16) Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο. Σίγουρα για μια μερίδα ψηφοφόρων λειτούργησε ...

Η χαμένη τιμή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η απορημένη κοινωνία
Xρήστης: Ανώνυμος
Μαλλον δε μας λεει ολη την αληθεια ο κυριος Γουλας https://www.skai.gr/news/politics/kerameos-i-alitheia-gia-ta-kolegia-kyrie-tsipra...

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων
Xρήστης: "Γερακίνα"
Μια "συμβουλή" προς γονείς και λοιπούς ασχολούμενους με τα της παιδείας !!! Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν έχουμε την πολυτέλεια για "αμπ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Κατοικος
Εγώ δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο αλλα διαβάζωντας τα σχόλια αναρωτιέμαι γιατί κανείς δεν γράφει την αλήθεια.Σχεδόν όλοι όσοι ψήφισαν Βασι...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@14.25 Δηλαδή τι να σου απαντήσω; Τι θα έκανε ο Βούρος αν ήταν εδώ. Εσένα είναι φανερό ότι δεν σε ενοχλεί που ο Βούρος δεν ήταν εδώ, δεν ενδ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Για άλλη μια φορά ο διάλογος εξετράπη από το θέμα της ανάρτησης κι έγινε το αγαπημένο δίπολο μερικών ανεγκέφαλων. Κάθε άλλο σχόλιο που είναι...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: @"Γερακίνα" (25/01/2020 10:39)
Μια χαρά τα λέει ο Διαμαντής. Εχουμε κάνει κι εμείς καταλήψεις στα νιάτα μας και ξέρουμε τα κίνητρα. Αφήστε επιτέλους την παπαρολογία γιατί ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: ανώνυμος
@(25/01/2020 13:01) Γαυρόπληκτος είναι το κανονικό σου ψευδώνυμο. Εμμονικός. Δεν σε παίρνουν στα σοβαρά ούτε οι βουρικοί....

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: @ΕΝΑΣ (25/01/2020 10:52)
Αφου είμαστε ΕΝΑΣ προφανώς αυτός ο ένας σας ξεφτίλησε και σας επέβαλε το γήπεδο. Καλά ρε γαυράκια σας γλεντησε και επέβαλε την άποψη του ώστ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: @Διαμαντής Σεϊτανίδης (25/01/2020 14:01)
Δηλαδή για εσένα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν είχαμε τότε Βούρο δήμαρχο δεν θα μετακινούσε τον σταθμό μεταφόρτωσης; Για πες μας τι...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@09.27 Μια γράφεις "όλοι καταλαβαίνουν" βάζοντάς μας στο ίδιο τσουβάλι, και αμέσως μετά γράφεις "πιστεύω" δηλ. ΕΣΥ πιστεύεις, όχι απαραίτητα...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Δημοτης
Για να ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα να γραψω οτι ο γνωστος γαυρος επεσε ακομα μια φορα εξω στις προβλεψεις του οτι δεν θα ξεκινουσε η υπογειοπο...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: ΕΝΑΣ
@ (25/01/2020 08:26) ένας είσαι. Ο γνωστός κιτρινόμαυρος τσουκαλάς. Κανε εκπομπή αδελφέ να γελάμε και με τη φάτσα σου. Αδικείσαι....

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: "Γερακίνα"
Κε. Σεϊτανίδη και όλοι εσείς που κάνετε "κριτική" στους μαθητές για την κατάληψη που πραγματοποιούν εδώ και μέρες για τά προβλήματα που αντι...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Ανώνυμος
@25/01/2020 08:26 Αναρωτιέμαι ποιος θα σε καλέσει πρώτος. Ο εισαγγελέας ή ο ψυχίατρος;...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©