Η Επαναστατική Κίνηση για το στέκι νεολαίας

Δημοσιεύτηκε στις 14/02/2019 στην κατηγορία Η πόλη  |  53 σχόλια

Από την Επανασταστική Κίνηση λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση:

*****

 

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου έγινε συντονιστική συνέλευση των μαθητών που δραστηριοποιούνται ενεργά στην εκστρατεία διεκδίκησης του Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Τη συντονιστική συνέλευση διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λυκείων και το παρόν έδωσαν 25 μαθητές από Λύκεια της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, εκπροσωπώντας πολλές δεκάδες μαθητές που έχουν υπογράψει την έκκληση της εκστρατείας διεκδίκησης. 


Στη συνέλευση, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αρχικά ενημέρωσαν τους μαθητές για τις μέχρι σήμερα ενέργειες διεκδίκησης του Στεκιού και για τις δεσμεύσεις της Δημοτικής αρχής για στέγαση του Στεκιού σε δημοτικής ιδιοκτησίας κτίριο στη Νέα Χαλκηδόνα. Οι μαθητές συζήτησαν τις προτάσεις που έκανε η Επιτροπή για τις αρχές και το πλαίσιο λειτουργίας του Στεκιού και πρόσθεσαν τις δικές τους ιδέες και προτάσεις, για έναν χώρο ζωντανό και λειτουργικό, συνδεδεμένο με τις πραγματικές ανάγκες και αναζητήσεις των νέων.

 

Οι βασικές αρχές λειτουργίας που τελικά εγκρίθηκαν είναι οι ακόλουθες.

 

- Το Στέκι θα είναι ένας δημοτικός χώρος ανοικτός σε όλους τους νέους. Δεν αποτελεί σχήμα που μπορεί να ελεγχθεί – «καπελωθεί» από μία συλλογικότητα, αλλά χώρος που θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες των κάθε είδους συλλογικοτήτων (πολιτιστικών, καλλιτεχνικών, μαθητικών, φοιτητικών, συνδικαλιστικών, πολιτικών κ.α) των νέων του Δήμου.


- Θα στηρίζει και θα προάγει την ελεύθερη έκφραση των νέων του Δήμου και των συλλογικοτήτων τους και τη μη κερδοσκοπική ψυχαγωγία των νέων.


- Στον χώρο του Στεκιού θα διεξάγονται ελεύθερα κάθε είδους εκδηλώσεις όλων των συλλογικοτήτων νεολαίας που δραστηριοποιούνται στον Δήμο, εκτός εκείνων που έχουν φασιστικό ή ρατσιστικό χαρακτήρα. Οι συλλογικότητες που διοργανώνουν εκδηλώσεις στο χώρο του Στεκιού οφείλουν να παραδίδουν τον χώρο καθαρό και όπως ακριβώς τον παρέλαβαν. 


- Στο χώρο του Στεκιού δεν θα διεξάγονται εκδηλώσεις κερδοσκοπικού χαρακτήρα.


- Θα είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι νέοι που σέβονται και τηρούν τις γενικές αρχές λειτουργίας του Στεκιού.


- Τη νομική ευθύνη για τη λειτουργία του Στεκιού θα έχει αποκλειστικά ο Δήμος. Οι νέοι που θα δραστηριοποιούνται στο Στέκι και οι συλλογικότητες τους θα έχουν την ηθική και συνειδητή ευθύνη για την τήρηση των γενικών αρχών και των κανόνων λειτουργίας του Στεκιού. Επίσης, από κοινού με τον Δήμο καθημερινά θα μεριμνούν για την καθαριότητα, την περιφρούρηση και της κάλυψή των αναγκών που εμφανίζονται για την εύρυθμη λειτουργία του Στεκιού.


- Η Συντονιστική Επιτροπή του Στεκιού θα αποτελείται αρχικά από τα υπάρχοντα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Διεκδίκησης μαθητών Λυκείων Ν.Φ – Ν.Χ και η σύνθεσή της θα εμπλουτίζεται σταδιακά από έναν εκπρόσωπο από κάθε συλλογικότητα που θα δραστηριοποιείται συστηματικά στο Στέκι. Η Συντονιστική Επιτροπή θα εκπροσωπεί τους νέους που δραστηριοποιούνται στο Στέκι, θα εκφράζει τα αιτήματά τους προς τη Δημοτική αρχή, θα είναι ο θεματοφύλακας των αρχών λειτουργίας του Στεκιού. Ο Δήμος θα πρέπει να φροντίζει για την απρόσκοπτη λειτουργία του Στεκιού διαθέτοντας το αναγκαίο προσωπικό και τον κατάλληλο εξοπλισμό γι’ αυτό το σκοπό.


- Η εκάστοτε Δημοτική Αρχή οφείλει να σέβεται τις γενικές αρχές και τους κανόνες λειτουργίας του Στεκιού. Όταν τους παραβιάζει οι νέοι και οι συλλογικότητές τους που δραστηριοποιούνται στο Στέκι οφείλουν συλλογικά και οργανωμένα να αντισταθούν, προασπίζοντας τις κατακτήσεις τους.


- Το Στέκι λειτουργεί στη βάση συγκεκριμένου καθημερινού ωραρίου, θερινού και χειμερινού. Στον χώρο του θα λειτουργεί άτυπο «κυλικείο» που θα παρέχει αναψυκτικά, καφέδες και ορισμένα βασικά τυποποιημένα προϊόντα. Ο βασικός του εξοπλισμός και οι αρχικές του προμήθειες θα γίνονται με δωρεές από τον Δήμο. Οι τιμές θα είναι αυστηρά τιμές κόστους και τα έσοδα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για νέες παραγγελίες. Ο έλεγχος της διαχείρισης του άτυπου «κυλικείου» θα γίνεται από κοινού από τους εντεταλμένους εκπροσώπους του Δήμο και από την Συντονιστική Επιτροπή του Στεκιού.


Η συνέλευση αποφάσισε τη συνέχιση της εκστρατείας διεκδίκησης με συλλογή ακόμα περισσότερων υπογραφών και τη δημιουργία μιας ομάδας που ενεργά θα ασχοληθεί με την αρχική διαμόρφωση του χώρου.

Γράψτε την άποψή σας

Κώστας (15/02/2019 09:33)

Κάντε οτι θέλετε... αρκεί να μην επιχειρήσετε να στήσετε πάλι παραμάγαζο τύπου Στρούγκα...
Επίσης μην ασχολείστε καθόλου με την ΑΕΚ και τον κόσμο της! Τα έχουμε πει πολλάκις! Γιατί στο φινάλε θα κλείσει πάλι αν υπάρξει υποτροπή...κατά τα άλλα καλή αρχή!

Το ρεζουμέ. (15/02/2019 11:43)

Κόπηκε η εξ αριστερών υπερεπαναστατική κριτική των λαϊφσταλιστών του τσε γκεβάρα και μπήκαν σε συζήτηση πως θα λειτουργήσει το νέο στέκι. Ο κομήτης των κατά φαντασίαν κομμουνιστών επανεμφανίστηκε μετά από μήνες χωρίς τσίπα για να ξαναμαντρώσει το κόσμο της αριστεράς στη συριζέϊκη δου.που. Παλιά το λέγανε ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ όλα αυτά τα ΣΕΚόσκυλα.

Ανωνυμος (15/02/2019 12:05)

Παιδιά προχωράτε!
Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα σας έδωσε το οκ!


Για φανταστείτε οι ψηφοφόροι της πόλης μας!
Για ότι θέλουμε να φτιάξουμε να πρέπει να περνουμε την έγκριση των ουγκανων αεκολεδων!
Στα τάρταρα οι υποψήφιοι κίτρινοι λακεδες!

Μάξι Μιλιανός ®o V Εσπiέρος (15/02/2019 12:13)

@ Κομμουνιστική Τάση (Επαναστατική Κίνηση)
Παρά τις κοινοβουλευτικές αυταπάτες που καλλιεργείτε γενικώς... Παρά το ότι μέχρι το δημοψήφισμα του '15 στηρίζατε ανοιχτά την κυβέρνηση ΣυριζΑνέλ... Παρά το ότι περάσατε κι από την παντελώς αστεία πολιτικά ΛΑΕ...
Εμφανίζετε τελευταία κάποια πολιτική συνέπεια, όσο συνέπεια μπορούν να έχουν βέβαια υποστηρικτές του τροτσκισμού.
Όπως αλίευσα εδώ (https://marxismos.com/dhlwsh-kt-politikes-ekselikseis/) στηρίζετε σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής ανοιχτά το ΚΚΕ.
Ισχύει το ίδιο και για τις εδώ τοπικές εκλογές;
Θα στηρίξετε ανοιχτά ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ή θα σπρώξετε με αυταπάτες τον κόσμο στη ΣυριζοΔύναμη ΣανοΠωλητών;

Κώστας (15/02/2019 19:17)

@12:05
Το βλακόμετρο βαράει 1000 μόλις φυσάς...
Δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα και το αποδεικνύεις κάθε μέρα κατά φαντασία επαναστάτη της φάπας...

@Ανωνυμος (15/02/2019 12:05) (16/02/2019 07:47)

Άκου καραγκιοζάκο. Η ΑΕΚ και ο κόσμος της ποτέ δεν ασχολείται με επαναστάτες του γλυκού νερού και πουθενάδες. Ξεστραβώσου μήπως κατανοήσεις τι σου λέει ο Κώστας.
Κανείς από την ΑΕΚ δεν σας εμποδίζει να κάνετε ότι γουστάρετε. Εσείς ασχοληθήκατε με την ΑΕΚ και το γήπεδο της χωρίς να σας ρωτήσει κανείς. Αν το επαναλάβετε μόνο τότε θα πάρετε την απάντηση που σας αξίζει.

απολογισμος (16/02/2019 12:15)

...λιγα λογια κ καλα. ελπιδοφορα φαινεται η κινηση σας και με προοπτικη. υπαρχει ενα πολιτικο κενο στον δημο μας, πολυ σημαντικο κ αυτο πρεπει να καλυψετε. κενο που υπαρχει στον πολιτικο χωρο που απατεωνιστικα καλυπταν οι ψευτοαριστεροι ΄΄στρουγκαιοι΄΄. δυνατα λοιπον και θα βρειτε στηριξη απο πολυ κοσμο. αρκει να μεινετε μακρια απο την ΑΕΚ. μην διανοηθηται να βαλετε το παραμικρο εμποδιο στο θεμα του γηπεδου γιατι σε μια μερα θα εξαφανιστειται απο την φιλαδελφεια.οπως τα ειπαμε και ολα θα πανε καλα και στις εκλογες.καλη συνεχεια...

GeorgeAEK (16/02/2019 20:43)

Εγώ περιμένω για να σας κρίνω αποδείξεις ότι αγαπάτε και ενδιαφερόσαστε πράγματι για την πόλη. Περιμένω οπότε να εκφράσετε την ικανοποίηση σας απέναντι σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ που φρόντισε να απομακρυνθεί οριστικά μετά απο δεκαετίες ο βρωμοσταθμός μεταφόρτωσης μέσα απο το Αλσος και να παραδώσει με το δικό της σχέδιο της υπογειοποίησης πολλά νέα στρέμματα πλατείας. Αν το αντικείμενό σας είναι μόνο η επαναστατική παπαρολογία επιπέδου γαυροβασιλόπουλου θα με βρείτε απέναντι όπως και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

"Ρε μην ασχολείστε με την ΑΕΚάρα να 'ούμ" (17/02/2019 00:51)

@12:15 & 20:43 Η ρητορική σας, μόνο αριστερή δεν είναι. Ούτε καν αριστερίζουσα. Η προσπάθειά σας να παρέμβετε στον δημόσιο διάλογο εδώ και χρόνια αντλεί "επιχειρήματα" από τον Γεωργαλά και κάποια σύγχρονα κακέκτυπά του, τηλεπωλητές βιβλίων και κηραλοιφών.
Φυσικά σας βολεύει να υπάρξει ένας συνδυασμός αριστερότερα της ΔουΠου, θεωρώντας ότι αυτό θα της κόψει ψήφους. Αφελής σκέψη, όσο κρίση και μάλιστα πολιτική μπορεί να έχετε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που και να το αναλύσω δεν θα το καταλάβετε αφού δεν έχετε αντίληψη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.
Γι' αυτό καλύτερα να πάτε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο απ' το να σχολιάζετε στα τοπικά μπλογκς. Πηγαίνετε 365 ή live να ξεχαρμανιάσετε χώνοντάς τα στο "γαυροδήμαρχο". Μην πάτε να το παίξετε προοδευτικοί και αντίφα, γλύφοντας την Επαναστατική Κίνηση. Στη καλύτερη περίπτωση ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ ψηφίζετε αν και "παίζει" να είστε και κρυφοχρυσάβγουλα που το παίζετε ΑΕΚ.

Ανώνυμος (17/02/2019 04:22)

Διάβασα τις προάλλες στην Μηχανή του Χρόνου για κάποιον που είχε 24 προσωπικότητες και η κάθε μία με διαφορετικό όνομα!
Σιγά τον πολυέλαιο!
Δεν έχουν διαβάσει προφανώς σχολια στην "Αλήθεια"!

Ανώνυμος (17/02/2019 04:24)

Στα εγκαίνια δεν χρειάζονται πολλές προσκλήσεις!
Μόνο μια στον Nick και θ "ειδοποιήσει" τούς " υπόλοιπους"!

"Τζογαδόρος" (17/02/2019 10:48)

Σωστά να υπάρχει στέκι Νεολαίας του Δήμου !!!
Μακριά από οποιαδήποτε "καπέλο".
Όποιος παραβιάζει τις αρχές που θα πρέπει να ψηφισθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο ν' αποβάλλεται από τον χώρο.
Και μία πρόταση: Η Διοίκηση του Νεολαιιστικου Στεκιου να γίνεται με εκλογές όπου θα συμμετέχουν οι νέοι που είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο και μέχρι μια ορισμένη ηλικία.

Κώστας (17/02/2019 20:39)

Δεν λέτε κάτι ουσιαστικό όμως εκτός του οτι βγάζετε τον πόνο σας για την ΑΕΚ που κυριαρχεί με πράξεις και όχι με λόγια...
Τι θέλετε να μας πείτε για τον αποτυχημένο δημαρχάκο σας;;; Παντού ήττες και πόνο του έδωσε η ΑΕΚ!
Τι θέλετε να μας πείτε για τα πολιτικά πιστεύω του λαού της ΑΕΚ;;; Είναι γνωστό ποιος χώρος κυριαρχεί!
Σαν τι μιλάτε στη ΝΦ;;; Που είστε κρυμμένοι;;; Ανόητοι ψευτοεπαναστάτες και γραφικοί υπάλληλοι της Τρούμπας όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση του ναού τόσο τα σάπια όνειρα σας μηδενίζονται και γίνονται εφιαλτες!
Υγ. ΑΕΚΑΡΑ φέρε το διηπειρωτικό στη ΝΦ
Υγ2. Καθυστερημένοι απόψε θα ακούγεται στο Ρίο της Βραζιλίας: ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Υγ. Είστε πολύ λίγοι να πιάνετε την ΑΕΚΑΡΑ και το λαό της στο στόμα σας!

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (20/02/2019 14:07)

Αγαπητέ Κώστας: Ανεξάρτητα από το τι εννοείς εσύ «παραμάγαζο» για την (σεβαστή από εμάς) πρωτοβουλία της Στρούγκας, από την αρχή έχουμε ξεκαθαρίσει ότι το Δημοτικό Στέκι Νεολαίας για το οποίο ξεκινήσαμε εκστρατεία και το οποίο πλέον διεκδικείται από τους ίδιους τους μαθητές, δεν έχει σχέση με κατάληψη Στέγης. Το πρώτο είναι ανοικτό σε όλους τους νέους του Δήμου (αριστερούς, κομμουνιστές, σταλινικούς, τροτσκιστές, κεντρώους, δεξιούς, χριστιανούς, αναρχικούς, άθεους, ποδοσφαιρόφιλους, "άμπαλους" ΕΚΤΟΣ από τους φασίστες και όσους δεν θα σέβονται τους πολύ γενικούς κανόνες λειτουργίας του Στεκιού), η δεύτερη είναι ένας χώρος τον οποίο ελέγχουν και λειτουργούν συγκεκριμένες πολιτικές ομάδες. Όσον αφορά την ΑΕΚ, το Στέκι και η Κίνησή μας δεν έχουν καμία σχέση μαζί της, αν εξαιρέσεις εμένα και κάποιους άλλους από εμάς που την υποστηρίζουμε πιστά για χρόνια (εγώ από το 1983).

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (20/02/2019 14:18)

Αγαπητέ φίλε "Το ρεζουμέ"
φυσικά έχεις δικαίωμα στον (αβάσιμο) χλευασμό, ο οποίος με τη σειρά του δίνει δικαίωμα στο να χαρακτηριστεί ανάλογα το ήθος σου. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό ξεκατίνιασμα, μας ενδιαφέρει η πολιτική και ιδεολογική συζήτηση. Αν θέλεις να κάνουμε μια τέτοια, στη διάθεσή σου. Επίσης θα σε παρακαλούσαμε να μη βρίζεις τους συντρόφους του ΣΕΚ με τους οποίους έχουμε πολιτικές διαφωνίες, αλλά δεν επιθυμούμε να γινόμαστε η αφορμή για να υβρίζονται με αυτό τον τρόπο.

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (20/02/2019 14:39)

Αγαπητέ Μάξι Μιλιανός ®o V Εσπiέρος - 1ο σχόλιο
Δεν καλλιεργούμε φυσικά, κοινοβουλευτικές αυταπάτες, αφού διαβάζεις το σάιτ μας μπορείς να διαπιστώσεις εύκολα. ότι είμαστε υπέρ της σοσιαλιστικής, εργατικής δημοκρατίας. Στο δημοψήφισμα του 15 στηρίξαμε το ΟΧΙ γιατί σε αυτό συσπειρώθηκε η συντριπτική πλειονότητα των προοδευτικών και εν δυνάμει επαναστατικών ταξικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας (φυσικά σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνουμε τους δημαγωγούς της κλίκας Τσίπρα και άλλους πατριώτες αστούς πολιτικούς). Από την "αστεία πολιτικά ΛΑΕ" όπως λες, αποχωρίσαμε πριν ακόμα ολοκληρωθεί το ιδρυτικό της συνέδριο έχοντας καταθέσει στην ψηφοφορία εναλλακτική πολιτική πλατφόρμα και όχι για δευτερεύοντες, προσωπικούς-οργανωτικούς λόγους, συνεπώς ουσιαστικά δεν συμμετείχαμε.

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (20/02/2019 14:40)

Αγαπητέ Μάξι Μιλιανός ®o V Εσπiέρος - 2ο σχόλιο

Χαιρόμαστε που ανακαλύπτεις σε μας έστω "τελευταία", "κάποια πολιτική συνέπεια". Απαντώντας στην ερώτησή σου, φυσικά ισχύει το ίδιο για τις δημοτικές εκλογές. Μάλιστα αναμένουμε συνάντηση (έχουμε ζητήσει επίσημα εδώ και δυο εβδομάδες) για να ενημερώσουμε σχετικά και να συντονίσουμε τη δράση μας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (20/02/2019 15:08)

Εν κατακλείδι: Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, ακόμα και οι βρισιές. Εμείς απαντάμε υπομονετικά και καλώς κάνει ο διευθυντής του σάιτ που τα δημοσιεύει. Τόσο η δημοτική μας Κίνηση, όσο και η Επιτροπή διεκδίκησης του Στεκιού (που αποτελείται από απλούς μαθητές δημότες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΣ και απλώς αγκάλιασαν τη δική μας αρχική πρωτοβουλία) ΌΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ (εκτός από ορισμένους αρρώστους σαν τον γράφοντα που συνήθως δεν χάνουμε παιχνίδι της). Μόνος αντίπαλός μας είναι ο καπιταλισμός και όλα τα "λουλούδια" του (Μνημόνια, λιτότητα, κρατική - φασιστική βία, φτώχεια, εκμετάλλευση πόλεμοι, προσφυγιά κ.α). Για αυτά καλούμε τους Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες και φυσικά κάθε κοινωνικά ευαισθητοποιημένο φίλαθλο της ΑΕΚ, να συζητήσει μαζί μας, βρίσκοντας απαντήσεις στις ιδέες του επαναστατικού μαρξισμού. Οι εκδηλώσεις μας θα συνεχιστούν, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ημ/νίες από τη σελίδα μας στο φμπκ.

GeorgeAEK (20/02/2019 15:49)

Εφόσον δεν υπάρχει καμιά υποκινούμενη αντιπαλότητα με την ΑΕΚ σαν αυτές που βιώσαμε στο πρόσφατο παρελθόν κανείς Αεκτζής δεν έχει πρόβλημα μαζί σας.
Μακάρι να πάρετε και κάποια σοβαρή πρωτοβουλία για την πόλη γιατί για παράδειγμα δεν θα απομακρύνει μια ζωή η ΑΕΚ μόνη της τα σκουπίδια δεκαετιών από το Άλσος. Περιμένουμε και απο άλλους κινητοποίηση και πιέσεις προς τα όργανα του κράτους για ανάλογα θέματα.

Κώστας (20/02/2019 16:42)

Προς επαναστατική κίνηση
Μια χαρά αναπτύσσεις το σκεπτικό σου για τη λειτουργία που πρόκειται να έχει το στέκι και ποιοι θα το απαρτίζουν! Μια ερώτηση για αρχή: Πιστεύεις οτι διανοητικά διαταραγμένα άτομα όπως ο 12:05, 04:22, 04:24 έχουν χώρο στο στέκι; ή μήπως τέτοιες απόψεις θα προκαλέσουν δυσλειτουργία λόγω του οτι εκφράζονται κατά της ΑΕΚ με μηδενικά επιχειρήματα γλείφοντας ακατάπαυστα τον αφέντη τους ΑΒ ή το χοντρό αγόρι της Τρούμπας με το άγχος μη χάσουν το μεροκάματο τους. Και άλλη μια για το τέλος: άτομα που προσέφυγαν στο ΣΤΕ ή έκαναν καλέσματα ή έβγαζαν ανακοινώσεις λάσπης κατά του λαού της ΑΕΚ χωρούν στο στέκι; Δεν είναι ανάγκη να λέμε ονόματα...

aʒɑ̃ pʀɔvɔkatøʀ (21/02/2019 09:48)

@ Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ

Κι αν το ΚΚΕ, μετά την επιδίωξή σας για συνάντηση και συντονισμό της δράσης, γυρίσει και σας πει:

- Ευχαριστούμε πολύ αλλά λυπούμαστε. Δεν θα μπορέσουμε. Απλά ψηφίστε μας, αφού μας αγαπήσατε.

Τότε;

@Κώστας (20/02/2019 16:42) (21/02/2019 10:27)

Τα είπες όλα.

Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ - Ν.Χ (21/02/2019 17:43)

Οι τοποθετήσεις των μαρξιστών στις εκλογές καθορίζονται με ταξικά κριτήρια και όχι από τις καλές ή κακές «διπλωματικές» σχέσεις μεταξύ των οργανώσεων. Σε ότι μας αφορά πάντως, εκτός από το ότι δεν έχουμε κανέναν λόγο να αλλάξουμε τη διακηρυγμένη γενική μας γραμμή για τις ερχόμενες εκλογές, δεν έχουμε επίσης απολύτως κανέναν λόγο για να διαμορφώσουμε κακές ή ψυχρές σχέσεις με τη Λαϊκή Συσπείρωση, γενικότερα σχέσεις που να μην επιτρέπουν απλές συναντήσεις ανταλλαγής απόψεων ή και συντονισμό δράσης.

Ανωνυμος (21/02/2019 20:33)

@Κωστας κλπ
Ο ρατσισμός δεν έχει θέση στην κίνηση! Όλοι οι διαταραγμένοι έχουν θέση!
Ακόμα και εσύ!
Έλα!
Και φέρε και τους"υπόλοιπους"!

Anonymous (23/02/2019 00:13)

Ο Δούλος ήταν στους 131 κατά του γηπέδου;

Ανωνυμος (23/02/2019 19:17)

@00.13
Ως ανωνυμος ζητάς να μάθεις αν κάποιος επώνυμος υπέγραψε την υπεράσπιση της ποιότητας της ζωής του!
Πιο ρουφιάνος ,πεθαίνεις!

Κώστας (24/02/2019 09:32)

@20:33
Κούρασες ανόητε... κάτσε καλά μην κλείσει σαν τη στρούγκα και μυξοκλαίτε πάλι στα ρακομελάδικα! Αυτοί που πήγαν στο ΣΤΕ κατά του ναού έχουν θέση στο στέκι θα μας πείτε;
Ακόμα περιμένω απάντηση...

@Ανωνυμος (21/02/2019 20:33) (24/02/2019 18:14)

Αν εμείς είμαστε διαταραγμένοι εσύ είσαι σχιζοφρενής καρπαζοεισπράκτορας. Κατάλαβες γαυράκο;

Ανωνυμος (25/02/2019 11:25)

@18.14
Εσύ είσαι προφανώς ένας από τους " υπόλοιπους"του Κώστας tasos Nick κλπ!
Ε καλά εσύ μην έρθεις!

Ανωνυμος (25/02/2019 11:30)

@Κωστας
Είναι δυνατόν να είσαι τόσο ηλίθιος ώστε να περιμένεις ότι θα γίνει σοβαρός διάλογος με σένα και τους "υπόλοιπους" και ακόμα περιμένεις απάντηση;;;;
Ναι!!!! Είναι δυνατόν!!!
Υ.Γ. Σε κάποια σχόλια απαντάς ως Μελισσανίδης!
"Δεν θα κάνει αυτό η ΑΕΚ , δεν θα κάνει εκείνο η ΑΕΚ!"
Για κοίταξε το διότι η κατάσταση σου επιδεινώνεται!

Κώστας (26/02/2019 09:06)

@11:30
Όπως γουστάρω θα απαντώ στα σχόλια σιχαμένε γαύρε και ψευτο-επαναστάτη της φάπας! Ο σβέρκος σου είναι κόκκινος από τις απανωτές καρπαζιές αλλά φαίνεται οτι είσαι εθισμένος από μικρός! Δώσε απαντήσεις σε αυτά και άσε τον αποπροσανατολισμό:
Όσοι πήγαν στο ΣΤΕ κατά του γηπέδου έρχονται στο στέκι;;;
Ποια η γνώμη σου για τον βρωμοσταθμό που συντηρούσατε στο άλσος;;;
Ποια η γνώμη σου για την υπογειοποίηση;;;
Ποια η γνώμη σου για τις υπόγειες διαδρομές Στρούγκας- ΑΒ;;;
Για κάνε σοβαρό διάλογο χρηματοδοτούμενο τσιράκι...

@Κώστας (26/02/2019 09:06) (26/02/2019 11:02)

Τι απάντηση να δώσει ο χρηματοδοτούμενος καρπαζοεισπράκτορας. Μόνο το αφεντικό του ξέρει να γλύφει.

@Ανωνυμος (25/02/2019 11:25) (26/02/2019 11:03)

Περαστικά γαυράκο. Ενημέρωσέ μας όταν θα κερδίσετε στο ΣτΕ και δεν θα γίνει το γήπεδο.

@Ανωνυμος (23/02/2019 19:17) (26/02/2019 11:10)

Και πως υπέγραψε ο επώνυμος την υπεράσπιση της ποιότητας της ζωής του; Με το να κλείνει τα μάτια στον σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων μέσα στο Άλσος; Μόνο το γήπεδο που ήταν στο ίδιο σημείο πριν γεννηθεί ο πατέρας του τον πείραξε; Αηδία έχετε καταντήσει.

Κώστας (26/02/2019 12:02)

Δυστηχώς για εσάς η Φιλαδέλφεια είναι ένα μεγάλο χωριό και σας ξέρουμε όλους έναν προς έναν...
Ευτυχώς για εσάς δεν είμαστε σιχαμένοι γαύροι γιατί στον Πειραιά το χοντρό αγόρι θα είχε στείλει τους φουσκωτούς του υπαλλήλους, θα σας τσιμεντωναν και φούντο στο φαληρικό δέλτα...
Την ΑΕΚ και το λαό της θα τους σέβεστε καθυστερημένοι πουθενάδες που σας έχει μείνει μόνο ένα πληκτρολόγιο και ένα PC για να γράφετε μπαρούφες και ψέματα γιατί στον πραγματικό έξω κόσμο σας έχουμε ξεφτιλίσει σε όλα τα επίπεδα και φυσικά δε σας βλέπουμε καν...

Ανωνυμος (26/02/2019 14:26)

@Κωστας και οι άλλοι!
Εγώ με το κλώτσημα του πετσιου δεν έχω σχέση όμως........οι καλές γλώσσες λένε κάτι για μια τεσσάρα πρόσφατη από τους καρπαζοεισπρακτορες!
Επειδή μόνο εσύ είσαι έγκυρος πες μου......ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Υ.Γ. Μην σκέπτεσαι τόσο πολύ και γράφεις όλα τα παραπάνω σε μια μέρα! Υπάρχει κίνδυνος black-out στο ελλειπες μυαλό σου!

Κώστας (26/02/2019 15:35)

@14:26
Δώσε απαντήσεις σιχαμένε...

0-1, 4-1 τελικό! (26/02/2019 23:31)

Κώστας και οι άλλοι!
Ο Χατζηδάκις πήρε το Όσκαρ με το τραγούδι που έλεγε για ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά η γκολ;
Ένας σιχαμενος καρπαζοεισπρακτορας!

@(26/02/2019 23:31) (27/02/2019 01:54)

20 χρόνια παράγκα και εγκληματική οργάνωση γαύρε καρπαζοεισπράκτορα. Εδώ και 2 χρόνια που δεν στήνετε τα πάντα δεν έχετε σηκώσει ούτε κούπα τσαγιού.
Και δεν σας αναγνωρίζει κανείς ούτε τα προηγούμενα κλεμμένα της 20ετίας. Βρες μια γωνιά να κλάψεις...

@Κώστας (26/02/2019 15:35) (27/02/2019 01:57)

Τι απαντήσεις περιμένεις από τον ανεγκεφαλο;

@Ανωνυμος (26/02/2019 14:26) (27/02/2019 09:08)

Πονάει γαυράκο το γήπεδο; Αποδεικνύεις καθημερινά ότι πονάει πολύ περισσότερο απο όσο πιστεύαμε.
Και για να μην ξεχνιόμαστε. Πρωτάθλημα ε; Ναααααααααα.

Πολίτης (27/02/2019 10:16)

@01:54

To πρόβλημά σου δεν είναι η "παράγκα" (όπως κι αν την εννοείς) αλλά ότι δεν ήταν υπέρ σου.
Δεν διαφέρεις σε τίποτα από τους ούγκανους του Πειραιά, της Λεωφόρου, της Τούμπας κλπ.

Αnonymous (27/02/2019 15:45)

@23:31 / 10:16
Κούλη πονάς; Εδώ δεν είναι Πειραιάς!
Στην Τρούμπα στο πατρικό σου και γρήγορα!

@Πολίτης (27/02/2019 10:16) (27/02/2019 17:00)

Ανεγκέφαλε εγώ ΠΟΤΕ δεν είχα παράγκα. Και αν ήθελα παράγκα και κάθε χρόνο τίτλους θα είχα αλλάξει ομάδα. Μάθε να μην κρίνεις τους άλλους με τον τρόπο που σκέφτεσαι και λειτουργείς εσύ. Δεν μεγαλώσαμε όλοι με νοοτροπία γαύρου όπως εσύ και οι όμοιοι σου.
Όσο για το ποιος είναι ουγκάνος φαίνεται απο το ποιος μιλάει 3 χρόνια τώρα με επιχειρήματα και ποιος δεν τολμά να απαντήσει όλο αυτό τον καιρό σε δεκάδες ερωτήματα που έχουμε θέσει και ξεφτιλίζεται καθημερινά.

Κωστας (27/02/2019 18:19)

Αι σιχτιρ βρωμιάρηδες μαουνιέρηδες και απόγονοι του στόλου μαζί με τους επαναστάτες της πορδής!!

ανώνυμος (27/02/2019 19:06)

@ 17:00
Προσπάθησες να κάνεις "παράγκα" τότε που πήρες τα τρία πρωταθλήματα σερί. Μάταια όμως. Οι "παραγκάρχες" πάνε με τους δυνατούς. Και δυνατός ποτέ δεν ήσουν ούτε και θα γίνεις. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός είναι οι δύο μεγάλοι. Πώς να το κάνουμε; Δεν γίνεται ποτέ τα πόδια να σηκωθούν να χτυπήσουν το κεφάλι. Τριτοτέταρτοι.

@ανώνυμος (27/02/2019 19:06) (27/02/2019 23:33)

Ξεφτιλισμένε γαύρε όλοι οι αντίπαλοι αναγνώριζαν τότε ότι είχαμε την καλύτερη ομάδα. Και τα πήραμε με αγώνα και προσπάθεια μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δεν μας τα χάρισε κανείς απο τον Δεκέμβριο με συνεχόμενες ευνοϊκές διαιτησίες. Ειπαμε το ότι εσύ γουστάρεις παράγκες αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σου.
Και τι να το κάνεις γαυροπαράγκα που επειδή είσαι πιο δυνατός έφτιαξες μια εγκληματική οργάνωση και πήρες τίτλους που δεν στους αναγνωρίζει κανείς στην Ελλάδα; Εχει συνδεθεί το όνομα της ομάδας σου με τη σιχαμάρα και την αηδία. Συγχαρητήρια.

Ανωνυμος (28/02/2019 03:22)

Πες τα Κώστα βγάλτε από μέσα σου!
Πες και στα "άλλα" παιδιά να τα βγάλουν να ξαλαφρώσεις!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (28/02/2019 08:22)

Συγνώμη, τώρα αυτό είναι διάλογος επί της αναρτήσεως; "Αυτό", σταματά εδώ. Αν δεν υπάρχει η ελάχιστη αυτοσυγκράτηση, θα παίρνω εγώ πρωτοβουλία.

GeorgeAEK (28/02/2019 09:31)

Διαμαντή δεν θα σχετιζόταν ποτέ η ΑΕΚ και το γήπεδο με το παραπάνω θέμα αν δεν είχαμε την περίεργη και ύποπτη παρέμβαση ατόμων του συγκεκριμένου χώρου σε θέματα της ΑΕΚ υποκινούμενοι απο συγκεκριμένα κέντρα. Ατομα τα οποία δεν έκαναν ποτέ κάτι ανάλογο για τα εγκλήματα που έχουν γίνει κατά καιρούς στο χώρο του ποδοσφαίρου και για το χάρισμα γηπέδων σε ομάδες με χρήματα του Ελληνικού λαού. Γι αυτό εκφράζουν πολλοί επιφυλάξεις και βρήκε πεδίο και ο γνωστός γαύρος για να πει τα δικά του.
Επαναλαμβάνω λοιπόν αυτό που έγραψα και πιο πάνω ότι κανείς Αεκτζής δεν έχει πρόβλημα με κανένα στέκι νεολαίας εφόσον γίνεται μόνο για να προσφέρει και στα νέα παιδιά και στην πόλη και όχι για εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων όπως συνέβη στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Παλιό ΠΑΣΟΚ. Το ορθόδοξο. (28/02/2019 09:51)

Σύντροφε Σταμάτη

Ό,τι έγινε έγινε. Οι πόρτες του Κινήματος είναι πάντα ανοιχτές για 'σένα.

Διαμαντής Σεϊτανιδης (28/02/2019 10:08)

@09.31
Άλλο αυτό, κι άλλο να γίνεται μια ανάρτηση γιαμ ια πρωτοβουλία, πεδίο οπαδικής αντιπαράθεσης. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, σύμφωνοι;

aʒɑ̃ pʀɔvɔkatøʀ (06/03/2019 11:02)

@ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Τι έγινε; Προχωράει η επανάσταση ή κόλλησε;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 8ου δημοτικού- Ποιο τμήμα κλείνει

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες
Xρήστης: Μystery train
Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λοιπόν αγαπητά μου φιλαράκια ,έχετε διαβάσει τα > του Νίκου Τσιφόρου .Το συνιστώ το βιβλίο ανεπιφύλακτα . Θα κάνετε καινούργιο συκώτι απο τ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: NIKOS C.
Ρουλη κακως το παλευεις. Ολοι μπορουν να γινουν και να ξαναγινουν δημαρχοι. Εσυ εχεις τελειωσει. Πρωτα απο το κομμα σου και μετα απο τη πολη...

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
(συνέχεια) Η διαφορά είναι και αντιληπτή και τεράστια. Αρκεί να μεταφέρει την φράση στις συνθήκες του εμφυλίου και να επιχειρήσει να δει τι ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Εκτός Γραμμής
@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/02/2021 20:58) Διαφωνούμε αγαπητέ και μάλιστα αρκετά (αν και προτιμώ το έχουμε διαφορετικές απόψεις και οπτική)....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©