Τα έχουν κάνει μπάχαλο και... διαφημίζουν τα αδιέξοδά τους!

Δημοσιεύτηκε στις 12/07/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  74 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Με νέα της ανακοίνωση, η τραγελαφική δημοτική μας Αρχή, περιγράφει με τον πιο λεπτομερή τρόπο τα αδιέξοδα, στα οποία η άφρων πολιτική της οδήγησε την πόλη μας, και καλεί τους πολίτες και τους επαγγελματίες της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας να... κατανοήσουν την κατάσταση -στην οποία η ανικανότητα της δημοτικής Αρχής μας έφερε- και να συνεργαστούν με εκείνους που δημιούργησαν το αδιέξοδο. Κοινώς, τρικυμία εν κρανίω...

 

Διαβάστε την ανακοίνωση- περιβόλι:

*****

 

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια της κατεδάφισης των δημοτικών εγκαταστάσεων καθαριότητας από την ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε., εγκαταστάσεις που συνυπήρχαν επί δεκαετίες με το προηγούμενο γήπεδο και που δεν εμπόδιζαν σε τίποτε την ανέγερση του νέου, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας αντιμετωπίζει νέα, πολύ δύσκολα δεδομένα. H μη λειτουργία του μικρού Σταθμού Μεταφόρτωσης και του αμαξοστασίου, έχει ως αποτέλεσμα:

- Τα απορριμματοφόρα πηγαινοέρχονται απευθείας στον ΧΥΤΑ, γεγονός που συνεπάγεται αύξηση της χρονικής διάρκειας των δρομολογίων και αύξηση των αναγκών σε προσωπικό.

- Γίνεται δύσκολα η αποκομιδή από τους στενούς δρόμους γιατί ανεστάλη η λειτουργία των μικρών  απορριμματοφόρων

- Υπολειτουργούν τα αυτοκινούμενα σάρωθρα (σκούπες) και τα πλυντήρια κάδων δεδομένου ότι δεν μπορούν να αδειάζουν και να πλένονται

- Όλες οι επισκευές και συντηρήσεις των οχημάτων γίνονται σε ιδιωτικά συνεργεία

- Γίνεται επιτόπου διαλογή των ογκωδών και των κλαδεμάτων,  γεγονός που δημιουργεί καθυστέρηση και κακή εικόνα.

- Διάφορα υλικά (καρότσια οδοκαθαρισμού, κάδοι κλπ) βρίσκονται σε άλλα σημεία.

- Τα αποδυτήρια/ ντους των εργαζομένων δεν υπάρχουν πια και αναγκάζονται να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια/ντους αθλητικών εγκαταστάσεων.

- Ο συντονισμός και η εποπτεία του έργου της καθαριότητας γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

- Όλα τα οχήματα και τα μηχανήματα του Δήμου είναι εκτεθειμένα και γίνεται 24ωρη φύλαξη από τους εργαζόμενους.

 

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω :

- Το συνολικό κόστος για την καθαριότητα, έχει αυξηθεί και η νέα μείωση των δημοτικών τελών που είχε προγραμματιστεί από την Δημοτική Αρχή επανεξετάζεται.

- Το επίπεδο καθαριότητας έχει χειροτερέψει όπως επίσης και οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. Ωστόσο οι  εργαζόμενοι καταβάλλουν  τεράστιες προσπάθειες ώστε να λειτουργεί η καθαριότητα και να μην προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

 

Παρακαλούμε τους δημότες και τους επαγγελματίες της περιοχής για την κατανόηση και τη συνεργασία τους και υποσχόμαστε ότι αυτή η αδικαιολόγητη ταλαιπωρία, θα είναι προσωρινή. Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και οι εργαζόμενοι του Δήμου, δουλεύουν εντατικά ώστε να ομαλοποιηθεί προσωρινά η κατάσταση και να βελτιωθεί στο μέλλον. 

*****

 

Νομίζω ότι δεν χρειάζονται πολλά λόγια και σχόλια. Η ίδια η δημοτική Αρχή Βασιλόπουλου, που επί δυο χρόνια και πλέον δεν έκανε απολύτως τίποτα για την ετοιμασία της μεταστέγασης του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, κι έφτασε στο "παρά πέντε" για να... ζητάει παραπάνω χρόνο διότι "δεν προλάβαινε", αυτή η δημοτική Αρχή λοιπόν, με τον πιο επίσημο τρόπο, δηλαδή με ανακοίνωση του δήμου, παραδέχεται ότι η δική της ανικανότητα να διαχειριστεί ένα μείζον πρόβλημα για την πόλη, διατηρεί τα σκουπίδια στους στενούς δρόμους της πόλης, κάνει τα σάρωθρα να υπολειτουργούν, κάνει στη μέση του δρόμου διαλογή ογκωδών και κλαδεμάτων, αλλού βρίσκονται οι κάδοι κι αλλού τα καρότσια, οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κάνουν ντους σε αθλητικές εγκαταστάσεις, ο συντονισμός κι η εποπτεία είναι πολυτέλειες, οι εργαζόμενοι φυλάνε μέρα- νύχτα τα οχήματα καθαριότητας, ο δημότης πληρώνει από την τσέπη του την επαναστατική γυμναστική του κυρίου Βασιλόπουλου και των συνεργατών του και, φυσικά, μετά από όλα αυτά, η πόλη βρωμάει.

 

Μπράβο, κύριε Βασιλόπουλε. Ωραία ξέρετε να λύνετε τα προβλήματα του Φιλαδελφειώτη και του Χαλκηδονιώτη. Να μας θυμίσετε, παραμονές εκλογών, πόσο ωραία και αποτελεσματικά δουλεύει το κομμάτι της καθαριότητας, χάρη στις δικές σας παραλείψεις, εμμονές, αναίτιες συγκρούσεις, χάρη στην εκ μέρους σας δημιουργία κλίματος έντασης και διχασμού στην πόλη, χάρη στην πολιτική σας που έστρεψε εναντίον σας ΟΛΟΥΣ τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας με τους οποίους είχατε συνεργασία (Αποκεντωμένη Διοίκηση, Κεντρική Εξουσία, Συμβούλιο της Επικρατείας, υπουργούς του κόμματος που στα ς στήριξε στις τελευταίες εκλογές...).

 

Πάρ' τον στην πόλη σου, να τη γεμίσει σκουπίδια...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όρθια "Η Αλήθεια", μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Αίσχος (13/07/2018 00:13)

Σαν δε ντρέπεστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!

tasos (13/07/2018 00:38)

Αυτό το πράγμα που διοικεί την πόλη θα τολμήσει να κατέβει στις επόμενες εκλογές; Στα τσακίδια άχρηστοι.

Τιμωρός (13/07/2018 00:46)

Να βγουν οι ψευτοεπαναστάτες να τα μαζεύουν μέρα νύχτα με τα χέρια τα σκουπίδια. Και μαζί τους και ο γαυροδήμαρχος. Παίρνουν όλοι τους αυτό που πραγματικά τους αξίζει. Και στις εκλογές το 19 θα ξεβρωμίσει μια και καλή η πόλη απο τα κάθε είδους σκουπίδια.

Δυναμοτρολίτης (13/07/2018 00:47)

Μη βιάζεστε!!! Σήμερα στο πάρτυ του "οργάνου" θα μπουν τα πράγματα σε σειρά. Με ρούμι απ' την Αβάνα και ακούγοντας επαναστατικά τραγούδια της Λατινικής Αμερικής θα βρούμε τις λύσεις. Και καλές διακοπές στους μετανάστες μιας και είμαι δικαιωματικός 53+.

Κώστας (13/07/2018 08:27)

Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου μας δεν κάθισαν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και της λογικής με την ΑΕΚ ούτε στιγμή...
Τώρα ας τα λουστούν όλα ή καλύτερα ας τα φάνε...

τα παραλέτε (13/07/2018 12:56)

το πιο ωραίο κομμάτι...
"...Υπολειτουργούν τα αυτοκινούμενα σάρωθρα (σκούπες) και τα πλυντήρια κάδων δεδομένου ότι δεν μπορούν να αδειάζουν και να πλένονται..."

Δηλαδή βρε ανίκανοι βρωμιάρηδες, θέλετε να πείτε ότι πριν γκρεμιστεί το αίσχος σας, τους πλένατε τους κάδους?

Χολέρα έχουν πάνω τους.

GeorgeAEK (13/07/2018 13:09)

Τολμάτε ρε παράσιτα που ήσασταν εξαφανισμένοι, μπλοκάρατε τα πάντα και δεν προνοήσατε για τίποτα και μιλάτε;
Και τολμάτε να βάζετε στο βρωμόστομά σας και την ΑΕΚ που σας παρακαλούσε τόσα χρόνια να συνεργαστείτε και σας πρότεινε λύσεις;
Ακόμα περιμένουμε την υψομετρική σας παλιοξεφτίλες.
Τώρα αν δεν μπορείτε να παραιτηθείτε και να πάτε στα τσακίδια.

λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει... (13/07/2018 13:31)

Πέρα από την ουσία του δελτίου τύπου του Δήμου, που δεν είναι άλλη από την φανερή πια προσπάθεια να ρίξουν τις συνέπειες των δικών τους λαθών στην πλευρά της κακής ΑΕΚ, της κακής κυβέρνησης, της κακής περιφέρειας ,της κακής αποκεντρωμένης διοίκησης και όλων των κακών αυτού του κόσμου μπας και πείσουν κανέναν αφελή, για άλλη μια φορά η φιλολογική επιμέλεια του εγγράφου απουσιάζει... Τρεις φορές το υποκείμενο χωρίζεται από το ρήμα της πρότασης με κόμμα. Ψιλά γράμματα θα μου πείτε... Ίσως να ήταν έτσι, εάν ο Δήμαρχος δεν ήταν φιλόλογος. Όμως είναι και είτε δεν διαβάζει τα δελτία τύπου που βγάζει ο δήμος είτε τα διαβάζει αλλά δεν γνωρίζει τους βασικούς κανόνες στίξης. Και στις δύο περιπτώσεις επιεικώς απαράδεκτος.

Παυλος Αεκαρας. (13/07/2018 13:35)

Σε δεκα μηνες απο σημερα γινονται οι εκλογες και ο αρουλης και η συμμορία του θα δεχτουν μια πρωτοφανη φαπα.Τα ψεμματα τελειωσαν και το 2019 θα καθαρισει η πολη απο καθε σκουπιδι.Μονη τους ελπιδα να καθυστερησουν την υπογειοποίηση για να παρουν τις ψηφους αντιγηπεδικων και να κρατησουν το όνειρο τους ζωνανο ότι δεν θα χτιστει η αγια σοφια.

Anonymous (13/07/2018 14:25)

Πόνος, απόγνωση, αδιέξοδο, στεναχώρια, κατακραυγή...
Αυτά σας αξίζουν αλήτες!
Τώρα είναι η στιγμή που οι γαύροι, οι οικοταλιμπάν, οι ψευτοεπαναστάτες, οι χασοδίκες, οι αυλικοί και τα λοιπά τσιράκια ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, και μένετε μόνοι σας με όλους εμάς θεατές να γελάμε με τα χάλια σας!

Nick (13/07/2018 16:10)

Ρε δεν θα έρθουν τα λαμόγια στις εκλογές να μου προσφέρουν κανά φυλλάδιο να δείτε τι κράξιμο θα φάνε. Αν τολμάει ας κατέβει στους δρόμους να μιλήσει με τον κόσμο και ο αντιαεκτζής γαυροδήμαρχος να δείτε τι γέλιο θα ρίξουμε.

Ανώνυμος (13/07/2018 18:57)

Τελικά γιατί ψηφίζουμε μια παράταξη κι έναν επικεφαλής για δήμαρχο ;

Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει !

Για να κλαίγονται και να δικαιολογούνται ότι για όλα τα προβλήματα φταίνε οι άλλοι ;

Πολύ βολικό να παίρνεις ένα σκασμό λεφτά ως μισθό επί μια πενταετία και να βγάζεις ανακοινώσεις και καταγγελίες για την κυβέρνηση, την περιφέρεια, την αποκεντρωμένη, τα "συμφέροντα" και δεν ξέρω 'γω τι άλλο.

Ο καθένας θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Ακόμα κι ο πιο άχρηστος.

Τίγρης (13/07/2018 20:44)

Και τώρα ψευτόμαγκα και ψευτοεπαναστάτη βασιλόγαυρε πάρκαρε 2-3 σκουπιδιάρικα έξω από τη βίλα σου.
Θα μας βρίσκεις συνέχεια μπροστά σου.
Ο εφιάλτης τώρα αρχίζει.

Ανωνυμος (14/07/2018 00:44)

Διαμαντη, καπου εχεις κανει λαθος!
Αν οι αυτοι που σχολιαζουν κατω απο τα αρθρα ειναι το καλο κομματι των ψηφοφορων τοτε ο Βασιλοπουλος θα ξαναβγει και μαλιστα πιο ανετα απο την πρωτη φορα!

Μ.Τ. (14/07/2018 02:44)

@14:25

Αγαπητέ "Βασιλάκη απ' το Καματερό", έχε υπ' όψιν τα εξής:
Δεν είναι όλα όπως φαίνονται ή όπως σου τα λένε...
Έστω κι αν το γήπεδο ξεκίνησε και μπορεί και να τελειώσει, η τοπική κοινωνία επαγρυπνεί· και δεν θ' αφήσει να μεταλλαχθεί η εμπνευσμένης πολεοδομικής σχεδίασης κυκλική Νέα Φιλαδέλφεια που ζούμε όλη μας την ζωή και αγαπάμε, σε προαύλιο μιας Ανώνυμης Εταιρείας. Πολύ περισσότερο το πολύτιμο Άλσος μας.

Όποιος θέλει να στήσει μπίζνες εδώ, να σέβεται την πόλη, τους πολίτες της και την ιστορία της.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/07/2018 09:20)

@00.44
Τι λάθος έχω κάνει; πες το μου. Εγώ δυο πράγματα έχω κάνει: πρώτον γράφω ανυποχώρητα την άποψή μου και δεύτερον έχω ελεύθερο το σχολιασμό. Σε αυτά τι λάθος βρίσκεις; δεν είμαι υπεύθυνος ούτε για το ποιος από τους αναγνώστες σχολιάζει, ούτε τι γράφει στα σχόλιά του. Δεν ξέρω επίσης τι σημαίνει "το καλό κομμάτι" των ψηφοφόρων. Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα ψήφου και σχολιασμού. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι κατά μέσο όρο αναρτάται ένα σχόλιο ανά 100 αναγνώσεις. Βγάλε τώρα εσύ πόρισμα για το καλό και το κακό κομμάτι των ψηφοφόρων...

Anonymous (14/07/2018 13:07)

@02:44
Βαγγελάκη από τα Καμίνια πες μας τι σου έχουν πει εσένα και τη δική σου αλήθεια!
Μπορεί να τελειώσει το γήπεδο;;; Χαχαχαχα
Το άλσος που λες, έχουμε δει πως κατάντησε, τα τελευταία 30 χρόνια!
Η τοπική κοινωνία που αναφέρεις μάλλον απαρτίζεται από 5-6 ομοϊδεάτες σου χαμηλής νοημοσύνης, διότι και εγώ στην τοπική κοινωνία ανήκω όπως και χιλιάδες άλλοι που λένε οτι κάτι θετικό πρέπει να γίνει επιτέλους εδώ!
Η ιστορία της πόλης που αναφέρεις (ανιστόρητε και υποκινούμενε) της Νέας Φιλαδέλφειας δηλαδή είναι ταυτόσημη με την προσφυγιά και με την ΑΕΚΑΡΑ!
Υγ. Κάνε παρέα με κανένα Σκοπιανό σου ταιριάζει! Παραχαράκτη!

@Ανωνυμος (14/07/2018 00:44) (14/07/2018 16:31)

Ναι εμείς είμαστε το καλό κομμάτι των ψηφοφόρων.
Ούτε απευθείας αναθέσεις έχουμε πάρει.
Ούτε επικροτούμε τη βρωμιά που κυριαρχεί στην πόλη σε όλη τη διάρκεια της δημαρχίας του.
Ούτε στηρίζουμε τις παρανομίες του και τις βρωμιές του σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου αντί να προσπαθήσει να συνεργαστεί και να πετύχει οφέλη για την πόλη.
Ούτε επικροτούμε τις συμπεριφορές στυλ Ερντογάν που βρίζει, απομονώνει και στοχοποιεί δημοσιογράφους που δεν γουστάρει και δεν τον γλύφουν.
Συγνώμη που δεν είμαστε τα καλά παιδιά και αντιδράμε έντονα σε όλα αυτά αντί να σκύβουμε το κεφάλι και να γλύφουμε τον βλαχοδήμαρχο ή να του δείχνουμε σεβασμό.

@Μ.Τ. (14/07/2018 02:44) (14/07/2018 16:39)

Ακου ξεφτίλα.
Η μεγαλύτερη ήττα του γαυροδήμαρχου και των κολλητών του θα είναι όταν με την ολοκλήρωση της υπογειοποίησης, της νέας μεγάλης πλατείας και του περιβάλλοντα χώρου θα διαπιστώσει ο κάθε δημότης απο μόνος του το πόσο έχει αλλάξει η πόλη προς το καλύτερο.
Και τότε ο γαυροδήμαρχος δεν θα βρίσκει τρύπα να κρυφτει απο την ντροπή του.
Θα φροντίσουμε κι εμείς να θυμίζουμε για πάντα όλες τις δηλώσεις και τις εκτιμήσεις καταστροφολογίας με τις οποίες πορεύθηκε αυτά τα χρόνια.
Θα διαπιστώσει ο απλός πολίτης τι σημαίνει το Αλσος με την παρέμβαση της ΑΕΚ και τι με τη διοίκηση του ψευτοοικολόγου με τα παραμύθια και το βρωμοσταθμό του για τον οποίο δεν έκανε ποτέ τίποτα και τον υπερασπίστηκε με πάθος.
Ερχεται η ώρα της κρίσης λαμόγια.

Ανωνυμος (14/07/2018 21:07)

Απλα Διαμαντη εχει βρει καποιος χωρο και αλλαζοντας ονοματα βριζει τον Βασιλοπουλο με ποδοσφαιρικους και αντιαεκτζηδικους χαρακτηρισμους! Αυτο ειναι που επιζητα και ο Βασιλοπουλος θελωντας να παρουσιασει τον εαυτο του ως μαχητη κατα της κατασκευης του γηπεδου ωστε να συσπειρωση παλι ολους οσους τον ψηφισαν μετα την Αεκτζιδικη συγκεντρωση την ημερα της κεντρικης προεκλογικης του ομιλιας που του εδωσε και την δημαρχια!
Το λαθος το δικο σου ειναι οτι αντι να επιμενεις στην πολιτικη κριτικη μπερδευεις και το γηπεδο μεσα και τους δινεις αλλοθι!
Το εχω ξαναγραψει και θα το γραφω συνεχεια!
Οποιος πολιτευτηκε στην Φιλαδελφεια με την σημαια του ποδοσφαιρου και του γηπεδου, ΑΠΕΤΥΧΕ!

Διαμαντής Σεϊτανίδης (14/07/2018 22:02)

@21.07
Στα ζητήματα που αφορούν στην ΑΕΚ, δεν μπορώ να μην την αναφέρω. Αλλά στα άλλα, ειλικρινά θα ήθελα να μου πεις πού εμπλέκω την ΑΕΚ ενώ δεν πρέπει να εμπλακεί. Δώσε μου 2-3 παραδείγματα, για να καταλάβω.

Εγώ έχω ένα χώρο ελεύθερου σχολιασμού. Εάν το επίπεδο δεν αρέσει, δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι. Μπείτε κι όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας πιο σοβαρούς, και γράψτε.

Ρίξε μια ματιά σε όσα sites έχουν σχολιασμό. Εκεί θα καταλάβεις ότι πολλές φορές ο διάλογος εκτρέπεται, όχι πάντα στο επίπεδο που θα ήθελαν ορισμένοι. Ο διαχειριστής δεν μπορεί να κάνει κάτι σε αυτό. Περιμένω τα παραδείγματα για εμπλοκή από μέρους μου της ΑΕΚ σε θέματα που είναι άσχετα. Ευχαριστώ.

@Ανωνυμος (14/07/2018 21:07) (15/07/2018 08:10)

Βλέπεις εσύ κανέναν να πολιτεύεται με τη σημαία της ΑΕΚ και του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια;
Κανείς δεν πρόκειται να το κάνει γιατί δεν το έχει ανάγκη ούτε η Φιλαδέλφεια, ούτε η ΑΕΚ.
Απο κει και πέρα εφόσον ο Βασιλόπουλος είναι ορκισμένος εχθρός της ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην πόλη παρά μόνο μίσος και πόλεμο θα τα ακούει χοντρά και απο τους Αεκτζήδες και από όσους διαπιστώνουν την ανικανότητα και την ανεπάρκειά του.
Εσύ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις;
Αν ο κόσμος της Φιλαδέλφειας που δεν υποστηρίζει την ΑΕΚ διαθέτει τέτοια νοημοσύνη ώστε να επανεκλέξει έναν τέτοιο αποτυχημένο δήμαρχο απλά επειδή κάνει πόλεμο στην ΑΕΚ ας το κάνει. Ο ίδιος κόσμος είναι που θα λουστεί την ανικανότητα του. Στην ΑΕΚ πλέον δεν μπορεί να κάνει κακό παρά μόνο στους πολίτες.
Ο καθένας πληρώνει στο τέλος για τις επιλογές του. Είτε πρόκειται για τον ίδιο τον δήμαρχο είτε για τους ψηφοφόρους του.

γαυροτρολ (15/07/2018 15:14)

Ο μονος που αλλαζει ονοματα απο το 2013 εισαι εσυ και σταματα να τρολαρεις συνεχεια.Ποτε ο κοσμος της ΑΕΚ δεν ψηφισε οπαδικα ΠΟΤΕ αλλα εγω ηδη ξερω παρα πολλους που για πρωτη φορα θα το κανουν τον μαιο και μεσα σε αυτους ειμαι κι εγω κι αυτο τρεμετε ολοι.Κανε υπομονη μεχρι τον μαιο και θα δεις ποσο τεραστια ειναι η δυναμικη του κοσμου της ΑΕΚ.

Nick (15/07/2018 17:34)

Αυτό το έκτρωμα που κυβερνάει την πόλη δεν χρειάζεται να είσαι Αεκτζής για να το στείλεις στα τσακίδια. Μια ματιά στην πόλη χρειάζεται για να απολαύσεις το έργο του.
Αλλά βέβαια τα λαμόγια έχουν τόσο θράσος που στις εκλογές μπορεί να ακούσουμε ότι φρόντισαν και για την μετεγκατάσταση του σταθμού μεταφόρτωσης.
Θα το πληρώσουν όμως το θράσος και την υπεροψία τους να είστε σίγουροι.

Κώστας (15/07/2018 17:46)

Πότε εμφανίζεσαι σαν ούγκανος, πότε εμφανίζεσαι σαν ανωνυμάκος, πότε σαν αηδία... σε πήραν χαμπάρι όλοι βλαμμένε... βρες κανένα άλλο παιχνίδι να γεμίζεις την ανούσια ζωή σου... ο μοναδικός σου σκοπός να δημιουργήσεις εντυπώσεις απέτυχε!
Α, και που είσαι δε θα πιάνεις την ΑΕΚΑΡΑ και το λαό της στο στόμα σου αν δεν κάνεις 10 γαργάρες με Listerine πρώτα σιχαμένε...

Μ.Τ. (15/07/2018 18:08)

@"Βασιλάκη απ' το Καματερό" (13:07 και 16:39) Γιατί τέτοιος πανικός για το ότι μπορεί και να τελειώσει το γήπεδο; Δεν είσαι σίγουρος; Λογικό! Κι εγώ στη θέση σου, αν ήμουν οπαδός και με είχαν πουλήσει σε κάποιον Τροχανά και μετά από χρόνια με έριχναν στη Δ΄Εθνική, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια την ιστορία της ομάδας για να αγοραστεί κοψοχρονιά, δεν θα ήμουν σίγουρος για το αγνό των προθέσεων...
Πάμε παρακάτω... Τα σχόλιά σου δείχνουν ότι δεν είσαι καν οπαδός αλλά τσάτσος του ταλήρου. Εφόσον το γήπεδο χτίζεται, γιατί τέτοιο ζόρι για το τι θα γίνει στην υπόλοιπη Φιλαδέλφεια; Γήπεδο... "στα" Φιλαδέλφεια δεν ήθελες; Αυτό δεν ήταν -υποτίθεται- το ζητούμενο και μόνο;
Άκου τώρα και το καλύτερο... Εγώ τον Βασιλόπουλο δεν τον ψήφισα ούτε τη 1η ούτε και τη 2η Κυριακή. Τώρα όμως, με αυτά που σου ξεφεύγουν, ότι σας ενδιαφέρει ο έλεγχος της πόλης (και όχι τόσο το γήπεδο) με κάνεις να το σκεφτώ. Το ίδιο θα κάνουν κι οι χιλιάδες συμπολίτες μου που δεν θέλουν να ζουν σε συνθήκες Παλέρμο.

Προς το ανιστόρητο βλαχάκι 13:07 (15/07/2018 18:23)

«Η ιστορία της πόλης που αναφέρεις (ανιστόρητε και υποκινούμενε) της Νέας Φιλαδέλφειας δηλαδή είναι ταυτόσημη με την προσφυγιά και με την ΑΕΚΑΡΑ!»

Ούτε τι σημαίνουν τα αρχικά της ομάδας σου δεν ξέρεις!!! Γι' αυτό, αυτά να πας να τα πεις σε εκείνον που θέλει την Αθλητική Ένωση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ να την κάνει ποντιακό σωματείο.

Α! Και που 'σαι... Η συντριπτική πλειοψηφία των Φιλαδελφειωτών προσφύγων είναι Σμυρνιοί. Η ομάδα σου ιδρύθηκε στους Αμπελόκηπους και απλά κάποτε σας έδωσαν μια έκταση στο Άλσος. Τα παραμύθια σου για "τους μικρασιάτες παπούδες που το έχτισαν" δεν τα πιστεύει κανένας.

Νονός (15/07/2018 21:41)

Δεν κατάλαβα; Τι έχει το Παλέρμο;

επικος γαυροτρολ (16/07/2018 00:13)

Καππαδοκίας (21/05/2017 18:29)
Οι πικροδάφνες άνθισαν. Οι ευκάλυπτοι μεγαλώνουν. Η φύση κάνει τη δουλειά της και μείς πίνουμε το απογευματινό καφεδάκι στο υπέροχο μπαλκόνι μας. Αντε και του χρόνου. Να είσαι καλά κ Γρανίτσα.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (01/06/2017 12:13)
Καλό μήνα, μετράμε αντίστροφα και επίσημα πλέον αφού ΠΑΕ και Τίγρης διαβεβαίωσαν ότι η άδεια βγαίνει αυτό τον μήνα. Εσείς κρατάτε τη ΣΤΡΟΥΓΚΑ αλλά η ΣΤΡΟΥΓΚΑ καλά κρατεί αφού άδεια δεν θα δείτε ούτε σε δέκα χρονια. ΣΤΡΟΥΓΚΑ-αεκολεδες σημειώσατε ασσο.ΕΒΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ .ΧΑΧΑΧΑ

@00:13 (16/07/2018 02:06)

Κατι φρeσκο εχεις να πεις; να απαντήσεις;
Όχι ε;
Περιμένεις τη "γραμμή" αύριο στο περίπτερο που θα σου πάρουν τσιγάρα;

Γαυροτρολ (16/07/2018 13:19)

20-7-2018 Ενας χρονος απο τοτε που μπηκαν οι μπουλντόζες για καθαρισμο στα αγια χωματα.Χρονια μας πολλα γαυροτρολ γιατι κι εσυ ασχολεισαι με την αγια σοφια πιο πολυ απο εμας.Υγ.Εχεις γράψει εκατονταδες μπαρουφες για αυτο και θα δημοσιευω συχνα παλιοτερα ποστ σου.

@Μ.Τ. (15/07/2018 18:08) (16/07/2018 18:45)

Γαυροξεφτίλα εγώ σε αντίθεση με εσένα μένω Ν.Φιλαδέλφεια και δεν με ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο. Με ενδιαφέρει και το Άλσος και η συνολική εικόνα της πόλης και ακόμα πιο σημαντικό να έχουν δουλειά τα μαγαζιά και οι πολίτες της.
Γι αυτό θα τσακίσουμε στις εκλογές τα εκτρώματα που διοικούν τον Δήμο που δεν πρόσφεραν το παραμικρό ούτε στο Άλσος ούτε στην πόλη.
Και άσε άσχετε τα παραμύθια για τον Τίγρη.
Όταν έφυγε την πρώτη φορά δεν είχε την οικονομική δύναμη να την κρατήσει μόνος του.
Με την πτώση στη Γ απλά χάθηκε μόνο μια χρονιά αφού ήδη είχαμε πέσει στη Β και τώρα φτιάχνουμε γήπεδο και παίρνουμε τίτλους.
Εσένα θα σε βόλευε να παραμείνουμε αδύναμοι και καταχρεωμένοι για χρόνια όπως έκανε ο ΠΑΟ και να έχουμε παρόμοια τύχη.
Περαστικά και κοίτα να το συνηθίσεις ότι ο Τίγρης θα συνεχίσει να σας γλεντάει.

επικος γαυροτρολ 2 (16/07/2018 23:18)

Δεν θα μας νικησετε ποτε χουλιγκανς (10/06/2017 18:11)
Δεν μπορει κανενας να λεει οτι η παραγκα ξεκιναει αμα δεν εχει δει λεφτα!! Εσεις οι χουλιγκανς ειστε οι πιο κουτοι που αφησατε τους αλλους σας τη να γκρεμισουν ενω δεν ειδατε πρωτα αν σας εδωσαν τα λεφτα! Φευγει συντομα ο λαθρεμπορας σας και θα ειναι στα χερια σας η επιχειρηση, κανενας δεν την αναλαμβανει στη πεθαμενη χωρα.Kαππαδοκίας (10/06/2017 21:09)
Μαζευτήκαμε στην βεραντάρα μας και παραγγείλαμε για βραδυνό με τους γειίτονες και φίλους. Περιμένουμε να απολαύσουμε και το φεγγάρι στην δροσερή βραδιά. Α βρε Γρανίτσα. Να εισαι πάντα καλά. Θα πίνουμε στην υγειά σου.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (13/07/2017 20:22)
Καλα σοβαρα ακομα ελπιζετε οτι θα βγει η αδεια;
Ποιος θα ριξει τη τζιφρα να γελασουμε οεο;

@επικος γαυροτρολ 2 (17/07/2018 23:28)

Μπράβο φίλε. Ετσι για να θυμάται ο καθένας με τι καραγκιόζηδες έχουμε να κάνουμε.

Μ.Τ. (18/07/2018 02:00)

@18:45 Εμένα Βασιλάκη δεν μ' ενδιαφέρει στο ελάχιστο καμμία Α.Ε. που εμπορεύεται ποδόσφαιρο. Ούτε η κίτρινη, ούτε η κόκκινη ούτε η πράσινη. Αυτό δεν έχεις καταλάβει και λες ό,τι να 'ναι νομίζοντας ότι μιλάς με κάποιον που περιστρέφεται η ζωή του γύρω απ' το τόπι.
Εκείνο που μ' ενδιαφέρει είναι να είμαι κυρίαρχος στην πόλη μου ως πολίτης. Να μπορώ να κυκλοφορήσω με την οικογένειά μου Κυριακή απόγευμα στη Νέα Φιλαδέλφεια που ζω. Τα οπαδικά σoυ και τα "γαύρος" και τα τοιαύτα που μου γράφεις με τα μυαλά στα κάγκελα δεν με αγγίζουν. Πως να στο πω... Ξεκόλλα.

Και να στο πω κι αλλιώς... Γιατί να δω με συμπάθεια την ΑΕΚ ως Φιλαδελφειώτης, όταν αξιώνει να φύγει κάτι μέσα από το Άλσος (που βεβαίως κακώς διατηρούνταν χωρίς να έχει βρεθεί λύση τόσα χρόνια) όταν δεν επηρρεάζει το έργο της στο χτίσιμο του νέου γηπέδου; Γιατί να δω με συμπάθεια την ΑΕΚ όταν έχω δει συμπολίτες μου να τραμπουκίζονται από οπαδούς ή φερόμενους ως οπαδούς της;

Γαυροτρολ (18/07/2018 13:18)

Θες να βαλω ολα τα ποστ σου που δηλωνεις οπαδος του οσφπ και τα τσουκαλαδικα που εχεις γραψει κατα καιρους?Σταματα πια το τρολαρισμα ουτε φιλαδελφιωτης εισαι Σαββα σε λενε μενεις μανιατικα και εχεις το γνωστό εμετικο σαιτ.

Anonymous (18/07/2018 19:12)

Μην ασχολείσαι με τους καθυστερημένους τους γαύρους... Άστους εκεί κρυμμένους στη φωλιά τους γιατί στα Φιλαδέλφεια μόνο στην τρυπούλα τους περιορίζονται να τσακώνονται με το πληκτρολόγιο τους!

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΩΤΗΣ (19/07/2018 13:08)

@επικος γαυροτρολ 2 (16/07/2018 23:18)
Μακαρι να μην ολοκληρωθει το εκτρωμα!!!!
Πιστευεις οτι θα σταματησουν τα εργα και να σωθουμε απο τα μελλοντικα ασχημα των 1980-2003;;;
Αμα δεν ολοκληρωθει, τοτε ΔΕΝ θα κανονισω μεταφορικη για να φυγω απο δω!!! Αλλα να μην ειμαστε σιγουροι, μονο αν γινοταν εκτος φιλαδελφειας το εκτρωμα και εκει γινοταν κατι καλο, οπως νοσοκομειο , σχολεια τοτε θα ΗΤΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΓΥΗΣΗ εδω να επενδυσει ο καθενας και να μεινει με το αισθημα μονιμης ασφαλειας!!!! Αλλα ειμαι πολυ περηφανος που γραφτηκε στην ιστορια το ΟΧΙ απο εμας και το Δημαρχο μας που ψηφισαμε να μην ανοιξει τις πορτες σε κανεναν οπαδο-μεγαλεμπορα!!!! Ολοι οι δημαρχοι το ιδιο θα εκαναν, βρεθηκε καποιος δημαρχος που να παραχωρησε τη γη του στους οπαδους της "αεκ";;; Φυσικα οχι!!!

Μ.Τ. (19/07/2018 13:51)

@13:18 , @19:12 (δηλαδή "Βασιλάκη απ´ το Καματερό") ζεις σ´ ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν ξέρω αν για την περίπτωσή σου φταίει η ζέστη ή η χρήση ουσιών. Μπορεί και τα δύο. Οι γιατροί σου κάτι περισσότερο θα ξέρουν, αν και η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά με την περίπτωσή σου. Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις(;) εσύ. Τουλάχιστον (ανθρωπιστικά και μόνο για την ψυχική σου ισορροπία) σταμάτα να βλέπεις γαύρους παντού. Μανία καταδιώξεως λέγεται και υπό προϋποθέσεις γιατρεύεται. Ψάξτο. Είναι κρίμα για νέο παιδί τέτοια κατάντια.

Δημοτης (19/07/2018 18:21)

Αυριο 20-7-2018 κλεινουμε ακριβως ενα χρονο απο τοτε που οι πρωτες μπουλτοζες μπηκαν για καθαρισμο στα αγια χωματα!!! Ημουν απο τους τυχερους που ημουν κοντα στον ναο εκεινη την ωρα και ειδα αυτες τις στιγμες που ολοι ονειρευομασταν χρονια.Φυσικα αμεσως αρχισε η λασπη. Τις μπουλτοζες τις φωναξε το δασαρχειο για λογους πυρασφαλειας,ο δημος για λογους καθαρισμου,ο Μελισσανιδης κοροιδευει τους αεκτζηδες και τους φερνει μπουλτοζες ενω δεν θα παρει ποτε την αδεια κτλ.Εγω απλως οταν βρεθηκα εκει ρωτησα εναν οδηγο το πολυ απλο.Ποιος σας εστειλε εδω;Και η απαντηση του ηταν.... η ΑΕΚ και εκει για μενα ολα ειχαν τελειωσει και το ονειρο απλως ειχε ξεκινησει.Ο πολεμος βεβαια συνεχιστηκε και τις επομενες μερες και θα συνεχιστει μεχρι και το τελος αλλα εμεις θα νικησουμε οτι και να κανουν.Ζητω η ΑΕΚ ζητω η προσφυγια ζητω η αγια σοφια.Χρονια μας πολλα αδελφια ενωσιτες.

GeorgeAEK (20/07/2018 21:52)

Κλείνουμε ένα χρόνο έργα στην γηπεδάρα και τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς τα είχαμε προβλέψει.
Εφαρμόζεται η νομιμότητα και οι χρηματοδοτούμενοι επέστρεψαν στις σκουλικότρυπές τους.

γαυροτρολ (21/07/2018 00:01)

Δυστηχως για σενα εγω ειμαι μονο ο 13.18.Ευτυχως για εμας υπαρχουν απειρα ποστ σου εδω που δηλωνεις γαυρος και μην με αναγκασεις να βαλω παλι διαφορες μπαρουφες που εχεις γραψει.Ξεχασες να γραψεις οτι ο ρουκλης ποτε δεν ειπε οτι δεν θελει γηπεδο ακομα και τωρα δηλωνει οτι ειναι υπερ του γηπεδου για αυτο τον ψηφισαν πολλοι ενωσιτες αριστεροι και κυριως οτι στην παραταξη του υπαρχουν στελεχη οπαδοι της ΑΕΚ που δηλωναν φανατικα υπερ του γηπεδου και τους ψηφισαν για αυτο το λογο αρκετοι οπαδοι της ΑΕΚ.Αν ο ρουλης ελεγε στα ισα δεν θελω γηπεδο δεν θα εβγαινε ουτε πεμπτος και βαζεις στοιχημα οτι ΠΟΤΕ δεν θα το πει;Ασε λοιπον τα παραμυθια γιατι ακομα κι οταν βγηκε η πρωτη του δηλωση ηταν να μην ανησυχουν οι οπαδοι της ΑΕΚ για το θεμα του γηπεδου με αποτελεσμα στα γραφεια του να γινει σεισμος απο χειροκροτηματα.Αφελεις ναι χαζοι ναι θυματα ναι οσοι αεκτζηδες τον ψηφισαν αλλα ποτε δεν βγηκε στα ισα να πει τι θελει ο ρουλης.

γαυροτρολ 3 (21/07/2018 01:08)

Πιο Δεξιός πεθαίνεις... (10/04/2017 20:26)
Το μεγάλο γέλιο θα πέσει από την Μεγάλη Τετάρτη και μετά... Όταν τα κιτρινόμαυρα χρυσόψαρα θα πρέπει να αρχίσουν να κυνηγάνε τα υπουργεία για την άδεια... Και μετά, θα πρέπει να κυνηγάνε την υπογειοποίηση και την μεταφορά των σκουπιδιάρικων... Με αυτούς τους ρυθμούς... Ούτε το 2020 δεν θα έχουν μπει μπουλντόζες στο οικόπεδο της ΑΕΚ.... ΚΑΛΉ ΑΝΆΣΤΑΣΗ με κόκκινα αυγά!!!Φάτε σανό. Κερνάει ο διοικητικός ηγέτης. (27/07/2017 01:58)
Άδεια? Ποια άδεια? Ένα χαρτί είναι χωρίς καμιά αξία που φτάνει απλά μια προσφυγή εναντίον της για να κηρυχθεί άκυρη. Όλα αυτά τα ξέρει φυσικά ο διοικητικός ηγέτης και παρόλα αυτά την πασάρει ως σανό σε όποιον θέλει να το φάει. Οσο ο κόσμος της ΑΕΚ αποτελείται από οπαδούς και όχι από σκεπτόμενους ανθρώπους, διάφοροι διοικητικοί ηγέτες θα τον αντιμετωπίζουν ανάλογα.Γαύρος (09/11/2015 01:06)
Αααστέρι μου! Χανούμια περαστικά. Θέλετε κα γήπεδο.@GeorgeAEK (20/07/2018 21:52) (21/07/2018 13:05)

Ανάκληση της από 21.02.2018 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της
Εταιρείας περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των Ευρώ
είκοσι εκατομμυρίων (€20.000.000) με την έκδοση δύο εκατομμυρίων (2.000.000) νέων κοινών
ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών, με ονομαστική αξία και τιμή διάθεσης ευρώ δέκα (€10) εκάστη

Nick (21/07/2018 18:56)

Ετσι μπράβο να θυμόμαστε τι έγραφαν τότε οι ξεφτίλες και τι πραγματικά ισχύει.
Η μεγάλη ξεφτίλα θα έρθει όμως όταν αρχίσουν να φαίνονται τα οφέλη απο την υπογειοποίηση και την συνολική διαμόρφωση του χώρου μέχρι τον πρώην σταθμό μεταφόρτωσης.
Οι διάφοροι Αρούληδες θα το βουλώσουν μια και καλή.

@(21/07/2018 13:05) (22/07/2018 09:30)

Σταμάτα τα παραμύθια και την κλάψα και μάθε να ζεις με το γήπεδο άσχετε.

Κώστας (22/07/2018 14:03)

Σε όλα μέσα έπεσαν οι ανόητοι... χαχαχαχαχα
Ας μας πουν τώρα με την υπογειοποίηση τι θα γίνει σύμφωνα με τις έγκυρες προβλέψεις τους!

Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (22/07/2018 18:37)

και ολίγον "πουθενάς"
Αφιέρωση σε αυτούς που κρύβουν την αλήθεια απ τον λαό της ΑΕΚ στο όνομα το συμφερόντων μιας κλίκας.
http://www.dikefalos1924.gr/DIKEFALOS1924_INVITATION_21-8-2018.pdf
που ακολουθεί ιστορικά το αίτημα...
www.dikefalos1924.gr/ΕΚΘΕΣΗ_ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ1924_ΔΣ.pdf
αυτά προς το παρόν... Τα άλλα σε λίγο στην οικοδομή.

Δημότης (22/07/2018 20:39)

Για πες μας ρε Παύλο που έγινες tasos, Nick, Κώστας, George, GeorgeAEK, Tιγρης και άπειρα ανώνυμα κλπ
τι θα γίνει με την υπογειοποιήση.

Γνησιος δημοτης (22/07/2018 22:27)

Εγω γαυροτρολ δεν γραφω με 10 ονοματα σαν εσενα και σταματα τα παραμυθια.Μην αγχωνεσαι απο πολυ εγκυρες πηγες που εχω εμαθα οτι ξεκιναει η υπογειοποίηση φθινοπωρο.Καλα ακομα ελπιζεις οτι δεν θα γινει το μουσειο μικρασιατικου ελληνισμου που μεσα θα εχει ενα γηπεδο;

@Δημότης (22/07/2018 20:39) (22/07/2018 22:51)

Ανεγκέφαλε αφού δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποιείσαι θα το πούμε άλλη μια φορά. Ο λαός της ΑΕΚ τα χώνει στον γαυροδήμαρχο και τους γλύφτες του όπου τους πετύχει.
Ο λαός της ΑΕΚ δεν αποτελείται απο ένα άτομο το οποίο έχει ανάγκη να γράφει με πολλά ονόματα για να δείχνει ότι είναι πολλοί.
Ο λαός της ΑΕΚ έδειξε την δύναμη του και στο γήπεδο και μέσα στην πόλη.
Η μήπως ρε ξεφτίλα τον Μάιο πανηγύριζε για τον τίτλο στην πόλη μας ένα άτομο με πολλά ονόματα;

@(22/07/2018 20:39) (22/07/2018 22:55)

Ποια υπογειοποίηση καρπαζοεισπράκτορα;
Αυτή που την θέλει και την έχει εγκρίνει και η περιφέρεια και η κυβέρνηση;
Αυτή για την οποία ο γαυροδήμαρχος δεν μπορεί να προκαλέσει καμιά καθυστερηση γιατί δεν έχει καμία αρμοδιότητα;
Μα τόσο χαμηλής νοημοσύνης είσαι πια;

@Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (22/07/2018 23:00)

Καλά συνέχισε την κλάψα σου άσχετε παραμυθά και όταν τελειώσει το γήπεδο θα σου θυμίσουμε και θα σου αφιερώσουμε τις ανοησίες που γράφεις σήμερα. Όπως κάνουμε άλλωστε τώρα με μερικές δεκάδες ακόμα γελοίες προβλέψεις και αναρτήσεις σου του πρόσφατου παρελθόντος. Αντε γειά και περαστικά.

Κώστας (23/07/2018 12:26)

Όπως γίνεται το γήπεδο, όπως γκρεμίστηκε ο βρωμοσταθμός, όπως έκλεισε η στρούγκα, όπως κρύβεσαι, όπως είμαστε πια πρωταθλητές... έτσι θα γίνει η υπογειοποίηση, το μετρό, το άλσος καλύτερο... Άντε για ύπνο τώρα νούμερο χρηματοδοτούμενο!

Ανωνυμος (23/07/2018 14:44)

22:27, 22:51, 22:55, 23:00, 12:26
σε παράκρουση ο Βασιλάκης απ´ το Καματερό. Κάνει και ζέστη είναι κι αλβανικά αυτά που πίνει και να τα αποτελέσματα.

Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (23/07/2018 14:46)

Ως συνήθως απάντηση επί της ουσίας μηδέν. Άλλα λόγια ... και ύβρεις. Που θα βρεθούν τα λεφτά μπορείς να δώσεις απάντηση λαμόγιο; Πόσοι είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό ξέρεις. Το αφεντικό σου και η κλίκα που το περιβάλει όλο υποσχέσεις δίνουν δεξιά και αριστερά. Απο λεφτά καβούρια έχουν. Μπορείς να απαντήσεις γιατί απέτυχε η αύξηση κεφαλαίου και ποιο είναι νέο σχέδιο απατεωνιάς; Αν όχι περιορίσου στο σκοτάδι ενημέρωσης που έχει επιβάλει το μεγαλολαμόγιο. Οι σωστοί ξέρουν ενημερώνονται και περιμένουν.

Nick (23/07/2018 16:14)

Μου αρέσει που ο γνωστός γαύρος τολμάει και μιλάει ακόμα και για την υπογειοποίηση. Αυτή δηλαδή που έχει το οκ της κυβέρνησης και δεν μπορεί να την εμποδίσει κανένας. Έλεος.

γαυροτρολ (23/07/2018 17:29)

Εισαι ψυχικα αρρωστος και φανταζεσαι οτι σου μιλαει ενας; αλλα παμε παρακατω σαββα.Τα λεφτα υπαρχουν και τα βλεπεις μεσα στην αγια σοφια.Ενα χρονο ρε ηλιθιε ποιος πληρωνει τους εργατες ,τα υλικα πως αγοραζονται ,η πρωτη φαση πως τελειωσε,η δευτερη πως κοντευει 6 μηνες;Μην ξανατολμησεις λαμογιοο γαυρε να ξαναγραψεις για απληρωτους εργατες γιατι θα σου κανουν μηνυση οι ιδιοι καταλαβες;Ο επιβητορας σου αγοραζει παικταραδες φτιαχνει γηπεδαρα,χτιζει προπονητικο ,δινει λεφτα στην ερασιτεχνικη.Μακαρι να ηταν ολοι οι καβουρες ετσι χαζουλη.Για τελευταιο σου εχω σημερινο βιντεο 23-7-18 https://www.youtube.com/watch?v=Tw0INv5TxmY.Κοιτα τσατσε τι γινεται θαυμασε την νεα αγια σοφια που οταν θα γινει ο τιγρης θα πει.Σε νικησα Ιουστινιανε .

Ανώνυμος (23/07/2018 17:38)

@Nick (23/07/2018 16:14)
Έλα βλακάκο. Κούρασες με τις σαχλαμάρες σου.

γαυροτρολ 4 (23/07/2018 17:39)

Αμαν Tasos (18/01/2018 16:21)
Aπ την αγωνία σου έχεις λαλήσει george. Ποιο γήπεδο βρε ταλαίπωρε. Μήνυση για τις ακάλυπτες επιταγές της 1ης ημιφάσης στο αφεντικό σου προετοιμάζουν. Τι δε το έμαθες;Αμαν Tasos (25/01/2018 18:29)
Kωστο-george στην τρύπα σου. Εδώ στη Φιλαδέλφεια κάνει κουμάντο ο λαός της. Τώρα που κάνει και κρύο μπορείς να δικαιολογείς και 1μιση και 2μιση φάσεις. Να κλαδεύεις και να καθαρίζεις στο καταπατημένο σου, αλλά για να φτιάξεις το έκτρωμα χρειάζεσαι και μύρια. Με πορδές δεν βάφουν αυγά Παύλο μου. Πες στο αφεντικό σου να πληρώσει καμιά επιταγούλα γιατί έχει βρομίσει στην αγορά και δεν βλέπω νέα κορόιδα.
@tasos (05/02/2018 20:07) (08/02/2018 22:13)
Mα τέτοια στραβομάρα; Το σπίτι του παππού μου το βλέπω. Εσύ που βλέπεις γήπεδο ηλίθιε. Χωράφι ήταν και χωράφι θα παραμείνει, γκεγκε;

Κώστας (23/07/2018 17:50)

Ένα, ένα τα επιχειρήματα σας καταρρέουν... τα 4 τελευταία χρόνια πηγαίνετε από φάπα σε φάπα... οι ήττες σας απανωτές, δε βαρεθήκατε ακόμα να ξεφτιλίζεστε;;;
Μετρημένοι στα δάκτυλά του ενός χεριού είστε... παρόλα αυτά δεν εμφανίζεστε πουθενά!!
Ελάτε να σταματήσετε τα έργα, ελάτε να πείτε στο λαό της ΑΕΚ τις απόψεις σας, εσείς γαύροι, οικοταλιμπάν, επαναστάτες του δημοσίου, αυλικοί του Αρούλη, δήθεν φιλήσυχοι κτλ... πόσο θα γράφετε τις μπαρούφες σας ακόμα;; Πόσο θα κρύβεστε ακόμα;; Μετά το τέλος του ναού, της υπογειοποίησης και των εκλογών θα το βουλώσετε ή θα βρείτε άλλο τροπάριο;;
Πόσες σφαλιάρες θέλετε ακόμα για να καταλάβετε οτι είστε γελοίοι και οτι λέτε ισχύει και γίνεται το αντίθετο;;;

@Ανωνυμος (23/07/2018 14:44) (23/07/2018 18:37)

Δεν κλαίω εγώ και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ παράσιτο. Εσύ και ο γαυραρούλης σου κλαίτε μέρα νύχτα.
Είσαι απλά για λύπηση που τολμάς μετά απο τέτοιο ρεζιλίκι και μιλάς ακόμα.

@Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (23/07/2018 18:55)

Λοιπόν γαυροπαράσιτο έχω κάνει μερικές ερωτήσεις τα τελευταία 4 χρόνια και απάντηση δεν πήρα.
Δεν το περίμενα άλλωστε απο έναν άσχετο χρηματοδοτούμενο.
Θα αναφέρω μόνο μερικές βασικές απόψεις και προβλέψεις σου σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου μας για να διαπιστώσει και ο κάθε άσχετος με το θέμα ποιος απο τους δυο μας είναι ο βλάκας και το κορόιδο.
1.Το γήπεδο θα το μπλοκάρει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση.
2.Το γήπεδο θα τα μπλοκάρει η Περιφέρεια.
3.Το γήπεδο θα το σταματήσουν οι αποφάσεις του ΣτΕ με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του γαυροδημάρχου.
4.Δεν υπάρχει σχέδιο, ο φάκελος για την οικοδομική άδεια είναι άδειος, όλα είναι ψέματα και ο Τίγρης μας δουλεύει.
5.Ακόμα και όλα αυτά να τα ξεπεράσει δεν θα βάλει φράγκο και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν έργα.
Λοιπόν αφού απέτυχες σε όλα όσα προέβλεψες γαυροξεφτίλα εγώ σου λέω ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ.
Ποιόν θα πιστέψει ο οποιοσδήποτε; Εσένα τον γελοίο παραμυθά ή εμένα που έχω δικαιωθεί στα πάντα;
Αντε γεια κορόιδο.


@(23/07/2018 14:46) (23/07/2018 22:45)

Μάλλον έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο μαζί ο οποίος μάλιστα θέλει απάντηση επι της ουσίας.
Τόσα χρόνια τι ακριβώς απάντηση δίνουμε για όλα τα θέματα του γηπέδου;
Απάντηση επι της ουσίας λέει ενώ έχει χτιστεί ήδη το μισό γήπεδο και βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος.
Τα χρήματα θα βρεθούν καρπαζοεισπράκτορα εκεί που βρέθηκαν μέχρι σήμερα. Αν δεν φτάνουν οι όποιοι χρηματοδότες και χορηγοι θα βάλει τα υπόλοιπα ο Τίγρης.
Αντε τώρα βρες μια γωνιά να ξανακλάψεις.

@Ανωνυμος (23/07/2018 14:44) (23/07/2018 23:08)

Ετσι θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι μίζερε. Κλαίγοντας πάνω απο τα δικά μας μηνύματα χαράς και δικαίωσης.

@ (23/07/2018 14:46) (23/07/2018 23:12)

Πήγε σήμερα ο Τίγρης να επιθεωρήσει τα έργα.
Με πολύ μεγάλη χαρά τον υποδέχτηκαν οι απλήρωτοι.
Γύρνα τώρα πλευρό και συνέχισε τον ύπνο σου. Μπορεί και να ονειρευτείς ότι δεν υπάρχει γήπεδο.

Ανωνυμος (24/07/2018 07:17)

Ρωταω εγω πολυ απλα.Ποιος θα εμπαινε σε ενα σαιτ και θα εγραφε εδω και 5 χρονια συνεχεια κατα του γηπέδου πετωντας οτι λασπη μπορει να βρει?Μονο καποιος που πληρωνεται για αυτο η καποιος ορκισμενος εχθρος της ΑΕΚ. Ο τυπος ανηκει και στις δυο Κατηγορίες. Σεβασου τουλαχιστον τις οικογενειες των εργατων που τρωνε ψωμακι απο το εργο γιατι μπορει να δημιουργήσεις μεγαλο προβλημα.Γαυρε ολα εχουν ενα οριο.

Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (24/07/2018 11:33)

Τόσο πολύ έχεις τρομάξει που απαντάς με Λερναίο τρόπο.

@(17:38) @(17:39) (24/07/2018 11:56)

Διαθέτεις τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης που βλέπεις ακόμα το γήπεδο χωράφι.
Όσο είναι το γήπεδο χωράφι άλλο τόσο είναι ακάλυπτες και οι επιταγές.
Το μόνο ακάλυπτο είναι η βλακεία σου καρπαζοεισπράκτορα.
Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι θα συνεχίσεις να κλαίγεται για πάντα κορόιδο.

Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (25/07/2018 12:20)

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/mpainoyn-ta-20-ekat-gia-thn-agia-sofia.5088075.html

Κώστας (25/07/2018 14:26)

@Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (25/07/2018 12:20)
Σεβάσου τουλάχιστον τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν και σίγησε επιτέλους καραγκιοζάκο χρηματοδοτούμενε... Δεν είναι ώρα για αυτά που γράφεις!!

Ασχετος κλαψάρης παραμυθάς (25/07/2018 15:08)

Τι λες βρε βρωμόψυχε. Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο. Κολλημένε, σε λίγο θα με ταυτίσεις και με τον Αμβρόσιο. Αρνούμενος και χρηματοδοτημένος για να μη βλέπεις την πραγματικότητα, ρίχνεις ευθύνες σε όποιον έχει άλλη άποψη από σένα πετώντας την μπάλα στην εξέδρα. Απο δω και πέρα δεν θα λέμε "Γκεμπελς" αλλά "Κώστας ο χαπάκιας".

παυλος αεκαρας (25/07/2018 16:52)

Σεβασου ρε αληταρα γαυρε τους νεκρους που φυγαν κι αστα αυτα για αλλη φορα .

Ανώνυμος (25/07/2018 21:34)

@15:08 @16:52
Βγάλτε επιτέλους το σκασμό κι οι δύο με τα οπαδικά σας.
Κυριολεκτικά "εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ..... χτενίζεται".

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©