Έρχεται και στάση μετρό στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας!

Δημοσιεύτηκε στις 03/07/2018 στην κατηγορία Η πόλη  |  15 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Διάβασα την είδηση το μεσημέρι, σε ανάρτηση που έκανε στον "Κόσμο" ο Παντελής Παντελόγλου. Τα νέα σχέδια επέκτασης του μετρό, δείχνουν μια στάση του στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, στην πλατεία Πατριάρχου. Στη συνέχεια, το θέμα συνδέθηκε από πολλούς με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

 

Γράφει, για παράδειγμα, πριν από λίγο η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα sportdog: «Ακόμα 4 σταθμούς απέκτησε η Νέα Γραμμή 4 του Μετρό που στην πλήρη της ανάπτυξη θα γίνει η μεγαλύτερη γραμμή του δικτύου της πόλης. Η νέα προσθήκη που μπορεί κάποιος να δει στην ανανεωμένο χάρτη που ανήρτησε επίσημα η Αττικό Μετρό μόλις χθες υπάρχει ένα επιπλέον τμήμα από τον Περισσό μέχρι την Πετρούπολη.

 

Αυτό το νέο τμήμα περιλαμβάνει 4 κομβικότατους σταθμούς οι οποίοι με τη λειτουργία τους θα μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τα βορειο-δυτικά προάστια της πόλης. Οι νέοι σταθμοί είναι οι: ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (που θα εξυπηρετεί και τις ανάγκες του γηπέδου της ΑΕΚ), ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ (που θα συνδέεται με τον ομώνυμο Προαστιακό Σταθμό), ΙΛΙΟΝ (που θα συνδέεται με τον μελλοντικό σταθμό της Γραμμής 2) και θα τερματίζει στην Πετρούπολη, στο κέντρο της πόλης.

Η νέα αυτή επέκταση αναμένεται να εξυπηρετήσει τα πυκνοκατοικημένα προάστια της Νέας Φιλαδέλφειας, των Αγίων Αναργύρων, του Ίλιον και της Πετρούπολης καλύπτοντας σχεδόν στο σύνολο τους αυτές τις περιοχές. Εφόσον υλοποιηθεί αυτή η επέκταση κάποιος από την Πετρούπολη θα μπορεί να είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ σε μόλις 5 λεπτά, στo Γαλάτσι σε 12 λεπτά, στην Αλεξάνδρας σε 18 λεπτά και στην Ακαδημία σε μόλις 22 λεπτά...».

 

Η πόλη αλλάζει μορφή, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανθρώπων που ζουν κι εργάζονται σε αυτήν. Προφανώς το νέο δρομολόγιο που σχεδιάστηκε για το μετρό, δεν γίνεται μόνο και μόνο επειδή ανεγείρεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και άσχετο το ένα με το άλλο, κάθε άλλο. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι Φιλαδελφειώτες και οι κάτοικοι της βόρειας Χαλκηδόνας θα έχουν σε λίγα χρόνια τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται μέσω του δικτύου των γραμμών του μετρό, χωρίς να χρειάζεται να περπατούν ως τον Περισσό. Η κεντρική και νότια Χαλκηδόνα (Κουκλάκι) έχουν σήμερα εναλλακτικές λύσεις, τους σταθμούς του ΗΣΑΠ στα Άνω Πατήσια και τον Άγιο Ελευθέριο. Αλλά όσοι μένουν από το παλιό δημαρχείο της Χαλκηδόνας (Δεκελείας και Ελευθερίου Βενιζέλου, για να το πούμε με γεωγραφικό προσδιορισμό) και πάνω, δεν έχουν σήμερα τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε μετρό ή ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, παρά μόνο εάν αποφασίσουν να περπατήσουν 10 λεπτά ή ένα τέταρτο. Ούτε το χειμώνα με τις βροχές και τα κρύα, ούτε το καλοκαίρι με το λιοπύρι είναι εύκολο αυτό, ιδιαίτερα για τις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

 

Οι ορκισμένοι αντίπαλοι της ανάπτυξης της πόλης, με επικεφαλής τον σημερινό της δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, που ούτε τα αντιλημμυρικά στη βόρεια Φιλαδέλφεια έχει πιέσει να προχωρήσουν, ούτε την καθαριότητα της πόλης φροντίζει, ούτε τον Ποδονίφτη κατάφερε να προστατεύσει από την επέλαση του μπετόν, βλέπουν απο μακριά, αμέτοχοι, τα σχέδια για να γίνει η πόλη μας ακόμα πιο λειτουργική για τους κατοίκους της, όπως τώρα με τα νέα πλάνα για το μετρό. Παρακολουθούν αμέτοχοι τις εξελίξεις, χωρίς η σημερινή δημοτική Αρχή να έχει συμβάλλει σε αυτές ούτε κατ' ελάχιστο. Δηλαδή, για να είμαστε ακριβείς, δεν τους πέρασε καν από το μυαλό να το διατυπώσουν ως διεκδίκηση, να δώσουν μάχες, να οργανώσουν την κοινωνία ώστε να προκύψει ως αίτημα από τα κάτω. Τρώνε ασυλλόγιστα το χρόνο με το να διχάζουν την πόλη, να της στερούν προοπτικές πραγματικής ανάπτυξης, να συντηρούν μια βεντέτα με την ΑΕΚ που ο δήμαρχος ακόμα δεν έχει την ευαισθησία να εξηγήσει στην πόλη ποια είναι τα κίνητρά του για αυτό το λυσσαλέο πόλεμο, δηλαδή για το μόνο θέμα που έγινε γνωστός πανελλαδικά. Κι όσο τρώνε το χρόνο της εντολής που τους έδωσε ο λαός της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, τόσο περισσότερο παραβιάζουν στην πράξη αυτή την εντολή, αφού συνεχίζουν να σκιαμαχούν με ανεμόμυλους, αντί να ηγηθούν μιας ενωμένης πόλης, και να διεκδικήσουν απτά αιτήματα βελτίωσης της ζωής μας. 

 

Σε κάθε περίπτωση, η πόλη μας προχωρεί, κι αφήνει τους διχαστές, τους εμμονικούς, τους ανίκανους να την κάνουν καλύτερη, να κοιτάζουν από μακριά τις εξελίξεις, "δειλοί, μοιραίοι, κι άβουλοι αντάμα, προσμένοντας", όπως λέει ο ποιητής, "ίσως, κάποιο θάμα".

 

Για τον Άρη Βασιλόπουλο, όμως, και την παρέα του στη διοίκηση του δήμου, τα θαύματα τελειώνουν...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όρθια "Η Αλήθεια", μέχρι τη νίκη της Δημοκρατίας

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Το ποντίκι που βρυχάται «με ξένα κόλυβα»

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Σπύρος Καβακόπουλος (03/07/2018 23:11)

Γράφετε " ότι η «πρώτη φορά αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει τώρα σ’ αυτό που γλυκοκοιτάζουν και τα τοπικά δεκανίκια της, δηλαδή την άρση της προστασίας του προσφυγικού συνοικισμού." Μα ουσιαστικά έχει γίνει η άρση, περιμένουμε και το τυπικό της υπόθεσης. Οι ατελείωτες καμινάδες των σουβλατζίδικων με τους καρκινογόνους καπνούς από τα καμένα λίπη, οι κατειλημμένοι χώροι στάθμευσης, οι θορυβώδεις μουσικές των κέντρων κλπ κλπ, όλα αυτά τι σχέση έχουν με παραδοσιακό οικισμό;;;;

Ανώνυμος (04/07/2018 01:48)

Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω τι το κακό έχει το να αποκτήσουμε σταθμό μετρό στο κέντρο της πόλης, όπως θέλει να το παρουσιάσει ο -σεβαστός κατά τα λοιπά- κ. Παντελόγλου. Προσωπικά, βρίσκω πολύ καλή την προοπτική αυτή και μακάρι να γίνει και να μην καταντήσει σαν το μετρό της... Θεσσαλονίκης
Ενδεχομένως οι πολέμιοι δεν χρησιμοποιούν τον ηλεκτρικό και δεν τους νοιάζει. Ίσως, δεν έχουν δοκιμάσει να πάνε με τα πόδια από την κεντρική Φιλαδέλφεια στον Περισσό ή να ανέβουν την Χαλκίδος για τον σταθμό των Πατησίων. Καλώς να ορίσει το μετρό, λοιπόν, ένα απόλυτα οικολογικό μέσο που θα μειώσει και την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς άλλωστε δεν τα χρησιμοποιούν δα κι οι άνθρωποι του... κεφαλαίου, αλλά ο κόσμος της εργασίας.

ρο (04/07/2018 13:41)

Σπύρος Καβακόπουλος (03/07/2018 23:11)
Δικιο εχετε. Πολλη φασαρια Πεμπτη Παρασκευη Σαββατο και Κυριακη εδω, τι εχουμε καταντησει;;; συγχρονο μπουρναζισταν και μυκονισταν;;; ουτε καν να κυκλοφορησουμε δε μπορουμε, ουτε καν παιρνουμε το αμαξι μας για μετακινηση αφου αμα γυριζουμε που θα το παρκαρουμε;; Πως και απο το 2010 επετρεψαν να γεμισουμε με καταστηματα εστιασης;;;; Ποιοι ανοιξαν τις πορτες για αυτους;;;

Κώστας (04/07/2018 15:58)

Και μετρό...
και γηπεδάρα...
και σουβλατζίδικα...
και κίνηση στα μαγαζιά...
και θέσεις εργασίας...
και υπογειοποίηση...
και υπόγειο parking...
και μουσείο προσφυγικού ελληνισμού...κτλ κτλ...
ευτυχώς που υπάρχει αυτή η ομάδα που λέγεται ΑΕΚΑΡΑ και γίνονται κάποια θετικά στην περιοχή μας, γιατί αν περιμέναμε από το Δήμο τότε μόνο εγκατάλειψη, σκουπιδότοπους μέσα στο άλσος, απομόνωση και δήθεν επανάσταση θα βλέπαμε...
Τέτοιους επαναστάτες σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν τους θέλουμε...

Παγωτο με γευση σουβλακι (04/07/2018 21:45)

@15:58 Ξεχασες και τα παγωτα. Που τα πας τα παγωτα; 30.000 χωνακια καθε δευτερη Κυριακη.

Ανωνυμος (04/07/2018 23:22)

Πες στα ρε Κωστα !
Και θαλασσα στα τρικαλα
Και τα παιδια βρεθηκαν στην Ταυλανδη
Και ο τουρισμος βουλιαζει τα Κουφονησια
Μεχρι και γνωστος αεκτζης Μοσκοβισι ηρθε στην χωρα για να επιθεωρησει τα εργα της ομαδαρας!
Υ.Γ. Κωστη, με ρεγουλα.....θα το καψεις εντελως!

Κώστας (05/07/2018 16:08)

Τα έχουμε πει πολλάκις ανύπαρκτοι, κομπλεξικοί και υποκινούμενοι λεκέδες της περιοχής μας αλλά όπως φαίνεται συνεχίζετε να προκαλείτε πίσω από τα PC σας!
Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους προς τη σωστή κατεύθυνση... Τη Φιλαδέλφεια τη ξέρουν οι πάντες λόγω της ΑΕΚ και της προσφυγιάς και για αυτούς τους λόγους θα συνεχίσουν να τη ξέρουν... Δεν υπάρχετε καν και ούτε σας υπολογίζει κανείς... Μετά τη σημερινή κατεδάφιση του βρωμοσταθμού έπονται πεζοδρομήσεις, υπογειοποίηση, ανέγερση σταδίου, άνοιγμα και άλλων μαγαζιών, δεντροφυτεύσεις και καινούργιες θέσεις εργασίας... Στο δια ταύτα δε βλέπω να προβάλλετε κάτι σοβαρό χρηματοδοτούμενα παράσιτα...

Ανωνυμος (07/07/2018 00:31)

Κωσταρα γραφεις ιστορια!
Πριν απο καιρο βρεθηκα στην επαρχια και τους ειπα οτι μενω ΣΤΑ Φιλαδελφεια!
Η πρωτη τους κουβεντα ηταν παγωτο Κανακης και η δευτερη Λουκιδελης!
Οταν τους ειπα οτι εχουμε και την ΑΕΚ η απαντηση με εριξε ψυχολογικα!
" Ποια; Η κουλα δεν φτιαχνει γηπεδο στην χωματερη;"
Αυτα ξερουν για ΤΑ Φιλαδελφεια οι μακρυα απο δω!

γαυροτρολ (07/07/2018 09:31)

Δεν ξερανε δηλαδη την πρωταθλητρια ελλαδας ΑΕΚ ;Που πηγες σε αλλο πλανητη;Τωρα αν μιλησες με καθυστερημενους οπαδους που υποστηριζουν το ολυμπιακακι οκ.Δηλαδη λεγανε κουλα μια ομαδα που τους εχει ματωσει τον σβερκο;Μαλλον αυτα θα ηταν σκουπιδια του λιμανιου.

@Ολελέδες της Κούλας (07/07/2018 12:40)

300+ εκατομμύρια ευρώπουλα έχει κοστίσει στον ελληνικό λαό η δεκο ποδονίφτης. Χρέη, άρθρα 44, χαριστικές ρυθμίσεις και άλλα πολλά. Κι όλα αυτά για μια ανώνυμη εταιρεία που παίρνει τίτλο στη χάση και στη φέξη. Κάντε μας τη χάρη επιτέλους, πανηγυρίστε το πρωταθληματάκι σας και μη μας σκοτίζετε. Το ξέρετε καλά ότι εδώ ΣΤΑ Φιλαδέλφεια είστε μειοψηφία. Κανονικά η Νέα Ιωνία θα ήταν η καλύτερη έδρα για εσάς. Εκεί ναι. Είστε περισσότεροι. Εδώ ΟΧΙ. Και το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Άλλο αν δεν μπορείτε και δεν θέλετε να το καταλάβετε και να το παραδεχτείτε.

Κώστας (07/07/2018 19:07)

@Ανωνυμος (07/07/2018 00:31)
Γαυράκο πόσο πονάς από την ΑΕΚΑΡΑ φαίνεται...
Μην πούμε πως ερχόσουν στο Νίκος Γκούμας και πως έφευγες... Έρχονται οι καλές εποχές... Σπόρε του έκτου στόλου...
Όσο για τα παραμύθια σου πέστα αλλού... έχω ταξιδέψει και εγώ στην επαρχία και μόλις αναφέρω το που μένω ακαριαία μου λένε: ΑΕΚ; και τους απαντώ: ΜΟΝΟ!

Ανωνυμος (07/07/2018 20:36)

@9.31
Ηξεραν οτι ηταν πρωταθλητρια γ εθνικης!
Για φετος δεν παρακολουθουσαν καθολου το δικαστικο ρεπορταζ!

Γαυροτρολ (09/07/2018 13:11)

Δεν μαθαν για τις φαπες που εριξε η πρωταθλητρια στο ολυμπιακακι?Δεν ειδαν την φιεστα 70.000 λαού? Δεν ειδαν το πανηγυρι στην φιλαδελφεια 50.000 λαου?Μαλλον σε κανενα αλλο πλανητη θα πηγες και ασε τα παραμυθια περι δικαστικων αποφασεων.Χαχα ακου δεν ξεραν την πρωταθλητρια ελλαδας .Ειναι σαν να παω εγω στην βραζιλια και να μην ξερω τον Πελε χαχα.

Anonymous (09/07/2018 16:55)

Το σιχαμερό γαυροτρόλ μάλλον θεωρεί επαρχία το Πέραμα και το Κερατσίνι!
Γελάμε απλά με την απόγνωση σας!

Ετσι ακριβως (10/07/2018 12:42)

Αλλα το γαυροτρολ κανει πως δεν γνωριζει οτι στο περαμα και στο Κερατσίνι ζουνε χιλιαδες ενωσιτες.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Μαζεύονται για τη νέα σεζόν τα μέλη της Ένωσης Κρητών

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο - Παραμένει στο σκοτάδι ο τύπος της πόλης

Και πάλι, η μπάλα στην εξέδρα

Αποχωρεί...

Επιλεκτική ευαισθησία...

Τη Δευτέρα το αφιέρωμα στον ρεμπέτη Απόστολο Χατζηχρήστο

Διευκρινίσεις...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΦΕΑ

Ευχές του συμπολίτη μας, προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Παλαιών Προσκόπων, Δημήτρη Μαναράκη

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Όταν τα δένδρα των δρόμων, κακοποιούνται...

Άλλη μια πρωτοβουλία της «Ανοικτής Αγκαλιάς»

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Δημοφιλέστερα άρθρα

Μετά από πολλά χρόνια, άνοιξε και πάλι το «Ηρώδειο»

Βροχή παραιτήσεων στη Δύναμη Πολιτών! Διαλύονται οι... «πετυχημένοι»

Με τις επιστολές παραίτησης, δείχνουν πόσο επικίνδυνοι είναι για την πόλη

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο

Πώς ο Βασιλόπουλος κατέστρεψε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για να το κάνει πάρκιγκ απορριμματοφόρων

Πλήρης κατάρρευση της Δύναμης Πολιτών -Οι τέσσερις μεγάλες δυσκολίες του Βασιλόπουλου

Προβλήματα «ηθικής τάξης» στη Δύναμη Πολιτών καταγγέλλει ο παραιτηθείς Μ. Λάλος

Ποιοι είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι - Σιωπή Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες σε βάρος του

Αρνούνται πολλά στελέχη της Δύναμης Πολιτών να μπουν στο Δημοτικό Συμβούλιο- Απίστευτες καταγγελίες!

Μπάχαλο! Ξαναλλάζουν οι αντιδήμαρχοι:Μέσα ο Ανεμογιάννης, αλλού ο Ανανιάδης. Εικόνα πλήρους διάλυσης

Κι άλλα φέσια στον δήμο από το κυλικείο του νεκροταφείου

Ούτε λέξη Βασιλόπουλου για τις κατηγορίες περί «ηθικών ζητημάτων» από τους παραιτηθέντες

Δεν πιστεύω να θέλετε να έχετε και νερό;

Hannibal ante portas

Ληστεία στα ΕΛΤΑ στον Κόκκινο Μύλο

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο - Παραμένει στο σκοτάδι ο τύπος της πόλης
Xρήστης: Πόσες ώρες θα διαρκέσει άραγε???
34 θέματα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο να συζητήσει... και όχι απλά....βέβαια τα 18 εξ αυτών είναι επαναεισαγωγή (τι ακριβώς σημαίνει αυτό γι...

Προβλήματα των σχολείων που ζητούν λύσεις
Xρήστης: Γονέας
@Α.ΓΟΥΛΑΣ Προσχολική Εκπαίδευση: Ωραιότατη ιδέα, αλλά όταν δεν είναι έτοιμος ο Δήμος να την υλοποιήσει (έλλειψη χώρων, νηπιαγωγών) δεν χρειά...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: γελάω πιο πολύ με τον Κώστα
που θεωρεί ότι όλη η συζήτηση γίνεται για το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν το γκρέμισαν οι οικολόγοι Κώστα, ούτε τώρα το καθυστερούν οι Στρουγκαίοι. Η...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: στον ΚΩστακη....
ρε κωστακη δε πα να δεις αν έρχομαι ρε αγορίνα διαβασε κανα αεκ 365 κ δες kai kana ματσάκι...ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Κώστας
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω οτι τις ίδιες ευαισθησίες δε δείξατε όλοι εσείς(Κόντρα, κινήσεις, ευαισθητοποιημένοι, οικολόγοι,επαναστάτες κτ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Κώστας
Συνέχεια... Υγ. Για εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου εντός και εκτός ΝΦ, ΝΧ, Νέας Ιωνίας κτλ το θέμα του γηπέδου ήταν και είναι το Νο1 που μας απ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Κώστας
Αναφορικά με το γήπεδο οι απαντήσεις που έδωσες ανήκουν σε έναν άλλο φανταστικό κόσμο αλλά όχι σε αυτόν που ζούμε και αναπνέουμε το 2018. Αν...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Ευχαριστούμε πολύ την ιστοσελίδα για τη φιλοξενία, ευχαριστούμε πολύ τους φίλους αναγνώστες για τα ερωτήματα. Για περισσότερες και πιο αναλυ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ ανώνυμε (ολοκλήρωση απάντησης) Η θέση της Τάσης μας στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ήταν όχι "Αριστερή κυβέρνηση γενικά", αλλά Συγ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ ανώνυμε (1ο μέρος απάντησης) για τη "σεισάχθεια" έχουμε ήδη απαντήσει. Δεν υπήρχε λόγος να αναλωθούμε σε κάποιον μεμονωμένο υπουργό...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ ανώνυμε Καταρχάς, ο Τσίπρας δεν διεκδίκησε μαζί με τον λαό πραγματικά τίποτα. Αφού ταλαντεύτηκε για λίγο, πέρασε ολοκληρωτικά στην ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: ανωνύμ
@ Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ (20/09/2018 16:44) Λέτε ότι αντιδράσατε σε όσους έλεγαν ψέματα και ζητήσατε τη διαγραφή τους. Για τη "σεισ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Ανώνυμος*
.19.18 Πραγματικά άκρως κομμουνιστική πρακτική! Αφού δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό βρες τα με τον βιαστή μήπως κονομισεις κάνα φράγκο!...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Προς: Επαναστατική Κίνηση
Επειδή η φόρμα σχολίων είναι περιορισμένη είναι λογικό να μην μπορείτε να απαντήσετε εμπεριστατωμένα σε όλα τα ερωτήματα και να αναγκάζεστε ...

«Επαναστατική Κίνηση» ο νέος δημοτικός συνδυασμός με τον Ορέστη Δούλο
Xρήστης: Επαναστατική Κίνηση Ν.Φ-Ν.Χ
Αγαπητέ Νικολαε. αυτούς τους ακτιβισμούς τους θεωρούμε ανούσιους πολιτικά. Δεν θεωρούμε όμως καθόλου ότι ο Ρουβίκωνας είναι παρακρατική ομά...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©