Το ποντίκι που βρυχάται, «με ξένα κόλυβα»

Δημοσιεύτηκε στις 22/05/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  25 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Τι κάνει μια διοίκηση που δεν μπορεί να παρουσιάσει ούτε μισή επιτυχία την οποία η ίδια να έχει καταφέρει; Απλούστατα, προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις ενέργειες των άλλων. Έτσι κι η πεφιλημένη διοίκηση Βασιλόπουλου, βγαίνει μέσω του γνωστού αμελέτητου οργάνου της, και κομπορρημονεί επειδή, λέει, πέτυχε να αποσπάσει δέκα εκατομμύρια για τη μεταφορά του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από το Άλσος σε άλλο χώρο.

 

Εδώ, γελάνε!

 

Για να σας αποδείξω πόσο μακριά από την πραγματικότητα είναι η άποψη ότι τα χρήματα αυτά τα κέρδισε η διοίκηση Βασιλόπουλου, θα καταφύγω σε μια αγαπημένη μου συνήθεια: Θα βάλω δίπλα- δίπλα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται, και μετά θα σας αφήσω να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. 

 

Να ξεκινήσουμε από... την αρχή: Η Δύναμη Πολιτών είχε δεσμευτεί στο προεκλογικό της πρόγραμμα να απομακρύνει όλες τις αυθαίρετες κατασκευές από το Άλσος. Κι όπως έγραψε προ ημερών ο δήμαρχος σε ανακοίνωση, «ο Δήμος μας, αναζήτησε από την πρώτη στιγμή νόμιμο χώρο για την μεταφορά του αμαξοστασίου, πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την απόκτηση συγκεκριμένου χώρου και κατέθεσε το Δεκέμβριο του 2016 ολοκληρωμένη πρόταση και φάκελο για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ».

 

Ναι, αναζήτησε αλλά... δεν βρήκε. Ναι, κατέθεσε πρόταση στο ΕΣΠΑ που δεν προχώρησε (από επιτυχία σε επιτυχία αυτή η διοίκηση...). Ναι, έχασε τέσσερα χρόνια, σχεδόν, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απτό αποτέλεσμα, αφού ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και το αμαξοστάσιο βρίσκονται ακόμα μέσα στο Άλσος.

 

Κι ο δήμαρχος, τι κάνει για αυτά;

 

Μα, αυτό που ξέρει καλά: Θυμίζει ότι αυτή την κατάσταση την ανέχθηκαν κι οι προηγούμενοι.

 

Ε! Εντάξει βρε δήμαρχε, πες το μας έτσι, να ηρεμήσουμε. 

 

Προσέξτε, αγαπητοί αναγνώστες, πως η ίδια ανακοίνωση του δήμου, αποκαλύπτει την πρωτοφανή ανικανότητα της διοίκησης Βασιλόπουλου. Λέει η ανακοίνωση: «Παράλληλα ξεκίνησε (σ.σ. ο δήμος) σειρά επαφών με την κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία για την επίλυση οικονομικών και θεσμικών ζητημάτων προκειμένου να μην βρεθεί στο δρόμο η περιουσία των δημοτών αλλά και να εξασφαλιστεί η πολύ σημαντική λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης που εξοικονομεί χρήμα, χρόνο και ρύπανση. Αν λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί το θέμα αυτό δεν είναι ευθύνη ούτε του Δήμου, ούτε των δημοτών. Η παρούσα δημοτική αρχή από το 2010 έχει στο πρόγραμμά της τη μεταφορά του αμαξοστασίου και έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά του...» 

 

Τι καταλαβαίνετε από αυτό που διαβάζετε; Νομίζω, το προφανές: Ότι «μέχρι σήμερα το θέμα δεν έχει λυθεί» αλλά και ότι «Η παρούσα δημοτική αρχή… έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταφορά του».

 

Μάλιστα! Ο δήμος παραδέχεται ότι «το θέμα δεν έχει λυθεί» ενώ ο ίδιος «έχει κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες». Και κατά την πάγια τακτική Βασιλόπουλου, τι κάνει; Ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους: «Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι μέχρι την οριστική επίλυση από την κυβέρνηση του ζητήματος της μεταφοράς του αμαξοστασίου, η καθαριότητα της πόλης μας δεν πρόκειται να τεθεί σε αμφισβήτηση». 

 

Σας ρωτώ απλά: Εάν ο κ. Βασιλόπουλος γνώριζε την απόφαση Χαρίτση, θα έγραφε κάτι τέτοιο όπως αυτό το παραπάνω, σε επίσημη ανακοίνωση του δήμου; Ή γνώριζε κι απλώς επιχειρούσε να μας κοροϊδέψει με τέτοιους λεονταρισμούς, ή αγνοούσε πλήρως τις επικείμενες αποφάσεις Χαρίτση.

 

Ειλικρινά, προσωπικά δεν πιστεύω ότι μας κορόιδευε, επι του προκειμένου.

 

Πιστεύω ότι αγνοούσε.

 

Και πώς να γνωρίζει κάτι στο οποίο δεν έχει ανάμιξη;

 

Ήταν, δε τόσο μακριά νυχτωμένος για τις εξελίξεις ο κ. Βασιλόπουλος, που "τα ρίχνει" δημόσια στην κυβέρνηση επιχειρώντας να την ενοχοποιήσει για την... αποτυχία της μεταφοράς του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, μόλις λίγες μέρες πριν ο κ. Χαρίτσης δεσμεύσει ένα μεγάλο ποσό για την επίλυση του θέματος. 

 

Σκεφτείτε: Εάν συζητούσε παραγωγικά με τον υπουργό και είχε τα μηνύματα ότι ένα -μεγάλο για τα δεδομένα του δήμου- ποσό ήταν έτοιμο να δεσμευτεί για την επίλυση του χρονίζοντος προβλήματος, σκεφτείτε, λέω, θα έβγαινε δημόσια να κατηγορήσει την κυβέρνηση ο δήμαρχος; 

 

Αλλά, μήπως είναι μόνο αυτό; Λίγο πριν την κυβερνητική απόφαση για χρηματοδότηση της μεταφοράς του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από το Άλσος, ο δήμαρχος της πόλης μας ζήτησε... παράταση ενός χρόνου για την παρανομία, ενώ επί τριάμιση χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα εκτός από επιστολές και άκαρπες κουβέντες. Γιατί ένα χρόνο κι όχι ενάμιση; Γιατί ένα χρόνο κι όχι μισό; Καμία εξήγηση...

 

Επικαλούμαι τη στοιχειώδη λογική οποιουδήποτε διαβάζει αυτές τις γραμμές: Εάν ήταν η... διαπραγματευτική ικανότητα του κ. Βασιλόπουλου που οδήγησε την κυβέρνηση δια του κ. Χαρίτση να δεσμεύσει 10,5 εκατομμύρια για τη μεταφορά, είναι λογικό, κατά τη γνώμη σας, μόλις λίγες μέρες νωρίτερα να βγαίνει δημόσια εναντίον της κυβέρνησης για το θέμα του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων; Κι ακόμα, λίγο πριν την απόφαση του υπουργού, ο... διαπραγματευτής δήμαρχος να ζητάει αναβολή ενός χρόνου για την απομάκρυνση του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων; Κι όλα αυτά, χωρίς να εξηγεί πώς έφτασε στην πρόταση για αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ στα προηγούμενα τριάμιση- τέσσερα χρόνια που είναι στα πράγματα η σημερινή δημοτική Αρχή, έχει επιτύχει για το θέμα αυτό ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; 

 

Ας απαντήσει ο καθένας μόνος του, για λογαριασμό του.

 

Ας μείνουμε λίγο στα 10,5 εκατομμύρια. Πότε ακριβώς ο δήμος μας –από τότε που υπάρχει ως ενιαίος δήμος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας- έχει πάρει ένα τέτοιο ποσόν ως κυβερνητική επιχορήγηση για συγκεκριμένο σκοπό; Ποτέ, βέβαια. Δεύτερο ερώτημα: Ένα χαμηλότερο ποσό, αλλά σχετικά κοντά σε αυτό που παίρνει τώρα; Ούτε. Ένα ποσό δυο τριών εκατομμυρίων, έστω; (Μιλάμε για κονδύλι που να κατευθύνεται σε μια συγκεκριμένη δράση). Από όσο θυμάμαι, ούτε τέτοιο ποσό έχει πάρει ο δήμος.

 

Και τώρα, αγαπητοί μου αναγνώστες, ο κ. Βασιλόπουλος και οι κολαούζοι του, θέλουν να μας πείσουν ότι αυτή εδώ η δημοτική Αρχή, που δεν κατάφερε να πάρει τίποτα ουσιαστικό από την κεντρική εξουσία –εξ ου και το δήθεν «οργισμένο» γράμμα παλαιότερα του Βασιλόπουλου στον Τσίπρα, στο οποίο ο δήμαρχος ήθελε ούτε λίγο ούτε πολύ να φορτώσει τη δική του ανικανότητα στον... πρωθυπουργό κι την κυβέρνηση (ρε κάτι καλαμπούρια...)-, η δημοτική Αρχή που δεν είχε πάρει μυρουδιά την έτοιμη λύση από τον κ. Χαρίτση (πριν ο ίδιος την ενημερώσει) και γι αυτό ο δήμαρχος "τα έριχνε" δημόσια στην κυβέρνηση και ζητούσε... ένα ακόμα χρόνο παράταση της παρανομίας, θέλουν λέω να μας πείσουν ότι ο «γίγαντας» Βασιλόπουλος ήταν αυτός που κέρδισε στην πίεση που «άσκησε» (μη γελάτε, λέμε...) και... «υποχρέωσε» τον κ. Χαρίτση να δώσει ένα σημαντικό ποσό για τη μεταφορά του Σταθμού.

 

Τα σχόλια, δικά σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

 

Γράψτε την άποψή σας

GeorgeAEK (22/05/2018 11:17)

Εφτασε η ώρα της πληρωμής και του πόνου γαυραρούλη. Βάλε τα σκουπίδια τώρα εκεί που ξέρεις και τρέχα να μαζέψεις ψήφους για τις εκλογές αποτυχημένε.

Ανώνυμος (22/05/2018 11:23)

Καλύτερο σχόλιο από το δεύτερο μισό του τίτλου δεν θα μπορούσε να υπάρχει:

«με ξένα κόλυβα».

Αλλά μήπως και με το Σπαθάρη το ίδιο δεν έγινε;

Έτρεξε επιτυχέστατα η (ανεπαρκέστατη κατά τ' άλλα) διοίκηση Γαϊτανά και ξεμπλόκαρε το θέμα του σχολείου και παρ' όλα αυτά η σημερινή διοίκηση το μόνο που την ένοιαζε ήταν να μπει μια πλάκα θεμελίωσης με το ονοματάκι του δημάρχου.

tasos (22/05/2018 15:48)

Τεράστια απόλαυση η αποκαθήλωση του δήθεν αριστερού Αρούλη που θα άλλαζε την πόλη. Απίστευτο γέλιο ρίχνουμε τα τελευταία 2 χρόνια και τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Κώστας (22/05/2018 15:56)

Στο Δημαρχείο μπροστά τα σκουπίδια κάθε πρωί... Που να τρέχουν τα απορριματοφόρα μέχρι τις χωματερές;
Ποιος θα πληρώνει τα καύσιμα τους;
Γιατί δεν κάθισαν να συζητήσουν με την ΑΕΚ εδώ και κάποια χρόνια για λύση;
Δήθεν Επανάσταση δε θέλατε; Φάτε τα όλα τώρα...

Η δημοτική αρχή των οργίων (22/05/2018 16:28)

@(22/05/2018 11:23)
Αποδεικνύεται ότι η διοίκηση Γαιτανά κάθε άλλο από αποτυχημένη ήταν!
Ο Βασιλόπουλος θα μείνει στην ιστορία ως ο πιο αποτυχημένος Δήμαρχος της πόλης!
Ας όψεται που δεν υπάρχει αντιπολίτευση!

Φιλαδελφεύς (original, όχι γιαλαντζί) (23/05/2018 08:55)

Μα...... έτσι κι αλλιώς....... και χωρίς πλάκες θεμελίωσης, θα τον θυμόμαστε για πολλά χρόνια τον "ικανότατο" Δήμαρχό μας!

μπαμπη (25/05/2018 16:00)

ναι ρε χουλιγκανοπρεζονια θελετε να αρπαξετε το μισο αλσος τη φωκων και τα παντα γυρω για να βαλετε ξαπλωσρες με γιγαντοοθονες γυρω απο το εκτρωμα του φιλου λαθρεμπορα σας για να καθονται οσοι δεν θα χωρουν μεσα.

Κώστας (26/05/2018 13:28)

@μπαμπη (25/05/2018 16:00)
Μπαμπίνο πες αλεύρι... ο λαός της ΑΕΚ σε γυρεύει...
Ανόητε δε θέλουμε να αρπάξουμε τίποτα... Η Φιλαδέλφεια μας ανήκει και είμαστε τόσοι πολλοί που δε σε βλέπουμε καν... Πρεζάκι και άρρωστος νοητικά από τη μέρα που γεννήθηκες είσαι εσύ μπαγλαμά...
Μια ευκαιρία είχατε έτσι ώστε να μη σας ενοχλήσουμε ποτέ και αντί να την αρπάξετε, το παίζατε επαναστάτες, οικολόγοι, γαυροβάζελοι, φιλήσυχοι, προβληματισμένοι, έξυπνοι κτλ... Τώρα έχετε τελειώσει... ένα πληκτρολόγιο και λογάκια απόγνωσης σας έμειναν...

Ανωνυμος (26/05/2018 17:03)

Α ρε Κωσταρα!
Καποια στιγμη θα πρεπει να σταματησεις να χρησιμοποιεις το α πληθυντικο οταν αναφερεσαι στην Παε ΑΕΚ!
Αλλου ανηκει και εσυ εισαι απλως αιμοδοτης!
Οταν δεν θα σε χρειαζονται θα πας εκει που ανηκεις!
Στο απολυτο πουθενα!

Κώστας (26/05/2018 18:48)

@Ανωνυμος (26/05/2018 17:03)
Μεγάλε δεν έχεις καταλάβει κάτι πολύ απλό: Εγώ ανήκω όπως και άλλοι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου στην οικογένεια της ΑΡΚΑΡΑΣ από την πρώτη μέρα της ζωής μας μέχρι το τέλος... Σχέσεις υπαλλήλου και αιμοδότη έχεις εσύ μάλλον με τον αγαπημένο σου δήμαρχο, πρόεδρο, αφεντικό κτλ...
Η ΑΕΚ ανόητε και ο λαός της πρεσβεύει αυτό που εσύ δε θα νοιώσεις και δε θα καταλάβεις ποτέ: την υπερηφάνεια, την προσφυγιά και την αγνή αγάπη!!! Επίσης η ΑΕΚΑΡΑ είναι πάλι εδώ και θα είναι ο εφιάλτης σου που θα στοιχειώνει τα σάπια όνειρα σου...

μπαμπη (27/05/2018 10:51)

χαχα και τι εννοεις Κωστα οτι ανηκεις εσυ και οι αλλοι στην συμμορια του μελισσα;;; δηλαδη σε πληρωνουν καλα οι μελισσες, τραχαναδες και σου παρεχουν δωρεαν στεγη για να αγαπας μια συμμορια που απλα την εχουν οι πλουσιοι για να βγαζουν λεφτα σπο τις τσεπες σας;;;; το εκτρωμα τι θα το κανεις και ουρλιαζεις και μας βαρας επειδη δεν το θελουμε;;; θα μενεις μεσα μονιμα οταν σου παρουν το σπιτι;; θα μπαινεις τζαμπα;;; μαλλον εισαι αμισθος στρατιωτης απο οσο καταλαβα... το εκτρωμα θα καταστρεψει τη φιλαδελφεια απο τη καρκινωματικη παρουσια σας και ολοι οι υγιεις οταν θα ακουνε φιλαδελφεια, θα σιχαινονται!!

Κώστας (27/05/2018 12:59)

Μπαμπίνο πήγαινε να σε κοιτάξει κανένας γιατρός είναι καλύτερο να συνομιλώ με τοίχο παρά μαζί σου...
Για να τελειώνουμε η ΑΕΚ είναι στη Φιλαδέλφεια από το 1930 και θα είναι όσο υπάρχει αυτή η περιοχή... Εσύ και κάποιοι όμοιοι σου ζείτε κρυμμένοι ανάμεσα μας... Έχεις την επιλογή να μετακομίσεις στο Φάληρο ή να αυτοκτονήσεις... Εδώ είναι ΜΟΝΟ ΑΕΚ αλλιώς κρύβεσαι ή εξαφανίζεσαι...

Ανωνυμος (27/05/2018 13:56)

Κωσταρα
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν πρεσβευει τιποτα απο ολα οσα αναφερεις!
Την αγνη αγαπη την βλεπω οταν παιζει με την αλλη "προσφυγικη" ομαδα του προσφυγα Σαββιδη και δερνεστε με συναισθημα! Επισης η αγαπη σας συνδεει με τον Πανιωνιο τον Απολλωνα και τον Ιωνικο και τα μπινελικια πεφτουν συννεφο!
Οι προσφυγες ειναι υπερηφανοι και δεν θα γινονταν ποτε υοχειρια και υπαλληλοι του πρωτου τυχαρπαστου λαθρεμπορα που δεν διστασε να την ριξει γ εθνικη για να την παρει τζαμπα!
Η Παε ΑΕΚ Κωσταρα ειναι μια απο τις εταιριες του μπροστινου λαθρεμπορα και εσυ ενας αναλωσιμος υπαλληλακος!

@μπαμπη (27/05/2018 10:51) (27/05/2018 16:58)

Ρε έκτρωμα στο εξηγήσαμε 1000 φορές. Εσύ ήρθες να ζήσεις δίπλα στο γήπεδο. Δεν ήρθε στο γήπεδο μετά απο εσένα. Αν δεν σου άρεσε ας πήγαινες στο βοθρολίμανο να ζήσεις. Εσύ είσαι το καρκίνωμα για την πόλη μας. Αντε στα τσακίδια αμα δεν σου αρέσει.

σαββα (27/05/2018 17:46)

Σαν απογονος προσφυγων και απο τους δυο παππουδες και φυσικα αεκτζης δεν δεχομαι απο ενα εκτρωμα σαν εσενα που πριν λιγο καιρο εγραφες τις ατακες του τσουκαλα για εσκιρ σεχιρ να πιανεις στο στομα σου την προσφυγια.Εμεις την προσφυγια την τιμαμε και δεν ξεχναμε ποτε απο που ηλθαμε εν αντιθεση με σενα που γραφεις εδω απο το 2013 γιατι ετρεμες και καλα εκανες οτι η ΑΕΚ θα γιγαντωσει ξανα.Τα εχεις μπερδεψει ο επιβητορας του λιμανιου δεν μας δινει μεροκαματα οπως εσενα ο πρεζεμπορας ουτε εχει βαλει οπαδους της ΑΕΚ στον δημο η στην εταιρια του οπως εκανε ο σωκρατης και ο χοντρος.Σε προκαλω να το διαψευσεις αυτο ρε.Ο τιγρης δεν εχει αναγκη καμμια ΑΕΚ για να τα οικονομησει εχει εκατο εταιριες δικες2 του και το τσουκαλαδικο παραμυθι οτι εριξε την ομαδα γ εθνικη αστο γιατι δεν ισχυει.Ζουμε μεγαλες στιγμες χαρη σε αυτον .

Σαββα 2 (27/05/2018 17:52)

Καποτε το οχι μακρινο 2013 και απο οτι θυμαμαι και το 2014 και 2015 εγραφες οτι η ΑΕΚ εχει σβησει και οι αεκτζηδες ξεσπανε στο χαντμπολ και στο γυναικειο βολλευ και εγραφες οτι θα σβησουν κι αυτα και τελειωνουμε σαν συλλογος.Οπως βλεπεις μετα την πρωταθληματαρα στο ποδοσφαιρο τα δυο κυπελλα στο μπασκετ το χαντμπολ δεν το ξεχασαμε και σημερα τιγκαραμε το γηπεδο για να δουμε την αγρια τσοντα με το ολυμπιακακι.Και την τεταρτη ετοιμασου για νεα γλεντια στην γειτονια μας γιατι θα παρουμε το πρωταθλημα μεσα στο ρεντη και το πουλμαν της αποστολης θα ελθει εδω στα γραφεια της ερασιτεχνικης ΑΕΚ.Ηλθε και το πρωταθλημα στο ραγκμπυ στο δυναμικο τριαθλο στην ξιφασκια,ανοδοι στην α1 για αντρικο βολλευ και αντρικο πιγκ-πογκ.Τελικα δεν σβησαμε σαν συλλογος ε αλλα γιγαντωνομαστε συνεχεια;

Κώστας (27/05/2018 17:55)

@Ανωνυμος (27/05/2018 13:56)
Ανωνυμάκο...Η ΑΕΚΑΡΑ είναι η μάνα όλων των προσφύγων...
Η ΑΕΚΑΡΑ συσπειρώνει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης...
Η ΑΕΚΑΡΑ ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα γιατί πρεσβεύει οτι το άδειο σου κεφάλι δεν μπορεί να καταλάβει... Άντε τώρα στον Πειραιά να κλάψεις ή να συνεχίσεις την ουτοπική σου επανάσταση ενάντια στον παγκόσμιο καπιταλισμό... Είσαι πολύ λίγος και πουθενάς...

Ανωνυμακος (28/05/2018 12:30)

Κωσταρα!
Οσο και να φωναζεις δεν σε πιστευει ουτε ο εαυτο σου!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ειναι εταιρια του λαθρεμπορα και τιποτα αλλο!!!!
Προσφυγικες ομαδες ειναι ο Απολλωνας ο Πανιωνιος ο Ιωνικος Ν.Φ. και Νικαιας!
Οι προσφυγες δεν κανουν τα αισχη που κανουν οι υπαλληλοι του λαθρεμπορα! Δεν σκυβουν το κεφαλι σε κανεναν που εμφανιζεται με χρημα διοτι απλα ειναι αξιοπρεπεις! Η εκμεταλλευση του συναισθηματος απο τον λαθρεμπορα αφορα τους μιζερους ηλιθιους και οχι τους προσφυγες!

Κώστας (28/05/2018 13:53)

Ανωνυμάκο σου μιλάει ο πρωταθλητής... σου μιλάει ο βιαστής των ονείρων σου... σου μιλάει αυτός που σε έχει χορτάσει φάπα... σου μιλάει αυτός που ασελγεί στο κορμάκι σου εδώ και καιρό...
Δείξε λίγο σεβασμό θα πάθεις και άλλα δεινά... Έρχεται και άλλη φιέστα στο handball αυτή τη φορά... που θα είσαι κρυμμένος πάλι;;;

φιλαδελφειωτης (28/05/2018 14:03)

Ανωνυμακος
Πολυ σωστα τα λες, αλλα και ο απολλωνας και ο πανιωνιος και ο ιωνικος και φυσικα η καθε συμμορια με το ονομα ΠΑΕ ειναι και αυτες εταιριες του καθε λαθρε-πρεζεμπορα! Αφου για τα λεφτα γινονται ολα αυτα. δεν υπαρχει αθλητισμος πουθενα. καμια προσφυγικη ομαδα δεν ισχυει απο την εποχη που μπηκαν στα πλυντηρια του βρωμικου χρηματος και της βιας χαους.
Ο ρωσομαφιοζος που προσπαθει να χωρισει στα δυο την ελλαδα και εστειλε εδω πρεζονια με βουλγαρικες σημαιες δεν θα τα καταφερει!!! Καλο ειναι να μην ξανασταλει κανενας αστυνομικος σε γηπεδο και αστους να αλληλοσφαχτουν οι αμισθοι στρατιωτες για τις ομαδες των πλουσιων και τοτε θα ησυχασουμε.

Κώστας (28/05/2018 18:57)

@φιλαδελφειωτης (28/05/2018 14:03)
Εσύ είσαι ένας επαναστάτης κάτοικος Φιλαδέλφειας με φιλοΑΕΚτζηδικα αισθήματα...
Όμως μέσα σου τελικά υπερνικά η δίψα για ανατροπή του κατεστημένου...
χαχαχαχαχαχα Ρε καραγκιοζάκια που είστε;; Που κρύβεστε;;
Προσφέρετε άφθονο γέλιο... Πάρ’τον έναν χτύπα τον αλλο...
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ!!!

Ανωνυμακος (28/05/2018 21:35)

Κωσταρας!
Ο χρησιμος ηλιθιος!
Φιλαδελφειωτης
Φυσικα και συμφωνω και παραλειψη μου που δεν αναφερα στα παραπανω σωματεια τον χαρακτηρισμο "ερασιτεχνικα"!!

@Ανωνυμακος (28/05/2018 12:30) (29/05/2018 10:25)

Χρηματοδοτούμενε γαύρε όσο κλαις εμείς γελάμε.

Γνήσιος φιλαδεφειωτης (29/05/2018 12:51)

Οι μονες συμμοριες γιατι αποτελούνται απο ελαχιστα μελη ειναι οσοι αγωνιστηκαν κατα της αγιας σοφιας. 1.200.000 ανθρωποι που ανηκουν στην οικογενεια της ΑΕΚ ειναι συμμορια;Ο Μελισσανιδης που ταιζει χιλιαδες οικογενειες ειναι μαφιοζος και ειναι τιμιοι ο σαββας ο αρης και ο πιατσεντζας που δεν εχουν ουτε ενα ένσημο στη ζωη τους και ο πρωτος ζει απο την πατρικη περιουσια και τον χοντρο και οι αλλη δυο επειδη παντρεύτηκαν πλουσια σύζυγό .Αλητες εμεις οι εργατες οπαδοι της ΑΕΚ και αγωνιστες οι στρουγκαιοι που εχουν χερια σαν ανηλικου κοριτσιου και μιλανε για επανάσταση αλλα για να φανε τυροπιτα ζητανε ευρω απο την μαμα.

Κώστας (29/05/2018 14:04)

Στις τρύπες σας αμέσως παράσιτα ή στα τσακίδια και μακριά από την περιοχή της ΑΕΚΑΡΑΣ τη βρωμίζετε όπως ο παράνομος σταθμός απορριμμάτων που βρήκατε και συντηρείτε μέσα στο άλσος...
Έβγαλαν οι πουθενάδες και επικηρυγμένοι γλώσσα... εδώ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©