Δεν κατάφερε τίποτα τρία χρόνια! Τώρα, γιατί ζητάει άλλο ένα και... βλέπουμε;

Δημοσιεύτηκε στις 18/05/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  26 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Είναι πραγματικά αποκαλυπτική η εικόνα της δημοτικής μας Αρχής, στο φλέγον ζήτημα της μεταφοράς του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων από το Άλσος σε ένα χώρο που θα λειτουργεί νόμιμα. 

 

Η δημοτική Αρχή Βασιλόπουλου επί τριάμιση χρόνια δεν κατάφερε απολύτως τίποτα για τη μεταφορά του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Το αποτέλεσμα των (όποιων...) κινήσεών της ήταν το απόλυτο μηδέν. Και μόνο η ενεργοποίηση της κυβέρνησης, όπως εξηγεί αναλυτικά στο άρθρο της η συμπολίτισσά μας Μαίρη Μαργαριτοπούλου, ξεμπλόκαρε κάπως το θέμα. 

 

Ενώ, λοιπόν, το αποτέλεσμα των ενεργειών της ήταν το απόλυτο μηδέν, χωρίς να δίνει καμία εξήγηση, χωρίς να παρουσιάζει κανένα σχέδιο, χωρίς καμία τεκμηρίωση, πετάει μια πρόταση, μια φούσκα: Αναβολή της μεταφοράς για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα χρόνο ακόμα!

 

Γιατί για ένα χρόνο κι όχι για δύο; Γιατί για ένα χρόνο κι όχι για μισό; Ποιο είναι το πλάνο, τι θέλει να κάνει η δημοτική Αρχή αν (λέμε: ΑΝ) της δινόταν αυτό το χρονικό διάστημα; 

 

Σε αυτά τα ερωτήματα, ο Άρης Βασιλόπουλος και οι συνεργάτες του δεν έχουν δώσει ούτε μια απάντηση. Δεν έχουν προσκομίσει ούτε ένα στοιχείο. Ούτε μισό, υποτυπώδες πλάνο δεν έχουν παρουσιάσει. Ζητούν ένα χρόνο ακόμα έτσι, χωρίς λόγο, στο όνομα της πλήρους αποτυχίας των τριάμιση τελευταίων, την οποία χρεώνεται αποκλειστικά και πλήρως ο σημερινός δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα

 

Πρόκειται για τον ίδιο δήμαρχο, τον Άρη Βασιλόπουλο, που στην ανακοίνωσή του της 3/5/2018 κατηγορούσε (και) την κυβέρνηση για τις δικές του ευθύνες, ενώ στην ανακοίνωσή του της 16/5/2018 πίστωνε στον... εαυτό του το ότι η κυβέρνηση ξεμπλόκαρε την υπόθεση. Μιλάμε για απίστευτη τρικυμία...

 

Φυσικά, όλα αυτά τα τσαλιμάκια, καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος μπροστά στην απόφαση της κυβέρνησης να ξεμπλοκάρει το θέμα και στην αποφασιστικότητα της ΑΕΚ να πιέσει τα πράγματα στην κατεύθυνση της εφαρμογής των νόμων. Αυτό που μένει για το δήμο, είναι προφανώς το... ανεκδοτολογικό κομμάτι της υπόθεσης.

 

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα και παραμένει (ανεξήγητα...) αναπάντητο, το κορυφαίο, το κεντρικό, το βασικό ερώτημα που έχουμε απευθύνει (εμείς, και μερικές δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες) στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο: Για ποιον ακριβώς λόγο πολεμάει με τόση λύσσα το γήπεδο της ΑΕΚ;

 

Παρά το ότι δεν έχει καταφέρει τίποτα, γιατί -όπως έχουμε γράψει- σε αυτό τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει, ο κ. Βασιλόπουλος μετράει ήττες και μόνο ήττες, ωστόσο τον συνεχίζει παρά την πανελλήνια κατακραυγή.

 

Τον έχουμε κατηγορήσει ότι διχάζει την τοπική κοινωνία, ότι έτσι υπονομεύει τη δική του προσπάθεια επανεκλογής, ότι ο διχαστικός τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ξεπερνάει την εντολή που του έδωσε ο λαός της πόλης το 2014. 

 

Κι εκείνος; Εκείνος, κάνει δυο πράγματα: Ή μας υβρίζει, ή σιωπά και συνεχίζει τον απηνή πόλεμό του εναντίον της ΑΕΚ. Για ποιο λόγο; Ούτε σε αυτό το ερώτημα έχει δώσει μια απλή, ξεκάθαρη και έντιμη απάντηση.

 

Κι όσο η απάντηση δεν δίνεται, ο καθένας δικαιούται να υποψιάζεται ό,τι θέλει, να εξηγεί αυτή τη σιωπή όπως νομίζει. 

 

Ή μήπως, και η έλλειψη απάντησης, είναι μια κάποια απάντηση;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον... εαυτό του!

 

Τα κακομαθημένα!

 

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της Στρούγκας

 

Ομολογία Βασιλόπουλου: Δεν μπορεί να διώξει τα σκουπίδια από το Άλσος

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Γιάννης (18/05/2018 09:41)

Εύκολη η απάντηση στο ερώτημά σου Διαμαντή. Το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι μηδενικό. Οπότε για να μην ξεφτιλιστεί στις εκλογές το μόνο που του απομένει είναι να προσπαθήσει να συσπειρώσει τους αντιγηπεδικούς και ίδιαίτερα τους οπαδούς των άλλων ομάδων πολεμώντας το γήπεδο μέχρι τέλους. Όχι βέβαια πλέον για να μην γίνει αλλά απλά για να το καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Περιμένει οι αντιγηπεδικοί να εκτιμήσουν την προσπάθειά του ακόμα κι αν δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δικαστής Ντεγιάννης (18/05/2018 10:42)

Δεν κάνει όσα κάνει επειδή είναι αριστερός.
Ούτε γιατί παλεύει με το ντόπιο και διεθνές Κεφάλαιο. Τα έχουν ξεπεράσει αυτοί οι άνθρωποι του σύριζα.
Μη παιδευόμαστε να βρούμε σε ποια παράγραφο του Μαρξισμού έχει σκαλώσει.
Δεν ασχολούνται πλέον με το "Ευαγγέλιο", κόμικς διαβάζουν.
Δεν υπάρχει κανείς λόγος, κανένα έρεισμα.

Πάρτε μια παρέα παιδιών που παίζουν, φαντασιώνονται τους κλέφτες και αστυνόμους, κλέβουν και κανένα κορόμηλο από την αυλή του γείτονα, πηδάνε και καμιά μάντρα να σπάσουν λίγο πλάκα κυνηγώντας τις κότες και όταν σουρουπώσει γυρνάνε στο σπίτι τους να πέσουν γρήγορα στο κρεβάτι να κάνουν πως κοιμούνται, πριν η μάνα τους, τους ξυλοφορτώσει για όλες τις σκανταλιές που έκαναν όλη μέρα.
Απλά πράγματα.
Οι άνθρωποι, την πλάκα τους κάνουν εκεί στο Δημαρχείο, μη ψάχνεις να βρεις κανένα βαθύτερο νόημα,
Μια γλυκιά ανάμνηση, που θα την ανασκαλεύουν στο μυαλό τους όταν γεράσουν και θα αυτοθαυμάζονται για το πόσο πολύ πλάκα έσπασαν στα νιάτα τους.

There Is No Alternative (18/05/2018 11:31)

@ Κε Γιάννη, πολλά τα λάθη του. Με κυριότερο το διχασμό της τοπικής κοινωνίας, ως αποτέλεσμα τακτικής προκειμένου να βασίζεται σε δίπολα (αριστερά vs δεξιά, γήπεδο vs αντιγήπεδο). Ωστόσο, όπως έλεγε κι η... Μαργαρίτα η Θάτσερ, There Is No Alternative.
Βλέπετε εσείς κάποια άλλη ενεργή ή έστω υπαρκτή δημοτική παράταξη πλην της "Δύναμης Πολιτών";
Που είναι η "Ένωση Δημοτών"; Που είναι το "Νέο"; Που είναι το "Μαζί"; Που είναι η "Νέα Προοπτική"; Που είναι το "Μπροστά"; Ακόμη και η "Λαϊκή Συσπείρωση" αγνοείται.
Βλέπετε μήπως, ένα μόλις χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, να έχει δημιουργηθεί κάποια νέα παράταξη; Μόνο ζυμώσεις, καφεδάκια και πολύ (πάρα πολύ) μωροφιλοδοξία από "παράγοντες" που έχουν δει την αυτοδιοίκηση σαν reality και ονειρεύονται τον εαυτό τους δήμαρχο. Η πόλη όμως πρέπει και την επόμενη των εκλογών να διοικηθεί. Είτε καλά είτε άσχημα. Αλλά να διοικηθεί. Βλέπετε εσείς κάποια ομάδα (πλην της σημερινής διοικούσας) που θα μπορούσε σήμερα;

Ανύνωμος (18/05/2018 11:52)

Αληθεια ρε φιλε δεν υπαρχει καμια. Ουτε η δημαρχοπαραταξη βέβαια. Όταν λέμε καμιά, εννοουμε καμια.

There Is No Alternative (18/05/2018 12:48)

@11:52 Θα συμφωνήσω μαζί σου. Διότι τελικώς κι αυτή (η "Δύναμη Πολιτών") υπάρχει μόνο και μόνο επειδή λειτουργεί η συγκολλητική ουσία που λέγεται εξουσία (βλ. έμμισθες οργανικές θέσεις, ρουσφετάκια, μικροεξυπηρετήσεις κλπ). Όταν θα χαθεί αυτή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαλυθεί.

Λογική (18/05/2018 12:56)

Κε. Σεϊτανίδη, λογικό είναι να ζητήσει, καί θα την πάρει, παράταση για την μεταφορά του σταθμού, αυτό το γνωρίζουν εκεί στην ΑΕΚ, και η Κυβέρνηση σκεπτόμενοι τους πολίτες να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα, όπως κάνει και για όλους τους Δήμους της Ελλάδας. Τώρα για το θέμα "πολέμου" που λέτε ότι έχει ανοίξει με την ΑΕΚ, αυτό χρειάζεται ψυχολογική ανάλυση και έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία πολλών από την Δημοτική αρχή.

Δημοτης (18/05/2018 13:37)

Βγηκε δηλαδη μια δημοτικη αρχη με μονο σκοπο να μην γινει το γηπεδο;Ελεος δηλαδη και απορω πως θα ζητήσουν ξανα την ψηφο μας οι απιθανοι.Εγω ειμαι Παναθηναϊκός αλλα το τελευταιο που με απασχολει ειναι αν θα γινει το γηπεδο.Και σαν ουδετερος εχω καταλαβει οτι αυτοι που δεν θελουν το γηπεδο ειναι οπαδοι του οσφπ και αυτοι στηριζουν τον αρη.Εμενα αν και δεν με ενδιαφερει προτιμω να γινει γηπεδο.

GeorgeAEK (18/05/2018 14:47)

Βασιλόγαυρε ο εφιάλτης τώρα αρχίζει.....

Ανωνυμος (18/05/2018 16:03)

Οποίος μιλάει για παρατάσεις ειναι η άσχετος η βαλτός. Δεν μπορεί να δοθεί παράταση σε κατι τελεσίδικα κατεδαφιστέο με τη βούλα του ΣτΕ. Το μόνο που μπορεί να γίνει ειναι να κανε το κράτος το παγώνι όπως έκανε μεχρι σημερα. Επειδη η ΑΕΚ όμως θα ξεκινήσει καταγγελίες σε εισαγγελέα και θα προχωρήσει σε μηνύσεις κανείς δεν θα βάλει το κεφάλι του στον τορβα. Ούτε οι υπάλληλοι της αποκεντρωμένης ούτε οι υπάλληλοι του Δηνου που κάθε φορά που θα φτάνουν με απορριμματοφόρα θα οδηγούνται στο τμήμα για αυτόφωρο. Τέλος τα ψέμματα. Αρχές Ιούνη το αργότερο θα μιλανε για μπαζα. Περαστικά

Στο κεφάλι της τίγρης (18/05/2018 18:01)

"Δεν μπορείς να διαπραγματεύεσαι με μία τίγρη, όταν έχεις το κεφάλι σου μέσα στο στόμα της", ανέφερε ο οπαδός του φιλελεύθερου Τσόρτσιλ, Άρης Βασιλόπουλος.
Εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι η ΑΕΚ τον έχει στήσει στον τοίχο και ότι η αντιγηπεδική πολιτική του έχει αποτύχει παταγωδώς. Κι έχει αποτύχει τόσο που έχει φέρει το Δήμο σε μεγάλο αδιέξοδο.
Κι εάν νομίζει κανείς ότι θα πάρει ένα χρόνο παράταση στην παρανομία, πλανάται. Όπου φύγει φύγει από το Άλσος για να μην τον κατασπαράξει η τίγρης... Από κυνηγός, έγινε θήραμα ο Αρούλης και το παραδέχεται μεγαλοφώνως πλέον...

Nick (18/05/2018 20:47)

Τελείωσες Αρούλη. Και μη νομίζεις ότι έχασες και ξεμπέρδεψες έτσι απλά. Εχεις πάρα πολλά χρωστούμενα τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσουμε.

@ There Is No Alternative (18/05/2018 23:57)

Ειδικά το ΜΠΡΟΣΤΑ λείπει πιο πολύ απ' όλους χαχαχα. Βασικά δεν πρέπει να έχει υπάρξει δήμαρχος που έχει ευνοηθεί τόσο πολύ από την κυβέρνηση, μπορεί να ξεπερνάει και το Γρέτζελο σε κονδύλια. Επικοινωνιακά όμως τους έχει βάλει όλους απέναντι, όχι μόνο την ΑΕΚ, και το κάνει από ιδεολογία και μόνο ή αυτό νομίζει ή αυτό τον έχει βοηθήσει να διατηρήσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο ή όλα μαζί. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η πόλη θα αποβάλλει ένα δήμαρχο μόνο και μόνο επειδή δεν είναι συμβατός με αυτήν

tasos (19/05/2018 13:54)

Μην ανησυχείς γαυροδήμαρχε μπορούμε να μεταφέρουμε και μπροστά απο την βίλα σου αριστερέ επαναστάτη μερικά απορριμματοφόρα.

@There Is No Alternative (19/05/2018 16:57)

Κι ο Βασιλόπουλος περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές εμφανίστηκε στα πράγματα. Μέχρι τότε οι μόνοι που τον ήξεραν ήταν καμιά εκατοστή άτομα του χώρου του από το Σύριζα και τα παραμάγαζα (λαϊκοσυνελεύσεις, στρούγκες κλπ). Η δε συριζοπαράταξη ήταν της τάξης του 5%. Παρ' όλα αυτά, ο πανάγνωστος, το outsider με ποδοσφαιρικούς όρους, κατάφερε να ηγεμονεύσει και να πάρει το δήμο. Γι' αυτό μην είσαι σίγουρος ότι παίζει χωρίς αντίπαλο. Θα περάσει και το καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο θα υπάρχουν εξελίξεις. Πολύ πιθανό να προκύψει υποψήφιος (ή υποψήφια κατά πληροφορίες μου) από το πουθενά που θα κάνει την έκπληξη.

ανώνυμος (19/05/2018 18:19)

@16:57 Δασκάλα VS Φιλόλογος ?
Αν μη τι άλλο θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη μεταξύ εκπαιδευτικών.

Κώστας (19/05/2018 18:32)

Όλοι εσείς: γαύροι, βαζέλες, επαναστάτες, φιλόζωοι, αυλικοί του Αρούλη, συγγενείς του, χρηματοδοτούμενοι, υποκινούμενοι, ανιστόρητοι, ανόητοι, χαμηλού νοητικού επιπέδου, φιλήσυχοι κτλ έχετε τελειώσει από τη Φιλαδέλφεια προ πολλού... Δε ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι αλλά το κιτρινόμαυρο τσουνάμι σας σκέπασε και σας παρέσυρε...

@Κώστας (19/05/2018 18:32) (20/05/2018 08:25)

Το κιτρινόμαυρο τσουνάμι όχι μόνο τους πήρε αλλά τους ξέβρασε κατευθείαν στο βοθρολίμανο.

Ανωνυμος (20/05/2018 09:39)

Κωσταρα τους χαμηλου νοητικου επιπεδου αστους απ εξω διοτι σε λιγο θα σε βαρανε οι δικοι σου!

αρρωστοι οι οπαδοι (20/05/2018 21:49)

μην πυροβολειτε το δημαρχο μας, εμεις οι φιλαδελφειωτες τον ψηφισαμε γιατι αυτος ηταν που θα πολεμουσε σε καθε εκτρωμα και τους πρεζοοπαδους του.
δεν θα ψηφιζαμε το σουβλατζη(που αποφευγω να πατησω στα μαγαζια του), γιατι θα ανοιγε τις πορτες στο λαθρεμπορα και τους επικινδυνους οπαδους του οι οποιοι μας εκαναν πολυ κακο εδω και 4 δεκαετιες!! ποτε δεν θελαμε εκτρωμα και κανενα πρεζακι εδω οπως και κανενας δεν θελει στη μερια του!!!
ουτε καν παταω στα οπαδικα μαγαζια που δυστυχως υπαρχουν ακομα εδω και απειλουνται οι περαστικοι,γινονται στοχος αντιπαλων συμμοριων και μολυνουν την εικονα της φιλαδελφειας. Επιτεθηκαν στο τοτε πανουλη, στο γκαζοζατζη κ.λ.π. η χουλιγκανοπρεζογωνια ειναι οτι χειροτερο εχω δει. ευχομαι να μην παθει κατι καποιος περαστικος αμα γινει επιθεση κατι που δυστυχως το προβλεπω..

Κώστας (21/05/2018 03:05)

@Ανωνυμος (20/05/2018 09:39)
Θίχτηκες; Μάλλον ανήκεις σε τρείς, τέσσερις από τις κατηγορίες που προανέφερα λαμόγιο...
Ξέχασα να σε εντάξω στην κατηγορία IQ ποντικιού... Sorry mate!!

Κώστας (21/05/2018 09:25)

@αρρωστοι οι οπαδοι (20/05/2018 21:49)
Εσύ ανόητε εκτός του ότι γράφεις το ίδιο σχόλιο (copy/paste) εδώ και μήνες επιμένεις να υπερασπίζεις τον «αριστερό», κατά φαντασία επαναστάτη, διαπλεκόμενο και looser δήμαρχο σου... Στις επόμενες εκλογές θα πάρεις τις απαντήσεις σου σκουπίδι... Χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια... Είσαι πρεζάκιας από κούνια... θα βασανίζεσαι μια ζωή... Στο Φάληρο αμέσως ή αυτοκτόνησε... Να απαλλαγείς...

@(21:49) (21/05/2018 10:42)

Γαυροσίχαμα εσύ και οι όμοιοί σου είστε είδη προς εξαφάνιση. Ανάσταση έκαναν οι μαγαζάτορες της πόλης μας το Σάββατο της υποδοχής των πρωταθλητών ή για παράδειγμα πέρσι το καλοκαίρι με τον αγιασμό του γηπέδου. Και κατάλαβαν όλοι τους τι ανάσα είναι για την πόλη η ΑΕΚΑΡΑ όταν θα αγωνίζεται στα ιερά χώματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει να σου δώσει ο μαγαζάτορας στον οποίο αναφέρεσαι. Γιατί τα εμετικά που γράφει ένα έκτρωμα σαν εσένα αποτελούν τεράστια διαφήμιση γι αυτόν. Το 19 στις εκλογές τελειώνει και το αφεντκό σου ο γαυραρούλης. Συνέχισε το κλάμα ανύπαρκτε να γελάμε.

Ανωνυμος (21/05/2018 13:22)

Το γαυροτρολ γραφει τα ιδια απο το 2013 με το που ηλθε ο τιγραρος στην ΑΕΚ γιατι ηξερε τι θα παθσινε η ομαδα του.Την πρεζα ανόητε την πουλαει το αφεντικο σου και τα πιονια της λεφτα 7. Σαν πειραιωτης επρεπε να το γνωριζεις καλυτερα απο μενα.Οσο κι αν σε ποναει οπαδικα μαγαζια της πρωταθλήτριας ανοιγουν συνεχεια και θα δεις κι αλλα στο μελλον.Σε ενα εχεις δικιο η ασυλια στους γαυρους της γειτονιάς τελειωσε και αφου δεν σεβαστηκαν την ιστορια της προσφυγομανας θα δουνε τωρα και την αλλη οψη του νομίσματος γιατι εδω υπάρχει μονο ΑΕΚ.

Anonymous (21/05/2018 19:10)

Ευχαριστώ το Θεό και το Μελισσανίδη για το γκρέμισμα του σταθμού μεταφόρτωσης και της στρουγκας. Επιτέλους θα φύγουν τα σκουπίδια απο την πόλη. Να είναι πάντα καλά ο τίγραρος και να βάλει δικό του άνθρωπο να διοικήσει την πόλη. Σούζα θα την πάει

καπαδοκιας (21/05/2018 20:50)

Καθομαι στην μπαλκοναρα μου κι απολαμβανω την πιο ομορφη ανοιξη της ζωης μου.Χαρη στον τιγρη ζω το πιο μεγαλο μου ονειρο που δεν το συγκρινω ουτε με την γεννηση του γιου μου.Γερανοι σιδερα μπετα μπετονιερες και πια απο το μπαλκονι μου βλεπω μονο αυτα.Δοξαζω τον θεο για την οικονομικη κριση γιατι χαρη σε αυτην γινεται η γηπεδαρα.

Ανωνυμος (22/05/2018 10:58)

@3.05
Τι τραβας και συ ρε Κωσταρα!!!
Τρεις και πεντε το πρωι!!!!! Δεν σε πιανουν πια ουτε τα χαπια!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©