Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της «Στρούγκας»

Δημοσιεύτηκε στις 11/05/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  22 σχόλια

της Σούλας Κάπου (*)

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα Κ.Α.Π.Η (λέγε με «Στρούγκα»)...

 

ΑΛΗΘΕΙΕΣ - ΨΕΜΑΤΑ - ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ κ.λ.π... (με αφορμή άρθρο του κ. Κωνσταντάτου στη σελίδα «η αλήθεια»)

 

Υπάρχει λοιπόν ένα ακίνητο (οικόπεδο με παλαιό κτίσμα) που βρίσκεται στη γωνία επί των οδών Λ. Δεκελείας και Επταλόφου (περιοχή «φιλέτο» στο Δήμο μας) το οποίο ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙ – ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ (και μάλιστα με δάνειο που έλαβε) προκειμένου εκεί να ανεγερθεί νέο κτίριο Κ.Α.Π.Η.

 

Στο παλιό αυτό κτίσμα εντός του απαλλοτριωμένου ακινήτου στεγάζονταν (με κατάληψη από το 2009) δυο συλλογικότητες και στη Φιλαδέλφεια ο κόσμος γνώριζε και αποκαλούσε εν συντομία το παλαιό αυτό κτίσμα με το όνομα μιας εκ των δυο συλλογικοτήτων που στεγάζονταν εκεί δηλ.«Στρούγκα».
Για την κατεδάφιση της «Στρούγκας» λοιπόν έχει βγει άδεια κατεδάφισης από το 2009 η οποία και δεν έχει υλοποιηθεί έως σήμερα.

 

Στον Προϋπολογισμό του 2015 από τη σημερινή Δημοτική Αρχή προβλέφθηκε κωδικός για την κατεδάφιση με το συμβολικό ποσό του 1,00 ευρώ, υποθέτω (βάσει λογικής) προκειμένου σε κάποια επόμενη τροποποίηση του προϋπολογισμού να μπει το απαραίτητο ποσό (αλλιώς γιατί να προβλεφθεί κωδικός για ένα έργο που δεν υπήρχε ούτε πρόθεση αλλά ούτε και χρήματα για να υλοποιηθεί???)

 

Όταν οι παλαιοί σύντροφοι του Δημάρχου του «επιτέθηκαν» λόγω της πρόβλεψης κωδικού για την κατεδάφιση της «Στρούγκας» στον Προϋπολογισμό του 2015, εκείνος απάντησε στις 25-11-2014λέγοντας ότι τελείως τυπικά μπήκε ο κωδικός για την κατεδάφιση της Στρούγκας στον Προϋπολογισμό του 2015 και απόδειξη γι αυτό ήταν ότι το προβλεπόμενο κόστος ήταν μόλις 1,00 ευρώ, ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ για την κατεδάφιση κ.λ.π. κ.λ.π. τελειώνοντας την απάντηση - τοποθέτησή του με τη φράση..... «Επομένως, με καλή βούληση από όλες τις πλευρές, ευχόμαστε να μπορέσουμε, το νωρίτερο σε δύο χρόνια, να έχουμε τις μελέτες και τη χρηματοδότηση, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτό το έργο που θα είναι προς όφελος όλων των δημοτών

 

ΟΜΩΣ από εκεί και κάτω ‘Η ΜΗΠΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (???) ξεκινάει η πραγματικότητα που μάλλον δε γνωρίζει ο κ. Κωνσταντάτος όσο και οι σύντροφοι του Δημάρχου.......

 

Γιατί το λέω αυτό???

 

Ενώ λοιπόν στις 25-11-2014 ο Δήμαρχος έσκιζε τα ρούχα του ότι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΗΔΗ από τις 13-11-2014 (δηλ. 12 ημέρες ΝΩΡΙΤΕΡΑ από τις δηλώσεις του) είχε υπογράψει σύμβαση απευθείας ανάθεσης για την «Εκπόνηση οριστικής στατικής μελέτης Κ.Α.Π.Η» με αμοιβή 4.920,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) 

 

Στη συνέχεια, στις 2-3-2015, υπέγραψε δυο ακόμα συμβάσεις απευθείας ανάθεσης μελετών για το Κ.Α.Π.Η. :


1. «Εκπόνηση γεωτεχνικής μελέτης για το κτίριο Κ.Α.Π.Η» με αμοιβή 13.653,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α)


2. «Εκπόνηση οριστικής Η/Μ μελέτης Κ.Α.Π.Η» με αμοιβή 4.920,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α)

 

Στις 22-12-2015 και 29-12-2015 εκδόθηκαν τα παρακάτω χρηματικά εντάλματα

εδώ είναι το πρώτο,

 

εδώ το δεύτερο και

 

εδώ το τρίτογια την εξώφληση των τριών παραπάνω μελετών οι οποίες βάσει των βεβαιώσεων αποπεράτωσής τους αποπερατώθηκαν μεταξύ 30-4-2015 και 30-6-2015. Αξίζει να σημειωθεί ως παρατήρηση ότι οι ημερομηνίες διαβίβασης μελετών απαραίτητων για την ολοκλήρωση των επόμενων (π.χ. η ολοκλήρωση της γεωτεχνικής μελέτης είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της στατικής μελέτης και η ολοκλήρωση των δυο προηγουμένων (γεωτεχνική ως προηγούμενη της στατικής) συν την ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική είναι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της σύνταξης των Η/Μ (ηλεκτρομηχανολογικών) μελετών)) σε συνδιασμό με τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της κάθε μελέτης όπως αυτές αναφέρονται στα εντάλματα πληρωμής, κάπου παρουσιάζουν χρονικές αναντιστοιχίες με τη λογική σειρά των πραγμάτων, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..... όπως και άλλα τεχνικά θέματα που δε θα αναλυθούν εδώ αλλά ίσως αργότερα.... (Είναι αυτό που λέει και το γνωστό ανέκδοτο... "για την υγρασία θα τα πούμε αργότερα").

 

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ:

 

Ενώ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ κατά τον κύριο Δήμαρχο (στις 25-11-2014) για να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί το έργο του Κ.Α.Π.Η το οποίο χρονικά κατά στάδια θα περιείχε:

 

1. Tην κατεδάφιση της «Στρούγκας»


2. Την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών για την ανέγερση του Κ.Α.Π.Η


3. Την έκδοση της Άδειας Δόμησης (βάσει των παραπάνω μελετών) για την ανέγερση του Κ.Α.Π.Η.


4. Την ανέγερση του Κ.Α.Π.Η

 

και ενώ ευχόταν «να μπορέσουμε, το νωρίτερο σε δύο χρόνια, να έχουμε τις μελέτες και τη χρηματοδότηση, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτό το έργο που θα είναι προς όφελος όλων των δημοτών»,

 

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΑΝ ΑΛΛΑ:

 

1. ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για την πληρωμή των απαραίτητων μελετών οι οποίες ολοκληρώθηκαν και αποπληρώθηκαν εντός του έτους 2015 (δηλ. εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια).


2. Τα χρήματα αυτά (είτε είχαν εγκριθεί και αποπληρωθεί επί προηγούμενης δημοτικής αρχής είτε επί της παρούσας) ήταν ΓΝΩΣΤΟ στο Δήμαρχο ότι ΥΠΗΡΧΑΝ όταν εκείνος δήλωνε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ (αφού οι διαδικασίες για την εκπόνηση των μελετών είχαν ξεκινήσει επί προηγούμενης δημοτικής αρχής και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ επί της παρούσας).


3. Οι μελέτες (είτε είχαν ανατεθεί επί προηγούμενης δημοτικής αρχής είτε επί της παρούσας) ήταν γνωστό στο Δήμαρχο ότι ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ και ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΑ όταν εκείνος δήλωνε ότι ΗΛΠΙΖΕ να μπορέσει να έχει το ΝΩΡΙΤΕΡΟ σε δύο χρόνια τις μελέτες και τη χρηματοδότηση. Προφανώς η δήλωσή του αυτή αποσκοπούσε στον καθησυχασμό (θα μπορούσε κανείς να πει και....δούλεμα) των συντρόφων του της «Στρούγκας» όταν εκείνοι στράφηκαν εναντίον του.

 

ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:


Εδώ και τρία χρόνια υπάρχουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ μελέτες οι οποίες ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ εδώ και δυόμισυ χρόνια σχεδόν, ενώ η οριστική παραλαβή τους εγκρίθηκε με σχετικά πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ του Δήμου.

 

Άδεια Δόμησης (της οποίας το κόστος θα ήταν πολύ μικρό δεδομένου ότι οι μελέτες είναι ΗΔΗ εξοφλημένες) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΑ (???).

 

Με δεδομένο ότι οι μελετητές εξοφλήθηκαν (από το 2015) και πιθανότατα τους έχουν επιστραφεί και οι εγγυητικές επιστολές καλής εκτέλεσης, ουδεμία υποχρέωση έχουν για διόρθωση ή επικαιροποίηση των μελετών τους.

 

Τα χρόνια πέρασαν και οι μελέτες στο συρτάρι πολύ πιθανόν να χρειάζονται αν όχι διορθώσεις (στο στάδιο ελέγχου τους από την Πολεοδομία), επικαιροποίηση μια και οι κανονισμοί αλλάζουν και εάν η Άδεια Δόμησης δεν έχει εκδοθεί ΔΕΝ μπορεί να εκδοθεί με μη επικαιροποιημένες μελέτες.

 

Ενδεικτικά αναφέρω ότι μόλις προχθές δημοσιεύθηκε ο ΝΕΟΣ Κανονισμός Πυροπροστασίας που ενδεχομένως να επηρεάζει τις αρχιτεκτονικές και ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες.

 

ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ??????

 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ «ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ» ?????

 

ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ?????

 

ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ (από το 2015) 23.493,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) για να κάθονται στα συρτάρια να αραχνιάζουν οι μελέτες που πιθανόν σήμερα να χρειάζονται επικαιροποίηση με επιπλέον κόστος????

 

Αφού ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ για την ολοκλήρωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ του έργου ΓΙΑΤΙ «ΠΕΤΑΞΑΜΕ» ΛΕΦΤΑ για ένα μόνο στάδιο του έργου (μελέτες) ΧΩΡΙΣ να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα πάνε χαμένα ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να εκδοθεί η Άδεια Δόμησης ?????????

Μήπως τελικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ αλλά τα κρατάμε.... «κάβα» για να προχωρήσει το έργο όταν η δημοτική αρχή θα το...χρειάζεται, δηλαδή όταν θα θέλει να δείξει «έργο» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ???????

 

Αυτές οι λίγες απορίες προς το παρόν........

 

Υ.Γ. 1 Υπάρχουν κι άλλες....

 

Υ.Γ. 2 Τώρα που το θυμήθηκα..... Πού είναι η «Πύλη Εξυπηρέτησης Πολιτών» ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΗΣ????

 

https://www.facebook.com/groups/966650330037864/permalink/1381557038547189/

 

https://www.facebook.com/groups/966650330037864/permalink/1382373168465576/?hc_location=ufi

 

https://www.facebook.com/groups/966650330037864/permalink/1386968514672708/

 

Αποτελούν παράδοση στο Δήμο τα έργα στο συρτάρι που θα βγουν άξαφνα προς εντυπωσιασμό ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ???

*****

 

(*) Η κυρία Σούλα Κάπου είναι Φιλαδελφειώτισσα. Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύτηκε από τον προσωπικό της λογαριασμό, στη σελίδα του facebook με τίτλο: "Στα Φιλαδέλφεια"

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Και με ΕΣΠΑ (11/05/2018 14:42)

μπορουσε να γινει η ΣΤΡΟΥΓΚΑ αλλα που

GeorgeAEK (11/05/2018 18:24)

Ρε λαμόγια η ξεφτίλα σας δεν έχει όριο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (11/05/2018 20:04)

Αυτή η φωτογραφία τι σχέση με την σημερινή κατάσταση;
Βάλτε σημερινή φωτογραφία να γουστάρουμε κι εμείς "στα Φιλαδέλφεια".

Διαμαντής (11/05/2018 23:05)

@20.04
Εσύ μόνο για τη φωτογραφία έχεις να πεις; Για τα ψέματα του δημάρχου; τίποτα;

Μ.Τ. (12/05/2018 02:15)

Η φωτογραφία δείχνει τη "Στρούγκα" που όχι απλώς δεν ενοχλούσε κανέναν (ούτε καν τους συντηρητικούς της πόλης) αλλά παρήγαγε και πολιτισμό στη Φιλαδέλφεια, παρά τις βρωμιές επαγγελματιών αριστεριτζήδων και μικροεισοδιστών που προσπάθησαν κατά καιρούς να την ποδηγετήσουν. Κι αφού προπηλακίστηκαν (η κομψή έκφραση του εδάρησαν), λοιδωρήθηκαν, απειλήθηκαν πολίτες (ακόμη και μη "Στρουγκαίοι" με τη στενή έννοια αλλά συμπαθώντες ή εκτιμώντες τους αγώνες του αριστερίστικου και α/α χώρου ειδικώς στα θέματα δημόσιων χώρων και Άλσους) από ένα στρατό τραμπούκων (που Φιλαδελφειώτες δεν ήταν σίγουρα αλλά αμφιβάλλω αν ήταν και όλοι όντως οπαδοί) ο χώρος έγινε πεδίο έκθεσης "οπαδικών" συνθημάτων· και γράφω το "οπαδικών" σε εισαγωγικά, γιατί η αλυτρωτική... εθνικοπατριωτική ρητορική μαζί με τραμπούκικες απειλές για "φάπες", δεν ταιριάζουν σε ΑΕΚτζήδες με σημείο αναφοράς την προσφυγιά ή την αδελφοποίηση με τη Livorno,

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (12/05/2018 13:25)

Όλα στο φως, κάμερα αλήθεια.
Εδώ προσκύνησαν την στρούγκα άλλοι κι άλλοι, ο δήμαρχος δε θα την προσκυνήσει;
Θυμάμαι και η Γαϊτανά απείχε από μαγκιές εναντίον της.
Πάντως αν την κατεδαφίσει, θα κάνει κάτι που δεν έκανε Κόντος, Γαϊτανά κλπ.

φιλαδελφειωτης (13/05/2018 17:36)

αλητες του λαθρεμπορα το τριημερο με μολοτοφ στο κεντρο αθηνας, επιθεση και καψιμο βαν , ξυλοδαρμο , μαχαιρωματα, πλιατσικο φτωχων συνανθρωπων μας, κυνηγι αλητων του ρωσομαφιοζου γυρω απο το εκτρωμα αμαρουσιου με ροπαλα, ναρκωτικα, φωτοβολιδες, απειλες, καταστροφες τρομοκρατια υπο το καθεστως λαθρεμπορα παντου, ματατζηδες, και πολλα αλλα ηταν αναμενομενα! Και γι αυτο ποτε δεν σας ειπαμε το ναι στο εκτρωμα σας στη μερια μας. μεσα σε 10 μερες τρια βραδια μετατρεψατε σε συρια τη μερια μας.

πειραιωτη (13/05/2018 22:16)

Δεν βαρεθηκες να το παιζεις φιλαδελφιωτης χωρις να εισαι λιμανισιε;Παρτο χαμπαρι η πολη μας θελει το γηπεδο και το μαρτυρουν οι δεκαδες σημαιες στα μπαλκονια (οχι στα μαγαζια που θα ελεγες διαφορα).Τ ο γηπεδο θα γινει η ΑΕΚΑΡΑ ειναι εδω και το ολυμπιακακι πεθαινει.Αν και στο οακα παλι σας γλενταμε οποτε τι χαλιεσαι φασιστακο;

@φιλαδελφειωτη (14/05/2018 00:22)

Φιλαράκο μήπως είσαι Μπαοκτζής ? ναι για .....από αυτούς που δερνανε μετανάστες στην Ομόνοια πέρυσι!!
Έτσι κατανοώ το δύσκολο 48ωρο που πέρασες αυτό το Σαββατοκύριακο!!!!!!!!

ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ (14/05/2018 14:18)

Ησυχία στα Φιλαδέλφεια, το Σάββατο ήταν ωραία,ε;

@φιλαδελφειωτης (13/05/2018 17:36) (14/05/2018 15:50)

Για κάποια απο αυτά που αναφέρεις γιατί τα περισσότερα είναι δημιούργημα του βρώμικου γαυρίσιου μυαλού σου δεν φταίει καμιά ΑΕΚ. Γύρω απο τα Πανεπιστήμια γίνονται χειρότερα αλλά δεν κλείνει κανείς τα Πανεπιστήμια. Ας αρχίσει να κάνει συλλήψεις η αστυνομία και ας μείνουν 1-2 χρονάκια φυλακή και τότε θα ηρεμήσουν οι περισσότεροι και στα γήπεδα και στα Πανεπιστήμια και στα Εξάρχεια και παντού. Στη ΝΦ γαυράκο μόνο πάρτι θα κάνουμε γιατί δεν έρχονται αντίπαλοι οπαδοί και θα γεμίζουμε τα μαγαζιά όπως τις τελευταίες μέρες. Αντε στα τσακίδια τώρα στο βοθρολίμανό σου να πεις εκεί τα παραμύθια σου.

φιλαδελφειωτης (14/05/2018 19:03)

ηδη το εκτρωμα σας εχει γινει, αφου ο τσιπρας εδωσε την αδεια και τα 100 μυρια στο φιλο σας λαθρεμπορα απο τις περικοπες των συνταξεων των γονιων σας και απο τα χαρατσο-ενφια φυσικα.
μενει να δουμε ποσο θα απαξιωθει η φιλαδελφεια μας απο τη παρουσια σας και εννοειται χειροτερα απο το 1980-2003 αφου η σκονη απο τα ναρκοπλοια του μαρινακη εχει καψει τους εγκεφαλους σας και του καθε αλητη πρεζακια... Και οι παπαγιωτες χολαργιτες μολις ακουσαν για εκτρωμα της πρασινης συμμοριας διπλα τους στο γουδι, αμεσα βγηκαν απο τις φωλιες τους και ΔΕΝ το αποδεχτηκαν με τιποτα!!!! θα γινει σιγουρα εκει στο οακα και ακομη με προσφυγες στο ΣΤΕ.

Λαζαρος (15/05/2018 09:55)

Πάω εκεί που παίρνουν τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Άντε γεια!

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 14:01)

Κορίτσια, είδα εκλογές στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας.
Ήταν υποψήφιος και τον ψήφισαν και καταδικασθείς για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης.
Κορίτσια, τι γίνεται;
Να βάλει και κανας ισοβίτης;

Ανώνυμος (15/05/2018 14:34)

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 14:01)
Οι περισσότεροι οργανωμένοι νεοδημοκράτες της πόλης απήχαν από αυτή τη διαδικασία για ευνόητους λόγους ενώ και όσοι πήγαν απέφυγαν ακόμα και μια τυπική καλημέρα σ' αυτούς που αναφέρεις. Για την ακρίβεια, ενώ στις προηγούμενες εσωκομματικές ψήφισαν 615 αυτή τη φορά προσήλθαν στη κάλπη 184 άτομα κι από αυτούς όχι φυσικά όλοι πολιτικοί φίλοι του γνωστού ζεύγους.
Εκείνο πάντως που αξίζει σχολιασμού είναι ότι ακόμα κι έτσι, με τόση παθογένεια, τα 184 άτομα είναι πολλαπλασίως περισσότερα απ' όσα μαζεύουν στη πόλη τα αριστερά κόμματα σε ανάλογες διαδικασίες, κάτι που καταρρίπτει και το μύθο ότι η Φιλαδέλφεια είναι αριστερή περιοχή.

Πανωλεθρίαμβος (15/05/2018 15:33)

@14:01 @14:34
32 ψήφους πήρε ο καταδικασθείς για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και εκλέχτηκε στο ΔΣ της Τοπικής της Νέας Δημοκρατίας.

Πραγματικός πανωλεθρίαμβος!!!

Μια απορία πάντως την έχω:
Αυτοί οι 31 (γιατί λογικά η μία ψήφος είναι δική του) ζούνε ανάμεσά μας ;

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 16:35)

@15/05/2018
Εμένα μου έμαθαν στην οικογένειά μου, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο και στο στρατό ότι οι δεξιοί μπορεί να είναι σοβαροί, εργατικοί, μορφωμένοι. Αν "απήχαν", τι να πω;
Στα 184 άτομα, να υποθέσω υπολογίζονται μέλη bear parties, leather parties, μέλη ΛΟΑΤΚΒ, καταδικασθέντες, υπόδικοι κοκ;
Πάλι μου φαίνονται πολύ λίγοι.
Οι σοβαροί δεξιοί, εργατικοί, μορφωμένοι, θρησκευόμενοι διακριτικά είναι πολλαπλάσιοι στη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα.
Αλλά στην Ελλάδα έχουμε την χειρότερη εκπροσώπηση δεξιάς πανευρωπαϊκώς.
Στη Φιλαδέλφεια έχουμε την χειρότερη εκπροσώπηση πανελλαδικά.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 17:19)

Οι περισσότεροι σοβαροί δεξιοί της πόλης ασχολούνται με την δουλειά τους και την οικογένειά τους.
Αν ασχολούνταν λίγο, η πόλη θα ήταν ομορφότερη, καλύτερη, πιο λειτουργική.
Δεν είναι τόσο δύσκολο να διαθέτουν λίγο ελεύθερο χρόνο τους για την πόλη που κατοικούν ή δραστηριοποιούνται. Γι'αυτό η πόλη είναι τόσο σκατά.

χαχαχα (15/05/2018 20:44)

Γαυροτρολ υπογραφεις τωρα και σαν Λαζαρος;Μιλας εσυ που εχεις παρει 20 πρωταθληματα με προεδρικα διαταγματα;χαχαχαχα αυτο ηταν το πιο καλο σου σχολιο.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ (16/05/2018 00:57)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝΕ;

Διαμαντής (16/05/2018 09:49)

@00.57
Για εκλογές σε κόμματα γράφω είτε εάν υπάρχει κάτι δημοσιογραφικά ενδιαφέρον, είτε μόλις μου στείλουν τα αποτελέσματα. Τίποτα από τα δυο δεν έχει συμβεί ως τώρα στις συγκεκριμένες εκλογές: Χωρίς δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, δεν έχω λάβει ακόμα τα αποτελέσματα. Αν για κάτι έχω δώσει πάμπολλες αποδείξεις είναι ότι δεν κάνω την πάπια. Πολλαπλώς θα είχα ωφεληθεί σε πολλά επίπεδα εάν έκανα την πάπια. Όταν γράφεις σχόλια εδώ, μην κοιτάς στον καθρέφτη...

@(09:55) (16/05/2018 09:51)

Ο Λάζαρος πάει εκεί που ταιριάζει με τον χαρακτήρα του. Στο βοθρολίμανο. Εκεί που μετακόμισες κι εσύ για να γλυτώσεις απο το γήπεδο γαυροπαράγκα. Η ΑΕΚ είναι οικογένεια και δεν έχει ανάγκη λαμόγια δραχμοφονιάδες όσο καλοί παίκτες κι αν είναι.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...

Βαριά μομφή Σερετάκη στη διοίκηση Βούρου για το Άλσος: «Μας φέρατε έργο κατά παραγγελία»

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Η οικογένεια Παπαδουκάκη ευχαριστεί...

Δημοφιλέστερα άρθρα

«Πρωταθλήτρια» στον κορονοϊό η πόλη μας- Ο δήμος «τον ύπνο του δικαίου...»

«Αχτύπητο δίδυμο» Μαναράκη- Τριανταφυλλόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή Παλαιών Προσκόπων

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αν είσαι δήμαρχος στο «Ζεφύρι», γράφεις τους νόμους εκεί που ξέρεις...

Κορονοϊός και στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας

Θετικό δείγμα κορονοϊού και στο 3ο δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας

Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Βούρου για την «ενημέρωση» των πολιτών

Νεκρός άνδρας βρέθηκε έξω από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου

Σφοδρή επίθεση Τομπούλογλου στη διοίκηση για τη θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα covid19

Όλα καλά κι όλα ωραία...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους

Δύναμη Πολιτών: Ντροπή! Ο Βούρος δίνει συνέντευξη στον υπάλληλό του...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες

Η πόλη απαιτεί απαντήσεις κύριε Βούρο...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Τομπούλογλου: «Δέχομαι απειλές» από επιθέσεις οπαδικών sites - Καταθέτει μηνύσεις
Xρήστης: Ανωνυμος
Θα πάρουν θέση οι άλλες παρατάξεις με επίσημες ανακοινώσεις η θα κάνουν το παγώνι; Αυτά βέβαια που γράφει ένα σάιτ περί βρώμικου πολέμου εν ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: Ανώνυμος
@16:29 Ναι ΝICOS, KOSTAS, GEORGE και τ' αλλά παιδιά.' 'Ο, τι πεις! Ο γιατρός (ψυχίατρος συγκεκριμένα) έχει πει να σου λέμε ναι. Πες πάντως ...

Δυο ανακοινώσεις του δήμου επιβεβαιώνουν: Ο Βούρος περιφρονεί τους Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες
Xρήστης: Μystery train
Η σημερινή διοίκηση, με τους φανερούς και «κρυφούς» συμπαίκτες της, έφτασε στα όριά της. Οι ασχολούμενοι χρόνια με την τοπική πολιτική σκηνή...

Πολιτικά παράλυτη και άβουλη η διοίκηση Βούρου και στη νέα διαπαραταξιακή για το άλσος
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Λοιπόν αγαπητά μου φιλαράκια ,έχετε διαβάσει τα > του Νίκου Τσιφόρου .Το συνιστώ το βιβλίο ανεπιφύλακτα . Θα κάνετε καινούργιο συκώτι απο τ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: NIKOS C.
Ρουλη κακως το παλευεις. Ολοι μπορουν να γινουν και να ξαναγινουν δημαρχοι. Εσυ εχεις τελειωσει. Πρωτα απο το κομμα σου και μετα απο τη πολη...

Σύμβουλοι: Πρέπει να ενημερωθούν φορείς & πολίτες- Βούρος: Τι «διαβουλεύσεις» μου λέτε τώρα...
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Άντε λοιπόν κάντε την ενημέρωση ,αφού όλοι ''κόπτεστε'' για εμάς .Όσον αφορά τον ''αντιρρησία της ενημέρωσης ''να τον καλέσετε και αυτόν να ...

Βασιλόπουλος για διαχειριστική: Απαραίτητη η ενημέρωση των πολιτών
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Ωραία ! Άντε λοιπόν μαζέψτε τον κόσμο .Τί κάθεστε και μονολογείτε ! Μήπως πάλι μιλάμε για φρού φρού και αρώματα ? Ωραία η ατάκα σας .Περιμέν...

Διαχειριστική για το Άλσος: Τα 3 ολέθρια λάθη του Γιάννη Βούρου
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μήπως πρέπει κάποιος να μαζέψει τον κόσμο κάπου ,πχ Πνευματικό Κέντρο ΄'και να μας τα πείτε όλα αυτά με το Νι και με το Σίγμα ? Έτσι για να ...

Βούρος και δημοτικό κατεστημένο κρατούν στο σκοτάδι τους πολίτες για τη διαχειριστική του Άλσους
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Όχι κύριοι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα .Για τους εν ενεργεία δημοτικούς άρχοντες κανένα σχόλιο .Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?...

Ούτε ο Γρετζελιάς συμμετέχει στη διαπαραταξιακή
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αφού δεν είναι ΝΟΜΙΜΗ όπως γράφτηκε και δηλώθηκε ,γιατί οι υπόλοιποι συμμετέχουν? Δηλαδή ο Νόμος (ποιός είναι ?) είναι μέν "παράνομος"' αλλά...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 19/02/2021 14:39 Πράγματι! Της συμφοράς! Όπως και τα αφηγήματα του Γεωργαλά που μηρυκάζεις....

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
Πρώτον ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση του διαλόγου- εγώ ευθύνομαι που άργησα να ανεβάσω σχόλια, αλλά αυτόν τον καιρό... τέλος πάντων αφήστ...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Καλά σου γράφει ο Ανώνυμος (17/02/2021 23:18) κυρ-Διαμαντή. Υπερασπίζεσαι όσους είναι εναντίον της ΕΣΣΔ παραβλέποντας ότι ολόκληροι λαοί τη...

Οι φασίστες ξαναχτύπησαν τα γραφεία της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διαβάζοντας γενικότερα την επικαιρότητα, λέτε αυτοί που έκαναν ό,τι έκαναν, να έριξαν τις μολότωφ για το θέμα που έχει προκύψει με τον Λιγνά...

Όλα καλά κι όλα ωραία...
Xρήστης: Στο σύμπαν του καρακαηδόνα όλα ονειρεμένα σαν παραμύθι
Πήρε κάπου το μάτι μου, σε ένα ημιθανές τοπικό σάϊτ, από αυτά που τους ρίχνεις κάνα κλικ από λύπηση μπας και δουν κάναν αναγνώστη, τον τίτλο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©