Ήλθε η ώρα για την κατεδάφιση της Στρούγκας

Δημοσιεύτηκε στις 10/05/2018 στην κατηγορία Γνώμες  |  37 σχόλια

του Δημήτρη Κωνσταντάτου (*)

Αναφέρομαι, όπως όλοι γνωρίζουμε , στο κτήριο που είναι απέναντι από το Δημαρχείο -ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ- το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από το 2009 από αυτόνομες ομάδες και πού το τελευταίο διάστημα, μετά την σύγκρουσή τους με τους οπαδούς της Α.Ε.Κ. παραμένει κλειστό.

Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το εν λόγω παλαιό προσφυγικό έχει επιφάνεια περίπου 460 τ.μ. Προηγούμενες δημοτικές αρχές ξεκίνησαν τις διαδικασίες απαλλοτρίωσής του, δίνοντας του τον χαρακτηρισμό ΚΑΠΗ. Μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγώνων για να καθοριστούν οι τιμές αποζημίωσης των ιδιοκτητών ,έχει συντελεστεί η απαλλοτρίωση δηλ. έχει κατατεθεί στο ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων από το Δήμο το σύνολο της αποζημίωσης , έτσι ο Δήμος κατέστη κύριος νομέας και κάτοχος του ακινήτου.

Σαν Δημόσια περιουσία πλέον, πρέπει να αξιοποιηθεί και να αποδοθεί στους Δημότες και για τον επί πλέον λόγω , ότι αν παρέλθει δεκαετία και δεν έχει συντελεστεί ο σκοπός της απαλλοτρίωσης οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιστέψουν τα χρήματα της αποζημίωσης και το ακίνητο να περάσει ξανά στην κατοχή τους, βέβαια έχουν πάρει αρκετά χρήματα και σήμερα η αξία του οικοπέδου είναι μικρότερη, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει.

Το 2009 ο Δήμος έβγαλε από την πολεοδομία την υπ’ αρ. 1432/09 άδεια κατεδάφισης αλλά δεν προχώρησε στην κατεδάφιση .Η άδεια αυτή έχει λήξει αλλά μπορεί να επανεκδοθεί.

Το ερειπωμένο κτήριο πρέπει να κατεδαφιστεί και να σχεδιαστεί ένα νέο σύγχρονο κτήριο με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος, εναρμονισμένο πλήρως στο περιβάλλον. Το οικόπεδο έχει αξιόλογα πολεοδομικά μεγέθη : δόμηση περίπου 650 τ.μ. που θα εξαντληθούν σε τρείς ορόφους – κάλυψη περίπου 390 τ.μ. και υπόγειο αρκετά μεγάλο. Θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά σε τμήμα του ισογείου το ΚΑΠΗ και συνακόλουθες δραστηριότητες , ενώ οι δύο υπερκείμενοι όροφοι μπορεί να έχουν χρήσεις που θα επιλεγούν από τους μελετητές σε συνεργασία με τη διοίκηση του δήμου και ίσως σε διαβούλευση με τους πολίτες.

Η δική μου η άποψη για παράδειγμα είναι να γίνει μια μεγάλη αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων, (λείπει κάτι τέτοιο στο κέντρο της πόλης) όπου θα φιλοξενεί και τα δημοτικά συμβούλια και που ίσως αποτελέσει κίνητρο να τα παρακολουθούν οι πολίτες.

(*) Αρχιτέκτων μηχανικός

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου 

 

Γράψτε την άποψή σας

Συντριβάνια αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώπουλων (10/05/2018 23:24)

Από την ανικανότητα των ρούληδων πήραν θάρρος κι εμφανίστηκαν και τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Να τα δούμε ένα ένα (10/05/2018 23:50)

1. Το ότι καταλήφθηκε η Στρούγκα από τους αναρχικούς είναι απόλυτη ευθύνη της διοίκησης 2006 - 2010 που μετείχατε και εσείς κ. Κωνσταντάτο
2. Το ότι δεν έγινε τίποτα από το 2010 και μετά έχει να κάνει με την έλλειψη αποφασιστικότητας και προσήλωσης στο νόμο, τη δημοκρατία και το σεβασμό στην περιουσία του δημότη και φυσικά βαρύνει και τη διοίκηση 2011 - 2014 και τη νυν διοίκηση. Να θυμίσουμε ότι ο Άρης Βασιλόπουλος ήταν από τους πρωτεργάτες της κατάληψης στη Στρούγκα (το ότι γκρέμισε τον Κένταυρο για να λήξει η κατάληψη έχει να κάνει με το ότι είναι ένας καριερίστας και τίποτα περισσότερο)...

Ένα ένα (10/05/2018 23:55)

3. Η Στρούγκα πράγματι πρέπει να γκρεμιστεί και ο πιο κατάλληλος για να το κάνει είναι ο Άρης Βασιλόπουλος. Όπως με τον Τσίπρα και τα μνημόνια, έτσι και με τον Άρη δεν θα ανοίξει μύτη (ίσως). Ίσως να χάσει κάποιους σταυρούς από αυτούς που "δεν ψηφίζουν", αλλά θα τους πάρει από την αστική τάξη της πόλης που τόσο ζεστά έχει αγκαλιάσει.
4. Μη νομίζετε κ. Κωνσταντάτο ότι έχουμε ξεχάσει πώς μεθοδεύσατε το κλείσιμο του Σπαθάρη, πώς επιδιώξατε να χτιστεί νέο σχολείο με χρήματα του δήμου και όχι του ΟΣΚ για 4,3 εκ. €, πώς είχατε προλάβει να πουλήσετε τα πούλμαν του Άτταλου και μετά πλήρωνε ο δήμος 60000€ το χρόνο για μεταφορά των μαθητών στο 4ο δημοτικό.

Ένα ένα (10/05/2018 23:55)

5. Δεν έχουμε ξεχάσει πώς έγινε η πλατεία με 500000€. Θα τα υπενθυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία, όπως και θα υπενθυμίζουμε ότι θέλατε να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στο πολυκλαδικό στην Εθνική, θα υπενθυμίζουμε τι χρέος πήρατε και τι παραδώσατε, θα υπενθυμίζουμε ότι επί της θητείας σας αλλάχτηκε και μετά χάθηκε η εγγυητική επιστολή για το νεκροταφείο. Έχουμε πολλά να υπενθυμίσουμε και θα το κάνουμε με θέρμη σε κάθε ευκαιρία.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/05/2018 01:22)

@23.24
Αυτό, φυσικά, δεν είναι κριτική. Και τέτοιου είδους αναφορές δεν συμβάλλουν στη διεξαγωγή ενός διαλόγου. Δικαίωμα του καθενός είναι να συμπαθεί ή όχι ένα δημόσιο πρόσωπο της πόλης, αλλά τέτοια σχόλια ούτε πείθουν κανέναν, ούτε βοηθούν να συζητήσουμε εδώ μέσα.

αγραμματος (11/05/2018 08:29)

Ενας- ενας ρε παιδιά, μια άποψη κατέθεσε ο κος. Κωσταντάτος και βγήκατε όλα τα μαχαίρια που ΄΄θεωρούνται΄΄ θεματοφύλακες των ΄΄ιερών και των Οσίων΄΄ του ΔΗΜΟΥ μας να τον φάτε !!!!!
Γιά ΄΄μπάστα΄΄ ρε μικροαστοί ΄΄επαναστάτες΄΄ του γλυκού νερού, για ΄΄μπάστα.΄΄

Φιλαδελφεύς (11/05/2018 09:21)

κύριε Κωνσταντάτε μου,
τόσα χρόνια στη Φιλαδέλφεια και με τόσα κτίρια που χτίσατε θα έπρεπε να ξέρετε την πόλη απ' έξω κι ανακατωτά.
Η Στρούγκα βρίσκεται ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ και ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ.
Και.... δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με την πρότασή σας για μια μεγάλη αμφιθεατρική αίθουσα εκδηλώσεων στο νέο κτίριο. Όντως λείπει κάτι τέτοιο. Το Αμφιθέατρο ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ είναι μεν πολύ αξιόλογο, μακριά δε από το κέντρο της πόλης.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (11/05/2018 09:50)

@ Αδημοσίευτον
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω το σχόλιό σου, διότι περιέχει σοβαρές κατηγορίες εναντίον συγκεκριμένου επώνυμου προσώπου της πόλης, χωρίς όμως αυτές να τις αποδεικνύεις.

tasos (11/05/2018 10:13)

Άντε να ξεκουμπιστεί ο ξεφτίλας γαυροδήμαρχος μήπως αξιοποιήσει την στρούγκα κάποιος άλλος. Ο γαυροδήμαρχος για το μόνο που είναι ικανός είναι να καλέσει τους αναρχικούς να ξανακάνουν κατάληψη.

Ανωνυμος (11/05/2018 10:47)

Μακάρι να κατεδαφιστεί να ξεβρωμίσουμε και επιτέλους να πραγματοποιηθεί το έργο το οποίο πληρώσαμε όλοι. Δηλαδή το ΚΑΠΗ και όχι καφενείο τεμπελχανάδων

Με τόσο κόσμο που (11/05/2018 12:02)

μαζεύει ο Άρης στα δημοτικά συμβούλια, χωράνε άνετα και στο δημαρχείο της Φιλαδέλφειας. Η Στρούγκα πρέπει να γκρεμιστεί και να τη γκρεμίσει ο Άρης. Είναι συνυπεύθυνος για ότι έγινε, να αναλάβει την ευθύνη.

Ανωνυμος (11/05/2018 12:13)

Δεν κατηγορω κανεναν! Δεν γραφω πουθενα οτι εκλεψε! Απλα διαφημιζεται μεσω της ενασχολησης του με τα κοινα!
Ηταν στο ψηφοδελτιο του Σ.Κοντου και μετεπειτα αντιδημαρχος και σφοδρος πολεμιος τοτε του Π. Γρεντζελια! Ηταν ομως και ΕΜΜΙΣΘΟΣ στην επιτροπη που ειχε φτιαξει ο Γρεντζελιας για τον προσφυγικο οικισμο γεγονος που επιμελεστατα κραταει κρυμμενο!
Υ.Γ Δεκελειας και Ελλησποντου ειναι η πιττα του παππου!
Τι σου εκαναν και θελεις να τους κατεδαφισεις κυρ -Μιμη;

Διαμαντής (11/05/2018 13:30)

@12.13
Ξαναδιαβάστε το κομμένο σχόλιό σας. Δεν λέτε αυτό. Αφήνετε υπονοούμενα που δεν τεκμηριώνετε. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί όταν ανωνύμως γράφουμε για κάποιον που μετέχει στη δημόσια ζωή με το όνομά του. Δεν ζούμε στην εποχή των προγραφών του Σύλλα (του Ρωμαίου, όχι του... Ιωνικού...)

Γιούρι (απ' το Παλιούρι) (11/05/2018 13:54)

Μίλησε κι η 5η φάλαγγα του Πασοκ στον παλιό Συνασπισμό της Αριστεράς (και της... προόδου).

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (11/05/2018 15:57)

Η στρούγκα έχει συμβολικά κατεδαφιστεί, αφού εδώ και δύο χρόνια δεν λειτουργεί.
Και αυτό οφείλεται σε ένα αναμφισβήτητο lock-out το οποίο έχουν επιβάλει οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και στην έλλειψη τακτικού ελιγμού από την άλλη πλευρά.
Πρέπει να κατεδαφιστεί γιατί ουσιαστικά έχει γίνει οθόνη προβολής των εμετικών συνθημάτων ναζιστικού χαρακτήρα οπαδών της ομάδας.
Όσο παραμένει αυτό το ερείπιο σε κεντρικό σημείο της πόλης με αυτήν την εξωτερική βαφή, τόσο καλλιεργείται ο τρόμος στους κατοίκους.
Κανονικά θα έπρεπε να την κατεδαφίσουν οι ίδιοι που την δημιούργησαν, για να μην επιτρέπουν στον ΑΤΤΙΛΑ να καμαρώνει το ντεκόρ του.

@ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (12/05/2018 00:43)

Όταν θα την κατεδαφίζουν θα φοράνε τις κουκούλες τους; Μήπως κανένας από αυτούς είχε πετάξει και καμιά μολώτοφ στη Μαρφίν το 2010; Θα μιλήσετε εσείς για ελευθερία ή για δημοκρατία; Εσείς;

νεο κτηριο (12/05/2018 10:20)

να κατεδαφιστει εδω και τωρα η σαπιλα. να χτιστει δημοτικο κτηριο με σκοπο την εξυπηρετηση του καθε φιλαδελφειωτη.

ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ (12/05/2018 21:26)

Η Άδεια κατεδάφισης εξεδόθη την Παρασκευή και έχει ήδη υποβληθεί αίτημα για την κατασκευή του έργου στην Περιφέρεια Αττικής

Ανώνυμος (13/05/2018 17:41)

Με αφορμή αυτό που έγραε η Κα ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ, εφόσον έχει εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης προς τι το άρθρο του κ. Κωνσταντάτου;;;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/05/2018 19:07)

@17.41
Η κυρία Σγουράκη παρέχει εδώ μια ενημέρωση. Από την άλλη, ο κ. Κωντσντάτος, πυο προφανώς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε και αν έχει εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης, γράφει μια πολιτική- δημοτική άποψη. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί...

Ανώνυμος (13/05/2018 22:20)

@ Διαμαντής Σεϊτανίδης (13/05/2018 19:07)
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί κάτι. Τον κ. Κωνσταντάτο θα έπρεπε να ενοχλεί. Που ενώ ενδεχομένως επιθυμεί να κάνει comeback στα δημοτικά πράγματα, αποδεικνύεται ανενημέρωτος για την πορεία του θέματος που γράφει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ (14/05/2018 13:02)

Το κείμενο το έστειλα την Πέμπτη και η άδεια όπως αναφέρει η κυρία Σγουράκη εξεδόθη την Παρασκευή, άρα ήταν αδύνατον να το γνωρίζω. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εγώ δεν εστιάζω στην άδεια, αλλά στην κατεδάφιση.
Με την ευκαιρία αφού έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στην Περιφέρεια για την κατασκευή του έργου, δεν μας ενημερώνεται τι περιλαμβάνει αυτό?

Συνεργάτης (14/05/2018 20:01)

Αγαπητέ -ένα ένα- είστε ευγενής και θέλω να πιστεύω ότι οι ανακρίβειες που γράφεται όταν αναφέρεστε στον κ. Κωνσταντάτο , είναι γιατί δεν είστε καλά ενημερωμένος και όχι σκόπιμες.
- Το πρώτο δημοτικό έκλεισε γιατί είχε χαρτιά αρμοδίων ότι ήταν επικίνδυνο, αλλά και γιατί διαπιστώθηκε ότι σε πολλά σημεία περιείχε αμίαντο.
-Στο σχέδιο του νέου σχολείου προβλεπόταν η εξ' ολοκλήρου επισκευή του παλαιού ( ιστορική μνήμη) με άλλες δύο νέες πτέρυγες και εκδόθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου στην πολεοδομία (την κανονική και όχι του Ο.Σ.Κ) οικοδομική άδεια. Φυσικά το σχολείο θα το χρηματοδοτούσε ο Ο.Σ.Κ και όχι ο Δήμος όπως γράψατε, όσοι γνωρίζουν, ξέρουν ότι οι Δήμοι δεν έχουν τέτοιες οικονομικές δυνατότητες. Εκ' των υστέρων ο Ο.Σ.Κ για να μειώσει το κόστος (η αλήθεια είναι ότι είχε ξεσπάσει η κρίση) πρότεινε να γκρεμιστεί το παλιό σχολείο και να κατασκευαστεί ένα τυποποιημένο σχολείο της δεκαετίας του 1980 με έτοιμες μελέτες και άδεια από την πολεοδομία του Ο.Σ.Κ. (συνέχεια)

Συνεργάτης (14/05/2018 20:56)

Ενώ υπήρχε προγραμματική σύμβαση και έπρεπε να δημοπρατηθεί το έργο, η διοίκηση δέχτηκε την πρόταση του Ο.Σ.Κ και έτσι κατασκευάζεται τώρα αυτό το έκτρωμα, έξω από τους όρους και περιορισμούς του προεδρικού διατάγματος για τον Παραδοσιακό οικισμό. Σε .άρθρο του ο κ. Ευαγγελινός είχε αναλύσει τα οικονομικά μεγέθη του ενός σχεδίου και του άλλου και απέδειξε ότι το δεύτερο κοστίζει περισσότερο ανά τετραγωνικό μέτρο.
-Για την πλατεία δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, τα λέει όλα η λειτουργία της.Υπάρχουν δημοσιευμένα όλα τα στοιχεία,έγινε δημοπρασία και πήραν τεύχη και εκδήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από 30 εταιρείες καταθέτοντας προσφορά έξι εταιρείες.
-Ο κ. Κωνσταντάτος μαζί με το Πολυτεχνείο παρουσίασε μελέτη, να κατασκευαστεί το γήπεδο στα Κ.Α.Τ.Ε.Ε με ανταλλαγή των ιδιοκτησιών.
Χάθηκε μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη. Η Α.Ε.Κ θα είχε γηπεδάρα με εμπορικές χρήσεις στην εθνική οδό και ο Δήμος ένα τεράστιο υπόγειο πάρκινγκ και επάνω ελεύθερους χώρους στο κέντρο της πόλης.

Συνεργάτης. (14/05/2018 21:07)

- Η εγγυητική για το νεκροταφείο αλλάχτηκε γιατί το προέβλεπε ο νόμος και δεν χάθηκε, αλλά το 2011 που έληγε (επί διοίκησης Γαιτανά) δεν φρόντισαν να την αντικαταστήσουν.
Τέλος θα σας διορθώνουμε με θέρμη σε κάθε ευκαιρία.

Μη μαδάς τη ΜαργαρίτΑ (15/05/2018 10:21)

Χμμμμμμ... Συνεργάτης, λοιπόν... Ενδιαφέρον!
Η λέξη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα περιλαμβάνεται στο όνομα της δημοτικής ομάδας που προσπαθεί να δημιουργήσει ο κ. Κωνσταντάτος αριστερότερα της ΔουΠου με στρατολογητή παλαιό επιφανές στέλεχος του τμήματος γυναικών της ΝΔ;

νεα προσωπα (15/05/2018 13:34)

Πολλοί στριμώχνονται να βγουν στην επιφάνεια, ελπίζοντας ότι οι ψηφοφόροι έχουν λίγο κοντή μνήμη. Ο Κωνσταντάτος αλήθεια με ποιους παίζει τώρα; Αριστερότερα της ΔουΠου που λέει ο από πάνω, γαργαλώντας τη συντητηρική Φιλαδέλφεια για το γκρέμισμα της Στρούγκας, μάλλον μόνο ως πλάκα θα το πάρουμε.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 13:46)

@Συνεργάτης
Να θυμίσουμε ότι το μίσθωμα του νεκροταφείου με προσωρινή διαταγή παρουσία του Δημάρχου Σταύρου Κόντου είχε μειωθεί ήδη επί δημαρχίας Κόντου, αντιδημαρχίας Κωνσταντάτου-Ευαγγελινού.
Πάντως γελάνε και τα τελευταία αριστερά τσιμέντα με αυτούς που είναι μέλη στον τωρινό ΣΥΡΙΖΑ.
Ένας συγχωρεμένος μου έλεγε πώς ένα μέλος του τωρινού ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε την νίκη σε συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας.
Να θυμηθούμε τα πετρέλαια στο άλσος ή όχι;
Πότε θα γίνει καταλογισμός για την υπεξαίρεση πετρελαίου στο άλσος;
Ξέρετε εκείνη η υπόθεση που πήγε κατηγορούμενη μία κυρία;
Μην αρχίσετε πάλι με ατάκες Αμαλίας: ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.
Ο Κωνσταντάτος μπορεί να ήξερε την πορεία, άλλωστε μπαινοβγαίνει στην Πολεοδομία. Αλίμονο.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (15/05/2018 13:52)

Εγώ νόμιζα ότι ο Κωνσταντάτος ήταν με τον Αράπογλου.
Τι έγινε, παιδιά, τα σπάσατε;

@ΕΛΕΝΗ ΣΓΟΥΡΑΚΗ (12/05/2018 21:26) (15/05/2018 21:33)

Με τη διαδικασία της μήνυσης προς το πρόσωπο σας υπάρχει κάποια εξέλιξη; Θέλετε να μας ενημερώσετε; Για το γνωστό θέμα περι μή υπογραφής της υψομετρικής μελέτης της ΑΕΚ εννοώ

Ανωνυμος (16/05/2018 14:15)

Και τη Στρουγκα θα γκρεμίσουμε και τα αυθαίρετα στο άλσος. Οχι μόνο το σταθμό μεταφόρτωσης. Επίσης όπως έχει βάλει το χεράκι του ενάντια στο γήπεδο της ΑΕΚ να περιμένει καταγγελία για αυθαίρετα των ιδιοκτησιών του, στην πολεοδομία. Διαλέξατε το δρόμο της δικαιοσύνης και αυτόν θα ακολουθήσουμε και εμείς. Κατεγγελιες και πρόστιμα μεχρι να σβήσει ο ήλιος. ΣΔΟΕ στα καταστήματα σας, καταγγελίες σε ΙΚΑ και πάει λέγοντας. Αραξτε γιατί ακόμα δεν ξεκινήσαμε

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (16/05/2018 17:32)

@16/05/2018 14:15
Μπορείς να βάλεις την όπισθεν και να έρθεις;

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (16/05/2018 17:44)

Βαλαμε την μπροστα ταχυτητα και το αχουρι γκρεμιζεται.ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.

Ανωνυμος (16/05/2018 23:13)

@17:32 θελει το χρυσαβγουλο να κρυφτεί κι η χαρα δεν το αφήνει. Σεξισμός ομοφοβία κι Άγιος ο θεός. Ρε μπας και είσαι ο Παναγιώταρος?

@(16/05/2018 17:32) (17/05/2018 02:43)

Με το που θα δώσει το κάλεσμα η ΑΕΚ για κατεδάφιση κοίτα μόνο πόσοι θα σκάσουμε μύτη. Κάτι μετεωρολογικοί σταθμοί, κάτι τσιπουράδικα, κάτι κινηματογράφοι κλπ έχουν συνέχεια. Καλά για τη Στρούγκα δεν το συζητάω είναι ήδη τελειωμένο το θέμα. Οταν θα ξεμπερδέψουμε με αυτά θα φάτε και οι "ιδιώτες" καλά. Κανε μπάνιο και περίμενε

CoOperativa (17/05/2018 05:50)

@ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ τραβάς κάποιο ζόρι αν τα βρήκε ή τα έσπασε ο Κωνσταντάτος με τον Αράπογλου ή ο οποιοσδήποτε με τον οποιονδήποτε? Δεν το ξέρεις ότι στην πολιτική ισχύει πάντα το αξίωμα "χθεσινοί εχθροί σημερινοί φίλοι" ή το αντίστροφο? Επί τη ευκαιρία δεν μας λες και τι υποστηρίζεις εσύ για το δήμο?

Κλαίμε. Από τα γέλια εννοείται (17/05/2018 08:37)

Ουγκανοεργαζόμενε ακόμα φαντασιώνεσαι ότι θα σταματήσεις το γήπεδο; Πρέπει να κόψεις την πρωινή χειρηλασία.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ξεχειλίζει η οργή των πολιτών για το έκτρωμα της πλατείας Πατριάρχου

Πλατεία Πατριάρχου, ή πίστα του Survivor;

Κλείνει τα σχολεία ο δήμος τη Δευτέρα γιατί «έτσι θέλει»!

Κατασχέθηκαν 16 κιλά κοκαΐνη στη Νέα Χαλκηδόνα

Τα κακομαθημένα!

Mε το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων συνεχίζει ο Βασιλόπουλος τον πόλεμό του κατά της ΑΕΚ

Η οικογένεια της ΑΕΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια (video)

Ήλθε η ώρα για την κατεδάφιση της Στρούγκας

Τα ψέματα Βασιλόπουλου για το κτήριο της «Στρούγκας»

Δραπέτευσαν στον Πειραιά, συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η δημοτική Αρχή περιφρονεί τους Συλλόγους της πόλης, στην πράξη

Όταν ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, διαψεύδει τον.... εαυτό του!

Δεν κατάφερε τίποτα τρία χρόνια! Τώρα, γιατί ζητάει άλλο ένα και... βλέπουμε;

Βασίλισσα ξανά, αλλά πάντα ΑΕΚ!

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Ανωνυμος
Ανωνυμος (25/05/2018 11:35) Ξερεις κατι ρε φιλαρακο; Κανονικα θα διενυες τωρα τις τελευταιες μερες σου στην εξουσια και τα καλα της (μισθα, ...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Ενας από τους... δύο σχολιαστές
@Ανωνυμος (25/05/2018 11:35) Αφού δεν αγγίζουν τους ψηφοφόρους εσύ τι ζόρι τραβάς;...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.35 Πόσα ξέρεις! Ξέρεις πόσοι είναι οι σχολιαστές (γάτα είσαι!), ξέρεις καλά σε ποιο ακριβώς σημείο του σώματος αναφέρονται τα σχόλια (θα...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Ανωνυμος
Διαβασε κ. Σειτανιδη ολα τα προηγουμενα σχολια που εχουν γραφτει απο το πολυ 2 σχολιαστες! Αποψεις του κ@λου που μονο φαγουρα μπορουν να φερ...

Ωχ! Άλλαξε ονομασία ο δήμος;
Xρήστης: ένας άλλος
να 'ναι καλά οι εργολάβοι που αναλαμβάνουν τις δουλειές που κανονικά θα έπρεπε να κάνει το προσωπικό του δήμου....

Ένας Ιωνικός βγαλμένος από τα παλιά, ανέβηκε πανηγυρικά στη Γ' Εθνική! (video)
Xρήστης: Μαϊντανός
Χαρούλη όταν μάθεις τι εστί πικ εντ ρολ και πίβοτ, έλα να βγάλεις ξανά φωτογραφίες στο γήπεδο! ...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: τα παραλέτε
@ Δ.Κ. (24/05/2018 17:21) Τα περί κτυπήματος του κεφαλαίου, που γράφω και με ρωτάς, ασφαλώς και είναι σαρκαστικό για την παρεούλα και τους π...

Προς ποινικές διώξεις στο νεκροταφείο- Σιγή από το σωματείο εργαζομένων
Xρήστης: an
@20:28 Ρε μπας και τα 'χεις κάνει πάνω σου και φοβάσαι κάτι;...

Προς ποινικές διώξεις στο νεκροταφείο- Σιγή από το σωματείο εργαζομένων
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@20.28 Δεν είμαστε παράγοντες της δίκης, δεν είμαστε μηνυτές, δεν είμαστε μηνυόμενοι, άρα παρακολουθούμε. Πού είναι το πρόβλημά σου;...

Προς ποινικές διώξεις στο νεκροταφείο- Σιγή από το σωματείο εργαζομένων
Xρήστης: Η ώρα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"
Παρακολουθούμε;;;; Τόσο απλά;;;; Δημοσιογραφία που ερευνά σε βάθος και λειτουργεί αμερόληπτα;;;;; Αύριο στα δικαστήρια λοιπόν..... Εκεί πο...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Κώστας
Ο μισός Ρουβίκωνας είναι ΑΕΚ, όπως και ο αρχηγός τους... Δεν είναι ανάγκη να μπω σε λεπτομέρειες... Είναι γνωστά αυτά σε όσους ξέρουν... Απλ...

Προς ποινικές διώξεις στο νεκροταφείο- Σιγή από το σωματείο εργαζομένων
Xρήστης: ανωνύμ
@ ??? (26/06/2016 23:19) ρε συριζαίε, και εσύ, όταν ο δάσκαλος έκανε μάθημα, στα τσιπουράδικα ήσουν?...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Δ.Κ.
@τα παραλέτε ποιο ακριβώς είναι το "κεφάλαιο" που χτυπάνε? η συνοικιακή χαρτοαποθήκη του μεροκάματου που δεν έκοβε αποδείξεις και τη μπουρλ...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο
Ποια ΑΣΥΝΦ και ποιοι αναρχικοί; Κοροϊδευόμαστε; Το νταβατζιλίκι στα μαγαζιά και το εμπόριο ουσιών είναι η ταμπακιέρα. Η πρωτοκαθεδρία σε τέτ...

Μόνο εντυπώσεις και ουσία μηδέν ο δήμος και για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Μαρίνα
Xρήστης: Ανώνυμος
Προσωπικά δεν βλέπω κάποια διαφορά μεταξυ αυτών που ξυλοκόπησαν το Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη απο Ρουβίκωνες και τα τοπικα τσι(π)ράκια τους οπ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©