Άρης Βασιλόπουλος: Από τη Βενεζουέλα, στο Μπαγκλαντές...

Δημοσιεύτηκε στις 20/03/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  23 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Παραθέτω αρχικά ολόκληρη τη δακρύβρεχτη ανακοίνωση του δήμου, μόνο και μόνο για να καταλάβετε, αγαπητοί αναγνώστες, πόσο πίσω είναι από τις πραγματικές ανάγκες της πόλης η σημερινή δημοτική Αρχή. Πόσο μακριά από τα προβλήματα των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών, πόσο πίσω από την ίδια την πραγματικότητα του 2018. Μια δημοτική Αρχή αναχρονιστική, κολλημένη σε στερεότυπα που η ελληνική κοινωνία έχει προ πολλού ξεπεράσει, μια δημοτική Αρχή που επιχειρεί να απαντήσει σε ερωτήματα άλλων καιρών, του μακρινού παρελθόντος, στα οποία όμως η κοινωνία έχει ήδη δώσει απαντήσεις κι έχει ήδη υπερβεί. Την ίδια ώρα, η κοινωνία μας, οι πολίτες αυτής της πόλης, αυτού του τόπου, αναζητούν απαντήσεις σε άλλα, καινούργια ερωτήματα, τα οποία ούτε γνωρίζει, ούτε καν υποψιάζεται η αναχρονιστική δημοτική μας Αρχή. Κι αυτά τα συμπεράσματα προκύπτουν από την ίδια την παρέα του κ. Βασιλόπουλου, τα συμπεράσματα εξάγονται από αυτά που ομολογεί η ίδια μέσα από τις ανακοινώσεις της.

 

Η ανακοίνωση πρώτα, ο σχολιασμός της "Αλήθειας" αμέσως πιο κάτω:

 

*****

Το πρωί της Πέμπτης 15 Μαρτίου 2018 το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας γέμισε με παιδικά γέλια, στο πλαίσιο δράσης με υψηλό συμβολισμό. Μαθητές από το 1ο, 2ο, 4ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας και παιδιά της ίδιας ηλικίας από την κοινότητα του Μπαγκλαντές στην Αθήνα, από κοινού χάρηκαν το Άλσος μας και το έκαναν ακόμα πιο όμορφο φυτεύοντας, με την καθοδήγηση των εργαζομένων της υπηρεσίας πρασίνου και των δασκάλων που τα συνόδευσαν, δεκάδες λουλούδια και κάποια δέντρα περιμετρικά της λίμνης. Η δράση οργανώθηκε από τα τμήματα Παιδείας-Πολιτισμού και Περιβάλλοντος-Πρασίνου του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές στην Αθήνα και χάρη στην ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση των διευθυντών και των εκπαιδευτικών των δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν. Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο Πρέσβης Jashim Uddin φύτεψαν μαζί μια ελιά σε ένδειξη φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο λαών.

 

*****

 

Μάλιστα.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια την ανακοίνωση του δήμου, για να γεμίσει το Άλσος μας με παιδικά γέλια, πρέπει να διοργανωθεί ειδική εκδήλωση, είτε από το δήμο, είτε απο άλλο φορέα.

 

Δηλαδή ο δήμος πρώτος ομολογεί ότι τις άλλες μέρες και ώρες, ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΑΣ ΕΡΗΜΩΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ, οι πολίτες, οι δημότες, οι κάτοικοι κι οι επαγγελματίες αυτης εδώ της πόλης ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ εκεί με τα παιδιά τους να παίξουν, να χαρούν, να απολαύσουν τον υπέροχο αυτό πνεύμονα πρασίνου.

 

Πρέπει να διοργανωθεί ΕΙΔΙΚΑ μια εκδήλωση για να "γεμίσει με παιδικά γέλια" το Άλσος, λέει η ανακοίνωση της διοίκησης Βασιλόπουλου, δείχνοντας -ίσως χωρίς να το καταλάβουν οι συντάκτες της- ότι με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτουν την παρακμή του Άλσους, ειδικά κατά τα χρόνια της διοίκησης Βασιλόπουλου.

 

Πάμε πιο κάτω: 

 

Ποια δράση έκανε ο δήμος, όπως λέει η ανακοίνωση;

 

Μια δράση "με υψηλό συμβολισμό".

 

Τρία χιλιόμετρα συμβολισμό, μπορεί και παραπάνω. Πανύψηλο! «Φασούλας» συμβολισμός, ρε παιδί μου... 

 

Και ποιος είναι αυτός ο συμβολισμός;

 

Ότι παιδιά μερικών δημοτικών σχολείων της πόλης βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με άλλα παιδιά από το Μπαγκλαντές, τα οποία έτσι κι αλλιώς εδώ ζουν, εδώ περνούν τον καιρό τους, και με τα δικά μας παιδιά παίζουν στους χώρους παιχνιδιού: στα προαύλια των σχολείων, σε πάρκα και ανοικτούς χώρους της πόλης.

 

Βλέπετε, η δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο δήμαρχος, σκεπτόμενοι ιδιοτελώς, σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν το πρωτοφανές -και φυσικά καλοδεχούμενο- δώρο της Περιφέρειας ύψους 800.000 ευρώ όχι όσο νωρίτερα γίνεται, αλλά προς το τέλος της θητείας τους, προκειμένου να κάνουν ακόμα ένα φτηνιάρικο σόου, με την πρόθεση να πείσουν πέντε- δέκα αφελείς, οι οποίοι θα "θαμπωθούν" από τις παράτες (τι άλλο μπορεί να κάνει αυτή η διοίκηση, αυτός ο δήμαρχος, εκτός από παράτες;) και να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών, που έχει πλέον εκφυλιστεί σε δύναμη κολλητών.

 

Μια στοιχειωδώς σοβαρή δημοτική Αρχή, θα έπρεπε να έχει κάνει ήδη παρεμβάσεις ουσίας στο Άλσος, να έχει φροντίσει ώστε ο "Κένταυρος" να νομιμοποιηθεί κι όχι να γκρεμιστεί, δηλαδή να έχει διατηρήσει και μάλιστα επαυξήσει την παρουσία πολιτών στη λίμνη και ευρύτερα στο Άλσος. Αν το είχε κάνει, τα παιχνίδια μεταξύ παιδιών από την Ελλάδα, το Μπαγκλαντές και κάθε άλλης εθνικότητας, θα ήταν καθημερινότητα, θα ήταν ρουτίνα. 

 

Αλλά στα χάλια που έχει καταντήσει το Άλσος μας η διοίκηση Βασιλόπουλου, η παρουσία παιδιών από την Ελλάδα και το Μπαγκλαντές γίνεται είδηση, γίνεται Δελτίο Τύπου του δήμου, συνοδευόμενο με φωτογραφίες για το πόσο ευτυχισμένοι ήταν όλοι που βρέθηκαν μαζί στο Άλσος.

 

Φυσικά! Άλλωστε, πότε ξαναβρέθηκαν; ή πότε θα ξαναβρεθούν; Μπαίνει ψυχή ζώσα στο Άλσος με τη εγκατάλειψη που έχει επιδείξει η διοίκηση Βασιλόπουλου; Όχι. Άρα, το ότι μπήκαν μια μέρα τα παιδιά, αποτελεί είδηση, που η ίδια η διοίκηση Βασιλόπουλου θεωρεί ότι πρέπει να αναδείξει. Εκεί φτάσαμε!

 

Αμ, το άλλο;

 

Φύτεψε, λέει, μια ελιά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο πρέσβης του Μπαγκλαντές, Jashim Uddin!

 

Πςςςςςςς !!!

 

Άλλαξε το παγκόσμιο οικοσύστημα!

 

Φύτεψε μια ελιά ο δήμαρχος με τον πρέσβη του Μπαγκλαντές!

 

Ουάου, που έλεγε και ο αλήστου μνήμης Γιάνης με ένα νι (που 'σαι ρε Βαρουφάκηηηηη)

 

Το γεγονός ότι η ανεξήγητη (ή μήπως εξηγήσιμη;...) απέχθειά του προς την ΑΕΚ στέρησε την πόλη από 2.000 δένδρα, τα οποία η διοίκηση της ομάδας είπε στην αρχή της υπόθεσης "ανέγερση νέου γηπέδου" ότι προτίθεται να φυτέψει, είναι απλώς προπαγάνδα των αστών. Σημασία δεν έχουν τα 2.000 αστικά δένδρα, αλλά η μια και μοναδική συντροφική ελιά!

 

Συμβολισμός, είπαμε.

 

Όχι επίλυση προβλημάτων!

 

Μην μπερδεύεστε!

 

Και γιατί μόνο από το Μπαγκλαντές; (Σας εξομολογούμαι ότι προς στιγμήν νόμιζα ότι μιλάει για τα παιδιά από το Κάτω Κουκλάκι, το οποίο πολλοί στη Νέα Χαλκηδόνα αποκαλούν "μπαγκλαντές" ακριβώς λόγω του ελαφρώς απομακρυσμένου χαρακτήρα του από τον ιστό της πόλης). 

 

Μα, ακριβώς για να δείξει ο Άρης Βασιλόπουλος ότι συμπονά τους "φτωχούς και κατατρεγμένους". Τους μη έχοντες ελπίδα. Αλλά από όοοολους τους φτωχούς και κατατρεγμένους, ο κύριος Βασιλόπουλος επιλέγει να "συμπαρασταθεί" μόνο σε όσους είναι κοντά στις δικές του ιδέες. Φτωχοί και κατατρεγμένοι είναι μόνο όσοι είναι αριστεροί, κατά τον κύριο Βασιλόπουλο. 

 

Γιατί, πώς να το κάνουμε; Δεν ξεχνάμε τα κολλητηλίκια του Άρη Βασιλόπουλου με τον πρέσβη της Βενεζουέλας, λίγο μετά την αυτοπρόσωπη επίσκεψη του δημάρχου μας στο Καράκας, όταν οι υπήκοοι της δύσμοιρης αυτής χώρας ξυλοκοπούνταν στους δρόμους απο το καθεστώς Μαδούρο, μετά από μήνες πείνας και δυστυχίας, κι ο κύριος πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα (στη φωτογραφία απεικονίζεται εμφανώς ευτυχής στο πλευρό του επίσης ευτυχή Άρη Βασιλόπουλου) έβλεπε στους δρόμους της πρωτεύουσάς του μόνο ακροδεξιούς, κι εγκάθετους της αντιπολίτευσης.

 

 

Έλεγε, για παράδειγμα, ο κ. πρέσβης της Βενεζουέλας, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ερωτηθείς για τις ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος Μαδούρο: 

 

«Ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο ήταν ανέκαθεν υπέρ της ειρήνης και του διαλόγου, θα ήταν άδικο να μην του το αναγνωρίσει κάποιος... Η αντιπολίτευση έχει εγκαταλείψει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. ... Αυτή η αντιπολίτευση επέλεξε να εξαπολύσει τα ακροδεξιά ρεύματά της και έχει επιλέξει τον δρόμο της βίας και της τρομοκρατίας στους δρόμους της Βενεζουέλας. Αυτή η αντιπολίτευση έχει μεγάλη ευθύνη για το μέγεθος της βίας που υφίσταται η χώρα μας».

 

Δείτε τους... ακροδεξιούς και τους... εγκάθετους της αντιπολίτευσης, στους δρόμους του Καράκας: 

 

 

Έτσι, λοιπόν!

 

Είσαι αριστερός; Ο κύριος δήμαρχος θα σε περιποιηθεί, και θα ψυτέψει και μια ελιά συμβολικά μαζί σου. 

 

Δεν είσαι; Ε, τότε είσαι εγκάθετος της αντιπολίτευσης, ακροδεξιός και έχεις πάνω σου όλα τα κακά του κόσμου, όπως οι παραπάνω Βενεζουελάνοι, σύμφωνα με την ανερυθρίαστη παραδοχή του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, δίπλα στον οποίο ποζάρει όλο καμάρι ο Άρης Βασιλόπουλος.

 

Συμπέρασμα: Είστε από το Μπαγκλαντές και ζείτε στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα; Ο δήμαρχος θα σας προσφέρει δωρεάν μια μέρα στο παρατημένο κι αποξενωμένο από τους πολίτες Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Είστε από άλλη χώρα; Από καμιά παλιοδεξιά χώρα; πχ Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία; Σε αυτή την περίπτωση, ούτε στο Άλσος θα καλέσει τα παιδιά σας, ούτε ελιά θα φυτέψει με τον πρέσβη σας, ο Άρης Βασιλόπουλος.

 

Αυτό θα πει "δημοτική Αρχή για όλους", αυτό θα πει "δημοτική Αρχή που καταλαβαίνει τα προβλήματα της τοπικής μας κοινωνίας τον 21ου αιώνα". 

 

Δοξάστε την!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Πιο γραφικός (20/03/2018 17:07)

Και απο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη

Qualis rex, talis grex. (20/03/2018 18:26)

Ο λαός έχει το βασιλιά που του αξίζει.

ανωνύμ (20/03/2018 18:26)

Σύντροφε Αρούλη,
Τι θα γίνει με εκείνες τις παπαριές που λέγαμε στα τσιπουράδικα που είμαστε όλοι άφραγκοι και άεργοι;
Πότε θα μπουκάρουμε στα Χειμερινά ανάκτορα;
Τελειώνει όπου νάναι ο Χειμώνας.
Από Χειμώνα σε Χειμώνα το πας, παγώσαμε πια και αρχίζουμε να βαριόμαστε.

GeorgeAEK (20/03/2018 19:40)

Και μια και έγινε αναφορά στα δέντρα που θα φυτέψει η ΑΕΚ να ξέρεις γαυροδήμαρχε ότι επι της δικής σου θητείας ούτε χορταράκι δεν θα δεις απο την ΑΕΚ. Ότι κάνει θα το κάνει η ΑΕΚ αφού ξεκουμπιστείς απο το Δήμο και εννοείται αφού πρώτα θα έχει εξαφανιστει απο το Αλσος ο βρωμοσταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων που προστατεύεις με ευλάβεια οικολόγε της ξεφτίλας.

Φιλαδέλφεια ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ (20/03/2018 21:06)

Καμμία εντύπωση που δεν έχει επαφή ούτε με την κοινωνία ούτε με την πραγματικότητα ;

Πότε εργάστηκε στη ζωή του ; Πότε ένοιωσε την αγωνία της επιβίωσης και του μεροκάμματου ;

Όλα έτοιμα τα βρήκε με μοναδικό προσόν τα κομματικά ένσημα από μια ανθυποανύπαρκτη οργάνωση.

Θα είναι ντροπή για όλους μας αν αυτός ο αντιπαθέστατος τύπος ξαναμπεί το '19 στο δημαρχείο.

Μια εικονα χιλιες λεξεις (20/03/2018 22:19)

Δεν χρειαζεται να εχει καποιος ιδιαιτερες γνωσεις γλωσσας προσωπου και σωματος για να καταλαβει τι ατομο ειναι ο Αριστειδης. Φαινεται ξεκαθαρα στη φωτογραφια.

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ (21/03/2018 00:44)

Και στις δύο φωτογραφίες ο Δήμαρχός μας φοράει το ίδιο πουκάμισο.
Βέβαια στη νεότερη φοράει και σακάκι...
Άμα πω ότι είναι Πυργιώτης, θα με πείτε τοπικιστή, εθνοτιστή, ρατσόνι κλπ.
Το λέω: Πυργιώτης.

ανώνυμος (21/03/2018 01:09)

@ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ (21/03/2018 00:44)
δεν είναι μόνο το ίδιο πουκάμισο, αλλά είναι αγορασμένο και από πανέρι.

Ξεφτίλα ρε άρη, πάρε ένα πουκάμισο της προκοπής.

Αγανακτισμένη (21/03/2018 11:19)

Το ανθρωποειδές αυτό (Αρης) έχει δώσει στις λέξης ξεφτίλα ,απρέπεια, χουνιτισμό, ψεύδος, άλλη διάσταση. Προφανώς ο Αρης είναι και ο τόπος καταγωγής του αφού ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα της πόλης που διευθύνει. Στις 15 του μηνός ήμουν στην λίμνη και όντως έγινε μια παρουσία από άτομα του Μπαγκλαντές αλλά αυτός... τι έδειξε? ή τι νομίζει πως έδειξε? ...Την σπασμένη και άκρως επικίνδυνη τσουλήθρα ,το κοκκινόχωμα και ένα εξαθλιωμένο χώρο. Παιδιά των δημοτικών που αναφέρει δεν υπήρχαν εκτός αν ήταν μόνο τα παιδιά της εν λόγο χώρας που φοιτούν στα σχολεία που ανέφερε. Θα έπρεπε να ντρέπεται αλλά κι αυτό θέλει ήθος & μυαλό κάτι που απ'ότι φαίνεται δεν διαθέτει.

Φιλαδελφειώτης γένημα θρέμα (21/03/2018 11:24)

@ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ (21/03/2018 00:44)
Το θέμα δεν είναι πως είναι πυργιώτης αλλά ότι η όλη του παρουσία στα κοινά της πόλης δείχνει άνθρωπο ξένο με τη συλλογική ψυχή της Φιλαδέλφειας.

ανωνυμιδης (21/03/2018 11:32)

@ανώνυμος (21/03/2018 01:09) Το ιδιο πουκαμισο φοριεται για τις αναγκες της δουλειας και του μαρκετινγκ. Για να το παιζει παιδι του λαου.

Εγώ ειμί ο ων (21/03/2018 14:54)

Θα έπαιρνα να φιλοξενήσω μερικά προσφυγόπουλα από το Μπαγκλαντές στο σπίτι μου αλλά είναι μικρό.
Μετά από 30 χρόνια εργασίας, δεν κατάφερα να πάρω ένα μεγάλο όπως αυτό που σε καιρό κρίσης για το λαό έχτισε ο κ. Δήμαρχος εκεί κοντά στην Παναγίτσα. Έχω μόνο 67 τετραγωνικά.
Σίγουρα όμως ο τιτανομεγιστοτεράστιος αυτός ανθρωπιστής, ο κ. Βασιλόπουλος, θα πάρει στη σπιταρώνα κάποια παιδάκια.
Τι? Όχι? Δεν θα πάρει?

Συμπαθέστατη φυσιογνωμία......... (21/03/2018 15:09)

.........ο κ. Jashim Uddin.

τα παραλέτε (21/03/2018 15:41)

@ Εγώ ειμί ο ων (21/03/2018 14:54)
Επειδή βλέπω ότι είσαι ανημέρωτος, να ξέρεις ότι όλοι οι συριζαίοι, και τα στελέχη και τα βλαμένα που αποτελούν το κοπάδι με τα πρόβατα, έχουν ήδη πάρει από 2-3 προσφυγόπουλα στα σπίτια τους.
Πέρναγε φορτηγάκι του τσίρκου και τα μοίραζε στα σπίτια των συριζανελιτών.

Ο τσίπρας έχει σπίτι του 2 προσφυγάκια και παίζουν με τα παιδιά του.
Εμείς οι περηφανοι συριζαίοι έχουμε κάνει το διεθνιστικό καθήκι μας. (καθήκον μας ήθελα να πω).

Λάτρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο κατά δήλωσή του αριστερός??? (21/03/2018 15:43)

Υπάρχει μια λεπτομέρεια στη φωτό με τον πρέσβη της Βενεζουέλας (ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο που τον κατήγγειλαν για σεξιστικές συμπεριφορές και παρενοχλήσεις στο προσωπικό της πρεσβείας και προσπάθησε όλο το συριζολαετζίδικο σύστημα να κουκουλώσει) :

Είναι η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κοσμεί το γραφείο του (κατά δήλωσή του αριστερού) δημάρχου. Νομίζω, δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει η σημαία της Ε.Ε. στο γραφείο. Άρα, είναι επιλογή του αυτή η διακόσμηση. Άρα το αριστερό προφίλ αποδεικνύεται fake 100% και η αριστερή ρητορική είναι απλά "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα".

Άμα είναι έτσι οι αριστεροί, τύφλα να 'χουν οι δεξιοί δηλαδή.

Κώστας (21/03/2018 16:14)

Αριστεροί επαναστάτες διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι χωρίς ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους...
Οικολόγοι με σκύλο στο διαμέρισμα που καταχέζει την πόλη και με ποδήλατο που κατεβαίνουν τη Δεκελείας και συνεχίζουν στην Αχαρνών...
Ο πόλεμος κατά της ΑΕΚΑΡΑΣ και του λαού της τους μάραναν...
Κάποια στιγμή ΟΛΑ πληρώνονται...

ανωνυμος (21/03/2018 16:42)

@14:54 Μια διορθωση. Δεν το εχτισε ο ιδιος. Ο πεθερος του το εχτισε.
@15:43 Δεν ειναι ουτε αριστερος, ουτε δεξιος, ουτε κεντρωος. Ειναι απλα η παρτη του. Παρτακιας.

Ανώνυμος (21/03/2018 21:23)

Αυτού του τύπου οι "ειδικές εκδηλώσεις" γίνονται για ένα και μοναδικό λόγο:
Για να βγάζουν σέλφι και να τις ανεβάζουν στα προσωπικά τους προφίλ στο φεισμπουκ ζητιανεύοντας λίγα λάϊκς -κυρίως από μη Φιλαδελφειώτες που δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά στη πόλη- κερδίζοντας λίγα λεπτά δημοσιότητας για να καλύψουν τις ναρκισιστικές τους ανάγκες και τα συμπλέγματά τους.
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους τοίχους των προφίλ τους και δει ποιοι πατάνε λαϊκ, θα καταλάβει πολλά. Λίγοι κολλητοί, λίγοι που προσδοκούν ακόμα σε μια οργανική θέση ή κάποιο ρουσφετάκι και πάρα πολλοί μη Φιλαδελφειώτες συριζαίοι και λαετζήδες από όλη την Ελλάδα που νομίζουν ακόμα ότι ο συρφετός αυτός αποτελείται από αριστερούς επειδή αυτό τους έχει μείνει ως εντύπωση από το πρόσφατο παρελθόν όταν παρίσταναν τους κοινωνικούς αγωνιστές.

πιο ρομπα πεθαινεις ρουλη (21/03/2018 21:35)

ρομπα ξεκουμπωτη!!!!!!!!!!!! ο ανθρωπος που προσκυνα την ΕΕ κι εχει φορα παρτιδα τη σημαια της στο γραφειο του εχει το θρασος να μιλα για επιχειρηματικα συμφεροντα και να πολεμα την ΑΕΚ και το γηπεδο. τι ρομπα δηλαδη!!! μονο ρομπα;;;; ρομπα με πασουμια και φιλεδακι με μπιγκουτι.

@21/03/2018 15:43 (21/03/2018 21:39)

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ όπως λέει κι ο 15:41. Δεν είναι σημαία της ΕΕ αλλά η σημαία της Τετάρτης Διεθνούς. Κάποιος ακροδεξιός από τη Βενεζουέλα έκανε φοτοσοπ μοντάζ για να τον εκθέσει.

@ Λάτρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (22/03/2018 00:58)

- Τι θες να πεις Βίρνα; Είναι «μενουμευρώπης» ο Αρίστος;

Anonymous (22/03/2018 08:53)

Ο λαός μας πολύ εύστοχα έχει περιγράψει περιπτώσεις σαν και αυτές με το πουκάμισο. "Σαν τη γίδα το τομάρι" λέγανε οι παλιοί

@Εγώ ειμί ο ων (21/03/2018 14:54) (22/03/2018 14:04)

Δεν ασχολείται με ότι δεν έχει κονόμα. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να προσφέρει κιόλας αφιλοκερδώς. Σιγά μην φιλοξενήσει παιδάκια. Ούτε απέξω δεν θα αφήνει να περάσουν απο τη βίλα. Του φτάνει η πίκρα για το γήπεδο που θα τον αναγκάζει να κλειδώνεται στο υπόγειο τις Κυριακές.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανώνυμος
@Μ. Τ. (09/09/2022 16:53) Δεν χρειάζεται βιογραφικό ο Τζέλης. Φωτογραφήθηκε μία φορά με τις παλιοσειρές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό αρκεί. ht...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανώνυμος
Ο Γατσούλης την είχε την ευκαιρία του όταν εκλέχτηκε με τον Αδαμόπουλο και φαινόταν ότι θα είναι ο Νο2 και μελλοντικά Νο1 της κεντροδεξιάς π...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ι.Μ.Π.
Απολύτως αναμενόμενα όλα αυτά τα φαινόμενα διάλυσης. Μια "παράταξη" που στήθηκε τσαπατσούλικα, χωρίς αρχές, χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, μια ν...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΚΑΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΈΔΕΙΞΕ Ο ΒΟΥΡΟΣ....ΚΑΙ Η ΠΑΡΆΤΑΞΉ ΤΟΥ...🍷στην υγεία σας ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Πολύ αργά για δάκρυα
Πολύ αργά για επίκληση της ηθικής και των αρχών. Η κακή μέρα είχε φανεί από το δεύτερο μόλις χρόνο. Αλλά ήταν ωραίες τότε οι αντιδημαρχίες ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Αλλά... αυτοί είστε...
@ 18:29 Δεν σε αδικώ που βλέπεις παντού τον Τομπούλογλου. Αυτόν φοβάστε ότι θα σας ρίξει. Να είσαι βέβαιος ότι οι φόβοι σου θα γίνουν τελι...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©