«...Τους ψευταράδες και τους μασκαράδες...» (video)

Δημοσιεύτηκε στις 09/02/2018 στην κατηγορία Σχόλια  |  22 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Σε επίπεδα πλήρους γελοιοποίησης κινείται, πλέον, η πανικόβλητη δημοτική Αρχή Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας η μόνη σε ολόκληρο τον κόσμο -σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική και Ωκεανία...-που «ανακάλυψε» άσκηση βίας εναντίον δημοτικών της συμβούλων στο προχθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο. Κι όμως, η αντίδραση αυτή της δημοτικής Αρχής και προσωπικά του Άρη Βασιλόπουλου είναι ενδεικτική για το ποιόν των δημοτικών μας αρχόντων, όπως θα δούμε αμέσως μετά. 

 

Τα γεγονότα είναι λίγο- πολύ γνωστά. Η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου όπως θα συνεζητείτο και η περίφημη υπογειοποίηση (την οποία- θυμίζω- ο δήμος δεν παρουσίασε κατ' αντιπαράσταση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ στους πολίτες αυτής εδώ της πόλης, αλλά προτίμησε να τους κρατήσει στο σκοτάδι με παραλλήλους μονολόγους, που δεν βοηθούν τον μη ειδικό σε κυκλοφοριακά θέματα, να σχηματίσει τεκμηριωμένη άποψη), τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω επεισοδίων μεταξύ των διαμαρτυρομένων για το ΧΥΤΑ Γραμματικού και φερομένων ως οπαδών της ΑΕΚ. 

 

Το πρώτο που πρέπει να πει κανείς είναι ότι κάθε βιαιότητα είναι απολύτως, απερίφραστα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, καταδικαστέα. Και είναι ευθύνη τόσο των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, όσο και οποιουδήποτε εμπλέκεται με εκείνους που βιαιοπραγούν, να τους σταματήσει εγκαίρως. 

 

Το δεύτερο είναι ότι οι βιαιοπραγούντες, τελικά κάνουν ζημιά στην υπόθεση που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται. Με βία και ξύλο, δεν λύνονται ζητήματα, μάλλον περιπλέκονται. Συνεπώς όποιοι ξεκίνησαν κι όποιοι μετείχαν στα επεισόδια που οδήγησαν σε αναβολή την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, είναι πλήρως, χωρίς δεύτερη σκέψη, καταδικαστέοι. 

 

Ενώ, όμως, ΟΛΟΙ είδαν -άλλοι με αυτοπρόσωπη παρουσία κι άλλοι μέσα από ΟΛΑ τα video που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο- ότι τα επεισόδια έγιναν μεταξύ διαδηλωτών για τον ΧΥΤΑ και φερομένων ως οπαδών της ΑΕΚ, εκεί ακριβώς, πετάχτηκαν οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής, για να χύσουν για άλλη μια φορά, την πολλοστή, τη χολή τους, να αναθερμάνουν τα διχαστικά τους μηνύματα, να βαθύνουν το διχασμό της πόλης τον οποίο οι ίδιοι έσπειραν, μόνο και μόνο για να βρουν κάτι να στηρίξουν την απελπισμένη προσπάθεια επανεκλογής τους.

 

Τα πράγματα είναι ξε-κά-θα-ρα: Δεν υπάρχει κανένα ούτε ένα, ούτε μισό αποδεικτικό στοιχείο ότι ασκήθηκε η παραμικρή βία εναντίον μελών της δημοτικής Αρχής της πόλης μας. Σε μια συνεδρίαση που βρέθηκαν τουλάχιστον 2 κάμερες τοπικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, πολλές άλλες κάμερες για άλλα θέματα και που καθένας ο οποίος βρισκόταν εκεί, είχε χωρίς αμφιβολία στα χέρια του ένα κινητό με κάμερα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ πλάνο με άσκηση βίας εναντίον μελών της δημοτικής Αρχής.

 

Αυτό το προφανές, έσπευσε από χθες η παρέα του κυρίου Βασιλόπουλου να διαστρέψει, να αλλοιώσει, να αμφισβητήσει. Μόνο διαστροφή και αλλοίωση μπορεί να κάνει, τίποτα θετικό και παραγωγικό. Έγραψε λοιπόν άλλο ένα, ανάμεσα στα πάμπολλα ψέματα που έχει πει: Ότι μέλη της δημοτικής αρχής υπήρξαν θύματα βίαιων περιστατικών από οπαδούς της ΑΕΚ. Όλη η υφήλιος από τη μια, κι η διοίκηση Βασιλόπουλου από την άλλη.

 

Φυσικά σήμερα, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (εκλεγμένος φυσικά με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου που στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) Θ. Σχινάς, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα, Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, δεν έγινε δυνατή η προγραμματισμένη 5η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν μεταξύ ορισμένων ατόμων εκ των διαμαρτυρόμενων για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Γραμματικό, και ορισμένων οπαδών της ΑΕΚ. Καταδικάζω απερίφραστα αυτές τις βίαιες ενέργειες. Η συζήτηση και η λήψη των αποφάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, όπου ακούγονται πάντα όλες οι απόψεις, αποτελεί ύψιστη δημοκρατική διαδικασία για τους πολίτες της Αττικής, και ως τέτοια οφείλουν όλοι να τη διαφυλάσσουν και να τη σέβονται. Επεισόδια σαν αυτά που έλαβαν χώρα σήμερα εντός της αίθουσας του Συμβουλίου, απομειώνουν τη σημασία του θεσμού, αποδυναμώνουν τη δημοκρατική διαδικασία λήψης των αποφάσεων και δεν υπηρετούν τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως κυττάρου Δημοκρατίας. Οφείλουμε όλοι, αιρετοί και πολίτες, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για την προστασία του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου και της τοπικής δημοκρατίας».

 

Τι το ήθελε ο σύντροφος πρόεδρος, να χαλάσει τη νέα εκστρατεία λάσπης και ψευτοθυματοποίησης του Άρη Βασιλόπουλου; Αμέσως ο... λεοντόκαρδος δήμαρχος έστειλε "ανοικτή επιστολή" -πού να την κλείνει τώρα και να ξοδεύει σάλιο, το κρατάει για να φτύνει τους αντιπάλους τους με ύβρεις στις οποίες ειδικεύεται...- για να τον... μαλώσει: «Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδώσατε για τα επεισόδια που προκάλεσαν την διακοπή του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 8/11/2017, σας εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την αποσιώπηση των τραμπουκισμών σε βάρος δημοτικών συμβούλων και πολιτών του Δήμου μας. Τα πραγματικά γεγονότα είναι ότι ομάδα ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα μαζί με τους παράγοντες της ΑΕΚ και της Δικέφαλο ΑΕ και εισήλθαν μαζί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, επετέθησαν αρχικά στους κατοίκους και τους μαθητές του Γραμματικού που διαμαρτύρονταν για τον ΧΥΤΑ, ζητώντας τους να αποχωρήσουν για να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα της υπογειοποίησης των δρόμων μπροστά από το υπό ανέγερση γήπεδο. Μετά τις πρώτες συμπλοκές, η ίδια ομάδα ανέβηκε στα έδρανα του κοινού και επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Ν. Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τους άλλους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους. Στην συμπλοκή ενεπλάκησαν και κάτοικοι του Γραμματικού που έσπευσαν σε βοήθεια πιθανόν νομίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι τραμπούκοι επιτίθενται πάλι σε συμπολίτες τους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ν. Φιλαδέλφειας παρέμειναν στο χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου αρκετή ώρα μετά τη διακοπή, προκειμένου να αποχωρήσουν με ασφάλεια. Κανείς από τους παριστάμενους παράγοντες της ΑΕΚ δεν ενοχλήθηκε από όσα έκαναν αυτοί που τους συνόδευαν.

Με δελτίο τύπου που εκδώσαμε αμέσως μετά, σας καλούσαμε να καταδικάσετε. Θεωρούμε ότι η παράλειψη αυτή είναι όχι μόνο αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική, αλλά και δεν προστατεύει τους θεσμούς και τη δημοκρατική τους λειτουργία. Σας καλούμε να επανορθώσετε άμεσα, προκειμένου να περιφρουρήσετε τις διαδικασίες του Περιφερειακού Συμβουλίου, από την άσκηση βίας οργανωμένων τραμπούκων απέναντι σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ασκούν την υποχρέωσή τους απέναντι στο δημόσιο συμφέρον, κατά τον τρόπο που κρίνουν οι ίδιοι. Η Δημοτική Αρχή δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται από κανέναν όσο ισχυρός και αν είναι και ότι μέσα και αν μετέρχεται. Σας καλούμε να πράξετε το ίδιο. Ο Δήμαρχος Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου».

Προσέξτε τι γράφουν οι ψευταράδες: «...η ίδια ομάδα ανέβηκε στα έδρανα του κοινού και επιτέθηκε εντελώς απρόκλητα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Ν. Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τους άλλους δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους...».  Και τώρα, δείτε αυτό το video που ανέβασε η «Εφημερίδα των Συντακτών». Δείτε:

 

Είναι το μοναδικό βίντεο από όσα έχουν βγει ως τώρα στον αέρα, που καταγράφει τα επεισόδια. Δείτε στο δεξί μέρος της οθόνης, τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Καλαμπόκη, τον σύμβουλο του δημάρχου Κώστα Μπαρούτα, τον Μάνο Καμπούρη , την Βάλια Ματσουκά κλπ να κοιτούν αδιάφοροι, ουδέτεροι, τους εμπλεκομένους στα επεισόδια. Είναι δυνατόν  κάποιοι να "τραμπουκίζουν" σε βάρος δημοτικών συμβούλων και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι του δημάρχου να παρακολουθούν αμέριμνοι;

 

Επίσης: Σε μια στιγμή στο βίντςο φαίνεται κάποιος δίπλα στον Γιάννη Καλαμπόκη, να βγάζει μια φωτογραφία με το κινητό του. Α΅τη δώσει στη δημοσιότητα, μήπως και δούμε, βρε παιδί μου, και πιστέψουμε κι εμείς οι "άπιστοι Θωμάδες" ότι πράγματι υπήρξε βιαιοπραγία εναντίον δημοτικού συμβούλου της πόλης μας. Θα τη δούμε πουθενά; Θα την βλέπαμε, αν υπήρχε...

 

Τέλος πάντων, υπάρχει ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ή ακόμα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που να δείχνει τις βιαιότητες, τις οποίες καταγγέλλει η δημοτική αρχή;

 

Δεν υπάρχει.

 

Γιατί, αν υπήρχε, ένας στοιχειωδώς υπεύθυνος δήμαρχος θα επισύναπτε τέτοια αποδεικτικά στοιχεία στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Κι αφού κανείς δεν τα δίνει στη δημοσιότητα, ευλόγως συμπεραίνουμε ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο αποδεικτικό στοιχείο.

 

"Σύμπτωση" θα μου πει κάποιος. "Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν έτυχε να τραβάει βίντεο ή να βγάζει φωτογραφίες".

 

Σύμπτωση; Μάλιστα. Και οι "βιαιότητες" εναντίον πάλι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου προ μηνών εδώ, στην πόλη μας; Κι εκεί "σύμπτωση";

 

Λοιπόν: Οι τύποι ή νομίζουν ότι είμαστε αφελείς, ή όντας πιστοί μαθητές του Γκέμπελς πιστεύουν ότι λέγε- λέγε, κάτι θα μείνει στο τέλος. Γνωστοί λασπολόγοι, επιβιώνουν μόνο στο βαθμό που είναι αδίστακτοι.

 

Αυτοί, δηλαδή, που δεν τολμούν να ψελίσουν έστω μια απάντηση όταν τους ρωτάμε με ποια κριτήρια δίνουν απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς, φίλους και συγγενείς τους, αυτοί που "περνάνε" διαγωνισμούς στους οποίους η μια εταιρεία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κι όταν τους ξεμπροστιάζουμε σφυρίζουν αδιάφορα, αυτοί βγάζουν τη μια ανακοίνωση πίσω από την άλλη για να "κτίσουν" ένα δικό τυος μύθο, για τον οποίο δεν υπα΄ρχει απολύτως καμία απόδειξη.

 

Στις αποδεδειγμένες πράξεις για τις οποίες τους ασκείται δημόσις έλεγχος, αρνούνται να απαντήσουν. Κι αντ' αυτού, φλυαρούν σε αναπόδεικτους ισχυρισμούς που οι ίδιοι επινόησαν και που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν την πόλη. Και δεν ντρέπονται!

 

Τέλος: Κύριοι της δημοτικής Αρχής ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. Εάν δεν έχετε στοιχεία για όλα όσα δήθεν "καταγγέλλετε" θα σας βγάζουμε στη σέντρα. Αρκετά με τους ψευταράδες και τους μασκαράδες...

 

Κλείνω, όπως άνοιξα: Η καταδίκη τέτοιων συμπεριφορών πρέπει να είναι απόλυτη και ανελαστική. 

 

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Άρη Βασιλόπουλο και τη δημοτική αρχή της πόλης:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Μια από τις τελευταίες παραστάσεις. Ο θίασος φεύγει του χρόνου (09/02/2018 17:10)

Η γνωστή και πολυπαιγμένη παράσταση με τίτλο:
"Μας κυνηγάνε οι τραμπούκοι".
Εντελώς προβλέψιμη η τακτική της αυτοθυματοποίησης για να τσιμπάνε αφελείς και ευαίσθητοι.
Δεν πιστεύει κανένας πια τους τοπικούς Πινόκιο. Μόνο τρολάρισμα τους αξίζει.

GeorgeAEK (09/02/2018 17:34)

Ελεγα κι εγώ. Που χάθηκαν τα σιχάματα τόσο καιρό. Γνωστά τα τρεξίματα για το βόλεμα των κολλητών αλλά ο Αρούλης γι άλλο λόγο τους επέλεξε. Όχι να αφήνουμε τη μια δουλειά και να πιάνουμε μόνο την άλλη.

Κοιμάται η ΑΕΚ (09/02/2018 17:54)

Για την ασυδοσία της Δημοτικής Αρχής υπεύθυνη είναι η ΑΕΚ και όλοι οι προσκείμενοι φορείς της που δεν κινούνται νομικά εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση κάθε φορά που μεγαλώνει η μύτη του. Σύλλογος Παλαιμάχων, ΠΑΕ ΑΕΚ, Δικέφαλος ΑΕ, Κωνσταντινουπολίτες πρέπει να τον ταράξουν στη νομιμότητα ΑΜΕΣΑ.

tasos (09/02/2018 18:48)

Πάλι εφιάλτες βλέπετε; Πραγματικά για λύπηση όλοι σας. Θα σας πάρει στο κυνήγι πραγματικά κάποιος κάποια μέρα και θα φωνάζετε αλλά δεν θα σας πιστεύει κανείς ρεζίληδες.

Nick (09/02/2018 18:56)

Η συνεδρίαση της Περιφέρειας που αναβλήθηκε θα συνεχιστεί την Πέμπτη. Οπότε χρηματοδοτούμενοι τσάμπα χαιρόσαστε για την ολιγοήμερη καθυστέρηση. Τίποτα δεν σταματάει την γηπεδάρα και την υπογειοποίηση.

Τα παραμύθια της Χαλιμάς. (09/02/2018 19:31)

Ψάξτε να βρείτε πιθανές υπόγειες διαδρομές της Δύναμης Κολλητών με μερίδα οπαδών που συμπρωταγωνιστούν στο σκετσάκι.
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι το γεγονός ότι όποτε στριμώχνεται η δημοτική αρχή εμφανίζονται οπαδοί (ή έστω φερόμενοι ως οπαδοί) που -και καλά- τους τραμπουκίζουν ;

ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ. (09/02/2018 19:34)

ΡΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΙΜΩΝΑΣ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΙ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΣΥ ΕΠΙΝΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΟΤΟΝΙΚ.

Ιφιγένεια (09/02/2018 20:07)

Για πρώτη φορά ΣΎΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σας. Χωρίς πολλά λόγια σταματώ πλέον να υποστηρίζω την Δ.Π.
Αντίο σας και λυπάμαι. ΤΕΛΟΣ.

Ιφιγένεια (09/02/2018 20:34)

Συμφωνώ (ο) για να καταλάβετε ότι γράφει η αληθινή Ιφιγένεια

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον... "ανέντακτο"... (09/02/2018 20:52)

Ρούλη δεν πα να κόψεις καμιά πίτα του σύριζα με κουρουπλήδες και παπαδημούληδες.

Κώστας (09/02/2018 21:51)

Όσο και να συκοφαντούν οι άχρηστοι, ανίκανοι και υποκινούμενοι της δημοτικής αρχής δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έμειναν στην ιστορία σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ...
Το γήπεδο χτίζεται - η ομάδα Γ@...ι - οι εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ θα σας γλεντούν όπου σας βρίσκουν σε όλη την Ελλάδα πόσο μάλλον στα Φιλαδέλφεια λεκέδες...
Υγ. Όποιος σας γλεντάει είναι ΑΕΚ...
Υγ2. Που κρύβεστε στα Φιλαδέλφεια γατάκια; από το Σάββατο όπως και κάθε μέρα είμαστε παντού διασκορπισμένοι... Είστε Φαντάσματα; Μήπως είστε Πουθενάδες; Μήπως μετακομίσατε;

Ξ. τ. Χ. .Π. (09/02/2018 23:58)

@Κοιμάται η ΑΕΚ (09/02/2018 17:54)
Ξεκολλάτε επιτέλους με την ΑΕΚ σε επίπεδο τοπικής πολιτικής ζωής του Δήμου.
Εδώ δεν είναι Πειραιάς να βγάζουν δήμαρχο οι ούγκανοι του λιμανιού.
Έχει άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτή η πόλη.
Όπως άλλα χαρακτηριστικά έχει κι η ΑΕΚ σαν οντότητα από τον ΟΣΦΠ.
ΝΑΙ 100% στο γήπεδο για 1000+1 λόγους.
Αλλά αν όντως κοιμάται η ΑΕΚ κάνει πάρα πολύ σοφά και δεν ασχολείται με την τοπική πολιτική ζωή. Σοφότατα. Εδώ χρίσματα ουσιαστικά δεν δίνουν ούτε τα κόμματα.
Χρίσματα μόνο οι δημότες δίνουν κι όλοι όσοι το έπαιξαν ΑΕΚΑΡΕΣ δεν πολυπερπάτησαν πολιτικά εδώ. Είμαστε Μικρασιάτες δεύτερης και τρίτης και τέταρτης γενιάς και ως εκ τούτου είμαστε γαλουχημένοι αλλιώς. Τροφή για σκέψη.

Ανώνυμος. (10/02/2018 08:58)

Λέω, ρέ μπάς και ήταν ΄΄στημένο΄΄ με τίποτα ΄΄καρντάσια΄΄ απο το Γραμματικό, για να στήσουν σκηνικό αναβολής !!!!!

@Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον... "ανέντακτο" (10/02/2018 12:37)

Ηταν κι ο "ποδηλατάκιας" κι ο "ανεμοδούρας" κι ο "βουλγαροσπουδαγμένος". Οι υπόλοιποι δημοτικοί του σύμβουλο (αν του έχουν μείνει)ι το απέφυγαν (και καλά έκαναν) μήπως και γλιτώσουν τον διασυρμό εν όψει 19'.

@Τα παραμύθια της Χαλιμάς (10/02/2018 13:46)

Μιχάλη πάλι τα ξέχασες τα χάπια; Το τερμάτισες ρε φίλε

@Ξ. τ. Χ. .Π. (10/02/2018 14:09)

Αυτο μας εφαγε αδελφε η διαφορετικοτητα μας με αποτελεσμα να βγαλουμε καποια παρασιτα που θελαν να διωξουν την ΑΕΚ απο την γη της και να λενε διαφορα εμετικα οπως εδω το γαυροτρολ και οχι μονο.Ο Σταματιαδης ηταν ΑΕΚΑΡΑ οπως και ο μεγαλος Νικος Τρυπιας και αλλοι.Το 2019 τελειωνουν αυτα και αφου δεν σεβαστηκαν την ΑΕΚ και την προσφυγια θα τους στειλουμε απο εκει που ηλθαν.Δεν ειμαστε ουγκανοι του λιμανιου αλλα δεν θα ξαναβγουνε εδω ατομα που δε σεβαστηκαν την ψυχη της πολης και την ιστορια της και πιστεψε με ειμαστε παρα πολλοι που σκεφτομαστε ετσι οπως υπαρχουν και πολλοι ενωσιτες που ψηφισαν ρουλη γιατι πιστευαν οτι θελει το γηπεδο αλλα με διαφορετικους ορους και καταλαβαν οτι αυτο δεν ισχυει.

Μην ξεχάσεις τα λεξοτανίλ σου (10/02/2018 17:02)

@13:46 ΕΦΙΑΛΤΗΣ σου έχει γίνει Ρούλη αυτός ο Μιχάλης. Δεν με λένε Μιχάλη.

ΑΕΚΑΡΑ (10/02/2018 23:03)

Απο Δευτέρα ξεκινούν πάλι τα έργα χρηματοδοτούμενοι. Αντε τώρα να βολέψετε κανένα κολλητό γιατί όπως βλέπετε δεν έχει κανένας διάθεση να δείρει αστεία ανθρωπάκια που προκαλούν τον οίκτο.

@(10/02/2018 17:02) (11/02/2018 00:50)

ΕΦΙΑΛΤΗΣ σου έχει γίνει Μιχαλη αυτός ο Ρούλης. Δεν με λένε Ρούλη.

Τα χαπια σου. Και καθε πρώτη την ένεση

Πόσο βλάκες; (11/02/2018 08:02)

Τελικά αυτοί οι δυναμοπολίτες είναι πολύ χαμηλής νοημοσύνης. Προσποιούνται 3 χρόνια οτι τους δέρνουν. Κάποια στιγμή αν φάνε πραγματικά ξύλο θα το λένε και δεν θα τους πιστεύει κανείς. Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα βέβαια είναι ότι πιστεύουν ότι θα πετύχουν κάτι με τα αστεία ψέματα. Γιατι άντε να υποθέσουμε ότι ήταν αλήθεια όλα όσα λένε ότι τους έκαναν. Τι θα άλλαζε; Θα σταματούσε η ΑΕΚ τις εργασίες του γηπέδου για συμπαράσταση; Τόσο βλάκες πια;

@00:50 (12/02/2018 02:02)

Δεν σε βαφτίσανε Ρούλη.
Ρούλης έγινες στην πορεία.

@(12/02/2018 02:02) (12/02/2018 15:01)

Ελα βρε Λούλη εσύ. Κουκλεντέ

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»

Στις 28 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και δημοτικού συμβουλίου

Έτσι θα διοικούνται οι δήμοι από τον Σεπτέμβριο

Οι τελικές αποφάσεις τη κυβέρνησης προσδιορίζουν το εύρος της συνεργασίας Βούρου- Γρετζελιά

Ο Βούρος παίζει «κατενάτσιο» και περιμένει τον Θεοδωρικάκο

Γκρίνιες, παράπονα και τριβές στην «Πολιτών Πολιτεία» για την κατανομή των αρμοδιοτήτων

Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί και δεσμεύεται

Πώς ψήφισε χθες η Φιλαδέλφεια κι η Χαλκηδόνα

Σαββατοκύριακο στο ΠΠΙΕΔ με «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας»

Καταστροφή του περιπτέρου της στην πλατεία Πατριάρχου καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την Πέμπτη η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Α' ΚΑΠΗ

Εάν ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, σταυρώνεις και τη Φιλαδελφειώτισσα Ειρήνη Γκαμάτση

Ο Γιάννης Χλωρός αναλαμβάνει τον Άτταλο

Βούρος: «Ματαιοπονεί και αποδεικνύεται ολίγιστη» η ομάδα Βασιλόπουλου

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Γιάννη Βούρο μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη
Ο Βούρος δέχτηκε ένα ανέλπιστο δώρο. Με την αλλαγή της κυβέρνησης και τις τροποποιήσεις που αυτή έφερε στη λειτουργία των δήμων δεν έχει απ...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Αχαριστία;
Αληθεύει ότι Γραμματέας του Δήμου θα παραμείνει η ίδια που είχε κι ο Βασιλόπουλος; Δεν μπορούσε να αξιοποιήσει κάποιον από τα στελέχη της πα...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Επιτέλους!!! ΑΡΙΣΤΕΙΑ ξανά!!!
Ένα πράγμα που χαίρομαι είναι ότι φύγανε επιτέλους οι μαδουροκατσαπλιάδες από το Δήμο και αρχίζει να εφαρμόζεται ξανά η αριστεία, από τους ν...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ανωνυμος
Ευκαιρια ν' ακουσουμε και τη φωνη του Ταφα. Γιατι στη προηγουμενη θητεια του επί Γαϊτανα ηταν τεσσερα χρονια μουγκαφον....

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Lyudmila Pavlichenko
@21/08/2019 11:50 Θα προσπαθήσουν (και αυτού) να του χρυσώσουν το χάπι ότι θα γίνει αργότερα αντιδήμαρχος την χρονιά των εγκαινίων της Αγια...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Γεωργαμλης
Θα μας κανει την τιμη να παρισταται ως προεδρος ο κ.Γεωργαμλης; Δεν το συνηθιζει να παιρνει μερος στα δημοτικα συμβουλια. Για να δουμε αν.θα...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ΦιλΧαλκ
Όνειρα που έμειναν όνειρα Ταξίματα που εξαϋλώθηκαν Για τις πλειοψηφίες θα χρειάζονται ανώτερα μαθηματικά...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Φήμες λένε ότι ήδη έχει γίνει παραγγελία στα φαρμακεία της πόλης για χιλιάρια depon αναβράζοντα σε μεγάλες ποσότητες για όσους ζαλίζονται με...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: Ντροπή!
Τον Σωτηράκη πουθενά; Δεν ντρέπεστε καθόλου ήθελα να ήξερα! Τόσο αγώνα έκανε με Κανταρέλη και τον πετάξατε σαν στυμένη λεμονόκουπα; Γιατί κύ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
@Διαμαντής (21/08/2019 08:18) Πρέπει να αποφασίσετε ή να μην αποφασίσετε αν θα ανεβάζετε σχόλια που περιέχουν ύβρεις. Πιστέψτε με, μπορώ να ...

Ανακοινώθηκε ο Γεωργαμλής για πρόεδρος ΔΣ- Τάφας, Κανταρέλης αντιδήμαρχοι
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
Εγώ είχα ακούσει ότι ο κος Τάφας δεν ήθελε να αναλάβει την αντιδημαρχία Οικονομικών, επειδή δεν είναι το αντικείμενό του και ότι ήθελε μόνο ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Διαμαντής
@21.36 Νομίζω πράγματι ότι το "νοημοσύνη αμοιβάδας" είναι υπερβολικό. Δεν φτάνεις ως εκεί. Γράφεις τρία σχόλια ως διαφορετικό πρόσωπο μέσα σ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: @Ανώνυμος (20/08/2019 16:03)
Και εμείς έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε την άποψή μας για αυτό το σκεπτικό όταν μάλιστα το θεωρούμε εντελώς παράλογο. Εσύ τι ζόρι τραβάς ...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: Ανώνυμος
@22:51 Eίχε ένα συγκεκριμένο σκεπτικό ο διαχειριστής της ιστοσελίδας για τον λόγο που στήριξε Αριστείδη τη δεύτερη Κυριακή, τον οποίο και...

«Εμείς κάνουμε κουμάντο»
Xρήστης: πυροτεχνουργός υπηρεσίας
@ Ουγκανος (17/08/2019 21:49) οι τροχιοδεικτικές σφαίρες χρησιμοποιούνται για δύο λόγους: 1) για να είναι η στόχευση καλύτερη με τις υπόλο...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©