Κοπελούσος: Το σπίτι που νοικιάστηκε ανήκει στην οικογένεια Πρελορέντζου

Δημοσιεύτηκε στις 21/01/2018 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  34 σχόλια

Απανωτές είναι, πλέον, οι αποκαλύψεις για τα οφέλη των μελών της Δύναμης Πολιτών από το Πρόγραμμα για φιλοξενία προσφύγων. Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Κοπελούσος, αντέδρασε σε ανώνυμο σχόλιο αναγνώστη, αποκαλύπτοντας ότι το σπίτι στην πολυκατοικία στην οποία ο ίδιος διαμένει, που νοικιάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος, ανήκει όχι στη σύζυγο του κ. Κοπελούσου, αλλά σε πολύ στενό συγγενή δημοτικού συμβούλου της Δύναμης Πολιτών!

 

Και βέβαια, ο κ. Πρελορέντζος δεν είχε την ευαισθησία μόνος του να αποκαλύψει ότι κι αυτός "έβαλε πλάτη" (βρε τους ανθρώπους, τι... θυσίες κάνουν!) για να προχωρήσει το πρόγραμμα, προφανώς γιατί είχε την ελπίδα ότι η δική του περίπτωση, ίσως περνούσε στο "ντούκου".

 

Δείτε την επιστολή Κοπελούσου στην "Αλήθεια":

*****

 

Με ιδιαίτερη έκπληξη, με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου και διάβασα και ο ίδιος, ότι στο τοπικό site η Αλήθεια έχει γραφτεί κάποιο σχόλιο με τίτλο: Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, και αναφέρει: Ο Κοπελούσος δεν μιλάει γιατί νοικιάζουν το σπίτι της γυναίκας του (ακίνητο ιδιοκτησίας Ρ.Ζ.) με το πρόγραμμα των προσφύγων.

 

Η εκτόξευση λάσπης από κάποιους γνωστούς - άγνωστους  τείνει να ξεπεράσει κάθε όριο.

 

Σε καμιά περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν -λόγω της θέσης μου-  να νοικιάσω και να έχω οικονομικές συναλλαγές με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας. Δεν κατακρίνω  το συγκεκριμένο πρόγραμμα -το θέμα δεν είναι αυτό- αν και θα ήθελα να εφαρμοστεί και σε άπορες Ελληνικές οικογένειες που είναι στον δρόμο και έχουν ανάγκη από στέγαση, θα απαντήσω μόνο, στον "ανώνυμο" που έχει συντάξει το παραπάνω απαράδεκτο σχόλιο.

 

Καλό είναι κ. ανώνυμε πριν πετάξεις λάσπη προς πάσα κατεύθυνση να είσαι σίγουρος και να έχεις αποδείξεις για αυτό που θα γράψεις. Σε ενημερώνω, ότι δεν έχω καμιά σχέση με το συγκεκριμένο διαμέρισμα που νοικιάστηκε στην πολυκατοικία που ζω, και εγώ ο ίδιος αρκετά χρόνια τώρα. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα ανήκει στην κα. Ραγκούση Ζαμπιώ η οποία είναι η γιαγιά του Δημοτικού Συμβούλου Αρσένιου - Γεώργιου Πρελορέντζου.

 

Μετά από την παραπάνω διευκρίνηση κ. ανώνυμε θα περίμενα μια συγνώμη -έστω και ανώνυμη- και θα σου πρότεινα την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις, και όταν θα θελήσεις πάλι να "παίξεις" πολιτικά και να πετάξεις λάσπη, να μην αναφερθείς σε άτομα που δεν φταίνε, και που δεν έχουν καμία σχέση με τα κοινά του Δήμου μας, συγκεκριμένα, να μην αναφερθείς ξανά στην σύζυγό μου.

 

Χρήστος Κοπελούσος

Δημοτικός Σύμβουλος  Ένωσης Δημοτών  Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας –  Ν. Χαλκηδόνας

*****

 

Νομίζω ότι σε λίγο θα ψάχνουμε να βρούμε ποιο σπίτι ΔΕΝ ανήκει σε στενό συγγενή μέλους της Δύναμης Πολιτών... Αλλά είπαμε: Για κάποιους, η αριστερά από ιδεολογία, έχει γίνει επάγγελμα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Πάρτι απευθείας αναθέσεων «εις υγείαν των προσφύγων»- Απευθείας ανάθεση ΚΑΙ στη σύζυγο του δημάρχου!

 

Στο υβρεολόγιο του δημάρχου εναντίον μου, απαντώ με ψυχραιμία και χαμόγελο

 

Πώς κάνει κοινωνική πολιτική η Λάρισα και πώς η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα

 

Μήπως θέλει να μας ενημερώσει η Δημοτική Αρχή;

 

Η αριστερά της πόλης ξεκατινιάζεται και τρώει τις σάρκες της...

 

Βασιλόπουλος σε Παπακώστα: Φέρε πίσω την έδρα

 

Τι έχουν τα Τρίκαλα που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;

 

Ο Ποδονίφτης στη Φιλοθέη κι ο Ποδονίφτης στη Φιλαδέλφεια

 

Ο δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για τον Ποδονίφτη, διοργανώνει εκδηλωσούλες με μπλα μπλα

 

Να μη γίνουμε Μάνδρα. Η Σκρά είναι βόμβα. Πότε πίεσε ο δήμος την Περιφέρεια για αντιπλημμυρικά;

 

Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης ο δήμος τα ξεπετά με μια ανακοινωσούλα

 

Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία και ζητεί καλύτερες συνεδριάσεις στα δημοτικά συμβούλια

 

Καμια συνέπεια. Καμία ιδεολογία. Μόνο χωρίς αρχές απόλαυση της εξουσίας

 

Υπογειοποίηση: Η πόλη σε σύγχιση με ευθύνη του δημάρχου

 

Γράψτε την άποψή σας

Ανωνυμος (21/01/2018 14:04)

Αναλαμβάνω την (ανώνυμη) ευθύνη και ζήτω συγγνώμη για το σχόλιο αυτό, ως προς το μη αληθές του πράγματος. Για αυτό που δεν ζήτω συγγνώμη ειναι για την παθητική στάση της αντιπολίτευσης γενικότερα και του κ. Κοπελούσου ειδικότερα, που θίχτηκε (και καλώς) απο ενα αναληθές σχόλιο αλλά δεν έχει την ευθιξια να κριτικάρει τη διοίκηση Βασιλοπουλου. Και οχι μόνο αυτό, αλλά ειναι σχετικά πρόσφατο το γεγονός κιόλας όπου και την εξηρε. Το σχόλιο αυτό ας γίνει μάθημα για ολους μας. Προσεκτικότερα σχόλια και αυστηρότερη αντιπολίτευση.

Υ.Γ. Ενδιαφέρον θα είχε και η τοποθέτηση του φίλου του κ. Κοπελουσου, του κ. Τριαντάφυλλου, έστω και αν δεν αποτελεί πολιτικό πρόσωπο.

Ανωνυμος (συνέχεια) (21/01/2018 14:06)

Δεν μπορώ επίσης να μην σχολιάσω το γεγονός οτι οκ. Κοπελούζος στα πλαίσια της αντιπολίτευσης θα έπρεπε να είχε κανει την αποκάλυψη αυτή στο Δημοτικο Συμβούλιο και Οχι ως απάντηση σε ανώνυμο σχόλιο. Ενεργοποιήθηκε πολιτικά δηλαδή μόνο όταν θίχτηκε. Ας ειναι. Καλη συνεχεία με πιο ενεργή αντιπολίτευση κ. Κοπελουσο

Φερωνυμος (21/01/2018 14:07)

Αν δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, γιατί να τοποθετηθεί; Εδώ δεν τοποθετήθηκε ο Πρελορέντζος οπως σωστα λεει το αρθρο του Σεϊτανίδη. Ασε πρώτα να τοποθετηθουν οι εκλεγμενοι της Δύναμης Κολλητών και μετα παμε στους άλλους.

Ανωνυμος (21/01/2018 14:33)

Να τοποθετηθεί γενικά για το θέμα εννοώ απο την εφημερίδα του. Δεν τον ενδιαφέρει ενα τόσο σημαντικό θέμα;

Ανωνυμος (21/01/2018 14:36)

Επίσης δεν καταλαβαίνω πολλα σε όλη αυτή την ιστορία. Αφού προφανώς με την τοποθέτηση του ο κ. Κοπελούσος θεωρεί λάθος την εκμίσθωση σπιτιών απο συγγενείς της Δημοτικης αρχης, γιατι δεν τοποθετήθηκε σχετικά στην επιτροπή επιλογής των ακινήτων; Κ. Κοπελουσο εισαι μέλος της επιτροπής επιλογής ακινήτων; Γιατι δεν τοποθετήθηκες; Αν κάνω λαθος δεν έχω θέμα να ζητήσω και παλι συγγνώμη. Πολιτική συζητηση κάνουμε.

Πάλι για μαλλί πήγε και πάλι κουρεμένος φεύγει (21/01/2018 15:00)

Πάλι για μαλλί πήγε ο κυρ Χρήστος και πάλι κουρεμένος φεύγει.

ΝΑΙ το σπίτι δεν είναι δικό του και είναι προς τιμήν του Ανώνυμου σχολιαστή ότι κάνει την αυτοκριτική του και ζητάει συγγνώμη.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι αμείλικτα. Κοινώς, αυτοί που υποτίθεται θα έπρεπε να κάνουν κριτική και αντιπολίτευση, κωφεύουν (εκκουσίως ή ακουσίως δεν έχει καμία σημασία) και αποσιωπούν -ή νομίζουν ότι αποσιωπούν- τα πολιτικά ατοπήματα της δημοτικής αρχής.

Εν ολίγοις: ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΥΣ, όπως εύστοχα και με λίγα λόγια διαπίστωσε πρόσφατα σχολιαστής σε άλλη ανάρτηση.

Ότι να' ναι... (21/01/2018 15:09)

Ανωνυμος@ Αν ζητάμε να τοποθετηθεί ο Τριανταφύλλου στο συγκεκριμένο θέμα, δηλαδή, για ποιό λόγο νοίκιασε το σπίτι του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα για τους πρόσφυγες, τότε θα πρέπει να πιάσουμε έναν, έναν τους δημότες που νοίκιασαν τα σπίτια τους και να ζητήσουμε και από αυτούς μια τοποθέτηση.

Ελεγα κι εγώ!!! (21/01/2018 15:12)

Δεν μπορεί! Ο μέγας αριστερός Αρσένης που τρέχει η επαναστατικότητα και τα κονσερβοκούτια απ' τα μπατζάκια του, θα τους τα βροντήξει μ' αυτά που γίνονται και θα διαφοροποιηθεί. Όμως στα βίντεο που ανέβηκαν σε άλλο τοπικό σάϊτ από το δημοτικό συμβούλιο φάνηκε ότι σαν πρόθυμο, καλό και υπάκουο παιδί σήκωσε το χεράκι του και ψήφισε. Είχε τους λόγους του απ' ό,τι απεδείχθη.

Σας δουλεύει ο Χρηστάκης (21/01/2018 15:45)

Εδώ ενέκρινε την μισθώση ακινήτου του πρόεδρου Μικρασιατών του Τριανταφύλλου. Ο Κοπελουζος που είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ και μέλος της επιτροπής αξιολόγησης κατοικιών για τους πρόσφυγες είναι και γραμματέας των Μικρασιατών!!!!!! Αληθεύει ότι έδρα του συλλόγου είναι το σπίτι του Χ.Τ.???? Ο Βασιλόπουλος τι λέει για όλα αυτά???? Νοικιάζει τα σπίτια του υποκόσμου όπως τους έλεγε????

Ανωνυμος (21/01/2018 16:09)

Η εκμισθωση των διαμερισματων και η καθε λογης αναθεση σε συγγενεις πολιτικων προσωπων ειναι μεν νομιμη επομενως δεν μπορει να καταγγελθει απο κανεναν, ειναι ομως τεραστιο πολιτικο λαθος που αφηνει δικαιοτατα υπονοιες διαπλοκης!
Καποιος - που παραδοξως δεν ηταν "αριστερος"- εφερε στην πολιτικη επικαιροτητα το γνωστο "το νομιμο ειναι και ηθικο"!
Ομως οπως αποδειχτηκε τον εφαγε η πολιτικη μαρμαγκα!
Ετσι και εδω η ανοησια(;) των Βασιλοπουλου και Σια θα πληρωθει αναλογα!

Κ. Κοπελουσο (21/01/2018 16:13)

Πολλα τα ερωτήματα. Καταρχήν εσεις δεν αναφέρεστε στη απόφαση έγκρισης του συγκεκριμένου σπιτιού; Δεν διάβασα πουθενά τη διαφωνία σας. Γιατι τώρα και οχι τότε;
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%A7%CE%9B%CE%9F%CE%9A%CE%9A%CE%92-%CE%9E9%CE%9F?inline=true

Επισης, γιατι ενώ απαιτείτε να προστατευτεί η γυναίκα σας ως μη πολιτικό πρόσωπο, τουναντίον εμπλέκετε τη γιαγιά του Πρελορετζου στη συζητηση και μαλιστα αναφέρετε και το όνομα της; Ο Ανωνυμος σχολιαστής ενώ εσφαλε απέκρυψε την ταυτότητα (όνομα και επίθετο) του προσώπου, ωστόσο εσεις δεν είχατε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψετε. Η γιαγιά του Πρελορεντζου δηλαδή γιατι δικαιούται λιγότερο ευνοϊκής μεταχείρισης και μη προστασίας των προσωπικών της δεδομένων;

@15.09 (21/01/2018 16:17)

Δηλαδή έχει το ιδιο πολιτικό ενδιαφέρον η τοποθέτηση κάθε καθημερινού πολίτη, με του κ. Τριαντάφυλλου, επιστήθιου φίλου των κ. Τομπουλογλου και κ. Κοπελουσου; Έχουν όλοι εφημεριδες που σταμάτησαν ξαφνικα να κανουν κριτική στη διοίκηση Βασιλοπουλου για όσα τερατώδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας; Εδώ ο κ. Τριαντάφυλλου απειλήθηκε με αγωγές και μηνύσεις απο τον κ. Βασιλόπουλο για μια μερίδα χαλασμένο φαγητό. Τώρα που η πολιτική ευθύνη Βασιλοπουλου με τις αναθέσεις σε συγγενικα πρόσωπα ειναι απείρως μεγαλύτερη, δεν σας φαίνεται περίεργο που ο κ. Τριαντάφυλλου σιωπά;

σας έχει τρελάνει (21/01/2018 16:38)

...ο Βασιλόπουλος. Νοίκιασαν σπίτια σε όλους κ τώρα τρέχετε να πείσετε ότι όλοι είναι κολλητοί. Αν κ. Διαμαντή ήξερες τους ιδιοκτήτες από την αρχή γιατί δεν έγραψες για τον Τριανταφύλλου; Σε ποιον έκανες χάρες; Τα χωνες στην αντιπολίτευση, αλλά δεν έγραψες για τον Τριανταφύλλου που είναι κολλητός του Κοπελούσου και πρώην (;) κολλητός του Τόμπι

Διαμαντής Σεϊτανίδης (21/01/2018 16:59)

@16.38
Παιδιά, σας έχει βαρέσει η μαλθακότητα στο κεφάλι. Το όνομα της γιαγιάς Πρελορέντζου είναι ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι σας γίνεται

Αστείοι (21/01/2018 18:49)

Έχουν αφήσει να ασκεί αντιπολίτευση ο Διαμαντης και αλλο ενα-δυο τοπικά σάιτ και οι κάθε λογής Κοπελουσοι, επεμβαίνουν μόνο όταν θίξεις την ανυπαρξία τους. Γιατι κατα τα αλλα έχουν φλομώσει στα μπράβο τη διοίκηση. Κατι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας

ΟΛΕΣ (22/01/2018 00:07)

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΙΟΛΕΣ

σας έχει τρελάνει (22/01/2018 09:50)

Ακριβώς στη Διαύγεια αναφέρομαι. Εκεί δεν είδες τα υπόλοιπα σπίτια; Μόνο της ΔΠ είδες; Στην τελική αυτοί είπαν ότι ήθελαν να πετύχει το πρόγραμμα και έβαλαν πλάτη. Οι υπόλοιποι πολίτες που έσπευσαν να νοικιάσουν σπίτια τι είναι; Αν θες να κάνεις αντιπολίτευση στο Βασιλόπουλο βρες κάτι άλλο. Εδώ την πάτησες. Τόσες επιχειρήσεις δούλεψαν και δουλεύουν με το πρόγραμμα των προσφύγων και κάποιοι πολίτες έδωσαν τα σπίτια τους. Όπως και στο Δήμο Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα κλπ. Γιατί ο Καμίνης είναι δημαρχάρα και ο Βασιλόπουλος όχι;

GeorgeAEK (22/01/2018 09:56)

Κοίτα ρε κάτι ξεφτίλες που έτρεχαν στο ΣτΕ για να ανακαλύψουν παρανομίες στο γήπεδο, μας κουνούσαν το δάκτυλο και μας έκαναν μαθήματα περί ηθικής. Αντε στα τσακίδια αρχιλαμόγια.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (22/01/2018 10:29)

@09.50
σε τέτοιου είδους σχόλια, ξεκινώ την απάντησή μου πάντα με τον ίδιο τρόπο: Μα καλά, δεν ντρέπεσαι; Δεν έχεις λίγη τσίπα επάνω σου; Νομίζεις ότι επειδή γράφεις ανώνυμα, θα γλυτώσεις τον περίγελο όλης της πόλης;

Είναι το ίδιο να νοικιάζει το σπίτι του ένας ιδιώτης, και το ίδιο να ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, που ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ δημόσιο χρήμα;

Μα δεν ντρέπεσαι καθόλου; Καθόλου τσίπα δεν έχεις επάνω σου;

AnOnYmOz (22/01/2018 11:08)

Το οτι θα έμπαινε στον ίδιο τορβά ο Βασιλόπουλος, η Ανδρέου και ο Πρελορέντζος που είναι μέλη της διοίκησης με τον Τριανταφύλλου που είναι πολίτης είναι και αυτό απο τα κατορθώματα της διοίκησης. Μάλλον η λογική που πορεύεται η παράταξη αυτή είναι του τύπου "ελα μωρέ αφού τα κάνουν και άλλοι, ας τα κάνουμε και εμείς". Οταν έλεγε ο Βασιλόπουλος οτι δεν θα μπει ευρώ στις τσέπες των ημέτερων μάλλον θα εννοούσε τις τσέπες των μπουφάν. Γιατί στο παντελόνι είναι ελεύθερες

Anonymous (22/01/2018 12:31)

Quiz : Ποιός είπε τα παρακάτω λόγια στα πλαίσια του απολογισμού πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2016, σε ότι αφορά τα οικονομικά του Δήμου; Τώρα που έγιναν γνωστά κάποια περίεργα πράγματα με το πρόγραμμα των προσφύγων έχει να προσθέσει κάτι;
"""Θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση πραγματικά σε όλους τους τομείς και όλους τους Αντιδημάρχους αυτή τη στιγμή που μίλησαν και πάνω απ' όλα να συγχαρώ τις Υπηρεσίες του Δήμου. Γιατί υπάρχουν Υπηρεσίες του Δήμου που νομίζω πασχίζουν, κάνουν τα πάντα για να έρχεται σήμερα εδώ η Διοίκηση και γενικότερα όλοι μας και να λέμε αυτά που λέμε, τα υπέρ. Εγώ με μια λέξη θέλω να συγχαρώ τη Διοίκηση και επαναλαμβάνω και το λέω γιατί κάνω τη σύγκριση της προηγούμενης Διοίκησης με τη σημερινή. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω."""

Anonymous (22/01/2018 17:01)

Κοπελουσο πήρες τη συγγνώμη σου και λακισες. Θα απαντήσεις σε κανένα αλλο ανώνυμο σχόλιο η μονο σε όσα σε συμφέρει; Για πες μας αν σου κανει κέφι λοιπόν, το προγραμμα ήταν τόσο δύσκολο και άξιζε συγχαρητηρίων η διοίκηση Βασιλοπουλου που έβαλε πλάτη, η έκανε λάθος πιθανό νοίκιασε σπίτια συγγενών όπως της γιαγιάς του Πρελορεντζου; Με λίγα λόγια συμφωνείς η διαφωνείς με τις πρακτικές Βασιλοπουλου; Οχι τίποτα αλλο αλλά για να ξέρουμε όσοι σε ψηφίσαμε το 14 για το αξίζει να ανανεώσουμε την ψήφο μας η να σου ριξουμε χειρότερο μαύρο και απο το σκοτάδι; Για να σε βοηθησω να ξεδιαλυνεις τις σκεψεις σου, βάζω ενα βίντεο με την εξής ερώτηση. Με αυτα τα λόγια χτυπήσεις τις πόρτες μας Χρηστο; Με δικαιολογίες για φαγοπότια;

https://youtu.be/POOG6ttoD90

Τρίτη μέρα σημερα (23/01/2018 10:15)

Για να δουμε θα ξανά κρυφτεί σημερα ο Χρήστος η θα δώσει καμία πειστική απάντηση για τη στάση του. Λογικά όπως του μετέφεραν τα προηγούμενα ανωνυμα σχόλια θα του μεταφέρουν και αυτα. Άρα δικαιολογίες δεν υπάρχουν

Vapsomallias (23/01/2018 10:31)

@10:15 Περιμένει να... τον πληροφορήσουν οι συνεργάτες του...

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΣΟΚΟΛΑΤΡΕΙΑΣ (23/01/2018 11:54)

Και η οικογένεια Πρελορέντζου στο πρόγραμμα υποστήριξης προσφύγων...

ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ (23/01/2018 12:17)

ΑΡΣΕΝΗ ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΣ,
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.

ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ (23/01/2018 12:23)

ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΤΖΗ.

Τεταρτη μέρα σήμερα (24/01/2018 10:53)

Να ξανακανουμε την ερώτηση γιατί προφανώς οι συνεργάτες του Χρήστου έχουν δουλειά και δεν είδαν τις ερωτήσεις. Γιατί Χρήστο δεν κατήγγειλες στην επιτροπή οτι το σπίτι ήταν του Πρελορέντζου και μας το λες τώρα ως απάντηση σε ανώνυμο σχόλιο. Αν σε πλάνεψαν, τώρα που το ξέρεις τι έχεις σκοπό να κάνεις; Συνεχίζεις να τα βλέπεις όλα καλά στο πρόγραμμα προσφύγων και να ευχαιστείς που έβαλαν πλάτη οι Δημ. Σύμβουλοι Βασιλόπουλου;

https://youtu.be/POOG6ttoD90

6η ημερα (26/01/2018 08:05)

Κοπελουσο σου άφησα και μια μέρα ξεκούραση απο το δύσκολο αντιπολιτευτικό σου αγώνα. Τι νέα; Θα αξιωθείς να δώσεις μια απάντηση η θα κανείς και σημερα το παγώνι; Εισαι στην επιτροπή επιλογής σπιτιών; Ήξερες οτι το διαμέρισμα ήταν της γιαγιάς του Πρελορεντζου όταν επιλέγοταν; Αν ναι γιατι δεν το είπες επιτόπου; Ειςαι υπέρ αυτής της πολιτικής επιλογής και αξίζουν συγχαρητηρια οι δημοτικοί σύμβουλοι που βάζουν πλάτη η εισαι κατα; Γιάν πες μας ρε Χρηστακο γιατι κοντοζυγωνουν οι εκλογές και θελουμε να ξέρουμε ποιον να μαυρίσουμε πρώτο πρώτο

Δ.Κρ. (26/01/2018 10:12)

Ρε παιδιά συγγνώμη αλλά ποιος είναι ο Αρσένης Πρελορέντζος;
Είναι δημοτικός σύμβουλος;
Yπάρχει κάποιο βίντεο εδώ ή σε άλλο σάιτ που να μιλάει;
Υπάρχει έστω κάπου κάποια γραπτή τοποθέτησή του στο ιντερνετ για θέματα του δήμου με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου;
Για να προλάβω τους κακεντρεχείς δεν ειρωνεύομαι. Ερώτηση κάνω κι ούτε έχω τίποτα προσωπικό με το παιδί αφού δεν το ξέρω κιόλας. Αλλά διαβάζω κατά καιρούς κάποια ονόματα της πλειοψηφίας στα ρεπορτάζ που κάνετε με κάτι ονόματα που απλά ψηφίζουν ναι ή όχι αυτά που λέει ο δήμαρχος.

ΑΡΣΕΝΗΣ (26/01/2018 19:20)

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ:
Έχουμε κανένα νέο;

10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ (02/02/2018 10:13)

ΚΟΠΕΛΟΥΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ;

Vapsomallias (02/02/2018 13:02)

@10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ (02/02/2018 10:13)
Περιμένει να τον ενημερώσουν οι... συνεργάτες του. Αλλά πνίγονται στη δουλειά.

Anonymos (02/02/2018 16:32)

Θα κανείς αντιπολίτευση η θα συνεχίσεις τα μπράβο και τα σαλιαρίσματα με τη διοίκηση; Ο-εο;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στις 16 Δεκεμβρίου ο χορός του Αττάλου στον «Χαϊτίδη»

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους, Βασιλόπουλος- Παπαλουκά. Ερωτήματα και για τους «4»

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Αήττητος συνεχίζει ο Ιωνικός

Νέα νίκη για το αντρικό τμήμα της ΦΕΑ

Κίνημα ανακύκλωσης χρειάζεται η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα

«Τσιμουδιά» από Βασιλόπουλο- Παπαλουκά στις απίστευτες καταγγελίες των «τεσσάρων»»

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε ηλεκτρονικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κρινόμαστε όλοι από την καθαριότητα στην πόλη

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία - Ανθή Δερμανούτσου

Εκδήλωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Αδιάβαστοι κι απροετοίμαστοι…

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων- Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

Με το Αίγιο παίζει την Κυριακή ο Ιωνικός

Εκτός έδρας νίκη της ΦΕΑ στην Κηφισιά

Δημοφιλέστερα άρθρα

Δημοτικό Στέκι Νεολαίας ζητεί η «Επαναστατική Κίνηση»

Είκοσι χιλιάδες ευρώ για εκτυπώσεις; Δώστε ΟΛΑ τα τιμολόγια στη δημοσιότητα ΤΩΡΑ!

«Τσιμουδιά» από Βασιλόπουλο- Παπαλουκά στις απίστευτες καταγγελίες των «τεσσάρων»»

Ο δήμαρχος που τσακώθηκε με τους πάντες, θέλει να φτιάξει... ευρύτερο μέτωπο!

Εκδήλωση- ομιλία του Χρήστου Κοπελούσου

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων- Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης, οφείλουν...

Επίθεση αγνώστων σε σούπερ μάρκετ- τρομοκρατούν τους πολίτες

Αδιάβαστοι κι απροετοίμαστοι…

Στη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, απαντούν με λάσπη

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του και ο Τάσος Κωνσταντινίδης

Όταν λέμε απλή αναλογική στους δήμους...

Με ασφαλτοστρώσεις άρχισε τον προεκλογικό αγώνα ο Βασιλόπουλος

Ο δήμος κλείνει πέντε παιδικές χαρές και μας το λέει «στο παρά ένα»

Έρμαιο παρανόμων και χρηστών το πρώτο Δημοτικό Νέας Χαλκηδόνας!

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: @Γελάνε και τα τσιμέντα
3 χρόνια προσπαθούσαν οι χρηματοδοτούμενοι να βιώσουν αυτό το ΑΕΚ η ΦΑΠΑ μήπως συγκινηθεί κανένας με το δράμα τους και σταματήσει το γήπεδο....

Δημοτικό Στέκι Νεολαίας ζητεί η «Επαναστατική Κίνηση»
Xρήστης: @Λ.Ψ. (14/11/2018 10:14)
Χρόνια τώρα έχουμε καταλάβει ότι σου αρέσουν όσα σου κάνουμε. Καλό βόλι....

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους, Βασιλόπουλος- Παπαλουκά. Ερωτήματα και για τους «4»
Xρήστης: Ντροπή και αίσχος!
@Η τακουνου. (14/11/2018 16:14) Χμμμ ναι ε; Για πες κι'άλλα! Αυτό είναι σκάνδαλο και κανένας δεν είπε τίποτα! Διαμαντή ισχύει; Για ψάξε το ...

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους, Βασιλόπουλος- Παπαλουκά. Ερωτήματα και για τους «4»
Xρήστης: @Η τακουνου. (14/11/2018 16:14)
Ποιό γλέντι ρε βλήτο . Εισουν εκεί και τα λές αυτά; Εκανε ακριβώς, ότι εχει δικαίωμα ο καθε δημότης να κανει και πολυ σεμνά . Στα λέει αυτά ...

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Δημοτης
Τι σημασια εχει ρε γαυροτρολ αν ο Μικης ειναι γαυρος?Καταλαβαινεις για ποιο θεμα μιλαμε?Αν η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου με αυτο το εμβλημα ...

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Γελάνε και τα τσιμέντα
@ Κωστάκη Αν ποτέ τελειώσει, μην ξεχάσετε στο πλαίσιο του... "πολιτισμού" να βάλετε και το κομμάτι εκείνο του τοίχου της Στρούγκας που γράφε...

Ακόμα σιωπούν για τις καταγγελίες εναντίον τους, Βασιλόπουλος- Παπαλουκά. Ερωτήματα και για τους «4»
Xρήστης: Η τακουνου.
Εδώ η κοπελιά έκανε την αίθουσα του ππιεδ σάλα δεξιώσεων για το γάμο της λες και ήταν τσιφλίκι της όταν νέα παιδιά τα ακουμπάνε χοντρά σε κτ...

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Κώστας
@13:33 - 13:39 Πονεμένοι στις τρύπες σας... Από φάπα σε φάπα, ακόμα μιλάτε; ...

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Ανώνυμος
Ο οποίος Μίκης Θεοδωράκης είναι φανατικός Ολυμπιακός. http://www.gazzetta.gr/stili/to-mauro-kouti/article/312655/o-podosfairikos-mikis-theo...

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Αντιεκτρωματικός
Μπορεί και να προσελκύει . Αν και όταν τελειώσει....

Ο Μίκης Θεοδωράκης, επίτιμος πρόεδρος στο Μουσείου Προσφυγικού Πολιτισμού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ
Xρήστης: Κώστας
Το στολίδι της περιοχής μας η Αγιά Σοφιά θα προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη γη. Μια ιστορία από την Πόλη... ΑΕΚΑΡΑ μο...

Δημοτικό Στέκι Νεολαίας ζητεί η «Επαναστατική Κίνηση»
Xρήστης: Λ.Ψ.
Από την άλλη όμως καλέ παιδιά μου αρέσει πολύ μόλις με γλεντάει ο Τίγρης και οι οπαδοί της ΑΕΚ. Τότε βρίσκω τον πραγματικό μου εαυτό. Στο κρ...

Δημοτικό Στέκι Νεολαίας ζητεί η «Επαναστατική Κίνηση»
Xρήστης: Δημοτης
Τωρα αλλαξες ονομα και μπαίνεις σαν Λ.Ψ?Την πολη μας την λεμε πολλες φορες στα Φιλαδέλφεια για να πηγαίνει ασορτι με το πιο ομορφο συνθημα τ...

«Τσιμουδιά» από Βασιλόπουλο- Παπαλουκά στις απίστευτες καταγγελίες των «τεσσάρων»»
Xρήστης: tasos
Εχουν αηδιάσει με τον Βασιλόπουλο και τους αυλικούς του και αυτοί που δεν τον ψήφισαν και αυτοί που τον ψήφισαν. Οι δεύτεροι ακόμα περισσότε...

Κίνημα ανακύκλωσης χρειάζεται η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Μια φίλη της επανεκκίνησης.
Σωστό Μανώλη για την ανακύκλωση αλλά χρειάζεται να κάνουμε κάτι και για το κομποστ....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©