Μερικά ερωτήματα στον τωρινό και τους προηγούμενους δημάρχους αυτής της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 26/06/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  17 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Καλά, το έχουμε εμπεδώσει ότι αυτός εδώ ο δήμαρχος, ο Άρης Βασιλόπουλος, που δήθεν «ήρθε να τα αλλάξει όλα», όχι μόνο ακολουθεί τις απεχθέστερες πρακτικές των προκατόχων του, αλλά και κοροϊδεύει τους πολίτες προσποιούμενος τον φορέα του "ηθικού πλεονεκτήματος" (πολλά, ακατάσχετα γέλια...), όταν δεν επιτίθεται εναντίον του συνόλου του Τύπου, συλλήβδην και δεν επιχειρεί να διασώσει την δημαρχιακή του πορεία με "όργανα" των απόψεών του που ανερυθρίαστα οι πραιτοριανοί του μοιράζουν ακόμα και με τα τρόφιμα του κοινωνικού παντοπωλείου, όπως μαθαίνω ότι έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί. Ευτυχώς, χάρη κυρίως στην «Αλήθεια» οι πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας αρχίζουν να αντιλαμβάνονται "τι εστί Δύναμη Πολιτών και Άρης Βασιλόπουλος". Η αλλαγή της στάσης της τοπικής κοινωνίας απέναντι στη θρασεία και ανίκανη δημοτική Αρχή, που η μόνη της δυνατότητα είναι να διοργανώνει παράτες και μέσω αυτών να διασπαθίζει το δημοτικό χρήμα, είναι πλέον ορατή. 

 

Ό,τι και να ρωτήσουμε τον νεαρό, αυτός σφυρίζει αδιάφορα (ακριβώς διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ) κρυπτόμενος πίσω από το ότι ο νόμος δεν τον υποχρεώνει να δίνει απαντήσεις σε Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και στο ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, όπου ο δήμαρχος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να απαντήσει). 

 

Εμείς, πάλι, εδώ! Απροσάρμοστοι. Θα ρωτάμε και θα ξαναρωτάμε. Κι ας μην μας απαντά ο κ. δήμαρχος παρά μόνο με ύβρεις και προσβολές. Όλα αυτά, επάνω του γυρίζουν και θα γυρίσουν. Επ αυτού να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Εμείς θα συνεχίσουμε να ρωτάμε, γιατί είμαστε -και θέλουμε να είμαστε- η φωνή του ανυπεράσπιστου δημότη, του ανυπεράσπιστου πολίτη αυτής εδώ της πόλης. Και πάντα θα καλώ τους αναγνώστες μου να αξιολογήσουν ΚΑΙ τις απαντήσεις (λέμε, τώρα...) του δήμου, αλλά ΚΑΙ τη σιωπή του στα ερωτήματα που θέτουμε και στις αποκαλύψεις που κάνουμε.

 

Έτσι και σήμερα, που η πόλη πνίγεται στο σκουπίδι, στη βρωμιά και τη δυσωδία, διατυπώνουμε μερικά ερωτήματα. Εάν ο δήμαρχος ευαισθητοποιηθεί και απαντήσει, εννοείται ότι θα δημοσιεύοσυμε τις απαντήσεις του. Αν όχι, θα επαναλάβουμε τα όσα αναφέρουμε λίγο πιο πάνω, σε αυτήν εδώ την ανάρτηση.

 

Ειδικά οι σημερινές ερωτήσεις, δεν απευθύνονται μόνο στον Άρη Βασιλόπουλο, αλλά και στους (εν ζωή) προκατόχους του: Ευτυχία Γαϊτανά, Σταύρο Κόντο, Νίκο Αδαμόπουλο, Παντελή Γρετζελιά, Νίκο Παπαμικρούλη. 

 

Η πρώτη ερώτηση για τον Άρη Βασιλόπουλο: Τι ακριβώς θα πει «απεργούν» κάποιοι που έχει λήξει η σύμβασή τους; δηλαδή αν δεν απεργούσαν πώς θα εργάζονταν; χωρίς σύμβαση; μαύρα; ανασφάλιστα;

 

Και οι υπόλοιπες ερωτήσεις στον τωρινό δήμαρχο, αλλά και στους προκατόχους του: 

 

- πόσοι υπάλληλοι προσελήφθησαν ή μονιμοποιήθηκαν στον τομέα καθαριότητας του δήμου Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας τα τελευταία 15 χρόνια;

 

- πόσοι από αυτούς συνέχισαν να δουλεύουν στον τομέα καθαριότητας ένα χρόνο μετά; Πόσοι τρία χρόνια μετά; 

 

- ποιος, με ποια κριτήρια και ποιες διαδικασίες τους άλλαξε τομέα και αρμοδιότητες;

 

Απροσάρμοστοι όντες, αναμένουμε απαντήσεις από όποιον θα ήθελε να τις δώσει...

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

Διαμαντη (26/06/2017 16:09)

Τέλος....Βγες μπροστά! Δεν ξέρω τι θα κανείς! Εχουμε ευθύνη να αλλάξουμε τη ζωή μας. Να απαλλαγούμε επιτέλους απο τους δυνάστες! Πάρε την πένα σου και μπες σημαιοφόρος της ανατροπής

Διαμαντής (26/06/2017 16:14)

@16.09
Με την πένα μου, έχω βγει ήδη. Με την πένα μου, όμως.

Δικαστής Ντεγιάννης (26/06/2017 19:26)

Εισαγγελέας χρειάζεται Διαμαντή, να αρχίσει να καλεί για καφεδάκι όλους αυτούς τους Δημάρχους που έκαναν μετατάξεις από τον τομέα Καθαριότητας στον Διοικητικό τομέα.

Μόνο αν μερικούς Δημάρχους τους ρίξουν στα κάγκελα, οι υπόλοιποι θα φοβηθούν να το ξανακάνουν.
Είναι πολύ απλό, αλλά όπως βλέπεις δεν γίνεται.

George (26/06/2017 19:34)

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Διαμαντής γιατί αν περιμέναμε από την αντιπολίτευση να κάνει το καθήκον της δεν θα υπήρχε καμία ελπίδα για εξυγίανση.

@George (26/06/2017 19:34) (26/06/2017 23:00)

Εσένα τι σε νοιάζει τι γίνεται στην Φιλαδέλφεια; Δεν ασχολείσαι καλύτερα με τον δήμαρχο σου στα Λιόσια. Γλείφτη!

@(26/06/2017 23:00) (27/06/2017 00:43)

Σύντομα θα παρετε το Δημαρχο σας (γιατί δεν τον αναγνωρίζουμε για δικό μας με 18%) και θα μετακομίσετε όλοι μαζί στα Λιόσια

σημαιοφόρος της ανατροπής (27/06/2017 01:26)

Αν κάνεις δημοτικό ρεπορτάζ, πας και ρωτάς τους αρμόδιους δήμαρχο, αντιδήμαρχους, προϊστάμενους
Αν πας για δήμαρχος χρησιμοποιείς το όποιο βήμα διαθέτεις για να καταγγέλεις
Αν είσαι ταγμένος σε μια υπόθεση (της ανατροπής π.χ.) κάνεις παιχνίδι με ό,τι μπορείς
Εσύ που θέλεις να το παίξεις και σημαιοφόρος το έχεις τερματίσει.
Θέλεις μετά να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί σου;
Αλήθεια πιστεύεις ότι θα απαντήσει ο δήμαρχος ή όποιος άλλος στα όσα σου πασάρουν και σερβίρεις χωρίς δισταγμό; Πιστεύεις ότι μπορείς να βάλεις την ατζέντα; Υπερτιμάς τις δυνάμεις σου, Διαμαντή!

George (27/06/2017 01:30)

@ (26/06/2017 23:00)
Κοίτα ποιός μιλάει για γλύψιμο. Τελειώνει ο χρόνος σας χρηματοδοτούμενοι και θα πάτε στα τσακίδια όλοι μαζί πακέτο. Και για να μην ξεχνιόμαστε θα κρίνουν τα δικαστήρια πολλές από τις λαμογιές σας.

Διαμαντής (27/06/2017 07:45)

@01.26
Τι λες ρε καθηγητή της δημοσιογραφίας; έτσι γίνεται; δημοτικό ρεπορτάζ σημαίνει ρωτάς το δήμαρχο; πες το και σε μας τους άσχετους, να το ξέρουμε!

Ότι δεν θα απαντήσει φαίνεται. Γιατί δεν έχει απαντήσεις, γι αυτό. Επί της ουσίας κάποιος "δημοκράτης" αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει; ας την κρίνει ο κόσμος αυτή τη σιωπή, όπως και τη σκανδαλώδη απραξία της "αντιπολίτευσης", ας την πούμε έτσι...

Όσο για σένα, κοίτα έστω και τώρα να βρεις καμιά δουλίτσα, γιατί ούτε χρήματα ούτε σύνταξη δίνουν οι τρολιές, το μόνο που ως φαίνεται ξέρεις να κάνεις. Άντε γιατί υπάρχει και κάποια ψυχή που ακόμα σε χρειάζεται. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά το τρολ δεν είναι δουλειά...

@7:45 (27/06/2017 07:58)

Εγώ τρολάρω, εσύ τι ακριβώς κάνεις; Δίνει χρήματα και σύνταξη τουλάχιστον αυτό που κάνεις;
Να σε βλέπουμε καμιά φορά και στην πόλη. Όλη μέρα στο πληκτρολόγιο, νισάφι πια...
Και πιάνεις και νωρίς δουλειά. 7.45; Τι είσαι, προλετάριος;

Διαμαντής (27/06/2017 08:36)

@07.58
Είμαι εργαζόμενος, αν έχεις ακουστά...

^ν•ν¥m•$ (27/06/2017 08:48)

@ (συριζάμενο τσιράκι της δημοτικής αρχής) 07:58
Νομίζεις ότι τρολάρεις.
Το τρολάρισμα προυποθέτει ευφυία κι εσύ (όπως και οι όμοιοί σου) είναι ολοφάνερο ότι δεν διαθέτεις.

Ανώνυμος (27/06/2017 09:31)

@ (27/06/2017 01:26)

1ον: Ρεπορτάζ κ. Ασχετίδη, σημαίνει να μιλάς με την κοινωνία και να αναδεικνύεις προβλήματα, λάθη και παραλείψεις.
Το να δίνεις βήμα μόνο στην εξουσία, όπως υποδεικνύεις, δεν είναι ρεπορτάζ αλλά διαπλοκή μαζί της και φανερώνει την ολοκληρωτική αντίληψη από την οποία διακατέχεστε.

2ον: Την ατζέντα σίγουρα δεν μπορεί να την καθορίσει ο πιστός εφαρμοστής της κυβερνητικής πολιτικής σύριζανέλ στους δήμους, σημερινός και προσωρινός δήμαρχος του 18% επί των ψηφισάντων, που χορεύει σε ό.τι του παίζει η κυβέρνηση και η περιφέρεια.

@Διαμαντής (27/06/2017 09:39)

Διαμαντή οι αγνοί Δημότες αυτής της πόλης που δεν ανήκουμε σε καμία γαλατική πολιτεία σε θερμοπαρακαλούμε να συνεχίσεις τις αποκαλύψεις σου. Δεκάδες τα άρθρα, εκατοντάδες τα ερωτήματα και μια Δημοτική παράταξη όπως αυτή της Δύναμης Πολιτών πάντα απούσα. Είμαστε σίγουροι οτι αν ήσουν εσύ στα έδρανα της αντιπολιτευσης αυτή τη στιγμή, θέτοντας απλά και μόνο τα ερωτήματα που έπρεπε, οι κύριοι αυτοί θα ήταν ήδη παρελθόν. Δεν θα είχαν καμιά αλλη επιλογή απο την παραίτηση. Φαίνεται οτι τους ενοχλεί αυτό που κάνεις, συνέχισε να το κάνεις όπως το κάνεις και αν το πάρεις απόφαση η δυναμική σου θα είναι τόσο μεγάλη που ούτε έχεις καταλάβει καν

Νύχτα θα φύγετε. (27/06/2017 10:09)

"Να σε βλέπουμε καμιά φορά και στην πόλη"...
Τάδε έφη ο αυλοκόλακας του μοναδικού δημάρχου στην ιστορία της Φιλαδέλφειας που δεν εμφανίζεται πουθενά μόνος του, που δεν πάει πουθενά χωρίς κουστωδία έμμισθων βολεμένων και που κυκλοφορεί με μόνιμη αστυνομική συνοδεία προσπαθώντας να πείσει το πόπολο ότι τον κυνηγάνε οι ΑΕΚτζήδες.

Κόψτε τα επιτέλους! Δεν έχει μείνει άκαυτο εγκεφαλικό κύταρρο.

Διαμαντής (27/06/2017 11:19)

@09.39
Για το μόνο που μπορείς να είσαι σίγουρος/η είναι ότι θα συνεχίσω τις αποκαλύψεις μου- όσο βρίσκω πράγματα και -προφανώς- όσο έχω την υγειά μου και μπορώ να δρω, να ψάχνω και να γράφω. Για αυτό μην αμφιβάλλεις, είναι για μενα θέμα Αρχής.

Ναι Διαμαντή (27/06/2017 11:45)

"Πιστεύεις ότι μπορείς να βάλεις την ατζέντα; "

Μπορείς δηλαδή να ακολουθήσεις τα ψέμματα, το φαγοπότι του δημοσίου χρήματος, την προκλητική ανικανότητα της Δύναμης Πολιτών;

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Αυτή είναι η «καθαρή πόλη» των Βούρου- Κουτσάκη που κουνάνε το δάκτυλο...

«Διπλό» της ΦΕΑ μέσα στου Παπάγου

Αυτή είναι η εισήγηση των ανεξάρτητων για δωρεάν μετακίνηση φοιτητών της πόλης

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Οι «κουδουνάτοι»

Άτταλος- Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0

Νίκη για τη ΦΕΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Καλοκαιρινές δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Ανεξάρτητος κι ο Αλέκος Γούλας - Υπό διάλυση η «συμμαχία» της διοίκησης

Μια πρωτοβουλία με πολλαπλή σημασία...

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Οι «κουδουνάτοι»

Τις εγκαταστάσεις του Άτταλου επισκέφθηκε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Σεπτέμβριος 2020)

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@11:13 Πάντα υπάρχουν εκείνοι που διαψεύδουν τις ελπίδες που δημιούργησαν. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν την ενασχόληση με τα κοινά της πόλης ω...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Πρέπει να συνειδητοποιήσεις εγκαίρως, για τη δική σου ψυχική ηρεμία, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανεκλογής τ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Χίλιες και Μία Νύχτες
@Δυστροποπιγκικός Χίλιες καλά θα 'ταν!!! Ούτε χίλιες δεν πήρε σε τριάντα χιλιάδες εγγεγραμένους στους εκλογικούς καταλόγους. Ενιακόσια και ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμ0s
@ 24/10/2020 23:40 Για την κατάντια αυτής της πόλης να έχει αυτή τη διοίκηση, φταίνε κυρίως αυτοί που ΔΕΝ πήγαν στη κάλπη. Ιδίως στη κάλπ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ούτε με τον Ποδονίφτη._
Διοίκηση σε αποδρομή και πολύ γρήγορα μάλιστα. Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Ακομα κι αν συγχωρουνται όλα όσα έκανε ο Παντελαρχος ως δήμαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Κώστας
Κάντε ένα τοπικό πραξικόπημα για την ανατροπή του Βούρου μας έχετε ζαλίσει κανονικότατα! Ο Άρης έπιασε την πρώτη του κανονική δουλειά και ε...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Απόντες. Γενικώς. Όλοι τους.
Προφανώς είναι τακτική της (τρόπος του λέγειν) διοίκησης το... στρίβειν δια της απουσίας όταν καλούνται να λογοδοτήσουν στην αντιπολίτευση κ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Γνωστό ότι είστε και κάμποσοι χρυσαυγιτες εκεί μέσα. Δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσεις. ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης:
Οι πολίτες δικαιούνται σεβασμό για τις επιλογές τους στην κάλπη. Αλλά όχι πάντα. Τι σεβασμό να έχεις σ’ αυτούς που ανέδειξαν αυτό το εκτρωμα...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: @ 11:43
Τι Egale βρε κακομοίρη! Το πολύ να είσαι καμιά καρακάξα ή καρακαη-δόνα....

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Livestreaming λέγεται και είναι απλό.
@ Eagle Τέσσερις αράδες έγραψες όλες κι όλες και ξεπερνώ το ότι είναι γεμάτες λάθη. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση ότι ένας αγράμματος σαν εσ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.43 Για ιγκλ δεν σε κόβω. Μάλλον για μπεκάτσα. Και αγράμματη μπεκάτσα (άκου: μεταδίδωταν, ωχχ το μάτι μου!). Άσε το "προηγούμενες δημαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Eagle
@Livestreaming @Σειτανιδης Γιατί? Πότε μεταδίδωταν το δσ στις προηγούμενες δημαρχιες? Δεν προβλέπετε από κανένα νόμο υποχρέωση του Δήμου να ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Αναγνώστης
Περιμένατε κάτι καλύτερο από ναυάγιο όταν κουμάντο στο Δήμο κάνει το βλαχοακροαδεξιο παρεακι της Κάτω Ρουγας; ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Δυστροποπιγκικός
Μακράν η αστειοτερη και γραφικοτερη ουρά της χειρότερης διοίκησης στην ιστορία της πόλης ο... "επικεφαλής" της Πόλης Ενότητα. Η επιστολή που...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©