Κλήδονας 2017: Μαζεύτηκε ο δήμος στις σπατάλες, αλλά...

Δημοσιεύτηκε στις 23/06/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  28 σχόλια

του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Ο κανόνας δεν έχει εξαιρέσεις: Μια ανυποχώρητη, έντιμη δημοσιογραφική κριτική με αποδείξεις και στοιχεία, οδηγεί κάθε αυθαίρετη εξουσία σε αναδίπλωση. Αυτό φαίνεται ότι έγινε και στην περίπτωση της εκδήλωσης του δήμου για τον Κλήδονα 2017, τουλάχιστον ως προς τα οικονομικά. Ο δήμος, όπως προκύπτει από τα έγγραφα που ανήρτησε στη Διαύγεια, ως έχει υποχρέωση, ξοδεύει 2.730 ευρώ για καλλιτεχνικές υπηρεσίες και άλλα 1060 ευρώ για ηχητικά- φωτιστικά κλπ. Επίσης πρέπει να πούμε ότι η περιγραφή των υποχρεώσεων της αναδόχου εταιρείας είναι σχετικά αναλυτική- καμία σχέση με το ρεζιλίκι των 17.900 ευρώ για (γενικώς και αορίστως) "Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων Δημοτικών Κτιρίων". 

 

Είναι λίγα αυτά τα χρήματα; Όχι. Αλλά είναι σαφώς λιγότερα από τα διάφορα "πάρτι" της σημερινής δημοτικής Αρχής με εργολάβους δημοσίων έργων, ένα μέρος των οποίων έχουμε αναδείξει από τις στήλες της "Αλήθειας" και για τις οποίες αναρτήσεις έχουμε υποστεί σωρεία επιθέσεων από τους κάθε λογής πραιτοριανούς του κυρίου δημάρχου. Δεν πειράζει! Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Εμείς εδώ, επιμένουμε στην ορθή και τεκμηριωμένη κριτική μας και με αυτήν, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΜΕ τον κ. Βασιλόπουλο να μαζευτεί κάπως. ΚΑΠΩΣ, γιατί και πάλι αγνοεί επαγγελματίες της πόλης και απεθυθύνεται στη γνωστή του εταιρεία από την... Καλαμάτα, χωρίς να λαμβάνει υπόχη του ότι ευλόως η εν λόγω εταιρεία θα αμειφθεί και για τη μεταφορά από τόσο μεγάλη απόσταση των μηχανημάτων κλπ, πράγμα που δεν θα ίσχυε για μια εταιρεία της πόλης ή της ευρύτερης περιοχής μας. 

 

Και να μου το θυμηθείτε! Θα έλθει ώρα που θα αποδείξουμε ότι κι αυτά τα χρήματα, πολλά είναι. Αλλά όχι τώρα. Τώρα πρέπει να γίνει κτήμα ΟΛΩΝ -και κυρίως της δημοτικής Αρχής, που φαίνεται ότι άρχισε να καταλαβαίνει πόσο αποδομείται στη συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας- ότι τα λεφτά του δημότη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, ούτε για τα πάρτι των εργολάβων, όπως έχουμε δείξει στο πρόσφατο παρελθόν. 

 

Ειλικρινώς ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω στα "πάρτι". Αλλά εάν τα ξαναβρούμε, θα τα παρουσιάσουμε στον κόσμο "δόξη και τιμή". Εμείς εδώ, σταθεροί στις θέσεις καιτις Αρχές μας. Η διοίκηση του δήμου αλλάζει, ως φαίνεται στάση. Μακάρι να είναι έτσι. Θα δείξει, που λένε...

 

Μήπως, όμως, όλα αυτά σημαίνουν ότι η φετινή γιορτή του Κλήδονα δεν επιδέχεται κριτικής; Όχι βέβαια, αλίμονο. 

 

Η φετινή γιορτή γίνεται στον πεζόδρομο της Σάρδεων. Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, που και ο δήμος -για να το επιλέγει- προφανώς θέλει να το αναδείξει.

 

Εμείς πήγαμε στον πεζόδρομο της Σάρδεων, όπου θα γίνει ο φετινή γιορτή του Κλήδονα και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες από ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, μόλις 2 μέρες πριν τη γιορτή. Δείτε τις παρακάτω, για να καταλάβετε το χάλι ΟΛΗΣ της πόλης υπό τη διοίκηση του κ. Βασιλόπουλου. Οι φωτογραφίες μιλούν από μονες τους: Τεράστια ξερά χόρτα, σκουπιδαριό σε όλο τον πεζόδρομο, παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια όπου γουστάρει ο καθένας, η ανομία της πόλης αποτυπωμένη μέσα σε 20- 30 μέτρα. Και προσέξτε: δεν μιλάμε για έναν περιφερειακό δρόμο, αλλά -το ξαναλέω- για ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης μας

 

Δείτε τις φωτογραφίες, μόλις δυο μέρες πριν τον Κλήδονα. Μιλούν από μόνες τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Γράψτε την άποψή σας

Ξυπνησατεεεεεεε???? (23/06/2017 21:35)

Μην ανησυχείς λεβεντάκο μου ... θα έρθουν τα φιλαράκια σου οι Αεκολέδες και θα τα σιάξουν όλα. Αλήθεια που χάθηκαν? Ξέρεις κάτι? Ξεκουράζονται για το σκάψιμο?

Γαυροφάγος (23/06/2017 23:29)

@Ξυπνησατεεεεεεε???? (23/06/2017 21:35)
Όχι θα αφήσουμε την πόλη στα χέρια σου χρηματοδοτούμενε, ψευτοεπαναστάτη, οικοταλιμπάν και καρπαζοεισπράκτορα να την καταστρέψεις κι άλλο;;;; Κρύψου στη φωλιά σου για την ώρα και μόλις πιάνεις την ΑΕΚΑΡΑ και το λαό της στο στόμα σου να το πλένεις πρώτα κόπανε... ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ... Άντε υπάλληλε του πρεζέμπορα δε βαρέθηκες να πετάς λάσπη;;;; Πόσα σου δίνουν κάθε μήνα ανύπαρκτε;;;; Πες μας να τελειώνουμε...

@Ξυπνησατεεεεεεε???? (23/06/2017 23:56)

Τι φωνάζεις. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε! Αγκαλιά με την ΑΔΕΙΑ!

@(21:35) (24/06/2017 00:23)

Ναι γαυράκο. Σε γλεντάμε πολύ καιρό τώρα και ξεκουραζόμαστε. Άντε γράψε ότι δεν θα βγει ποτέ η άδεια να μη χάσεις το μεροκάματο. Και μόλις βγει να έρθεις για την καθιερωμένη σφαλιάρα. Ξέρεις εσύ.

@21.35 (24/06/2017 01:36)

Απέναντι απο το Δημαρχείο είμαστε μωρή κυρία. Τι έγινε ρε Στριγκαιοι θα βγάλετε καμία ανακοίνωση η στα παπάκια σας η κακοδιαχείριση του Δήμου; Τι έγινε έχει μείνει καμία ΔΕΗ απλήρωτη;

Για τα αυτοκίνητα (24/06/2017 01:54)

Ειδικά τι φταίει ο Δήμος και οχι η τροχαία?
Τώρα πήρες πρέφα οτι στους πεζοδρομους δε περπατάει ανθρωπος γιατί κάθε καμενος που παει στα μαγαζιά το αφήνει πανω?και στα Έβερεστ απεξω το ιδιο χάλι...γι'αυτό δρόμο τα μαγαζιά ή αύξηση στα τέλη γιατί αυτα ευθύνονται

@Ξυπνησατεεεεεεε??? (24/06/2017 06:19)

Εδω ειμαστε χρυσαυγιτη μου.Δε χρειαζεται να σκαψουμε ξεκιναει η γηπεδαρα θρυλεων μου.

No name (24/06/2017 08:54)

Φτηνό ρεπορτάζ. Η κατρακύλα της δημοσιογραφίας.ουτε χόρτα υπάρχουν ούτε σκουπίδια χθες το πρωί καθαρίστηκαν. Άντε και σ' ανώτερα. Μέσα στην απεργία φωτογραφίζει σκουπιδάκια.

Διαμαντής (24/06/2017 09:32)

@αμελέτητο υποπόδιο (08.54)
Τι λες ρε μεγάλε αξιολογητή της δημοσιογραφίας! Φτηνό, ε; είναι φτηνό γιατί εσύ δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις, την Τρίτη δημοτικού την τελείωσες ή έμεινες στην ίδια τάξη; κάνε μια υπερπροσπάθεια να διαβάσεις το κείμενο, λέει αυτό που λες κι εσύ: δυο μέρες πριν την εκδήλωση ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ η εικόνα είναι αυτή των φωτογραφιών; άρα, φτηνός κι εσύ...

Διαμαντής (24/06/2017 09:38)

@01.54
Αν διάβαζες Αλήθεια θα ήξερες ότι για τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα παντού (από τους πεζόδρομους και τις ράμπες ΑΜΕΑ μέχρι τη Δεκελείας) έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Κι επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει δημοτική αστυνομία που μπορεί να μοιράζει κλήσεις και έτσι βα περιοριστεί η αίσθηση της απόλυτης ανομίας "το βάζω όπου θέλω γιατί κανείς δεν ασχολείται".

Αλλά ποιος θα βγάλει έξω τη δημοτική αστυνομία; αυτός που ασκεί την πιο χυδαία εκδοχή του πελατειακού κράτους; και ποιος θα συνεργαστεί με την τροχαία; αυτός που βρίζει νύχτα μέρα την αστυνομία ότι δήθεν δεν τον προστατεύει από τον κόσμο για τις αθλιότητες που κάνει εναντίον της ΑΕΚ;

@Ξυπνησατεεεεε???? (24/06/2017 10:01)

Πρόσεξε μόνο γαυράκο όταν αρχίσει το σκάψιμο να μην βρίσκεσαι εκεί κοντά και σε ρίξουμε στην τρύπα.

@Ξυπνησατεεεεεεε???? (23/06/2017 21:35) (24/06/2017 10:01)

Ποιός χάθηκε;;;; Εμείς εκεί έξω είμαστε... Στις δουλειές μας, στο δρόμο, στην αγορά, στα γήπεδα... σαν κανονικοί άνθρωποι ενταγμένοι μέσα στο κοινωνικό σύνολο... Εσύ που είσαι μαζί με τα άλλους δέκα ομοιούς σου;;;; Καταζητείστε στη Νέα Φιλαδέλφεια... εκεί καταντήσατε...
Τέλος θα ήθελα να σου προτείνω να σκάψεις και εσύ, αλλά το λάκο σου, και να μπείς μέσα μήπως σωθείς... γιατί η νοητική σου κατάσταση θα σε οδηγεί μονίμως στο γκρεμό... Ζείς και βασανίζεσαι... έλα κοντά στην ΑΕΚ να βρεις τον εαυτό σου...

Ανώνυμος (24/06/2017 10:54)

@Διαμαντής 09:38
Μια επισήμανση. Δεν βρίζει την αστυνομία όπως γράφεις. Αυτό παίζεται ως σκετσάκι σε περιορισμένο και εξασφαλισμένο κοινό, σε "συντροφικές" μαζώξεις στο πλαίσιο πώλησης αντιεξουσιαστικού σανού, για να μπετονάρεται το πόπολο και να νομίζει ακόμα ότι πρόκειται περί κοινωνικού αγωνιστή.Με τον Κικίλια μια χαρά φωτογραφιούλες έβγαζε πριν ακόμα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

Νο Mercy (24/06/2017 11:00)

@ Νο name

Καλά! Εσύ προτίμησε το σανό της νεκρανάστασης του "Λαϊκού Παρατηρητή" σε τοπική εκδοχή.
(γκούγκλαρε "Λαϊκός Παρατηρητής" και θα καταλάβεις. σαρξ εκ της σαρκός σας. κι αυτοί αγώνα κατά του κεφαλαίου υπόσχονταν)

@@Ξυπνησατεεεεεεε???? (24/06/2017 14:52)

Κάνει ζέστη, που να σκάβουμε τώρα. Εχει και ο τσιγκούνης να μας κεράσει πιτόγυρα μέρες και δεν έχουμε δυνάμεις.

δντ (24/06/2017 15:16)

χανουμια εχετε ξεφυγει τελευταια,αφου ειστε ψυχοπαθεις χουλιγκανς!! επειεδη κανενας δεν σας εδωσε λεφτα για παραγκα,ασχολειστε συνεχεια με το πως θα ριξετε το δημαρχο μας,εμεις οι φιλαδελφειωτες δεν πειθομαστε απο κανενα ψυχοπαθη!!! ευτυχως που δεν σας εδωσαν λεφτα και απολαμβανουμε την ησυχια και ασφαλεια! δεν σας συγχωρουμε για οσα μας κανατε απο το 1980 εως το 2003!!!!! αντε πηγαινετε στο σπιτι του λαθρεμπορα σας να κανετε το κεφι σας!!

@δντ (24/06/2017 16:14)

Βλαμμένε η γηπεδάρα ξεκινάει, οι βρωμιές και η διαπλοκή του γαυροδημάρχου σου βγήκαν στη φόρα και διανύουμε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας. Πονάει πολύ και φαίνεται απο τις ανοησίες που γράφεις χρηματοδοτούμενε.

@(14:52) (24/06/2017 16:20)

Πάλι μέτρησες τα λεφτά του Τίγρη κορόιδο και τα βγάζεις λίγα; Ούτε τον τελειωμένο Μποκανί δεν διέθετε τα χρήματα να πάρει το χοντρό αφεντικό σου και πήγε να του φορτώσει ιατρικό πρόβλημα. Για γέλια και για κλάματα όλοι σας.

τα παραλέτε (24/06/2017 22:36)

@ Για τα αυτοκίνητα (24/06/2017 01:54)

βρε αφασία συριζάκια, αφού λες ότι δεν είναι θέμα Δήμου (θα εννοείς ότι δεν έχει Δημοτική Αστυνομία για να τους γράψει), απάντησε μας και γιατί ο Δήμος δεν καλεί την τροχαία?
Δεν είναι υπεύθυνος ένας Δήμος που αδιαφορεί αν πάνω στα πεζοδρόμια του παρκάρουν αυτοκίνητα?
Ή μήπως την κάλεσε ποτέ και δεν ήρθε?

Για τα αυτοκίνητα ήξερες να γράψεις την μπούρδα σου, για τα αγριόχορτα στα παρτέρια και τα σκουπίδια που υπάρχουν εκεί, δεν βλέπω να λες κάτι.

αφασίες, ε, αφασίες.

@δντ (24/06/2017 15:16) (24/06/2017 22:57)

Ψυχοπαθής είσαι εσύ που αντί να ασχολείσαι με την βρωμομάδα σου ασχολείσαι μέρα νύχτα με το γήπεδο της ΑΕΚ. Κι αυτό ενώ το θέμα έχει τελειώσει οριστικά με δικαστικές αποφάσεις και τη σύμπραξη της κυβέρνησης η οποία αρχικά ήταν αντίθετη γιατί πίστευε τις ψευτιές και τις συκοφαντίες του γαυροδημάρχου σας.

Anonymous (25/06/2017 21:42)

Ενα τετραχίλιαρο. μαζεύτηκε μωρέ. Εκεί φτάσαμε. Να παρακαλάμε να πέφτει απο το πεντοχίλιαρο και να κάνουμε το σταυρό μας

δε σας ειδα να κανετε κανενα ρεπορταζ (26/06/2017 10:43)

για τον πεζοδρομο στο μπαρατιν και στη σαρδεων και εξω απο τα εβερεστ που αμα εισαι Αμεα δε μπορεις να κυκλοφορησεις με τπτ
αλλα ξεχασα φταιει ο δημος για αυτο,επειδη δε καλει τη τροχαια
λολ

για ταχυφαγειο που λειτουργουσε παρανομα ενα χρονο ενω το ειχε κλεισει ο δημος ποιος φταιει?

Διαμαντής Σεϊτανίδης (26/06/2017 12:32)

@10.43
Δεν είδατε γιατί δεν ψάξατε. Ψάξτε εδώ μέσα και θα βρείτε. Εάν πάλι θέλετε να υπερασπιστείτε τη διοίκηση του δήμου για την άθλια εικόνα της πόλης, πείτε το καθαρά, μην ντρέπεστε...

Χαλκηδονιώτης (26/06/2017 12:56)

Με το Ηρώδειο Πάρκο τι γίνεται ωρέ παιδιά ;;;;;;;;;
Σε λίγο θα βγουν κροκόδειλοι από τα πάλαι ποτέ παρτέρια νερού !!!!!!!!!
Εκεί δεν υπάρχουν οικολογικές ανησυχίες ;;;;;;;;

Ανώνυμος (26/06/2017 13:41)

@12:56 θα το αναλάβει καμια μ.κ.ο. Ή καμια κοινΣ€π και θα το παρουσιάσουν αναμορφωμένο για τις ανάγκες της φωτογράφησης λίγο πριν τις εκλογές ως σανό τυλιγμένο σε ιλουστρασιόν. Παλιά πασοκικά τεχνάσματα.

Ανώνυμος (26/06/2017 13:51)

Διαμαντή βάλε για Δήμαρχος. Και με κλειστά ματια να υπογράφεις πάλι καλύτερος θα είσαι απο τον ανυπαρκτίδη

Διαμαντής (26/06/2017 13:58)

@13.51
Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά όχι και να με συγκρίνεις με τον Βασιλόπουλο, τι σου έχω κάνει;

@Διαμαντής (26/06/2017 13:58) (26/06/2017 14:27)

Εχεις δίκιο συγγνώμη. Και μια καρέκλα θα ήταν καλύτερη

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Αυτή είναι η «καθαρή πόλη» των Βούρου- Κουτσάκη που κουνάνε το δάκτυλο...

«Διπλό» της ΦΕΑ μέσα στου Παπάγου

Αυτή είναι η εισήγηση των ανεξάρτητων για δωρεάν μετακίνηση φοιτητών της πόλης

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Οι «κουδουνάτοι»

Άτταλος- Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0

Νίκη για τη ΦΕΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Καλοκαιρινές δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Ανεξάρτητος κι ο Αλέκος Γούλας - Υπό διάλυση η «συμμαχία» της διοίκησης

Μια πρωτοβουλία με πολλαπλή σημασία...

Μεγάλος κίνδυνος από τον κορονοϊό στην περιοχή- Προειδοποίηση Χαρδαλιά

Οι «κουδουνάτοι»

Τις εγκαταστάσεις του Άτταλου επισκέφθηκε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Σεπτέμβριος 2020)

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@11:13 Πάντα υπάρχουν εκείνοι που διαψεύδουν τις ελπίδες που δημιούργησαν. Εκείνοι που αντιμετωπίζουν την ενασχόληση με τα κοινά της πόλης ω...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Πρέπει να συνειδητοποιήσεις εγκαίρως, για τη δική σου ψυχική ηρεμία, ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανεκλογής τ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Χίλιες και Μία Νύχτες
@Δυστροποπιγκικός Χίλιες καλά θα 'ταν!!! Ούτε χίλιες δεν πήρε σε τριάντα χιλιάδες εγγεγραμένους στους εκλογικούς καταλόγους. Ενιακόσια και ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμ0s
@ 24/10/2020 23:40 Για την κατάντια αυτής της πόλης να έχει αυτή τη διοίκηση, φταίνε κυρίως αυτοί που ΔΕΝ πήγαν στη κάλπη. Ιδίως στη κάλπ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ούτε με τον Ποδονίφτη._
Διοίκηση σε αποδρομή και πολύ γρήγορα μάλιστα. Απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Ακομα κι αν συγχωρουνται όλα όσα έκανε ο Παντελαρχος ως δήμαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Κώστας
Κάντε ένα τοπικό πραξικόπημα για την ανατροπή του Βούρου μας έχετε ζαλίσει κανονικότατα! Ο Άρης έπιασε την πρώτη του κανονική δουλειά και ε...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Απόντες. Γενικώς. Όλοι τους.
Προφανώς είναι τακτική της (τρόπος του λέγειν) διοίκησης το... στρίβειν δια της απουσίας όταν καλούνται να λογοδοτήσουν στην αντιπολίτευση κ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Ανώνυμος
@Eagle (24/10/2020 11:43) Γνωστό ότι είστε και κάμποσοι χρυσαυγιτες εκεί μέσα. Δεν χρειαζόταν να το επιβεβαιώσεις. ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης:
Οι πολίτες δικαιούνται σεβασμό για τις επιλογές τους στην κάλπη. Αλλά όχι πάντα. Τι σεβασμό να έχεις σ’ αυτούς που ανέδειξαν αυτό το εκτρωμα...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: @ 11:43
Τι Egale βρε κακομοίρη! Το πολύ να είσαι καμιά καρακάξα ή καρακαη-δόνα....

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Livestreaming λέγεται και είναι απλό.
@ Eagle Τέσσερις αράδες έγραψες όλες κι όλες και ξεπερνώ το ότι είναι γεμάτες λάθη. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση ότι ένας αγράμματος σαν εσ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.43 Για ιγκλ δεν σε κόβω. Μάλλον για μπεκάτσα. Και αγράμματη μπεκάτσα (άκου: μεταδίδωταν, ωχχ το μάτι μου!). Άσε το "προηγούμενες δημαρχ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Eagle
@Livestreaming @Σειτανιδης Γιατί? Πότε μεταδίδωταν το δσ στις προηγούμενες δημαρχιες? Δεν προβλέπετε από κανένα νόμο υποχρέωση του Δήμου να ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Αναγνώστης
Περιμένατε κάτι καλύτερο από ναυάγιο όταν κουμάντο στο Δήμο κάνει το βλαχοακροαδεξιο παρεακι της Κάτω Ρουγας; ...

Ναυάγιο η διοίκηση Βούρου- AMBER ALERT για Κουτσάκη που «εξαφανίστηκε» για να μη δώσει απαντήσεις
Xρήστης: Δυστροποπιγκικός
Μακράν η αστειοτερη και γραφικοτερη ουρά της χειρότερης διοίκησης στην ιστορία της πόλης ο... "επικεφαλής" της Πόλης Ενότητα. Η επιστολή που...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©