Βασιλόπουλος: Πρώτα η συντροφική αλληλεγγύη και μετά η δημοσία Υγεία

Δημοσιεύτηκε στις 19/06/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  38 σχόλια

Ο δήμος πριν από λίγο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

*****

 

Ξεκίνησαν από σήμερα οι καταλήψεις των αμαξοστασίων των Δήμων που ανήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ. Επισημαίνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’αριθμ. 101/2017 ομόφωνη απόφασή του, στηρίζει τα αιτήματα των συμβασιούχων εργαζόμενων οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς νευραλγικές ανάγκες της πόλης.

 

Δεδομένου ότι η κινητοποίηση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 22 /6 και μέχρι τότε η αποκομιδή θα γίνεται με προσωπικό ασφαλείας, παρακαλούνται οι συμπολίτες να μην βγάζουν απορρίμματα προς αποκομιδή, αλλά να τα αποθηκεύσουν προσωρινά εντός των οικιών τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τοποθετούνται απορρίμματα εκτός κάδων ή σε κάδους με ανοιχτά καπάκια, προκειμένου να προστατέψουμε τους δημόσιους χώρους από τη ρύπανση και να διασφαλίσουμε τη δημόσια υγεία.

 

Ζητάμε συγνώμη για την προσωρινή ταλαιπωρία και ελπίζουμε στην κατανόηση και την συνεργασία των κατοίκων του Δήμου μας.

*****

 

Η θέση της Αλήθειας

 

Να ξεκινήσουμε με το σημείο στο οποίο συμφωνούμε: Είναι πράγματι μια απαράδεκτη τακτική της μεταπολίτευσης, την οποία ακολουθεί πιστά και η «πρώτη φορά αριστερά», να προσλαμβάνει εποχικούς και μετά να τους αναθέτει εργασίες σε τομείς που μια δημόσια υπηρεσία -εν προκειμένω ο δήμος- έχει "πάγιες και διαρκείς" ανάγκες. Φυσικά, αφελείς δεν είμαστε. Και ο εργοδότης -δημόσια υπηρεσία- εν προκειμένω ο δήμος!- και ο εργαζόμενος, γνωρίζει ότι η ανάγκη είναι πάγια και διαρκής. Και η εντολή να πάει εκεί και η αποδοχή της, είναι εν γνώσει και των δυο πλευρών ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα εγερθεί θέμα μονιμοποιήσης. 

 

Βέβαια η Δικαιοσύνη απέρριψε το σχετικό αίτημα. Δικαίωμα και του δήμου και του σωματείου εργαζομένων είναι να διαφωνούν. Αλλά εάν διαφωνούμε μια φορά με την τακτική του σωματείου να "καταλαμβάνει" δημόσια περιουσία -κι όχι του μπαμπά τους- διαφωνούμε ΔΕΚΑ φορές με την από κάθε άποψη απαράδεκτη στήριξη του δήμου ΟΧΙ στο αίτημα για μονιμοποίηση, αλλά στην ουσιαστική κάλυψη της "κατάληψης" σε βάρος φυσικά του περιβάλλοντος της πόλης, της καθαριότητας που -θα έπρεπε- να έχει η πόλη και, φυσικά, της δημόσιας υγείας.

 

Ποια θα είναι η τύχη της κατάληψης; την ξέρουμε όλοι. Επί μέρες καλοκαιριάτικα, η πόλη θα δοκιμαστεί, οι γειτονιές θα μυρίζουν, τα τρωκτικά κι οι κατσαρίδες θα κάνουν πάρτι γύρω από κάθε κάδο απορριμμάτων, κι επειδή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ότι η Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να αναθεωρήσει την απόφασή της, όταν τα μέλη του σωματείου βαρεθούν να κάνουν τους καταληψίες, θα τη λήξουν την κατάληψη και θα επιστρέψουν στις θέσεις τους. 

 

Δεν λέμε τίποτα πρωτότυπο. Το έχουμε ξαναδεί δεκάδες ή εκατοντάδες φορές το ίδιο έργο. Κάνουμε μια κατάληψη, έτσι, για τα μάτια, δήθεν που λένε, και μετά από λίγο, όταν το σύμπαν έχει αδιαφορήσει γι αυτήν, τη λήγουμε γιατί... δεν αντέχουμε να την κρατήσουμε κι άλλο. Και στο μεταξύ, να μην ξεχνιόμαστε, έτσι; Τα λεφτά πέφτουν κανονικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των καταληψιών, γιατί όοοοχι, δεν είναι απεργοί, που ο νόμος τους στερεί το μεροκάματο, μάλλον το μεροκάθισμα, θα έλεγα, αλλά είναι... καταληψίες, πλην όμως αμείβονται σαν εργαζόμενοι εκείνες τις μέρες της κατάληψης. 

 

Όλη αυτή τη χρεοκοπημένη πρακτική, που άνθισε κατά τη μεταπολίτευση και σήμερα συνεχίζεται σα να μην συνέβη τίποτα, η σημερινή δημοτική Αρχή του κυρίου Βασιλόπουλου τη στηρίζει δόξη και τιμή. Δηλαδή θεωρεί ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ την κατάληψη των αμαξοστασίων του δήμου, από τη δημόσια υγεία και την (αναζητούμενη αλλά ουδέποτε ευρεθείσα επί Βασιλόπουλου) καθαριότητα της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας. Προέχει της καθαριότητας στις γειτονιές μας, η συντροφική αλληλεγγύη σε χρεοκοπημένες πρακτικές χωρίς ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ αποτέλεσμα.

 

Περιμένω να δω αν υπάρξει έστω και ολιγόλεπτη καθυστέρηση αποκομιδής των σκουπιδιών λόγω (πιθανής) ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, τι θα επικαλεστεί ο κύριος Βασιλόπουλος κι αν θα ζητήσει και τότε, την... κατανόηση των Φιλαδελφειωτών και των Χαλκηδονιωτών για την (πιθανή) ταλαιπωρία... Περιμένω...

 

 

 

Γράψτε την άποψή σας

Άρης Κάντζος (19/06/2017 16:36)

Καλό θα είναι τοτε κυριε Διαμαντη
να μαζεψουμε όλοι τα σκουπίδια μας
και να τα αφήσουμε εξω απο την εκκλησία
που με ευχαρίστηση μάθαμε
πως θα κανει τον γάμο του με τη γνωστή
καταστηματάρχισσα της Δεκελείας
στα μέσα Ιουλίου.

Βίον ανθοσπαρτον κυριε δήμαρχε.

storm εν κρανίω (19/06/2017 17:49)

πώς κατάφερες και έμπλεξες τα σκουπίδια με την ανέγερση του γηπέδου;
είσαι τρομερός!
όλοι εμείς οι ταπεινοί αναγνώστες προσκυνούμε το μεγαλείο σου!
μόνο που το γήπεδο αργεί πολύ! κουτόχορτο ΔΕΝ τρώμε για να πιστεύουμε ότι το γήπεδο ξεκινά άμεσα...

Καλά μπάνια! ΤΟ θαλασσινό νερό μπορεί να καθαρίσει τις storms εν κρανίω!

τα παραλέτε (19/06/2017 18:35)

Χρόνια κρατάει αυτή η κολώνια, με τις καταλήψεις όχι του σπιτιού τους αλλά των Δημόσιων χώρων, δηλαδή του δικού μου χώρου και όλων των άλλων πολιτών μαζί.

Αυτή είναι η Δικαστική εξουσία.
Δεν πιάνει κανέναν, δεν τιμωρείται κανείς και έτσι επαναλαμβάνεται η ίδια και η ίδια παρανομία.

Αυτεπάγγελτα διώκονται αυτά, δεν περιμένουμε από κανέναν δημαρχάκο να κάνει μήνυση.

Εις υγείαν μας.

Όποιος τολμάει (19/06/2017 18:51)

ας γυρίσει όλους αυτούς που προσελήφθησαν κάποτε σαν προσωπικό καθαριότητας ή πρασίνου και μετά έβαλαν ΜΕΣΟ και μεταπήδησαν σε θέσεις γραφείου ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ και ΑΝ υπάρχουν ακόμα ελλείψεις, τότε να καλυφθούν από το κράτος. Και επειδή αυτές οι εσωτερικές μετακινήσεις γίνονταν πριν από δημοτικές εκλογές ανάλογα με το σόι του καθενός και τις ψήφους στο δήμο, ας κάνει ο δήμαρχος μία έρευνα και ας βγάλει αριθμό μετακινήσεων ανά 4ετία και ας τους γυρίσει αυτός πίσω, αν μπορεί και αν αντέχει το πολιτικό κόστος. Για αυτόν το θίασο που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση δεν έχω να πω τίποτα, αλλά μία κανονική κυβέρνηση σε μία κανονική χώρα θα τους μετακινούσε ΟΛΟΥΣ στην αρχική τους θέση με τη μία, για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση ο εκάστοτε δήμαρχος σωτήρας πολιτικάντης

Διαμαντής (19/06/2017 19:37)

@17.49
Δεν εκπλήσσομαι καθόλου που ΟΛΑ όσα διαβάζεις σου φαίνονται μεγαλοφυή. Μα καθόλου...

ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. (19/06/2017 19:45)

Δεν υπάρχει βδομάδα οι τεμπέληδες που να μη κάνουν και μια καταληψούλα για να ξεκουραστούν από τη τεμπελιά.Τους κάδους που έχουν χολέρα πότε περιμένει να τους καθαρίσει ???? αλλά περισσεύει ευρώ από τις σπατάλες?????.Στη πλατεία αφήνουν τα καπάκια ανοιχτά για να βγαίνει η μπόχα μόλις τα αδειάζουν,περάστε στις 6,30 το πρωί και θα καλοπεράσετε.Να φύγουν όλοι μαζί για να ξεβρομίσει η πόλη μια και καλή.

Ηλίας (19/06/2017 19:49)

Και με το που βγεί η οικοδομική άδεια (λίαν συντόμως δλδ) να ετοιμάζεται η Δημοτική Αρχή (ποιά;;;;) να φιλοξενήσει τα απορριμματοφόρα και τους καταληψίες στο κτήριο του Δημαρχείου και πέριξ απέναντι από την πρώην στρούγκα... Είναι τόσο απλά τα πράγματα που δυστυχώς το φτωχό μυαλό σας δυσκολεύεται να κατανοήσει... Μεγαλώσαμε σε ένα άλσος στολίδι, με ζωολογικό κήπο, πεντακάθαρο και προσεγμένο και σήμερα έχει καταντήσει σκουπιδότοπος, όλα τα δέντρα(πευκίτες Αττικής) είναι άρρωστα και χώρος φύλαξης όλων των αδέσποτων. Ξέρουμε ότι το βλέπετε και το καμαρώνετε το άλσος στη σημερινή του κατάσταση και φοβάστε μήπως οι κακοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ το χαλάσουν...
Υγ. Τα απορριμματοφόρα στις 12:00 το μεσημέρι γιατί εκτελούν τις εργασίες τους και όχι τα ξημερώματα;;;
Υγ2. Σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να μειώσουμε τους τίμιους βιοπαλαιστές και εργαζόμενους... με αυτόν τον καραγκιοζάκο το Δήμαρχο και τους αυλικούς του τα έχουμε...

@storm εν κρανίω (19/06/2017 17:49) (19/06/2017 21:48)

Ο Διαμαντής σε πείραξε που έμπλεξε τα σκουπίδια με την ανέγερση του γηπέδου; Το ότι κάποια σκουπίδια χρηματοδοτούμενα πιστεύουν ακόμα ότι δεν θα βγει η άδεια και θα ξεκινήσει το γήπεδο σου φαίνεται λογικό όμως. Καλύτερα έτσι γιατί θα πονέσει περισσότερο.

@Άρης Κάντζος (19/06/2017 16:36) (19/06/2017 21:52)

Φοβερή ιδέα. Θα έλεγα να αφήσουμε κάπου εκεί και τα σκουπιδιάρικα από τον βρωμοσταθμό που έχει ξεχάσει στο οικόπεδο της ΑΕΚ.

ποιο οικόπεδο; (20/06/2017 01:44)

επειδή ψάχνετε για κάποια αιτία της καθυστέρησης, τώρα σας φταίνε τα σκουπίδια
είστε σίγουροι ότι ο σταθμός του δήμου είναι στο "οικόπεδό σας" (λες και το αγοράσατε);
ποιος σας το λέει; ο ψευταράκος ο Ανδριόπουλος που βιάζεται να μπουν οι μπουλτόζες για να πάρει την αμοιβή του;
αυτός που σας έταζε άδεια το 15 και το 16; αυτός που έλεγε ότι τον καθυστερεί ο δήμος και ζήτησε νομοθετική ρύθμιση για να πάρει αυτά που του έδινε κι ο δήμος από το Γενάρης
για διαβάστε τα σχέδια
όσο για σένα Διαμαντή το τερμάτησες, μπράβο! Ρίο-Αντίριο η σύνδεση που έκανες

Ηλίας (20/06/2017 08:50)

@01:44
Ρε γαυράκο όσο και να σε πονάει η ΑΕΚ, μη συνεχίζεις να προκαλείς... δεν έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα να αντιπαραθέσεις! Ποιός Δήμος;;; Δεν το καταλαβαίνεις ότι τα εκατομμύρια των οπαδών και φιλάθλων της ΑΕΚΑΡΑΣ μας γελάνε πλέον κάθε φορά που ψάχνετε κάτι άλλο να βρείτε; ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ=ΑΕΚ, έξω τα σκουπίδια από το άλσος, έξω τα παράσιτα από την περιοχή! ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΘΑΡΗ, ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ...
Γαυράκο πονάς;;; Γ@.....ι ο Πειραιάς!!!

@01:44 (20/06/2017 09:13)

Και να μην ειναι θα γίνει. Πάρτε τα και δρόμο. Αλλιώς θα κάνουμε κατάληψη.

@ποιο οικοπεδο; (20/06/2017 11:41)

Βλαμμένε χρηματοδοτούμενε ξέρουμε πολύ καλά ποιά είναι τα σιχάματα που προκάλεσαν την καθυστέρηση και με ποιόν τρόπο. Όσο και να χτυπιέσαι και να συνεχίζεις τα εμετικά ψέματα η γηπεδάρα ξεκινάει σε λίγες μέρες και εσύ θα πλαντάξεις στο κλάμα μαζί με τον γαυροδήμαρχο σου.

@(09:13) (20/06/2017 11:43)

Πλησιάζει η ώρα που θα διώξουμε με τις κλωτσιές τους βρωμιάρηδες με τα σκουπιδιάρικα τους από το οικόπεδό μας.

@(01:44) (20/06/2017 11:54)

Ξύπνα βλάκα. Η κυβέρνηση τρέχει πανικόβλητη να βγάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται την άδεια για να παρουσιάσει επιτέλους κάποιο αναπτυξιακό έργο από τα τόσα που έχει υποσχεθεί. Μόνο ανεγκέφαλοι σαν εσένα ζουν ακόμα στον αστερισμό του Αρούλη. Κι αυτός βέβαια ξέρει την αλήθεια αλλά ταίζει σανό μερικούς αριστεροφασίστες χαμηλής νοημοσύνης για να μην μείνει μόνο με την ψήφο του στις εκλογές του 19.

ωραία διώξτε τα σκουπίδια (20/06/2017 12:18)

και μετά θα ερχόμαστε όλοι οι φιλαδελφειώτες να τα αφήνουμε στο γήπεδό σας
αφού έτσι κι αλλιώς σκουπιδότοποι γίνονται τα γήπεδα μετά από κάθε αγώνα
είστε τόσο καμμένοι που δεν καταλαβαίνετε τι γράφετε
κι αν φύγει ο σταθμός από το άλσος, που έτσι κι αλλιώς θα φύγει, εσείς τι θα κερδίσετε;
σας λέει ο ψεύτης ο ανδριόπουλος ότι σας εμποδίζει ο σταθμός και τον πιστεύετε
λεφτά να αρχίσει καμιά μελέτη θα βάλει κανένας;
γιατί η άδεια θα βγει, αλλά για να χτιστεί γήπεδο πρέπει και κάποιος να πληρώσει
και μετά θα ερχόμαστε όλοι να κάνουμε χάζι στο υπόγειο που θα φτιάξετε και να ρίχνουμε κι ένα κατούρημα, αφού μόνο για ουρητήρια υπόγεια θα χρησιμοποιείται

Nick (20/06/2017 12:52)

Εγκρίθηκαν και οι περιβαλλοντικοί όροι για την υπογειοποίηση. Εσείς γαυράκια συνεχίστε τα όνειρα και την κλάψα.

@ωραία διώξτε τα σκουπίδια (20/06/2017 12:18) (20/06/2017 15:23)

Οι σκουπιδιάρες θα φύγουν απο εκεί με τη μαγκιά μας. Πρεπει να φτιαχτούν οι περιμετρικοί πεζόδρομοι για τη γηπεδάρα και θα φτιαχτούν νταηλίκι. Γιατί τόσο καιρό που είχατε τα αυθαίρετα μέσα στο άλσος δεν φωναζε κανείς. Εχει χρεωθεί ο Δημος εκατομμύρια απο αυτή την υπόθεση και κάνετε τα παγώνια. Ε θα φτάσουν στον Κηφισό

@(12:18) (20/06/2017 16:26)

Ο βρωμοσταθμός θα φύγει γιατί σε εκείνο το σημείο θα γίνονται έργα. Και ξέρουμε πολύ καλύτερα από εσένα το αν έχουμε τα χρήματα. Και εσύ βέβαια θα ξεκινήσεις κάποιο νέο παραμύθι για τα γαυροπρόβατα.

George (20/06/2017 21:30)

Το καλό από την άθλια στάση του βασιλόγαυρου σε ότι αφορά το γήπεδο είναι ότι ξεσκεπάστηκε πλήρως η βρωμερή στάση του και κατάλαβαν όλοι περί τίνος πρόκειται. Απλά θα βουλιάξει στο βούρκο που δημιούργησε αυτός πρώτος.

@ωραία διώξτε τα σκουπίδια (20/06/2017 12:18) (20/06/2017 22:32)

Κοίταξε γραφικέ, κρυμμένε και κομπλεξικέ το καινούριο νέο δεν το έμαθες;; Η πρώην στρούγκα προορίζεται για ουρητήριο τελικά όπως μας ενημέρωσε ο Ανδριόπουλος νωρίτερα σήμερα... Επίσης τα σκουπίδια δε θα χρειάζεται να τα μαζεύουμε πλέον γιατί έχει προβλεφθεί να περνάτε εσείς (γαύροβάζελοι, επαναστάτες και οικοταλιμπάν) και θα τα τρώτε κάθε πρωί με την αυγούλα από τους κάδους κατευθείαν... Οπότε καταργείται και ο χώρος που υπάρχει τώρα και τα απορριμματοφόρα δε θα έχουν λόγο ύπαρξης!!! Από εδώ και πέρα έτσι θα δουλεύει η ανακύκλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια καημένε μοναχικέ αντιρρησία!!!

tasos (20/06/2017 23:04)

Εσείς οι αντιγηπεδικοί ή είσαστε εντελώς ηλίθιοι ή το έχετε ρίξει στο ποτό ή παίρνετε ναρκωτικά. Τόση βλακεία στα μηνύματά σας δεν εξηγείται έτσι απλά.

Βσχ (20/06/2017 23:19)

Ο χωρος απορριμματοφορων ειναι δικος μας και θα παραμεινει εκει. Δεν ειναι χωρος απορριμματων, αρα δεν μπορειτε να κατηγορησετε κανεναν μας. Τα σκουπιδια μας στελνονται στη χωματερη δυτικης αττικης. Μονο μετα τα πτωματα μας θα το αρπαξετε για να κανετε τη γκραντ παραγκα σας!!!!! Σιγα μη κανετε παραγκα,μονο αν εχετε λεφτα τοτε τη χτιζετε. Πειτε παντου οτι ειμαστε και υπαλληλακια του πρεζεμπορα του νοορ ονε! Ειστε τα χειροτερα χουλιγκανοτερατα που γνωρισε η ανθρωποτητα. Αλλου να κανονιζετε ραντεβου θανατου με τους αλλους οπαδους,οχι εδω στη φιλαδελφεια μας.

@23.19 (21/06/2017 08:08)

Καλα. Κοιτά που θα φτάσουν σε ενα βραδυ οι εγκαταστάσεις

@Box (21/06/2017 09:49)

Τελειωμένε γαυροφασίστα κανένα πρόβλημα να πετάξουμε τα απορριματοφόρα σας και πάνω από τα πτώματά σας. Αλλά δυστυχώς κοτούλα δεν θα είσαστε εκεί όταν θα τα εξαφανίζουμε γιατί δεν τολμάμε. Το οικόπεδο μας ανήκει και η γηπεδάρα θα γίνει με την πλήρη υποστήριξη κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Εσύ είσαι ένα μηδενικό που δεν εκπροσωπείς απολύτως τίποτα. Άντε γειά...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (21/06/2017 11:19)

21/6. 9 μέρες έμειναν για την άδεια.
Τίγρη γερά κέρνα παραμύθι.
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

ποιο οικόπεδο; (21/06/2017 13:44)

σιγά ρε μεγαλο-ιδιοκτήτες με το οικόπεδό σας. Πόσο το αγοράσατε; Με τα λεφτά του κράτους, δηλαδή τα δικά μας κάνουν όλοι το μάγκα. Φτιάξτε ένα γηπεδάκι να παίζετε κι αφήστε τις μεγαλομανίες του Τίγρη. Άκου εκεί Αγιά Σοφιά! Βάλτε και ένα καμπαναριό και παγκάρι, γιατί οι έξυπνοι διοκτήτες της ομάδας θέλουν να το πληρώσετε εσείς

@ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (21/06/2017 11:19) (21/06/2017 13:44)

Τι μας λές. Εγώ παίρνω άδεια τον 15 Αυγουστο.

@ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΚΙΑΣ (21/06/2017 16:04)

Μπράβο γαυράκο επιτέλους κατάλαβες ότι οι μέρες για την άδεια έφτασαν σε μονοψήφιο αριθμό.

@(13:44) (21/06/2017 16:06)

Κάνε βλάκα μου μια προσφυγή να το διεκδικήσεις. Προς το παρόν στα τέσσερα κι απόλαυσέ το.

&13.44 (21/06/2017 16:55)

Το οικόπεδο, η πολη, οι ζωές σας, μας ανήκουν. Τελειώσατε σκουπίδια

οι αντιφαδες αεκτζηδες (21/06/2017 17:51)

ομολογουν μονοι τους, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ας τους πει καποιος οτι για να ειναι καποιος αντιφασιστας πρωτα απολα ειναι αντικρατιστης και αντικαπιταλιστης,γιατι ο φασισμος γεννιεται απο τον καπιταλισμο

πουναι η αδεια οεο πουναι η αδεια

21/6 μαγκες

απαντηση στις ερωτησεις του δημου θα δωσετε?
οεο

@οι αντιφαδες αεκτζηδες(21/06/2017 17:51) (21/06/2017 19:08)

Ναι βλαμένε με κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Γι αυτό ακριβώς έχουμε εξασφαλίσει την άδεια και ξεκινάμε όσο εσύ θα κλαψουρίζεις με γελοιότητες περί αντικρατιστών. Και στο δήμο απαντήσαμε βλάκα. Ξεστραβώσου και δες την απάντηση. Μα πόσο βλάκας πιά;

@ (21/06/2017 17:51) (21/06/2017 19:15)

Και που σαι ακόμα Αρούλη. Σε γλεντάει ο Τίγρης σε όλα τα επίπεδα. Ψάξε εσύ απαντήσεις στις γελοίες ανακοινώσεις σας ενώ η γηπεδάρα ξεκινάει με την κυβέρνηση πλέον να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια. Εσύ τελειωμένε μην ανησυχείς. Το 19 και η απόλυτη ξεφτίλα σου δεν είναι πιά τόσο μακρυα. Θα εξαφανιστείς και θα βρεις την ησυχία σου. Μέχρι να αρχίσουν βέβαια οι δίκες για να μην ξεχνιόμαστε.

ΑΕΚ21 (21/06/2017 21:50)

ερχετε το γηπεδπ καο πονο σασ εινε μεγαλοσ χαχαχα χαχαχαχαχαχα γηπεδο στην νεα φηλαδελφεια

@(21/06/2017 17:51) (21/06/2017 21:59)

Ρε κορόιδα ξυπνήστε επιτέλους. Τελείωσε το θέμα της άδειας. Υπάρχουν δηλώσεις από κυβερνητικά χείλη. Δεν υπάρχουν εμπόδια πλέον ούτε από Δήμο ούτε από πολιτεία ούτε από πουθενά παρά μόνο μέσα στο αρρωστημένο μυαλό σας. Εσείς πανηγυρίζετε με την ελπίδα ότι μπορεί να μην βγει μέχρι 30/6 αλλά να βγει 1/7. Και 15/7 να βγει πάλι ρεζίληδες θα είσαστε. Έχετε εκτεθεί ήδη για πάρα πολλές προβλέψεις με πρώτη αυτή του ΣτΕ. Δεν σας παίρνει να μιλάτε καν.

ΑΕΚ21 (21/06/2017 22:15)

https://www.youtube.com/watch?v=wUUharxhcSU

@(21:59) (22/06/2017 12:04)

Το ξέρουν οι βλάκες ότι τελείωσε το θέμα της άδειας θετικά για την ΑΕΚ. Απλά πρέπει να ταίσουν σανό στα ακόμα πιο ηλίθια πρόβατα που τους ακολουθούν για να μην σκορπίσει το κοπάδι.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη
Xρήστης: George
Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι Αεκτζηδες δεν ξεχνάμε. Ούτε τον Βασιλόγαυρο ούτε τη Δυναμη Πολιτών για τις χρηματοδοτούμενες υπηρεσίες τους στ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αν συνεχίσουν να ψηφίζουν στην Φιλαδέλφεια δημάρχους απο ΠΑΣΟΚ και πιο αριστερά θα κόψουν πολλά ακόμα χέρια. Ας πρόσεχαν....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: john
Ο Σπυρακος ο κερκυραιος θα ακολουθήσει τον Θανάση η θα αραξει;;;...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: @14/09/2022 15:31
Μας κουνάς το δάχτυλο ή κατάλαβα λάθος; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος ψηφίσει κάτι για πρώτη φορά στη ζωή του, ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: Ανώνυμος
@ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ (14/09/2022 15:31) Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου; Ψηφίζουμε κάποιον και αν αποδειχτεί λάθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: O εφιάλτης σου
Καλώς τονε κι ας άργησε! Ο "βγάζω_εφημεριδα_καθε_τεσσερα_χρονια_για_αρπαχτή" (που δεν την διαβάζει κανείς). Ο γνωστός και ως γλίτσας της τοπ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©