Αντί να ασχολείται με την πόλη, μαζεύει δηλώσεις για τη διχαστική συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις 12/05/2017 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  17 σχόλια

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Είναι θλιβερή η εικόνα ενός δημάρχου που συστηματικά διχάζει την πόλη του, όπως κάνει ο κ. Βασιλόπουλος, αντί (τουλάχιστον…) να ασχολείται με την καθημερινότητα, μήπως και βελτιώσει έστω και για λίγο την εικόνα της πόλης στα μάτια των ίδιων των πολιτών της, να περνάει  τον καιρό του… μαζεύοντας δηλώσεις από παράγοντες γνωστούς αλλά και αγνώστους, που όμως έχουν ένα κοινό γνώρισμα: Ούτε ζουν στην πόλη ούτε την επισκέπτονται.

 

Μπήκε στον κόπο λοιπόν η κυρία Γαλανάκη, που προ λίγου καιρού, όταν φιλοξενήθηκε στο ΠΠΙΕΔ, ήλθε συνοδευόμενη (πού να ξέρει η γυναίκα πού είναι το ΠΠΙΕΔ;) να μας μιλήσει για το επίπεδο δημοκρατίας στην πόλη μας. Το ίδιο και ο κ. Κουρουπός (που τους σεβόμαστε και τους παραδεχόμαστε ως συγγραφέα και καλλιτέχνη, όχι όμως ως γνωρίζοντες την πόλη μας!) ο οποίος επίσης είναι ζήτημα αν έχει περάσει μια- δυο φορές από την πόλη για καφεδάκι ή μεζεδάκια. Το ίδιο κι άλλα δυο ονόματα που τώρα μου διαφεύγουν. Ειδική περίπτωση είναι η κυρία Κοταμανίδου, η οποία κατά καιρούς εμφανίζεται στην πόλη στηρίζοντας τις επιλογές γνωστής οικογενείας συμπολιτών μας, με τους οποίους έχει στενή σχέση. Όλα αυτά καλά, και σεβαστά. Και η στενή σχέση, και η συγγένεια, και η πολιτική- ιδεολογική συγγένεια. Και μια δήλωση, βρε αδερφέ, έκαναν, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

 

Σωστά. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι οι «δηλωσίες». Αυτοί, μια γνώμη είπαν, οκ, όποιος θέλει τη λαμβάνει υπόψη του, όποιος δεν θέλει, δεν τη λαμβάνει. Το πρόβλημα είναι ο δήμαρχος, που αντί να ασχολείται νύχτα- μέρα με τα προβλήματα της πόλης (υποτίθεται ότι γι αυτό εξελέγη…), εκείνος  περνάει τον καιρό του μαζεύοντας δηλώσεις εναντίον της ΑΕΚ, λες και θα πειστεί ο κοσμάκης που τόσα προβλήματα έχει, που τόσο υποβαθμισμένη βλέπει ακόμα και σήμερα την πόλη του, που βλέπει ότι με την πολιτική Βασιλόπουλου κάθε γειτονιά διχάζεται στους «φιλοΑΕΚ» και τους «αντιΑΕΚ», λες και θα πειστεί, λέω, να πάει στη διχαστική εκδήλωση της Δευτέρας επειδή του το είπε ο Μαραγκόπουλος (ο οποίος, παρεμπιπτόντως, σε ερώτηση του lifo Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Απάντησε: Πάντα, πάντα, πάντα).

*****

 

Δείτε τις δηλώσεις που κατάφερε να μαζέψει ο κ. Βασιλόπουλος:

Ρέα Γαλανάκη, συγγραφέας

Με όλη μου την καρδιά συμπαραστέκομαι στους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που αγωνίζονται για τη δημοκρατία και την ποιότητα ζωής στον, γνωστό σε μένα, δήμο τους. Οι δήμοι πρέπει να στηρίζονται  στη φωνή των δημοτών τους, αυτός είναι ο μόνος δρόμος για παραμεριστούν τα οργανωμένα μεγάλα συμφέροντα. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία!

 

Γιώργος Κουρουπός, συνθέτης

Θεωρώ αυτονόητο ότι τα περιβαλλοντικά και πολεοδομικά ζητήματα μιας πόλης δεν καθορίζονται από πολιτικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες, ερήμην της θέλησης της πλειοψηφίας των κατοίκων, όπως αυτή εκφράζεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση -εκτός εάν συντρέχουν λόγοι υψηλού εθνικού συμφέροντος.

 

Κυριάκος Σφέτσας, συνθέτης

Ο φανατισμός διαφόρων «οπαδικών» ομάδων σε πάμπολλες περιπτώσεις προξενεί μεγάλο κακό στη συνοχή της πόλης. Οι πόλεις οφείλουν να είναι το καταφύγιο των ανθρώπων. Να είναι ένα μεγάλο σπίτι που φιλοξενεί και αναπτύσσει την αγάπη, την αλληλοβοήθεια, την παιδεία και τον πολιτισμό. Για αυτό πρέπει με κάθε μέσο να περιφρουρήσουμε αυτό το ανεκτίμητο αγαθό, που άλλωστε μας ανήκει, και δεν θα πρέπει να το θυσιάσουμε απέναντι σε επιβουλές και άνομα συμφέροντα.

                                                         

 Άρης Μαραγκόπουλος, συγγραφέας

Αυτό που συμβαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια μας αφορά όλους. Διότι εκεί, με το πρόσχημα του γηπέδου, εδώ και πολύ καιρό, καταπατιέται κάθε θεσμός, κάθε αρχή και σε τελευταία ανάλυση, κάθε δικαίωμα του δημότη να αποφασίζει για το μέλλον του δήμου του. Αν ο τραμπουκισμός περάσει ως τακτική σε αυτόν τον δήμο θα επιτρέψει το ίδιο και αλλού. Η Νέα Φιλαδέλφεια μας αφορά όλους. Ας την υπερασπιστούμε!

 

Εύα Κοταμανίδου, ηθοποιός

Οι πόλεις πρέπει να μπορούν να αναπνέουν ελεύθερα. Οι δημότες χρειάζονται Δήμους - κύτταρα ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας. Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μια στρέβλωση αυτών των αρχών και γι αυτό τάσσομαι με το μέρος του Δήμου και των κατοίκων που υπερασπίζονται το δικαίωμά τους στην έκφραση γνώμης και το δικαίωμά τους να έχουν λόγο για την πόλη τους.

*****

 

Είναι προφανές πλέον ότι ο κ. Βασιλόπουλος και όσοι ακόμα τον ακολουθούν, εκμεταλλεύονται την ανάρρησή τους στη δημοτική αρχή για να «κτίσουν» πολιτικές καριέρες. Ο επικεφαλής για να επανεκλεγεί δήμαρχος μέχρι να δει πώς διαμορφώνονται τα πράγματα στην αριστερά στην κεντρική πολιτική σκηνή, κάποιοι για επίδοξοι δελφίνοι και κάποιοι άλλοι για να μακροημερεύσουν ως δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν εξηγείται αλλιώς, να ανέχονται αυτή την κατάσταση, το διχασμό της πόλης από την ίδια της τη δημοτική Αρχή, το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που υποδαυλίζει καθημερινά ο δήμαρχος, τον πόλεμο που έχει κηρύξει στην ΑΕΚ και την πλήρη εγκατάλειψη της καθημερινότητας στην πόλη. Οι αναρτήσεις μας με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα είναι η σειρά «τι έχει ….. που δεν έχει η Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα;». Εκεί φαίνεται η αγωνία του κάθε Φιλαδελφειώτη και Χαλκηδονιώτη για να ζει σε μια καλύτερη πόλη. Η απάντηση της δημοτικής Αρχής σε αυτή την προτεραιότητα των πολιτών, είναι ο απηνής πόλεμος με την ΑΕΚ και ο διχασμός της τοπικής κοινωνίας.

 

Είναι κρίμα…- 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Γιατί η τακτική Βασιλόπουλου για το γήπεδο, βλάπτει σοβαρά τα συμφέροντα της πόλης

 

Η δημοτική Αρχή αποκαλύπτει μόνη της τη διχαστική της αντίληψη

 

Τα άκρα παίρνουν το πάνω χέρι στην πόλη, με τη διχαστική πολιτική Βασιλόπουλου

 

Οι συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής

 

Τα δυο πρόσωπα του Άρη Βασιλόπουλου

 

Οι Σεφερλήδες της Φιλαδέλφειας

 

Ληγμένο κοτόπουλο από το κοινωνικό παντοπωλείο- εμμονή ο πόλεμος σε ΑΕΚ και... καπιταλισμό

 

Μια ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών, που προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών

 

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Πλήρης επιβεβαίωση της "Αλήθειας"

 

Ω! Απόλλωνα!

 

"Θανάση, θα έλθω να έλθω να μου δώσεις να ξεγεννήσω μια γυναίκα"

 

Μια συνέντευξη αποκαλυπτική για τις πραγματικές προθέσεις Βασιλόπουλου

 

Μπερδεύουν ακόμα την ΑΕΚ με την Πέρα Κλουμπ

 

Ο πρώτος που παρανομεί

 

Μη διχάζετε άλλο την πόλη κύριε δήμαρχε. Πάρτε ενωτικές πρωτοβουλίες, τώρα!

 

Μια ανακοίνωση του δήμου, που θα μείνει στην ιστορία     

Γράψτε την άποψή σας

Ρεκτιφιέ (12/05/2017 09:43)

Λοιπόν, μ´ αυτή την ομάδα συμβαίνουν τα εξής. Ή την έχουν ψωνίσει και την έχουν δει κομαντάντε ή ψάχνονται να ηρωοποιηθούν στην εκτός Φιλαδέλφειας "αριστερά" για να διασωθούν πολιτικά. Ως δημοτική αρχή έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο των διοικήσεων που πέρασαν και δεν ακούμπησαν απο τις πραγματικές ανάγκες της πραγματικής κοινωνίας (όλων) των δημοτών.
Ας μην τους αδικούμε. Δεν είναι χαζοί. Ξέρουν οι ίδιοι πρώτοι απ´ όλους ότι άλλος δρόμος δεν τους έχει μείνει. Είναι αναγκαστικός μονόδρομος: να πολώσουν τους δημότες στο "αριστερά - δεξιά". Με οποιοδήποτε τρόπο. Με οποιοδήποτε κόστος. Αλλιώς δεν επανεκλέγονται.
Πλανώνται πλάνην οικτρά! Ούτε η Φιλαδέλφεια είναι "αριστερή πόλη" όπως το έχουν χτίσει στο μυαλό τους αλλά και ούτε το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι ευκαιρία να στηθούν κινηματικές καταστάσεις όπως στις Σκουριές της Χαλκιδικής ή στην Κερατέα.

τα παραλέτε (12/05/2017 09:53)

Δήμαρχε ξέχασες τον Μπάμπη στραβολέμη, τον Σεφερλή, τον Καρβέλα, τον Στρατούλη, τη Ζωούλα και τόσους άλλους.

Κρίμα είναι,, δεν έχουν ψυχή αυτοί?

George (12/05/2017 12:17)

Έτσι κι αλλιώς 3 χρόνια τώρα με δηλώσεις, απειλές και ψεύτικες υποσχέσεις τη βγάζουν. Από επιχειρήματα και από ουσία μηδέν. Κάντε και τη διχαστική σας συγκέντρωση να ακούσουμε πάλι τις ίδιες βλακείες και μετά γυρίστε πάλι στο κλουβί σας να απολαύσετε την έναρξη των εργασιών για τη γηπεδάρα.

Nick (12/05/2017 12:34)

Οι άνθρωποι έχουν μεγάλο πρόβλημα. Ευτυχώς περνάει ο καιρός και δεν αργεί η ώρα που θα ξεκουμπιστούν να φύγουν για πάντα από την πόλη μας.

(12/05/2017 09:43) (12/05/2017 14:47)

αυτα πεΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ
ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΣΤΗ ΦΙΛΕΔΕΛΦΕΙΑ ΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΑΣ'' ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Η ΝΦ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

ΥΓ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΚΑΙ Η ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ

@(14:47) (12/05/2017 15:39)

Την πόλη θα την κρατήσουμε καθαρή από χρηματοδοτούμενους, αντιαεκτζήδες και υπόδικους του δήμου. Στα τσακίδια θα σας στείλουμε μαζί με το σταθμό των απορριματοφόρων που θέλετε να παραμείνει στο Άλσος.

alex (12/05/2017 16:22)

" ΥΓ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΚΑΙ Η ΕΛ ΝΤΟΡΑΝΤΟ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ"

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΞΙΣΩΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΜΟΜΑΣΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΕΡΙΖΕΣ ΤΑ ΜΕΖΕΑ

Υ.Γ. ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΑΓΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΛΕΟΝΕ Κ.Τ.Λ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

ΤΟ ΝΑΙ Η ΤΟ ΟΧΙ (12/05/2017 16:35)

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗ ΝΦ

ΟΧΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΡΗΤΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ (ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ) ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 10000 ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΡΑΕΞΩ ΣΠΙΘΑΜΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Χρηματοδοτουμενος του ολυμπιλαγου (12/05/2017 17:12)

Καλα κανει ο δημαρχος μας!! τον ψηφισαμε νομιμα για να ειναι κατα της επιστροφης του τρομου βιας χαους στη μερια μας! Μακρια απο αυτα και απο καθε χουλιγκαν. Εδω οι δημοσιογραφοι της αληθειας ειναι υπερ της παραγκας,δικαιωμα τους. αμα δεν εχουν ακινητο εντος φιλαδελφειας λογικο ειναι να ειναι υπερ. ευτυχως που δεν θα βρεθουν τα μυρια. να πανε οι ιδιοι χουλιγκανς να τα βρουν. και να τα βρουν,παω στοιχημα οτι θα φοβηθουν να τα σκασουν!!!! Εδω απατεωνικη χωρα ελλαδισταν ειναι, οτι επενδυση και να κανεις σε χαρατσωνουν και τα χανεις ολα!!!!! Οποιος κερδιζει λεφτα εδω,τα παει ελβετια για ευκολη ζωη. Γι αυτο περιμενουν οι χουλιγκανς απο το καναπε να βρεθει καποιος ανοητος λεφτας. Για παντα ησυχια και ασφαλεια στην πανεμορφη φιλαδελφεια!!

Ρεκτιφιέ (12/05/2017 18:14)

@14.47 Άμα σου τραβήξω μια μηνυσάρα από εδώ μέχρι τον Πειραιά για το χαρακτηρισμό "φασίστας" θα παρακαλάς να μην σου πάρω και το βρακί που φοράς επαναστάτη της φακής. Ας όψεται που γράφω κι εγώ με ψευδώνυμο.
Ξαναδιάβασε τι έγραψα και άμα καταλάβεις ξανασυζητάμε. Άντε να το ξαναγράψω. Η υπόθεση γήπεδο ΑΕΚ δεν έχει καμια σχέση ούτε με τις Σκουριές ούτε με την Κερατέα.
Μη φαντασιώνεσαι ανύπαρκτα κινήματα. Εκατό νοματαίοι είστε όλοι κι όλοι στη Φιλαδέλφεια οι ακραίοι. Μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας.

George (12/05/2017 20:32)

Τεράστιος πλέον ο πανικός σας γαυράκια λίγες μέρες πριν την έναρξη των εργασιών. Ναι ξέρω θα κάνετε προσφυγές, ευχέλαια, προσευχές, παρακλήσεις και βουντού. Να θυσιάσετε τη Δευτέρα και κανένα αρνί στο κέντρο της πόλης για να κερδίσετε την εύνοια του Δία. Αν θεωρείτε ότι δεν είναι αρκετό να θυσιάσετε το Δήμαρχο.

@ ΤΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (12/05/2017 21:26)

Το ναι και το όχι ο λαός της Φιλαδέλφειας να το πει για το δικό σου σπίτι ρε νούμερο ή για την βίλα που χτίζει ο δήμαρχος
Για το τι θα χτίσουμε στο οικόπεδο μας δεν ρωτάμε κανέναν!!!!!!
Αν στη Φιλαδέλφεια εισασταν πολλοί αυτοί που δεν θέλετε γήπεδο δεν θα μαζεύατε κάθε τρείς και λίγο ανθρώπους από όλη την Αττική για να κάνετε μια συγκέντρωση!!!!!
Θα έρθουν οι αναδασοτές του Υμμητού οι αγροι του Ελληνικού και οι κόντρα τα Σαββατοκύριακα για να μας πουν για το γήπεδο της ΑΕΚ έχετε πολύ πλάκα!!!!!!

Γιώργος Τουλιάτος (13/05/2017 12:02)

Στην περίοδο της κρίσης το αυθεντικό έχει εκλείψει.
Τα πάντα είναι ΦΟ ακόμα και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σου ξαναλεω (13/05/2017 13:04)

Στο οικόπεδο σου κανε ότι θες...Ενα γήπεδο δέκα χιλιάδων το χωράει..παραέξω απ'την πόλη Μας ΔΕ ΘΑ πάρεις χιλιοστό

Επίσης άν ήταν πολλοί οι αεκολεδες που θέλουν το γήπεδο δε θα φέρνατε συνέχεια ενισχύσεις για να πλακωνεται κόσμο...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΕ ΤΗΣ ΟΚΑΣ (13/05/2017 22:07)

Αν έχει ίχνος τσίπας ο επαγγελματίας πολιτικάντης πρώην υπάλληλος της Κουμουνδούρου, ψευτοκινηματίας της οκάς που κυκλοφορεί ΜΟΝΟ με λίτες και τσέους, τη Δευτέρα το βράδυ πρέπει να παραιτηθεί μόλις φανεί ότι ελάχιστοι Φιλαδελφειώτες θα τον ακολουθήσουν στα παραληρήματά του. Αλλά δεν έχει και τα κότσια να βγει για δουλειά στην ελεύθερη αγορά. Μήπως εργάστηκε και ποτέ του όμως?

@22.05 (14/05/2017 03:02)

Και να αφήσει τα 3.450; τρελός εισαι; σε 2 χρονια που μένουν ειναι περίπου 85 χιλιαρικα!

@ Σου ξαναλέω (14/05/2017 12:03)

Η απόφαση του ΣΤΕ που προσφύγατε για να σας λυθούν οι απορίες περιγράφει και πόσο είναι το οικόπεδο και τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!!!!!!!
Το να το παίζεις μηχανικός και τοπογράφος με τον εγκέφαλο σε υπολειτουργία σε κάνει γραφικό!!!!!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!

Δύναμη Πολιτών: Χαστούκι για τον σκανδαλώδη διαγωνισμό

Ηχηρό «χαστούκι» του Ελεγκτικού Συνεδρίου στον Βούρο- Στα σκουπίδια ο διαγωνισμός για τον οδοφωτισμό

Όχι άλλα «ραντεβού στα τυφλά» με τους δημοτικούς μας άρχοντες

Δύναμη Πολιτών: Στον αέρα το αντιπλημμυρικό έργο στη βόρεια Φιλαδέλφεια- Ευθύνες σε Βούρο-Πατούλη

Κώστας Παντελόγλου

Γούλας- Παπαλουκά ρωτούν τη διοίκηση για το Άλσος...

Συγκροτήθηκε σε σώμα η τοπική του ΠΑΣΟΚ- Ποιος ανέλαβε συντονιστής

Πόλη της Καρδιάς μας: Πανικός και ανεπάρκεια Βούρου

Δύναμη Πολιτών: Τα ΕΠΑΛ καταρρέουν και ο Βούρος τα… μοιράζει για γήπεδα

Γιουσουφάκια και ευνούχοι...

Για τον Άρη Βασιλόπουλο

Η Δύση της... Ανατολής και η ανάδυση της Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας- Μια φιλόδοξη προσπάθεια

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
@ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (09/09/2022 20:33) Αλλ’ ω’ γαθέ, οι επικαλούμενοι ''ανηθικότητες και παρατυπίες», οι διατυπώνοντες διαφωνίες τέλος πάντων, εκλ...

Ένας δήμαρχος και τυπικά, πλέον, απών!
Xρήστης: ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ
Αφού κόψατε το χέρι σας που ψήφιζε τόσα χρόνια Παντελή, μετά το κόψατε που ψήφισε Νίκο. Κατόπιν κόψατε κι αυτό που ψήφισε Σταύρο (χρόνια του...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Giannisnf
Οντως συμπαθείς αλλά τι έκανε ο οποιοσδήποτε συμπαθής για την πόλη μας αυτά τα χρόνια. Κατόπιν εορτής χρειαζότανε; Επίσης αυτό που ο Γαβ Γα...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: @Ανωνυμος
Στεφος, ο μπαρμπαΧρηστος του 2023....

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Θέλμα (χωρίς Λουΐζ)
Παραιτήσεις της τελευταίας χρονιάς δεν έχουν ιδιαίτερη αξία ούτε πείθουν, χωρίς να σημαίνει ότι αμφισβητείται το ήθος του συγκεκριμένου δημο...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Νηφαλιοτητα
Καλο ειναι παντως καποιοι τοπικοι παραγοντες οταν γραφουν στατους στα σοσιαλ να ειναι σε πληρη νηφαλιοτητα κυριολεκτικη και μεταφορικη....γι...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανωνυμος
@Γονιος Όλοι οι πρόεδροι και όχι μόνο, των αθλητικών σωματείων της περιοχής μας πασχίζουν για την άθληση όλων των παιδιών , αγοριών και κορι...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: @Αλλά... αυτοί είστε... (09/09/2022 15:42)
Σωστο. Αφελης τελικα ο συμπαθης Αποστολος, χωρις καν να εχει γνωστοποιησει στους υποψηφιους του την "γραμμη του" στα πιο καυτα θεματα, προσθ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ανώνυμος
Οι παραιτήσεις έχουν αξία στο σωστό χρόνο. Τώρα είναι κλάϊν μάϊν που λένε....

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανώνυμος
@Μ. Τ. (09/09/2022 16:53) Δεν χρειάζεται βιογραφικό ο Τζέλης. Φωτογραφήθηκε μία φορά με τις παλιοσειρές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό αρκεί. ht...

Ο Γιώργος Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος
Xρήστης: Ανώνυμος
Ο Γατσούλης την είχε την ευκαιρία του όταν εκλέχτηκε με τον Αδαμόπουλο και φαινόταν ότι θα είναι ο Νο2 και μελλοντικά Νο1 της κεντροδεξιάς π...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Ι.Μ.Π.
Απολύτως αναμενόμενα όλα αυτά τα φαινόμενα διάλυσης. Μια "παράταξη" που στήθηκε τσαπατσούλικα, χωρίς αρχές, χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, μια ν...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: ΚΑΠΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΈΔΕΙΞΕ Ο ΒΟΥΡΟΣ....ΚΑΙ Η ΠΑΡΆΤΑΞΉ ΤΟΥ...🍷στην υγεία σας ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Πολύ αργά για δάκρυα
Πολύ αργά για επίκληση της ηθικής και των αρχών. Η κακή μέρα είχε φανεί από το δεύτερο μόλις χρόνο. Αλλά ήταν ωραίες τότε οι αντιδημαρχίες ...

Επίσημη η διάλυση της παράταξης Βούρου- Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Σπύρος Γραμμένος- Ακολουθούν κι άλλοι
Xρήστης: Αλλά... αυτοί είστε...
@ 18:29 Δεν σε αδικώ που βλέπεις παντού τον Τομπούλογλου. Αυτόν φοβάστε ότι θα σας ρίξει. Να είσαι βέβαιος ότι οι φόβοι σου θα γίνουν τελι...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©