Μικρασιατικά σωματεία υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε στις 28/02/2017 στην κατηγορία Η πόλη  |  33 σχόλια

Σαφή θέση υπέρ της ΑΕΚ και κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας παίρνουν με ανακοίνωση που εξέδωσαν πάνω από 60 προσφυγικά σωματεία προαναγγέλλοντας... τσουνάμι «ανατροπής της άδικης κατάστασης».

 

Στο πλευρό της ΑΕΚ στον αγώνα που δίνει για να αποκτήσει δικό της γήπεδο στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας παίρνουν πάνω από 60 προσφυγικά σωματεία. Με ανακοίνωσή τους αντιτίθενται στη στάση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και του Άρη Βασιλόπουλου, ενώ προαναγγέλλουν μαζικές πλην όμως μαζικές αντιδράσεις για να ανατραπεί η υπάρχουσα κατάσταση.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση:

 

«Αγαπητοί Μικρασιατικής καταγωγής πολίτες. Αρκετά Μικρασιατικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μπαίνουν στη μάχη της αδικαιολόγητα καθυστερημένης άδειας του νέου Σταδίου της ΑΕΚ με όνομα «Κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλα αυτά τα σωματεία που στις τάξεις τους ιδρύθηκαν και ζουν άνθρωποι από τον Πόντο, την Ιωνία, την Κωνσταντινούπολη, την Καππαδοκία και όλες τις Μικρασιατικές περιοχές, όπου άνθισε και βάφτηκε με αίμα ο Ελληνισμός, θα κάνουν το Στάδιο αυτό κέντρο δωρεάν σπουδών για όλο τον κόσμο και κυρίως για τα νέα παιδιά.

 

Στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού που θα ιδρυθεί μέσα σε αυτό το στάδιο, θα ιδρύσουμε σχολές-ωδεία-φιλαρμονικές, όπως είχαν και οι αθλητικές ομάδες της Μικράς Ασίας ώστε να σπουδάζει ο κόσμος παραδοσιακά μικρασιατικά όργανα όπως ποντιακή λύρα, πολίτικη λύρα, σαντούρι, κανονάκι, ούτι, λαούτο, παραδοσιακή χορωδία, βυζαντινή χορωδία, βυζαντινή αγιογραφία, θέατρο και οτιδήποτε αφορά τις πατρίδες των προγόνων μας.

 

Η ΑΕΚ ήταν και είναι σημείο αναφοράς των μικρασιατικής καταγωγής ανθρώπων και είναι μια ιστορία η οποία ρίχνει λάδι στο καντήλι της μάνας Μικράς Ασίας και του Μικρασιατικού Πολιτισμού. Σε βάθος χρόνων οι Μικρασιάτες στάθηκαν όρθιοι στον αγώνα κατά του Ναζισμού και του Φασισμού και ήταν η ραχοκοκαλιά της Αντίστασης. Πάρτε παράδειγμα την Καισαριανή, που είναι το Στάλιγκραντ της Ελλάδας.

 

Έφεραν πολιτισμό, τέχνες, φιλοσοφία και δυστυχώς το ελληνικό κράτος δεν φέρθηκε όπως θα έπρεπε. Σας αναφέρουμε τις τότε προσφυγικές αποζημιώσεις, το επίσημο Μουσείο της Ανατολής το οποίο δεν υπάρχει ακόμα εκτός από διάφορες συλλογές, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από κάποιους συλλόγους ή Δήμους και πολλά άλλα.

 

Σχεδόν εκατό χρόνια μετά, ο κύριος Βασιλόπουλος μπαίνει εμπόδιο στην ευκαιρία μετάδοσης του συγκεκριμένου πολιτισμού και ακόμα δεν έχουμε καταλάβει το λόγο. Οταν μιλάει ο νόμος θα πρέπει όλοι να σιωπούν και δυστυχώς για εκείνους ο νόμος είναι με την ΑΕΚ.

Υπάρχει και ένας άγραφος νόμος, ηθικός, ο οποίος λέει ότι στο στάδιο θα καίνε 24 ώρες δυο λυχνίες εις μνήμην των θυμάτων του ‘22, οι θύρες δεν θα έχουν αριθμούς αλλά ονόματα μικρασιατικών πόλεων, Μουσείο προσφυγιάς και κυρίως μνήμη. Μια μνήμη που με το πέρασμα των ετών για πολλούς έχει ημερομηνία λήξης.

 

Εμείς ως σύλλογοι στεκόμαστε δίπλα στην ΑΕΚ με πάθος όπως θα στεκόμασταν σε κάθε προσφυγική ομάδα που θα το είχε ανάγκη, ελπίζουμε στη δικαιοσύνη, είμαστε δυνατοί και απαιτούμε το κράτος να μας σέβεται για τους αγώνες μας και τις θυσίες μας. Ορκιζόμαστε λοιπόν, πως, όταν θα μπει ο θεμέλιος λίθος του Σταδίου, θα ρίξουμε χώμα από την πατρίδα που έφεραν μαζί τους οι πρόγονοι μας ώστε να το ρίξουμε στα θεμέλια.

 

Ο αγώνας τώρα ξεκινάει και είναι τίμιος, δίκαιος και φανερός. Τις επόμενες ημέρες το τσουνάμι των συλλόγων και των χιλιάδων οικογενειών θα γίνει αιτία ανατροπής αυτής της άδικης κατάστασης.

 

Καλό αγώνα, πάντα ενωμένοι, όπως ορίζει και το δεύτερο γράμμα της ομάδας της ΑΕΚ και πάντα κόσμια. Μη δώσουμε αφορμές σε κανέναν καλοθελητή να κακοχαρακτηρίσει τον τίμιο αγώνα συλλόγων και οπαδών».

 

Οι σύλλογοι που υπογράφουν το παραπάνω κείμενο είναι οι εξής: Σύνδεσμος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Ρίζες, Ένωση Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας, Σύλλογος Νέο Μελί Μεγάρων Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Λαυριού, Ένωση Μικρασιατών Θήβας, Ένωση Μαγνησίας Μικράς Ασίας, Ένωση Κάτω Παναγιάς Μικράς Ασίας, Ένωση Ποντίων ο Ακρίτας και άλλα 50 σωματεία που θα στείλουν το καθένα τη δίκη του στήριξη.

sport-fm.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάζει το Φιλοζωικό Σύλλογο από το άλσος ο δήμος- αναζητεί να νοικιάσει νέο χώρο

Διαχείριση απορριμμάτων: Με την τοπική αυτοδιοίκηση, ή με τη Δούρου είναι ο δήμος;

Η ΑΕΚ απαντά στο δήμο

Ζούμε μοναδικές στιγμές...

Οι πιέσεις, ίσως πιάνουν τόπο!

 

Γράψτε την άποψή σας

Anonymous (28/02/2017 12:58)

Ερχεται το κιτρινόμαυρο ποτάμι, θα γίνει τσουνάμι και θα πνίξει την αδικία.

Εμπρός Μικρασιάτες. Πίσω τραμπούκοι. (28/02/2017 14:42)

Οι Μικρασιάτες έχουμε πολύ σοβαρότερα και σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε από τις μεγαλομανίες ενός ασαφούς ιδιοκτησιακού καθεστώτος μιας ανώνυμης εταιρείας που ασχολείται με αγοραπωλησίες παικτών από όλο τον πλανήτη και εμπορεύεται τον Μικρασιατικό Ελληνισμό. Η παιδεία, η καλλιέργεια και η αισθητική που διαμόρφωσαν διαχρονικά οι Μικρασιάτες πρόγονοί μας, δεν συνάδουν με κακής αισθητικής φαραωνικά κτίρια που ευτελίζουν ως concept ακόμα και το όνομα του εμβληματικού συμβόλου του ναού της Αγίας Του Θεού Σοφίας. Μόνο αφελείς και ανιστόρητοι μπορούν να είναι όσοι τολμάνε να κάνουν υποκριτικά λόγο για... "μικρασιάτες παπούδες", τολμώντας να συγκρίνουν τον αγώνα των προγόνων μας να εξασφαλίσουν ένα χώρο άθλησης με τη σημερινή ανώνυμη εταιρεία που ο αόρατος ιδιοκτήτης της την πούλησε επανειλημμένα. Καλά θα κάνουν λοιπόν στο εξής οι κ.κ. με το σύλλογο σφραγίδα (πια) να μιλούν μόνο για τον εαυτό τους.

katadikasmenos (28/02/2017 15:22)

Ο Σύλλογος Μικρασιατών της πόλης μας ταυτίζεται με την ΑΕΚ και θεωρεί τον Δήμαρχο παράνομο. Τα μέλη του τα ρώτησε; Ο (καταδικασμένος, μην το ξεχνάμε) πρόεδρος και ο γραμματέας που είναι και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου θεωρούν ότι η ΑΕΚ που απειλεί με μηνύσεις το Δήμο (και τους υπαλλήλους του) έχει δίκιο και ο Δήμος που υπερασπίζεται την πόλη έχει άδικο. Για να ξέρουμε ποιους ψηφίζουμε στις δημοτικές εκλογές. Αν οι Φιλαδελφειώτες δεν μπορούν αύριο να βγουν από το σπίτι τους, ε, ας νοιώθουν περήφανοι ως μικρασιάτες και ας θαυμάζουν το θεώρατο κτίριο που θα κρέμεται πάνω από τα σπίτια τους, επειδή έτσι αποφάσισε μια ιδιωτική εταιρεία, ούτε καν μια ομάδα. Κατάντια...

Xaxa xa (28/02/2017 15:35)

Ξεραθήκαμε στο γέλιο με την ανακοίνωση του μελ. Όλοι αυτοί που δήθεν υπογράφουν είναι περίπου 26 άτομα και μερικοί ανύπαρκτοι. Άσε αυτό με το 50 σωματεία.αυτό και αν βγάζει γέλιο.

George (28/02/2017 16:03)

Όσα σχόλια κι αν κάνεις γαυράκο με διαφορετικά ονόματα έχετε τελειώσει. Τα προσφυγικά σωματεία είναι υπαρκτά. Εσύ ένα ανύπαρκτο τρολ.

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΑΡΕ (28/02/2017 16:09)

Θέλουμε και τις αυλές τους για τουαλέτες. Δεν μας φτάνει το ένα κτίριο, είμαστε χιλιάδες.

Βουλώστε το κι απολαύστε το (28/02/2017 16:10)

Τι γράφετε ρε σιχάματα. Δεν κάνουμε διάλογο. Ο διάλογος και οι δικαστικές αποφάσεις έχουν τελειώσει εδώ και μήνες. ΑΔΕΙΑ ΧΘΕΣ αλλιώς με τον άσχημο τρόπο. Διαλέχτε. Κανένας νέος διάλογος και καμιά αντιπαράθεση. Απλά θα αναλάβει η αστυνομία τη διασφάλιση έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου.

tasos (28/02/2017 16:46)

Πήραν θέση τα μικρασιατικά σωματεία και τα κάνατε πάνω σας. Γιατί 1000 στρούγκες δεν κάνουν 1 μικρασιατικό σωματείο. Εμείς έχουμε φωνή με κύρος. Εσείς στρουγκοφασίστες πηγαίνετε να διαπραγματευτείτε την μη έκδοση της άδειας με αντάλλαγμα την επιστροφή σπασμένων ακυρωτικών μηχανημάτων και κλεμμένων ασπίδων των ΜΑΤ. Περαστικά σας.

@tasos (28/02/2017 16:46) (28/02/2017 17:19)

Της σχολής Σεφερλή και εσείς;
Μικρασιατικά σωματεία οι εγκληματίες που παλεύουν να χώνουν τα νύχια τους όπου μπορούν, τα τελευταία 30 χρόνια; Σα δε ντρέπεστε. Έχουν κριθεί ένοχοι από τη δικαιοσύνη. Ουστ.

Αντικάγκουρας (28/02/2017 19:04)

Αυτά τα "μικρασιατικά" σωματεία καλό είναι να μας πούνε πόσα ενεργά και ταμειακώς εντάξει μέλη έχουν πρώτα και αν δικαιούνται να μιλούν εξ´ ονόματος όλων των Μικρασιατών. Ξέρω δεκάδες μικρασιάτες ακόμα κι εδώ στη Φιλαδέλφεια που είναι γάυροι ή βάζελοι ή δεν ασχολούνται καθόλου με όλο αυτό το πανηγυράκι της σούπερ λίγδας των εσκομπάρ.

Φιλαδελφειώτης απο κούνια (28/02/2017 19:16)

Είναι καιρός να βγάλουν όμως ανακοίνωση και οι σιωπηλοί δημότες.. Αλλά τι λέω θα φοβήσουμε τον δήμαρχο τότε.. Άντε μωρέ και είναι νέο παιδί από τον Σύριζα.. η Όχι.. τον σύριζα τον χρησιμοποίησε γιατί τότε που εκλέχθηκε δήμαρχος με 2000 ψήφους και 7 συνδυασμούς σε μια πόλη ο σύριζα ήταν στο 5% και ήθελε πολλά "καρούλια" από αυτό τον Άνθρωπο για να τολμήσει να κατέβει με στήριξη κομματική από ένα κόμμα που τότε κατέρρεε η.. μήπως θυμάμαι λάθος...?? Ο σύριζα τότε Δεν ήταν καβάλα πάνω στο άλογο και πουλούσε... Συνεπώς ο Πυργιώτης δήμαρχος μας δυσκολεύτηκε να βγεί με 2000 ψηφαλάκια.. Στις δεύτερες εκλογές όλοι ξέρουμε γιατί δεν στηρίξαμε τον Λύσανδρο.. Για εκείνο το "μεγάλο" όνομα της δεξιάς που όλοι λέγαμε πως κρύβεται πίσω από τον Λύσανδρο και πήγανε δεξιοί και μη και στηρίξανε τον μπαχαλάκια τον τωρινό δήμαρχο μας.. (Δεν είμαι υποστηρικτής του Λύσσανδρου γιατι το ξέρω πως πολλοί αυτό θα πείτε). Που θέλω να καταλήξω;

Φιλαδελφειώτης απο κούνια (28/02/2017 19:16)

(Συνέχεια)
Πως Αυτή τη στιγμή αν γίνει κίνηση φιλαδελφειωτών γιατί εκεί ωθούμαστε με τη στάση κάποιων εχθρικών μέσων (καμπουραίοι και σία) και εχθρικών στρατοπέδων μέσα στη δημοτική αρχή (διότι πηγές μου λένε πως μέσα στη δημοτική αρχή υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ενστερνίζονται τις τωρινές επιλογές στο 100% όσο αφορά την ΑΕΚ) τότε τα 2000 χαρτάκια που σας ψήφισαν δεν θα είναι τίποτα μπροστά στο τρόμο που θα επικρατήσει καταλαβαίνοντας πως χάνεται η μπάλα στο δήμο.. θες δημοτικότητα και ακροαματικότητα μέσα από τη πρόκληση που δημιουργείς..; Μην προκαλέσεις όμως τους ίδιους τους δημότες.. Γιατί τότε δεν θα έχεις να μιλάς για συμφέροντα.. Δεν θα έχεις καμμία καραμέλα..

@Αντικάγκουρας (28/02/2017 19:04) (28/02/2017 20:16)

Αμα τους ξέρεις να τους μαζέψεις λοιπόν και εσύ να βγάλετε δική σας ανακοίνωση. Ο συγκεκριμένος σύλλογος έβγαλε και είναι υπερ του γηπέδου. Περαστικά

ΠΡΟΕΔΡΑΣ - MAD BOY (28/02/2017 21:00)

Εκτος από καταδικασμένος με πολυετη φυλάκιση, ο πρόεδρας της στενης παρεας του καταδικου τομπι και όχι των μικρασιατων φιλαδελφειας, ειναι και φανατικος παναθηναικός, οργανωμένος παλαιοτερα στους mad boys. ο γραμματεας δε, και αντιπροεδρος του δημοτικου συμβουλιου, ειναι αρρωστος ολυμπιακος που στις εκλογες λεει οτι ειναι ΑΕΚ, οι ανθρωποι ειναι ΑΕΚοκάπηλοι και χρησιμοποιουν την ΑΕΚ, το γήπεδο και τον διαολο τον ιδιο, για να φανουν και να τσιμπησουν και κανα ψηφο. Το γήπεδο θα πρεπει να γινει στη Φιλαδέλφεια. Αλλά θα πρέπει να ξεχωρίζουμε την ηρα απο το σταρι.

@(28/02/2017 21:00) (28/02/2017 21:26)

Φαντάσου λοιπον την κατάντια των δήθεν ΑΕΚτζήδων της δημοτικής παράταξης που κάποτε άλλοι έτρεχαν για την ΑΕΚ στα γήπεδο, άλλοι δηλώνουν πρώην αθλητές της και άλλοι εραστές της ΕΡΑ, που φτάσαμε στο σημείο να υπερασπίζονται το έργο (για τους δικούς τους λόγους) οι απέναντι. Σκαμπίλι στους ΑΕΚάρχες είναι αυτο και ακούστηκε δυνατά μέχρι Ηλεία μεριά

Ανωνυμος* (28/02/2017 22:52)

Εφοσον η Ενωση Κατω Παναγιας θελει το γηπεδο του Μελισσανιδη στην Ν. Φιλαδελφεια......να γινει στην Ν. Φιλαδελφεια!
Δεν παιζουμε με αυτα τα πραγματα!

@Φιλαδελφειώτης απο κούνια (28/02/2017 23:03)

Από τον τρόπο που γράφεις ένα είναι σίγουρο. Ότι είσαι ακόμα στην κούνια.

Φιλαδελφειώτης απο κούνια (28/02/2017 23:05)

Το θέμα είναι πως πρέπει να δημιουργηθεί μέτωπο δημοτών. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει συλλογική προσπάθεια στο δήμο και να πιεστεί η δημοτική αρχή να συζητήσει. Ξέρω πως πολλοί εδώ είμαστε εξαγριωμένοι με τον δήμαρχο η λέξη "συζήτηση" είναι ψιλά γράμματα ΟΜΩΣ συνθήματα "όλο το αλσος γήπεδο" "να κοψουμε όλα τα δέντρα" και υπερβολές επειδή μας έχουν φθάσει (η τωρινή δημοτική αρχή) στο αμήν δεν εξυπηρετεί πουθενά. Είμαστε πολλοί δημότες εδώ από μικρα παιδια, οικογένειες που ήρθαν από τη σμύρνη με έντονο το στοιχείο της ΑΕΚαρας μας και δεν δεχόμαστε αυτή τη κατάσταση. Το να αναλαμβάνουν οργανωμένοι τις πιέσεις κάποια στιγμή πρεπει να καταλλάβουμε πως είναι σαν να λέμε στον δήμαρχο ποσο δίκιο έχει. Σαν δημότες πρέπει να δείξουμε την δύναμη μας. Σύντομα..

@Αντικάγκουρας (28/02/2017 19:04) (01/03/2017 00:05)

Τι λες ρε μεγάλε; Δηλαδή αν είναι λίγα τα ενεργά μέλη ή στηρίζουν άλλες ομάδες το γήπεδο είναι παράνομο; Η νομιμότητα θα εφαρμοστεί είτε γουστάρετε είτε όχι. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο γήπεδο αλλά και για τις μηνύσεις που θα πέσουν βροχή. Θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει τα τελευταία 2,5 χρόνια εκμεταλλευόμενοι την υπομονή και την ανοχή μας.

ΑΕΚΑΡΑ (01/03/2017 00:09)

ΠΟΝΕΣΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑΚΙΑ Ε;;;; ΠΟΝΕΣΕ ΛΕΕΙ;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αγγελος. (01/03/2017 00:26)

δημαρχε το ξερεις οτι εισαι αντιπαθης στην νεα φιλαδελφεια; το εχεις παρει χαμπαρι οτι δεν σε πανε ουτε τα κουνουπια; το εχεις σκεφτει να φυγεις να πας στο χωριο σου; εχεις σκεφτει να γινεις αεκ;

απορια (01/03/2017 00:48)

Ποια είναι η *Ένωση Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας* και με ποιόν πρόεδρο.

ΚΛΑΙΩ... (01/03/2017 02:52)

Προς @ Πρόεδρας - mad boy. Πόσο κατάντια ρε μεγάλε, τώρα ξαφνικά ο Πρόεδρος είναι Παναθηναϊκός και γραμμένος σε σύλλογο και μάλιστα οργανωμένος... πόσο μάγκας είσαι να πεις το ονοματάκι σου για να δούμε με αυτά που λες πως θα οργανωθείς εσύ μετά. Τι άλλο θα βρείτε να πείτε... κατάντια... Έλεος. Τέλος να μάθεις ότι ο Πρόεδρος είναι εκλεγμένος, και στις εκλογές έχουν ψηφίσει πολύ περισσότερα μέλη από οποιοδήποτε σύλλογο στην πόλη ... για αυτό περαστικά και χαλάρωσε, αν δεν μπορεις κάνε καμιά βόλτα με το ταξί...

Nick (01/03/2017 08:39)

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν έχουμε κανένα μέλλον σαν κράτος; Υπάρχει άλλο τέτοιο κράτος στον κόσμο όπου πρέπει να παρακαλάμε την κυβέρνηση 2 χρόνια να εφαρμόσει τους νόμους που δεν γουστάρει να αποδεχτεί κάποιος Δήμαρχος; Υπάρχει κράτος στον κόσμο που επιτρέπει σε Δήμαρχο να κάνει ένα Άλσος παράνομα πάρκινγκ σκουπιδιάρικων για χρόνια; Υπάρχει τέλος κράτος στον κόσμο όπου στην εξίσωση κάποιοι βάζουν τις αντιδράσεις και τα θέλω μιάς μερίδας αναρχικών; Αντί να βρίσκονται ήδη στη φυλακή όλοι αυτοί δημοσιεύουμε τις κραυγές τους περί απειλών και τρομοκρατίας.

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. (01/03/2017 08:41)

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 60 ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΒΑΛΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ. ΑΛΛΑ 59 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ...ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΣΟΒΡΑΚΑΚΙΑ...

Γρανιτσας (01/03/2017 10:25)

Μην ξεχνάμε ότι οι μαριονέτες του Μελισανιδη, που σήμερα κράζουν τον Γρανιτσα που μας γκρέμισε το γήπεδο , εκείνη την περίοδο χτυπούσαν κόσμο που εμπόδιζε τις μπουλντόζες να ρίξουν το γήπεδο . Χρειάζεται κάποιο άλλο στοιχείο για να αντιληφθούμε ότι η ορίτζιναλ έχει καταντήσει ένα συνοθύλευμα ανθρωπων μισθοφόρων (λίγων) και ουγκανων(πολλών) που όλοι μαζι εξυπηρετούν τα παράνομα επενδυτικά πλάνα του Μελ σε βάρος των δημοτών, των αγωνιστών αλλά και της ίδιας της ΑΕΚ; Απο εκεί και πέρα πολλοί είναι αυτοί που ελπίζουν να τους βγάλει κανά μισθουλακο ο τσιγκούνης πρόεδρος αλλά δεν το βλέπω να του παίρνουν φράγκο. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑαΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ.

Αντικάγκουρας (01/03/2017 10:33)

@20:16
Ποιός σύλλογος ρε φίλε? Ποιος σύλλογος?
Δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα?!?!
Άλλο και τούτο πάλι!!!!!!!!
Οι δέκα νοματαίοι που συνεδριάζουν (?) στη Σκρα είναι ο σύλλογος?

@Αντικάγκουρας (01/03/2017 10:33) (01/03/2017 13:59)

Οταν λες Σκρά εννοείς εκείνη τη ρημαδοοδό που πλημμυρίζει κάθε τρεις και λίγο και χάνουμε το βιός μας επειδη ο Δημαρχος δεν έχει με τίποτα άλλο να ασχοληθεί παρά με τα της ΑΕΚ;

@Ανωνυμος* (28/02/2017 22:52) (01/03/2017 14:47)

Στη Ν.Φ. είχαμε γήπεδο για 80 χρόνια γαυράκο και εκεί θα γίνει.

@Γρανιτσας (01/03/2017 10:25) (01/03/2017 14:49)

Γαυροτρολ η γηπεδάρα θα γίνει. Μόνο και μόνο που δεν το θέλει το χοντρό αφεντικό σου θα το κάνει ο Μελ 1000%.

@Αντικάγκουρας (01/03/2017 10:33) (01/03/2017 14:53)

Εσύ τι ζόρι τραβάς με το πόσοι είναι; Και 10 να είναι εσείς οι παράνομοι πόσοι είσαστε; Ένας γαυροδήμαρχος και 2-3 γαυροανάρχες. Ελάτε να μας κάνετε ντα.

Φιλαδελφειώτης απο κούνια (01/03/2017 17:07)

Καταρχάς μια διόρθωση γιατί (σίγουρα θα φροντίσουν άλλοι να με διορθώσουν) 3.300 ψήφους είχε η δημοτική αρχή στο πρώτο γύρο. Οπότε όπου γράφω 2000 βάλτε αυτό το νούμερο. Εσύ που λές ότι είμαι στη κούνια μου έλα από τα εξάρχαια στη Φιλαδέλφεια να υποστηρίξεις τον σύντροφο.. Γιατί θα χρειαστεί τη στήριξη της παρεούλας σου. Απλά πρόσεξε μην σε παρατήσει και εσένα όπως τον Σύριζα όταν δεν τον χρειάστηκε πια και δεν ήταν στη μόδα..

@Φιλαδελφειώτης απο κούνια (01/03/2017 17:07) (01/03/2017 17:26)

Εχεις μείνει λίγο πίσω. Τους αμόλησαν ήδη τα συντρόφια γιατί κατάλαβαν με ποιούς είχαν να κάνουν

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο!

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

Τροχαίο στο κέντρο της πόλης - Σοβαρός τραυματισμός του δημοτικού συμβούλου Νίκου Παπανικολάου

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της «Πόλης Ενότητα»

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

Αυτοκτόνησε εν ενεργεία αστυνομικός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών στη βόρεια Φιλαδέλφεια - Δώδεκα προσαγωγές

Μπράβο! Διεθνές βραβείο στους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Γιατί κατεβαίνω με τη Ρένα Δούρου

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Μυστηριώδης εξαφάνιση 36χρονου από τη Νέα Φιλαδέλφεια: Απαγωγή ή δολοφονία;

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

Βασίλης Αποστολίδης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @(24/05/2019 13:02)
Δεν σε έχει ανάγκη για να εκλεγεί ο Βούρος πελάτη γαυροπαράγκα. Και μη μιλάς και πολύ ιδιαίτερα για το κύπελλο. Μόνο μια φορά κατάφερες να ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Τι δεν καταλαβαίνεις ;
@ 09:24 Αν εισαι ένας από αυτούς που τους έχουν τάξει θέση στο project θα το σεβαστώ. Έχω περάσει στην ζωή μου κάποιο χρονικό διάστημα ανεργ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/05/2019 12:29)
Εμείς γαυράκο καρπαζοεισπράκτορα που απαντάς στον εαυτό σου θα σε αντιμετωπίσουμε όπως εδώ και 4 χρόνια. Συνέχισε την κλάψα. Δεν σου έφτανε ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/05/2019 12:40)
Η περιοχή θα γνωρίσει πρωτόγνωρη ανάπτυξη με νέες θέσεις εργασίας. Αυτός που θα καταστραφεί και δεν σώζεται με τίποτα είσαι εσύ και οι όμοιο...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Οι πολλοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ της πόλης στηρίζουμε...
ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ. Την ημέρα που μίλησε για πρώτη φορά στη ζωή του σε τοπικό κοινό, όταν έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πανόρμο...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Έκαστος εφ’ ω ετάχθη
Η είσαι απλά αντιαεκτζής αντιγηπεδικός ή τελείως άσχετος. Ζήτησε ποτέ κάποιος Αεκτζής πλατεία δίπλα στο γήπεδο; Όταν δεν έχει αγώνα ποιοι θα...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Ανωνυμος
Ο λαός της Φιλαδέλφειας μέχρι τώρα δεν πιάστηκε κορόιδο για να ψηφίσει συνδυασμούς που έβγαιναν με σημαία το γήπεδο! Δεν το θέλει το γήπεδ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανώνυμος (24/05/2019 05:13)
Το παραμύθι γελοίε είναι ότι μόνο ο Βούρος στήριξε τα μνημόνια επειδή ψήφισε κάποιο απο αυτά. Και ότι οι υπόλοιποι που τα στηρίζουν μέρα νύχ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Ανωνυμος
@04.36 Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι έχεις ανοίξει διάλογο με τον Κώστα Γιώργο Τάσο Νίκο κλπ!!! Αντιμετώπισε τον ανάλογα! Με καλοσύνη!...

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων- Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!
Xρήστης: Οι άτυχοι συστρατευόμενοι
Το κακό για την διοίκηση Βασιλόπουλου ήταν ότι ειχε πολλά "βαρίδια". Το καλό είναι οτι απαλλάχτηκε από αυτά, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει κα...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Το στοίχημα...
Κατά την ταπεινή μου άποψη κύριε Σεϊτανίδη ,το μεγάλο στοίχημα σε αυτές τις εκλογές είναι η μαζική παρουσία του κόσμου στις κάλπες. Πέρα από...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ε ρε γλέντια
Δεν μπορείς να κατανοήσεις ούτε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πράγματι η πόλη χτίστηκε λάθος γύρω από το γήπεδο. Οπότε τι άλλο να καταλάβεις από ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανωνυμος(23/05/2019 23:55)
Πιο λαϊκιστής πεθαίνεις. Με τέτοια άθλια επιχειρήματα σπρώχνεις περισσότερο κόσμο να ψηφίσει Βούρο....

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Προσοχή στη σταυροδοσία. Φέτος ειδικά έχει σημασία.
Διαβάζω για τον συνδυασμό του Βούρου ότι έχει μαζέψει πολύ παλιό έμψυχο υλικό και ένα κάρο παλιούς αντιδημάρχους και παράγοντες από αυτούς π...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 20:41. Αν θέλεις να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο, έστω και αν το κάνουμε οι υπόλοιποι για να σπάμε πλάκα μαζί σου, φρόντισε να μάθεις στ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©