Έκπληκτος δηλώνει ο Χρήστος Κοπελούσος από την απάντηση Μανωλεδάκη

Δημοσιεύτηκε στις 17/07/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  24 σχόλια

Από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Χρήστο Κοπελούσο, λάβαμε το παρακάτω κείμενο:

*****

 

Έμεινα έκπληκτος όταν διάβασα την «υποτιθέμενη» απάντηση του κ.Μανωλεδάκη στην τοποθέτηση που έκανα κατά την λογοδοσία του Δημάρχου, ενώπιον του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

 

Δικαιολογώ την άγνοια του καλού συναδέλφου, αλλά δεν δικαιολογώ τα ψέματα!

 

Ας μάθει λοιπόν ο κ.Μανωλεδάκης ότι ο Κένταυρος εγκαταλείφθηκε επί δημαρχίας Έφης Γαϊτανά, όταν τότε εγώ ανήκα στην μείζονα αντιπολίτευση, στην παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" με επικεφαλής τον Χάρη Τομπούλογλου.

 

Τότε με επανειλημμένες αναφορές μας είχαμε στηλιτεύσει την εγκατάλειψη του "Κενταύρου".

 

Λέει ο κ. Μανωλεδάκης ότι δεν μπορούσε να γκρεμιστεί μόνο το παράνομο τμήμα του Κενταύρου και να παραμείνει το νόμιμο των 100 τ.μ.

 

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό στα "μουλωχτά" όπως το γκρέμισαν, τα ξημερώματα, διότι είχαν κάνει κατάληψη οι «ομοϊδεάτες» της σημερινής Δημοτικής Αρχής ,τους οποίους δεν απέβαλαν - όπως είχαν νόμιμη υποχρέωση - από τον χώρο.

 

Βεβαίως και θα έπρεπε, αλλά και θα μπορούσαν να γκρεμίσουν μόνο το παράνομο τμήμα και να διαμορφώσουν εν συνεχεία το νόμιμο σε ένα όμορφο δημοτικό αναψυκτήριο, το οποίο θα ήταν και πάλι σήμα κατατεθέν για το Άλσος και την πόλη μας και θα απέφερε έσοδα στον Δήμο.

 

Αντί για αυτό ο Δήμαρχος - με τη σύμφωνη γνώμη προφανώς και του κ. Μανωλεδάκη - το γκρέμισε όλο και το έκανε οικόπεδο, για να μην έλθει σε κόντρα με τους καταληψίες φίλους του.

 

Ας μας πει ο κ. Μανωλεδάκης ποιοι είχαν «καταλάβει» τον Κένταυρο, για να το μάθει κι αυτό ΟΛΟΣ ο λαός. Είναι πια κοινό μυστικό...

 

Για το "Ηρώδειο Πάρκο" επί της Δεκελείας στη Νέα Χαλκηδόνα, ας μάθει ο κ. Μανωλεδάκης και η παράταξή του ότι ο χώρος αυτός λειτούργησε υποδειγματικά επί 6 χρόνια (2006-2012) και αποτελεί ένα έργο κόσμημα του Νίκου Παπαμικρούλη για τη Νέα Χαλκηδόνα.

 

Στην διάρκεια της λειτουργίας του δεν είχε ούτε μία μήνυση για διατάραξη της κοινής ησυχίας και φυσικά δεν εγκαταλείφθηκε από τον ενοικιαστή όπως ισχυρίζεται ο κ. Μανωλεδάκης, αλλά αντίθετα παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση στην αρμόδια επιτροπή του δήμου, όταν ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ (ο ενοικιαστής) από την διοίκηση Γαϊτανά να παραδώσει το χώρο, που ρημάζει από τότε καθημερινά.

 

Επί 2 χρόνια τώρα καταστρέφεται με ευθύνη της "Δύναμης Πολιτών" του Άρη Βασιλόπουλου, με συνυπευθυνότητα - στο βαθμό που του αναλογεί - και του κ.Μανωλεδάκη.

 

 Ελπίζω το «Ηρώδειο Πάρκο» να μην έχει την «τύχη» του Κενταύρου, δηλαδή να ξυπνήσουμε ένα πρωί και να το δούμε να τελεί υπό κατάληψη.

 

Για την "οικία Σουβατζόγλου" στην Νέα Χαλκηδόνα (Κρήτης και Μαραθώνος), παραπέμπω τον κ. Μανωλεδάκη στον πρ. Δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας Νίκο Παπαμικρούλη - ο οποίος υποστήριξε τον Άρη Βασιλόπουλο προεκλογικά και την Δύναμη Πολιτών να γίνουν δημοτική αρχή - με τον οποίο φυσικά επικοινώνησα, ώστε να τον ενημερώσω και να ενημερωθώ για τις λεπτομέρειες.

 

Το κτήριο έχει χαρακτηριστεί «διατηρητέο» από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο πρώην Δήμος Νέας Χαλκηδόνας προέβη σε εργασίες για την αποκατάσταση του κτηρίου και μάλιστα υπάρχει δυνατότητα με χαμηλότοκο δάνειο ο Δήμος να ολοκληρώσει το έργου. Η νομική πλευρά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος για το κτήριο αυτό, είναι σε πλήρη γνώση της νομικής υπηρεσίας του Δήμου μας, και συμβουλεύω τον κ. Μανωλεδάκη να ζητήσει ενημέρωση επί του θέματος.

 

Για το πράσινο και την καθαριότητα, που ανέλαβε να υπερασπιστεί για λογαριασμό άλλων ο κ. Μενωλεδάκης, τον ενημερώνω και πάλι ότι δεν υπήρξα ΠΟΤΕ Δημοτικός Σύμβουλος σε οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή διότι πολύ απλά υπηρετώ τα κοινά της πόλης μας επί πολλά χρόνια από την θέση της αντιπολίτευσης.

 

 Άρα τις ευθύνες που θέλει να μου αποδώσει ο εκλεκτός και αγαπητός συνάδελφος τις στέλνει σε λάθος διεύθυνση…

 

Το επίπεδο της καθαριότητας στη πόλη μας δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο δεν τιμά τον σημερινό Δήμαρχο και την σημερινή Δημοτική αρχή στην οποία μετέχει ο κ. Μανωλεδάλης.

 

Επομένως όσα ο κ. Μανωλεδάκης δεν είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο - όπου παρέμεινε σιωπηλός - και σήμερα τα αναφέρει με δήλωσή του στον ηλεκτρονικό τύπο είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, αποξενωμένης εντελώς από τον κόσμο, που αντί να χτίζει γκρεμίζει, που αντί να αξιοποιεί την δημοτική μας περιουσία την απαξιώνει, που αντί να σχεδιάζει το μέλλον της πόλης μας, ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ καθημερινά τη ζωή μας...

 

Κι αυτά τα βλέπουν πλέον οι κάτοικοι-δημότες, γι΄αυτό έχουν ΓΥΡΙΣΕΙ την πλάτη στον Άρη Βασιλόπολου, τον Θοδωρή Μανωλεδάκη και στην παράταξή τους.-

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο Θοδωρής Μανωλεδάκης απαντάει στον Χρήστο Κοπελούσο

 

Τι είπε ο Χρήστος Κοπελούσος στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής

Γράψτε την άποψή σας

Αγνωστος (17/07/2016 23:45)

ΠΕΣΤΑ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΡΚΕΤΑ!

μη μου πείς! (18/07/2016 00:48)

απορώ αν ο κ. θοδωρής γνωρίζει τους δημάρχους που έχουν περάσει απο την πόλη κ χρήστο.

Γυπας (18/07/2016 01:15)

Όλα τα εχει κανει αυτη η δημοτικη αρχη αλλα να ξεθαβει και τους...πεθαμενους πολυ παει! Αφου καταφεραν να κανουν τον κοπελουσο να τους την λεει απορώ σε τι αλλο προσβλεπουν! Ελεος πια!

ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 07:48)

Φίλε Χρήστο κατά το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή όσο και η μείζονα αντιπολίτευση στους Δήμους είναι Θεσμικές Αρχές για αυτό έχουν και ιδιαίτερα προνόμια.
Αν σου κάνει εντύπωση ότι δεν μίλησα στο Δ/Σ είναι γιατί τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι σου απάντησαν (αλλά δεν είδα πουθενά τις απαντήσεις τους) και δεν συνηθίζω να σπαταλάω το χρόνο του Σώματος επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα.
Επί της ουσίας εμείς βρήκαμε ρημαγμένα και μπερδεμένα ότι μας παραδώσατε και προσπαθούμε για το καλλίτερο και τέλος όταν έκλεισε ο Κένταυρος και το Ηρώδειο εσύ ήσουν δημοτικός σύμβουλος και όχι εγώ ή ο Καλαμπόκης και όταν για το πράσινο και τη καθαριότητα σχολίαζε και τότε αρνητικά όλη η πόλη εσύ ήσουν δημοτικός σύμβουλος και όχι εγώ ή ο Ανανιάδης.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ" (18/07/2016 09:23)

Καλά τους τα λέει ο Κοπελούσος...Κι ας ξέρουμε ποιοί είναι απο πίσω του.
Καλά εκείνος ο Γεωργαμλής δεν υπάρχει πουθενά;
O Aράπογλου που θα έφερνε το "νέον" στη πόλη εξαφανισμένος;
Η Γαϊτανά κάνει διακοπές; Tουρίστρια ήταν και σαν δήμαρχος.
Η Αγαγιώτου και η Γκούμα στην κοσμάρα τους......
Ο Παπανικολάου, ο Κανταρέλης, ο Πλάτανος πάνε για μπάνια, μιας και δεν έχουν τι να πουν.
'Oσο για τον Βασιλόπουλο έβγαλε τώρα στη "σέντρα" τον καϋμένο τον Μανωλεδάκη για να αντιμετωπίσει την κριτική του κυρ-Χρήστου...Ο Κόντος ούτε καν που τους ενδιαφέρει, τον περνάνε στο ντούκου......
Έχει πάντως στην "εφεδρεία" ο Αρούλης την Λουλουδού, την κυραΝίτσα, την κυραΣοφία και άλλες παλαιο-αριστερές της εποχής του Ζαχαριάδη, που τώρα νομίζουν ότι νίκησαν στη Φιλαδέλφεια μετά την ήττα του..... ΕΜΦΥΛΙΟΥ για να τις ρίξει στη μάχη της ενημέρωσης........ χαχαχαχαχαχαχα.................
ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
ΑΙΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Τρικυμία.... (18/07/2016 11:15)

ΕΝΘΕΝ και ΕΝΘΕΝ.....

Ο Επιμένων (18/07/2016 11:54)

κ. Κοπελούσο όλοι εσείς που στηρίξατε την κ. Γαϊτανά θα έπρεπε να είστε πολύ προσεκτικοί στις παρεμβάσεις σας και να ζητήσετε και συγνώμη από τους δημότες για την "λανθασμένη" επιλογή σας. Το ότι μεταπηδήσατε σε άλλο συνδυασμό δεν σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας. Υπόλογος παραμένετε είτε το θέλετε είτε όχι. Το σχόλιο αυτό δεν αφορά μόνο εσάς, αλλά εσείς διακατέχεστε από έπαρση στην συμπεριφορά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τελειώνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω στους εκλεγμένους άρχοντες μας (δημοτικοί σύμβουλοι στη προκειμένη περίπτωση) ότι υπάρχει και η παραίτηση από το αξίωμα που εκλέχτηκαν, στη περίπτωση που διαφωνούν με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές από την πλειοψηφία του συνδυασμού τους. Έτσι διαχωρίσουν τη θέση τους.

Nikos (18/07/2016 14:50)

Διαβάζοντας την ανακοινωση του κου Μανωλεδάκη και την απάντηση του κου Κοπελούσου νομιζω ειναι ολοφάνερο γιατι αυτη η δημοτικη αρχή εχει υποβαθμίσει το δημοτικο συμβουλιο και γιατι οποτε γινετε ΔΣ φωνασκουν και τσαμπουκαλευονται οπως βλεπουμε στα video που μεχρι τωρα εκαναν
upload τα τοπικα μεσα.

Είναι ανίκανοι να κανουν διαλογο με επιχειρηματα!

@MANΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 16:00)

Καταλαβαινεις την διακριση μεταξυ του τι παει να πει "διοικηση", "δημοτικη αρχη" και μεχρι που φτανουν οι εξουσιες ενος απλου δημοτικου συμβουλου ή πετας την μπαλα στην εξεδρα;

@Ο Επιμένων (18/07/2016 16:02)

Πότε ηταν άνθρωπε μου ο Κοπελούσος στον συνδυασμό της Γαϊτανά; Εισαι τόσο εκτός ή λες σκόπιμα ανακρίβειες???

ΛΙΑΚΟΣ (18/07/2016 16:56)

Σιγά μην αναγορευσουμε τον ΚΟΠΕΛΟΥΣΟ σε Εθνικό ήρωα της πόλης μας.Δεν καταλαβαίνει κανείς ,ότι η πόλη είναι γεμάτη καφετέριες και άλλες θέλουμε να προσθέσουμε ,εξ άλλου και τα δύο καταστήματα του δήμου που αναφέρονται τα τελευταία χρόνια φυτοζωούσαν. Μπορεί να κληθεί ο ιδιοκτήτης να μας το δηλώσει,εξ αλλου το πάρκο είναι να περπατάει κανείς και να παίρνει καθαρό αέρα Γιατί άραγε κόπτονται.

ΚΙΝΕΖΟΣ (18/07/2016 16:57)

@ Επιμένων... σε ποια πόλη ζεις; Πότε ο Κοπελούσος στήριξε την Γαϊτανά; Και πότε μεταπήδησε σε άλλο συνδυασμό; Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με τις ασυναρτησίες και τις ανακρίβειες που λέτε. Όσο για τις παραιτήσεις κτλ που λέτε, καλύτερα να μην το γράφατε, σας εκθέτει.. και εσάς και την παράταξη που είστε...

@ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ... άρα έτσι όπως τα λέτε... φταίει και ο κ. Μάλλιος που ήταν δημοτικός σύμβουλος ή αυτός δεν φταίει; Τώρα για το πως τα βρήκατε στο Δήμο, είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο, νομίζω τα ξέρατε πριν κατεβείτε στις Δημοτικές εκλογές, δεν σας έβαλαν με το ζόρι...έτσι δεν είναι; άρα η υποχρέωση σας είναι να αγωνιστείτε για το καλό τις πόλης και όχι να κατηγορούμε μόνο τις προηγούμενες διοικήσεις... και εσείς να βγάζετε την ουρά σας έξω από το χορό. Είστε σχεδόν 2 χρόνια Δημοτική αρχή... τι έχετε κάνει για την πόλη... τι έχετε κάνει για αυτά που σας ρωτά ο Κοπελούσος.


Ανώνυμος (18/07/2016 17:11)

Τα ορφανά του Χάρη στην αντεπίθεση. Ε, ρε γέλια!

@ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (18/07/2016 19:07)

Όσα πιο πολλα γραφετε τοσο περισσοτερο εκτιθεστε με τοποθετησεις του τυπου : φταίνε ολοι οι προηγουμενοι δημοτικοι συμβουλοί´´

Ειστε πια δυο χρόνια.
Καντε την αυτοκριτικη σας και διορθωστε τα λαθη σας!

Ανωνυμος (18/07/2016 19:49)

Αστεια αναρτηση Μανωλεδακη!
Θα μπορουσε τις ιδιες π@π@ρες που λεει στο σχολιο του να τις πει με πολιτικους ορους για να κανει τουλαχιστον εντυπωση! Βεβαια π@π@ρες θα ηταν παλι αλλα ποιος τα προσεχει αυτα!
Καλα τι διαολο τοσα χρονια Πασοκ τιποτα δεν εμαθε;

ΛΙΑΚΟΣ (18/07/2016 20:05)

Κυρία ΓΑΙΤΑΝΑ πεδίο δόξης λαμπρόν. Βγείτε και ενημερώστε τους πολίτες για τις καφετέριες και τις ισορροπίες που κρατήθηκαν κατά τον χρόνο που διοικήσατε την πόλη ως Δήμαρχος.

KAΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ............."Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ" (18/07/2016 20:09)

Τα ορφανά του Χάρη, έ; Το φόβο του νάχετε.......Kαι είμαστε ακόμα στην αρχή.
Όλοι εσείς, οι πρώην "επαναστάτες" του γλυκού νερού, "θα πείτε τον δεσπότη Παναγιώτη".....
Θυμάστε τι σας έγραψαν με μαύρο σπρέϋ "τα παιδιά τα δικά σας" ή "των δικών σας δημοτικών συμβούλων".....στις στάσεις και στους τοίχους της Φιλαδέλφειας, όταν γκεμίσατε τα ξημερώματα τον Kένταυρο;
Θα σας το θυμίσω!....
"Βασιλόπουλος δήμαρχος, τσιράκι του Τσίπρα και του Πανούση" (σ.σ. ήταν τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Πανούσης)
Βέβαια φροντίσατε να σβήσετε το όνομα του Βασιλόπουλου απο τα συνθήματα, αλλά οι φωτογραφίες που έβγαλαν κάποιοι μένουν για χρήση.......
Ε ρε τι σας περιμένει ακόμα !!!

Αντετοκούμπο (18/07/2016 20:39)

@ 07:48 Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε την ιδιότητα του απλού δημοτικού συμβούλου από κάποιον που ασκεί διοίκηση ε τότε είστε φαιδρός κύριε. Απλά. Καλύτερα να παραιτηθείτε γιατί εκθέτετε πρώτα απ´ όλα την παράταξή σας. Μακράν καλύτερός σας ο αλήστου μνήμης Ζαχαρίας.

@ ΛΙΑΚΟΣ 20:05 (19/07/2016 00:47)

Καλά! Εσύ το τερμάτισες! Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι εδώ και δύο χρόνια άλλαξε η διοίκηση. Ξύπνα μεγάλε. Δεν είσαι πια αντιπολίτευση για να πετάς ανέξοδους εξυπνακισμούς.

ΛΙΑΚΟΣ (19/07/2016 18:15)

Στις εκλογές του 2014 τέθηκε ηλικιακό θέμα για επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού στην πόλη μας ,δεν γνωρίζω αν πήρε σύνταξη ο κύριος Χρήστος από την δουλειά του ,αλλά μήπως πρέπει να πάμε από την αρχή και να δούμε ηλικίες των υποψηφίων το 2019;;;;

Ο Επιμένων (19/07/2016 20:22)

κ. Κοπελούζο σας ζητάω συγνώμη για την ανάρτηση μου που αφορά το πρόσωπο σας. Το φτωχό μου αρχείο δεν ήταν σωστά ενημερωμένο. Σας μπέρδεψα με άλλο πρόσωπο.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν θεωρώ τον εαυτό μου μέλος ή υποστηρικτή οποιαδήποτε παράταξης. Εκφράζω την προσωπική μου γνώμη και μόνο.

Έχετε (20/07/2016 18:31)

μπλέξει τα μπούτια σας εδώ μέσα ούτε καταλαβαίνετε τι λέτε

Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση. (20/07/2016 23:51)

Η παράσταση (γιατί περί παράστασης πρόκειται) Θοδωρής vs Χρήστος έλαβε τέλος.
Το φιλοθέαμον κοινό ξέδωσε λίγο, γράφτηκαν και μερικές δεκάδες σχόλια και τέλος.
Και οι δύο πλευρές (νομίζουν ότι) βολεύτηκαν.
Ο μεν κυρ Χρήστος ανέλαβε να βγάλει από την πολιτική ανυπαρξία την παράταξή του (βλ. Καλημέρα Όμορφη Πόλη) λόγω των γνωστών καταστάσεων του ηγέτη της.
(Ενωση Δημοτών δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ).
Ο δε κυρ Θόδωρος ανέλαβε το βάρος να ακουστεί λίγο η καταρρέουσα από κάθε άποψη Δύναμη (συριζο)Πολιτών.
Κάκιστη παράσταση εντελώς προβλέψιμη. Μόνο λίγοι αφελείς πίστεψαν ότι πρόκειται για κόντρα.

ΑΝΤΕ (21/07/2016 21:01)

Τώρα να δώσεις λύση τεκμηριωμένη στις απορίες Κοπελούσου,θα πρέπει να επιστρατευσει κανείς μαντικές ικανότητες

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

Αντιπολίτευση: Κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

Τα 600 ευρώ

Η αξέχαστη Εύα Κοταμανίδου μας ξεναγεί στην παλιά της γειτονιά,στη Ραιδεστού,στη Φιλαδέλφεια (video)

Η μεγάλη Εύα Κοταμανίδου δεν μένει πια εδώ...

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος

Πόλη της Καρδιάς μας: Έχει αποτύχει σε όλα ο Βούρος

Συγχαρητήρια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας βετεράνων μπάσκετ για τo όνομα «Απόστολος Κόντος»

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της «Εταιρείας Δολοφόνων»

Περηφάνεια! Πρώτο Πανελλήνιο Βραβείο για τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Διοίκηση για γέλια: Ενώ κλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία, ο Βούρος αρχίζει... «προληπτικά» τεστ σε σχολεία!

Παπακώστα κι Εθελοντές διασώζουν το Βούρο

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου! Μπορείς! Σε περιμένει μια θέση στη διοίκηση της τσόντας

Η Δύναμη Πολιτών ζητεί απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου

Δημοφιλέστερα άρθρα

Δύναμη Πολιτών: «Να ανέβει άμεσα το (κατεβασμένο) βίντεο της τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού συμβουλίου»

Καταιγιστικός Ανεμογιάννης, διέλυσε με επιχειρήματα την ανύπαρκτη διοίκηση Βούρου (video)

Παράτησε κι εσύ τον συνδυασμό σου! Μπορείς! Σε περιμένει μια θέση στη διοίκηση της τσόντας

Αντιπολίτευση: Κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά

Πόσα παίρνουν αυτοί που λιβανίζουν τον Βούρο (Οκτώβριος 2020)

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας

Παπακώστα κι Εθελοντές διασώζουν το Βούρο

Φτηνιάρικη κι αδέξια αντιπολίτευση στην κυβέρνηση κάνει ο Βούρος

Διοίκηση για γέλια: Ενώ κλείνουν ΟΛΑ τα σχολεία, ο Βούρος αρχίζει... «προληπτικά» τεστ σε σχολεία!

Υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο;

Για 5η μέρα με το «έτσι θέλω» η διοίκηση Βούρου κρατά κρυφή τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Ουσταμπασίδης: «Τα πάντα στην πόλη είναι ασύδοτα» (video)

Πέθανε ο Χρήστος Παπαδόπουλος της «Εταιρείας Δολοφόνων»

Λειτουργεί και πάλι η δομή έκτακτης ανάγκης σε συνεργασία με το «Βοήθεια στο σπίτι»

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Μάκης 322
@ 03/12/2020 11:44 το τοπικό ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση) με τη στάση του τόσο κατά την προεκλογική περίοδο (βλ. εκδήλωση "σκαλακια") όσο κυρίως μ...

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας
Xρήστης: Γενικός Γραμματέας (κάτι σαν συνάδελφος του Κουτσουμπα)
Κε Σεϊτανίδη θα σας "μαλώσω". Τι σόι δημοσιογραφία είναι αυτή που κάνετε;;; Σιγά το θέμα πια με το Αλσος!!! Το κυρίαρχο τοπικό πολιτικό γεγ...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Ξεκούμπωτες και όχι μόνο!
@11.06 έχετε γίνει ρόμπ€ς (με μπιγκουτι και τσοκαρα) με κάθε τρόπο και λετε τους άλλους γραφικούς; το τερματισατε! ...

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας
Xρήστης: ΟΥΓΚΑΝΟΣ
Ολόκληρο το άλσος πρέπει να αξιοποιηθεί κατάλληλα σε αντίθεση με τη σημερινή μαύρη κατάσταση που επικρατεί. Οι Κυριακές από το 2021 θα είναι...

Αντιπολίτευση: Κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο
Xρήστης: @ ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ (03/12/2020 08:29)
Ο ρόλος σου είναι διακριτός όσο κι αν προσπαθείς να θολώσεις τα νερά βάζοντας τους πάντες στο ίδιο κάδρο. Κάνεις μπαμ από χιλιόμετρα ότι κάτ...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Υπάρχει;;
https://youtu.be/sCjN2cW1oYs...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Ανωνυμος
Δημοτικους συμβουλους ευκολα βρισκει ο Γιαννακης. Και μπορει και να βρει κι αλλους. Γνωστοι οι τροποι και οι μεθοδοι. Ψηφοφορους χλωμο....

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Ανώνυμος
@ (03/12/2020 11:06) Εσύ κι ο υπόλοιπος συρφετός που κοπροσκυλά στο δημαρχείο πάντως μέχρι για καμιά εκπομπή της Αννίτας Πάνια είσαστε. Τέτ...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Anonymos
Όνειρα χειμερινής νυκτός. Σιγά μην έχει 15. 19 (που συνυπέγραψαν για το άλσος) + 14 (του Βούρου) = 33 Ό,τι του φανεί κι εσείς βγάλατε θέμα....

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Αλήθεια τώρα; Έχει 15 δημοτικούς συμβούλους; Τριάντα έχει. Μόνο του ΚΚΕ είναι εναντίον του. Συγγνώμη,ε. Δεν πειράζει. Ας πρόσεχαν στην Δύναμ...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: ΓΡΑΦΙΚΟΙ
ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ...

Αντιπολίτευση: Κάτω τα χέρια από το Άλσος κύριε Βούρο
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Προς αυτόν που κάνει χρήση του ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗ με λίγη σάλτσα , για να διαφέρει .Μιλάω πάντα για αυτούς που '' περιτριγυρίζουν''τον κο Δήμαρχο '...

Απευθείας ανάθεση χωρίς εισήγηση και... γαλλικά μεταξύ Βούρου- Γρετζελιά
Xρήστης: Ανωνυμος
Είναι γένους θηλυκού ψιλοξανθια που ήταν ΠΑΣΟΚ κατεβηκε με τον Βασιλόπουλο έγινε αντιδήμαρχος, αδυνατούσε να ψηφίσει από την τηλεόραση διοτι...

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Αλήθεια τι να λέει άραγε ο κος Χατζηδάκης που σε προεκλογική του παρέμβαση σε ομιλία του κου Γραφάκου (Ομιλία της ΝΔ ) στην νέα Χαλκηδώνα κα...

Όλο το παρασκήνιο για το Άλσος, το Βούρο και την πόλη μας
Xρήστης: Marcus
Το λέω αυτό μόνο και μόνο διότι εδώ και καιρό, ελέω απουσίας άλλων ονομάτων, πλην εκείνων που στην πορεία θάψανε τις παρατάξεις τους και ενσ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©