Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις 15/04/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Πριν από λίγο ο δήμος απέστειλε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τη φετινή Πρωτομαγιά (που, θυμίζουμε, θα εορτασθεί το τριήμερο του Θωμά, δηλαδή 6,7 και 8 Μαΐου). Στον πρόλογο, έδωσε τη δική του πολιτική διάσταση του φετινού εορτασμού, χωρίς να αποφύγει αριστερά στερεότυπα και ιδεοληψίες που σήμερα είναι πλήρως ξεπερασμένα και στερούνται λογικής και ιστορικής βάσεως (και στα οποία με άλλη ευκαιρία δώσαμε απάντηση σε αυτό το άρθρο).

 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

*****

 

Ο εορτασμός της  πρωτομαγιάς του 2016 έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα και πολιτική σημασία για όλον τον κόσμο πού από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αλλάζει και δημιουργεί εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τους  Έλληνες πολίτες, πού βιώνουν άμεσα και μοναδικά τις επιπτώσεις από αυτούς τους πολέμους που στα εδάφη άλλων χωρών υφίστανται.

 

Ως χώρα επιφορτισμένοι με ευθύνες που δεν μας αναλογούν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια καλούμαστε , να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων μετά το  Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

 

Ως πολίτες αυτού του δήμου, με έντονο το προσφυγικό στοιχείο, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανακούφιση και την προσφορά βοήθειας  στους ανθρώπους που υποφέρουν.

 

Έτσι  το κεντρικό σύνθημα και η κεντρική ιδέα του εορτασμού της πρωτομαγιάς 2016, είναι  ΟΧΙ   ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  -  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,  γιατί αν δεν σταματήσουν αυτές οι επεμβάσεις δεν πρόκειται κανένα πρόβλημα των μεταναστών και προσφύγων να λυθεί…..

 

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της Παρασκευής 6/5 και το αφιέρωμα στα παιδιά της 8/5 [Κυριακή], είναι απόλυτα αφιερωμένα στους πρόσφυγες.

Όλα τα ακούσματα της Παρασκευής ( τοπικό συγκρότημα, ΠΟΛΙΣ  ensemble, σχήματα προσφύγων από Συρία και Τουρκία –ίσως και από άλλη χώρα της ανατολής ), θα έχουν να κάνουν με το προσφυγικό.

 

Επίσης  τα παιδικά δρώμενα της Κυριακής (θέατρο, κατασκευές), θα είναι αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ και στην Μητέρα που εκείνη την ημέρα γιορτάζει.

Συνθήματα, εικόνες και σκίτσα που θα πλαισιώνουν το δίπτυχο διαφήμισης του προγράμματος, αλλά και οι αφίσες , τα λάβαρα και τα πανό θα ενισχύουν αυτή την αντιπολεμική και φιλοπροσφυγική θέση μας…

 

Καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις  για το εορταστικό τριήμερο της Πρωτομαγιάς

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο swing

2  .  Ἡ ἐντὸς καὶ καθ' ἡμᾶς λεγομένη θάλασσα:  Ταξίδι, στις γειτονιές της Μεσογείου, με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Μια παράσταση που επιχειρεί ένα ταξίδι στις γειτονιές της Μεσογείου με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Η μουσική δεν γνωρίζει φράχτες και η Θάλασσα – το Αιγαίο, η Μεσόγειος –  γίνεται ο αρμενιστής της. Η θάλασσα ήταν αυτή που επέτρεψε στις μουσικές των λαών της περιοχής να αρμενίσουν - άλλοτε από τα τουρκικά παράλια, το Λίβανο και τη Συρία και άλλοτε από την Ελλάδα, την Κύπρο ή τις χώρες της Βόρειας Αφρικής - σμίγοντας η μια με την άλλη, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση μιας οικουμενικής γλώσσας. Η παράσταση περιλαμβάνει λόγιες μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, πιο συγκεκριμένα, συνθέσεις της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και της Οθωμανικής Κλασικής μουσικής, ανώνυμα τραγούδια και σκοπούς της περιοχής, καθώς και πρωτότυπες προσωπικές δημιουργίες των μελών του μουσικού συνόλου ΠOLIS, βασισμένες σε παραδοσιακές φόρμες.

 

Το ΠOLIS Ensemble είναι μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Τολμά μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου, έντεχνης ή λαϊκής.

 

Μπορεί, λοιπόν, να «ταιριάξει» η μουσική του Χατζιδάκι με αυτήν του Πέτρου Πελοποννησίου  και αυτές, με τη σειρά τους, με τα οργανικά κομμάτια του Riad Al-Sunbati  ή τις παραδοσιακές μελωδίες της τουρκικής υπαίθρου;

 

Το ΠOLIS Ensemble αναλαμβάνει την ευθύνη και εγγυάται  ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, μα γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Το ΠOLIS Ensemble ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2011.

Αρχικά ως «Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής ΠΟΛΙΣ»).

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014, το συγκρότημα συμμετείχε σε μια σειρά από μουσικά φεστιβάλ (Πάτμος, Σάμος, Πάτρα, Καστοριά,) συνοδεύοντας άλλοτε την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών  και άλλοτε σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Χρόνης Αηδονίδης, η Αρετή Κετιμέ, η Θεοδοσία Στίγκα και η Νεκταρία Καραντζή.

 

Κατόπιν, η μετονομασία του σχήματος σε ΠOLIS Ensemble συνοδεύτηκε από έναν κύκλο εμφανίσεων εντός (Πέραν, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ωδείο Αθηνών), αλλά και εκτός Αθηνών (Αγαθονήσι, Κύθηρα). Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αυτής περιόδου, το ΠOLIS Ensemble είχε την χαρά και την τιμή να συμπράξει με εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μάνος Αχαλινωτόπουλος) καθώς και να ηχογραφήσει με τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη και τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη.

 

Σήμερα, τα μέλη του μουσικού συνόλου ετοιμάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά αποτελούμενη κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις.

 

Το ΠOLIS Ensemble αποτελείται από δεξιοτέχνες μουσικούς της νέας γενιάς με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους, τόσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν, μεταξύ άλλων, αφοσιωθεί στη μελέτη και στην ερμηνεία αυτού του ιδιαίτερου μουσικού υλικού, αποτολμώντας – παράλληλα - μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου.

 

Σχεδιασμός  -  Επιμέλεια παραγωγής:

Στέλιος Ελληνιάδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια:

ΠOLIS Ensemble.

Συμμετέχουν:

Νίκος Παραουλάκης - νέυ

Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα, κρουστά

Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι, τραγούδι

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο, τραγούδι

Θόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά

Κατερίνα Παπαδοπούλου - τραγούδι

Συνδράμουν:

Ομάδα προσφύγων μουσικών

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο λαϊκό

2.  ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ

 

Βαγγέλης Κορακάκης

 

Στα 51 του χρόνια, είναι ένας από τους αυθεντικότερους  λαϊκούς συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πέρα, όμως, από τη δημιουργική του ιδιότητα, έχει μια ιδιαιτέρως χαρακτηριστική φωνή, μια και η χροιά του έχει ηχόχρωμα  που πηγάζει από το παρελθόν των ένδοξων δεκαετιών του λαϊκού τραγουδιού.  Ο Βαγγέλης όταν αναφέρεται στους φίλους και την παρέα του λέει χαρακτηριστικά, κάτι παιδιά από την ίδια μάνα (την Ιστορία) και τον ίδιο πατέρα (τον Χρόνο), ανταμώνουνε κάθε τέσσερα - πέντε χρόνια για να κλάψουν και να μεθύσουν από χαρά και αγανάκτηση. 

 

Αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών.

 

Ο Βαγγέλης μάς φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.

 

Γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Η πρώτη του επαφή με το μπουζούκι ήρθε σε ηλικία 9 χρονών, όπου απέναντι από το πατρικό του υπήρχε ένας ξυλουργός που έφτιαχνε και μουσικά

 

Το πρώτο του μπουζούκι, το απέκτησε σε ηλικία 11 χρονών, στο οποίο πέρασε ο ίδιος χορδές.

 

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, αφού αφιέρωνε και αφιερώνει πολλές ώρες παίζοντας μπουζούκι. Σε ηλικία 18 χρονών, και ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα στην Καισαριανή, εργάζεται για πρώτη φορά επαγγελματικά στην μουσική παράσταση του Χουρμούζη "Ο  Λεπρέντης", σε μουσική Δήμου Μούτση.

 

Στη συνέχεια δούλεψε για λίγο στην ταβέρνα του Φίτσουλα και το 1982 άνοιξε, μαζί με τον Γιώργο Κούκιο, το "Μακάμι", το ορμητήριο του που είναι γνωστό ως Μαγιοπούλα .  Ο Κορακάκης γράφει ο ίδιος τους στίχους των τραγουδιών του και παίζει μπουζούκι,  στα πρότυπα κορυφαίων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Μητσάκης και ο Άκης Πάνου. 

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά για το Βαγγέλη Κορακάκη έρχεται το 1985. 

 

Μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του. «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο», «Σε μαγεμένη αγκαλιά», «Έρχονται βράδια», «Οι μεγάλες αγάπες», «Λαύριο» και αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και μια δισκογραφική δουλειά του με τον Γιώργο Νταλάρα.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Στέλιος Ελληνιάδης

Συμμετέχουν:

Ορχήστρα με,

Κιθάρα – Μπάσο -Μπουζούκι – Ακορντεόν

Βαγγέλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Βασίλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Ανατολή Μαργιόλα - Τραγούδι

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ) ΑΠΟ 11:00-14:00

1. Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την βοήθεια εικαστικού

2. Ξυλοπόδαρος, μίμος

3. Θεατρική παράσταση: Ο Χαχά η Χιχί και το αερόστατο της χαράς

 

Μια αντιπολεμική παιδική παράσταση από τις Μορφές Έκφρασης. Ο Χαχά και η Χιχί, με την βοήθεια των παιδιών - θεατών σταματούν τον Πόλεμο και  ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Δύο παιδιά γεννημένα με λίγη παραπάνω ευθυμία από τα άλλα, βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο δίλλημα… ποιος θα είναι ο σκοπός της ζωής τους; Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συμβούλια θα αποφασίσουν πως αυτό που θέλουν και μπορούν, πάνω απ’ όλα,  να κάνουν είναι να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο!

 

Έτσι μ’ ένα μαγικό αερόστατο ξεκινούν ένα συγκλονιστικό ταξίδι πάνω από τη γη. Σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουν τον Πέπε, ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα, που όμως δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του… Γιατί στο σπίτι του γινόταν πόλεμος.Ο Χαχά και η Χιχί θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον Πόλεμο από την χώρα του Πέπε και στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών - θεατών θα καταφέρουν να ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου. Η παράσταση έχει ζωντανή μουσική κατά κύριο λόγο, είναι δομημένη με πολύ χιούμορ και με πολλά κινησιολογικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια παράσταση που θα μας ταξιδέψει στην περιπέτεια της ζωής, και θα μας διδάξει πολλά για τη σημασία της επικοινωνίας, της ανθρωπιάς και του προσωπικού σκοπού που έχει ο καθένας μας στη ζωή!

 

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη.  Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης.

 

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ προσεγγίζουν τον άνθρωπο με στόχο την πνευματική του ανάπτυξη και την εσωτερική του καλλιέργεια. Η Τέχνη αποτελεί μέσο για την καλύτερη κατανόηση του εαυτού αλλά και του κόσμου, και μας οδηγεί στην ανάγκη να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε.  Από τη στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη παρουσία στο χώρο του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Μορφές Έκφρασης

Κείμενα & σκηνοθεσία:

Άννα- Σεβαστή Τζίμα

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:

Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Συμμετέχει:

Επταμελής ομάδα μουσικών ηθοποιών

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στις 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Κωνσταντίνος

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

Επανεκλογή Μαναράκη στη θέση του Προέδρου Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο των ΟΤΑ θα βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών

Οικονόμου στο ΑΠΕ: Με 1500 νέους ειδικούς φρουρούς στην Αττική, κτυπάμε την εγκληματικότητα

Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαμόρφωση των φυσικών χώρων της πόλης. Όχι εδώ, βέβαια! Αλλού!

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα

Στις 27 Ιανουαρίου η πίτα της Πολιτών Πολιτείας και Πόλη της καρδιάς, στις 19 της Δύναμης Πολιτών

Μπουλούκι! Αχταρμάς!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Ο Γιάννης Ουσταμπασίδης ενώνει -για πρώτη φορά- όλη την αντιπολίτευση εναντίον του Βούρου

Θερμοκέφαλοι έβαλαν φωτιά σε κάδο της Δεκελείας χθες. Ο δήμαρχος... Ποιος δήμαρχος;

Πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ: Βατερλό Βούρου- Στα εξ ων συνετέθη η «συμμαχία» της διοίκησης

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»

Μοιράζει αξιώματα για να σταθεί ο Βούρος- Νέος αντιδήμαρχος ο Γραμμένος- «Ψαλίδι» στον Κουτσάκη

Άβε, Καίσαρ! Ιδού ο στρατός σου!

Η πόλη μας χωρίς δήμαρχο (και πάλι) έως τις 26 Ιανουαρίου!

ΕΣΤΙΑ- Βόμβα Βούρου: Ό,τι και να λέει το δημοτικό συμβούλιο, θα γίνει αυτό που θέλει αυτός

Αγνώστου προέλευσης δυνάμεις κατοχής, κλείνουν σχολεία της πόλης - Τι θα κάνει ο δήμαρχος;

Νόμος: Τα δημόσια πρόσωπα που επιβάλλονται μαφιόζικα, λειτουργούν και μαφιόζικα...

Γούλας: Το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ και οι χειρισμοί που εγείρουν ερωτήματα και προβληματισμούς!

ΕΣΤΙΑ- Ολόκληρη η σημαντική τοποθέτηση του Γιώργου Καραβία για το πρόγραμμα

Ο θαυμαστός κόσμος της δυσωδίας

Κινδύνεψαν παιδιά στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας- Οι γονείς καταγγέλλουν τη δημοτική Αρχή για εγκατάλειψη

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Γιωργος Αεκαρα
Μπράβο Διαμαντή!!! Κατάφερες και ένωσες όλα τα παράσιτα που πολέμησαν το γήπεδο και όλα τα ερυθρόλευκα ερπετά. ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Δημοτης
Συμφωνω η φιλαδελφεια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πειραιας.Το ποσοστο του Βουρου ηταν μεγαλυτερο απο αυτο που ειχε παρει ο Μωραλης το 2014.Μην τολματε λοιπον...

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Ντένη Μαρκορά
Εκεί μας κατάντησε ο Τσίπρας. Εμείς οι αστοί να κόβουμε τζάμπα βασιλόπιτες στα πνευματικά κι οι κατσαπλιάδες να πίνουν τις μπύρες τους στα μ...

Στις 31 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Xρήστης: Παρατηρητήριο "το-κοπή-τη-πίτα" (*)
Αν και ήθελα να γράψω κάτι και για το αντίκρυσμα του φλουριού κι εδώ (όπως και στης ΝουΔου), τελικά θα μείνω στην πιο τρανή απόδειξη ότι οι ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Φιλαδελφειώτης
Προς όλα τα τσουτσέκια που καλύπτονται πίσω απ' το ΔΙΚΕΦΑΛΟ και πουλάνε μούρη, απειλές και βρισίδια από τα πληκτρολόγια: Δεν είναι ασπίδα π...

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Παρατηρητήριο "το-κοπή-τη-πίτα"
@11:36 Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου δημοσιευμένη πρόσκληση για "το-κοπή-τη-πίτα" άλλου κόμματος εδώ στην "Αλήθεια". Σήμερα μόνο είδα του Σύ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@11.30 Αυτός είναι ο οπαδικός σας στρατός κύριε Γιάννη Βούρο. Να τον χαίρεστε......

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: @16:50, 23/1/2020
Υποθέτω πως με την ίδια "ζέση" τρόλαρες και το "κοπή τη πίτα" των συντρόφων σου μετά συνοδείας σαμπανιζέ, προ λίγων ημερών στο Πνευματικό....

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ
Έχεις και χιούμορ ρε μπαγάσα Διαμαντή! Πρόσεχε εσύ με τα ληγμένα που πίνεις μαζί με τους δημοσιοκάφρους τους φίλους σου! Άντε που βγάλατε κα...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: Διαμαντής Σεϊτανίδης
@17.14 Από μένα και τις θεωρίες μου νομίζεις ότι είναι η ζαλάδα σου; από άλλο είναι......

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ της πόλης για τις ελλείψεις σχολικών κτιρίων
Xρήστης: Γονέας
Είστε ανημέρωτοι κύριοι, η κατάληψη φαρσοκωμωδία του 2ου ΓΕΛ Ν Φ έληξε και τη σκυτάλη πήρε το 1ο ΓΕΛ και ξεκίνησε και το 1ο Γυμνάσιο ΝΦ και...

Απίστευτο! Κατάληψη στο 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας επειδή «δυσλειτουργούν τα καζανάκια»
Xρήστης: @Ε ρε Πολάκης που σας χρειάζεται
Σε ποια κράτη αναφέρεσαι; Σε αυτά που δίνουν ακόμα και τη ζωή τους οι μετανάστες για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους; Μην χαίρεστε επαναστάτ...

«Βαβέλ» η διοίκηση:«Σύγκρουση» Κωνσταντινίδη-Κουτσάκη - Άγνοια για το πετρέλαιο σε σχολεία
Xρήστης: ΑΝΤΙΓΑΥΡΟΣ
Θα γελάσουμε πολύ στις επόμενες εκλογές! Μα πιο πολύ θα γελάμε από του χρόνου (2021) που θα λειτουργεί ο ναός της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ! Διαμαντή κατ...

Στις 12 Φεβρουαρίου η βασιλόπιτα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Xρήστης: Παρατηρητήριο "το-κοπή-τη-πίτα" (*)
Έχει κάτι αξιόλογο ως αντίκρισμα όποιος κερδίσει το φλουρί; Ένα διορισμό στο επιτελικό κράτος; Κάποια θέση συμβούλου; Έστω ένα «πιστοποιητικ...

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Κωνσταντίνος
Xρήστης: N⊙N SERViAM
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΖΩΝΤΑΝΩΝ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©