Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις 15/04/2016 στην κατηγορία Ο Δήμος  |  δεν υπάρχουν σχόλια

Πριν από λίγο ο δήμος απέστειλε το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τη φετινή Πρωτομαγιά (που, θυμίζουμε, θα εορτασθεί το τριήμερο του Θωμά, δηλαδή 6,7 και 8 Μαΐου). Στον πρόλογο, έδωσε τη δική του πολιτική διάσταση του φετινού εορτασμού, χωρίς να αποφύγει αριστερά στερεότυπα και ιδεοληψίες που σήμερα είναι πλήρως ξεπερασμένα και στερούνται λογικής και ιστορικής βάσεως (και στα οποία με άλλη ευκαιρία δώσαμε απάντηση σε αυτό το άρθρο).

 

Η ανακοίνωση του δήμου έχει ως εξής:

*****

 

Ο εορτασμός της  πρωτομαγιάς του 2016 έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα και πολιτική σημασία για όλον τον κόσμο πού από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αλλάζει και δημιουργεί εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών, αλλά και για τους  Έλληνες πολίτες, πού βιώνουν άμεσα και μοναδικά τις επιπτώσεις από αυτούς τους πολέμους που στα εδάφη άλλων χωρών υφίστανται.

 

Ως χώρα επιφορτισμένοι με ευθύνες που δεν μας αναλογούν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια καλούμαστε , να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων μετά το  Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

 

Ως πολίτες αυτού του δήμου, με έντονο το προσφυγικό στοιχείο, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ευθύνη έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι συμμετέχουμε ενεργά σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανακούφιση και την προσφορά βοήθειας  στους ανθρώπους που υποφέρουν.

 

Έτσι  το κεντρικό σύνθημα και η κεντρική ιδέα του εορτασμού της πρωτομαγιάς 2016, είναι  ΟΧΙ   ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ  -  ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ,  γιατί αν δεν σταματήσουν αυτές οι επεμβάσεις δεν πρόκειται κανένα πρόβλημα των μεταναστών και προσφύγων να λυθεί…..

 

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων της Παρασκευής 6/5 και το αφιέρωμα στα παιδιά της 8/5 [Κυριακή], είναι απόλυτα αφιερωμένα στους πρόσφυγες.

Όλα τα ακούσματα της Παρασκευής ( τοπικό συγκρότημα, ΠΟΛΙΣ  ensemble, σχήματα προσφύγων από Συρία και Τουρκία –ίσως και από άλλη χώρα της ανατολής ), θα έχουν να κάνουν με το προσφυγικό.

 

Επίσης  τα παιδικά δρώμενα της Κυριακής (θέατρο, κατασκευές), θα είναι αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ και στην Μητέρα που εκείνη την ημέρα γιορτάζει.

Συνθήματα, εικόνες και σκίτσα που θα πλαισιώνουν το δίπτυχο διαφήμισης του προγράμματος, αλλά και οι αφίσες , τα λάβαρα και τα πανό θα ενισχύουν αυτή την αντιπολεμική και φιλοπροσφυγική θέση μας…

 

Καλλιτεχνικές  εκδηλώσεις  για το εορταστικό τριήμερο της Πρωτομαγιάς

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο swing

2  .  Ἡ ἐντὸς καὶ καθ' ἡμᾶς λεγομένη θάλασσα:  Ταξίδι, στις γειτονιές της Μεσογείου, με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Μια παράσταση που επιχειρεί ένα ταξίδι στις γειτονιές της Μεσογείου με όχημα τη μουσική και το τραγούδι. Η μουσική δεν γνωρίζει φράχτες και η Θάλασσα – το Αιγαίο, η Μεσόγειος –  γίνεται ο αρμενιστής της. Η θάλασσα ήταν αυτή που επέτρεψε στις μουσικές των λαών της περιοχής να αρμενίσουν - άλλοτε από τα τουρκικά παράλια, το Λίβανο και τη Συρία και άλλοτε από την Ελλάδα, την Κύπρο ή τις χώρες της Βόρειας Αφρικής - σμίγοντας η μια με την άλλη, με αποτέλεσμα τη διαμόρφωση μιας οικουμενικής γλώσσας. Η παράσταση περιλαμβάνει λόγιες μουσικές της ανατολικής Μεσογείου, πιο συγκεκριμένα, συνθέσεις της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής και της Οθωμανικής Κλασικής μουσικής, ανώνυμα τραγούδια και σκοπούς της περιοχής, καθώς και πρωτότυπες προσωπικές δημιουργίες των μελών του μουσικού συνόλου ΠOLIS, βασισμένες σε παραδοσιακές φόρμες.

 

Το ΠOLIS Ensemble είναι μια ομάδα από δεξιοτέχνες μουσικούς.

Τολμά μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου, έντεχνης ή λαϊκής.

 

Μπορεί, λοιπόν, να «ταιριάξει» η μουσική του Χατζιδάκι με αυτήν του Πέτρου Πελοποννησίου  και αυτές, με τη σειρά τους, με τα οργανικά κομμάτια του Riad Al-Sunbati  ή τις παραδοσιακές μελωδίες της τουρκικής υπαίθρου;

 

Το ΠOLIS Ensemble αναλαμβάνει την ευθύνη και εγγυάται  ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, χωρίς φουρτούνες, μα γεμάτο συγκίνηση και παλμό.

 

Το ΠOLIS Ensemble ιδρύθηκε το Δεκέμβρη του 2011.

Αρχικά ως «Ορχήστρα Ανατολικής Μουσικής ΠΟΛΙΣ»).

Μέχρι τον Ιούλιο του 2014, το συγκρότημα συμμετείχε σε μια σειρά από μουσικά φεστιβάλ (Πάτμος, Σάμος, Πάτρα, Καστοριά,) συνοδεύοντας άλλοτε την Πολυφωνική Χορωδία Πατρών  και άλλοτε σημαντικούς έλληνες τραγουδιστές, όπως ο Χρόνης Αηδονίδης, η Αρετή Κετιμέ, η Θεοδοσία Στίγκα και η Νεκταρία Καραντζή.

 

Κατόπιν, η μετονομασία του σχήματος σε ΠOLIS Ensemble συνοδεύτηκε από έναν κύκλο εμφανίσεων εντός (Πέραν, Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ωδείο Αθηνών), αλλά και εκτός Αθηνών (Αγαθονήσι, Κύθηρα). Κατά τη διάρκεια της δεύτερης αυτής περιόδου, το ΠOLIS Ensemble είχε την χαρά και την τιμή να συμπράξει με εξαιρετικούς καλλιτέχνες (Κατερίνα Παπαδοπούλου, Μάνος Αχαλινωτόπουλος) καθώς και να ηχογραφήσει με τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη και τον συνθέτη Χρίστο Τσιαμούλη.

 

Σήμερα, τα μέλη του μουσικού συνόλου ετοιμάζουν την πρώτη τους ανεξάρτητη δισκογραφική δουλειά αποτελούμενη κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις.

 

Το ΠOLIS Ensemble αποτελείται από δεξιοτέχνες μουσικούς της νέας γενιάς με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους, τόσο στην εγχώρια σκηνή όσο και στο εξωτερικό. Τα μέλη του συγκροτήματος έχουν, μεταξύ άλλων, αφοσιωθεί στη μελέτη και στην ερμηνεία αυτού του ιδιαίτερου μουσικού υλικού, αποτολμώντας – παράλληλα - μια πρωτότυπη μείξη ανάμεσα στην «τροπικότητα» της Ανατολής και την «πολυφωνία» της Δύσης με σκοπό την ανάδειξη του ενιαίου χαρακτήρα της μουσικής της Μεσογείου.

 

Σχεδιασμός  -  Επιμέλεια παραγωγής:

Στέλιος Ελληνιάδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια:

ΠOLIS Ensemble.

Συμμετέχουν:

Νίκος Παραουλάκης - νέυ

Γιώργος Κοντογιάννης – λύρα, κρουστά

Στέφανος Δορμπαράκης – κανονάκι, τραγούδι

Αλέξανδρος Καψοκαβάδης – πολίτικο λαούτο, τραγούδι

Θόδωρος Κουέλης – κοντραμπάσο

Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά

Κατερίνα Παπαδοπούλου - τραγούδι

Συνδράμουν:

Ομάδα προσφύγων μουσικών

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7-5-2016 (κεντρική εξέδρα)

1.  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ έντεχνο λαϊκό

2.  ΛΑΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ

 

Βαγγέλης Κορακάκης

 

Στα 51 του χρόνια, είναι ένας από τους αυθεντικότερους  λαϊκούς συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Πέρα, όμως, από τη δημιουργική του ιδιότητα, έχει μια ιδιαιτέρως χαρακτηριστική φωνή, μια και η χροιά του έχει ηχόχρωμα  που πηγάζει από το παρελθόν των ένδοξων δεκαετιών του λαϊκού τραγουδιού.  Ο Βαγγέλης όταν αναφέρεται στους φίλους και την παρέα του λέει χαρακτηριστικά, κάτι παιδιά από την ίδια μάνα (την Ιστορία) και τον ίδιο πατέρα (τον Χρόνο), ανταμώνουνε κάθε τέσσερα - πέντε χρόνια για να κλάψουν και να μεθύσουν από χαρά και αγανάκτηση. 

 

Αυθεντικός δημιουργός του νέου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού και πιστός συνεχιστής των μεγάλων δημιουργών, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι γεμάτο με τις επιτυχίες του, μαζί με αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων μας δημιουργών.

 

Ο Βαγγέλης μάς φέρνει πιο κοντά με ένα ζεστό και ανθρώπινο τρόπο διασκέδασης, μέσα από τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Μουσική που έρχεται βαθιά από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, ρεμπέτικες μελωδίες και διαχρονικές αξίες συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.

 

Γεννήθηκε το 1961 στην Καισαριανή. Η πρώτη του επαφή με το μπουζούκι ήρθε σε ηλικία 9 χρονών, όπου απέναντι από το πατρικό του υπήρχε ένας ξυλουργός που έφτιαχνε και μουσικά

 

Το πρώτο του μπουζούκι, το απέκτησε σε ηλικία 11 χρονών, στο οποίο πέρασε ο ίδιος χορδές.

 

Πρόκειται για κλασσική περίπτωση αυτοδίδακτου καλλιτέχνη, αφού αφιέρωνε και αφιερώνει πολλές ώρες παίζοντας μπουζούκι. Σε ηλικία 18 χρονών, και ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα στην Καισαριανή, εργάζεται για πρώτη φορά επαγγελματικά στην μουσική παράσταση του Χουρμούζη "Ο  Λεπρέντης", σε μουσική Δήμου Μούτση.

 

Στη συνέχεια δούλεψε για λίγο στην ταβέρνα του Φίτσουλα και το 1982 άνοιξε, μαζί με τον Γιώργο Κούκιο, το "Μακάμι", το ορμητήριο του που είναι γνωστό ως Μαγιοπούλα .  Ο Κορακάκης γράφει ο ίδιος τους στίχους των τραγουδιών του και παίζει μπουζούκι,  στα πρότυπα κορυφαίων δημιουργών, όπως ο Γιώργος Μητσάκης και ο Άκης Πάνου. 

 

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά για το Βαγγέλη Κορακάκη έρχεται το 1985. 

 

Μερικά από τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του. «Στη σκέψη της τρελής», «Πρώτο φθινόπωρο», «Σε μαγεμένη αγκαλιά», «Έρχονται βράδια», «Οι μεγάλες αγάπες», «Λαύριο» και αυτές τις μέρες κυκλοφορεί και μια δισκογραφική δουλειά του με τον Γιώργο Νταλάρα.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Στέλιος Ελληνιάδης

Συμμετέχουν:

Ορχήστρα με,

Κιθάρα – Μπάσο -Μπουζούκι – Ακορντεόν

Βαγγέλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Βασίλης Κορακάκης – Μπουζούκι, Τραγούδι

Ανατολή Μαργιόλα - Τραγούδι

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8-5-2016 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ) ΑΠΟ 11:00-14:00

1. Δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την βοήθεια εικαστικού

2. Ξυλοπόδαρος, μίμος

3. Θεατρική παράσταση: Ο Χαχά η Χιχί και το αερόστατο της χαράς

 

Μια αντιπολεμική παιδική παράσταση από τις Μορφές Έκφρασης. Ο Χαχά και η Χιχί, με την βοήθεια των παιδιών - θεατών σταματούν τον Πόλεμο και  ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Δύο παιδιά γεννημένα με λίγη παραπάνω ευθυμία από τα άλλα, βρίσκονται μπροστά στο μεγάλο δίλλημα… ποιος θα είναι ο σκοπός της ζωής τους; Τελικά μετά από πολλές διαβουλεύσεις και συμβούλια θα αποφασίσουν πως αυτό που θέλουν και μπορούν, πάνω απ’ όλα,  να κάνουν είναι να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο!

 

Έτσι μ’ ένα μαγικό αερόστατο ξεκινούν ένα συγκλονιστικό ταξίδι πάνω από τη γη. Σε αυτό το ταξίδι θα γνωρίσουν τον Πέπε, ένα παιδί σαν όλα τ’ άλλα, που όμως δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι του… Γιατί στο σπίτι του γινόταν πόλεμος.Ο Χαχά και η Χιχί θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν τον Πόλεμο από την χώρα του Πέπε και στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών - θεατών θα καταφέρουν να ξανακάνουν τον κόσμο Χαρούμενο!

 

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου. Η παράσταση έχει ζωντανή μουσική κατά κύριο λόγο, είναι δομημένη με πολύ χιούμορ και με πολλά κινησιολογικά στοιχεία.

Πρόκειται για μια παράσταση που θα μας ταξιδέψει στην περιπέτεια της ζωής, και θα μας διδάξει πολλά για τη σημασία της επικοινωνίας, της ανθρωπιάς και του προσωπικού σκοπού που έχει ο καθένας μας στη ζωή!

 

Λίγα λόγια για τις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη

Ο καλλιτεχνικός Οργανισμός ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ιδρύθηκε το 1993 από τον ηθοποιό, μουσικοπαιδαγωγό και σκηνοθέτη Θωμά Κινδύνη.  Έχοντας ως κέντρο την τέχνη του Θεάτρου, της Μουσικής και της Κίνησης.

 

Οι ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ προσεγγίζουν τον άνθρωπο με στόχο την πνευματική του ανάπτυξη και την εσωτερική του καλλιέργεια. Η Τέχνη αποτελεί μέσο για την καλύτερη κατανόηση του εαυτού αλλά και του κόσμου, και μας οδηγεί στην ανάγκη να κατανοήσουμε και να αλλάξουμε.  Από τη στιγμή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα, διατηρούν μία αδιάκοπη παρουσία στο χώρο του Πολιτισμού, ανεβάζοντας θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, οργανώνοντας δρώμενα αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά.

 

Σχεδιασμός  -  Καλλιτεχνική επιμέλεια:

Μορφές Έκφρασης

Κείμενα & σκηνοθεσία:

Άννα- Σεβαστή Τζίμα

Πρωτότυπη μουσική σύνθεση:

Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

Συμμετέχει:

Επταμελής ομάδα μουσικών ηθοποιών

Γράψτε την άποψή σας

δεν βρέθηκαν σχόλια επισκεπτών...

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

Στα 95 του...

Κύριοι της διοίκησης, δώστε επιτέλους μια απάντηση...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή

Την αναβολή του συμβουλίου- λογοδοσία δημάρχου ζητεί η Δύναμη Πολιτών- Γιατί διαφωνούμε

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία

Θέλετε να μας τρελάνετε κύριε δήμαρχε;

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό

Θερινό camp και 3ος βρεφονηπιακός οξύνουν τις κόντρες στους κόλπους του δημοτικού κατεστημένου

Δήμος Πεντέλης: Καθημερινή ενημέρωση για κινδύνους πυρκαγιάς! Εδώ, χαλαράααα...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»

Σήμερα Δευτέρα το νέο διαδικτυακό τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο

Δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Έλα, ρε Κώστα, μπαίνεις κι εδώ; Αλήθεια, γαύροι τις φύτεψαν; Φυτέψτε όμως κι εσείς κάτι......

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: Κωστάκη μας διασκεδάζεις με τις μπουρδολογίες σου
@17:53 Απο συνωμοσιολογίες μας έχετε χορτάσει. Χαρακτηριστικό όλων των βλακόμουτρων ολελέδων....

Στα 95 του...
Xρήστης: "ΚΟΥΜνΜΟΥΝΙ"
Σε έχω καταλάβει. Είσαι κρυπτοκομμουνιστης. Εξ ου και η κριτική στον Βουρο...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: Κώστας
@19:46 Ρώτα τους φίλους σου τους γαύρους ποιος τι φύτεψε εκεί... και επίσης ρώτα τα τσακάλια της ελληνικής αστυνομίας πως τις βρήκαν... Δε...

Για γέλια... Η διοίκηση αναβάλλει τη λογοδοσία- παρωδία την τελευταία στιγμή
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Διάβασα εν όψει τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου ότι στο Άλσος φυτεύτηκαν μολοτωφιές......

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Μία σερενάτα για τη μικρή Ρενάτα
Έχει πολλούς πρωταγωνιστές θεάτρου σκιών εκεί μέσα και συναγωνίζονται. Κορυφαίος όλων πάντως το... "κολλητήρι". Ο... εξωδικάκιας θιασώτης τη...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: Ανώνυμος
Σωστός! Ολόσωστος! Η κατάρα της τοπικής πολιτικής ζωής είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη για το δημόσιο χώρο. Οι μεν το χρησιμοποιούσαν και για...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Έχουμε δήμαρχο κανονικό κατσαπλιά. Όχι αστεία. Μπουκάρει και χωρίς εισαγγελέα, και χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου. Το τελευταίο, δηλαδή ...

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
Πείτε την αλήθεια, κε Σεϊτανίδη. Είχατε πάει κι εσείς για γιόγκα στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο....

Ο Καραγκιόζης και το Κοινωνικό Οδοντιατρείο
Xρήστης: "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ"
1. Δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για γιόγκα. 2. Η διοίκηση μπορεί να αποδείξει ότι ο εν λόγω χώρος χρησιμοποιείτο για γιόγκα; 3. Για ό,τι...

Νέο «φρούτο»: Δημοτικό Συμβούλιο «κεκλεισμένων των θυρών»
Xρήστης: @ Μόνο ντροπή (08/07/2020 11:21)
Καθε μερα φαινεται το μαυρο προσωπο σας. Λεφτα να μαζευεις εσυ που σε τρια χρονια θα εισαι παλι αεργος....

Σε μια πόλη που όλα διχάζουν, υπάρχει και κάτι- κάποιος που ενώνει
Xρήστης: ΕΛΛΗ ΚΑΡΑΚΟΥΛΗ
Τιμή που, αναμφισβήτητα, του αξίζει! Για το ήθος του, την ευγένειά του, τη λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία του, την αξιοπρεπή παρουσία του στα ...

Το πραγματικό πρόβλημα με τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό
Xρήστης: Γερακίνα
Τί ωραία που τα λέτε κυρ. Διαμαντή μου !! "Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξη το λαδοξυδο" που λέει και ο λαός μας !!! Από το πάτε, από κε...

Γεωργαμλής: Ελεύθερη η πρόσβαση δημοσιογράφων και καμερών στη λογοδοσία
Xρήστης: Ntatsis Konstantinos
Η προθεσμία έχει ήδη παρέλθει (μέχρι τέλος Ιουνίου). Τα υπόλοιπα σχόλια όσο είναι ανώνυμα θα παραμένουν αναπάντητα. Η διόρθωση ας διαλέξει τ...

Ο Σαραντόπουλος πιθανότερος νέος γραμματέας του δήμου - Το παρασκήνιο με Γεωργαμλή- Πλάτανο
Xρήστης: Κώστας
@11:24 Πούλα και πούλο... 26 Ιουλίου προάγγελος του λαμπρού μέλλοντος της περιοχής μας! ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©