Όταν σε ακυρώνει ο υπερασπιστής σου!

Δημοσιεύτηκε στις 13/04/2016 στην κατηγορία Γνώμες  |  20 σχόλια

Με λένε Διαμαντή Σεϊτανίδη. Όνομα Διαμαντής, επώνυμο Σεϊτανίδης. Ψηλός, φαλακρός, μουσάτος και το φαγάκι μου το τρώω όλο και λίγο παραπάνω ακόμα. Λέω τη γνώμη μου με υπογραφή και θεωρώ ότι μπορώ να την υποστηρίξω με επιχειρήματα που μου φαίνονται πειστικά. Είμαι ανοικτός, όμως, εάν δω ένα ισχυρότερο επιχείρημα, να το εξετάσω με προσοχή και αν αποδειχθεί όντως ισχυρότερο, να το υιοθετήσω.

 

Τα λέω αυτά τα αυτονόητα,  διότι ο Κώστας Π. Παντελόγλου στην ιστοσελίδα του επιχειρεί (ο ίδιος ή μέσω αυτού ο Γιώργος Πάνος) να μου απαντήσει στο σχόλιό μου επί της επιστολής Πάνου για την ΑΕΚ, αναφέροντάς με ως «κάποιοι» ή «υπενθυμίζοντες». Θυμίζω λοιπόν: Με λένε Διαμαντή Σεϊτανίδη. Όνομα Διαμαντής, επώνυμο Σεϊτανίδης. Και κανείς να μην βαυκαλίζεται ότι δεν θα του απαντήσω, επειδή δεν με αναφέρει ονομαστικά. Ούτε να του περνάει καν από το μυαλό…

 

Τι μας λέει, λοιπόν, ο συμπολίτης μας σε αυτό το κείμενό του;  Μας λέει ότι προεκλογικά, πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014, οπότε εξελέγη η Δύναμη Πολιτών, η δημοτική αυτή παράταξη είχε έλθει σε σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ, επειδή τάχα ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχε βρει με τον Μελισσανίδη ενώ η Δύναμη Πολιτών είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν δίνει ούτε σπιθαμή από το Άλσος. Γράφει χαρακτηριστικά: «…η ‘Δύναμη Πολιτών’ είχε πάρει ποσοστό σχεδόν το μισό αυτού που είχε πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, πως ο ΣΥΡΙΖΑ τα είχε βρει για την ‘Αγιά Σοφιά’ με το Μελισσανίδη, πως η ‘Δύναμη Πολιτών’ κατ’ αντίθεση είχε προχωρήσει σε προγραμματική δήλωση για την ακεραιότητα του Δάσους και τον εσαεί δασικό του χαρακτήρα».

 

Αυτά γράφει ο Κ. Παντελόγλου θέλοντας να υπερασπιστεί την ανακοίνωση του Γ. Πάνου. Κι εγώ, αντί να ψάχνω κάπου μακριά για να αντικρούσω την οφθαλμοφανή αυτή ανακρίβεια, λέω να πάω στην ίδια τη δήλωση Πάνου. Η οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τον συνήγορο Κ. Παντελόγλου, καθώς (η ανακοίνωση Πάνου) γράφει: «…Ο ΣΥΡΙΖΑ το καλοκαίρι του 2014 είχε καταψηφίσει στο σύνολο του το Ρυθμιστικό νομοσχέδιο και με απόφαση της Πολιτικής του Γραμματείας μεταξύ άλλων δήλωνε :’Να ανεγερθεί το γήπεδο στα όρια του παραχωρητηρίου στην ερασιτεχνική χωρίς καμιά επέκταση στο Άλσος που αποτελεί δασική έκταση’». Τώρα αν έχει δίκιο ο Γ. Πάνος ή ο αυτόκλητος υπερασπιστής του Κ. Παντελόγλου, θα σας γελάσω, ας μας πουν οι ίδιοι, αν θέλουν βέβαια…

 

Φυσικά, θα μπορούσα να επικαλεστώ σωρεία στοιχείων που δεν επιδέχονται της παραμικρής αμφισβητήσεως. Όπως για παράδειγμα, ότι με την εξαίρεση ενός- δυο υποψηφίων της, η Δύναμη Πολιτών όταν εξελέγη ήταν ΟΛΗ στον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από τον Μιχάλη Λάλο (αν κάνω λάθος, Μιχάλη, ζητώ συγνώμη) και την Αντωνία Αναγνώστου, όλοι οι υπόλοιποι ήταν, ή δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ το Μάιο του 2014 όταν έγιναν οι εκλογές;

Ο Βασιλόπουλος ήταν ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν!

Ο Κουμαριανός ήταν ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν!

Ο Ανανιάδης τι ήταν; ΣΥΡΙΖΑ κι αυτός.

Ο Καλαμπόκης; ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ρόκου; Και τότε και τώρα, ΣΥΡΙΖΑ.

Η Παπαλουκά; ΣΥΡΙΖΑ από κορυφής μέχρις ονύχων.

Ο Παπακώστας; ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης.

Ο Γαβριηλίδης; Ο Αντωνόπουλος; Ο Αντωναρόπουλος; Ο Πρελορέντζος; Η Ανδρέου; Ο Δούλος; Ο Καλύβης; Η Γαλαζούλα; Πρέπει να τους αναφέρω όλους; Όλοι, μα όλοι ήταν ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακόμα: Οι ετεροδημότες, που ήλθαν στην επαναληπτική εκλογή της 25ης Μαϊου όχι τόσο για τα δημοτικά, όσο για τις ευρωεκλογές, ψήφιζαν «το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» χωρίς απαραιτήτως να γνωρίζουν ποιος είναι επικεφαλής ή ποια είναι τα στελέχη του συνδυασμού. Ετεροδημότες είναι…

 

Αυτή η αφίσα είχε γεμίσει την πόλη, και δεν την είχαν κολλήσει "από τα κεντρικά". Οι ντόπιοι την είχαν κολλήσει παντού:

 

Αυτά τα ολίγα, τα γνωρίζει απέξω κι ανακατωτά όποιος κάνει έστω μια βόλτα στην πόλη. Κι όποιος δεν κάνει, μπορεί να ρωτήσει, αντί να γράφει επιχειρήματα «σκιάς ασθενέστερα».

 

Το μόνο βέβαιο και χωρίς καμία αμφιβολία δεδομένο των δημοτικών εκλογών του 2014 στην πόλη μας, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε ψυχί τε και σώματι τη Δύναμη Πολιτών κι ότι η εκλογή της Δύναμης Πολιτών με 52,5% δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σε προσεχή ανάρτηση, θα αναφερθώ και σε σειρά αυθαιρέτων συνθημάτων που διαβάζω στον ίδιο ιστότοπο και που προκαλούν τη νοημοσύνη και την ιστορική γνώση κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.-

Γράψτε την άποψή σας

Ελαμπντελαουί (13/04/2016 15:05)

Ρε συ Διαμαντή κάθεσαι κι ασχολείσαι με τον Πάνου. Ποιόν; Τον Πάνου. Ο οποίος είναι με το ένα πόδι στο μόρφωμα συριζανελ και με το άλλο στη λαε. Που τον Ιανουαρίου πήγε μαζί με τον Βασιλόπουλο στη πίτα του τοπικού σύριζα και το βράδυ στη φιέστα του σύριζα στο ταεκβοντο μαζί με τον Καλαμπόκη. Έλα τώρα. Όταν τους είπε η Δούρου "με Ρένα περιφερειάρχη και Άρη δήμαρχο η ΑΕΚ θα έχει γήπεδο" το "γκλουπ" ακούστηκε σε όλη τη Φιλαδέλφεια. Κοινώς, το κατάπιαν αμάσητο και στάθηκαν κλαρίνο στο μήνυμα που τους έστελνε η Κούμουνδούρου.
Από εκεί και μετά ό,τι και να κάνουν κι ό,τι και να πουν για το θέμα του γηπέδου είναι περιττό και δεν το σώνουν επικοινωνιακά ό,τι και να σκαρφιστούν. Όσο για τις κατά καιρούς διαπραγματεύσεις τους με την ΠΑΕ, είναι τόσο διαπραγματευτικές όσο κι οι αντίστοιχες του Τσακαλώτου με την Βελκουλέσκου στο Χίλτον. Λίγοι θα διασωθούν από αυτό το πολιτικό ναυάγιο του σύριζα στη πόλη μας και σίγουρα ένας θα είναι ο Λάλος.

λολα να ενα μηλο... (13/04/2016 16:29)

στις επομενες εκλογες θα γινουν ΝΔ για να περασουν στον δευτερο γυρο.... περπατανε στον δρομο και κανεις δεν τους ξερει. να ειναι καλα η πρωτη φορα αριστερα! Αγιο ειχαν! ουστ!

Γαλαζούλα Αλίκη (15/04/2016 00:22)

Σας παρακαλώ όταν αναφέρεστε ονομαστικά, να ερευνάτε πριν γράψετε. Δεν υπήρξα ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενός άλλου κόμματος. Βεβαίως, για την ουσία, στήριξα φανερά με την ψήφο μου αυτόν τον πολιτικό φορέα, ο οποίος προσωπικά με απογοήτευσε. Θα πρέπει να καταλάβετε όμως-επειδή αναφέρεται διαρκώς και στα ΔΣ από εκπροσώπους του δεξιού χώρου- ότι μερικοί άνθρωποι δεν αντιμετωπίζουν τα κόμματα ως "οπαδοί", ούτε είναι "ταγμένοι" σε πρόσωπα και σε πολιτικές οργανώσεις. Έχουν ιδεολογία και όνειρα για μια διαφορετική κοινωνία και παλεύουν για αυτά ο καθένας με τον τρόπο του. Στη διαδρομή της ζωής τους μπορεί να εκτιμούν ότι ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός φορέας είναι αυτός που εκφράζει καλύτερα τις ανάγκες τους ή να αποτελεί ένα χώρο μέσα από τον οποίο μπορούν να παλέψουν για να διεκδικήσουν καλύτερους όρους για τη ζωή τους.

Γαλαζούλα Αλίκη 2 (15/04/2016 00:31)

Για την ουσία όμως του θέματος του γηπέδου, σας παραπέμπω στη δήλωσή μου στο επίμαχο ΔΣ, (έχει δημοσιευτεί παλιότερα), που παραμένει επίκαιρη, μιας και η Δημοτική Αρχή παραμένει συνεπής ως προς τις αρχές που υπηρετεί, ανεξάρτητα με το τι κάνει η περιφέρεια ή το Υπουργείο. Όλοι κρινόμαστε αργά ή γρήγορα, από τις πράξεις μας, ευτυχώς...κι όχι μόνο από τα λόγια. Η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος ήταν και παραμένει η πυξίδα μας. Αν κάποιοι χάσαν την πυξίδα τους, ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν αλλά όχι στο όνομά μας τουλάχιστον.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/04/2016 07:53)

Κυρία Γαλαζούλα
Πρώτον ευχαριστώ για την ενημέρωση ότι δεν υπήρξατε ποτέ μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον οφείλατε να γνωρίζετε ότι η ιδιότητα του μέλους ενός κόμματος περιλαμβάνεται στα προσωπικά δεδομένα και δεν δημοσιοποιείται παρά μόνο με την έγκριση του ίδιου του μέλους. Έτσι, είναι χωρίς νόημα η παράκληση σας "να ερευνώ". Τι να κάνω, δηλαδή; Δικά μου wikileaks;

Η ουσία του πράγματος παραμένει και θα ήθελα την άποψή σας, αφού επιλέγετε να παρέμβετε με σχόλια: η νίκη της Δύναμης Πολιτών οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ναι ή όχι; Θα κερδίζατε τη μάχη με 52,5% αν ως συνδυασμό δεν σας στήριζε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση σας.

Ανώνυμος (15/04/2016 10:45)

Αγαπητή Κα Γαλαζούλα πολύ ωραία και δεκτά όλα αυτά που λέτε. Πείτε μου όμως, όταν σας φόρεσε την καπελαδούρα ο Σύριζα, δια της Κας Δούρου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΔΠ, ότι θα γίνει το γήπεδο δεν θυμάμαι να αντέδρασε κανένας, απ' όσα τουλάχιστον διαβάζαμε τότε στα τοπικά μπλογκ. Αφού λοιπόν το δεχτήκατε, ποιός ο λόγος μετά να κάνετε σπασμωδικά αντάρτικα εναντίον του γηπέδου; Θα σας παραδεχόμουν (ως παράταξη όχι προσωπικά εσάς) αν υπήρχε τότε έστω και μισή αντίδραση. Υπήρξε; Όχι και το ξέρετε και το ξέρουμε όλοι, γιατί ευκαιριακά θέλατε τις ψήφους των Αεκτζήδων. Κι όσο για τη ΛΑΕ που τώρα σκίζει τα ρούχα της να εμφανιστεί αριστερότερα του Σύριζα στο θέμα γήπεδο, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε τις θέσεις του Δημήτρη Στρατούλη καθώς και για τα πήγαιν' έλα διαφόρων τοπικών παραγόντων του Σύριζα στη βουλή την περίοδο πριν αναλάβετε τυπικά. Μήπως θέλετε να σας θυμίσω κι άλλα δύο ονόματα που ήταν μόνιμα εδώ στην προεκλογική περίοδο; Τζόκας, Αυλωνίτου. Καλημέρα σας.

Προς τους όπου φυσάει ο άνεμος (15/04/2016 11:45)

Γεμίσαμε πολιτικούς χαμαιλέοντες, που επενδύουν μάλιστα τον οπορτουνισμό τους και με ιδεολογικά φληναφήματα.
Σχολή Ραχήλ Μακρή.

Αντε και στον Καραντζαφέρη, αν αυτό σας βοηθήσει να επιπλεύσετε. Αν και οι φελλοί δεν έχουν πρόβλημα καταβύθισης.

Γαλαζούλα Αλίκη (15/04/2016 11:53)


Δεκτό, αλλά εφόσον δεν έχετε τρόπο να ελέγξετε κάτι, τότε μπορείτε να αποφεύγετε να μιλάτε ονομαστικά.
Θα αντιστρέψω το ερώτημα: Οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος με οποιαδήποτε παράταξη στηριζόταν (τυπικά) πολιτικά από το ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε τις εκλογές στην πόλη; Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό, γι αυτό και κάναμε αγώνα να είναι ως εγγυητής, επικεφαλής ο Άρης ο Βασιλόπουλος κι όχι κάποιος άλλος... Τώρα δε θα μπω άλλο στην ουσία της πολιτικής ανάλυσης, γιατί απαιτεί πολύ χρόνο. Ένα όμως είναι σίγουρο:
Ο μόνος στον οποίο χρωστάμε τα πάντα είναι ο λαός της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Σε κανέναν άλλο.
Κι αυτό δεν είναι ένα τσιτάτο, το πιστεύω. Πραγματικά, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Διαμαντής Σεϊτανίδης (15/04/2016 12:23)

Καθόλου δεν μηδενίζω το ρόλο του Άρη Βασιλόπουλου στην εκλογική νίκη της Δύναμης Πολιτών- κάθε άλλο, πιστεύω ότι χωρίς εκείνον δεν θα κερδίζατε. Αλλά, αγαπητή κα Γαλαζούλα, το πολιτικό ζήτημα παραμένει: Δίπλα στις αφίσες που έλεγαν "ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τη Δύναμη Πολιτών" όλοι σας ,μέλη και μη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ποζάρατε με σηκωμένες τις γροθιές. Αυτά δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Κι επειδή η ΔΠ δεν κέρδισε με 60% ή 70% (οπότε δικαίως κάποιος θα έλεγε ότι και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ ένα πενήντα κάτι θα το παίρναμε), επειδή ο συνδυασμός σας κέρδισε με 52,5%, αποτελεί κατά τη γνώμη μου πρωτοφανή και προκλητική διαστρέβλωση της πραγματικότητας η αναφορά Πάνου ότι η απόφαση της κυβέρνησης για το γήπεδο της ΑΕΚ "...αποτελεί απαράδεκτη περιφρόνηση και εχθρική συμπεριφορά εναντίον μιας εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής χωρίς προηγούμενο...".

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Άρη Βασιλόπουλο δεν θα κερδίζατε. Αλλά και χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίζατε.

Ανωνυμος (15/04/2016 17:59)

"Πραγματικα δεν θελω να πω κατι παραπανω" διοτι δεν εχω κατι παραπανω να πω!
Το στριβειν δια του αρραβωνος!
Πρωτα απο ολα υπαρχει ελλειμα πολιτικης σκεψης!
Στηριζουμε οποιον λεει ωραια πραγματα χωρις πολιτικο πλανο!
Αν μας κοροιδεψει τοτε παμε τον αλλον που λεει ωραια πραγματα!
Διοτι αυτοι ησαν παντα οι οπορτουνιστες!

Άκης Οικονόμου (16/04/2016 10:13)

Κ. Γαλαζούλα νομίζω η σταυροδοσία των Δημοτικών Συμβούλων δείχνει ότι η ΔΠ βγήκε ελέω ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην εθελοτυφλεί κανένας οπαδός της ΔΠ. Ο ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος ο αέρας της ελπίδας που ήρθε και έφυγε σας έδωσε τη νίκη. Για μένα αν θέλετε να με διαψεύσετε βγείτε το 2019 χωρίς καμιά κομματική στήριξη και αν πάρετε παραπάνω ποσοστό ειλικρινά ναι είχατε δίκιο για το πρόσωπο του επικεφαλής σας.

Κουρασμένος (16/04/2016 20:29)

1. Μας κουράζετε με την ΑΕΚ και οι ΜΕΝ και οι ΔΕΝ

Δημήτρης Κονδύλης (17/04/2016 20:18)

Καθοριστικός παράγοντας νίκης ότι ο κ. Βασιλόπουλος ήταν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του σύριζα είναι η δική σας ανάγνωση του αποτελέσματος κ. Σεϊτανίδη και είναι ασφαλώς σεβαστή.

Από που ακριβώς προκύπτει όμως κάτι τέτοιο, όταν από το περίπου 30 - 35% της εκλογικής δύναμης του σύριζα εκείνη την εποχή στη Φιλαδέλφεια κατάφερε να πάρει το σχεδόν μισό και άκρως αναιμικό 18%;

Διαμαντής Σεϊτανίδης (17/04/2016 23:03)

@20.18
Από πολλά στοιχεία: Πρώτον, διότι ποτέ δεν υπάρχει ταύτιση εκλογικών αποτελεσμάτων σε δημοτικές και εθνικές εκλογές. Δεύτερον ότι στην πόλη μας υπήρχαν ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά ΕΠΤΑ συνδυασμοί. Και περισσότεροι από 500 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Εάν έχετε κάνει δημοτικές εκλογές, θα ξέρετε το "πλεονέκτημα της γειτονιάς": Ό,τι και να είναι ένας ικανός άνθρωπος, επειδή μένει στη γειτονιά πολλοί τον προτιμούν από τον υποστηριζόμενο από το κόμμα τους.

Τέλος, σκεφτείτε ένα πράγμα: Η εκλογή με 2,5% πάνω από το απαραίτητο 50% δείχνει ότι όλοι οι παράγοντες που μπορούσαν να λειτουργήσου θετικά για τη Δύναμη Πολιτών λειτούργησαν. Και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο Βασιλόπουλος. Μόνο που ένας κούκος, δεν φέρνει την άνοιξη.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (18/04/2016 07:57)

Την πάτησαν με τον Άρη. Είχαν κανονίσει μάζωξη να ορίσουν δήμαρχο απ τα κάτω και ενώ αυτοί έμειναν στον καναπέ τους, πλάκωσε ο Άρης με τους δικούς του και τους την πήρε. Το φύσηξαν και δεν κρύωσε, σαμποτάρισαν την Άρη (δες διαφορά Άρη-Δούρου) αλλά λόγω πολλών υποψήφιων ο Άρης τερμάτισε πρώτος. Στον β’ γύρο παρ όλο που γεμίζοντας τον κόσμο αφίσες Άρης=ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να απομακρύνουν τους συντηρητικούς, ο κόσμος ταύτισε τον Λύσανδρο με τον Χάρη και στο ερώτημα Άρης ή Χάρης είπε Άρη. Ο Χάρης έβγαλε δήμαρχο στην πόλη, τα περί γηπέδου είναι αμπελοφιλοσοφίες. Φαίνεται πως κατάλαβε τελικά ο Άρης τη διπροσωπία και την έκανε απ το ΣΥΡΙΖΑ αλλά, όπως πλήθος άλλοι, δεν πιάστηκε κορόιδο να πάει με την ΛΑΕ. Αν παρατήσει τις αριστεροπαπαριές, δείξει ότι μπορεί όχι μόνο να γκρεμίζει (Κένταυρος) αλλά και να χτίζει (σχολεία), να κάνει δουλειά, να την προβάλλει και δεν φανεί κάποιος σοβαρός στον ορίζοντα θα ξαναβγεί.

@ανωνυμο 07:57 (18/04/2016 12:15)

Έτσι ακριβώς. Ήμουν ένας από τους 500. Ο Χάρης μας οδήγησε στον Άρη. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, ο Άρης μπορεί να μείνει χρόνια δήμαρχος, όπως ο Παπαμικρούλης στην Χαλκηδόνα. Μήπως και εκεί ο Χάρης δεν έβγαζε δήμαρχο; Ας ελπίζουμε τουλάχιστον ο Άρης να μην προκύψει τόσο άχρηστος όσο ο Παπαμικρούλης, αν και οι συνθήκες σίγουρα δε τον βοηθούν. Παραδόξως, για μένα είναι θετική η εικόνα του.

@12:15, @07:57 (18/04/2016 16:17)

@07:57
''Αν παρατήσει τις αριστεροπαπαριές.............''
Τρομερό σχόλιο αλλα και οπως φαινεται σχεδόν αδυνατον να συμβει χωρίς κωλοτουμπα ολυμπιακού επιπεδου.

@12:15
Μορείς να αιτιολογησεις την ''Παραδόξως, για μένα είναι θετική η εικόνα του.''
Φοβαμαι να ρωτησω στι ακριβώς περιμενες να συμβει με εκεινον Δημαρχο για να είσαι τωρα ευχαριστημένος!

Κύριοι όποιος έκανε μια βόλτα στην πολη το Σ/Κ θα έβλεπε μια απο τις πιο βρώμικες περιοχές της Αθηνας.
Δεν αναφερομαι στις γειτονίες αλλα στο κεντρο που λεέι οτι είναι βιτρινα και ετσι κανουν μεγαλυτερη προσπαθεια να το διατηρούν καθαρο.

Ελεος κυριοι του Δημου! Θα κανετε επιτελους κατι για το στοιχειωδες για το οποιο πληρωνεστε.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΗ!ΑΝΩΝΥΜΟΣ (19/04/2016 14:27)

Άκου φίλε 16:17.
Η προηγούμενη λόγω Χάρη «πρώτη φορά αριστερά» - ο Άρης είναι η «δεύτερη» – με αντιδήμαρχο μια ζωή «ΠΑΣΟΚο» ξήλωσε τα καλαθάκια αχρήστων πούχε βάλει η πρώτη φορά «δεξιά» για να μην χαλάει ο Δήμος λεφτά σε πλαστικές σακούλες. Αυτό δεν τους εμπόδισε να ανεβάσουν με τις ευλογίες της ‘Αναζήτησης’ τα δημοτικά τέλη 76% με τη μία. Τώρα στο κέντρο μαζεύονται στα παγκάκια πολλοί και διάφοροι που πίνουν τις μπύρες ή τις φραπεδιές τους και αφού δεν υπάρχουν καλαθάκια, αφήνουν άδεια τσιγαροκούτια, κουτάκια και τα πλαστικά ποτηράκια κάτω ή στις ανθοδόχες. Απ την άλλη, αν αδειάζεις το τασάκι του αυτοκινήτου σου στο πεζοδρόμιο, βαριέσαι να σηκώσεις το καπάκι του σκουπιδοντενεκέ αλλά αφήνεις τη σκουπιδοσακούλα σου απ έξω, δεν μαζεύεις τα σκατά του σκύλου σου και μάλιστα παραπονιέσαι επειδή πατάς τα σκατά του σκύλου του «άλλου», ο Δήμος χίλιους σκουπιδιαραίους νάχει θα βρωμάει, χώρια που θα σε ταράξει στα ανταποδοτικά. Πάμε τώρα στις αριστεροπαπαριές.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ (19/04/2016 14:27)

Κένταυρος: Αν υποθέσουμε ότι αναθέττει ο Δήμος σε κάποιο ιδιώτη να κατασκευάσει ένα ΝΟΜΙΜΟ ΚΤΙΣΜΑ με δικαίωμα εκμετάλλευσης για κάποια χρόνια. Ας του «χαρίσει» και τα ανταποδοτικά. Πάλι δεν θα εισπράττει το 5% στα μικτά; Κι εσύ δεν θάχεις κάπου ωραία να πας να αράξεις το καλοκαιράκι με την κυρά και τα παιδιά; Δεν θα του μείνει το ακίνητο αφού περάσουν τα χρόνια εκμετάλλευσης για να το δημοπρατήσει και να βγάζει και από εκεί;. Αριστεροπαπαριές περί «ιδιωτικοποίησης δημόσιας περιουσίας» τέλος.
Κατάληψη πεζοδρομίων. Κάποιοι μαγαζάτορες έχουν βγάλει τραπεζοκαθίσματα και όχι μόνο κι έχουν κλείσει τα πεζοδρόμια. Δεν έχεις δει μαμάδες να κατεβάζουν τα καροτσάκια με τα μωρά στο οδόστρωμα για να τα παρακάμψουν; Σε μια χώρα με υπογεννητικότητα τα τελευταία που περισσεύουν να τα κατεβάζουμε στο οδόστρωμα είναι τα μωρά. Εξοντωτικά πρόστιμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους δεν συμμορφωθούν. ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ» ΜΑΣ. Αριστεροπαπαριές περί «βίας της εξουσίας» τέλος.
Αρκεί για σήμερα.

@14:27 (19/04/2016 19:04)

Ακου φίλε

Α) Καθαριότητα:

Τα δέχομαι ολα αυτά που λές αλλά δεν συμβαίνουν μονο στην πόλη μας.
Εκείνο που συμβαίνει στην πόλη μας είναι οτι δεν εχουμε ικανους διοικούντες για να βρούν μία λύση
και για αυτο οπου κυκλοφορείς βλέπεις βρωμα και δυσωδία και κυρίως τα βλεπουν η κυρά και τα παιδια που κανουν βόλτες.

Β) Αριστεροπαπαρίες

Με χαρά να δω τον καινούργιο κενταυρο.
Και με ακόμη μεγαλύτερη χαρα να δω σε ταξη τον πεζόδρομο απο καθίσματα και αμάξια που εχουν κανει καταληψη.

Διάβασε όμως τα θεματα του επομενου δημοτικού συμβουλιου και εκει δεν θα δείς κατι για την καθαριοτητα αλλα θα δείς αριστεροπαπαριες για free zone απο διακρατικές συμφωνιες.

Δυστυχώς εχουν γαλουχηθει με αυτες και δεν μπορουν να απεξαρτηθουν!

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα

Ο Παντελής Γρετζελιάς σε ρόλο «Ελ Σιντ» ποντάρει στο συναίσθημα, όχι στη λογική

Άσπρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, κοκορίκο!

«Βουνό» τα εμπόδια στο δρόμο του Χάρη Τομπούλογλου προς τη δημαρχία

Τροχαίο στο κέντρο της πόλης - Σοβαρός τραυματισμός του δημοτικού συμβούλου Νίκου Παπανικολάου

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της «Πόλης Ενότητα»

Υποχρέωση κάθε δημοκράτη η ήττα του Άρη Βασιλόπουλου

Αυτοκτόνησε εν ενεργεία αστυνομικός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Βίαια επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών στη βόρεια Φιλαδέλφεια - Δώδεκα προσαγωγές

Μπράβο! Διεθνές βραβείο στους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Γιατί κατεβαίνω με τη Ρένα Δούρου

Για άλλη μια φορά τα φασισταριά της πόλης επιτέθηκαν εναντίον της τοπικής Νέας Δημοκρατίας

Μυστηριώδης εξαφάνιση 36χρονου από τη Νέα Φιλαδέλφεια: Απαγωγή ή δολοφονία;

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...

Βασίλης Αποστολίδης

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @(24/05/2019 13:02)
Δεν σε έχει ανάγκη για να εκλεγεί ο Βούρος πελάτη γαυροπαράγκα. Και μη μιλάς και πολύ ιδιαίτερα για το κύπελλο. Μόνο μια φορά κατάφερες να ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Τι δεν καταλαβαίνεις ;
@ 09:24 Αν εισαι ένας από αυτούς που τους έχουν τάξει θέση στο project θα το σεβαστώ. Έχω περάσει στην ζωή μου κάποιο χρονικό διάστημα ανεργ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/05/2019 12:29)
Εμείς γαυράκο καρπαζοεισπράκτορα που απαντάς στον εαυτό σου θα σε αντιμετωπίσουμε όπως εδώ και 4 χρόνια. Συνέχισε την κλάψα. Δεν σου έφτανε ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανωνυμος (24/05/2019 12:40)
Η περιοχή θα γνωρίσει πρωτόγνωρη ανάπτυξη με νέες θέσεις εργασίας. Αυτός που θα καταστραφεί και δεν σώζεται με τίποτα είσαι εσύ και οι όμοιο...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Οι πολλοί ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ της πόλης στηρίζουμε...
ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ. Την ημέρα που μίλησε για πρώτη φορά στη ζωή του σε τοπικό κοινό, όταν έκανε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Πανόρμο...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Έκαστος εφ’ ω ετάχθη
Η είσαι απλά αντιαεκτζής αντιγηπεδικός ή τελείως άσχετος. Ζήτησε ποτέ κάποιος Αεκτζής πλατεία δίπλα στο γήπεδο; Όταν δεν έχει αγώνα ποιοι θα...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Ανωνυμος
Ο λαός της Φιλαδέλφειας μέχρι τώρα δεν πιάστηκε κορόιδο για να ψηφίσει συνδυασμούς που έβγαιναν με σημαία το γήπεδο! Δεν το θέλει το γήπεδ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανώνυμος (24/05/2019 05:13)
Το παραμύθι γελοίε είναι ότι μόνο ο Βούρος στήριξε τα μνημόνια επειδή ψήφισε κάποιο απο αυτά. Και ότι οι υπόλοιποι που τα στηρίζουν μέρα νύχ...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: Ανωνυμος
@04.36 Ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι έχεις ανοίξει διάλογο με τον Κώστα Γιώργο Τάσο Νίκο κλπ!!! Αντιμετώπισε τον ανάλογα! Με καλοσύνη!...

Μαίνεται ο εμφύλιος μεταξύ των συνυπεύθυνων- Κολλητοί Βασιλόπουλου, εναντίον Βασιλόπουλου!
Xρήστης: Οι άτυχοι συστρατευόμενοι
Το κακό για την διοίκηση Βασιλόπουλου ήταν ότι ειχε πολλά "βαρίδια". Το καλό είναι οτι απαλλάχτηκε από αυτά, χωρίς μάλιστα να προσπαθήσει κα...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Το στοίχημα...
Κατά την ταπεινή μου άποψη κύριε Σεϊτανίδη ,το μεγάλο στοίχημα σε αυτές τις εκλογές είναι η μαζική παρουσία του κόσμου στις κάλπες. Πέρα από...

Η υποψηφιότητα Βούρου αποτελεί προσβολή για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα
Xρήστης: @Ε ρε γλέντια
Δεν μπορείς να κατανοήσεις ούτε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πράγματι η πόλη χτίστηκε λάθος γύρω από το γήπεδο. Οπότε τι άλλο να καταλάβεις από ...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: @Ανωνυμος(23/05/2019 23:55)
Πιο λαϊκιστής πεθαίνεις. Με τέτοια άθλια επιχειρήματα σπρώχνεις περισσότερο κόσμο να ψηφίσει Βούρο....

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Προσοχή στη σταυροδοσία. Φέτος ειδικά έχει σημασία.
Διαβάζω για τον συνδυασμό του Βούρου ότι έχει μαζέψει πολύ παλιό έμψυχο υλικό και ένα κάρο παλιούς αντιδημάρχους και παράγοντες από αυτούς π...

Αν δε μας πουν τίποτα, θα υποθέσουμε τα πάντα...
Xρήστης: Ανώνυμος
@ 20:41. Αν θέλεις να συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο, έστω και αν το κάνουμε οι υπόλοιποι για να σπάμε πλάκα μαζί σου, φρόντισε να μάθεις στ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©