Πέτυχε η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στο ΠΠΙΕΔ

Δημοσιεύτηκε στις 03/02/2016 στην κατηγορία Πολιτική  |  20 σχόλια

Λάβαμε από τη Λαϊκή Ενότητα της πόλης την παρακάτω ενημέρωση:

*****

 

Μαζική και πετυχημένη ήταν η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1η Φλεβάρη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς, στη Νέα Φιλαδέλφεια,  με θέμα το Ασφαλιστικό-καρμανιόλα που φέρνει τις επόμενες μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Βουλή, σύμφωνα με τις επιταγές κεφαλαίου-δανειστών.

 

Η ερχόμενη αντιμεταρρύθμιση απειλεί να ξεθεμελιώσει όσα δικαιώματα παλιών και νέων εργαζομένων απέμειναν σώα από τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις. Το πακέτο των 170 σελίδων κάνει λόγο για μειώσεις συντάξεων μέχρι 20% (ενώ στην πραγματικότητα οι περικοπές θα είναι πολύ μεγαλύτερες), κατάργηση του ΕΚΑΣ και μεγάλες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις. Τραγικές επιπτώσεις θα έχει για όλους τους ασφαλισμένους η ενοποίηση όλων των ταμείων και όσοι και όσες βγουν τα προσεχή χρόνια στη σύνταξη θα είναι οι πιο αδικημένοι, μια που σε καμία περίπτωση δεν θα βρουν αντίκρυσμα οι μεγάλες εισφορές που πλήρωσαν. Οι νέοι ασφαλισμένοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι αγρότες, οι επιστήμονες θίγονται σοβαρά, αλλά τα  «πονηρά σημεία» της πρότασης θα θίξουν αργά ή γρήγορα το σύνολο των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, ενώ η πρόταση που τελικά θα προκύψει μετά από τη…«διαπραγμάτευση» με την τρόικα θα είναι σίγουρα χειρότερη.

 

‘Όλα αυτά και άλλα πολλά θίχτηκαν από τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης, Δημήτρη Στρατούλη, πρώην Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Σωτήρη Μάρταλη, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΜΕΤΑ. Μετά τις εισηγήσεις  ακολούθησαν τοποθετήσεις από αρκετούς παρευρισκόμενους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για το θέμα είναι ενδεικτικό τόσο της τεράστιας πίεσης που μπαίνει στην κυβέρνηση από τα κάτω, όσο και των δυνατοτήτων να ξεδιπλωθεί μια πολύ πλούσια και μαζική κινηματική δράση που θα ανατρέψει στο πεζοδρόμιο τα σχέδια για οριστικό ενταφιασμό του ασφαλιστικού συστήματος και τελικά για την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης. Ντόπια και ξένα μεγάλα συμφέροντα και οι πολιτικοί-εντολοδόχοι τους λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς δηλαδή τον λαϊκό παράγοντα. 

 

Ως Λαϊκή Ενότητα δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να να συμβάλουμε στο να συγκροτηθεί ένα ευρύ αγωνιστικό μέτωπο που θα ακυρώσει την μνημονιακή επέλαση, θα αξιοποιήσει τον συντονισμό συνδικάτων, φορέων, κινημάτων, επιτροπών αγώνα και θα προτάξει ως απάντηση την αγωνιστική συσπείρωση του λαού.

 

Έχουμε χρέος να ανατρέψουμε την ασφαλιστική αντιμεταρρύθμιση, αλλά και το σύνολο των πολιτικών της λιτότητας. Να ανοίξουμε το δρόμο για μια μεγάλη πολιτική ανατροπή. Για ένα δημόσιο και αναδιανεμητικό σύστημα καθολικής ασφάλισης που θα εξασφαλίζει πλήρη ασφάλιση και καλής ποιότητας ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες για όλους και όλες, χωρίς διακρίσεις, δίκαιη και αξιοπρεπή σύνταξη στον κόσμο της δουλειάς. Για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα από τα ταμεία, το Δημόσιο και τον ιδρώτα μας που απομυζήσανε οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, το μεγάλο κεφάλαιο. Μόνο από την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών χάθηκαν 2 δισ. από τα εναπομείναντα αποθεματικά των ταμείων, ποσό που είναι περίπου ίδιο με το ύψος των περικοπών που επιβάλλονται στους ασφαλισμένους για το 2016!-

 

 

Γράψτε την άποψή σας

συνώνυμος (03/02/2016 11:56)

Σε τι ακριβώς πέτυχε ρε παιδιά?
Πόσοι συνολικά είναι οπαδοί αυτής της κίνησης στην πόλη μας?

Ενοτητα! (03/02/2016 14:20)

Λαικη Ενοτητα με γοβα στυλετο τυπου Λουμπουτεν. Δε περιγραφω αλλο!!!!!!

Ανώνυμος (03/02/2016 15:45)

Κανένας δεν περιμένει το καινούργιο από τα θραύσματα του παλιού ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτά τα θραύσματα συναγωνίζονται σε γραφικότητα τη Σπίθα και το ΕΠΑΜ.

Φωτοπαρατηρητής (03/02/2016 19:11)

Η κοπή της πίτας της μαμάς εταιρείας (σύριζα) την προπερασμένη Κυριακή είχε περισσότερο ενδιαφέρον, αν κρίνω από τις φωτογραφίες. Εκεί τουλάχιστον περάσανε ωραία και αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό. Εδώ είναι έτοιμοι αρκετοί να παραδοθούν στην αγκαλιά του Μορφέα. Κοινώς να τον πάρουν λίγο, αν δεν τον έχουν ήδη πάρει, τον υπνάκο. Εδώ που τα λέμε δεν είναι κι εύκολο με Στρατούλη ομιλητή να καταφέρεις να κρατηθείς σε εγρήγορση και μάλιστα απόγευμα. Ο δήμαρχος πάντως προνόησε και καβάτζαρε τη φραπεδιά κάτω απο το κάθισμά του. Ο πρόεδρος που δεν είχε καφέ όμως...

@ 14:20 (03/02/2016 19:12)

Αυτό είναι το πρόβλημα της εποχής, το τι φοράει η Παπαλουκά... Ασφαλιστικό, φορολογικά, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας...λεπτομέρειες... Πρέπει να φας καμιά γόβα στο κεφάλι μπας και ξυπνήσεις λίγο

Φωτοπαρατηρητής vol2 (03/02/2016 20:08)

Ο Στρατούλης τους υπνώτισε όλους,είναι φανερό. Η Παπαλουκά πάντως στις ομορφιές της. Η ωραία κοιμωμένη στην μπολσεβίκικη εκδοχή...

στραβός (03/02/2016 20:52)

Περισσότερο κόσμο είχε η ΛΑΕΝ από την πίτα των νεομνημονιακών τις προάλλες παρότι ήταν πολιτική εκδήλωση κι όχι πίτα κι εκτός αυτού όσοι πήγαν δεν πήγαν με την ελπίδα να διοριστούν....

@15:45 ...περί γραφικότητας (04/02/2016 01:58)

Φαντάζομαι ο Τσίπρας που κορόιδεψε τον κόσμο, το έπαιζε αριστερός κι έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια της λιτότητας κλπ κλπ κλπ και τώρα εφαρμόζει πιο νεοφιλελεύθερες πολιτικές από τους νεοφιλελεύθερους για να μην χάσουν οι Συριζαίοι τις θέσεις, τα λεφτά και τους διορισμούς ημετέρων δεν είναι γραφικός, είναι αξιοσέβαστος...

Λαϊκή Φαιδρότητα (04/02/2016 08:59)

Οι μεταλλάξεις των κομμάτων δεν είναι φυσικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα μια ξαφνική μπόρα. Έτσι και η μετάλλαξη του Σύριζα σε κόμμα αστικό, καθεστωτικό, νεοφιλελεύθερο και μνημονιακό είναι αποτέλεσμα πολύχρονων διαδικασιών. Κατά την διάρκεια αυτών των διαδικασιών, ρόλο και ενεργή συμμετοχή είχαν πολλοί (αν όχι όλοι) που σήμερα προσπαθούν να αναβαπτιστούν στην νεοσύστατη κολυμπήθρα του Σιλωάμ της Λαϊκής Φαιδρότητας. Και λέω Φαιδρότητας, γιατί ξεπερνά τον σουρεαλισμό να χρησιμοποιεί την λέξη "ενότητα" στον τίτλο της μια διάσπαση κόμματος που κι αυτό προϊόν διασπάσεων είναι.
Επομένως, ή αποκαλύπτουν μόνοι τους την πολιτική ανοησία τους (και το λέω κομψά), παραδεχόμενοι εμμέσως ότι δεν πήραν ούτε μυρωδιά απο αυτά που συνέβαιναν μέσα στο κόμμα τους ή υποκρίνονται ότι είναι κάτι διαφορετικό προσπαθώντας να διασωθούν πολιτικά. Ό,τι απο τα δύο κι αν ισχύει, ο κόσμος έχει καταλάβει και δεν δείχνει διατεθειμένος να "τσιμπήσει". Οι μάσκες έχουν πέσει απο καιρό για όλους.

Ενοτητα! (04/02/2016 14:00)

@19:12
Και θα τα λυσει ολα αυτα τα προβληματα η λαικη φαιδροτητα! Ωραιο ανεκδοτο!

Για το αλλο μην τσιμπας και μην θυμωνεις!!!! Ολα εχουν σημασια και ειναι και η αληθεια! Και φιλολαικος και με γοβα στιλετο δε γινεται!

Φωτοπαρατηρητής (04/02/2016 15:41)

@ 20:08 Το σωστό είναι No 2 (εφόσον διάλεξες το ίδιο ψευδώνυμο). Όχι vol2 που δημιουργεί την εντύπωση ότι είμαστε ο ίδιος σχολιαστής. Άλλο το δικό σου σχόλιο άλλο το δικό μου. Εμένα δεν μ´ ενδιαφέρει το πως ντύνεται ο καθένας κι η καθεμία.

Νικος (04/02/2016 17:47)

Πόσο ηταν το ποσοστό της ΛΑΕΝ στις τελευταίες εκλογές στο Δήμο μας;

Δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή δεν κατανοεί οτι πρέπει να εκπροσωπεί τα συμφεροντα του Δημου και οχι τα προσωπικα τους και κομματικά τους συμφέροντα.
Και το λέω αυτο διοτι είναι φανερό απο τις τοποθετήσεις τους οτι ευθυγραμμίζονται με την ΛΑΕΝ σε διαφορα θέματα και είναι φανερό οτι προσπαθουν να χτίσουν πολιτικο κεφαλαιο και πολιτική καρριερα στην πλατη του Δημου.
Δικαιούνται να εχουν πολιτικές φιλοδοξίες οχι ομως πλειοδοτόντας σε λαικισμο με καθε ευκαιρεία στην πλάτη του Δημου.

Από πότε (04/02/2016 21:22)

η πολιτική στάση του καθενός έχει συγκεκριμένο ντρεσκόουντ; Και εν πάση περιπτώση δεν βαρεθήκατε την καραμέλα με τις γόβες της Ευτυχίας; Η εκδήλωση και κόσμο είχε και αντίκτυπο, μακάρι να αρχίσει ο κόσμος να αναθαρρεύει λίγο μετά την μεγάλη απογοήτευση με τον Τσίπρα..

Τα προβλήματά του (04/02/2016 23:02)

θα τα λύσει ο κόσμος με τις κινητοποιήσεις και την αντίστασή του στο δρόμο. Όποιος περιμένει πεφωτισμένους σωτήρες που θα τους ψηφίσει και ξαφνικά όλα θα φτιάξουν πλανάται. Η λογική της ανάθεσης είδατε που βγήκε με τον Αλέξη. Αν κάτι καλό κάνουν κάποια άτομα από τη σημερινή διοίκηση του δήμου είναι ότι συμμετέχουν στα κινήματα και από τη θέση και το βήμα που έχουν καλούν και τον κόσμο να το κάνει. Το ότι συνυπάρχουν βέβαια στον ίδιο φορέα με ορισμένους τσιπρικότερους του Τσίπρα να το κοιτάξουν λιγάκι...

Για ποια ενότητα ακριβώς μιλάμε? (05/02/2016 12:58)

Πριν απο τρεις μέρες, η ΛΑΕΝ, με αφορμή το "ασφαλιστικό" το οποίο "καίει" τους πάντες, εξέδωσε κοινή ανακοίνωση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Χθες κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προπηλάκισαν αγρότες χαρακτηρίζοντάς τους φασίστες (!)

Συμφωνεί η ΛΑΕΝ με την εκτίμηση και την πρακτική της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή καταδικάζει?
Για να ξέρουμε και για ποια ακριβώς ενότητα μιλάμε δηλαδή.

Μην το κουράζετε βρε παιδιά. (05/02/2016 13:55)

Η ΛαΕ είναι μια ξαναζεσταμένη σούπα.
Όσο ωραία μπορεί να είναι μια ξαναζεσταμένη σούπα, τόσο ελκυστική πολιτικά μπορεί να γίνει κι η ΛαΕ.

@12:58 (06/02/2016 12:41)

αν είχαν παρεισφρήσει ΧΑγίτες στα μπλόκα καλά έκαναν και τους ξεμπρόστιασαν...

Anonymos (06/02/2016 12:53)

Στρατουλης , Βασιλοπουλος και Παπαλουκά μαζι στους αγώνες!
Να κάτσουν στο ιδιο τραπεζι να μίλήσουν για το γηπεδο της ΑΕΚ και την ΜΠΕ και να είμαι κάπου κοντά να τους ακουω!
Αυτο πραγματικά θα ειχε πολυ γέλιο!

ΛΑΕΝ (06/02/2016 13:39)

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕΝ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΥΜΠΟΥΤΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

@12:41 (06/02/2016 17:10)

Την βρώμικη δουλειά της κυβερνητικής δολιότητας να στιγματίσει τους αγρότες ανέλαβαν οι γνωστοί επαγγελματίες «αντιφασίστες», οι ΣΕΚίτες, η πιο ύποπτη συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Καραμπινάτη και βλακώδης προβοκάτσια του γνωστού υστερικού επαγγελματία «αντιφασίστα» Πέτρου Κωνσταντίνου.
Για το πόσο αντιφασίστας είναι βέβαια ο ανεπάγγελτος Κωνσταντίνου (εκτός αν το επάγγελμά του είναι η ΚΕΕΡΦΑ) αρκεί να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους εκφραστές και συμπαραστάτες των ΝΑΤΟϊκών και των μισθοφόρων δήθεν "εξεγερμένων" στη Συρία.

Προσθέστε το σχόλιό σας

Ονοματεπώνυμο ή ψευδώνυμο  
Το e-mail σας (προαιρετικό - δεν δημοσιεύεται)  
Το σχόλιό σας

Ροή ειδήσεων

«Διπλό» της ΦΕΑ μέσα στου Παπάγου

Αυτή είναι η εισήγηση των ανεξάρτητων για δωρεάν μετακίνηση φοιτητών της πόλης

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Μαυρογιαλούρος με βήτα...

Οι «κουδουνάτοι»

Άτταλος- Ολυμπιακός Λιοσίων 1-0

Νίκη για τη ΦΕΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Καλοκαιρινές δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού σε σχολεία της πόλης

Μια πρωτοβουλία με πολλαπλή σημασία...

Απίστευτο! Σχεδόν τριπλάσια φέτος τα έξοδα για καύσιμα του δήμου, και κανείς δεν δίνει εξηγήσεις!

Δημοφιλέστερα άρθρα

Η απάντηση της Ευτυχίας Παπαλουκά στη διαγραφή της

Πορτοσάλτε για Βούρο: «Άχρηστoς δήμος»-«Φταίει ο δήμαρχος»-«Να ψηφίζετε σοβαρούς»-«Τον κουδούναγαν»

Αγράμματοι κομματάνθρωποι πίσω από τις καταλήψεις σχολείων

Δημοτικό Συμβούλιο: Άλλη μια συνεδρίαση χωρίς νόημα και ειρμό...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές

Η Δύναμη Πολιτών διαγράφει την Ευτυχία Παπαλουκά

Σοβαρότης, μηδέν...

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ

Ανεξάρτητος κι ο Αλέκος Γούλας - Υπό διάλυση η «συμμαχία» της διοίκησης

Η Μητρόπολη Ιωνίας- Φιλαδελφείας δίπλα στους πληγέντες του Νέου Ηρακλείου

Με τις ευχές μας

Διαγωνισμό για το λογότυπο του δήμου ζητεί η Παπαλουκά

Μια νέα αντιπολίτευση δημιουργείται στον δήμο

Μια πρωτοβουλία με πολλαπλή σημασία...

Η Αλήθεια Newsletter

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο newsletter μας

Τελευταία σχόλια

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Πολίτης
Δεν με νοιάζει αν είναι πρόταση του δημάρχου, του πρώην του νυν, των ανεξάρτητων και εξαρτημένων. Ελπίζω και εύχομαι να γίνει γιατί πράγματ...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: @Δ. Κ.
"Ανεδαφικά πράγματα" αυτά που ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ σε όλους σχεδόν τους γύρω δήμους; Βρείτε τουλάχιστον κάτι άλλο να λέτε. ...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Γεωργίου speaking
Να προσέχουν μην καούν στο ζέσταμα μιας και είναι κινητικοί και ορεξάτοι. Η πρώτη τους δημόσια πάντως, ως ομάδα των 4, δεν ήταν και τόσο επι...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Δ. Κ.
@17/10/2020 20:04 που την είδες τη θετική αντιπολίτευση? Θόρυβο κάνουν για την ωρα γύρω από το όνομα τους λέγοντας ανεδαφικα πράγματα....

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης:
@20:04 Κι οι αντιδήμαρχοι της Γαϊτανά που τώρα είναι στο βουροτιγρεϊκο ασχολούνται χρόνια. Ειδικά οι χαλκηδονιωτες. Όπου και όπως και αν ασχ...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του
Συνήθως οι λαγοί εμφανίζονται ένα χρόνο πριν τις δημοτικές. Τώρα εμφανίστηκαν πολύ νωρίτερα. ...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Ανώνυμοσ
@Anonymos (17/10/2020 20:04) Σύμφωνα με τη λογική σου θα πρέπει να ψηφίζουμε μόνο Τομπούλογλου και Γρετζελιά. Είναι οι πιο παλιοί στα τοπι...

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ
Xρήστης: Γερακίνα
Ποιος έδωσε την άδεια να λειτουργήσουν τα τμήματα χορού, που όπως γνωρίζετε πηγαίνουν στην πλειοψηφία τους πολίτες μεγάλης ηλικίας. Ποιος ελ...

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ
Xρήστης: Κακια
Γινομαι κακια. Δεν εχω παιδια στο σχολειο. Οσοι εχετε, ας προσεχατε. Μονο η ΑΕΚ σας ενδιαφερει και ψηφισατε τους πρωην με προβληματικο παρελ...

Ο κορονοϊός είναι παντού: Κρούσμα και στο 8ο δημοτικό- Σε ύπνο βαθύ ο δήμος για τα τεστ
Xρήστης: ΑΚΡΟΒΟΛΙΣΤΗΣ
Μα τι λέτε τώρα .Η είδηση της ημέρας είναι ότι για πρώτη φορά είδαμε τον κο Λέκκα να χαμογελάει ,δίπλα στον ''ηθοποιός σημαίνει φώς'' .Ποιός...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: Anonymos
@;;; Ακριβώς επειδή ασχολούνται με τα κοινά της πόλης χρόνια γνωρίζουν και τα προβλήματα. Δεν είναι από μόνο του κακό αυτό, εκτός κι αν προτ...

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές
Xρήστης: Ανωνυμος
Είστε βαθιά νυχτωμένοι όσοι βλέπετε οργανώσεις ΚΚΕ συριζεους ρουβικωνες η δε ξέρω κι εγώ τι άλλο πίσω από τις καταλήψεις. Αυτή η γενιά δεν α...

Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι ανεξάρτητοι του δημοτικού συμβουλίου
Xρήστης: ;;;
Δηλαδή αυτά τα πρόσωπα που βρίσκονται τόσα χρόνια στα κοινά της πόλης τι νέο και διαφορετικό θα φέρουν τώρα;;; και γιατί δεν το έφεραν τόσα ...

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές
Xρήστης: Υποκινούμενα τα παιδιά μας; Σαν πολύ τα υποτιμάτε!
Ένα και μόνο πράγμα υποκινεί τους μαθητές: ο θυμός. Γιατί στα σχολεία ισχύει καθεστώς αντίθετο με κάθε μέτρο προστασίας που ισχύει στην υπόλ...

Μετά τον Πορτοσάλτε, τα έψαλαν στη διοίκηση Βούρου και οι μαθητές
Xρήστης: Ant;vnhw
Δηλαδή δεν σας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί τα παιδιά να ψηφίζουν υπέρ της κατάληψης, επειδή πιστεύουν ότι τα αιτήματά τους είναι δίκαια ...

all rights reserved | developed & hosted by Jetnet ©